עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. במחשב הישן (WIN 7) עובד נהדר, מעבירה את החוט של האינטרנט למחשב החדש (WIN 10) הוא כותב לי שאין חיבור. הטכנאי בחנות של המחשב אומר שאצלו עבד מצוין, הטכנאי של בזק אומר שאם יש במחשב הישן אינטרנט אז מבחינתו זה מסודר. יש לכם רעיון איפה התקלה? ממש תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by Bar Naftali,

שלום לכולם! אני עומד לקנות מחשב נייח חדש ללא מערכת הפעלה. רציתי לשאול כמה מסובך להתקין עליו windows 10 והאם יש סיכון בפעולה זאת.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by drucula,

מאז שקניתי את כרטיס המסך היו לי תקלות משונות (איטיות רגעית פעם ב.. וכו') אך לא התייחסתי לזה. בעקבות רכישת SSD חדש החלטתי להתקין את וינדוס 8, במקום ה7 שהיה לי ,על הכונן החדש ולאחר מכן התחילו הבעיות הרציניות. הבעיה המשמעותית היא קריסה של הדרייבר של כרטיס המסך עד כדי שהוינדוס לא הצליח לשחזר אותו (הכוונה לבלון של "הדרייבר שוחזר בהצלחה") ואז נאלצתי לעשות ריסטרט. בעיות נוספות היו כגון גמגומים של סרטונים (בעיקר סרטוני פלאש ביוטיוב). התקיעות היו יותר תכופות עם הדרייברים שבאו אחרי 13.1 catalyst. עם CCC 13.1 היו תקיעות אך פחות תכופות. גם התקנת מערכת הפעלה מחדש לא עזר. התקנתי 8 מחדש ואז חזרתי ל7. עדיין התקלה מתרחשת. בינתיים חזרתי להשתמש בGTX470 והכל עובד בלי תקלות. אז המסקנה היא שכר…

4. Started by nofari:],

שלום! יש לי מחשב נייד דגם acer aspire 5612ZWLMI. בימים האחרונים אני כמעט ולא רואה במסך. הוא חשוך מאוד ולא עוזר כל המשחק עם הבהירות והגמא. האם יכול להיות שנשרפה נורה? יש בעיה בכרטיס עצמו? איך אני בודק את זה? בתודה, שתהיה שבת שלום

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. יש לי ווינדוס 10 והייתה לי בעיה באפטר אפקטס זה לא מה שחשוב אבל זה הרקע... בקיצור ההייתי צריך להכנס לmsconfig ולאשר בboot את הsafemod וזה מה שעשיתי זה אמר לי שאני צריך לעשות ריסטרט לאחר הריסטרט המחשב נדלק כרגיל וניסיתי את זה עוד פעם אבל לא רק שלא הצלחתי יש לי מסך שחור, ניסיתי להדליק מחדש את המחשב אבל זה לא עבד בנוסף אני לא רואה גם את המסך עוד מההתחלה כשאני מדליק את הווינדוס כי הוא שחור. בנוסף כל הדברים במחשב עובדים לדוגמא המקלדת האוזניות העכבר ... אני חייב עזרה, באמת תודה לעוזרים!.

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  6. Started by CashMAn,

המחשב שלי ממשיך לעשות RESTART ואני לא יודע למה לפעמים עושה ריסטארט מיד שאני נכנס לWINDOWS ולפעמים הוא לא עושה מישהו יכול לעזור לי בבקשה ...! :'(

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  7. Started by yzmot,

שלום לכולם נגן ה DIVX במחשב מסרב להימחק בכל תוקף ניסיתי מספר פעמים אך הוא מסרב להימחק המשקל שלו 1.81 זה סתם מציק לעין מהי יכולה להיות הסיבה

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  8. Started by triple_maxim188,

חיברתי את האמפי שלי לUSB מיקדימה של המחשב מישהו ניתקע והוא נהרס האם יש אפשרות שזה גרם לקצר אם הUSB מאחורי המחשב כי גם הם לא עובדים וכולם מוגדרים כמו שצריך בדקתי

9. שלום, צילמתי את ה CATALYST והתוכנה של ASUS בזמן שאני משחק MEDAL OF HONOR AIRBORNE בטלויזיה LCD שמחוברת ב DVI. תלחצו בצד כדי לראות את המפרט שלי. עכשיו זה נראה לי טמפרטורות גבוהות מדי!! מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  10. בעיה כל איזה חצי שעה משהו כזה המחשב עושה לי מסך כחול עם מלא מלא שגיאות כאלה . מה אני עושה ? איך אני יכול לסדר את זה ?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  11. Started by generalA,

יש לי מחשב נייד טושיבה יום אחד אני מדליק אותו ורואה שהוא לא נותן לצאת ממצב דוס אלא רק ב-safe mode ובאותו יום אני מדליק את המחשב והוא עובד אבל במסך לא רואים כלום... אגב גם המאוורר בתוך הנייד לא מסתובב... מה הבעיה ??? בבקשה HELP ...

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  12. שלום רב, לפני כשבוע פירמטתי את המחשב והתקנתי את הכל מחדש, כפי שעשיתי פעמים רבות לפני. במשך השבוע הרגשתי האטה משמעותית במחשב. ועכשיו אחרי שעשיתי ריסט אני רואה במסך הראשון שמופיע (שהזיכרון נספר) שהמעבד עובד ב1100MHz במקום ב1.83Ghz כמו שהוא תמיד עבד. איך ניתן לסדר זאת ? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  13. Started by Satlan,

שלום, אני נתקל במסכים כחולים ומעצבנים לאחרונה .. נתחתי את קובץ הדאמפ ותראו מה קבלתי.. אין לי מושג מה הבעיה הזאת בתודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

14. Started by igmak,

שלום, אשתי קנתה מסך viewsonic xg2405. איזה כרטיסי מסך מומלצים כדי למקסמם את הביצועים של המסך? תודה מראש

15. Started by midgetmc,

שלום כולם. ברשותי wacom מסוג graphire blueberry, ישן וטוב, בגודל A6. העטים בסוג הwacom הזה אינם דורשים, לפי מיטב ידיעתי, סוללה. אתמול,ללא הודעה מוקדמת, החל העט חרוק - זאת אומרת, הפסיק לעבוד לפרקים. לבסוף, לאחר כמה דקות, חדל הקשר בינו לבין משטח הwacom, והוא אינו משפיע יותר. הלוח עצמו עדיין עובד, כי העכבר שאיתו מגיע המשטח כן פועל. ניסיתי לנתק את כל כבלי הusb מלבד המשטח (מי יודע, תמיד שווה לנסות), ועדיין הwacom מסרב להגיב לעט. כנראה שהבעיה בעט עצמו. למישהו יש רעיון למה זה קורה? אני אשמח לתשובה תודה מראש!

16. Started by toys in space,

שלום,לאחרונה פתחתי את המחשב וניראה לי שאיזה חוט התנתק משם סוג הלוח אם הוא P8h61-m יש לציין שהאודיו עבד תמיד עד אתמול אחרי שהדלקתי את המחשב כל חיבור אודיו או מיקרופון שניסיתי להכניס לחריצים פשוט לא זוהו התקנתי את הדרייברים מחדש ובדקתי שאין השתק על הרמקולים,אני כמעט בטוח שזאת בעיית חומרה אני מאמין שניתקתי איזה חוט אולי. יש לי שני כבלים HD audio וac97 וה97 בכלל לא מחובר,מישהו יכול לשער מה יכולה להיות הבעיה שהלוח שלי פשוט לא מזהה שום חוט? יש לציין שדווקא חיבורי יו אס בי הוא מזהה.

17. 1.78 GB פנוי כשבפועל יש לי רק 100 MB פנויים ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. האם יש איזה קומבינה להשתמש בשנאי דומה אולי ? או איפה אפשר להשיג אחד ? או שאולי אני יכין אחד מכמה שנאים ? תנו עצה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by djpagaziot,

שלום, היום הדלקתי את המחשב וקיבלתי את ההודעה הבאה: STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0xF6A8C184, 0xF78EDD3C, 0xF78EDA38) יש לציין כי לא עשיתי שום שינוי במחשב שיכל לגרום לכך. עזרה? תודה!

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  20. Started by FearAge,

אוקי תקשיבו .. הורדתי את התוכנה virtual dj אני לא יודעת אם אתם מכירים .. עכשיו, התעסקתי שם במשהו עם ה vocals שזה הקולות .. ומאז אני לא שומע בכלללללל את השירים במחשב שלי (כולל מהאינטרנט) רק את המנגינה בלי השירה, ובכללי, אני שומע אותם ממש ממש ממש גרוע!

