עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי בעיה מוזרה התקנתי מדפסת חדשה הכל עובד יופי חוץ מדבר אחד אני לא רואה אותה כשאני נכנס להתקנים ומדפסות אני רואה את ההתקן של הפקס אבל אני לא רואה את ההתקן של המדפס ואז אני לא יכול להגדיר אותה כברירת מחדל המדפסת עובדת במחשבים אחרים וגם דרך האופיס למיניהם אני רואה את המדפסת שם ויכול להדפיס היא פשוט לא הדיפולט

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, יש לי מחשב די ישן , סתם עלה על דעתי לעשות לו עידכון ביוס... בואו נגיד שדי לא הלך לי בכלל הורדתי תעידכון מאתר של giga byte והתקנתי דרך התוכנה שלהם @bios קיצור המחשב נפעל מחשב ומאז הוא רושם באנגלית שהוא מחפש משהו תביוס מהארד דיסק... מה עושים ?

3. יש מן ברגים שמצד אחד הם בורג ומהצד השני אום שהמטרה שלהם היא להפריד בין המארז ללוח האם למנוע קצרים איך קוראים להם????? תודהו שבת שלום

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  4. Started by most,

שבת שלום הלוח נקנה בחו"ל (חדש באריזה) המובנה פועל תקין כאשר אני מתקין כ.מ חיצוני אין תצוגה (ניסיתי שני כרטיסים) עשיתי שינויים בביוס (למרות שלדעתי הלוח אמור לזהות שיש כ.מ חיצוני) האם מישהו מכיר את הלוח ויכול להדריך אותי מה לעשות בברכה

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  5. Started by boss,

כרטיס מסך ati 1900 XTX 512mb ,תוכנה 10.2 של ATI לפני חודש מחשב שלי מחובר לטלויזיה LG סרטים איכות מצוין היום פתאום סרט עם נקודות אדום הרבה, לא הצלחתי לתקן מבוטל נקודות אדום. מסכי מחשב אין בעיה אין נקודות אדום ,כן טלויזיה מוזר מה בעיה? תודה

6. Started by quala,

שלום רב , אני זקוק לעזרתכם 1- אני קניתי לפטופ חדש,והגדרתי הדאר שלי ל- Gmail הכל עבד כשורה בקבלת ושליחת אימל. פתאום ביומיים אחרונים קיים תקלה כאשר לפתוח אימל הכל תקין אך בשליחת אימל כאשר אני רוצה לשלוח אימל ולא לוחץ על חשב או העבר לא מגיב ולא נפתח ולא ניתן לשלוח אימל. 2- כמו כן ניסיתי גם להכנס להגדרות לוחץ ולא מגיב. 3- במידה והצטרך להתקין מחדש את Gmail , איך מסירים הישן תודה מראש רוברטו

7. שלום. חיברתי היום לפטופ מסוג Gatway בעל מעבד דו-ליבתי של AMD, למסך מחשב 23 אינצ', באמצעות כאבל HDMI, ומשום מה, המסך לא מלא. ז"א - אין תצוגה על כל המסך, אלא רק על חלקו [יש בערך שני אינצ' חסרים מכל צד]. בדגתי את ההגדרות בווינדוס 7, ושם הוא ממליץ על 1920 על 1080, ואכן הזנתי את הערך הזה. לאחר לחיצת Apply, התקבלה התוצאה שציינתי לעיל. לאחר מכן ניגשתי ל CCC Advanced של ATI, ושם אין בכלל אפשרות ל 1080. הרזצלוציה הגי גבוהה שקיימת שם, היא משהו באזור ה 1650 [לא זוכר את הערך המדויק]. הפעלתי מחדש את המחשב, כדי להיות בטוח. וזה לא עזר. כמו כן, כל האמור לעיל נעשה כאשר רק המסך החיצוני מופעל (!) [ז"א - באופציות של ווינדוס בחרתי שהמסך הפנימי של הלפטופ יהיה כבוי. לא שכפול, ולא Extend, …

8. יש למישהו מושג מה הבעיה? זכרון? תודה

9. שלום, רציתי לדעת איך אני משנה רזולוציה משהמחשב נדלק זתומרת מהלוגו של לוח אם עד הטעינה של הווינדוס? אני רוצה לשנות כי המסך מהבהב עד אחרי הטעינה של הווינדוס. תודה.

10. Started by AdiD,

היום התקנתי תוכנה שאמורה לנקות כביכול את המחשב REGCLEANER ואחרי שלחצתי על הניקוי והמחיקה המחשב שהתבש ולא מגיב, אני מנסה ללחוץ על אייקון מסויים לדוגמא מחשב שלי או משחק כלשהו או כל דבר אחר ופשוט לא קורה כלום, הוא לא פותח שום דבר ושום תיקיה, איך אני מתקן את זה? אפשר לעשות שיחזור מערכת דרך המסך הכחול כי האפשרות שיש בסגל ההתחל לא פועל גם כן.. מה אני עושה? תודה רבה לעוזרים!

