תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
שלום. עשיתי בבוקר סריקת אנטי ווירוס ואחרי שהפעלתי מחדש את המחשב המסך נשאר במצב כאילו המחשב עדיין מכובה אך המחשב פועל. ניסיתי הרבה הפעלות מחדש,הוצאות מחשמל וכאלה, אפילו פתחתי וניקיתי מאבק ולא עוזר. המחשב דלוק אך המסך לא מגיב והמנורה שלו בצבע כתום. [מתי שהירוקה זה אומר שמגיב] מה אפשר לעשות ?. מקווה שזה המקום הנכון
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
לא ברור מה קרה אבל כשאני מפעיל את המחשב הוא לא עולה : המנורות של המארז נדלקות אבל אין את הצפצוף של הביוס. ניסיתי להחליף ספק , ניתקתי את כל הכרטיסים , החלפתי זיכרון . מה עוד לבדוק ?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
the port that the modem is attached to could not be opned. this may be the result of a hardware conflict check the device manager to check that all the devices are functional כאן המקום להדגיש ה device manager מראה שהמודם עובד כמו שצריך לא עשיתי שינויי חומרה כבר חצי שנה ועוד פרט ה header של ההודעה היא opencomm לא הודעת שגיאה רגילה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אהלן... יש לי תמדפסת הזאת הרבה זמן... קיצר אני ממלא דיו עם מזרקים ויש לי איתה בעיה, הנורה של הצבע מהבהבת - ניסיתי למלא דיו למחסניות גם לשחור וגם לצבעוני וזה לא עוזר, חשבתי שהראש של המחסניות היה סתום אז שמתי את המחסניות במים פושרים וזה הוציא דיו - ייבשתי את זה עם נייר וחיכית קצת שזה יתייבש - החזרתי את המחסניות למדפסת וכאילו לא עשיתי כלום הנורה ממשיכה להבהב.. אני אובד עצות, מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
כשאני משחק במשחקים כבדים יחסית המחשב קורס לי בדקתי את הזכרונות עם memtest והם תקינים,אימצתי את המעבד עם prime לילה שלם וגם הוא בסדר בדקתי את הכרטיס מסך שלי במחשב אחר והוא בסדר,לוח אם החלפתי באחר וגם שם הייתה קריסה מאותו סוג,חשבתי שזה הספק כוח אז קניתי חדש חזק יותר ועדיין קורס לי במשחקים,יש למישהו רעיון??? ניסיתי גם לפרמט את המחשב לא עזר וגם החלפתי מערכת הפעלה לאחרת (win 7 וגם xp ) עדיין קורס... למישהו יש רעיון כי אני כבר מיואש......
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
מקשי w,s,a,d השתנו עם מקשי החצים למעלה למטה ימינה ושמאלה , מה עושים כדי להחזיר למצב הרגיל?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם התקלה היא שאני מפעיל את המחשב המחשב מגיעה למסך טעינה של windows xp ואז יש לי מסך כחול ומופיעה מופיעה שגיעה eror 0x0000007b(0xf789e524,0xc0000034,0,0x0000000,0x00000000 והמחשב מועל מחדש ניסיתי לפרמט אבל זה לא נכנס לי למסך רק אני מנתק את הארד דיסק הוא ניכנס לי למסך אבל כמובן לא מוצא לי את הארד דיסק הגדרתי בביוס יקרא מהCD ראשון כמובן תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום,יש לי מחשב נייד מדגם lenovo ideapad 110-117lkb מעבד i3 וכרגע אני עובד על ווינדוס 10 ברצוני להעיל אותו על ווינדוס 7 אבל לא מצאתי דרייברים חיפשתי הרבה בגוגל יש אפשרות שקימיים דרייברים לווינדוס 7 ואני לא יודע ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב דיי חדש זיכרון Pentium 4 3.2 1GB כשאני מפעיל שירים אז כל כמה שניות יש קיטועים של השיר וזה לא אמור להיות ככה ושמתי לב שבמנהל המשימות של וינדווס הקובץ svchost.exe משתמש בזיכרון ב- 37,420 k , משהו שאני לא זוכר שהיה בעבר זה תקין ?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת איך אני יכול לעשות שיראו את כל הסיומת של הקבצים בווינדווס בסיום השם ? לדוג': .exe, .iso, rar, zip, mp3..... דוגמא לשם קובץ + סיומת: dugma.exe תודה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום לצוות הנהדר ולכול העומדים בראשה . רציתי לדעת מה אומר תפריט ה-STANDARD CMOS SETUP בביוס ומה הערך aut ב- type וב-mode מגדיר למחשב .אודה והשמח לתשובה או קישור( אם אפשר בעברית ) תודה והמשך יום נהדר
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אהלן, פתעום משום מקום מופיעה לי המודעה הזאת כשהמחשב עולה, לפני מסך ה windows: ntldr is missing וכאן המחשב נעצר. מה עושים?????? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
טוב...אני אספר בקצרה לפני כמה ימים פניתי לפורום בבקשה לעזרה במשך תקופה מאוד ארוכה,המחשב שלי סבל מתקיעות ראנדומאליות...היה ברור לי שמדובר בבעית חומרה ובאמת זו היתה בעיה בספק הכוח. לפני ששלחתי את המחשב לבדיקה,אירעה בעיה נוספת-והווינדוס הפסיק לעלות תוך כדי הצגת ההודעה NTLDR IS MISSING,PRESS CTRL+ALT+DEL TO CONTINUE הקיצר,המחשב עבר בדיקה-ונמצא כי הספק היה הבעיה של התקיעות....[היה לי ספק 520W של SUNSHINE...ספק ג'נרי מחורבן] קניתי ספק חדש- HEC Ace power 580W power supply+super silent cooler+blue led fans ככה שהבעיה מסודרת... בבדיקה של הטכנאי של כונן קשיח אחר,המחשב תפקד מצוין אך עכשיו יש לי בעיה עם הכונן הקשיח שלי פרט להודעה הקודמת,עכשיו כל פעם שאני פותח את המחשב מוצגת לי ההודע…
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשבוע נכנס לי וירוס למחשב ששמו worm.win32.netbooster ושום תוכנה לא הועילה לי לסלקו.מאחר שהמחשב בן 5 החלטתי שמספיק ונקנה חדש. רק שהWIN במחשב הישן לא עולה יותר משום מה ולפני זה הצלחתי לגבות את מה שאני צריך רק מכונן C. נשארו לי הרבה דברים חשובים בכונן D והייתי מעוניין להעבירם לכונן חיצוני בUSB ומצידי אחרי זה לזרוק את ההארד דיסק..ניסיתי להתקין את הWINDOWS מחדש אך מכיוון שזה הארד דיסק SATA ולוח אם ישן צריך דרייבר מכונן A וכל דרייבר אפשרי שנתתי לו תמיד נתקע באותה הודעה ולכן המשך ההתקנה לא המשיך..כוונתי הייתה שאפרמט את C ויותקן WIN חדש ושכונן D ישאר שאוכל לשלוף ממנו את החומרים שאני צריך. עכשיו שאלתי היא כזאת...אני יכול לחבר את הארד דיסק הישן למחשב החדש שקניתי ולשלו…
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום! נתקלתי לאחרונה במחשב שנדלק, אך לא צפצף (POST) ולא מראה סימן חיים במסך. אני יודע שזה כנראה מבעית לוח / מעבד (תקנו אותי אם אני טועה?). האם אגב יש דרך להבחין בין אם התקלה בלוח או מבעדב ללא החלפת אחד מהם? השאלה הנוספת היא גם לגבי זכרונות - בלוח היו מותקנים בשני החריצים זכרון אחד אמיתי - כסוף נחמד ויפה, וכרטיס זכרון פיקטיבי (עד כמה שאני הבנתי) שקיים רק עבור אפשרות לתפעול הזכרון האמיתי בכרטיס הראשון. כלומר הוא נראה כרטיס פלסטיק פשוט ורגיל, עם שיני נחושת מתאימים לחריץ. שני הכרטיסים הם מסוג כזה שיש להם שני חורים באמצע. אני פשוט לא יודע איך קוראים לסוג כזה של זכרון? וגם, האם אני יכול להשיג את הכרטיס הפיקטיבי הזה (במידה ובאמת הוא נחוץ?), שכן אני חושש שהוא אבד. המון תודה…
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק דגם EX100. אתמול, לאחר שחיברתי את המקלט (עם USB) למחשב אחר ועבדתי שם, החזרתי את המקלדת והעכבר למחשב שלי וכרגע זה פשוט לא עובד. החלפתי סוללות לעכבר ולמקלדת ועדיין אין שום כלום ברגע שאני מחבר את המקלט לכניסת USB מאחורי המחשב. חיברתי מקלדת ועכבר USB אחרים (לא אלחוטיים) לאותם כניסות USB מאחורי המחשב והכל פיקס. מה עושים במצב כזה? אה, וכן הורדתי את הדרייבר של העכבר והמקלדת מהאתר של לוג'יטק (משהו בשם סט פוינט, אבל זה יותר תוכנה מדרייבר של ממש)...
