תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי בעיה רצינית בהתקנה של WIN 7 אני נכנס לבוט והכל מעלה לי את החלון של ללחוץ על כפתור כלשהו כדי להיכנס להתקנה טוען קבצים והכל מגיע לחלון של הווינדוס (רקע של ווינדוס 7) וזהו. לא מופיע שום דבר... צריך להיות חלון של בחירת שפה, התקנה ודברים כאלה אבל אין לי כלום מגיע לרקע וזהו.. למה זה קורה ? תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לשחק במשחק Shaiya זה משחק רשת וכל פעם הוא נתקע ומעלה לפעמים את הבעיה הזאת... מה שמוזר זה רק במשחק הזה עדכנתי ביוס ועדיין אותה בעיה מישהו יכול לעזור לי? הנה פרטי הDX DIAG שלי System Information ------------------ Time of this report: 7/23/2008, 23:14:35 Machine name: MOSHE-98CC2092E Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp.080413-2111) Language: English (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: System manufacturer System Model: System Product Name BIOS: BIOS Date: 08/10/06 14:20:49 Ver: 08.00.12 Processor: Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz (2 CPUs) Memory: 3008MB RAM …
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי תופעה מוזרה,כשאני מעלה חומרים לרשת דרך כונן ssd מסוים,מופיע לי מסך כחול,יש מצב שהכונן גורם לבעיה?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
האלן אחים.. כל פעם שאני מכניס דיסקט לפלופי..אני מקבל הודעה שאני צריך לפרמט אותו.. שאני מפרמט אז בסוף הפירמוט זה כותב לי שחלונות לא יכל לפרמט.. מה זה צריך להיות לפי דעתכם? ואיך פותרים? הכונן דיסקטים הוא של SONY ונראה לי מנק' מבט אישית שיתכן שהכבלים שבתוך המחשב לא מחוזקים מספיק.. הכונן עצמו נראה גם קצת יותר בפנים.. הגיוני?
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
חיברתי את הכריס שקניתי למחשב ועדכנתי לו את הביוס ולאחר מכן לא רואים את מד הטמפ' בהגדרות הכרטיס יש לציין שלפני זה ראו מה עושים?????
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכם קהילת HWZONE ! קניתי אתמול מחשב חדש, ב5000 ש"ח. כרטיס מסך: Gigabyte GeForce 8800GT 512MB DDR3 וזיכרון Corsair 2GB RAM DDR2 CL5 800MHz התקנתי על המחשב Windows Vista Ultimate 32 BIT השאלה שלי היא כזאת: שמתי לב שהכרטיס מסך משתמש ביותר זיכורן RAM . 1.2GB במקום 512MB . עכשיו הזיכורן הזה לא בא מהשמיים, אלא מהזיכורן RAM הרגיל של המערכת. אני חושש שזה מביא לאיטיות של המחשב, ואי ניצול הזיכורן בצורה המקסימלית. כך שבצעם הכרטיס מקבל יותר מדי זיכרון , מה שמביא לאיטיות של המערכת (היא לא עד כדי כך איטית אבל אני חושב שזה משפיע) השאלה שלי היא איך לבטל את הדבר הזה? שהכרטיס לא יחרוג מ512MB, והאם זה תקין, אשמח לקבל קצת עזרה.. הנה תמונות להמחשה ולחיזוק טענותי: http://www.siz.co.il…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי בעיה במסך שלי לפעמים אני סתם גולש באתרים ופתאום יש נקודות צבעוניות שלא קשורות מופיעות על המסך משהו מוזר, כאילו חלק מהפיקסלים של המסך החליפו צבעים זה קורה לפעמים... בעיקר כשאני בוינדוס לא במשחקים.. ועוד בעיה זה שבחלק מהמשחקים אז המחשב קורס למסך כחול ורושם NV4_Disp שזאת בעיה של הדרייבר נראה לי... מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי, בדיוק קבלתי את המחשב החדש.. לוח אם של ASUS ה-P5KE בהזמנה לא קניתי (לצערי כבר) צורב DVD כי יש לי אחד שנקנה לפני פחות מחודשיים.. הבעיה היא שהצורב מבוסס IDE.. אני לא מבין איך לחבר אותו ולראות אותו בביוס.. ניסיתי לחבר את הכבל IDE שמגיע עם הלוח לצורב אבל אין אות בביוס למשהו משהו מכיר ויכול לעזור? נ.ב. חוץ מחיבור מתח ו-IDE יש חיבור נוסף שחסר?
