תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני חושש שנשרף לי הספק כח אך לא בטוח. כבר לפני כמה ימים התחילו בעיות, מידי פעם המחשב היה נכבה, התעלמתי מזה והדלקתי אותו והמשכתי להתעסק. אתמול בלילה סגרתי את המחשב והיום בבוקר שבאתי לפתוח אותו הוא לא נדלק, באתי שוב אחרי כמה דקות הוא נדלק לחצי שנייה המאווררים התחילו לזוז אבל חצי שנייה אחרי זה המחשב כבה. פעם בכמה נסיונות הדלקה הוא נדלק לחצי שנייה. אגב, הספק דיי חדש (חצי שנה בערך). מה דעתכם? נ.ב לאחרונה נשרף גם הכרטיס מסך, לא יודע אם זה יעזור.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח אנטירווירוס בגלל שלא נפתחים לי ישומים אבל גם הסריאל לא נפתח מה אפשר לעשות עוד ?!
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
המעבד נידבק לי לגוף קירור. הפרדתי בניהם כי המחשב לא היה תקין החזרתי תמעבד ניקתי אותו ושמתי מישחה והיסתדר! עכשיו איך מונעים את הבעיה הזאת שלא תחזור שוב על עצמה?!
-
- 9 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הכל התחיל בבוקר כניסיתי להדליק תמחשב והוא לא נידלק, זה קרה לי פעם בעבר כנראה שהספק לא טוב[ יש נורה צהובה שדולקת על הלוח אם אך המחשב לא נדלק בכל זאת] בעבר פתחתי אותו דפקתי קצת על הספק והוא עבד, היום ניסתי משהו אחר - פתחתי ופירקתי את כל המחשב לחלקים וניקיתי תאבק, כולל את הספק. אני מדליק תמחשב והוא עושה לי ריסט באמצע הטעינה של הוינדווס, וככה כל פעם והוא מגיע למסך הזה של הבחירה של הסייפ מוד ואז בסייפ מוד הוא נתקע, נשמע כמו בעיה של הזיכרונות? באתי להתקין וינדווס מחדש, באמצע ההעתקת קבצים של הוינדווס הוא עושה לי שגיאה כחולה שלא רשום בדיוק מה הבעיה בה, ואני מנסה שוב להתקין ולא יוצא לי וכל פעם שגיאה, אני בא חושב זה הכרטיס מסך החדש שהזמנתי, אני שם כרטיס מסך אחר שלא צורך מהספק כוח ו…
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
תמונה תראה סימן עגול אדום...אני רוצה לשנות צבעים בהירים של משחקים בגלל חלק משחקים מאוד חושכים..אני רוצה לשנות..אבל תוכנה לא שמור לקבוע..שוב שוב חוזר חושך איך עושים לשאר צבעים בהירים? בבקשה תעזרו לי על זה...אני צריך לשחק..
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, בעייתי היא כזו: מחשב חדש (AMD Athlon 3800 X2) עם לוח אם של אלבטרון KM51PV. כרטיס מסך משולב Geforce 6150, nForce 430. במסך הכחול מופיעה בעייה בקובץ nv4_dsp.dll וגם Windbg מדווחת על אותו קובץ. תיכף ומיד הנחתי שמדובר בדרייברים של המתאם הגרפי והתקנתי מחדש את הדרייברים האחרונים של nVidia (גרסה 84.21). בהתחלה נראה שהכל בסדר, אולם בהרצת תכנת Maya לעיבוד תלת מימדי - חזר המסך הכחול כאילו מעולם לא נעלם. ובכן, מה לעשות? מצורפים קבצי ה-minidump. תודה, [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של asus p5w delux הגרסא שלו היא 1901 אני מריץ אותו עם וינדווס ויסטא 32 ואין לי מושג אין אני מעדכן את הביוס, הורדתי את הקובץ עדכוןת לפי הגרסא שלי אך אני לא יודע איך עןשים זאת
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה שזה כמעט בטוח בחומרה, כי אחרי 4 פירמוטים וגם שינוי בסוג הווינדוס [מ32 ל 64 ביט...] יש עדיין בעייה, הבעייה: כשאני מפעיל emule או כל תוכנת הורדה אחרת bittorrent, אז העכבר מתחיל להיתקע ובקושי לזוז ואם יש מוזיקה את היא נתקעת כל שניה.. ------- יש לי AMD ATHLON X2 DUAL CORE 4200+ AM2 Gigabyte GA-M55plus-S3G 2 x Samsung 1 GB DDR2-667 NVIDIA GeForce 6100 (256 MB) - מובנה! -- עשיתי S&M זה אמר שהכל טוב, סרקתי עם MHDD זה מצא לי הארד דיסק אחד עם סקטוראים פגומיםף אז הוצאתי את זה עם הסקטורים הפגומים, ועכשיו יש לי אחד אחר ללא סקטורים פגומים.. מה זה יכול להיות??
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הבעיה נפתרה...תאמינו או לא זה היה כבל IDE שלא היה מחובר כמו שצריך
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום אלו הגדרות אני צריך להגיד בBIAS כדי שהמחשב יעלה מתוך כונן דיסקים (Floppy)? בברכה, ליאור
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
קניתי har disk sata של maxtor 120 הורדתי תוכנה מהאטר של maxtor הגדרתי הכל ו מה ה בעיה לא מצליח להתקין windows xp מחשב רושם לי missing operating system ו גם אשיתי התקנה של דרייברים sata מה אני אושה תעזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מעבד AMD Athlon Mobile +2600 ולוח של אלבטרון KM18G עם צ'יפסט nForce 2.. משום מה הלוח לא מזהה נכון את המעבד (גם אחרי עידכון BIOS) , המכפלה תקועה על 6 (אין בכלל איפה להגדיר מכפלה ב-BIOS) והמעבד עובד במהירות 1000Mhz :-[ מה עוד אפשר לעשות ? או שזה אבוד והלוח לא יתמוך בשום מצב במעבד הזה ?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד עם יציאת RGB (15 פינים ) ואני רוצה לחבר אותו ל LCD שלי חיברתי עם כבל יציאה אחת למחשב ויציאה שנייה לטלוויזיה. זה עובד הבעייה שסאונד לא שומעים כי זה לא מעביר סאונד, אז חיברתי כבל סאונד שאת היציאה היחידה חיברתי לכניסה של הרמקולים של המחשב נייד, ואת היציאה השנייה שיש בה שתי כבלים של שתי הרמקולים L AND R חיברתי לטלוויזיה אל החיבור של AV1 ( צהוב + אדום) הבעייה שהסאונד לא עובר עזרה? נירא כאילו צריך להפעיל איזה אופציה במחשב שגם הסאונד יעבור לטלוויזיה כי כשאני מפעיל שיר במחשב, אז את המסך עצמו של המחשב אני רואה בטלוויזיה אבל את השיר אני שומע דרך המחשב חחח תודה ושבת שלום דרך אגב השם של הכבל אודיו זה- כבל אודיו 3.5 זכר ל 2RCA (יציאה אחת עם בננה 1 ויציאה שנייה…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש: E6300 G41M-ES2L WESTERN DIGITAL 250GB 4GB 800MHZ RAM ספק ג'נרי של 520W וכרטיס מסך 9500GT. שני החלקים יוחלפו ב4870\90 ובספק CORSAIR 650W. במחשב הישן שלי חיברתי את ההארד דיסק החדש והתקנתי עליו ווינדוס, שמתי במחשב החדש ואחרי שחיברתי הכל הדלקתי את המחשב והוא מראה את המסך הראשוני עם הפרטים על המעבד והלוח אם ואחרי זה עושה רסטרט... ניתקתי את ההארד דיסק החדש ושמתי אחד ישן ואותה בעיה, ניתקתי את הצורב, מאווררים, כרטיס מסך, חיבורים למארז(הכל חוץ מPOWER) ובדקתי בכל פעם ואותה הבעיה...אז אני הבנתי שיש סיכוי שיש בעיה או בזכרונות או בספק =\ חיברתי את הספק למחשב הישן והמחשב מעלה את הBIOS אך לא ממשיך הלאה אחרי מסך הטעינה של הווינדוס... יש דרך ל-ב-ד-ו-ק אם הספק עובד…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, אחי שם במחשב שלו סיסמא ושכח אותה לכן הייתי צריך לאפס אותה (לא היה לי כוח להשתמש בטייבלס) הורדתי תוכנה מאתר הורדות מוכר שנחשב אמין (לא אגיד את השם אבל הוא אמין). שחזרתי את הסיסמא בינתיים מעולה, פתאום אחרי שהמחשב עשה ריסטרט אחרי השחזור סיסמא הוא הראה לי משתמש חדש בשם Administrator (למי שלא הבין יש לי עכשיו שני משתמשים פעילים). מאז יש לי בעיות באינטרנט האינטרנט איטי (ממש איטי במיוחד במשחקי מחשב). לאחר שהבאתי את חבר שלי שמבין רוסית (התוכנה ברוסית) הוא אמר לי שכתוב שם שזה מתקין לי וינדוס חדש על המחשב. למישהו יש שמץ איך אני מחזיר את המצב לקדמותו / מוחק את המע' הפעלה או הדברים שהוא עשה? קראתי את הספר של מארק משהו ב0day עם systeminternals לא מצא כלום. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ניקיתי במחשב את המאוררים ומאז המסך לא עולה... יש לה Gforce4 על אחד המגעים יש מן שכבה (נראה כמו בדיל) שלא שמתי לב אליה, אולי היא הייתה גם קודם... ניסיתי גם לבדוק את המעבד אבל אין לי מושג איך להסיר את הקירור הזה אשמח לכל עזרה אפשרית. ניתקתי את כרטיס המסך ולוח האם לא משמיע אף צפצוף...הלוח הלך?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
