עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בבקשה אני חייב את הדרייברים האלה כדי להפסיק את שגיאת המסך הכחול בבקשה מי שיודע את הקישורים שיתן לי תודה מראש: 1) via bus master ide controller 2) via rev 5 or later usb universal host controller 3) c- media ac97 audio device 4) via מתאם אתרנט מהיר תואם 5) raid בקר

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  2. אנשים...אני ממש בעצבים כרגע קודם כל הרקע: לפני שנתיים קנינו מחשב לאח שלי הגדול מחשב חביב מאוד ומאז שקנינו אותו יש לו קריסות עד עכשיו ! אין אני לא מצליח לסדר את זה ! עכשיו לפני חצי שנה קנינו מחשב חדש לאח שלי הקטן....מחשב מעולה להכל...ועכשיו גם הוא מתחיל לקרוס זה כבר מוגזם !!! בשני המחשבים זה קורה כשמריצים משחק יש לי פה שני Minidump של הקריסות של המחשב החדש ניסיתי לפענח עם תוכנה והוא אמר לי שזה nvmcp.sys זה הכרטיס קול של המחשב וזה לא נראה לי כי גם במחשב השני שפיענחתי עם התוכנה הוא אומר שזה בגלל הכרטיס קול...אין לשניהם את אותו כרטיס הקול,וזה נראה לי פשוט שהתוכנת פיענוח דפוקה למה במחשב הישן יותר בכלל מחקתי כל זכר לדרייברים של הכרטיס קול וזה לא עזר בגרוש ! בבקשה אני מת…

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  3. 1. חיברתי הארד דיסק חדש של WD 160 ג'יגה הוא מופיע בכל מקום כמותקן וכהארד דיסק לכל דבר אבל...במחשב שלי הוא לא מופיע לי ככונן..הוא לא מופיע לי בכלל...למה זה? אמרו לי שאני צריך לפרמט את ההארד דיסק אבל אין לי מושג איך...זה נכון?אם כן ז איך? 2. אני רוצה לפרמט אבל אני רוצה קודם לפרמט את כל המחשב בשביל זה אמרו לי להשתמש בדיסקט אתחול אבל כשאני מכניס דיסקט אתחול של וונדואס 98 SE הוא לא עונה לי על פקודת format c: או כל כונן אחר שאני מנסה לפרמט למה זה? נ.ב. יש לי ווינדואס אקס פי פרו עם SP2 אני מודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  4. שלום לכם אנשים יקרים צריך את עזרתכם כמה שיותר מהר יש לי מחשב בן שנתיים כשיש לו הארדיסק של ווסטרן-דיגיטל WD1600JS בגודל 60 ג'יגה! עכשיו קניתי הארדיסק חדש גם של ווסטרן-דיגיטל WD1600AAJS בנפח 160 ג'גה! שתיהם אותה מהירות 7200 ואותו זיכרון 8 מגה אני מעלה תמשחב מחדש עכשיו האקס-פי זיהה תכונן , אך כשאני נכנס למחשב שלי אני רואה רק כונן אחד C כמו שהיה עד עכשיו רק מה שפתאום הנפח שלו נהיה 160 גי'גה, אך אם אותו מקום פנוי בדיסק שהיה ואת הכונן החדש הוא פשוט לא מזהה כביכול(למרות שבביוס הוא מזוהה וכנ"ל גם במנהל ההתקנים) כלומר נוצר מצב שהוא רואה תכונן שהיה לי כ 160 גיגה ואת החדש לא מזהה מוזר לחלוטין צריך את עזרתכם כמה שיותר מהר תודה מראש אסף

