תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
מי יכול לעזור קניתי את הגויסטיק של לוגיטק מישהו יודע איך אפשר להפעיל אותו בPC רגיל הגויסטיק מיועד לPS2 מגיע עם חיבור USB
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אחרי שחיברתי את כל החלקים למחשב, הוא פשוט לא נדלק הלדים על הלוח נדלקים, אבל הוא לא מגיב כשלוחצים להפיל אותו מה יכולה להיות הסיבה? ניסינו 2 ספקים, ו2 כפתורים שונים להדלקה, והמחשב פשוט לא מגיב מה יכולה להיות הסיבה? תודה
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
הי חבר'ה, אל תשאלו המחשב קרס לפני כשבועיים הווינדוס קרס לאחר מכן התקנתי ווינדוס חדש, המחשב עבד ולאחר דקה נכבה לבד ללא התראה מוקדמת. המצב עכשיו כאשר אני מדליק את המחשב אז אין תגובה!! נסיתי לנתק מהחשמל ולהחזיר בחזרה, ניקתי אבק, חזקתי כרטיס זיכרון. אל ללא הועיל.. אודה לכם אם תתנו לי רעיונות נוספים.. מה לדעתכם הבעייה? תודה מראש ישי
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
המחשב עבד עד לפני יום , נחלטתי לעשות סדר ולסדר את כל החוטים מאחורי התושבת של לוח האם כלומר בצד הסגור של המארז, סידרתי את כל הכאבלים וחיברתי הכל כולל כרטיסים כולל דיסקים קשיחים כולל זיכרונות, כולל מאוררים, כולל חשמל ללוח אם חיבור גדול וקטן, לאחר שחיברתי את המסך לכרטיס מסך וחשמל המחשב ניראה כאילו הוא נדלק כל הנורות נדלקות, מאווררים עובדים, הנורות בסידירום נדלקות ניראה כי גם הדיסקים הקשיחים עובדים, מסך לא מציג תמונה, עם מחשב אחר הוא עובד ומציג תמונה, כאבל תין נבדק עם מחשב אחר(כאבל מסך למחשב), המחשב לא מצפצף , הוא פשוט נדלק והמסך לא מציג כלם אין גם את הציפצוף היחיד של הביוס כשהמחשב עולה בהתחלה, מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 6.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב win10 ויש לי גם טלפון galaxi s7 ואני רוצה להגדיר את המצלמה של הטלפון שתהיה על המחשב. ראיתי פעם אחד שעושה את זה, איך בדיוק עושים את זה? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
[h=1]בהדלקת המחשב מופיע לי חלון- ''שגיאת מערכת -תמונה פגומה-PROGRA~2\MUSICT~1\Datamngr\x64\mgrldr.dll אינו מיועד לפעול ב windows או שהוא מכיל שגיאה. נסה לתתקין את התוכנית שוב עי אמצעי ההתקנה המקורי או פנה אל מנהל המערכת או לספק התוכנה'' מה הכוונה?[/h]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את הידאו של mako ולא מצליחה אולי יש לכם רעיון מה הבעיה אפרט קצת: אני נכנסת לחלון הצפיה לדוג' מסטאר שף וכו' ורואה את הפרסומת ומשם הכל נעצר העיגול המסתובב מסתובב ולא מגיע לתוכנית עצמה אני משתמשת בווינדוס 8 64 ביט ובגוגל כרום תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, היום הורדתי את התוכנה - Popcorn Time (תוכנת סרטים). כשניתבתי את הורדת הסרטים לשולחן עבודה, פתחתי את הסרט ושמתי לב שהנגן (BSplayer), נתקע ופתאום עלתה שגיאה שאני לא ממש זוכר את השם שלה, משהו עם מספירים - 0X5007000 אולי? לחצתי על אישור (לא יודע למה אפילו) וכמה תיקיות נמקחו לי כמו - "המשחקים שלי", כמה סרטים שהיו על שולחן העובדה ותיקיית שירים. גם תייקת המחשב שלי והתמונות שלי נמחקו, אבל מצאתי אותם בהתחל, אבל את השאר אני פשוט לא מוצא. מישהו יודע איך אפשר לפתור את התקלה המוזרה הזאת? ניסיתי גם שחזור מערכת, אבל זה פשוט לא הולך.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המקלדת שלי בצורה ספונטנית מתנתקת ומתחברת וחשבתי שזה המקלדת אז לקחתי לחברה שלי כדי לוודא. והכל בסדר אצלה. העכבר עובד מצויין אין בעיות איתו. ניסיתי את כל הכניסות של הUSB USB3 and USB2 ניסיתי כבל אחר עם המקלדת, (יש לו כבל נשלף) כיביתי את הקונטרולר של USB3 בלוח אם. עדיין יש בעיה. מקלדת Cooler master trigger cherry black מה אתם אומרים לקנות PCI של USB2 ב40 שקל בKSP לראות אם זה עוזר. או שיש לי בעיה ענקית ואני מסכן את כל המחשב שלי? תודה! - - - תגובה אוחדה: - - - לא משנה. זה כרגע התנתק ואני אצל החברה. יששש, עדיין יש לי אחריות על מקלדת. תודה לאל חשבתי יש לי בעיה במחשב.
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי נמצא בצד, הבעיה היא באמת קשה, מקווה למצא פיתרון לפני שאני מחליף MOTHERBOARD. המחשב בכל הפעלה של אפליקצית 3D שכוללות משחקים, 3DMARK, ודמואים פשוט מפיל את המסך חזרה לוינדוס בדיוק ברגע שהוא נפתח. הפיתרון היחיד לזה הוא לעבור למצב 60HZ בתדר המסך, ובדרך כלל זה עוזר. דברים שניסיתי כבר לעשות: להתקין WIN מחדש (XP) כבר 4 פעמים החלפת זיכרונות החלפת כרטיס מסך (כרגע עם 9800 ATI) בדיקת התחממות - 50 מעלות מעבד, 30 הלוח. המערכת נמצאת כרגע לא במצב אוברקלוק. עידכון BIOS, וVIA4IN1 , ונסיון כל סוגי הגירסאות של DRIVER לכ.מסך. מה עוד אפשר לעשות לדעתכם? תודה, כפיר kfir@jesta.co.il
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
שלום. עשיתי בבוקר סריקת אנטי ווירוס ואחרי שהפעלתי מחדש את המחשב המסך נשאר במצב כאילו המחשב עדיין מכובה אך המחשב פועל. ניסיתי הרבה הפעלות מחדש,הוצאות מחשמל וכאלה, אפילו פתחתי וניקיתי מאבק ולא עוזר. המחשב דלוק אך המסך לא מגיב והמנורה שלו בצבע כתום. [מתי שהירוקה זה אומר שמגיב] מה אפשר לעשות ?. מקווה שזה המקום הנכון
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
לא ברור מה קרה אבל כשאני מפעיל את המחשב הוא לא עולה : המנורות של המארז נדלקות אבל אין את הצפצוף של הביוס. ניסיתי להחליף ספק , ניתקתי את כל הכרטיסים , החלפתי זיכרון . מה עוד לבדוק ?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
the port that the modem is attached to could not be opned. this may be the result of a hardware conflict check the device manager to check that all the devices are functional כאן המקום להדגיש ה device manager מראה שהמודם עובד כמו שצריך לא עשיתי שינויי חומרה כבר חצי שנה ועוד פרט ה header של ההודעה היא opencomm לא הודעת שגיאה רגילה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אהלן... יש לי תמדפסת הזאת הרבה זמן... קיצר אני ממלא דיו עם מזרקים ויש לי איתה בעיה, הנורה של הצבע מהבהבת - ניסיתי למלא דיו למחסניות גם לשחור וגם לצבעוני וזה לא עוזר, חשבתי שהראש של המחסניות היה סתום אז שמתי את המחסניות במים פושרים וזה הוציא דיו - ייבשתי את זה עם נייר וחיכית קצת שזה יתייבש - החזרתי את המחסניות למדפסת וכאילו לא עשיתי כלום הנורה ממשיכה להבהב.. אני אובד עצות, מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
כשאני משחק במשחקים כבדים יחסית המחשב קורס לי בדקתי את הזכרונות עם memtest והם תקינים,אימצתי את המעבד עם prime לילה שלם וגם הוא בסדר בדקתי את הכרטיס מסך שלי במחשב אחר והוא בסדר,לוח אם החלפתי באחר וגם שם הייתה קריסה מאותו סוג,חשבתי שזה הספק כוח אז קניתי חדש חזק יותר ועדיין קורס לי במשחקים,יש למישהו רעיון??? ניסיתי גם לפרמט את המחשב לא עזר וגם החלפתי מערכת הפעלה לאחרת (win 7 וגם xp ) עדיין קורס... למישהו יש רעיון כי אני כבר מיואש......
