עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי טלפון סקייפי שמחובר בUSB. כמו כן, יש לי רמקולים שמחוברים לכרטיס קול בחיבור אנאלוגי יחיד ופשוט. משום מה, ברגע שהטלפון מחובר הוא משתלט על כל הצלילים במחשב. הסיבה לכך היא שמתווסף התקן צליל נוסף. בלוח הבקרה הגדרתי שההתקן ברירת המחדל יהיה של כרטיס הקול. בסקייפי עצמה הגדרתי שהתקן הקול יהיה מהטלפון. לכאורה הכל בסדר עכשיו, רק הבעייה היא שלא תמיד אני מדבר בטלפון דרך סקייפי. האם יש אפשרות שסקייפי תוציא קול לשני ההתקנים - גם לטלפון USB וגם לרמקולים שמחוברים לכרטיס קול?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  2. זה מגיע לשלב בהעתקת קבצים שהוא שולח לי מסך כחול IRQ NOT LESS OR EQUAL עם ההודעה הזאת ניסיתי כמה דיסקים כולם אותו דבר.. מישהו יודע מה יכול לגרום לבעיה?? עשיתי סריקת pc doctor והכל היה בסדר

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  3. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. יש לי מחשב (לא חשוב איזה) עם 4 חיבורי USB - שניים מאחור ושניים מלפנים. מערכת הפעלה - Windows XP SP2. אני משתמש בדיסק ההתקנה של לוח האם שלי (MSI) על מנת להתקין את ה- Drivers של חיבורי ה- USB בין היתר. בפעמיים האחרונות, כשהתקנתי את ה- Drivers של ה- USB, לא עבדו החיבורים הקדמיים. אין שום תגובה מהמחשב, כאשר אני מחבר לשם משהו. החיבורים האחוריים עובדים כראוי. ב- Device Manager נראה שהכל בסדר: מבחינתו יש 4 חיבורים תקינים. בדקתי גם ב- BIOS שאין חסימה של החיבורים הקדמיים. יש לציין שבעבר הם פעלו. יש למישהו רעיון מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה?

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  4. אהלן קיבלתי מחשב חדש, עומד להתקין אותו עוד מספר שעות. דיסק קשיח של 250GB - איך מומלץ לחלק אותו למחיצות? C,D,E ? באיזה גדלים כל אחד? תודה !

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  5. Started by WaRez.,

אוקיי החזרתי את המחשב מהתקנת הBT, עכשיו אני בא מחבר את השקע של החשמל למחשב, ופתאום קצר בבית. [ בגלל המחשב ] עכשיו אני מוציא, מחכה דקה, מכניס, המחשב פועל. שיחקתי כמה משחקים, פתאום המסך התחיל להשתגע,צורות מוזרות וכו'. כיביתי את המחשב, הדלקתי אחרי דקה, פעל, שיחקתי ואז בום, נכבה המחשב. אני מנסה להדליק ואי אפשר, לוחצים על הכפתור ואין תגובה. אחרכך ניתקתי, חיכיתי דקה, חיברתי וניסיתי להדליק, הוא נדלק לשניה ונכבה. שוב לא מגיב. ספק- ANTEC 400W, אמור ליהיות ספק מאוד איכותי. עכשיו אין לי בעיה, יש לי אחריות, אני מקבל חדש.. אני רק רוצה לדעת עם הוא נשרף, או איך אני ידע שהוא נשרף בלי לחבר אותו למחשב אחר ^^ תודה.

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  6. שלום. היו לי שני כרטיסי זיכרון של 256 MB במהירות 200 mhz. קניתי שני כרטיסים של 512 MB במהירות 400MHZ. כשחיברתי את כולם, windows זיהה 1.5 gb של זיכרון, אבל המערכת פעלה בצורה איטית ו- EVEREST זיהה רק שני שני הכרטיסים הקטנים ואחד של 512. כרגע אני עם שני הגדולים בלבד, אבל אני שואל: האם ישנה דרך לחבר גם את שני הישנים כל שאוכל להששתמש בכל הכרטיסים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  7. הכנסתי את ההרדיסק הכל טוב המחשב קולט אותו כ-320 ג'יגה.. הבעיה שעשיתי לו PARTITION הוא קלט את זה כ127 ג'יגה רק ואין שום דבר שאפשר לעשות זה מה שהוא נותן לא יותר ... את ה- PARTITION עשיתי דרך הדיסק של הWINDOWS עשיתי BOOT מהדיסק כמו התקנה של ווינדווס ישירות מדיסק.. דרך אגב זה מחשב AMD 1700 יחסית ישן זה לא SATA 2 ויש לי הרדיסק שהוא פריימרי שמחובר על אותו רצועת DATA ... אין לי מושג מה זה השטויות האלה זה לא הגיוני הדבר הזה

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  8. שלום יש לי מחשב שמורכב מ : asus proactive pgd1 kingston 1gb ddr2 intel-p-4 3.2 (עברו שנתיים...) ולמקור הבעיה...ati radeon x600xt 128 לפני כשנה הייתה קופאת לי התמונה בעוד המחשב היה ממשיך לעבוד,ובבדיקה עלה כי נשרף לי המאיץ והחליפו לי בחדש... כעבור חצי שנה שוב..לא הקפאת תמונה אבל יותר גרוע..או שהמחשב נתקע במהלך משחק או שפשוט מוציא למסך הכחול והידוע...(כשאני מאורר עם מאורר חיצוני לוקח יותר זמן עד שניתקע).. הייתי שם אצבע בעצמי על המאיץ כבעיה אלא שמשהו נוסף מציק לי...לפני זמן מה לפני שחיברתי את המאורר של המעבד שכחתי (טיפש אני יודע)למרוח את החומר הרצוי מה שגרם להתחממות המעבד... חשבתי שאולי גם זו סיבה אבל הייתי שמח לשמוע חוות דעת תודה אבי

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  9. Started by d pro,

מופיע לי ב problem and solutions וזה עושה לי ריסטארטים Consider BIOS upgrade Microsoft is unable to determine the exact cause of this error. However, this problem was most likely caused by an error in your computers random access memory (RAM). RAM is the main internal storage area the computer uses to run programs and store data. During the crash analysis, we noticed the basic input/output (BIOS) system version on this computer does not match the specifications for the central processing unit (CPU), also known as a processor, that is installed on your computer. This can occur when a newer processor is installed on an older system board or older BIOS. Using a BIOS that doe…

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  10. יש שם סימן קריאה צהוב ב-PCI עוד דבר שלא הבנתי הוא מדוע אני רואה שני כרטיסי מסך בהתקנים? תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  11. אני מנסה לפתוח אנטירווירוס בגלל שלא נפתחים לי ישומים אבל גם הסריאל לא נפתח מה אפשר לעשות עוד ?!

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  12. Started by shahar07,

יש לי לוח אם של asus p5w delux הגרסא שלו היא 1901 אני מריץ אותו עם וינדווס ויסטא 32 ואין לי מושג אין אני מעדכן את הביוס, הורדתי את הקובץ עדכוןת לפי הגרסא שלי אך אני לא יודע איך עןשים זאת

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  13. Started by Saliman,

חיברתי את שני כונני ה- WD 160GB SATA II שלי למחשב של דודים שלי, שמגיע עם לוח אם MSI PT8 Neo-SR ומשום מה, כשבקר ה- RAID מנסה לעלות, אני תמיד מקבל שגיאה כזו: ""Hardware initiate failed, please check device!!! The bios does not be installed. Pres to continue" מה צריך לעשות כדי שהכוננים יזוהו?! כמו כן, אני רואה שבקר ה- SATA מסומן עם סימן קריאה במנהל ההתקנים עם השגיאה "??אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10)??"

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  14. Started by אלפקה סורית,

^^^

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  15. ניסיתי להדליק את המחשב יצא לי שחסר קובץ PCI.SYS והמחשב לא נכנס לווינדוס. ניסיתי להעתיק את הקובץ מדיסק הווינדוס אבל המחשב הפסיק לזהות את הסידירום למרות שבביוס הסידירום מזוהה. דבר שני זה שתיקיית הווינדוס במחשב נעלמה. כאשר אני מנסה לעשות פורמט רושם לי בדוס :FILE NOT FOUND יכול להיות שזה בעיה בחומרה?

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by avi.hagit,

האם אפשר להתקין soundmax של אסוס על לוח של אינטל בשביל שהקול יעבור במחשב אם כן האם זה טוב? אם לא למה לא?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  17. Started by shtrodel,

עדכנתי ביוס F10 BETA של הלוח שלי... http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8NXP-SLI.htm והטמפרטורות עלו ב-5 מעלות בערך... האם יש אפשרות להסיר את עדכון הביוס ולחזור לעדכון הישן יותר?

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  18. הבעיה נפתרה...תאמינו או לא זה היה כבל IDE שלא היה מחובר כמו שצריך

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  19. Started by yotam360,

כשאני מפעיל את המשחק call of duty 2 המחשב שלי פתאום נכבה ואחרי שניה הוא נדלק עוד פעם. למה זה קורה?? האם זה קשור לספק???

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  20. Started by ranzip2,

שלום קניתי צורב DVDRW LG 4167. התקנתי אותו פיזית (אין צורך בדריבר לפי היצרן) הבעיה היא שכאני מדליק את המחשב יש לי גם צורב DVD וגם כונן תקליטורים ב"מחשב שלי". גם במנהל ההתקנים יש לי גם צורב וגם כונן תקליטורים. כשאני מעביר קבצים לצורב אני מקבל שגיאה שזה כונן ללא צורב. ניסיתי לעשות disable לכונן אבל זה לא עזר. הורדתי את הדריבר של הצורב והוא הותקן מחדש ללא בעיה. אני מעונין לעבוד עם וינדוס. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by jgrab,

יש לי KVM של edimax דגם ek-ps2c יש מחשב אחד מחובר אליו. כשאני בא לחבר את הכבלים של המחשב שני ,האם אני חייב לכבות את המחשב הראשון כדי כדי שה-KVM לא יהיה מחובר לחשמל או שאין בעיה לחבר גם אם יש חשמל (במקלדת ועכבר רגיל אני יודע שלא מומלץ לחבר מקלדת או עכבר כשהמחשב דלוק) תודה

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  22. Started by skp333,

האם הלוח הזה - GA-8N 775 ציפסט NF4 של GIGABYTE תומך במעבד INTEL 805 דו ליבתי?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  23. Started by itzik2025,

שלום לכם.. עזרתם לי פעם ואני זקוק לעזרתכם שוב! אה וסליחה מראש אם זה יצא גדול אני פשוט רוצה להיות בטוח אז זה המצב: יש לי כונן IDE יחיד של סמסונג בנפח של 40GB אשר מחובר ללוח האם בחיבור ישיר לאחרונה שמתי לב ש40GB זה ממש מעט ולא מספק את צרכי והחלטתי לקנות (בקרוב) כונן קשיח חדש: Western Digital 320GB SATA II 16MB 7200RPM WD3200KS לפי המדריך של לוח האם שלי ראיתי שיש לי 2 חיבורים של SATA במחשב אבל לא מצוין שSATA II נתמך שאלתי מישהו והוא אמר לי שזה פשוט יפעל כמו SATA רגיל, וזה הדבר הראשון שרציתי לברר, האם זה נכון? אני מקווה שעד לפה הכל מובן כשעברתי על תגובות בכל מיני אתרים כולל האתר הזה ראיתי שלהרבה אנשים יש בעיות בהתקנה הכונן הנוסף, וכל מה שאני רוצה לעשות זה למנוע את …

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  24. Started by phantomII,

הסתכלתי לי היום בתוכנה SANDRA וראיתי קריאה מוזרה מהספק כח במקום +12V היה רשום 2.04 האם זה בכלל הגיוני שהמחשב יתפקד במצב כזה? או שאולי התוכנה סתם מזייפת הספק הוא של OCZ ככה שקשה לי להאמין שמשהו דפוק בו

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  25. שלום, יש לי בעיה מאוד מעצבנת. לפני כמה שבועות התקלקל לי הלוח אם, ובמסגרת האחריות הוחלף במעבדה ללוח זהה מאותו דגם, מאז המחשב עבד יופי,אבל משום מה המחשב אינו "זוכר" את השעה בווינדוז לאחר שמכבים אותו,וסינכרון עם שרת הזמן של מיקרוסופט אינו עובד. הכוונה שלי היא שלדוגמא אני מכוון את השעון ידנית לשעה שעכשיו,וברגע שאני מכבה את המחשב ומדליק מחדש השעה נשארת אותה שעה שכיוונתי ידנית וכך גם התאריך. יש לי הרגשה שהבעיה כשורה למשהו בלוח אם (אולי ג'מפר שצריך להזיז?),אשמח אם תעזרו לי בנושא.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.