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
ניסיון לחבר דיסק קשיח נוסף כסלייב גרם לכך שהמחשב הפסיק לקורא את הדיסק הראשי, המאסטר, והן הסלייב. הדיסקים מקבלים זרם חשמלי אך המחשב אינו קורא אותם. בפעם הראשונה שהדבר קרא ניתקתי את סוללת הגיבוי של לוח האם והמחשב חזר לקרוא את המאסטר, אך כשניסיתי שוב לחבר דיסק קשיח נוסף כסלייב, התופעה חזרה על עצמה-כלומר המחשב אינו קורא את הדיסק הקשיח גם כאשר הסלייב מנותק. ניסיון להוציא את סוללת הגיבוי ולהחזירה לא הצליח. מה יכול להיות מקור הבעיה והדרך לפתרונה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אהלן. הדלקתי היום את המחשב החדש פעם ראשונה ואחרי כדקה בתכנית התקנה של ווינדוס המחשב נכבה. הדלקתי שוב והסתכלתי על הטמפ' בביוס והמעבד עמד על 98 מעלות בערך. הלוח אם, אגב, עמד על 25. כל המאווררים במארז עובדים, בסל"ד נורמלי, אני חושב. המעבד הוא סמפרון 3000, ה-HSF הוא הסטנדרטי שבא איתו. יש במארז עוד מעבד אחד מתחת לספק שמוציא אוויר החוצה. ההיטסינק יושב כמו שצריך, מרחתי משחה טרמית כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה, ויותר חשוב, איך אני מסדר את זה? תודה. עריכה: שכחתי לציין שהחיישן לא דפוק או משהו, כי נתתי לו איזה חצי שעה להתקרר וכשהדלקתי שוב הטמפ' של המעבד הייתה 30 בערך ואז עלתה עד 95 שוב
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD athlon 64 3000 כתוצאה מוירוס פירמטתי את המחשב. לאחר הפירמוט שמתי לב כי בעליית המחשב במסך הראשון מופיע לי תדר העבודה של המעבד כ- CPU clock frequency 200MHz תדר העבודה נראה לי לא הגיוני. האם ישנה תקלת חומרה כלשהי? מניין יכולה לנבוע?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
יש לי דאמפ ממורי בגלל USBPORT.SYS ככה בדקתי בתוכנה שבודקת ומנתחת את קבצי הדאמפ ממורי. מישהו יכול להגיד לי איך לתקן את זה על ידי דרייבר כלשהו שמתאים לויסטה בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. ברשותי מחשב עם לוח אם של ASUS דגם P5LD2-SE ובפאנל הקדמי של המחשב ישנם שני חיבורים של מיקרופון ורמקולים איני יודע כיצד לחבר אותם אל הלוח אם אם למישהו יש לוח אם כזה או שיודע על כך אשמח לעזרה או מהיכן אפשר להשיג את השרטוט הסכמתי של הלוח אם ? תודה לעזורים!
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
קיבלתי מסך כחול לאחר ששיחקתי במשחק world of confilct , לאחר חקירה קצרה העלה שהבעיה קרתה בגלל הקובץ afd.sys , מישהו יכול לספק לי פרטים עליו מה תפקידו , כדי שאוכל לנתר את הבעיה ? (לספקנים עשיתי קצת חיפוש ב google ובכל זאת לא קיבלתי פרטים לגביו ) , תודה לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום! אשמח לקבל עיצה לגבי המחשב שלי שבעת ריסטרט הוא פשוט נתקע. הדבר בא לידי ביטוי גם בביוס, כאשר אני לוחץ על SAVE &EXIT הוא פשוט נתקע בתמונת המסך של הביוס. מאז התחילה הבעיה, המחשב עבר פירמוטים, פלש לביוס כולל עדכון גרסא, פלש לביוס של הכרטיס מסך. מלוח האם לאחר הרסטרט הכושל אני מקבל חיווי קולי של SYSTEM FAILED VGA TEST ולפעמים גם OVERCLOCKING FAILED. כמובן שלא עשיתי שום אובר קלוקינג וגם הפלש אמור היה להחזיר את הערכים הדיפולטיבים. חומרה: לוח אם אסוס P5AD2-E PREMIUM וכרטיס מסך GIGABYTE 6600GT 128VP. כשמערכת ההפעלה כבר עולה אז הכרטיס מסך מתפקד היטב. יש עוד בעיה שחלק מעידכונים של מערכת ההפעלה נכשלים בעת ההתקנה. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מחשב חדש מיפרט למטה XP PRO SP2 מצלמה שפועלת מצוין במחשב הישן GPT התקנתי הכל כמו שצריך והבעיה היא במסנגר שאני רוצה להגדיר את המצלמה/לנהל שיחת וידיאו מצורפת תמונה יש לי הודעה שהמצלמה לא מחוברת או שתוכנה אחרת משתמשת בה ואז מופיע שהמצלמה מבקשת 60%מהפס וכ"ו מה הקטע במחשב הישן זה לא עשה בעיות ניסיתי הכל חיברתי ליציאות אחרות(יש לי 10 ) התקנתי הסרתי כלום לא עובד וזה רק במסנגר אני בטוח שמלא ניתקלו בבעיה אבל לא מצאתי בשום מנוע חיפוש תשובה מועילה בבקשה עזרה http://www.rar.co.il/files/Micro-1130362683.jpg עוד משהוא קטן מהם "השמור למערכת" בתמונה לפי הסדר **אני יודע שאסור לפתוח שני דיונים מקבלים אבל אין תשובה כבר יום שלם וזה חשוב לי ואני ממש לא מוצא תשובה ומחיפש בפורום גם אנש…
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
קניתי לפטופ חדש של LENOVO אני לא מצליח לייצר מצב של TVOUT יש כרטיס מסך של INTEL ,מישהו מכיר דרייבר מתאים?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
??? ראשית שלום לכל חברי הפורום אני חדש ואני מקווה שאוכל לתרום לכם (למרות שאני יודע לאחר בירור מקיף ובדיקה ,שאתם הטובים ביותר ) מערכת הפעלה XP PRO sp2 ככה המעבד שלי אינטל E 6700 לוח גיגהבייט GA-965P-DQ6 (rev. 3.3 כרטיס מסך NVIDIA 8800 GTX זכרונות קינגסטון DDR2 800 MHz 1024*2 ספק HEC 450W של שרתים הארד דיסק Western Digital 500KS 16MB הארד דיסק נוסף אותו דבר רק 320MB ואפילו מארז מהודר של GIGABYTE 3D Aurora 570 ועוד כל מיני אביזרים נלוים כולל כוננים וכ"ו הבעייה היא כזו כשאני מעתיק קבצים מהארד דיסק אחד לשני את ה 7 גיגה הראשונים הוא מעתיק לי מהר ,ואח"כ קובץ נוסף לוקח לו שעות ,והמחשב בכלל נהיה איטי,כולל אינטרנט ויש לי 5 מגה. כשאני מבצע ריסטרט למחשב התהליך חוז…
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
תראו זה כל הסיפור של הקנייה ועד וסופה אתמול קניתי מחשב נייד חדש דגם LG LM50a מחשב שהשווי שלו הוא 8970 ש''ח קניתי ב 6000 מהספקית כאשר קניתי היה לי מוזר המחיר אמרתי וואלה עיסקה מצויינת עשיתי כאן בכל זאת יש כאן 3000 ש''ח הנחה... טוב אני מגיע הבית שמח מבסוט אני מדליק את המחשב על ידי החשמל פתאום אני רואה נקודות קטנות קטנות קטנות בצע אפור נאמר על רקע לבן לא משו שאני חושב שקשור ליקסל שרוף אלא כתמים כאלה ממש ממש קטנים אפורים שנראים קצבעוניים על המסך שבקשי נראים לעין בכל מקרה לא יחסתי חשיבות חשבתי ככה המחשבים האלה כי בכל זאת המסך דק מאוד וכל המחשב עצמו דק מאוד וקטן מאוד טוב בקיצר שאלתי כאן בעלים עם מחשב LG לא בהכרח מאותו הדגם הם אמרו שהם לא רואים כלום ויש להם מסך חלק בכל מקרה החל…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס טלוויזיה מסוג http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=2158726&type=2&product=1&= ואני צריך דרייבר לכרטיס שיתאים לוינדוס אקס פי בבקשה הדיסק שקבלתי זה היה מזמן וזה לא מתאים לאקס פיי(פרו)מי שיוכל להביא לי אני יודה לו מואד תודה
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
יש לי בעיה בסאונד, כל קובץ קול/וידאו שאני מפעיל לא משנה דרך איפה winamp/media player יש בעיה בשמיעה... יש עיוות בסאונד וזה נשמע כך שהקול רץ מהר מדי והגוון קול נהיה ציפציף כזה במקום הגוון קול המקורי... בקיצור לא שומעים כמו שצריך לשמוע באמת... ניסיתי להתקין דרייברים יותר מעודכנים! מהאתר של היצרן לכרטיס קול וגם לעדכן, לשחק בהגדרות וזה עדיין נשאר... זה המפרט של המחשב: Original description: T5500(1.66GHz), 512MB RAM, 80GB 5400rpm HD, 15in 1024x768 LCD, Intel 950, CDRW/DVDRW, Intel 802.11abg wireless, Modem, 10/100 Ethernet, IEEE 1394, 6c Li-Ion batt, WinXP Home
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני אנימטורית ועוסקת בתלת מימד, לקחתי שלשום את המחשב מהחנות (לא הרכבתי אותו לבד) ויש איתו כל מיני בעיות. אשמח גם לתשובה חלקית, לכל טיפ ועצה!! :-[ 1. הבעיה הראשונה נוגעת לטמפרטורה: ה-cpu נע בין 48-51 וה-system בין 49-52 גם כשאני לא מבצעת פעולות שדורשות משאבים. הנתונים האלו הם לפי התוכנה שהגיעה עם הלוח אם-"USUS-AI SUITE" לפני כמה דקות המחשב איתחל את עצמו, אני לא יודעת אם הייתה התראה לפני כן ( כי יצאתי מהחדר לדקה.) errors שניתקלתי בהם: א. "microsoft visual c++ runtime library !runtime error Program: c:/program Files (x R6025 -pure virtual call לפי מה שהבנתי, זאת בעיה שקשורה לזמן ריצה ואפשר לראות אותה עם היישום DebugBreak אבל אני לא יודעת מה זה אומר בדיוק.. ב.…
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
לוח אם Z490 עם חיבור Aquantia 10GbE LAN גולש באינטרנט בחיבור קווי לתשתית סיב אופטי 1000MB של פרטנר. בזמן גלישה - פיקס בזמן סטרימיניג - פיקס אבל ברגע שאני מתחיל להוריד קובץ גדול דרך טורנט או משהו בסגנון אחרי 5 - 10 דקות החיבור קורס והדרך היחידה להחזיר אותו היא או להפעיל מחדש את המחשב או לעשות disable ואחר כך enable לחיבור רשת. מישהו יודע למה זה קורה וכיצד ניתן לתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
- 1 follower
-
-