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  5. Started by ZiX,

זה המחשב שלי.. Q9400 4GB DDR2 1066HZ HD4870 לוח אם של ג'גה בייט תומך CF ספק כח אנרמקס 525 W.. המחשב עבד בסדר במסך חודש וחצי.. ופתאום לפני שבוע התחילה לי בעיה.. אני משחק כרגע רק COD4 (ברשת) לאחר טעינת המפה אני מקבל מסך שחור והמחשב קורס (לרוב ריסטארט.. לפעמים סתם נתקע ל10 דקות.. יש לציין שיש סאונד של המשחק בזמן הזה) בנוסף שאני מעלה את הווינדוס אני מקבל הרבה מסכים כחולים.. אני לא מספיק לקרוא מה שרשום שם.. אבל אני מאמין שהבעיה היא זהה.. דבר אחרון , כשהחלפתי תכרטיס מסך שלי בכרטיס מסך של אחי הגדול (7600 GS :\) הכל עבד בסדר , אבל כמובן שאני לא יכול להשאר איתו.. גם כשהורדתי את ה MEMORY וה GPU CLOCK של הכרטיס מסך הקיים הכל עבד בסדר.. מבחינת קירורים אני דיי מסודר TWIN TURBO על הכר…

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  6. Started by nine,

יש לי בעיה איתו הוא עובד והכל אבל בתוכנה שלו אבל לא באיכות טובה ואני רוצה לראות בו במדיה סנטר אבל הוא לא זיהה לי את השלט והתקנתי אותו אבל הוא מעלה לי הודעה כזאת: ובמנהל התקנים הוא מראה לי ככה: וזאת ההודעה שהוא מקפיץ לי שאני מנסה להפעיל את התוכנה שלהשלט: סליחה שאני פותח גם פה פשוט עכשיו ראיתי שזה הפורום המתאים לחומרה

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  7. אהלן. במחשב של חבר שלי הלך הספק. החלפתי והכל נדלק ועבד מצוין אצלי בבית. לקחתי לבית של החבר - חיברתי והמחשב נדלק - אבל המסך לא (הנורה הירוקה מהבהבת בלי הפסקה). הסקתי מכך שהספק אולי שרף את המסך יחד עם השריפה של עצמו. לקחתי את המסך הביתה חיברתי למחשב שלי - עבד מצוין. מה קורה פה ? תודות רבות.

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  8. Started by crazydiamond,

המחשב שלי הוא פנטיום 3 1000 עם לוח אסוס cuv4xe עם 512 MB זיכרון. הכוננים שלי הם : primary master: WD 40GB 7200 primary slave: pioneer dvd 114 secondary master :asus cd rom X52 secondary slave: lg cdrw 16x40 כאשר ההארדיסק מחובר לבד מערכת ההפעלה (XP) עולה יותר מהר מאשר המצב הרגיל שבו כונן הDVD מחובר על אותו הכבל של הדיסק הקשיח. יש לציין שהלוח תומך ב udma 5 וההארדיסק מזוהה כ udma 5 וה DVD מזוהה כ udma 2, האם המצב הזה גורם להארדיסק לעבוד כ udma 2 או הוא נשאר udma 5 אם האטה מסויימת?

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  9. Started by עדי צור,

למה הווצאפווב כל הזמן מתנתק לי איך מסדרים את זה???

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  10. Started by anton11,

שלום רב, קניתי מחשב חדש: amd 64 3000 socet 754 ו - gigabyte k8ns הבעיה היא שכשאני מפעיל את המחשב הוא כותב לי שה - cpu רץ ב -200mhz. נכנסתי לביוס (של award) וניסיתי לתת לו לקבוע את המהירות בעצמו. שמתי לב שהמהירות 200mhz קשורה איכשהוא ל - overclock ולא ניתן לאפס אותה... מה לעשות? האם המערכת תקינה? אני מעונין להפעיל את המערכת באופן רגיל ללא overclock. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  11. אני כבר מיואש, אני קופץ מבעיה לבעיה. קניתי את המחשב כולה לפני חודש... (אתה יכולים לראות ליד הפרופיל שלי את המפרט מחשב) אתמול באתי הביתה שמתי הורדות ב-uTorrent ויצאתי היום בבוקר באתי ראיתי שהיוטורנט סגורה ואין מצב שמישהו סגר כי הייתי לבד בבית וגם ההתקן USB שאני בדר"כ מפעיל אותו ידנית איך שאני פותח ת'מחשב היה מכובה. סימן לריסרט... היום אני בא מהבסיס אני רואה שוב שהמחשב עשה ריסרט בזמן ששמתי הורדות ב-uTorrent והפעם בדוק כי שוב פעם חוזר הסיפור וההורדות נפסקו לי באמצע. מה אפשר לעשות במצב כזה ? אני ממש מתוסכל... לא יודע כבר מה הבעיה. נ.ב הנה האשכול שרק פתחתי אתמול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348387.0

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  12. Started by ciauai,

עשיתי עכשיו עידכון ביוס לF4 לפי מה שאני רואה העידכון הצליח, יכול לקרות משהו ללוח אם? אם כן עשיתי גיבוי של הביוס הקודם להחזיר אותו?