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
מקשי w,s,a,d השתנו עם מקשי החצים למעלה למטה ימינה ושמאלה , מה עושים כדי להחזיר למצב הרגיל?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם התקלה היא שאני מפעיל את המחשב המחשב מגיעה למסך טעינה של windows xp ואז יש לי מסך כחול ומופיעה מופיעה שגיעה eror 0x0000007b(0xf789e524,0xc0000034,0,0x0000000,0x00000000 והמחשב מועל מחדש ניסיתי לפרמט אבל זה לא נכנס לי למסך רק אני מנתק את הארד דיסק הוא ניכנס לי למסך אבל כמובן לא מוצא לי את הארד דיסק הגדרתי בביוס יקרא מהCD ראשון כמובן תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום,יש לי מחשב נייד מדגם lenovo ideapad 110-117lkb מעבד i3 וכרגע אני עובד על ווינדוס 10 ברצוני להעיל אותו על ווינדוס 7 אבל לא מצאתי דרייברים חיפשתי הרבה בגוגל יש אפשרות שקימיים דרייברים לווינדוס 7 ואני לא יודע ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב דיי חדש זיכרון Pentium 4 3.2 1GB כשאני מפעיל שירים אז כל כמה שניות יש קיטועים של השיר וזה לא אמור להיות ככה ושמתי לב שבמנהל המשימות של וינדווס הקובץ svchost.exe משתמש בזיכרון ב- 37,420 k , משהו שאני לא זוכר שהיה בעבר זה תקין ?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת איך אני יכול לעשות שיראו את כל הסיומת של הקבצים בווינדווס בסיום השם ? לדוג': .exe, .iso, rar, zip, mp3..... דוגמא לשם קובץ + סיומת: dugma.exe תודה
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום לצוות הנהדר ולכול העומדים בראשה . רציתי לדעת מה אומר תפריט ה-STANDARD CMOS SETUP בביוס ומה הערך aut ב- type וב-mode מגדיר למחשב .אודה והשמח לתשובה או קישור( אם אפשר בעברית ) תודה והמשך יום נהדר
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אהלן, פתעום משום מקום מופיעה לי המודעה הזאת כשהמחשב עולה, לפני מסך ה windows: ntldr is missing וכאן המחשב נעצר. מה עושים?????? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
טוב...אני אספר בקצרה לפני כמה ימים פניתי לפורום בבקשה לעזרה במשך תקופה מאוד ארוכה,המחשב שלי סבל מתקיעות ראנדומאליות...היה ברור לי שמדובר בבעית חומרה ובאמת זו היתה בעיה בספק הכוח. לפני ששלחתי את המחשב לבדיקה,אירעה בעיה נוספת-והווינדוס הפסיק לעלות תוך כדי הצגת ההודעה NTLDR IS MISSING,PRESS CTRL+ALT+DEL TO CONTINUE הקיצר,המחשב עבר בדיקה-ונמצא כי הספק היה הבעיה של התקיעות....[היה לי ספק 520W של SUNSHINE...ספק ג'נרי מחורבן] קניתי ספק חדש- HEC Ace power 580W power supply+super silent cooler+blue led fans ככה שהבעיה מסודרת... בבדיקה של הטכנאי של כונן קשיח אחר,המחשב תפקד מצוין אך עכשיו יש לי בעיה עם הכונן הקשיח שלי פרט להודעה הקודמת,עכשיו כל פעם שאני פותח את המחשב מוצגת לי ההודע…
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשבוע נכנס לי וירוס למחשב ששמו worm.win32.netbooster ושום תוכנה לא הועילה לי לסלקו.מאחר שהמחשב בן 5 החלטתי שמספיק ונקנה חדש. רק שהWIN במחשב הישן לא עולה יותר משום מה ולפני זה הצלחתי לגבות את מה שאני צריך רק מכונן C. נשארו לי הרבה דברים חשובים בכונן D והייתי מעוניין להעבירם לכונן חיצוני בUSB ומצידי אחרי זה לזרוק את ההארד דיסק..ניסיתי להתקין את הWINDOWS מחדש אך מכיוון שזה הארד דיסק SATA ולוח אם ישן צריך דרייבר מכונן A וכל דרייבר אפשרי שנתתי לו תמיד נתקע באותה הודעה ולכן המשך ההתקנה לא המשיך..כוונתי הייתה שאפרמט את C ויותקן WIN חדש ושכונן D ישאר שאוכל לשלוף ממנו את החומרים שאני צריך. עכשיו שאלתי היא כזאת...אני יכול לחבר את הארד דיסק הישן למחשב החדש שקניתי ולשלו…
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום! נתקלתי לאחרונה במחשב שנדלק, אך לא צפצף (POST) ולא מראה סימן חיים במסך. אני יודע שזה כנראה מבעית לוח / מעבד (תקנו אותי אם אני טועה?). האם אגב יש דרך להבחין בין אם התקלה בלוח או מבעדב ללא החלפת אחד מהם? השאלה הנוספת היא גם לגבי זכרונות - בלוח היו מותקנים בשני החריצים זכרון אחד אמיתי - כסוף נחמד ויפה, וכרטיס זכרון פיקטיבי (עד כמה שאני הבנתי) שקיים רק עבור אפשרות לתפעול הזכרון האמיתי בכרטיס הראשון. כלומר הוא נראה כרטיס פלסטיק פשוט ורגיל, עם שיני נחושת מתאימים לחריץ. שני הכרטיסים הם מסוג כזה שיש להם שני חורים באמצע. אני פשוט לא יודע איך קוראים לסוג כזה של זכרון? וגם, האם אני יכול להשיג את הכרטיס הפיקטיבי הזה (במידה ובאמת הוא נחוץ?), שכן אני חושש שהוא אבד. המון תודה…
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-