עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by אדן,

שלום רב לא מזמן לאחר סאגה שלמה של ניסיונות הצלה, ויתרתי על המחשב הישן והחלטתי לקנות חדש.הבעיה במחשב הישן היתה כנראה שריפה של הלוח אם. אתמול קיבלתי את המחשב החדש, הכל היה טוב ויפה בלילה כיבית אותו והלכתי לישון.היום התעוררתי השתמשתי בו מעט ולפתע כבה המסך ועלה עשן מהמחשב.שמתי לב שהמתג האדום של הספק כן דלק.כשאני מחבר דברים לשקע הזה הם עובדים.כיצד אדע את מקור הבעיה?האם היא חשמלית-תקע בעיתי או קפיצות מתח של חברת החשמל?האם בחנות יסכימו לתקן את הנזק אולי זה בכלל באשמתם? הוצאתי המון כסף ואני ממש עצוב עכשיו אנא עזרו לי

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  2. יש כבדות מסוימת במחשב כשאני מריץ כמה תוכנות כמו תוכנה נגד רוגלות ואז מעבר מתקיה לתקיה ניהיה כבד יותר ומרגישים מעמס על המחשב לא יודע למה המפרט: מעבד- Intel Core 2 Duo E8400 3000 MHz כרטיס מסך- Asus ATI Radeon eaX1900xt 512 MB DDR3 לוח אם- Asus P5K se זכרון- kingston 4GB (1x4) 667 כוננים קשיחים- 500 ג'יגה 250 ג'יגה 320 ג'יגה צורב Asus drw-2014l1t מסך- DELL 2007WFP מארז ג'נרי אבל עשיתי לו מודינג ספק 500 W תוצאה שיצאה לי ב3dmark 06 SM 2.0 Score 2343 SM 3.0 Score 2653 CPU Score 2751 סה"כ- 6333 חשוב לציין שהמחשב נקי לגמרי מאבק יש סירקולציה טובה של אוויר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  3. Started by RGod,

קיצר ככה ,הייתה מותקנת מערכת הפעלה VISTA 32 BIT ,היה עושה מסך כחול וריסטרט ישר ,לא היה רשום כלום במסך הכחול ,סתם רייק , פירמטתי התקנתי וינדוס מחדש ועדיין הוא עושה את זה רק בזמן ההתקנה עכשיו אותו דבר ,מסך כחול ,ואחריו ריסטרט . דבר ראשון ,כאשר אני מחבר את אותו הרדיסק למחשב הישן שלי אז הוא ממשיך את ההתקנה ,והכל בסדר . במחשב הזה יש מסכים כחולים ,החלפתי זיכרונות לאחרים ,החלפתי לוח אפילו אבל מסתבר שהלוח הספר שהיה לי לא עובד משום מה ,מעניין ,המסך לא נדלק ,איפסתי והכל ועדיין מת ,טוב זה לא קשור ,יש לכם עוד המלצות ?או סיבות ....

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  4. לפני כחודש נשפך מעט מים על המחשב. מאז הוא תמיד תקוע על מסך הלוח אם של gigabyte כאשר המקלדת לא מגיבה. ניסיתי: חיבורים אחרים מקלדות שונות הוצאת שעון ביוס, החלפת סוללה איפוס ביוס עם הפינים הוצאת הספק כוח והחזרה הוצאת כרטיס מסך בקיצור וויתרתי ואשמח להמלצה על מקום טוב שאדע לתקן או להחליף את החלק התקול (כנראה לוח אם..) הלוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  5. המחשב והמדפסת נמצאים בחדר אחד הראוטר נמצא בחדר אחר מה השיטה הכי טובה לחיבור המחשב והמדפסת לרשת ? מתאם רשת על חשמל ? מגדיל טווח ? או אולי רכזת ?

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  6. Started by מישל כביר,

היי יש לי מחשב של ASUS בגיל שנתיים וכך גם הסוללה. כל פעם שאני מטעינה את המחשב המסך נכבה כאילו עובר למצב שינה .אני עם פורמט של חלונות והמטען הוא מטען מקורי של ASUS. אשמח לעזרה מה לעשות. תודה מישל

7. כאילו יש רוחות רפאים בבית שלי אני שם סרט במחשב צופה בו בכיף פתאום המחשב עושה ריסט לבד לא ריסט פתאומי לא צפוי אלה ריסט כאילו מישהו עשה ריסט מסודר התחל - כיבוי - הפעל מחדש הייתי בשוק בהגדרות " חשמל " ביטלתי הכול הוא עשה ריסט לבד ואז רשם " UPDTAE " הריץ לבד 3 עידכונים " לא לכבות את המחשב עד שיסתיים העידכון " בלי שאני אבקש בלי כלום ואחרי שהוא סיים המחשב הגיע לבוט כמו ריסט רגיל לכל דבר ואפילו שהמחשב עלה מחדש לא קיבלתי שום הודעת שגיאה שום כלום מישהו נתקל בדבר כזה ? איך המחשב עושה ריסט לבד ? זה לא וירוס 60 שניות זה לא ריסט כמו זיכרון דפוק או דרייבר . איך מחשב עושה לבד ריסט אבל בצורה מסודרת? זה אולי משהו ב VISTA אופציה שצריך לבטל ?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  8. Started by MEKIMI,

זה לא חשוב שאני מאוד כעוס על כך שבמחשב שלי! אין לי אפשרות להסיר דברים שנכנסו אליו - עם הודעת האזהרה "דרושה הרשאה להסרה וכו'" (היכן חופש התנועה? :s05:), " אלא אם כן אפרמט את המחשב מתחילה- שאז ודאי אצליח. אך מהלך זה כרוך בטורח וסבל, ולכן עכשיו החלטתי לחפש בכל מקום באינטרנט דרך אחרת נוחה יותר (קרי: ללא צורך פירמוט המחשב) שדרכה אוכל להסיר דברים כרצוני ללא תלות בדיסק הפירמוט. ואגב חיפושי בגוגל מצאתי את האתר הזה (כאן), עם ה"אשכול" הזה, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=407373.0 שם מסוף האשכול נראה שצחי16 עלה על פתרון בעיה דומה, ואכן, התחלתי לעשות כפי ההוראות שלו שם, הפעלתי את האדמניסטר- כמנהל, ובשלב הזה נפתח לפני חלון קטן שחור- אם אפשרות תיכנות כלשהיא שאיני מתמצא ב…

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  9. שלום שלום רכשתי כרטיס Sapphire HD5450 כדי לנגן סרטי HD דרך המחשב בצורה חלקה יותר ולצפות במסך בטלוויזית ה-LCD (איני משחק במחשב). חיברתי לטלויזיה עם כבל HDMI איכותי, הורדתי Catalist חדש ועדכנתי DirectX11 ואפילו BIOS, זה נראה מצויין אבל - אחרי חצי שעה בערך של נגינת סרט או פעילות אחרת, בבת אחת כל הצבעים מתחרבשים והכל נראה בגוון ירוק/כחול מזוויע. אם אני משנה הגדרות זה חוזר לעצמו ולפעמים לבד אחרי כמה דקות ואז אחרי זמן מה חוזר חלילה (לבד או לפי פעולה לא ברורה שלי). בדקתי את הטמפרטורה דרך התוכנה מיד אחרי קרות התופעה וזה על 60 מעלות. בבקשה עזרה - מה הבעיה שלו? מכירים את הנושא? (צירפתי תמונות להמחשה) נתוני המחשב: AMD Athlon 2Ghz עם 2GB זיכרון. מערכת הפעלה חלונות 7 ULTIMATE. לוח אם …

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  10. Started by Andreyy,

יש לי מערכת עם 4 רמקולים וסאבוופר, 2 רמקולים מאחורה ו2 מקדימה. אני לא שומע את שני הרמקולים האחוריים אבל שאני עושה להם טסט הם משמיעים קול. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  11. Started by ori24,

חבר טוב קנה את המצלמה הזו לפני כמה ימים. איכות המצלמה פשוט פצצה אך יש בה בעיה פשוט מציקה בפוקוס האוטומטי. כל איזה דקה או שתיים התמונה נהיית מטושטת כאילו המצלמה נכנסת שוב לפוקוס ואז שוב מסתדרת ואחרי דקה או שתיים זה חוזר חילילה. מישהו יודע איך מסדרים את זה?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  12. Started by yuval12321,

שלום מעניין אותי לדעת איך פועלת הטכנולוגיה של המחשבון יש לטכנולוגיה הזאת שם? אני פשוט שיחקתי בזה קצת היום ואני לא מבין בכלל איך זה עובד (ובמיוחד איך בטריית AA אחת מפעילה אותו לכל כך הרבה זמן)

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  13. Started by dor0510,

שלום לכולם, לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות בעיות עם USB. כלומר: אם אני מחבר התקן USB כלשהו למחשב, הוא לא מזהה אותו או שמזהה אותו בצורה חלקית ולא נותן לו להפתח. לדוגמה: אני לא יכול לחבר ולהשתמש בדיסק און קי או לחילופין להוריד תמונות מהמצלמה. השבוע המחשב גם טען שדיסק DVD שהכיל תמונות לא תקין, למרות שכשניסיתי את הדיסק במחשב אחר הכל היה בסדר. האם זאת בעיית תוכנה או חומרה? רעיונות? תודה, דור

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  14. כשאני מדליק אותו או כשאני מפעיל אותו ממצב המתנה, 70% מהפעמים הוא יצפצף ארבע פעמים. הוא עושה כאילו הוא נדלק, אבל לא מציג כלום... ככה אני לוחץ בערך 4 פעמים עד שהוא סוף סוף מחליט לפעול. מה יכולה להיות הסיבה?

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by The-Star,

קיבלתי מסך כחול לאחר ששיחקתי במשחק world of confilct , לאחר חקירה קצרה העלה שהבעיה קרתה בגלל הקובץ afd.sys , מישהו יכול לספק לי פרטים עליו מה תפקידו , כדי שאוכל לנתר את הבעיה ? (לספקנים עשיתי קצת חיפוש ב google ובכל זאת לא קיבלתי פרטים לגביו ) , תודה לעוזרים .

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by sunclub,

שלום חבר'ה, הבעיה שלי שכאשר המסך חוזר ממצב המתנה (כאילו מתכבה) לפעמים הוא חוזר כמסך שחור עם קווים או צבעים פזורים (צירפתי תמונה לדוגמא). או לדוגמא לפעמים כשאני מכבה את המחשב המסך לא מתכבה ביחד איתו ופשוט נהיה שחור.. כאילו הנורית שלו לא עוברת מאור ירוק לצהוב.. ולאחר מכן כשאני מדליק את המחשב הוא לא נדלק כבר ונשאר במצב שלו עם אור ירוק ושחור... אם אני מכבה אותו מהשקע ונותן קצת זמן "מנוחה" הוא חוזר לעצמו שוב. מחשב ישן: amd 3000, כרטיס מסך: radeon 9600, מסך : 19 אינצ'==> acer al1916 תודה מראש.. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  17. Started by eidolon,

יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8800GTS 320MB כשאני נכנס במחשב למשחקים ולפעמים גם שאני לא נכנס למשחקים פתאום מופיעים לי קווים\נקודות\פסים\קשקושים על המסך בכל מיני צבעים ניקיתי את הכרטיס..הוא לא מתחמם קי קודם הוא היה 67 מעלות קבוע ואחרי הנקיון הוא 54 מקסימום ולא מתחמם... מה שקורה ניראה ככה בערך רק יותר גרוע בהרבה ועל כל המסך.. וכשאני במשחק אז זה תוקע הכל...עידכנתי את הדריברים..ניקיתי...בדקתי חיבורים..זה ממשיך החרא.. מה שלא עשיתי זה להוציא את הכרטיס..למה אף פעם לא הוצאתי.. עזרהההההההה

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  18. קודם כל שלום. שמי אופיר. אני לא יכול להגיד שאני ספץ בעניין המחשבים, אני רק יכול להגיד שאני מאוד קפדן ומסודר ובד"כ אני יודע לדאוג לעצמי בכל מה שנוגע לבעיות מחשב. לצערי קיימת אצלי בעיה נורא מטרידה שאני פשוט לא מספיק מקצועי בשביל להבין או לאתר את הגורם שלה. הפיירפוקס/אקספלורר/כרום עושים לי המון not responding ופשוט קופאים למשך כמה שניות. לפעמים זה בא והולך, לפעמים זה יכול להמשך הרבה יותר זמן. הדבר היחידי ששמתי לב אליו הוא שזה בד"כ קשור לפלאש. אני משתמש בעיקר בפיירפוקס אך הייתי חייב לנסות את שני הדפדפנים האחרים לראות אם זה קורה גם בהם. כשזה קורה הרבה פעמים ניתן לראות שהחלון של הפיירפוקס קופא ולא מגיב ובתחתית המסך, בtask bar, נראה שנפתח עוד חלון ומייד נסגר. קרו לי כמה פעמים ש…

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  19. שלום, צירפתי שתי תמונות ובהן הדגשתי באדום את שתי הבעיות: 1. מהירות המאוורר של power supply מופיעה בתמונה הראשונה ובשנייה היא נעלמה כך זה קורה לסירוגין כל זמן שהתוכנה עובדת. 2. במתחים מול מתח של 12V מופיע מתח נמוך מאוד 2.37V, מה זה אומר? http://imageshack.us/photo/my-images/35/screenhunter01jul151443.gif/ http://imageshack.us/photo/my-images/405/screenhunter03jul151444.gif תודה לעוזרים, גיל.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  20. Started by ELDAD-A,

שלום . אתמול התקנתי ווינדוס מחדש במחשב שלי שהמפרט שלו כתוב לי בחתימה. זה ווינדוס XP PRO HEBREW SP1 ועשיתי את כל העדכונים עד פה הכל טוב ויפה. המחשב ממש טס והכל סבבה. אבל ברגע שהתקנתי את הדרייברים של ATI 4.9 יש בעיה עם ה-DirectX 9.0C (צירפתי תמונה). והכל עובד לי לאט ממש אפילו פעולות פשוטות כמו כפתור ימני של העכבר, מאפיינים... אז כמובן שאני לא יכול לעבוד על המחשב בלי דרייברים ואני לא מצליח לסדר את הבעיה של ה-DirectX . ואני רוצה לציין שאני מסיר את הדרייבר הווינדוס עובד כמו שצריך טס ממש אבל זה לא פותר תבעיה של ה-DirectX . זה פותר רק את האיטיות. מישהו מכיר את הבעיה? איך אני יכול לסדר אתה בלי פורמט? ??? כי רק התקנתי ווינדוס אתמול איך לי כוח לסרט הזה עוד פעם של כל העדכונים וכל הד…

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by elad-k1,

שלום יש לי כרטיס טלוויזיה מסוג http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=2158726&type=2&product=1&= ואני צריך דרייבר לכרטיס שיתאים לוינדוס אקס פי בבקשה הדיסק שקבלתי זה היה מזמן וזה לא מתאים לאקס פיי(פרו)מי שיוכל להביא לי אני יודה לו מואד תודה

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  22. העדכון החדש, בין השאר, מעדכן את גירסת הביוס של בקר ה SATA Raid המובנה בלוח. משתמשים רבים התלוננו על כך שלא היה ניתן לגשת לכוננים הקשיחים המותקנים על הבקר לאחר העדכון, או שחלה פגיעה בלתי הפיכה בתוכן שהיה קיים על אותם הכוננים בזמן העדכון (לא נזק פיזי לכונן עצמו, אלא רק למידע שהיה עליו). הפתרון, לכל מי שכן אוזר אומץ ומחליט לעדכן, לגבות את המידע (כמובן) ובמידה וישנה בעיה, פשוט לחזור בחזרה לגירסה 20 והכל יהיה איכותי.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  23. http://s41.yousendit.com/d.aspx?id=1QV630C1ZHWD10MTBDMIY4WA73 הינה תמונה לא היה לי עוד איפה לעלות מצער זה פשוט ההודעה הכי דפוקה שראיתי בחיים ... שלי .. כי משחקים אחרים עובדים לי chamouins leauge 2005 requires hardware graphics acclelrtion ניסיתי משחק אחר והוא כן עולה הכל עולה רגיל אני לא יודע מה יכל לגרום לזה

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  24. הבהרה: המטרה של המחשב הזה היא למשחקים שכבר לא פועלים ב - XP ודברים ממש ישנים אחרים, אז שידרוג לא ממש בא בחשבון בכל מקרה, יש לי מחשב פנטיום 3 - 350 מגהרץ - 64 מגה זכרון. לפני כמה ימים הדלקתי אותו לראשונה מזה חצי שנה, והוא לא נדלק בכלל. תיארתי לעצמי שזה הספק, אז החלפתי את הספק. והמחשב נדלק, אבל הוא לא מציג שום דבר על המסך, ואין פעילות בכונן הקשיח כך שאני לא מניח שזה כרטיס המסך. המאוורר על המעבד פועל, כך שלא נראה לי שזה לוח האם ( אלא אם כן, הוא יכול לפעול גם אם לוח האם שרוף ) יש 2 Dimm-ים של זיכרון ( אם עוד קראו לזה Dimm אז בכלל ), ניסיתי כל פעם להפעיל עם רק אחד מהם, אבל זה עדיין לא פעל... מה יכולה להיות הבעיה, ואיך אני יכול לברר מה הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  25. Started by HitmanX,

שלום ! היום קניתי לי צורב חדש סמסונג 52X24X52 חיברתי את כבל ה-IDE והמולקס והמחשב לא מוצא אותו ??? וככה גם עם הסידירום , WTF מה לעשות ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.