עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי עכשיו שני זיכרונות של 256 מאותה חברה עכשיו אני רוצה לקנות עוד שניים של 256 סה"כ כולל הישנים 1024 איזה זיכרונות לקנות? אותה חברה מה שיש לי את השניים שעכשיו נמצאים בפנים? או שזה לא משנה? העיקר שיהיה 256 ו 256 ?? תודה רבה רבה לכל העוזר...

• 9 תגובות
    • 665 צפיות
  2. זה קורה כשאני מפעיל את המחשב מיד לאחר כיבוי יש לי גם בעיה של כיבוי בxp . המחשב לא נכבה נשאר תקוע על "מבצעת כיבוי" (ניסיתי כמה אפשרויות אבל לא הצלחתי ללדסר את זה) האם יש קשר?

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by kinggil,

שלום. כאשר אני משחק BF2 או STTLERS 4 המחשב קופא לאחר 10 5 דקות. המחשב לא חם מדיי, ואני לא מבין למה זה קורה. תודה. AMD 3000 754 GIGABYTE GAK8U 9550 128 B 768 זיכרון. רשמתי את מה שחשוב בסופר קיצור, כי אין לי כוח לרשום לפרטיי פרטים

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  4. יש לי של XFX6800 NU על AGP ושיחקתי איתו קצת יותר מידי עכשיו הוא עושה artifacts מטורפים אחרי כ20 שניות עבודה ב 3D (יותר מהר מתי שההגדרות דורשות יותר מיץ מהכרטיס). אחרי שהוא משתגע בתלת מימד (אני בודק בעזרת aquamarks) וכשאני יוצא מהתוכנה (אם הוא לא תוקע את המחשב) הוא נכנס למצב שהוא מכבה את המסך כל כ5 שניות עד שאני עושה איתחול מחדש למחשב. אפשר למנוע את מחזור כיבויי המסך על ידי זה שיוצאים מהתוכנה כשהartifacts הם קטנים ולא ברמה שכל התמונה מבולגנת. לפעמים בזמן שהתמונה מבולגנת הוא חוזר לעצמו ומראה אחת בסדר ואז עוד הפעם בלגאן קניתי אותו לפני כחצי שנה או יותר . המשחקים שלי כללו פתיחת pixel pipelines והוא עדיין עבד בלי בעיות נראות לעין. הפריע לי שהטמפרטורה של הכרטיס מסך עלתה לכ80 מ…

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  5. אני עכשיו על מחשב בן שנתיים בערך, לוח ASROCK מסכן כזה ובהתחלה לא היה אכפת לי ולא התייחסתי אבל עכשיו בא לי לנסות לעשות פה OC אבל כשאני מדליק את המחשב יש לי _ כזה מהבהב ואז זה עובר לטעינת הWINDOWS ישר.. הכוונה שאני לא יכול להכנס לביוס פתרון?

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by ARIK1984,

שלום הוינדוס לא עולה לי הוא מגיע עד הטעינה שלו וכשהוא אמור להראות את שולחן עבודה הוא לא מראה כלום גם במצב בטוח אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  7. Started by nissim tr,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה עם הזכרונות/לוח במחשב החדש שלי... הלוח הוא DFI Lanparty CFX3200-DR הזכרונות: GSkill 2x1GB PC4000 HZ שאר המפרט בחתימה שלי... אוקיי אז הבעיה היא ככה: אני הרצתי את הBandwidth Bench של סנדרה (SANDRA) גרסה 2005 וגם 2007 לפי מיטב הבנתי המערכת שלי שרצה כרגע עם כל האופציות בAUTO ב-BIOS (לא היה לי זמן להתחיל להתעסק עם זה) אמורה לתת לפחות משהו כמו 4000 מגה לשניה התכנה מציגה ~1300 (בשתי הגרסאות) כאשר כמובן מערכות עתיקות שיש שם להשוואה עוקפות אותי בסיבוב עם 2000 ומעלה יש לציין גם שCPU-Z מציג את תדר הזכרון כ-200 מגה-הרץ ותזמונים של 3-4-4-8 (כמובן ב-DUAL) עכשיו אלו התזמונים עבור הזכרון הזה, אבל בתדר 250 - ב200 הם אמורים ליהיות 2.5-3-3-8 יתכן שז…

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  8. Started by CyberBot,

אני רוצה לפרמט את המחשב ובהתקנה הוא לא מזהה לי את הארד דיסק ופעם שעברה החלפתי בביוס לIDE אבל זה סתם עושה הודעות בBOOT אז אני רוצה להחזיר לSATA ולהתקין דרך הפלופי את הדרייברים בF6 עכשיו באתר שלהם זה הקובץ: http://www.msi.com/index.php?func=driverfile&dno=2460&i=0 מישהו יכול להגיד לי איזה קבצים להעביר לפלופי? אם אפשר כמה שיותר תודה..

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  9. יש לי הראד דיסק אחד שלי של 200 גיגה חיבור סאטה2.. עכשיו הביאו לי עוד אחד חיבור IDE..(סטאה 1) חברתי אותו+גימפור.. הוא קורא אותו בביוס אבל נותן לי הודעת שגיאה כזאתי.. מזה? קשור משהו לדרייברים? תודה לעוזרים.. אני חיב עזרה עוד היום..

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  10. Started by Scorp,

יש לי כרטיס מסך radeon x1600 pro אם יציאת DVI, קניתי טלוויזית full HD וכבל DVI to HDMI לטלויזיה יש גם יציאת VGA שכרגע אני עובד איתה, אך אני רוצה לעבור לDVI המחשב מצליח לזהות שמחוברת עליו הטלויזיה ושהצורת חיבור היא HDMI, אבל בטלויזיה זה לא מראה שנקלט איזה שהוא אות עדכנתי את הדרייברים ואת הקטליסט ועכשיו אני מחפש עצה כי אני לא מצליח למצוא לזה פתרון. בתודה מראש. טלויזיה של fujicom

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by th3 k1ng,

שלום, קודם כל רציתי לברך אותכם על האתר הנהדר שיש לכם. יש לאחותי מחשב דיי ישן, מחשב פנטיום 3 בעל מעבד 1 ג'יגהרץ ו256 מ"ב זכרון פיזי עכשיו רציתי לפרמט אותו בהתחלה הוא עוד אכשהוא עבר את הפרמוט ואת העתקת הקבצים מהדיסק אבל עכשיו כשהוא מסיים לטעון את כל הדרייברים מהדיסק הוא פשוט נתקע . מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? ז"א החלפתי הכל דיסק קשיח,זכרון,ספק כח,יש מספיק מאווררים,המעבד לא מתחמם אז מה יכולה להיות הבעיה? אני מודע לעניין שזה מחשב ישן ושכל דבר יכול להוות בעיה האם זאת בעיה מהלוח אם\מעבד או שמה בעיה שאפשר לפתור? תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  12. Started by Lol10k,

שלום. יש לי נייד של emachine מארה"ב. כמה זמן אחרי שקניתי אותו (יש לי אותו בערך שנתיים וחצי) הוא נכבה לי כל הזמן,במסגרת האחריות פניתי לחברה והם החליפו לי לוח אם. לאחר זמן די רב שהמחשב סחב,הוא התחיל להכבות שוב. כבר לא הייתה לי אחריות ומעבדת מחשבים כלשהיא החליפה לי את הHDD. כעת,הוא נכבה שוב אחרי כמה דקות-חצי שעה של שימוש. אני רוצה לציין שזה קורה גם בחיבור ישיר לחשמל וגם בשימוש הסוללה ז"ל. נ.ב שמתי לב שהאיורר המרכזי של המחשב נמצא בתחתית המארז,והרגלים לא גבוהות. אולי זאת הסיבה שהמחשב נכבה? כי על הריצפה הוא מחזיק מעמד ועל השולחן הוא נכבה. מה אפשר לעשות? תודה.

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by Israel Pomerantz,

נעלמו לי קבצים בהתקן נייד. איך אפשר לשחזר אותם? תודה , ישראל.

14. Started by ProVoker,

או קיי זה הולך ככה הצורב חדש בא עם המחשב צרבתי איתו 5 פעמים סך הכל. כל פעם זה נעשה עם אותם דיסקים. בזמן האחרון אני מנסה לצרוב משהו (וזה לא מנסה מה כי ניסיתי הרבה דברים). והוא נתקע לי קצת אחרי הקאצ'ינג שהוא עושה (בדרך כלל 5% ככה). והוא פשוט נתקע המחשב פועל בסדר אבל הצורב לא צורב כלום. הצורב עצמו הוא 52*32*52 עכשיו אני עושה ריסט בשביל להוציא את הדיסק והכל כי הוא לא נותן לי להוציא את הדיסק היום מישהו נתן לי 2 דיסקים כדי שאני אצרוב לו משהותאני שכחתי שהצורב לא בסדר אבל בכל זאת ניסיתת יש לציין כי שני הדיסקים שלו היו מחברה לא מוכרת (לא היו רשום אפילו שם חברה סתם עטיפה בצבע זהב) אבל מה שכן הצורב הצליח לצרוב לי עליהם. עכשיו השאלה שלי היא קודם כל מה הבעיה, ואם הבעיה היא בדיסקים אז …

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  15. Started by Check_Point,

שלום. רכשתי היום מדפסת חדשה של HP, חיברתי למחשב עם usb, התקנתי עם הדיסק המצורף, ועכשיו, כל פעם שהמדפסת דלוקה ומחוברת מופיע לי האייקון למטה של: Safely Remove Hardware, שכמובן ה"חומרה" זה המדפסת. מישהו יודע למה זה ככה ואיך נפטרים מזה? תודה

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  16. הייתה ל הפסקת חשמל בבית ומאז המחשב לא עולה אני מדליק אותו יש מסך שחר ואז זה כותב לי במסך השחור שהווינדוס לא יכול לעלות בגלל שחסר הקובץ system32\DRIVERS\pci.sys ואז זה אומר לי שכדי לתקן את הקובץ צריך להכניס את דיסק מקורי של ווינדוס ואין לי....אפשר לעשות אם זה משהו???יש דרך לסדר את זה?? וד"א זה ווינדוס XP תודה!

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. יש לי מחשב (לא חשוב איזה) עם 4 חיבורי USB - שניים מאחור ושניים מלפנים. מערכת הפעלה - Windows XP SP2. אני משתמש בדיסק ההתקנה של לוח האם שלי (MSI) על מנת להתקין את ה- Drivers של חיבורי ה- USB בין היתר. בפעמיים האחרונות, כשהתקנתי את ה- Drivers של ה- USB, לא עבדו החיבורים הקדמיים. אין שום תגובה מהמחשב, כאשר אני מחבר לשם משהו. החיבורים האחוריים עובדים כראוי. ב- Device Manager נראה שהכל בסדר: מבחינתו יש 4 חיבורים תקינים. בדקתי גם ב- BIOS שאין חסימה של החיבורים הקדמיים. יש לציין שבעבר הם פעלו. יש למישהו רעיון מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה?

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  18. תופעה שנמצאת אצלי תקופה ארוכה אך אפעם לא יחסתי לזה חשיבות. הפעם זה די עצבן אותי. כשאני לוחץ על המארז פיזית על כפתור Rest הוא מכבה את המחשב לכמה שניות, ונדלק לבד וכביכול עושה Rest. מה יכולה להיות הבעיה? אם אני עושה Restart מהמערכת הפעלה זה עובד תקין. אשמח לעזרה. תודה!

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  19. כך, בזמן האחרון אני סובל מהתרסקויות חוזרות ונשנות על המחשב רנדומאליות. לפעמים הוא יכול לעבוד במשך שבוע ולא להתקע ואז הוא פתאום נתקע אבל טוטאלית ואי אפשר לפתוח שום תוכנה אלא בFORCE RESTART. בדקתי את הזיכרונות עם MEMTEST ואין שום שגיאות. הלוח הוא ג'יגהביטט 945GCMX-S2, מעבד 1600 דואל קור. כ.מסך ATI HD3450 משום שתקיעות היו בלתי נסבלות התקנתי מחדש את החלונות מ-0, אבל הן חזרו בתוך כמה ימים. נואש, החלטתי להמר או על הדיסק הקשוח(סרקתי אין שגיאות, לפעמים יש קבצים שכתובים דפוק אבל אין בד סקטורים) ועשיתי סריקה מלאה ולא היו שגיאות. נשארתי עם הלוח אם והספקבר. בזמנו שקניתי את המחשב רציתי מחשב שיהיה יציב אך ורק לישומים משרדיים וקצת סרטים, אז החלק הכי זול בכל המחשב היה המארז עם ספק…

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by avi112211,

יש לי מין רעש מוזר שמגיעה מאיזור המארז (אני חושב שזה מהכיוון של ה HDs), ואחרי כמה שניות אחרי הרעש המחשב ניתקע. זה חוזר על עצמו די הרבה. עזרה בבקשה.

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  21. Started by coperl,

אנירוצה לעבור לאובונטו. מה שמאוד מפריע לי זה שולחן העבודה של אובונטו, זה שאין לו שולחן עבודה כמו בוינדוס שאפשר ליצור קיצורי דרך וכו'. הבנתי שגנום יותר נוח. רציתי לדעת האם אפשר להתקין את שולחן העבודה גנום על אובונטו ואם כן אז איך? זה אובונטו 13 64 ביט. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  22. Started by sharon_c99,

הי, אולי אתם תוכלו לפתור לי את התעלומה. הייתי צורבת DVD X8 בזמן של 10 דקות (צרבתי קרוב ל-50 DVS's) לאחרונה, ואני לא יודעת מה השתנה, זמן הצריבה גדל משמעותית ל-25 דקות למרות שקנפגתי את ה-nero לעבוד עם Cache מקסימלי ועם Buffer מקסימלי הצורב הוא NECX16 שכמובן מגיע ללא Drivers האם למשהו יש רעיון ? אני עובדת עם Windows xp proffesional ומחוברים שני כונני DVD אחד לקריאה בלבד והשני הוא הצורב בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  23. Started by Yonatanz,

מערכת הפעלה חלונות 10.פתאום התחיל המסך להכבות ולהדלק חזרה כל כמה שניות

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  24. אורח אייל
    Started by אורח אייל,

שלום מומחים, משום מה המחשב שלי (נייד) מציג את כל התמונות שבו בצורה מרובעת וקטנה במרכז המסך. אותן תמונות מוצגות במחשבים אחרים בצורה רחבה ומלאה. מכירים פתרון? תודה!

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  25. שלום, יש לי מחשב עם pentium-d 2.66Ghz ולוח אם של MSI. אתמול התחילה תופעה שקצת אחרי שהווינדוס מסיים לעלות (או עוד מספיק לגלוש טיפה) המחשב נכבה . יש למישהו רעיון איך לדעת אם זה הספק (ישן ופשוט) או שהלוח אם נדפק ? ??? או אולי אפילו משהו אחר... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים