תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום רב רכשתי מחשב חדש עם מעבד DUAL CORE E6300. מהיום הראשון שרכשתי המחשב המאוורר של המארז מרעיש בצורה חזקה מאוד רק ב 4 דק' הראשונות של הפעלת המחשב ולאחר מכן משתתק ועובד תקין. האם הבעייה היא נקודתית - כלומר מאוורר פגום מהיצור - או שמדובר בסימפטום לבעייה חמורה יותר כמו ספק או לוח אם ? אשמח לעזרה ... תודה
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי IDE H.D של MAXTOR 200GB ,חיברתי למחשב H.D נוסף ו מאז ב DISK MANAGEMENT הוא מזהה אותו אך כותב unreaddable החזרתי הכל למצב הקודם אך לא הישתנה כלום. כאשר אני לוחץ על הדיסק ב DISK MANAGEMENT אני מקבל רק 3 אפשרויותCONVERT TO BAISC DISK, HELP ,PROPERTIESׁ חוץ מהם אין לי אפשרויות. מה אני יכול לעשות כדי להציל את הנתונים ??? ואולי יש תוכננות צד שלישי שיוחלו לעזור כאן ????
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
זה קורה בזמן שאני על המחשב\לא על המחשב. בתקופות לא קצרות ברציפות, אלא משהו כמו שעה+\- גג. זה החל היום בבוקר. לא קרה לי אתמול. היום בבוקר התעוררתי כששמעתי שהוא נדלק מחדש. לא הבנתי מה קרה, חזרתי לישון, המסך נכבה לאחר 10 דק', ואז אחרי שעה+\- הוא שוב עשה ריסטרט מחדש. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
ככה, יש לי את המחשב שלי כבר כמעט שנתיים, ובחודש וחצי האחרון הרבה פעם המסך פתאום לא מראה כלום! לפעמים זה קורה כשאני הולך לכמה דקות, ואני מכבה את המסך, ושאני חוזר אני מדליק את המסך והמנורה שלו מהבהבת וגם המסך עצמו מהבהב כל 3 שניות בערך. זה קורה גם כאשר המחשב עולה (לפעמים). וגם שאני נכנס למשחקים. נכנסתי ל-DXDIAG ועשיתי בדיקה שם, ולפעמים הבדיקה של ה-Direct3D גורמת למסך להיות שחור, אבל אחרי שזה מסיים אותה (שהמסך עדיין שחור) אז הוא חוזר, ורשום שהבדיקה הצליחה. אם צריך לדעת אז: המסך שלי זה ViewSonic VX922 LCD 19INCH והכרטיס מסך שלי זה LeadTek PX 7600 GT TDH EXTREME הייתי מאוד שמח לדעת מה אפשר לעשות בשביל לסדר את זה. תודה ויום טוב
-
- 9 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום . אתמול התקנתי ווינדוס מחדש במחשב שלי שהמפרט שלו כתוב לי בחתימה. זה ווינדוס XP PRO HEBREW SP1 ועשיתי את כל העדכונים עד פה הכל טוב ויפה. המחשב ממש טס והכל סבבה. אבל ברגע שהתקנתי את הדרייברים של ATI 4.9 יש בעיה עם ה-DirectX 9.0C (צירפתי תמונה). והכל עובד לי לאט ממש אפילו פעולות פשוטות כמו כפתור ימני של העכבר, מאפיינים... אז כמובן שאני לא יכול לעבוד על המחשב בלי דרייברים ואני לא מצליח לסדר את הבעיה של ה-DirectX . ואני רוצה לציין שאני מסיר את הדרייבר הווינדוס עובד כמו שצריך טס ממש אבל זה לא פותר תבעיה של ה-DirectX . זה פותר רק את האיטיות. מישהו מכיר את הבעיה? איך אני יכול לסדר אתה בלי פורמט? ??? כי רק התקנתי ווינדוס אתמול איך לי כוח לסרט הזה עוד פעם של כל העדכונים וכל הד…
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
חלק מהמחשב שלי כתוב בג'יבריש במקום בעיברית נגיד באאוטלוק או בדפדפן למטה כתוב במקום "אינטרנט" בג'יבריש ובתפריט של הבלוטוט' חח קיצר בהרבה מקומות....מישהו יודע מה עושים עם זה?? תודה
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב המסך של הוינדווס עולה אבל שניה אחרי זה פתאום יש לי מסך כחול (של תקלה) ואז המחשב מופעל מחדש . ניסיתי להפעיל אותו מ- Safe Mode ומכל אפשרות אחרת שנמצאת בהפעלת המחשב ובלחיצת F5 . אפילו ניתקתי את המחשב מהחשמל וחיברתי מחדש וזה לא עזר . מה אפשר לעשות במצב כזה חוץ מפירמוט שזו הדרך הכי פשוטה ... ?
-
- 10 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הדלת שלו נפתחת ונסגרת עם לחיצ תהכפתור אבל כשאני מכניס דיסק (תקין) הוא תוקע תמחשב כזה ולא זז לוקח לו שנה ובסוף הוא גם לא קורא אותו....הוא פעם עבד . הוא עם DMA יעני לא PIO והכבל טוב..... כל דיסק זה ככה....ודרייברים זה לא .
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב עם המפרט הבא: quad core asus p5qc עד עכשיו היו לי זכרונות DDR2 1GB*2 לאחרונה קניתי זכרונות kingston 4gb*2 1333mhz כאשר אני מרכיב אותם בלוח אם (יש לציין שבמקום היעודי), המחשב לא עולה, אין POST, אי אפשר להכנס לBIOS. המאווררים עובדים, המסך שחור ואין שום צפצוף של בעיה וכו'. עברתי על החוברת הפעלה ולא מצאתי שום דבר שיכול לעזור לי, כנ"ל חיפשתי בגוגל. רעיונות? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן שידרגתי את המחשב שלי מwindows xp לwindows 7 נתונים שלו כרגע הם אלו: operating system: Windows 7 Professional 64-Bit Processor: Intel® Xeon® CPU E31225 @ 3.10GHz (4 CPUs), ~3.1GHz Memory: 4096MB RAM Device... Name: NVIDIA NVS 300 אני שיחקתי במחשב הקודם (WINXP) בסימולטור טיסה Flight Simulator X Gold Edition .הסימולטור טיסה עובד לי במחשב הנוכחי ( windows 7) באופן בעייתי, הכל בסדר עד שנכנסים למשחק עצמו והוא פשוט מאד מאד תקוע התמונות מאד קטועות.. אמרו לי אנשים שזה בעיה במעבד או בכרטיס מסך או שפשוט המערכת ההפעלה של ווינדוס 7 לא תומכת במשחק.. לא משנה מה צריך לעשות הסימולטור חייב לפעול ולכן אני שואל מה הדרך הכי טובה לפתור את הבעיה תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
המחשב שלי מאוד רועש וזה משגע אותי והחלטתי להכניס אותו לארון סגור שיעשה פחות רועש שהמחשב עובד ..עכשיו אם פותחים את הארון אז המחשב מאוד חם (אפשר לאפות שם עוגות) .. זה טוב בכלל שהמחשב במקום סגור והוא מתחמם ככה? וראיתי את המדריכים באתר פה ואני לא מבין עד כמה הם יכולים לעזור בזה שהמחשב פחות ירעיש וזה מחשב יחסית חדש פנטיום 4 ,ג'יפורס 5 ,זיכרון 512 ,80 GB מקום אחלה מחשב.. אם יש לך רעיונות או משהו והאם למישהו פה יש מחשב סגור בתוך ארון זמן ממושך ? אני מחכה לתשובות שלכם יום טוב
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אז ככה זאת המערכת שלי: E8400 LIBERTY 400W GAINWARD 260GTX 4GB 1000MHZ RAM G.SKILL WINDOWS 7 64BIT ULTIMATE זה לא קרה לפני אבל עכשיו כשאני משחק משחק כמו CALL OF DUTY 4 בהון לין אז לפעמים המשחק נתקע לשניה ממש ואז חוזר לעצמו ולפעמים זה ממש תקועה כאילו זה צילם את המסך ומראה לי את התמונה.. כשזה קורה אני פשוט יוצא ל DESKTOP וחוזר ואז הכול בסדר. דבר אחר,גם כשאני משחק ב CALL OF DUTY 4 אני מקבל מסך כחול.. גם במשחקים אחרים זה קורה. רציתי לדעת במה הבעיה? הכרטיס מסך? המעבד? הזיכרונות? האם כדאי לשלוח את המחשב לטכנאי שיבדוק? מה שווה לעשות? אולי זאת בעיה שאפשר לתקן.. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי, קניתי שתי סטיקים של זיכרון בנוסף לשתיים שיש לי והכנסתי אותם למשחב כשכולם בפנים המחשב לא עולה, כששלוש תושבות של זיכרון עובדות המחשב עולה והכל בסדר, יכול להיות שיש בעיה בתושבת של הזכרון? גם כשאני מכניס את הזכרון המקורי שהיה לי הוא לא עובד בתושבת שלא מזהה כלום, מה הבעיה? הזכרון הוא באותה מהירות של הזיכרון הראשון שיש ועם אותם תזמונים
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם , רכשתי כרטיס 7950GT SUPERCLOCKED ועכשיו אני מתלבט איזה ספק כח לקנות. בדרישות הכרטיס כתוב : Minimum of a 400 Watt power supply. (Minimum recommended power supply with +12 Volt current rating of 20 Amps.) ראיתי ספקים רבים המציעים שני חיבורי 12V כאשר כל אחד מהם 16A. השאלה היא האם זה מספיק ? האם צריך להסתכל על הסכום בשני החיבורים או על כל אחד מהם בנפרד. האם הספק הבא אשר מציאים לי בחנות הוא טוב מספיק : http://www.chieftec.de/?page=products_big&id=236&k_id=4&language=uk אשמח לכל עזרה.
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אחרי שהצלחתי כבר למצוא דיסק אתחול, עכשיו הוא אומר שהוא לא מצליח לקרוא לי את כונן הCD-Rom... למשהו יש רעיון? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 2.4GHZ זכרון 512 וכרטיס מסך RADEON 9800PRO. שמתי לב כאשר אני משחק במשחקים ושאני שם את כל ההגדרות על הכי גבוה ואת הרזולוציה על 1600X1200 אז במשחקים כבדים המשחק לפעמים נהיה כזה קצת איטי(לא מקרטע!!)אך עדין ניתן לשחק.וכאשר אני מוריד את הרזולוציה ל1024X768 המשחק חוזר להיות במהירות נורמלית. האם זה אמור להיות ככה לאור המפרט שלי? או בגלל שתמיד אני מסיים לשחק טמפרטורת המעבד שלי מגיעה עד ל67C מעלות,האם זה קשור לטמפרטורת המעבד?
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום כולם היום התקנתי av vcs עוד פרטים כאן http://www.audio4fun.com/order_vcs.htm ועכשיו לא יודע למה שיקחתי בתוכנה שם בדברים ועכשיו המיקרופון שלי לא עובד אבל הסואנד כן! מחקתי תתכונה לא עזר התקנתי ושב והחזרתי הכול לדיפולט גם לא עזר מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי, קניתי חלקים למחשב חדש. מארז - https://www.silverstonetek.com/en/product/info/computer-chassis/GD11/ לוח - https://www.gigabyte.com/Motherboard/B760-GAMING-X-rev-10#kf מעבד - https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/230495/intel-core-i513400-processor-20m-cache-up-to-4-60-ghz.html זיכרון - https://www.corsair.com/us/en/p/memory/cmk32gx5m2b5200c40/vengeancea-32gb-2x16gb-ddr5-dram-5200mhz-c40-memory-kit-a-black-cmk32gx5m2b5200c40 ספק כח - https://www.coolermaster.com/catalog/power-supplies/elite-series/elite-v3-230v-500w/ M.2 - https://www.gigabyte.com/SSD/GIGABYTE-M2-SSD-500GB#kf חיברתי הכול, המחשב נדלק…
-
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
- 2 followers
-
-
חיברתי את הכריס שקניתי למחשב ועדכנתי לו את הביוס ולאחר מכן לא רואים את מד הטמפ' בהגדרות הכרטיס יש לציין שלפני זה ראו מה עושים?????
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
חזרתי היום הבייתה, הפעלתי את המחשב (ז"א הדלקתי את המסך, המחשב היה דלוק) ועבדתי עליו כמה דקות כרגיל. לפתע החלו קולות חזקים של קריאה מההארדיסק. נתתי לזה דקה, וכשהם לא הפסיקו, ובנוסף כל התוכניות שפעלו ברקע נתקעו, לחצתי על ריסט. המחשב לא סיים את הבוט וביקש דיסקט עם מערכת ההפעלה. כניסה לביוס הראתה שאחד ההאריסקים (זה שעליו מותקנת ווינודס וכל המידע שלי) לא מזוהה. כיבוי והדלקה לא עוזרים - רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
ניסיון לחבר דיסק קשיח נוסף כסלייב גרם לכך שהמחשב הפסיק לקורא את הדיסק הראשי, המאסטר, והן הסלייב. הדיסקים מקבלים זרם חשמלי אך המחשב אינו קורא אותם. בפעם הראשונה שהדבר קרא ניתקתי את סוללת הגיבוי של לוח האם והמחשב חזר לקרוא את המאסטר, אך כשניסיתי שוב לחבר דיסק קשיח נוסף כסלייב, התופעה חזרה על עצמה-כלומר המחשב אינו קורא את הדיסק הקשיח גם כאשר הסלייב מנותק. ניסיון להוציא את סוללת הגיבוי ולהחזירה לא הצליח. מה יכול להיות מקור הבעיה והדרך לפתרונה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אהלן. הדלקתי היום את המחשב החדש פעם ראשונה ואחרי כדקה בתכנית התקנה של ווינדוס המחשב נכבה. הדלקתי שוב והסתכלתי על הטמפ' בביוס והמעבד עמד על 98 מעלות בערך. הלוח אם, אגב, עמד על 25. כל המאווררים במארז עובדים, בסל"ד נורמלי, אני חושב. המעבד הוא סמפרון 3000, ה-HSF הוא הסטנדרטי שבא איתו. יש במארז עוד מעבד אחד מתחת לספק שמוציא אוויר החוצה. ההיטסינק יושב כמו שצריך, מרחתי משחה טרמית כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה, ויותר חשוב, איך אני מסדר את זה? תודה. עריכה: שכחתי לציין שהחיישן לא דפוק או משהו, כי נתתי לו איזה חצי שעה להתקרר וכשהדלקתי שוב הטמפ' של המעבד הייתה 30 בערך ואז עלתה עד 95 שוב
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
1. חיברתי הארד דיסק חדש של WD 160 ג'יגה הוא מופיע בכל מקום כמותקן וכהארד דיסק לכל דבר אבל...במחשב שלי הוא לא מופיע לי ככונן..הוא לא מופיע לי בכלל...למה זה? אמרו לי שאני צריך לפרמט את ההארד דיסק אבל אין לי מושג איך...זה נכון?אם כן ז איך? 2. אני רוצה לפרמט אבל אני רוצה קודם לפרמט את כל המחשב בשביל זה אמרו לי להשתמש בדיסקט אתחול אבל כשאני מכניס דיסקט אתחול של וונדואס 98 SE הוא לא עונה לי על פקודת format c: או כל כונן אחר שאני מנסה לפרמט למה זה? נ.ב. יש לי ווינדואס אקס פי פרו עם SP2 אני מודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום, רכשתי כרטיס מסך GIGABYTE GeForce 8600gt אך כאשר אני מנסה להתקין את הדרייברים של הכרטיס אני מקבל הודעה ש"גישה נדחתה" ושההתקן אינו זמין. אני מצליח להתקין רק "מתאם גרפי VGA רגיל". הורדתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של gigabyte + רשום שהכרטיס נתמך ב-vista. מה ניתן לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
מחשב פנטיום 4A עם 256MB RDRAM וספק ג'נרי נתקע כל פעם בזמן העבודה בווינדוס או לחילופין מראה מלא ERRORים או לחלילופין מבצע לעצמו ריסט. הבעיה כבר ארעה לפני כחודש במחשב ומאז הוא עבר פורמט ועבד טוב עד עצם היום הזה. אני חושד בזכרון או בספק הג'נרי. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-