-
Hi, Whenever I start the PC, it looks like it's loading Vista, but then instead of giving me the list of my 3 users I just see a black screen with a couple of minor blue-turkiz stripes (stripes to the hight, not width) and that's it. The PC won't start no matter how long I wait. Even if I unplug all cables, wait a few minutes and replug them it still won't start. Then, when I restart the computer it sayes that windows had an "unexpected shutdown", and asks me if to run it normaly (which never works) or run through safe mode. The only way I can run the computer is by safe mode, and that's what I'm doing now. I guess it's important to say that I have never overclocked the P…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא בטוח שיש קשר אבל לפני שאני אתאר את הבעיה צריך לציין שנכנסתי ל Disk Management והתחלתי פירמוט לכונן (WD30EFRX) ואחרי זמן קצר לחצתי Action -> Refresh מה שגרם לעצירת הפרמוט והכונן נעלם. לא יודע אם זאת הסיבה אבל מאותו רגע זה מה שקורה: אחרי ריסטרט למחשב הכונן מוצג ועובד. ביצוע פירמוט מהיר עובד. ביצוע פירמוט מלא גורם לכונן להיעלם. העתקת קבצים (לפחות כמה GB) גורמים לכונן להיעלם. כשהכונן נעלם אז אני ממש שומע את המהירות של הדיסק יורדת או אולי אפילו נעצרת, אחרי ריסטרט הכונן מופיע ושוב אותו סיפור. ביצעתי chkdsk, לא פתר את הבעיה. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי, שאלה מאוד בסיסית - האם יש צורך לנקות מחשב בצורה יזומה? לפתוח ולנקות בפנים? רק אם יש רשת שנשלפת מבחוץ? באיזו תדירות בממוצע? איך מנקים את המחשב? שואב אבק? בהנחה שלרוב האנשים אין בבית קומפרסור, האם מומלץ להשתמש בספריי אוויר דחוס או משהו בסגנון? (האם הגז הקר שייצא ממיכל תרסיס לא יהווה בעיה? החשש שהוא יקרר את הרכיבים יותר מידי ואז מים יתעבו עליהם ועלולים לגרום לקצר / נזק קורוזיה) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
היי אז ככה החלפתי לוח אם אחרי שכניסת ה agp של הקודם היתה דפוקה אז החלפתי לוח אם פירמטתי התקנתי windows 98 se (כן זה עלוב) והורדתי דרייברים לכרטיס מסך (מהאתר של אנוידיה) אבל אחרי שאנישם את הדרייברים הווינדוס כל הזמן נתקע ואני רואה קווים מוזרים איפה אתם חושבים שהבעיה בכרטיס במחשב או בדרייבר בבקשה תעזרו לי צרו קשר באיי סי קיו 150910856 תודה טל...
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519621.0 בקשר לבעיה, הסתדרה רק בחלקה, לפעמים עובד טוב ולפעמים לא . אפשר עזרה בבקשה ? ד"א, תקראו את כל הפוסט . תודה רבה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
הגאמפר מכוון למצב של 4V אבל ב BIOS אני עדיין לא יכול לעבור 3.2V ואני פשוט לא יודע מה לעשות, עידכנתי BIOS לגרסה הכי חדשה וזה גם לא עוזר וניסיתי את כל האופציות האפשריות....מישהו אולי יודע אם יש נעילה למוד הזה?או שהוא יודע איך לפתור את הבעיה תודה
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך מובנה במחשב, ויש בוא 2 יציאות, האחת היא DVI והשניה היא כמובן AGP עכשיו, הבעיה שלי היא שהנתונים נשלחים ליציאת ה AGP ואני רוצה שה DVI יעבוד ולא ה AGP איך אפשר לשנות את זה?
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-