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  13. Started by ShayGTi,

כשאני לוחץ על EJECT המגש יוצא ואז אחרי שניה נכנס. כלומר הוא לא נשאר פתוח. אז הוצאתי את המגש, החזקתי ביד, שמתי דיסק ונתתי לו להכנס, אבל הוא לא קרא את הדיסק. כל פעם היה רעש כאילו הוא בא לטעון ואז עוצר. לזרוק לפח או שיש משהו שאני יכול לעשות?

14. תישמעו תמיד היה לי רעש של חריקות במחשב כאלה ונורה אדומה כזאת מהבהבת אבל זה היה רק בהפעלת המחשב ואחרי 5 דקות זה היה הולך. היום אני קם מפעיל תמחשב וזה פשוט לא מפסיק אז כמובן שהלכתי ליראות מאיפה נובע הרעש והוא נובע מהדיסק הקשיח דרך אגב בדקתי הדגם הוא SATA 500GB מימה זה יכול לינבוע ?

15. Started by shahar91,

בזמן האחרון יש לי הרבה בעיות במחשב. שלשום הוא נתקע לי 5 פעמים בצורה מוזרה, פעם אחת פשוט לא הגיב לשום דבר ורק ראיתי את המסך, פעם שנייה המחשב פעל אבל אל ראיתי כלום במסך ועכשיו הוא נתקע לי באמצע סרט בצורה מפחידה. היום הפעלתי את המחשב מחדש והוא לא עלה רק ראיתי מסך שחור ואת העכבר. אפשר לעשות בדיקה לכרטיס מסך או חלק אחר במחשב?? פעם נתנו לי להריץ את התוכנה OCCTPT וEVEREST בשביל להשיג תשובות.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  16. ברשותי מחשב נייד ASU's 409fa . יש לו בטריה מובנית.

17. המחשב נדלק לא עושה שום צלילים מחובר כראוי בדקתי שזה לא בעיה בלוח אם הוצאתי את הזכרון וניסתי לראות אם הוא מצפצף אז הוא צפצף עכשיו ניסיתי לקחת את הכבל שבא עם המסך לחבר אותו ללאפטופ שלי והוא הראה שהכל בסדר אני אובד עצות כבר מה עליי לעשות ניסיתי לחבר גם את המסך לכרטיס שעל הלוח אם לי וכלום פשוט כלום לוח אם מסוג ASROCK P4I65G חדש לפני שבועיים. מה עליי לעשות? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  18. Started by eyal1506,

אני צריך להתקין כרטיס מסך על הלוח אם EVGA 560TI בכל מקרה יש לי חוט שמחבר את הספק ללוח אם ה 4PIN שמפריע לי. יש אפשרות ליצור "גשר" מעל הכרטיס מסך אבל שהחוט יגע בכרטיס?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  19. Started by shanibh,

היי, לפי הכותרת, הבעייה נראית כבעיית WINDOWS, אבל...הבעייה חוזרת אחרי פירמוט והתקנה מחדש של ה-WINDOWS , שני הארדיסקים שונים, שני דיסקים שונים של התקנה של WINDOWS. אני אכתוב את כל הבעיות בנקודות, לפי דעתי מדובר באותו בעייה בכל המקרים למרות שהם שונים, ואני דיי סבור שמדובר בבעיית חומרה עקב זה שהמחשב עבר פירמוט והותקן פעמיים מדיסקים שונים * כל קבצי ההתקנה שאני מוריד EXE. כולם CORRUPTED, אפילו דברים שאני מוריד מאתרים כמו DOWNLOAD.COM * כל קבצי ה-RAR שאני מוריד , נותנים הודעת CRC ERROR , לא תמיד באותו מיקום * המערכת עושה ריסטרט לבד, סתם כך פתאום. * ה-EXPLORER וגם MOZILLA נסגרים ונותנים את הודעת השגיאה הרגילה בתדירויות מטורפות * התקנה של WINDOWS מודיעה על כך שקובץ מסוים לא יכל …