11. Started by mbgur,

לאחר הרצת אנטי וירוס וביצוע אתחול למחשב אני מקבל הודעה ש - windows לא מוצא את הקובץ csrcs.exe , היכן ניתן להוריד את הקובץ , האם הרצה בעזרת תקליטור התקנה במצב תיקון יתקין את הקובץ מחדש ? לתשובתכם אודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by sayaar,

היי, יש לי 4 שקעי USB, יש בהם מתח חשמלי אבל אף אחד מהם לא קורא התקן כלשהו. (מקלדת, עכבר וכו') ניסיתי לסדר את העניין ע"י האפשרויות הבאות: 1) כיבוי המחשב, כיבוי מפסק הפעלה, ניתוק מהקיר לזמן ממושך והדלקה מחדש 2) הסרת כלל התקני ה USB דרך מנהל ההתקנים / Device Manager על מנת שהמערכת תזהה את החומרה מחדש 3) עדכון כלל השדרוגים של windows update ובדיקת אנטיוירוס כללית שלא מצאה סיכונים כלשהם --- המשכתי לחפש בגוגל, מפה ומשם צצו נושאים על הקפדת BIOS מעודכן , תהיתי אם תוכלו להמליץ לי על ההגדרות שאני צריך לשנות שם נתוני BIOS שלי: BIOS Version/Date: American Megatrends Inc. 0601, 23/08/2007 SMBIOS Version: 2.4 לוח אם: PSB VM SE אז ב BIOS נכנסתי ל USB Configurations וזה מה שהיה מצוייו שם…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by babu,

יש לי מחשב HP G60 243CL נייד הכל תקין רק המסך חשוך לגמרי כאילו הורידו את הבהירות עד הסוף והבעיה היא לא בהגדרות לאחר מאמצים רבים המחשב פורק לגורמים הוצאתי כרטיס שהוא יושב מתחת למסך ממש מן כרטיס ארוך וצר בצורה של מקל ארטיק INVERTER BOARD כך קוראים לזה הבנתי שזה ממיר זרם או משהו כזה יש למישהו מושג איפה אני משיג את החלק הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by בזיק2,

חיברתי את האוזניות וגם דרכן שמעתי רק דרך רמקול אחד. אני מסיק מזה שהבעיה במחשב. התקנתי מחדש את הדרייבר של כרטיס הקול, והבעיה לא נפתרה. אני מסיק מזה שכרטיס הקול עצמו נדפק. כרטיס הקול מובנה בלוח אם. אז פיתרון לבעיה זה קניית כרטיס קול והתקנתו. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by benyben,

מממ...... כדי לא להטריח, לא אספר את כל שקדם לאירוע (אם יהיה צורך, אפרט), אבל האם אוכל לקבל עזרה עם הנושא הבא: [ראו תמונה מצורפת] מה המשמעות ולמה זה קורה? http://picasaweb.google.com/lh/photo/KFwV4bmY5bHcgLj95NSt2eCbiTIhBwRM9Ol7yw1YeGM?feat=directlink תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. שלום. נאמר לי שאני צריך להחליף בטריה של לוח האם. מה אני צריך לדעת? האם מתח (voltage) מסוים? האם גודל ספציפי? מה טווח המחירים? ושאלה יסודית עוד יותר - איך קוראים לזה? האם זה נקרא CMOS Battery, או Motherboard Battery, או אולי זאת בכלל בטריה ספציפית שאני צריך לרכוש מיצרן לוח האם שלי (DFI)? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. יש לי בעיה מתמשכת כבר בערך שנה בנוגע למחשב ואני ממש מנסה להבין את מקורה... הבעיה היא של ארטיקטים מהבהבים במשחקים, זה לא קורה תמיד, אבל זה יקרה אחרי כמה זמן או מיד, תלוי איפה ומתי. (לפעמים מופיע ולפעמים לא) עכשיו 2 ההבחנות שמיד עולות לבנאדם ההגיוני- 1. הכרטיס מסך דפוק 2. טמפרטורות גבוהות מדי. אז ככה, ניסיתי בעבר עם 2 כרטיסי מסך אחרים על אותו מחשב במשך כמה זמן והבעיות זהות. כרגע יש לי 8800GTS זמני והבעיה חוזרת על עצמה. מבחינת טמפרטורות, עקבתי אחריהן, הן יותר מבסדר והסרקולציה במארז בסדר גמור. יש לציין שהמחשב פורמט מאז והותקנה גרסה שונה לגמרי של Windows 7 ומקורית, הבעיה עדיין חוזרת על עצמה באותו האופן. ספק הכוח שהוא עוד אופציה שהעלתי נבדק גם הוא ואין איתו שום בעיה. א…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by tirani8,

