תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
הכנסתי את ההרדיסק הכל טוב המחשב קולט אותו כ-320 ג'יגה.. הבעיה שעשיתי לו PARTITION הוא קלט את זה כ127 ג'יגה רק ואין שום דבר שאפשר לעשות זה מה שהוא נותן לא יותר ... את ה- PARTITION עשיתי דרך הדיסק של הWINDOWS עשיתי BOOT מהדיסק כמו התקנה של ווינדווס ישירות מדיסק.. דרך אגב זה מחשב AMD 1700 יחסית ישן זה לא SATA 2 ויש לי הרדיסק שהוא פריימרי שמחובר על אותו רצועת DATA ... אין לי מושג מה זה השטויות האלה זה לא הגיוני הדבר הזה
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי הרבה בעיות עם מחשבים ישנים הדלקתי את המחשב הישן שלי, והמסך פשוט נתקע על הרקע השחור עם הכתוביות בלבן. אני יכול להיכנס לביוס וכ'ו.. אבל משום מה הרקע השחור לא עובר מסך :\ תמונה: (למטה כתוב משהו לגבי הכונן דיסקטים)
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
כשאני מדליק אותו או כשאני מפעיל אותו ממצב המתנה, 70% מהפעמים הוא יצפצף ארבע פעמים. הוא עושה כאילו הוא נדלק, אבל לא מציג כלום... ככה אני לוחץ בערך 4 פעמים עד שהוא סוף סוף מחליט לפעול. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
חיברתי דיסק קשיח חיבור SATA למחשב של היטאצ'י גם כבל מתח וגם כבל דאטא לא התווספו לי כוננים חדשים אבל המחשב מזהה את החומרה עצמה כשאני מנסה להורות לו להוסיף חומרה חדשה
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
כשאני מנסה להוסיף זכרון שלישי נוסף בסלוט שליד ..לא מקבל ביפ וכן הנורה של המסך אדומה,מנסה בסלוט הפנוי שבצד השני..אותו סיפור.הזכרונות נבדקו אחד אחד ונמצאו תקינים..איפסתי את הביוס..המחשב מגיב רק לשניים מתוך הארבעה.אולי מישהו יוכל לעזור לי בבעיה..? תודה
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב שלי מרבה להיתקע לכמה שניות (בד"כ 5-10 שניות). למשל, שאני שומע שיר-הוא ניתקע על שניה מסויימת וחוזר עליה וחוזר וחוזר וכו' ואז משתחרר. זה קורה בכל דבר, לא רק בשירים. הוא פשוט נתקע לכמה שניות ומשתחרר. ממה זה יכול לנבוע? תקלת חומרה? תוכנה? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש (המפרט מופיע בצד), וקריאת הטמפרטורות ב-real temp וגם ב-speedfan מוזרות: הטמפרטורות של שתי הליבות תקועות כל הזמן על 71-72 מעלות בספידפאן ו-10 מעלות פחות בריל טמפ, לא משנה מה עושים עם המעבד (גם במנוחה וגם תוך כדי משחק בוורמס לא היה שום שינוי בטמפרטורה, אולי שינוי של מעלה אחת). הרצתי את הבדיקה test sensors ב-realtemp וקיבלתי תזוזה מאוד קטנה שלהם, שזה מעיד ככל הנראה על זה שהחיישנים תקועים ולא מדווחים טמפרטורה כמו שצריך (ההודעה המדוייקת בתמונה המצורפת). מה זה אומר שהם תקועים ואיך אפשר לתקן את זה? האם זאת אכן הבעיה ואין לי מה לדאוג שהמעבד הולך להישרף עם כזאת טמפרטורה? זה נראה ממש מוזר שהטמפרטורה תהיה כל כך גבוהה בזמן מנוחה, יש במחשב הזה …
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
-
יום אחד שמתי במחשב שלי שני דיסקים קשיחים אבל רק לכמה שעות ... כשהם היו ביחד (שני הדיסקים הקשיחים) המחשב לא זיהה את הצורב וגם אחרי שניתקתי את הדיסק הקשיח השני הוא לא זיהה את הצורב (הכונן ה2) רק שהוצאתי שלוש מאווררים של מודינג מהספק והחלפתי את החוט שקישר את הצורב לספק אז המחשב זיהה את הצורב ???
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש ברשותי צורב סמסונג SW-252B המהירויות שלו זה 52/24/52 כמו כן הקושכה שלו מעודכנת לגרסה הכי חדשה (R704). הבעיה היא כזאת: הפעלתי על הנרו אצלי במחשב את השינוי ברישום שמאפשר לי לראות את המהירות האמיתית של הצריבה, בזמן הצריבה. למי שלא מכיר את זה יכול להוריד את הקובץ הבא שיפעיל לו את זה: http://forevergeek.com/images/nero.reg הבעייה היא שאני שכשאני נניח צורב על 32x, הצורב מתחיל לצרוב מבערך 22x (שזה בסדר) אבל משום מה הוא לא מקשיב להגבלה וממשיך להעלות את מהירות הצריבה עד שמגיע ל52x וזה כמובן גורם לאיכות ירודה של הדיסק בסופו. מישהו נתקל בדבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
במצב רגיל הוא עובד , אבל רציתי להיכנס ל SAFE MODE למחוק משהו (לא אכנס עכשיו לפרטים למה וכו') ואחרי שהוא סיים לעבור על כל הרשימה הזאת של כתובות שהוא עושה כשנכנסים ל SAFE MODE , הוא פשוט עושה רסטרט ונכנס לוינדוס רגיל... מה לעזאזל קורה לו ?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום אני יישמח אולי לכמה דעות אנשי חומרה מנוסים אני טכנאי יש לי בבית כרגע שלוש מחשבים 2 עם אותם סימפטומים ואחד עם פחות או יותר אותה בעייה שתי המחשבים הראשונים פשוט עובדים לא נותנים תצודה נתחיל בזה בדקתי זכרונות בדקתי כרטיסי מסך חיצוני גם המובנים על הלוח גם ניסיתי להחליף לספקים חדשים כלום פשוט אין תצוגה בדקתי תכבל VGA ניסיתי מסכים אחרים פשוט כלום אין תצוגה אני חושב בשתיהם בעייה עם הלוח אם אני לא סגור על זה ןמחשב שלישי פשוט לא מגיע מעבר לביוס בדקתי טמפרטורה של ה CPU והוא עובד קבוע על 60-65 שזה קצת מעל הנורמה ושמתי מאוורר INTEL חדש ל CPU עם משחה טרמית ככה שזה אמור להסתדר והמחשב פשוט לא מגיע מעבר לביוס לא מזהה הארדיסק לא עושה בוט כלום נטו ביוס איפסתי תלוח תהגדרות בביוס פשוט כ…
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
טוב, קצת מרגיש דביל אבל לאחר ייאוש של ניסיון לפענח צפצופים מלוחות האם המרובים שיושבים לי ליד הרגליים אזרתי אומץ ורכשתי POSTCARD מתקדם מ EBAY. עכשיו מה שקורה הוא שאני מחבר את הכרטיס אבל עם כל הכבוד לחוברת קודים שהגיע איתו אני פשוט לא מצליח לאתר את התקלה... יש מישהו שמשתמש בו על בסיס יומי ויכול לתת קצת טיפים?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
מחשב שולחני של HP מעבד Intel Core I7 CPU -3770 3.4 GHz. אחרי עבודה של פעם שעה פעם 4 שעות אני שומע (אני חושב שזה המאווררים) עובדים במאמץ עם רעש המסך נעלם ואחרי 30 שניות המחשב כבה. אחרי מנוחה המחשב עולה כרגיל עד הפעם הבאה שזה קורה. המחשב נקי מאבק, בדקתי בתוכנת HWMONITOR והטמפרטורות תקינות 26-30 מעלות במעבד . ב SSD 31 מעלות. האם מישהו נתקל בתופעה כזו? על המעבד יש לי קרור כמו בתמונה.האם יכול להיות שצריך לפרק ולנקות? אם כן אשמח להסבר ציטוט ערוך
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
לפני שבוע הוא התחיל להיתקע באמצע, פשוט היה קופא באמצע פעולה, וחייבים לעשות ריסטרס מהמארז. פירמטטתי... ושוב.. החלפתי הארד דיסק... הוא היה נתקע תוך כדי ההתקנה החלפתי הארד דיסק (שלישי כבר).. התקנתי ווינדוס.. גירסה אחרת של ווינדוס.. עבד יומיים יפה, ונתקע.. אותו דבר בדיוק. התחלתי לשים לב שכשהוא נתקע ההארד דיסק עושה רעש שהוא כאילו נכבה, או מפסיק לקבל חשמל.. החלפתי את הכאבל שמחבר את ההארד דיסק למחשב... עבד יומיים יפה.. ושוב אותו דבר. חיברתי את ההארד דיסק ל- ide 2 (במקום הסידי רום. ניתקתי לגמרי את הסי די רום..), עבד כמה שעות ונתקע. בכל הפעמים שהוא נתקע, המחשב ממשיך לרוץ, מאווררים וחשמל.. הכל עובד.. יש למישהו הצעות למה זה קורה?? הלוח הוא AMD ישן פצצות, ומעבד חלש (900), אבל הדברים…
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם WIN XP למחשב מחובר סי די רום, אבל מערכת ההפעלה מתנהגת כאילו לא מחובר סי די רום למחשב - היא לא מציגה אותו ברשימת הכוננים. בביוס רואים את הסי די רום כשורה. מה עלי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
פתאום כשאני מעלה את המחשב ה BIOS מציג את שני הכוננים, אבל ב XP הוא מראה לי שיש לי רק כונן אחד. לפני כן הכונן עבד מעולה ולא הראה שום סימנים לבעיות. האם זה אומר שהכונן נשרף?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי היום להפעיל את המחשב והווינדוס עלה לשניה ואז קרס ונתן לי מסך כחול. המסך כחול מופיע ממש לחצי שניה וכמובן שאי אפשר לקרוא את הפרטים שהוא נותן. עכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב הווינדוס עולה לחצי שניה, מסך כחול לחצי שניה וריסטארט וכך חוזר חלילה. הווינדוס כן עולה במצב בטוח, ניסיתי לעשות שחזור מערכת אבל זה להועיל. אני מעלה לכאן קובץ מיני DMP שהוצאתי ממצב בטוח. מהיכן ניראת הבעיה? תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי, בדיוק קבלתי את המחשב החדש.. לוח אם של ASUS ה-P5KE בהזמנה לא קניתי (לצערי כבר) צורב DVD כי יש לי אחד שנקנה לפני פחות מחודשיים.. הבעיה היא שהצורב מבוסס IDE.. אני לא מבין איך לחבר אותו ולראות אותו בביוס.. ניסיתי לחבר את הכבל IDE שמגיע עם הלוח לצורב אבל אין אות בביוס למשהו משהו מכיר ויכול לעזור? נ.ב. חוץ מחיבור מתח ו-IDE יש חיבור נוסף שחסר?
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8800GTS 320MB כשאני נכנס במחשב למשחקים ולפעמים גם שאני לא נכנס למשחקים פתאום מופיעים לי קווים\נקודות\פסים\קשקושים על המסך בכל מיני צבעים ניקיתי את הכרטיס..הוא לא מתחמם קי קודם הוא היה 67 מעלות קבוע ואחרי הנקיון הוא 54 מקסימום ולא מתחמם... מה שקורה ניראה ככה בערך רק יותר גרוע בהרבה ועל כל המסך.. וכשאני במשחק אז זה תוקע הכל...עידכנתי את הדריברים..ניקיתי...בדקתי חיבורים..זה ממשיך החרא.. מה שלא עשיתי זה להוציא את הכרטיס..למה אף פעם לא הוצאתי.. עזרהההההההה
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת במחשב: העכבר שלי נתקע מדי פעם, ועושה ביפ וממשיך לעבוד, וזה קורה לעיתים יותר תכופות כאשר אני משחק במחשב. בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה. אם צריך עוד מידע בבקשה תשאלו, זה משגע! תודה רבה, street-fighter
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי במארז: 3 מאווררים, ניאון, פלופי, דיוי די , צורב, ראדון 9800 פרו, הארד דיסק, עכשיו אני צריך לחלק את החלקים הנ"ל לשתי קבוצות (יש 2 חוטים מהספק שמיועדים לדברים האלה) אז לאיזה 2 קבוצות לחלק על מנת שלא יהיה עומס וכדי שהכל יפעל ... ?? יש לי ספק 400 ומעבד 3 ג'יגה הרץ... בבקשה תעזרו לי...
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב עם מעבד AMD 2200 לוח אם של ASUS AN7X-X וזכרון של סמסונג 512 - 400 DDR עם כרטיס מסך ASUS 9280 VS שיש לו אפשרויות CAPTURE מהיום הראשון שקניתי את המחשב אני לא מצליח לעשות CAPTURE ניצלתי את האחריות והחלפתי את כרטיס המסך (ליגד החליפו לי את הכרטיס ל 9520 VS ) ולפתע הCAPTURE עבד. ברגע שהתקנתי את תוכנת העריכה הראשונה הוא הפסיק לפעול וביקש שאתקין את הדרייברים שוב חשבתי שאולי הבעיה בלוח האם - החליפו לי את לוח האם והצלחתי להפעיל את ה CAPTURE בפעם הראשונה בפעמים הבאות שוב הדרייבר קרס , התקנתי אותו שוב ואחרי כמה הפעלות כושלות הוא התייצב ושוב פועל אבל לא דרך תוכנת העריכה. יש להדגיש כי תוכנת העריכה VEGAS VIDEO אינה פרוצה אני מנסה לגלות מהו הגורם שמונע מבעדי ל…
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מזה זמן ארוך יש לי תתקלה הזאת.בכניסות usb הקדמיות במארז שלי-כל פעם אני נוגע עם איזה מכשיר usb(ניסיתי הרבה מכשירים-מצלמה דיגי',זכרון נייד ועוד) המחשב מיד עושה restartדבר שממש מפריע ונראה לי גם הוס תמחשב! הערה-זה קורה לפני החיבור אלא במגע בין 2 המתכות של הusb!בבקשה תעזרו!אולי זה מארז תפוק או לא יודע מה. תודה מראש! :
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מוציא התקן USB שמחובר למחשב (זה יכול להיות מצלמת אינטרנט / טלפון / עכבר וכו'), המחשב מיד עובר למסך שחור (כאילו המסך נכבה). מציין שהמחשב עצמו עדיין עובד, וכאשר אני לוחץ על כל אחד מהמקשים אני מיד מקבל את מסך ההתחברות לווינדוס, ונכנס באמצעות הסיסמא / תביעת אצבע. כאשר אני נכנס - כל התוכנות עובדות בדיוק כפי שהיו - כלומר, אין הפסקת פעילות של המחשב, זה רק המסך לכאורה נכבה ואני צריך להיכנס מחדש. מציין שהתקלה לא מתרחשת בכל הוצאה של USB, אלא רק לפעמים - לא הצלחתי למצוא חוקיות (מכשירים מסוימים / חיבורים מסוימים). מפרט טכני: מחשב lenovo Yoga c740 מעבד core i7 10510 16RAM 1T SSD Windows 10 תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-