תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אני חייב עזרה אי אפשר להשתמש כך במחשב זה נורא מרגיז אותי יש לי מסך כחול כל כמה שעות בבקשה 13 קבצי minidump בראר תודה רבה עם תעזרו לי ותגידו לי מה הבעיות http://www.filefactory.com/get/g.php?f=586d4ab456a9b1bfefcb859c&c=141d8cb8bd52273c&b=8
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב ישן לוח אם של פי סי פרטנר צי'פ של VIA APOLO PRO 133 מעבד פנטיום 3 733MHZ SLOT 370 והרבה אמרו לי שמחשב יעבוד טוב יותר אם אני יעשה עידכון ללוח אם אבל אני יודע שזה קצת מסוכן אם טועים בעידכון אין לוח אם. הרצתי את התוכנה EVEREST והיא סיפרה לי קצת פרטים על המחשב שלי וניכנסתי לאתר של www.pcpartner.com כדיי להוריד את העידכון יש את הדגם שלי אבל יש כמה הורדות שאני לא יודע במה לבחור. מישהו יכול לעזור לי איזה קובץ להוריד ואיך עושים עידכון נכון לביוס? או שמישהו יודע אם יש תמיכה טכנית של פי סי פרטנר בארץ שיכולים לעזור לי? אודה לכם מאוד אם תעזרו לי
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
לאחר בעיה בלתי פתירה פירמטתי את המחשב, ואני לא מצליח להפעיל תוכנות שמע כמו ווינאמפ, או מדיה פלייר מוצגת לי הודעה לגבי הדריבר או התקן קול. אני די בטוח שהכרטיס קול שלי מובנה על הלוח (כי כל חריצי ה- PCI פנויים) אין לי דרך לדעת איזו חברה הלוח שלי (אין לי קופסאות, זה לא מופיע בשום תוכנה, לא כתוב על הלוח עצמו) אני רק יודע שזה קשור ל- via, על הלוח כתוב P4V845 ןבתוכנות כמו אוורסט כתוב: Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 02/20/2003-P4X266E-8235-6A6LWPR7C-00 Motherboard Name Unknown Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (QDR) Effective Clock 533 MHz Bandwidth 4267 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type VIA V-Link Bus W…
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אתמול צבעתי תחדר, והיום הרכבתי מחדש תמחשב... וכל פעם שנוגעים במארז מקבלים זרם.. אפילו שמתי טסטר מעל המארז שעדיין לא נגע בו וכבר נדלקה נורה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לאחרונה, אולי בעקבות התקנה כל שהיא, כשאני מחבר את דיסק און קיי הוא מראה סימני זהוי אך לא מוצג בחלון "המחשב שלי" ככונן פעיל. אפשר לקבל עזרתכם?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
ביעקרון אני יודע את רוב הדברים הבסיסים, אבל אם מישהו יודע על מדריך טוב זה יוכל לעזור.
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש בכרטיס הקול הבנוי ALC850 של REALTEK( ) הוא בעל 8 ערוצים,בכל מקרה כשאני מפעיל שירים יש לו DELAY מסויים ושומעים כל מיני רעשים מהרמקולים (אך ורק בשמיעת שירים ובהרצת משחקים!) מה שיותר מוזר זה שהרעשים הולכים וגדלים עד שבקושי שומעים את השיר כאשר אני משתמש בגלגלת באתרים באינטרנט,אני יודע מה אתם חושבים(הבעיה היא בעכבר) אבל לא,החלפתי עכבר והבעיה עדיין נשארת,חשבתי שהבעיה היא ברמקולים וגם אותם החלפתי ונשארה הבעיה הזאת,שיחזרתי את המחשב ללפני שבוע שאז הסאונד היה עובד מעולה ועדיין יש רעשים מעצבנים כאלה מהרמקולים,מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אהלן אנשים יש לי בעיה כאשר אני מדליק תמחשב ואני לא יודע כיצד לפתור אותה אז ככה: כשאני מדליק תמחשב הוא טוען תווינדוס ולאחר כמה שניות הוא מראה לי מסך כחול שבו כתוב: A problem has been detected and windows has benn shut down to prevent damage to your computer. An attempt was made to executable memory. If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow this steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installtion, ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need. If problems continue, disable BIOS memory options such as cach…
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש ברשותי ספק 350 W שעובד על לוח ASUS P800 DELUXE. ביצועי הספק שלי הוא 3308 סיבובים לדקה והטמפ' נעה ב 42 מעלות. שמתי לב כאשר אני שם יד מאחורי המאורר של הספק אני בקושי מרגיש את האוויר. כאשר אני נוגע בספק הוא ממש חם. האם לפי הביצועים של הספק שכתבתי הנ"ל אילו ביצועים תקינים? האם בכלל שווה לקנות ספק חדש? נ.ב. ביצעתי ניקיון של אבק בספק + שימון המאוורר.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם!! לפני כשבוע קניתי מחשב חדש המפרט: ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE ?AN8 ULTRA S-939 ABIT WD ?160GB SATA II 7200RPM 8MB? GIGABYTE ?6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E? 512X2 400 A-DATA ?NEC 3520A DVD±RW ?HEC Compucase CI-6A21 400W? -הזיכרונות לא חדשים ועכשיו לבעיה : כל איזה כמה זמן מופיע מסך כחול לשניה ועושה ריסט . אני ביטלתי את הריסט האוטומטי כמו שהסביר Milk-Inc ובהודעה של המסך הכחול היה כתוב שהזיכרון הפיזי דפוק(dump), טוב סבבה ,היה יכול להיות פיתרון קל ונחמד של להחליף תזיכרונות והכל היה מסתדר. אבל הדבר המוזר פה הוא שכשאני עושה בדיקה של CPUHOT ל8 שעות הוא עובד בסדר גמור ולא מוצא שום בעיות . וגם בדקתי בmemtest86 כ9 שעות והוא גם לא מו…
-
- 7 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב אינטל פנטיום 3 450, זיכרון 64MB, מערכת ההפעלה היא Windows 98 בעברית ואופיס 2000. בתוכנת אופיס כידוע יש כמה תוכנות: אווטלוק, אקסס, אקסל, פאור פוינט, וורד. הבעיה היא שאם אני רוצה להיכנס ל-word ואני לוחץ על האייקון שלו הוא מעלה את האייקון של Word 2000 ונשאר ככה כמה דקות עד שהוא עולה. בשאר תוכנות האופיס זה לא ככה. איך ניתן לתקן את הבעיה? תודה מראש, גיא.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום=] יש לי כרטיס מסך geforce 6800 של leadtek ולא ברור לי אם יש לו VIVO לא כתוב כלום על זה על האריזה או באינטרנט אך על הכרטיס עצמו ליד היציאה של ה-s-video כתוב vivo ניסיתי לחבר הכל אבל המחשב לא מצליח לקרוא את הדרייבר של הvivo ... הוא מזהה אותו אבל לא מתקין אותו בשלמותו... אחרי שאני מתקין את זה דרך המנהל התקנים הוא עושה לי:cant start hardware code 10 ואין לי מושג מה צריך לעשות אני משתגע אם מישהו יודע משהו אז בבקשה שיעזור=] תודה :
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש amd 64bit 3000+ venice s-939 gigabyte GA-K8NSC-939 nForce3 ATI RADEON 9800PRO 128mb 256bit 2 כרטיסים של 256 בעצם שפועלים ב- DUAL עכשיו הבעיה שלי היא ככה: יש לי כרטיס זיכרון מיותר.. של 256 מחברה שונה. אני לא יודע אם כדאי לי להוסיף אותו למחשב ולהגדיל את הזיכרון ולהוריד את ה- DUAL או להשאיר אותו בחוץ... עכשיו עוד בעיה , אני לא יודע אם זה בכלל אפשרי להוסיף כרטיס של חברה שונה למחשב או אם זה בכלל ישתלם מבחינת הביצועים. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
שלום , מדובר במחשב פנטיום 800 מגה ההרצ לוח של פי סי פרטנאר . עבדתי ב WINDOWS התחלתי את המחשב והמחשב קפא ,נורית ההרדיסק נשארה דולקת נסיתי, לכבות את המחשב על ידי לחיצה קבועה על הPOWER , המחשב לא הגיב , אחרי כמה שניות המחשב התכבה ושהדלקתי אותו הוא לא זכר את הרכיבים כלומר משהו בביוס השתבש , בהתחלה חשבתי שזה אולי הבטריה , אך שאתחלתי את המחשב זה עוד פעם קרה המחשב לא הגיב , נסיתי לכבות אתו ע"י לחיצה קבועה על ה POWER לא הגיב , כיביתי אותו ע"י הוצאת כבל החשמל מהשקע , ושנסיתי להדליק הוא לא נדלק . הוצאתי את כל הרכיבים של המחשב חוץ ממעבד , הוצאתי את הבטריה וחכיתי 15 דקות , לא נדלק . חשבתי נתחיל מהתחלה , הוצאתי את כל הרכיבים כולל הספק , הוצאתי את הלוח ולהפתעתי היה בורג בין ה…
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מסך lcd (עם זה חשוב) בלילה אני מוריד דברים ולכן אני משאיר את המחשב דולק ואני מכבה את הצג של המסך מהכפתור , אולי יש איזה אפשרות לא לכבות מהכפתור בגלל שהמסך הישן שלי נשרף מי זה שאני מדליק ומכבה את המסך מהכפתור והמסך הזה עלה לי המון כסף... מקווה שהבנתם את השאלה שלי. תודה לעוזר
-
- 10 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אז ככה בא לNERO מתחיל את התהליך... AUDIO CD בלה בלה... מתכונן לצרוב לוחץ על BURN אחרי כמה שניות בדיוק כשאמורה להתחיל פעולת הצריבה המחשב נכבה כאילו שצורב עושה קצר או משהו... עכשיו הלכתי וניסיתי לצרוב סתם דיסק DATA - צורב בלי בעיה ובלי שום כיבוי אוטומטי... חשבתי אולי הבעיה בNERO - ניסיתי תוכנה אחרת - אותו דבר!!! :'( השאלה היא מה זה הדבר הזה?!?! ??? למה זה עושה את הבעיה בצריבה של דווקא AUDIO CD? עזרה/עצות/דעות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
recover!! או שפשוט המסך מתכבה וחייבים לעשות רסט...פעם זה לא היה ככה זה התחיל עם gta sa בהתחלה זה רק כתב לי את ההודעות של הvpu אחרי זה זה התחיל גם לעשות כיבויי מסך לפעמים ואז חייבים לעשות רסט כי המחשב נתקע,חשבתי שזה רק בגיטייאיי כי יש הרבה אנשים שזה קורה להם במשחק הזה...אבל התקנתי battlefield 2 וגם בו יש רסטרטים,vpu recover חשבתי טוב נו אולי בגלל שזה גם משחק חדש וכבד זה קורה אבל לא!!! התקנתי סתם משחק עם גרפיקה דיי חלשה second sight יצא לא מזמן אבל הגרפיקה לא משו בכלל ואפילו במשחק הזה זה קורה!! בחיים לא היו לי דברים כאלה יכולתי לשחק שעות על גבי שעות בdoom 3 far cry half life 2 ולא קרו דברים כאלה אף פעם,פתאום זה התחיל ממה זה יכול לקרות?? אולי הגירסאות החדשות של הדרייבים של a…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי: http://www.strandimports.com/sysfan.jpg מה אני אמור לחבר ל SYSFAN ?!?! הבנתי שאת המאורר של המעבד אני אמור לחבר לCPUFAN, ואת כל שאר המאוררים במארז לכל "כניסות העזר", אבל למה הSYSFAN ? המאוורר של הצ'יפסט כבר מחובר לכניסה אחרת... תודה, RedShark.
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מצטער על ההודעה הראשונה לא שמתי לב . יש לי הארד דיסק של w.d 200gb sata והוא כל הזמן נכבה לי באמצע הוא פשוט מאוד מפסיק לעבוד והווינדוס קורס ניסיתי לשים אותו בתור slave ואת הארד דיסק השני שלי בתור master ועדיין הוא עושה לי את אותה בעיה הוא פשוט מאוד קורס . שכחתי לציין שהארד דיסק השני שלי הוא maxtor 120gb sata למישהו יש פתרון ????
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום חברים לידידה שלי יש מחשב ישן פנטיום 3 500הארטז ,הייתה לה בעיה עם הכרטיס מסך , סידרתי הכל ואז החלטתי למה לא לעשות לה אוורקלוק אז העלתי את המכפלה ועכשיו המחשב רץ על 620 במקום 500 הבעיה היא שהמחשב עכשיו לא עולה הוא מגיע עד המסך הראשונים שבו כתוב ההארטז וזהו ככה הוא נתקע , גם המקלדת לא מגיבה בכדי להיכנס לביוס ולשנות את ההגדרות בחזרה רציתי לדעת כייצד ניתן לאפס את הביוס ולשחזר הגדרות הלוח זה לוח PCI ישן מיועד לפנטיום 3
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום רב! פרימטתי לא מזמן והתקנתי שוב ווינדוס (XP Home). לא היה לי כל כך כוח לבטל את ה - 30 יום. לפתע, היום, שיניתי את התאריך (התאריך הקודם היה בשנת 2002) ועכשיו אני צריך להפעיל את המוצר, אם לא, הווינדוס לא עולה. (אני כרגע מדבר מהמחשב השני). הצעות כמו להתקשר למיקרוספוט שיפעילו לי את המוצר, לא באות בחשבון כרגע כי יש לי סיפור ארוך..... האם ניתן לעשות משהו? (חוץ מלפרמט). תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מאודד מעצבנת במשחקים כל משחק שאני משחק,אחרי מספר דקות המסך מושהה ואני חייב לעשות ריסט הטמפרטורות שלי בסדר- 40 מעבד 50 הארד דיסק 70 כרטיס מסך ו35 לוח אם יש לי את הדרייברים החדשים של כל הרכיבים מותקנים וDX 9.0C הבעיה התחילה ממתי ששידרגתי את הלוח+המעבד והתקנתי ווינדווס מחדש-בלי לפרמט המפרט שלי בסדר גמור- AMD64 3500 Venice MSI K8N NEO2 XFX Geforce 6600GT AGP Micron 512MB Segate Barracuda 160GB Thermaltake Silent Purepower 560W Thermaltake V5000A-xazer5 DAMIER+Silent Tower אז בבקשה תגידו לי מה עוד יכול לגרום לבעיה זו
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הכול היה בסדר, ופתאום יש לי את הבעיה הזאת בכל ווידאו ברשת. לא סרטוני אנימציה אלא בני אדם , נגיד כל מיני מוואלה ועוד. כל ווידאו ברשת שאני מדליקה יש לו צבעים צבעוניים כאלה , כאילו משהו נדפק. כשצילמתי צילום מסך אז זה נראה כאילו זה שחור, אבל זה לא שחור, אלא צבעוני. וזה ככה בכל סרטון ברשת, אני לא יודע מה הבעיה. בבקשה עזרה עם זה לא המקום המתאים תעבירו , כי אין לי מושג לאן זה מתאים. :-X
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
המחשב השני מסרב להדלק. פטרתי את הבעיה. לחיצה על כפתור ההדלקה לא מפעילה את המחשב, יש לציין שהמסך שמחובר לספק כוח כן עובד. אני לא יודע אם הבעיה בכפתור או בספק... זה המפרט: Pentium 4 1.4Ghz ספק כוח גנ'רי 300W יש דרך לבדוק את זה? מבלי להחליף ספק? תודה!
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
קרה לי כבר פעמיים, שהמחשב נכבה מעצמו, ואי אפשר היה להדליק אותו (פשוט לא היתה שום תגובה אחרי לחיצות על POWER) אחרי כמה שעות , פשוט לחצתי על ה POWER שוב והמחשב עובד, כאילו כלום לא קרה. אני מניח שזו בעיה שקשורה בספק, אבל זה ספק חדש של 500W ... מה יכול לגרום לכזה דבר?
-
- 9 תגובות
- 740 צפיות
-