תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי איתי הוא פשוט איתי כל דבר שאני עושה בויינדוס לוקח לו שעות לעשות אותם זה המפרט AMD Duronprocsesor 1.30 GHz 224 MB של RAM כרטיס מסך : sis 650_651_M650_740 כרטיס קול :SiS 7012 Audio Device תודה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי DVD חדש של LG ואני לא יודע איזה כבלים של המחשב (היה לי כבר DVD והוא מת) אני אמור לחבר אליו ועכשיו אחרי שניסתי לחבר אותו גם הצורב לא עובד צריך עזרה דחוף aldema_@walla.co.il 0524399042
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב והתקנתי windows 7 ultimate יש לי מקלדת בעברית (הוואינדואס באנגלית) אבל לפעמים אני רואה עברית כגיבריש שתי דוגמאות ששמתי לב אליהם 1.לפני הפירמוט גיביתי קובץ TXT שהיה כתוב בו בעברית ועכשיו אני רואה את העברית כגיבריש 2.אני משתמש בתוכנה BSPLAYER כנגן סרטים ומוזיקה ואחד הפיצרים שיש בתוכנה הזאת היא שיש לה בסיס נתונים שאתה יכול להוריד ממנו תרגומים (התוכנה נותנת לך ישר רשימה של תרגומים מתאאימים לפי שם הקובץ) הבעיה היא שכל תרגום שאני מוריד דרך התוכנה (לא בדבקתי איך זה לא דרך התוכנה) מופיע בגיבריש מה לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש בעיה עם דרייברים של הסורק. החלפתי מערכת הפעלה מ-xp ל7 ולא מוצא את דרייברים. סורק מסוג של Mustec דגם 1200 CU Plus לא Bear Paw בבקשה אולי מישהו יוכל לעזור לי למצא את הדרייברים? תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נישא אנונימי (חברה לא ידועה - הביאו לי אותו מסין) שאמור להיות לו כרטיס רשת אלחוטי מובנה (802b/g). יש נורה שאמורה לדלוק כאשר הוא עובד, ישנה אפשרות להפעיל אותו ע"י צירוף המקשים FN + F2 וכמו כן קיבלתי איתו דרייבר שאותו התקנתי. ברשימת ההתקנים מופיע ליד שם הדרייבר סימן קריאה צהוב. מערכת ההפעלה היא XP. האם למישהו יש מושג איך לגרום למחשב לזהות את הכרטיס ? האם יתכן שכלל לא הותקן כרטיס רשת אלחוטי במחשב ואיך ניתן לבדוק זאת ? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והעברתי אליו את ה-SSD שעליו מותקן ה-Windows ואת הכונן הקשיח השני של Western Digital מהמחשב הישן. בהתחלה הכל עבד מעולה אך כעת, כמה ימי אחרי החיבור אני מרגיש איטיות ממש בפתיחה של קבצי .rar, מחיקה של קבצים, העברה של קבצים ממקום למקום, התקנה וכו'. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב דיוידי מבית LG. עכשיו לפני כמה שבועות הצורב התחיל כל פעם לאחר תחילת הצריבה להקפיץ הודעה של failed. עד עכשיו ניסיתי 2 סוגים של דיסקים שעבדו לפני זה בצריבה והכל היה בסדר. אז לפני שאני מתלבט אם לקחת לתיקון מה יכול להיות הבעיה?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב אתמול בערב אחרי שיצאתי ממשחק ( rfactor2 ), הופיעו לי ארטיפקטים על המסך ואז המחשב ניתקע. התחלתי אותו מחדש וכמה דקות אחרי זה הופיעו עוד פעם ארטיפקטים ואז המסך הפך לאפור עם פסים... הדלקתי אותו עוד פעם, ובמסך הכניסה ( הכחול הזה עם "ברוך הבא " של ווינדוס 7 ) הופיעו כמה פסים ואז המסך ניהייה שחור וזהו... נכנסתי למצב בטוח, מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, הפעלתי את המחשב רגיל, והכל עובד. הורדתי והתקנתי דריוור חדש, עשיתי רסטרט ושוב... מסך שחור. כבר עשיתי פורמט פעמיים, פעם התקנתי ווינדוס 7 ובפעם השנייה ווינדוס 10. בשתי הפעמים הכל עובד עד שאני לא מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך. Intel 3750k או משהו כ…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לוח אם intel i865-ich5 עם כרטיס קול מובנה אין לי תדרייבר שלו ואין כרגע קול מישהו יכול לשלוח לי לינק לדרייבר אני ישמח תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אהלן, ובכן, יש לי SONICGEAR EVO8 שאגב הם רמקולים נהדרים, איכות ועוצמה ממש טובים. הפעלתי אותם היום ושמעתי רעש רקע, אז הוצאתי את החיבור מאחורה לכרטיס - שאגב היה מחובר לאנלוגי כי לדיגיטלי (הירוק) היו מחוברות האוזניות - הוצאתי את החיבור כפי שאמרתי ואז הכנסתי בחזרה ומיד הכרטיס לא עובד... עשיתי זאת כבר 20000 פעם בעבר בשביל להחליף לרמקולים אחרים. ניסיתי לאפס תביוס, התקנה מחדש של דרייברים הכל - שום דבר לא עזר - הגעתי למצב שהמערכת (XP) מראה כביכול שיש כרטיס קול (REALTEK) אך ללא שמע כלל. שאלתי היא כאן : א. יש לי לוח GIGABYTE 965P DS3 - קניתי את המחשב לפני כשנתיים + - כמה אחריות יש עליו ? והאם אוכל להפעיל את האחריות (במובן שלא ב"סיפור" הזה). ב. הסאב הוא שגרם לבעיה - אני יכול א…
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, תיאור הבעיה, כל פעם שמדליקים את המחשב בפעם הראשונה המחשב קופא ישר אחרי הpost. אחרי איתחול, בד"כ מופיע מסך כחול : stop: 0x0000007e... )אם זה עוזר). ליפני החלון של הלוג-און בפעם השלישית כמעט תמיד המחשב עולה באופן תקין. יש רעיונות מאיפה יכולה לנבוע תקלה זה? נ.ב המפרט שלי מופיע בצד. זה לא נראה לי כמו בעיה של חלונות ולכן מקמתי את ההודעה בפורום חומרה. תודה, HaimTS
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים, מדובר בהרד דיסק של SEAGATE. בכל מקרה, משהו מאוד מוזר לי איתו, מהירות העברת הקבצים מהמחשב אליו - 5-7 מגה לשניה . לפעמים המהירות עולה ל 20 מגה לשניה.. (עדיין נשמע לאט). מעבר לכך, הרבה פעמים הוא כאילו במצב שינה כזה.. ושאני נכנס אליו, הכל קופא לכמה שניות.. ואז אני שומע אותו עושה איזה רעש כאילו הוא מתחיל להסתובב ורק אז אני יכול להכנס לתיקיות שבו.. ניתן לבטל? מה לגבי המהירות? (הוא מחובר ב USB ישירות למחשב ולא דרך מפצל או משהו) תודה. עריכה : עכשיו שמתי לב, שאני גורר קובץ גדול בודד, הוא מתחיל מאוד מהר.. 120 מגה לשניה.. וכל שניה שעוברת הוא יורד ויורד במהירות עד 5 מגה בערך ושם אפשר להגיד שהוא נתקע הרבה פעמים.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום ישלי בעיה במחשב אני משחק משחק רשת עכשיו המחשב עצמו בסדר מחוץ למשחק הכל טוב ויפה אבל אחרי שאני משחק כמה זמן במשחק המסך שלי נכבה ועובר אליו חשמל (נורה אדומה מהבהבת כרגיל כמו שהמסך מכובה בעת שהמחשב מכובה ) אבל המחשב ממשיך לפעול וכדי לתקן את הבעיה אני צריך להדליק מחדש את המחשב ואי אפשר לשחק ככה יש למישו רעיון ?ד.א. עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ועדיין לא עזר הכרטיס מסך זה NVIDIA GeForce GT 430
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי, יש לי מאחורה של המחשב 6 יציאות USB ומקדימה 2. הקדימה נשחטו/נשברו כבר מזמן, ולאחרונה גם ה 4 היציאות שנמצאות במקום הטבעי (ליד יציאות התקשורת) לא עובדות ה 2 היחידות שעובדות הן כאלה שנמצאות בכרטיס PCI - תוסף שהגיע עם לוח האם. האם יש מה לקחת את המחשב למעבדה? האם יש אפשרות לתקן את היציאות הללו? האם כדאי פשוט לקנות מפצל USB2 נורמלי? (יש חיה כזאת?)
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט. הבעייה היא שגם כאשר המחשב מכובה הנורה של העכבר דולקת. נראה לי שזה היה לי גם באופטי הקודם פשוט אז לא היה איכפת לי שהנורה נשארה דלוקה כי הוא לא היה אלחוטי ולא היתה לי בעיה של בטריה. אני מבין שאנשים נוספים נתקלו בבעיה, אבל בינתיים לא מצאתי פתרון. מישהו יודע על זה משהו? סתם העכבר דולק והבטריה נגמרת--- אולי משהו בביוס --- אין לי מושג... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי לוח אם של ASUS דגם: A8N-E, עכשיו, העניין הוא שהלוח מגיע עם מאוורר מובנה על הצ'יפסט. מכיוון שאיני יכול לסבול רעש, וגם מסיבות אחרות, החלפתי המאוורר עם גוף קירור פסיבי של ZALMAN, אבל...הצ'יפסט מגיע ב-IDLE ל- 43 מעלות, ואני חושש שזה מה שגורם למחשב (כנראה..) לעשות לי צרות! שזה אומר, לעיתים הווינדוז עולה כאילו חסר לו הדרייבר של כרטיס המסך, כלומר ברזולוציה ובביט מאוד נמוכים(יש דרייברים מעודכנים..). כמו כן, יש מצבים בהם שורת התפריטים קפואה, כלומר, לא מגיבה לשום לחיצה עליה...! חשוב לי לציין, כי המחשב כרגע באוברקלוגינג (לא רצחני..) ולכן, מעבד מצוייד ב - CPU COOLER אווירי של SILVERSTONE ובנוסף, המיכסה הצידי של המארז תמיד פתוח...(תאמינו לי זה ממש עוזר להורדת החום הכל…
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. קניתי מחשב חדש, ללא SSD רק כונן 1TB HDD. במחשב הקודם שלי היה SSD אז פשוט ישר התקנתי מערכת הפעלה עליו. ואז כבר דרך הווינדוס התעסקתי עם המחיצות. בכ"מ עכשיו מה שאני עושה זה פשוט מתקין את הווינדוס על ה 1TB ושוב דרך מערכת ההפעלה מפצל אותו? ז"א אחרי שהותקנה מערכת הפעלה.
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כל פעם כשאני מנסה להיכנס לאתר הצורך רישום (קרי שם משתמש וסיסמה) הדפדפן נתקע ולא מצליח להכנס התופעה החדשה הזאת קוראת גם בכרום וגם באקספולרר ניסיתי לנקות את המחשב באמצעות Ccleaner אבל גם זה לא עזר כמו כן כל העדכונים של windows, java מעודכנים מדובר על מחשב עם Win XP (ו IE8) למישהו יש רעיון איך ניתן לתקן זאת? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב עם שני סלוטים של זכרון. באחד מהם יש זכרון של 8 גיגה מדגם HX424C12SB2/8. אני רוצה להוסיף בסלוט השני זכרון בגודל 16 גיגה. יש לכם מושג איך אדע אם הם יוכלו לעבוד יחד? המלצה לאחד כזה? תודה, שחם
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הצלחתי להפעיל מחשב ישן (פנטיום 3) סך הכל החלפתי הארדיסק, אני לא מצליח להיכנס לביוס לחצתי DEL לא מגיב איך שהמחשב עולה רשום "פאקר באל", לאחר מכן 2 אפשרויות ESC בשביל להריץ POST , F2 בשביל COMOS, שאני לוחץ F2 המחשב אינו מגיב איך אני ניכנס לביוס, לשנות הגדרות בנוסף אני מעוניין לפרמט אותו?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב בחלקים והרכבתי אותו בבית מדובר בלוח אם אסוס 680I מעבד של אינטל 6750 כרטיס מסך של XFX 8800 GTS 640 זכרונות של ocz הארד דיסק: סייגייט 250 ג"ב sata 2 החלטתי להתקין ויסטה ולאחר ההתקנה שמתי לב שבאיזשהו שלב פעולות של הההארדיסק כמו להכנס ולצאת מספריות התחילו להתקע ולאחר משהו כמו חצי דקה זה ממשיך , בין לבין התקנתי מחשק שיחקתי ולא היו שום תקיעות , לאחר שחזרתי לגלוש באינטרנט ולפתוח ספריות שלי בכוננים חזרו התקיעות גם בטעינת דפי אינטרנט. כמו כן כאשר כיביתי כמה פעמים את המחשב הshut down לקח הרבה יותר זמן ממה שהיה צריך. ולבסוף אחרי איזה שעתיים וכמה ריסטרטים הווינדוס בכלל לא הצליח לעלות גם לא בsafe mode השאלה שלי היא מה זה יכול להיות ? בחרתי לפרסם בבעיות חומרה כי נראה לי שזה…
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב פנטיום 3 600, עם לוח אם מסוג TYAN (דואל פנטיום). לפני כ-4 חודשים עדכתי את הביוס במטרה להתקין כרטיס מסך מתקדם יותר (GFORCE 5200) שאכן עבד והכל היה טוב. לאחרונה, שיניתי את תצורת המחשב ע"י הוצאת 2 כוננים קשיחים ושינוי מיקום של כונן נוסף (שפעם היה נשלף...) וכן הוספת כונן DVD. לאחר שינוי התצורה המחשב "לא מוכן" לפעול עם כרטיסי המסך מסוג GFORECE (ניסיתי את הכרטיס המקורי שעבד וכרטיס נוסף GEFORCE 2 שבטוח עובד). כאשר הכרטיס בסלוט, המחשב, בעת עליית הביוס (ולפני עליית המסך) מצפצף מספר פעמים (8 או 9) - דבר המעיד, על פי הספר של הלוח, על בעיה בכרטיס מסך. האם יכול להיות ששינוי תצורת החומרה במחשב שינתה משהו שגורם למחשב לא להעלות כרטיסי מסך מתקדמים יותר. אציין כי כרגע המחשב …
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הנ"ל: http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7N400V-L.htm עידכנתי ביוס לפי הספר כמו שאומרים (וזו לא פעם ראשונה) בכל אופן הכל הצליח, ואפילו העלתי מחדש את המחבש, הפעלתי את הFAIL SAFE כמו שמבקשים ושוב עשיתי ריסטרט, נכנסתי שוב לביוס ואמרתי לעצמי :בוא נחזור לOC אז העלתי את הFSB מ100 (זה מתאפס, למרות ששלי על 166 זה חוזר ל100) ל183 ואת הזכרונות העברתי לAUTO שמרתי ועשיתי שוב ריסטרט ופתאום... כלום לא עולה אלא עושה צליל מוזר ומעצבן. לא משנה כמה פעמים עשיתי ריסטרט זה עדיין אותו הרעש, ולא עולה כלום. מה עושים??? אגב לפי מה שראיתי במדריך, הלוח שלי לא תומך בעוד צ'יפ של ביוס. אז אני קצת תקוע! למרות שאני לא חושב שהעדכון לא הצליח. כבר ראיתי את מספר העדכו…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי דיסק של HITACHI עם חיבור SATA, אחרי שחיברתי אותו והמחשב זיהה אותו, הוא לא מופיע "במחשב שלי" מה אני מפספס?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי, התקנתי כונן חדש שנרכש בעזרת המלצות בפורום. במערכת יש דואל בוט לחלונות ולינוקס. הכונן אמור לשמש למשחקים תחת חלונות, ומדיה שיהיה אפשר לגשת משתי מערכות ההפעלה. הכונן מוגדר כ- D פירמטתי ל NTFS והמחשב תחת חלונות מזהה אותו. כשניסיתי לשנות הגדרות בsteam כך שמשחקים ישמרו אל הכונן קיבלתי הודעה שלא ניתן לכתוב לכונן. עזרולי פה בעבר אבל זה היה כללי מדי ונתקעתצי בדרך. א. האם תוכלו להנחות מה לעשות כדי שניתן יהיה לכתוב לכונן? ב.האם תוכלו להנחות איך להגדיר בו תיקיות או להגדיר אותו כך שsteam יזהה להורדה אני זקוק להנחיות טכניות מדויקות יותר מ- "תגדיר כך וכך.." וכו'. יותר משהו להדיוטות כמו : " תפתח חלון x תחפש חלון y..." תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-