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
מה זו ההונאה הזאת בדיוק? קניתי 2 סטיקים של DDR 4 KINGSTON 16 GB וכתוב בפירוש שזה 3200 MHZ אבל שאני בודק בCPU-Z פתאום זה מראה לי 1600 מהירות? אז למה הם מפרסמים שזה 3200 MHZ ומאיפה לי לדעת ש3200 זה בעצם 1600 MHZ? לא הייתה לי שום דרך לדעת את זה חוץ מלחבר למחשב ולראות בעצמי. הבנתי שיש גם DDR 5 5200 MHZ אבל לא נראה לי שהלוח אם שלי תומך בו.
-
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום רב. תופעה מוזרה במחשב שלי. נותרת ללא מענה מצד בזק או הוטנט. במחשב שמחובר בכבל רשת אין גלישה בדפדפן. מתקבל פינג אך בגלישה הוא נתקע במצב "ממתין לתשובה" או משהו בסגנון. החלפתי כבל רשת, ואף החלפתי לראוטר חדש ללא שינוי. בווי פי אין בעיה. הכל תקין. במחשב המחובר בכבל לאחר הרצת הפקודה לריסט לכרטיס רשת בCMD וריסטרט עובד תקין לזמן קצר ושוב נתקע. התופעה מופיעה במספר מחשבים כאשר הם מחוברים בחיבור כבלי כל אחד בנפרד, כך שהבעיה אינה לוקלית של המחשב הספציפי או בכרטיס רשת ספציפי. ראוטר חדש, כבל רשת אחר, מחשבים שונים והבעיה רק בחיבור קווי ולא באלחוטי. רעיונות מישהו?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים. עד עתה הכל היה טוב ויפה אך לאחרונה איני יכול לצרוב דבר. אני משתמש בצורב חיצוני על המחשב הנייד שלי, במהלך הצריבה אני מקבל הודעת שגיאה אשר מודיעה: "IDE Command Aborted" התוכנה היא Nero 5.5.9 חיבור ה- USB פועל כרגיל, הדרייברים מותקנים טוב, והצורב עצמו פועל ואינו הבעיה כיוון שלחיבור למחשב אחר הוא עובד כרגיל. ב- IDE Controllers הכל מוגדר כ- Ultra DMA Mode 2 אודה לכם על עזרתכם, אני אובד עצות ואיני יכול לצרוב דבר כרגע. מחכה לעזרתכם תודב רבה ניר
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
DVD חדש (165H) של LITEON, בן פחות משבוע, התקנתי אותו, הכל עבד מצויין. עדכנתי FIRMWARE לC11 REGION FREE עבד מצויין. סגרתי את המחשב, החזרתי אותו למקום.... ואני חושב שרק אז התחילו בעיות (לא זוכר אם הוא עבד אחרי שסגרתי הכל, בטוח שעבד לפני זה). הDVD מזוהה כמו שצריך בכל מקום אבל כשאני מכניס דיסק, כל דיסק - מקורי, צרוב או DVD, המנורה של הDVD נדלקת לשניה וזהו. לא רואה דיסק. ניסיתי כל מה שאני יודע לעשות - בדקתי הגדרות בWIN, חיבורים, החלפתי כבל, עדכנתי לFIRMWARE C11 רשמי - העדכון עבר חלק. כלום. שום דבר לא עובד. הבעיה היא לא רק בתוך WINDOWS, גם כשאני מכניס BOOT CD כלשהו ומאתחל את המחשב, הDVD לא רואה את הדיסק וWIN מתחיל כרגיל. פעם אחת נתקע לי המחשב כשהכנסתי דיסק לDVD אבל אני חושב שזה…
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
ברשותי 3 מחשבים מסוג פנטיום 4 בדגמים שונים 2 מתוכם בעלי מערכת הפעלה XP HOME ואחד XP PRO - כולם בעברית עם כל העדכונים ו SP3 בחדר אחד מחשבי הXPHOME אינם מצליחים לייבא כתובת רשת אבל ה PRO עושה את זה בגדול בחדרים האחרים המחשבים פועלים כראוי ומייבאים כתובת ללא בעיה הרשת היא רשת חוטית תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב הוותיק בן ה-5 שלי עושה לי בעיות. הוינדוס 7 עולה עד למסך הכחול של "ברוך הבא", והתצוגה מייד נעלמת. ריסטים אינסופיים, ניסיונות חיטוט בביוס ושחזור מערכת לא עזרו. ניסיתי להתקין מחדש את הוינדוס אך ה-BOOT לא מצליח לעלות. מה זה יכול להיות? כרטיס מסך? הרי יש תצוגה במספר השניות הראשונות. אולי הדיסק הקשיח? הוא עושה לי רעשים מפחידים מדי פעם... בכל מקרה למה הבוט לא עולה? מה אפשר לעשות? AMD Athlon 64 3200 לוח פשוט של ג'יגבייט. ג'יגה של זיכרון. GeForce 6600 WD 120G תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אז למאוורר הזה יש שני קליפסים, אחד מכל צד, בחלק העליון שלו, בצבע לבן. גם אחרי ששיחררתי את הקליפסים, משהו שם משתחרר אבל אני לא יודע איך להוציא את המאוורר החוצה (אני רוצה לנקות את צלעות מאבק). חשוב להזכיר שזה מאוורר סטוק גדול של P4. יש הצעות? אם זה דיון מטומטם מדי אז אל תתביישו להגיד :-[
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס כמו שכתוב במפרט שלי:Sapphire Radeon 9600XT 128MB עכשיו כל פעם שאני מתחיל לשחק עם הטריינר המוכר שימו לב, ברגע שאני לוחץ על אחד מהHOTKEY של הטריינר המשחק תמיד נתקע. קראתי באתר שלהם שיש עם כרטיסי 9500/9700(כרגיל לא מתייחסים ל9600) בעיה ידועה ואפשר לנסות לתקן אותה עם הבאג שמיועד אך ורק לבעיות CORRUPTION בגרפיקה ובכל זאת הם ממליצים גם על זה אך לא יודעים בעצמם אם זה פועל והאפשרות הגאונית השנייה שלהם היא להוריד את זה ל1024*768 אבל על 16BIT ומטה. הם בהחלט מוזרים כי אני לא מתכוון לשחק על 16BIT. למישהו יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
יש לי 2 כניסות usb קדמיות במחשב. השמאלית כלל לא קולטת את הדיסק און קי שלי, והימנית מזהה שחיברתי משהו אבל לא מזהה בדיוק מה זה וחלון המחשב שלי סוג של נתקע. לעומת זאת הג׳ויסטיק הגה שמתחבר לכניסות אלו עובד בחיבור לכניסה ימנית. הדיסק און קי שלי מזוהה מצוין בחיבור לכניסות usb של מחשב אחר. איך ייתכן?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-