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  20. Started by BaR151,

שבת שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב שהתקנתי הרגע וינדוס 8 ואין לי סאונד במחשב בכלל, לא שירים ולא בשום דבר. אני לא שומע ברמקולים ולא באוזניות. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  21. Started by ScreameR,

המחשב החל להכבות בלי סיבה... ובלי קשר (או אם) כשאני מפעיל אותו כל פעם הוא רושם לי FLOPPY DISK FAILED ואני צריך ללחוץ F1, בחלק מהמקרים זה נכנס לי אוטומטית לביוס לאיזור שבו עושים בד"כ OVER CLOCKING.. חשוב לציין שמעולם לא עשיתי O.C למחשב... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  22. השגיאה מופיעה במהלך צריבה. הדיבגינג Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\windows\minidump\Mini102009-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. * * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. * * After setting your symbol path, use .reload to refresh symbol locations. * *****************************************************************…

23. שלום, יש לי בעיה מעיקה בה המחשב נתקע על מסך כחול ובו כתוב שיש בעיה עם הTCPIP.SYS ואין ברירה אלא לאתחל אותו מחדש. הרצתי חיפוש בפורומים שונים לגבי מסכים כחולים וקראתי שייתכן שהבעיה היא תוכנתית או חומרתית, אני מצרף את 5 הדאמפים האחרונים שלי כדי שמי שמבין יוכל לנתח אותם ולעזור לי לפתור את הבעיה.. וזה המפרט שלי (ולא נעשה לו אוברקלוק): Intel Pentium D 920 Presler ASUS P5LD2 Deluxe Socket T pqi TURBO DDR2 2GB Leadtek WinFast PX7800GT Extreme TDH Geforce Hauppauge WINTV-PVR-150 Maxtor DiamondMax 10 250GB Enermax 420W EG425P-VE FMA Maxtor 120GB WD 80GB TOSHIBA DVD-ROM X16 NEC DVD-RW 3500 Coolermaster CAC-T05 Centurion 5 Samsung SyncMaster 930B תודה מרא…

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  24. הי, בבקשה עזרתכם בבעיה הבאה: לא מזמן קניתי כרטיס מסך MSI R9800Pro. מאז שהתקנתי אותו התמונה על המסך נמוכה מידי, אבל רק מחוץ ל-windows (כלומר, כשהמחשב מתחיל, בתפריט הביוס וכו'). בתוך ה-windows זה הסתדר ברגע שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס. כמובן עשיתי מה שאפשר עם הכפתורים של המסך עצמו אבל עדיין אני לא יכול לראות את השליש התחתון של התצוגה. תודה לעונים וגם למי שקרא אבל לא יכל לעזור!

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  25. בסופו של דבר עשיתי עדכון ביוס דרך utility שהגיע על הדיסק שהגיע עם הבורד (משהו מאוד נחמד שרץ תחת וינדוס). בכל אופן, עבדתי לפי ההוראות בספר, עדכנתי, אני עושה restart, וחשכו עיניי! המסך שחור (למרות שעובד, הוא לא ב standby) לא קורה כלום, והלוח מודיע לי (בהודעה קולית - feature מאוד מגניב אגב...), "system failed due to CPU overclocking" אני לא עשיתי שום אוברקלוקינג ושום בטיח! אין לי מושג מה הוא רוצה ממני. הנחתי שההגדרות הבסיסיות נדפקו אז עשיתי reset ל Cmos לפי ההוראות, הפעם גם המסך לא נדלק בכלל (הוא נשאר ב standby) והCdrom מהבהב בנורה שלו כל כמה שניות, וככה זה תקוע. עשיתי כמה פעמים reset ובאחת מהן הוא הציג לי על המסך את ההודעות של השחזור ביוס, והוא כביכול שחזר את הביוס הישן מה…

• 4 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים