תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
סיימתי להרכיב את המחשב עם הבעלים של החנות והמחשב שלי איטי והוא אמור לטוס כמו חללית!!! קחו לדוגמא חלון של המחשב שלי.. כשאני פותח את המחשב שלי אז הוא לא נפתח לי בבום, זאת אומרת על המאית שניה אלא שנפתח החלון ורק אחרי עשירת שניה רואים מה יש בחלון... יודעים מה אני מתכוון? כאילו המחשב לא כל כך מהיר.. אז המוכר אומר לי שזה בגלל הכרטיסי מסך.. SLI של טווינטק 9600GT עם OC edition אהה ועוד משהו.. אני אמור לשים ספק 750W מודולרי של TT ואז ראינו שחסר איזה כבל שמתחבר ללוח אם אז הוא בינתיים שם לי סתם ספק סטנדרט 550W עד שיגיע הכבל ביום שני.. קיצר אני כולי מבואס לא מבין למה המחשב שלי לא עף כמו מטוס אז חבר שלי אמר לי שיכול להיות שזה בגלל הויסטה וגם הוא לא מזהה לי 4GB אלא רק 3GB בגלל שזה…
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי מחשב שנתיים וחצי בערך לא היה לי שום בעיה איתו, כל וירוס שהיה סידרתי אותו המחשב עובד מצויין מצויין. זה התחיל לי ממזמן [לא הורדתי תוכנה או משהו] אני ניכנס לסקייפ המחשב ניתקע, אני מפעיל סרט על הנגן הרגיל של הווינדאוס ניתקע [שירים לא] - ביגלל זה הורדתי נגן אחר BS PLAYER, אני מפעיל משחק GHOST ONLINE שרק הורדתי לוחץ START ניתקע. היה לי עוד כמה תוכניות שאני לא זוכר את שמם שהיה ניתקע לי פשוט מחקתי.. השתמשתי בתוכנות הבאות: Malwarebytes Anti-Malware, ComboFix, UnHackMe, HitmanPro, SUPERAntiSpyware Alternate Startועדיין תוקע.
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
לפני כמה שעות נעלמה לי התצוגה מהמסך (נראה שהוא לא קיבלת שום מידע, לא שיש מסך שחור או משהו בסגנון) סגרתי את המחשב, וכעבור חצי שעה פתחתי. יש לי albatron k8x800 pro II, אז הדבר הראשון ששמעתי מהלוח היה your compter have a problem.. balbalbla.. נראה היה שהכל עולה, אך עדיין לא ראיתי שום דבר. כל המאווררים עובדים, ניסיתי לעבוד עם סטיק אחד של זיכרון (כל פעם אחד אחר) איפסתי bios, הוצאתי והכנסתי את הכרטיס מסך, אך שום דבר לא עזר. המפרט: amd 64 3000 ati radeon 9800pro 128 ספק ג'נרי (antec 430 נשרף...) wd 120 gb sata (אנ לא ממש חושב שהוא מהווה את מקור הבעיה) לא היו לי שום בעיות טמפרטורה. בתודה מראש, נעם...
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לחבר בעיה רצינית במחשב והוא מחפש מעבדה מקצועית שתפתור לא את הבעיה... תודה.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אנשים...אני ממש בעצבים כרגע קודם כל הרקע: לפני שנתיים קנינו מחשב לאח שלי הגדול מחשב חביב מאוד ומאז שקנינו אותו יש לו קריסות עד עכשיו ! אין אני לא מצליח לסדר את זה ! עכשיו לפני חצי שנה קנינו מחשב חדש לאח שלי הקטן....מחשב מעולה להכל...ועכשיו גם הוא מתחיל לקרוס זה כבר מוגזם !!! בשני המחשבים זה קורה כשמריצים משחק יש לי פה שני Minidump של הקריסות של המחשב החדש ניסיתי לפענח עם תוכנה והוא אמר לי שזה nvmcp.sys זה הכרטיס קול של המחשב וזה לא נראה לי כי גם במחשב השני שפיענחתי עם התוכנה הוא אומר שזה בגלל הכרטיס קול...אין לשניהם את אותו כרטיס הקול,וזה נראה לי פשוט שהתוכנת פיענוח דפוקה למה במחשב הישן יותר בכלל מחקתי כל זכר לדרייברים של הכרטיס קול וזה לא עזר בגרוש ! בבקשה אני מת…
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחורנה המחשב נהייה איטי מאוד . לדוגמא אם אני יושב באינטרנט לעבור מאתר לאתר לוקח לו איזה 5 דקות עד שהוא עושה משהוא גם מערכת הפעלה עד שעולה אפשר לשתות כוס קפה ץ משעשיתי כך: בדיקת זכרונות MEMTEST -תקין אחרי 10שעות פירמוט דיסק קשיח והבעייה עדיין קיימת ץ הורדתי בדיקת דיסק קשיח מאתר WD ו בטסט הוא רשם לי כך: test comleted winhout errors error /status code :0007 מזה אומר שדיסק קשיח שלי לא תקין ? תעזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אהלן, חזרתי מהצבא השבוע ואני רואה שהמחשב שלי כבוי משום מה... ניסיתי להדליק אותו ואני לא מצליח... אחרי שבדקתי הכל טוב טוב ופתחתי והפכתי הגעתי למסקנה שהספק שלי בטח נשרף כתוצאה מקצר... בדקתי את הפיוז בספק עם מולטימטר והוא תקין אבל בכל זאת יש מעט פיח בפנים ואני די בטוח שהספק נשרף ויש לי תחושה שכנראה גם הלוח ניזוק... כי ניסיתי להחליף ספק וגם כן לא מצליח... השאלה שלי היא.. מה כדאי לעשות ? יש לי AMD ואני ארצה מתישהו לעבור לאינטל... האם כדי כבר עכשיו להשקיע ולקנות לוח+מעבד אינטל או שכדאי לחכות ? תקופה טובה לקנות ?ובכללי... מה אתם חושבים שאני צריך לעשות ? תודה לעוזרים יום טוב
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
יש לי בעיה איתו הוא עובד והכל אבל בתוכנה שלו אבל לא באיכות טובה ואני רוצה לראות בו במדיה סנטר אבל הוא לא זיהה לי את השלט והתקנתי אותו אבל הוא מעלה לי הודעה כזאת: ובמנהל התקנים הוא מראה לי ככה: וזאת ההודעה שהוא מקפיץ לי שאני מנסה להפעיל את התוכנה שלהשלט: סליחה שאני פותח גם פה פשוט עכשיו ראיתי שזה הפורום המתאים לחומרה
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המארז המצויין בכותרת. אני צריך להוסיף צורב חדש, ואני יודע שעלי להסיר את הפאנל הקדמי בכדי שאוכל להוציא ולהכניס כוננים חדשים מקדימה. השאלה היא, איך אני מפרק את הפאנל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב עם 3070TI ומעבד I5-13600K למעבד יש כרטיס גרפי משלו עד היום הכרטיס מסך (3070) היה נכנס לפעולה כאשר הייתי נכנס למשחקים או שהיה צריך מאמץ, בד"כ הכרטיס של המעבד היה עובד בסטנדרט משומה עכשיו הכרטיס מסך הגרפי עובד כל הזמן והאמת קצת מרעיש ומעצבן שלא משחקים ורק גולשים באינטרנט, לא יודע מה עשיתי בשביל שזה יקרה אבל אשמח לעזרה איך להחזיר למה שהיה תודה
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום, איך אני מתקין XP על SATA 2? אין לי כונן FLOPPY. מה אני בכלל אמור לעשות אם אקנה כונן כזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של WD 250GB YS בן שנתיים. יש לי עליו אחריות 5 שנים. לאחרונה, הוא התחיל לעשות בעיות בBOOT כתוצאה מ BAD SECTORS. הוא נכשל בבדיקות של WD DIAGNOSTICS בטענה שצריך להחליף כונן. אני אלך להחליף אותו ובנוסף כנראה אקנה חדש. השאלה שלי היא (התקנתי את מערכת ההפעלה לפני כמה שבועות) האם אני יכול לבצע העתקת HD מלאה מהדיסק הזה לדיסק אחר שאקנה עכשיו (שיהיה 1TB כנראה). האם המחשב יפעל ולא יעשה בעיות? כי בתכלס זה רק הארד דיסק, זה לא להחליף מעבד או לוח אם. או שממש קריטי לעשות פירמוט מחדש? ד"א, על איזה תוכנה אתם ממליצים לעשות COPY מלא כולל מחיצות? של DATA LIFEGUARD טוב? עוד דבר, אפרופו הארד דיסק חדש, מה אתם אומרים על ה WD CAVIAR GREEN 1TB? הוא בסדר? יש גם BLACK שעולה יותר והוא י…
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום, האם קיימת אפשרות לחסום במחשב אפשרות שמשתמש יחבר דיסקים ניידים, רכיבי פלש וכו' ויעתיק קבצים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום ! היום קניתי לי צורב חדש סמסונג 52X24X52 חיברתי את כבל ה-IDE והמולקס והמחשב לא מוצא אותו ??? וככה גם עם הסידירום , WTF מה לעשות ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הנה שני הקבצים שיש בMINIDUMP(יש רק שנים) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הוא מורכב ואני לא בטוח בכיוון של המאוורר בתמונה שצירפתי המאוורר עובד לכיוון חץ 2 . תקין או לא ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אוקי, המחשב המשפחתי שלנו חולה, אחרי שמדליקים אותו הכל טוב ויפה. עד פה הכל טוב אבל אחרי 10 דקות בערך הוא פתאום "קופץ" וקורס על דעת עצמו. אני לא יודע מה הבעיה אבל יש לי הרגשה שזה הספק או שזה ההרד דיסק שהוא ישן והקריאה' כתיבה בו בעייתים. חוץ מזה תמיד יש ת'אופציה שהמחשב קורס בגלל החום והמעבד מתחמם יותר מדי (פנטיום 4) ובשביל זה אני צריך לעשות בדיקת טמפרטורות וזה לא כל כך אפשרי לאור העובדה שהמחשב יקרוס לי שוב אחרי כמה דקות ואני צריך את הכמה דקות להתקין ת'תוכנה ולראות מה מצב המחשב אחרי מאמץ פשוט של פתיחת דפדפן וגלישה קלה ברשת. מלבד זה גם יש לי בעיה שלבדוק אם זה בעיה בספק לא הכי אפשרית כי אין לי ספק רזרבי.. המערכת בת 5 שנים ככה שיש סיכוי שכל דבר בה בעייתי. :-\ הרבה תודה על ה…
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב והתקנתי XP SP2 אם העדכונים עד לאחרונה עד פה הכול טוב ויפה אבל לאחר התקנת הדרייברים של הלוח האם הכול פעל חלק שעברתי להתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך נתקלתי במספר בעיות 1)הXP אמר שהוא לא מתקין את הדרייבר כי הוא לא קיבל תו תקן(משהו בסיגנון) ואם ממשיכים המסך נהיה שחור וצריך להבטל את זה במצב בטוח 2)הוא נותן להתקין ישנים אבל לא מגדיר את המערכת ומערכת נשארת על VGA 3)ניסתי להוריד דרייברים העדכנים והוא ממשיך אם אותה בעיה ניסיתי לחפש משהו בביאוס אבל לא ראיתי שום דבר מוזר עדין אין לי מושג מה לעשות בבקשה מימכם נסו לעזור לי להפעיל את הכרטיס יש לי לוח אם של GIABYTIE P45-DS3 תודה מראש אבירם
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הרעש חזק בכל הדלקת מחשב, ולאחר כדקה מפסיק- האם המאוורר גורם לרעש?
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום רכשתי מארז חדש בעל 2 יציאות usb קידמיות וחיבור רמקולים ומיקרופון. עם היציאות הקידמיות הגיעו הכבלים. חיבור usb שאותו חיברתי ללוח האם. ושתי פלאגים pl זכר לחיבור המיקרופון והרמקולים לכרטיס קול עצמו. היציאות עובדות מצויין והמארז עצמו עובד בצורה תקינה. השאלה שלי היא כזו: עם כל החיבורים האלה הגיעו עוד 6-8 חיבורים קטנים שעל כל אחד מהם כתוב: v++ d+ ground ועוד כל מיני מושגים שלא ברורים לי למה הם מיועדים. עם חלקי המארז הגיעה טבעת מתכתית עבה צבועה בכחול למה היא מיועדת? תודה מראש למי שיעזור. דודו
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שמעו אנשים עכשיו אחרי הכל הארד דיסק עובד חלק אבל זה עדיין משמיע ציפצופים מהארד דיסק ועכשיו הסידי רום עובד תודה לכם .. הבעיה עכשיו היא שאני מנסה להפעיל את המחשב הוא פועל ואז הווינדוס לא מצליח לעלות רשום לי DISK BOOT FAILURE,INSERT SYSTEM DISK AND PREES ENTER עכשיו אני לא יודע מה לעשות אחים שלי ..תעזרו לי בבקשה..?????
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אהלן .. כל פעם שאני במחשב או סתם באינטרנט פתאום המחשב נתקע ולא זז הוא יכל להשאר כך חצי שעה והוא לא יזוז הדבר היחיד שיש לי לעשות זה ריסטרט וזה דיי מעצבן כל פעם לעשות וגם זה יכל להרוס.. למישו יש פיתרון? תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום כמו בכותרת הספק כח שבק חיים, כל פעם שהדלקתי את המחשב, כל החשמל בבית התנתק, ניסיתי להעביר את המחשב לשקעים שונים אותה בעיה,לקחתי את המחשב לחנות אותה בעיה,לבסוף קניתי . SEASONIC 620w העניין שאני רוצה לנסות להחזיר לתחייה את הספק הק כי הוא נראה באמת במצב חדש.קראתי פעם איפושהו שיש נגד או משהו שרק הולך או משהו כזה?לא היה שום ריח שרוף..יש למישהו מושג איך מתקנים?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום. יש לי נייד של emachine מארה"ב. כמה זמן אחרי שקניתי אותו (יש לי אותו בערך שנתיים וחצי) הוא נכבה לי כל הזמן,במסגרת האחריות פניתי לחברה והם החליפו לי לוח אם. לאחר זמן די רב שהמחשב סחב,הוא התחיל להכבות שוב. כבר לא הייתה לי אחריות ומעבדת מחשבים כלשהיא החליפה לי את הHDD. כעת,הוא נכבה שוב אחרי כמה דקות-חצי שעה של שימוש. אני רוצה לציין שזה קורה גם בחיבור ישיר לחשמל וגם בשימוש הסוללה ז"ל. נ.ב שמתי לב שהאיורר המרכזי של המחשב נמצא בתחתית המארז,והרגלים לא גבוהות. אולי זאת הסיבה שהמחשב נכבה? כי על הריצפה הוא מחזיק מעמד ועל השולחן הוא נכבה. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני רוצה להעבהיר משלי כמב קבעצים , עיזרו לי slim's, תודה רבה, אבי
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-