שלום, ראיתי שיש על זה כמה נושאים, (אומנם ישנים) אבל עדיין הפתרונות לא כל כך עזרו לי. אני משתמש בwin 7, יש לי כרטיס מסך ATI RADEHON 4270 HD , אני מתחבר מהכרטיס מסך עם כבל HDMI-HDMI למסך, יש תמונה אך אין סאונד. ראיתי שהפתרונות המוצעים הם לעדכן את הכרטיס מסך-עידכנתי. ראיתי עוד פיתרון לחבר כבל בין הכרטיס מסך לכרטיס קול אבל הבנתי שבכרטיסים החדשים אין צורך בזה והשהכרטיסים כבר מחוברים. ברגע שאני נכנס להגדרות של התקני שמע, יש לי ברירת מחדל על הרמקולים של המחשב, ומופיע לי שם גם digital output שניתן לבחירה כברחרת מחדל וגם ati hdmi שלא ניתן לבחירה כברירת מחדל. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 4.4k צפיות
  19. באתר הבא ניתן למצוא במרוכז את משמעות הביפים של רוב סוגי הביוס ועוד הרבה אינפורמציה מועילה, גזור ושמור. http://www.computerhope.com/beep.htm

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by danielhr99,

היום הרכבתי ספק + כרטיס מסך אחרי שהרכבתי אותם אני מפעיל את המחשב ועולה לי כזה חלון עם הרבה כתוביות בסוף המשפט NO IDE MASTER H.D.D DETECTED הדלקה ראשונה של המחשב אחרי שהרכבתי את החלקים אז הופיע לי כזה חלון כחול כזה של הCD שלי ( יש לי 2 כונני DVD) ובסנוף ל2 CD הופיע לי בחלון עוד 2 משפטים (נראה לי הארד דיסקים שלי (יש לי 2 ארד דיסקים) ) יש לי 2 חיבורי SATA, אז במהלך ההרכבה כבל SATA אחד הפין שלו נשבר.. אז הלכתי לחבר שלי והוא הביא לי כבל חדש.. (לא יודע אם זה קשור אבל שתדעו) לפני כל ההרכבה זה לא היה לי (NO IDE MASTER H.D.D DETECTED). מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by ackohen,

שלום, רציתי לשאול: יש לי מחשב נייד - Dell Latitude D531 (מעבד טוריון 64 X2) ביומיים האחרונים שמתי לב שהוא נורא חם (יותר מבדרך כלל).. הורדתי תוכנה לניטור הטמפרטורה והיא הראתה את הנתונים הבאים: יש שני ליבות: ליבה 1 : Low:42, High: 73 ליבה 2: low: 49, High: 75 התוכנה מציינת את הליבה 2 כ: "חמה" במצב idle. האם הערכים הללו תקינים? איך אפשר לסייע בקירור? האם יכול להיות שלמטען / ספק החשמלי יש השפעה על הטמפרטורה? (אני חושד שיש מצב שהוא אולי נדפק קצת, הוא הקפיץ את החשמל לפני יומיים). תודה..

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  22. שלום, לפני שבוע בערך התחילה להיות לי בעיה במחשב הישן הבעיה היא שהמחשב נדלק,אז האותיות היו מופיעות ונעלמות על המסך עכשדיו זה הגיע למסך שהמחשב לא מצליח להיכנס לווינדוס,רק בsafe mode אבל גם שם יש ריבועים בצבע ירוק כזה אפילו היום ניסיתי להתקין ווינדוס 7 והיה במהלך ההתקנה עדיין מלבנים כאלה...היה חלק קטן מהמסך בלי אבל לא הצלחתי להתקין אפילו שניסיתי 3 פעמים כי זה לא מצליח לעשות ריסטרט (במהלך ההתקנה של הווינדוס)כמו שצריך בגלל הבעיה הזאת מה אתם אומרים הבעיה? הכרטיס מסך? זה 7600gt והוא נקנה לפני 3 שנים לא בוצע בו oc תודה רבה http:// www.siz.co.il/my/l0mynnzqzm1j.jpg http ://www.siz.co.il/my/digm2lcgfzon.jpg http: //www.siz.co.il/my/ycnnmn4dtjjy.jpg http ://www.siz.co.il/my/nzandwn…

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  23. ניסיתי לעדכן דרייבר לכרטיס סאונד של מחשב P4 ( ישן) עשיתי uninstall לsoundmax ומנסה להתקין חדש אבל מקבל הודעה- driver not found . מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  24. Started by STINGERX,

האם אפשר לחבר התקן של SATA 2 ל SATA 1 ולהפך? כמו בחיבורי USB שההבדל היחיד הוא במהירות אבל כמובן שהכל נתמך

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  25. Started by yudku,

שלום יש לי מחשב די ישן שהיה בו הארד דיסק 80 גיגה עם חיבור IDE קניתי הארד דיסק חדש של WD 640 גיגה עם חיבור SATA חיברתי את ההארד דיסק החדש, הרצתי WIN XP, זה עשה פירמוט זריז וכאן מתחילה הבעיה ברגע זהמחשב בא לעשות התקנה של הוינדוס הוא מראה לי מסך כחול ורושם לי על עדכון ביוס או משהו כזה מה אני אמור לעשות ואיך? בדקתי ובביוס עצמו והוא מזהה את ההאד דיסק החדש אני כבר לא יודע מה לעשות יכול להיות שההאד דיסק תקול?

• 1 תגובה
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים