תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
בשלושה ימים האחרונים אני מקבל כל הזמן את השגיאה הזאת כל הזמן והמחשב קורס אשמח לקבל עזרה בנושא, אין לי מושג אפילו למה זה יכול להיות קשור :s05:
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה (3 חודשים) התחילו להופיע לי בעיות מוזרות במחשב. 1) משחקים קופאים פתאום ורק restart מסדר את הבעיה - זה לא קורה תמיד. 2) מקבל הודעה פעם בכמה שעות/ימים שהדרייבר של נוידיה הפסיק לפעול אבל הצליח לשחזר את עצמו. 3) שמתי לב למשהו שלא היה לי פעם, מן פליקרים כאשר אני גורר את העכבר על הדסקטופ (סרטון): כרטיס מסך gtx670 WF2 בן שנתיים וחצי בערך. מישהו נתקל בבעיה? יודע מה גורם לה/ איך לסדר אותה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לפני יומיים המסך שלי התחיל להבהב לשחור באופן רנדומלי, נדלק שוב כשאני מקבל הודעת שגיאה - driver crashed and recovered. ניסיתי לעדכן גרסה של הדרייבר (לא עזר) ניסיתי לשנמך לגרסה ישנה וזה גם לא עזר. הסרתי את ההתקנה וניסיתי להכנס לsafe mode לעשות sys restore אבל משום מה לא היו לי אופציות ישנות מההתקנה האחרונה (כן, סימנתי את הV של תראה עוד אופציות ) אבל הווינואז התקין עצמאית מחדש את הכרטיס והכל חזר לעבוד כשורה. למחרת כשניסיתי להדליק את המחשב הוא נתקע על מסך שחור אחרי המסך של windows is starting עם הלוגו. הצורה היחידה להעלות את המחשב היא בsafe mode ואז לעשות disable לכרטיס מסך. ניסיתי עוד כמה פעמים התקנות (נקיות כמובן), אפילו מצאתי את הדיסק התקנה שקיבלתי עם המחשב, ז…
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
- 1 follower
-
-
הבעייה היא כזו, מחשב חדש לחלוטין עם הרד דיסק חדש 500G, אני מנסה להתקין ווינדוס אבל הוא מזהה רק 130G ולא נותן לי ליצור מחיצות עם שאר המקום הפנוי. אין לי מושג ממה זה נובע ומה לעשות. באמת אשמח לעזרה בדחיפות. תודה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אני מקווה שזה שייך לפורום הזה כי מדובר בעצם הרכיב שהוא מתפקד כמו הארד דיסק נייד. לפני שבוע רכשתי את הנגן החדש של CLUBIN בנפח של ג'יג'ה - ראה קישור - http://www.e-buy.co.il/Product.asp והבעייה שלי היא שלאחר שכשאני מוריד קבצים נותן לי מן הודעת אזהרה אולם אני רואה את הקובץ ומצליח לעבוד איתו. ברגע שאני מנסה להעתיק קובץ לנגן קופצת לי ההודעה הבאה: the file 'crystalpro.exe' has extra information attached to it that might be lost if you continue coping . :the contents of the file will not be affected. Information that might be lost includes KAVICHS:$DATA מה מקור הבעיה ואיך פותרים אותה. אודה לכם על העזרה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום אני מקבל מדי פעם מסך כחול שאומר שהוא זורק זיכרון ואז עושה ריסטרט לבד התקנתי מחדש את הוינדוס והוצאתי את הזכרונות מהמחשב וחיברתי שוב וזה עזר לאיזה יום יומיים ועכשיו זה קורה לי שוב. מה לבדוק? תודה
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב לפני כמה דקות ואני רואה שהספר עושה רעש מאוד מוזר ועוד שמתי לב שהמאוורר זז בקושי...
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
עבוד נייד עם מעבד Intel(R) Pentium(R) CPU B970 @ 2.30GHz ו 4 גיגה RAM האם ווינדוס 10 יתן ביצועים טובים יותר?(כמובן באופן יחסי למחשב) מצד אחד לא- כי מערכת הפעלה חדשה יותר תדרוש יותר משאבים מהמחשב, מצד שני אולי כן- אולי כך תיכננו אותה שתיהיה יותר קלה אשמח לתשובה והסבר תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל עוזרי הלילה של האתר . עד כה עבדתי עם המחשב מהכרטיס מסך עם DVI אל המסך וניסיתי לחבר את המסך הישן במקביל שהיה בו חיבור VGA ולכרטיס המסך שלי אין חיבור כזה אז חיברתי דרך הלוח אם. ברגע שחיברתי את הVGA ללוח אם המסך שלי על DVI נכבה ישר (באותו רגע ירדתי מלחבר את המסך הישן) וניסיתי להחזיר את הישן עם DVI כמו שהיה קודם אך לא קולט. ניסיתי לחבר את הDVI ללוח אם ועדיין אין קליטה , לאחר מכן ניסיתי את הVGA מהלוח אם למסך וזה כן עבד וככה גיליתי שהמחשב בכלל לא קולט את הכרטיס מסך שלי (כשניסיתי להתקין דרייברים מחדש). חייב לציין שהמאווררים של הכרטיס מסך כן נפעלים בזמן ההדלקה אך נכבים לאחר מכן (משהו עם הטכנולוגיה של NVIDIA). ניסיתי לרסט ביוס ולא עבד. …
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני לא יודע אם זה קשור לפה , אבל אני רוצה להוריד קטע שמע כזה כקובץ לפלאפון , איך ניתן לעשות זאת יש אפליקציה או דרך כלשהי ? תודה לעוזרים . זה הקישור לקטע המדיה. http://103fm.maariv.co.il/programs/media.aspx?ZrqvnVq=GKJLMM&c41t4nzVQ=EM
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
במחשב הישן (WIN 7) עובד נהדר, מעבירה את החוט של האינטרנט למחשב החדש (WIN 10) הוא כותב לי שאין חיבור. הטכנאי בחנות של המחשב אומר שאצלו עבד מצוין, הטכנאי של בזק אומר שאם יש במחשב הישן אינטרנט אז מבחינתו זה מסודר. יש לכם רעיון איפה התקלה? ממש תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני עומד לקנות מחשב נייח חדש ללא מערכת הפעלה. רציתי לשאול כמה מסובך להתקין עליו windows 10 והאם יש סיכון בפעולה זאת.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מאז שקניתי את כרטיס המסך היו לי תקלות משונות (איטיות רגעית פעם ב.. וכו') אך לא התייחסתי לזה. בעקבות רכישת SSD חדש החלטתי להתקין את וינדוס 8, במקום ה7 שהיה לי ,על הכונן החדש ולאחר מכן התחילו הבעיות הרציניות. הבעיה המשמעותית היא קריסה של הדרייבר של כרטיס המסך עד כדי שהוינדוס לא הצליח לשחזר אותו (הכוונה לבלון של "הדרייבר שוחזר בהצלחה") ואז נאלצתי לעשות ריסטרט. בעיות נוספות היו כגון גמגומים של סרטונים (בעיקר סרטוני פלאש ביוטיוב). התקיעות היו יותר תכופות עם הדרייברים שבאו אחרי 13.1 catalyst. עם CCC 13.1 היו תקיעות אך פחות תכופות. גם התקנת מערכת הפעלה מחדש לא עזר. התקנתי 8 מחדש ואז חזרתי ל7. עדיין התקלה מתרחשת. בינתיים חזרתי להשתמש בGTX470 והכל עובד בלי תקלות. אז המסקנה היא שכר…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי ווינדוס 10 והייתה לי בעיה באפטר אפקטס זה לא מה שחשוב אבל זה הרקע... בקיצור ההייתי צריך להכנס לmsconfig ולאשר בboot את הsafemod וזה מה שעשיתי זה אמר לי שאני צריך לעשות ריסטרט לאחר הריסטרט המחשב נדלק כרגיל וניסיתי את זה עוד פעם אבל לא רק שלא הצלחתי יש לי מסך שחור, ניסיתי להדליק מחדש את המחשב אבל זה לא עבד בנוסף אני לא רואה גם את המסך עוד מההתחלה כשאני מדליק את הווינדוס כי הוא שחור. בנוסף כל הדברים במחשב עובדים לדוגמא המקלדת האוזניות העכבר ... אני חייב עזרה, באמת תודה לעוזרים!.
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
המחשב שלי ממשיך לעשות RESTART ואני לא יודע למה לפעמים עושה ריסטארט מיד שאני נכנס לWINDOWS ולפעמים הוא לא עושה מישהו יכול לעזור לי בבקשה ...! :'(
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם נגן ה DIVX במחשב מסרב להימחק בכל תוקף ניסיתי מספר פעמים אך הוא מסרב להימחק המשקל שלו 1.81 זה סתם מציק לעין מהי יכולה להיות הסיבה
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
חיברתי את האמפי שלי לUSB מיקדימה של המחשב מישהו ניתקע והוא נהרס האם יש אפשרות שזה גרם לקצר אם הUSB מאחורי המחשב כי גם הם לא עובדים וכולם מוגדרים כמו שצריך בדקתי
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום, צילמתי את ה CATALYST והתוכנה של ASUS בזמן שאני משחק MEDAL OF HONOR AIRBORNE בטלויזיה LCD שמחוברת ב DVI. תלחצו בצד כדי לראות את המפרט שלי. עכשיו זה נראה לי טמפרטורות גבוהות מדי!! מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
בעיה כל איזה חצי שעה משהו כזה המחשב עושה לי מסך כחול עם מלא מלא שגיאות כאלה . מה אני עושה ? איך אני יכול לסדר את זה ?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד טושיבה יום אחד אני מדליק אותו ורואה שהוא לא נותן לצאת ממצב דוס אלא רק ב-safe mode ובאותו יום אני מדליק את המחשב והוא עובד אבל במסך לא רואים כלום... אגב גם המאוורר בתוך הנייד לא מסתובב... מה הבעיה ??? בבקשה HELP ...
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשבוע פירמטתי את המחשב והתקנתי את הכל מחדש, כפי שעשיתי פעמים רבות לפני. במשך השבוע הרגשתי האטה משמעותית במחשב. ועכשיו אחרי שעשיתי ריסט אני רואה במסך הראשון שמופיע (שהזיכרון נספר) שהמעבד עובד ב1100MHz במקום ב1.83Ghz כמו שהוא תמיד עבד. איך ניתן לסדר זאת ? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום, אני נתקל במסכים כחולים ומעצבנים לאחרונה .. נתחתי את קובץ הדאמפ ותראו מה קבלתי.. אין לי מושג מה הבעיה הזאת בתודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום, אשתי קנתה מסך viewsonic xg2405. איזה כרטיסי מסך מומלצים כדי למקסמם את הביצועים של המסך? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כולם. ברשותי wacom מסוג graphire blueberry, ישן וטוב, בגודל A6. העטים בסוג הwacom הזה אינם דורשים, לפי מיטב ידיעתי, סוללה. אתמול,ללא הודעה מוקדמת, החל העט חרוק - זאת אומרת, הפסיק לעבוד לפרקים. לבסוף, לאחר כמה דקות, חדל הקשר בינו לבין משטח הwacom, והוא אינו משפיע יותר. הלוח עצמו עדיין עובד, כי העכבר שאיתו מגיע המשטח כן פועל. ניסיתי לנתק את כל כבלי הusb מלבד המשטח (מי יודע, תמיד שווה לנסות), ועדיין הwacom מסרב להגיב לעט. כנראה שהבעיה בעט עצמו. למישהו יש רעיון למה זה קורה? אני אשמח לתשובה תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-