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  21. יש לי בעיה מוזרה, הקוראי כרטיסים שלי לא רוצים לעבוד הכנסתי כרטיס SD לקורא המובנה של הDELL 2709W ואח"כ לקורא כרטיסים פשוט של SILVER LINE שיש לי ובשניהם התוצאה זהה. לא ניתקלתי בבעיות כאלו עד עכשיו לפחות עם הקורא כרטיסים החיצוני שלי (את הDELL אפילו לא ניסיתי עד עכשיו) יש למישהו רעיון ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ngsof,

היו לי כמה בעיות עם הכרטיס קול. ניסיתי לעדכן את הכרטיס קול ואת הביוס. תהליך העדכון עשה לי FLASH לביוס ואחר כך, כשאתחלתי את המחשב היה רשום שיש בעיה בCMOS. השתמשתי בדיסקט הצלה של הביוס שהכנתי מראש וזה כאילו נפתר, רק שלא ממש. הדיסק הקשיח לא מזוהה בביוס!!! עשיתי איפוס לביוס לפי כל ההוראות (ניתקתי מהחשמל ושיניתי את הג'מפר ושיניתי חזרה) אבל ההארד דיסק שלי עדיין לא מזוהה בביוס!!! תעזרו לי בבקשה!!! מה עושים??? תודה, מיכל.

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  23. היי, לאחרונה המחשב שלי פועל דיי לאט, בנוסף לזה יש עוד סממנים מעצבנים. לדוגמא: כאשר אני רואה סרט בריל פלייר ועושה מסך מלא ויוצא ממנו המחשב נתקע לחלוטין!! ומראה המון קווים ציבעונים כאלו. בקזה שלי למשל כאשר אני לוחץ על פלי לסרט באמצע הורדה הוא ניתקע. בפורום של HWZONE כאשר אני מתחבר ליוזר שלי הוא מראה לי שאני מחובר, אבל כאשר אני לוחץ על לינק הוא רואה אותי בתור ארח (אלא אם אני לוחץ על הישאר תמיד מחובר), (ד"א העוגויות אצלי בENABLED). אני חושב שיכול להיות שזה הדריורים של הכרטיס מסך (יש לי את הכי חדשים של NVIDIA). למישהוא יש רעיונות? המפרט שכתוב אצלי מעודכן ואתם יכולים לראות שלא צריכות להיות בעיות איטוית. תודה רבה, יאיר.

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  24. Started by Meir R,

שלום לכולם. הרכבתי מאוורר חדש לגוף קירור של המעבד. בזמן ה-BOOT מתקבלת הודעה של תקלה ב- CPU FAN וצריך ללחוץ F1 להמשך". בפועל אני המאוורר עובד וגם כשהווינוס עולה רואים דרך תוכנה של הלוח שהמאוורר עובד. הלוח הוא Asus P6x58D Premium. Windows 7 Ultimate 64 Bit מאוורר של SKYTHE עם PMW (עם בקרת מהירות סיבוב) - עם ארבעה פינים מחובר לתקע CPU FAN בלוח. לפני זה היה מחובר מאוורר ללא PMW ולא הייתה שום הודעה. יש למישהו רעיון לפתרון הבעיה?

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  25. היי כולם. לפני כחודש קניתי מחשב חדש I7 3770 לוח אם Asus P8Z77-VLX LGA1155 זכרונות Corsair Vengance כרטיס מסך Gigabtye Radeon HD 7850 GV-R785OC-2GD ספק Antec Basiq 650W מאז שקיבלתי אותו אני חווה התרסקות של משחקים (סקיירים, סטאקרפט 2 מאס אפקט 3) למסך אפור עם פסים אפורים או מסך שחור, מלווה ברעש סטטי מהמרמקולים. רק ריסטרט פותר את הבעיה, לעיתים המסך לא נדלק אחרי ריסטרט (מחובר לחשמל אך לא מקבל אות מהמחשב) ונדרש כיבוי של המחשב והדלקה מחדש. הבעיה יכולה לקרות תוך כמה דקות ועד כמה שעות, אין שום תופעה מוקדמת לפני שזה עומד לקרות זה פתאומי לחלוטין. יש לציין שכשאני עובד בAutoDesk Maya מופיעה לי לעיתים השגיאה Display Driver stopped responding and has recovered. אז המסך נכבה לכמה שניות ו…

• 1 תגובה
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.