עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by THELAD,

שלום, בזמן האחרון המחשב החליט לא להתחל, כאשר אני פותח אותו, הוא עושה רעש כאילו הוא עובד, אבל שום דבר. גם אין את הצפצוף מהלוח אם. כשאני מוציא את הבטרייה מהלוח אם לכמה דקות, זכרונות ואת הדיסק הקשיח, הוא ברוב הפעמים כן עולה, אבל כאשר אני מכבה את המחשב, שום לא עולה ושוב צריך לחזור על אותה פעולה של הוצאה (ולפעמים גם אחרי שאני עושה את זה, זה לא עובד. ) חשוב לציין שברגע שיש את הצפצוף מלוח האם, המחשב עולה תמיד. למישהו יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה? ??? מדובר במחשב דיי ישן, AMD 3000+, זכרון 512 מגה של קינגסטון, הארד דיסק של היט'אצי deskstar 80GB, לוח אם של ABIT

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  2. Started by the_rider,

אני לא מצליח לפתוח את הקליפס הזה, ככה הוא נראה בלי כרטיס מסך עליו: http://img5.pcpop.com/ProductImages/Original/1/1202/001202898.jpg יש לי על הסלוט כרטיס מסך ואני רוצה להוציא אותו.. למישהו יש מושג איך אני פותח את הקליפס? הנה עוד תמונות אולי זה יעזור: http://product.pcpop.com/000141882/OriginalPic/001202902.html http://product.pcpop.com/000141882/OriginalPic/001202904.html

3. Started by mayas,

המחשב שלי קורס ואין לי מושג ממה, המחשב חדש יחסית,הווינדוס שמותקן עליו הוא מקורי. התופעות- המסך מראה צבעים מוזרים וסימנים מוזרים,והוא נתקע. אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי או לכוון אותי לדרך לפתרון הבעיה. תודה!

4. שלום לכולם הבעיה שלי היא כזו, כשאני מדליק את המחשב המסך לא נדלק, אני לא רואה את המסך הראשון ואת כל מה שהולך לפני ה-BOOT, רק כשהווינדוס עולה המסך נדלק. אוקיי, עם זה אני יכול לחיות וזה לא הפריע לי עד עכשיו. כשאני משנה את הרזולוציה במשחקים מסוימים, המסך גם נכבה. אמרתי פסדר שטויות אז נשחק על רזולוציה מסוימת במקום על אחרת. אתמול התקנתי COD MW2 וכשאני פותח את המשחק המסך פשוט נכבה. זה הקש ששבר את גב הגמל. איך אני פותר את הבעיה הזאתי? חשבתי אולי אם אני אעשה RESTORE DEFAULT ב-NVIDIA CONTROL PANEL זה יעזור, עשיתי ולא ראיתי שינוי. תודה רבה לעוזרים וחג שמח. עריכה: אה, יש לי מסך של Viewtech 19 אינץ'.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Pronix,

דגם500GB ST3500320AS לפני כמה ימים התקנתי עליו וינדוס 7 64ביט הכל היה טוב ויפה עד שעשיתי ריסט אתמול והמחשב ביקש דיסק צ'ק, וזה מה שהוא מצא: http://img337.imageshack.us/img337/6784/dsc00100ea.jpg http://img707.imageshack.us/img707/2759/dsc00101qd.jpg (המחשב היה מאוד איטי והבחנתי שמשהו לא בסדר עם קצב העברת נתונים לפני כן) עכשיו מכיוון שהDSKCHK היה על /R הוא מצא קלסטרים בקבצים של הוינדוס ודפק לי אותו. seagate diagnostic tool: http://img829.imageshack.us/img829/9927/dstfail.jpg השאלה היא, מה אני עושה מפה? אפשר לתקן או לעשות משהו? (יש לי ויסטה בdual boot על דיסק אחר) או הוא תקול וחייב להחליף? (נשארו לי 3 שנים באחריות).

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  6. יש לי בבית מחשב הבעיה היא שאני לא יכול להשאיר אותו בלילה דולק מכיון שהוא מאוד מרעיש ואי אפשר להירדם כך אני רוצה לפתור את הבעיה ולקנות לו חלק חדש שלא יעשה רעש כמו שהוא עושה עכשיו. רציתי לדעת מהו החלק שעושה את הרעש?(המחשב נקי מאבק-הוא פשוט תמיד היה כך המחשב מאוד ישן) רציתי שתאומרי לי האם מה שמרעיש במחשב זה המאוורר או חלק אחר?

7. Started by MetalHead,

לפני זמן מה המחשב שלי התחיל לקפוא באופן אקראי (עכבר ומקלדת לא מגיבים, אם היה צליל כלשהו שהתנגן בזמן ההקפאה אז המחשב עושה רעש נוראי). הדבר היחיד שאפשר היה לעשות הוא לאתחל. ככל שהזמן עבר ההקפאות הפכו ליותר ויותר תכופות. בפעם האחרונה שמשהו דומה קרה לי המקור היה הזכרונות, אך הפעם כשהרצתי את הגרסה האחרונה של memtest במהלך הלילה היא לא החזירה שגיאה אחת. הטמפרטורות דרך speedfan הן כ"מ 65, הארד דיסק 42 temp 1 = 53 temp 2 = 34 core 0 = 30 core 1 = 22 core 2 = 30 המפרט שלי הוא q6600 2.4ghz עם אוברקלוק ל ghz3 Gigabyte EP43 DS3L 1024x2 ddr2800 cl 4-4-4-12 של Gskill Geforce 8800 GTS 640mb ספק FSP bluestorm2 500w אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי. בתודה, יניב.

8. לא בטוח אם הלוח שרוף או שצריך לקצר משו בו כדי שיתחיל לעבוד. דגם: Abit KN9S\ULTRA קצת עובדות.: הלוח אם לא נדלק כשאני לוחץ על לחצן הפעלה וגם לא ע"י קיצור פינים של ה- PWR START . הלוח אם מקבל מתח - נורה אדומה נדלקת בעת חיבור מתח) מיד לאחר חיבור מתח ניתן לראות נורה ירוקה נדלקת למאית השנייה ובו זמנית כ להמאווררים של המארז נדלקים - משמע - מקבלים מתח. כאשר אני מקצר את החיבורי USB (את הג'אמפר שנמצא לידם לא את החיבור USB עצמו - הלוח אם סוגר מעגל או שאני לא מבין מה קורה שם בדיוק ונדלק פשוט כל המאווררים דולקים עד שאני מפסיק את הקצר, ואז הוא שוב כמו "מת".

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  9. Started by Belgid,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש, ווינ' 7 רגיל 32 ביט, וקניתי את הרכיב הבא על מנת להוסיף יציאת LPT (על הלוח אין בכלל): http://www.skypc.co.il/sg_product~M9762~109~0.htm המחשב התקין את הרכיב אוטומטית והוא מופיע תחת לשונית-"לא מוגדר" בעמוד של המדפסות. ויתרתי על האופציה הזאת כי אין לי זמן להתעסק בה, ומצאתי באינטרנט את הכרטיסים האלו: http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=7677770&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=6445645654654&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=0 אלה כרטיסי PCI 2 LPT. הבעייה היא שבכרטיס עם שתי היציאות לא כתוב שיש תמיכה בווינדוס 7, ובכרטיס עם היציאה האחת לא כתוב כלום על תמיכה. אני חייב לסדר את הבעייה עוד היום כי בא…

10. בס"ד שלום לכולם! יש לי מחשב שקניתי מ Ivory עם לוח אם MSI N1996 כשאני מדליק את המחשב הוא עושה מן חצי ביפ (לא ארוך אבל גם לא קצר.. ממש חצי שני'ה) וממשיך לעבוד מתי שהוא מגיע לחלק שזה טוען את הווינדוס: הוא פתאום מפעיל את עצמו מחדש.. והכל קורה שוב ניסיתי להעביר את הזיכרון לסלוט השני שאבתי את כל האבק וגם פירקתי את המאוורר שעל המעבד, ניקיתי והחזרתי ניסיתי להכניס דיסק של ווינדוס ולהתקין מחדש אבל זה לא נותן לי את האפשרות יש לי ווינדוס XP תודה לכל מי שמנסה לעזור! ליאור

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by yaronsh8,

הי, קניתי מחשב חדש, התקנתי windows7 הכל עבר בסדר. לאחר ההתקנה, כשהמחשב כבר היה למעלה, הוספתי partition. המערכת הודיעה לי שהיא תהפוך את הדיסק לדינאמי. אישרתי והמשכתי לעבוד. לאחר אתחול המערכת לא עולה יותר ואני לא יודע מה לעשות. ניסיתי לתקן - ההתקנה אומרת שאין מה לתקן ניסיתי להתקין windows מחדש. ההתקנה מסתיימת - אבל המחשב לא עולה. אני גם לא יודע איך לשנות חזרה מdynamic ל basic. בהתקנה של windows אין כזאת אפשרות, וגם דרך diskpart הוא לא נותן לי למחוק partitions או לעשות convert. (נותן הודעת שגיאה בג'יבריש) מה עושים ??!! תודה מראש על העזרה ירון

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  12. שלום לכולם המחשב הוותיק בן ה-5 שלי עושה לי בעיות. הוינדוס 7 עולה עד למסך הכחול של "ברוך הבא", והתצוגה מייד נעלמת. ריסטים אינסופיים, ניסיונות חיטוט בביוס ושחזור מערכת לא עזרו. ניסיתי להתקין מחדש את הוינדוס אך ה-BOOT לא מצליח לעלות. מה זה יכול להיות? כרטיס מסך? הרי יש תצוגה במספר השניות הראשונות. אולי הדיסק הקשיח? הוא עושה לי רעשים מפחידים מדי פעם... בכל מקרה למה הבוט לא עולה? מה אפשר לעשות? AMD Athlon 64 3200 לוח פשוט של ג'יגבייט. ג'יגה של זיכרון. GeForce 6600 WD 120G תודה רבה!

13. Started by uokie,

רציתי לדעת אם מישהו מכיר מדריך וידאו + טקסט להרכבת חומרה ? הרכבת לוח אם, והרכבת מעבד עליו ומריחת משחה, חיבור פיני USB וכו'. אם מישהו מכיר אתר כזה, או סרטוני YOUTUBE אשמח להכיר. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ibud,

בניתי מחשב, אחרי ההרכבה ניסיתי להפעיל והמחשב נדלק.......... אבל לא זיהה את הכרטיס מסך..... הפעלתי על את הBios על Configure וזה נדלק, כשאני מחזיר את זה לnormal הוא עדיין לא מזהה..... יש ימישהו רעיון?

15. Started by ilu_xa,

פתחתי שרשור נוסף בפורום משחקים (כי חשבתי שהבעיה היא במחשק) ועדיין לא קבלתי התייחסות, מקווה שלא עברתי על חוקי הפורום. לפני כחודש קניתי לי מחשב חדש עם המפרט שהמלצתם לי: [..] AMD ATHLON II X3 445 AM3 (3.1GHz) - BOX - זמין במלאי ₪402 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪348 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪255 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5750 512MB GDDR5 - RETAIL צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 335 w/o PSU - זמין במלאי ₪171 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET - זמין במלאי ₪306 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - זמין במלאי כעת החלטתי קצת לשדרג אותו והוספתי עוד 2 …

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  16. יש לי בעיה במחשב הוא לא נדלק ניתקתי את כל הכרטיסים השארתי רק את הרכיבים המינימלים למחשב לרוץ עכשיו הבעיה היא ככה מהספק כוח יוצא שני חיבורים ללוח אם 1. ארוך גדול על הרבה פינים 2. חיבור קטן 4 פינים ליד המעבד כשאני מנתק את ה 4 פינים המחשב נדלק וכשאני מחבר אותו הוא לא נדלק האם זה ספק כוח או לוח אם ? לדעתי רוב הסיכויים שזה לוח אם אם יש לך דעה אחרת אשמח

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  17. Started by tamir950,

לילה טוב, במחשב העבודה שלי יש 1GB זיכרון ראשי, החלטתי להוסיף לו עוד 1GB, ורכשתי היום זיכרון נוסף. חיברתי את כרטיס הזיכרון, והדלקתי את המחשב ויש בעיה מוזרה. 1. הוא מזהה רק 1GB ולא 2GB 2. לא מספיק שהוא לא מזהה עכשיו גם המחשב לא נותן לי להיכנס למערכת ההפעלה, הוא עובר את שלב הPOST, ונתקע בשלב הBOOT, הוא רושם לי: reboot and select proper boot device. or insert boot media in selected boot device and press a key/ גם לאחר שהוצאתי בחזרה את כרטיס הזיכרון הנוסף, ובעצם החזרתי את המצב לקדמותו שעבד מצויין, הוא מראה לי את אותו ההודאה. אודה לעזרה. תודה מראש

18. יש לי לוח של ASUS דגם P5VD1-X , הלוח כלל חיבור SATA ולמרות זאת הוא לא מקבל את הדיסק הקשיח החדש מסוג SATA שחיברתי אליו. שיניתי בביוס ל-SATA ,לא מקבל אותו. בדקתי את הדיסק במחשב אחר והוא תקין.מה עושים?יש למישהו רעיון? דבר שני, יש לא SLOT 1 של PCIE ואני מנסה להפעיל ולחבר לו כרטיס מסך מסוג PCIE דגם GEFORCE 9300 GS . שיניתי בביוס להגדרה עבור PCIE והוא פשוט לא רואה את הכרטיס. יש למישהו רעיון מה עושים או מה יכולה להיות הבעיה? הכרטיס עובד על מחשב אחר... תודה מראש TANGUSH

19. לאחר הבעיה שהלוח אם שלי (MA 770 ud3 לא עלה . ) קניתי אחד חדש רק את הגירסא החדשה שלו (rev 2.1) . הבעיה היא שאני עדיין לא רואה כלום . יש לי חיווי של ה- PC SPEAKER - ציפצוף ארוך - לפי הספר של הלוח אם זה אומר שהכרטיס לא מוכנס טוב . אבל הוא טוב בדקתי כבר מליון פעמים ועכשיו הכל מחובר מחוץ למארז (כמובן עם מבודד ללוח אם ) אז אני לא מאמין שמשו מפריע לכרטיס מסך להיכנס עד הסוף. יש לי עוד כרטיס מסך שגם איתו בדקתי והוא לא עובד (אחד HD 4850 מחובר אליו מתח מהספק, השני 3450 לא צריך בשבילו מתח מספיק לו מתח מהסלוט ). חיווי נוסף שקיים - המאוורר של הכרטיס מסך פועל מהר ואז מאט את המהירות וככה חוזר - עובד מהר ואז לאט ... ושוב ושוב ושוב . מישו נתקל בבעיה ? נ.ב 2 כרטיסי המסך תקינים והלוח חדש.

20. Started by NaorYfrach,

אין לי מושג למה אבל משום מה המעבד פועל בסדר אבל רק ליבה אחת מאומצת . יענו יש לו 4 ליבות ושאני נכנס למאמץ אני רואה שליבה אחת עובדת ב96 אחוז וכל השאר ב5 אחוז למה זה ככה ? זה תוקע לי את המחשב

21. אהלן הוצאתי את הכרטיס מסך כי הוא עשה רעש וגיליתי שהמדבקה שעל המאוורר שלו ירדה איכשהו וגורמת לרעש טיפלתי בנושא והחזרתי את הכרטיס עכשיו כשאני מדליק את המחשב , הוא מגיע למסך הפתיחה של הלוח, המסך שבו יש אופציה להכנס לסאטאפ ולאחר מכן יש מסך שחור וסמן _ מהבהב בפינה השמאלית עליונה של המסך. ניסיתי להוציא ולהחזיר את כרטיס המסך ללא הועיל מה עושים ? תודה נב. פעם הציעו לי להוציא את כבל החשמל, לחכות ואז ללחוץ ולהחזיק את כפתור ההדלקה ואני לא ממש זוכר את שאר הפרטים אבל זה עזר לי מישהו מכיר את השיטה ויכול להזכיר ?

22. שלום לכולם מאז כשבוע התחילה לי בעיה מוזרה במחשב שלי מסך כחול מוזר הוינדוס 7 שלי יוצר לי דוח שגיאה כזה וזה מה שהוא כותב: ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 50 BCP1: F50DF405 BCP2: 00000000 BCP3: 92209C45 BCP4: 00000002 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\102010-20358-01.dmp C:\Users\ניב\AppData\Local\Temp\WER-31590-0.sysdata.xml קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040d ‏‏אם הצהרת הפרטיות באינטרנט אינה זמינה, נא קרא א…

23. שלום! יש לי את המכשיר S8500, אני מחבר אותו דרך USB למחשב ועם תוכנה ייעודית המחשב מזהה אותו (משהו בסגנון ה - ITUNES לאייפון\אייפוד). בסיום כאשר אני מנתק אותו - עושה ניתוק כמו שצריך (גם במכשיר וגם במחשב) ברגע הוצאת הכבל מהמחשב מופיע מסך כחול והמחשב עושה RESET. יש למישהו רעיון למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  24. יש לי כרטיס HD4850 עם הדרייבר הכי עדכני (10.4) וכשאני מחבר את הכרטיס עם קבל HDMI דרך היבור המובנה שלו הוא מעביר רק תמונה בלי קול במנהל התקני השמע הוא מזהה את היבור אבל כלא מובר מישהו יודע מה עושים? תודה!

25. שלום, יש לי לוח אם LGA775 socket של GIGABYTE דגם GA-EP43C-DS3 לצ'יפ-סט P43, ולאחרונה התקנתי ווינדוס 7 בגרסת 64-Bit. כיוון שכרטיס הרשת הישן שלי היה מיושן, ולא מצאתי דרייברים עדכניים לווינדוס 7, רכשתי כרטיס רשת חדש של Edimax, מדגם EW-7711In. לאחר שהתקנתי אותו באחד מחריצי ה-PCI שלי, והתקנתי את הדרייברים המצורפים, עדיין לא קיבלתי חיבור לרשת, ולמעשה, נראה היה שהמחשב כלל לא מזהה שחוברה לו חומרה חדשה. תוצאה זהה התקבלה גם כשחיברתי את הכרטיס לחריץ PCI אחר.כמו כן יצוין, כי נורית החיווי של הכרטיס פעלה, כך שנראה שלא מדובר בחיבור PCI לא תקין, או בכרטיס רשת תקול. לאחר מכן שמתי לב, שעל הכרטיס רשת מצויין שהוא כרטיס של 32-Bit. שאלתי היא, האם העובדה שמדובר בכרטיס רשת של 32-Bit משנה? האם כ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים