עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by boss,

יש לי כבל HDMI לDVI וכרטיס מסך ATI 1900 XTX טליויזה שלי חדש 37LH50 של LG מחובר למחשב תוכנה ATI מופיע הצג אוטומטי ,בחרתי 2 מסכים מזהים CLONE מאוד הניקוי ללא מפריע אחרי אני בודק בסרטים אבל לא לא ניקוי מסך, יש פס אחד כל זמן יורד ועולה, יש הגדרות של ATI שונים לא הבנתי איך התקן הגדרות אני לא בטוח להסביר לכם יותר ברור או לא שפה שלי לא רמה טובה תודה על הבנה

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  2. עשיתי בדיקה ב2 מחשבים אצלי המחשב הראשון שהוא: 2800 mhz, 512DDr 400mhz radeon 9800pro asusboard המחשב השני: 1700 mhz 512ddr 266mhz radeon9800pro asusboard dual DDR הציונים של המחשב הראשון היו: cpu: 2140 memory: 4632 hdd: 1659 הציונים של המחשב השני היו: cpu: 4200 memory: 4152 hdd: 1098 איך יכול להיות שהציונים של המחשב הראשון מאוד נמוכים יחסית בזיכרות וב CPU??? זה לא הגיוני.. מה יכולה להיות הבעייה??? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  3. בבקשה אני חייב את הדרייברים האלה כדי להפסיק את שגיאת המסך הכחול בבקשה מי שיודע את הקישורים שיתן לי תודה מראש: 1) via bus master ide controller 2) via rev 5 or later usb universal host controller 3) c- media ac97 audio device 4) via מתאם אתרנט מהיר תואם 5) raid בקר

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  4. שלום. החלפתי למחשב שלי מארז ואחרי כמה ימים(שבוא וחצי בערך)אני מנסה להכניס דיסק לאחד מהכוננים והוא לא נקרא. ניסיתי לחזק את החיבורים ללוח אם של שני הכוננים ועדיין הדיסק לא נקרא בשניהם. מה יכולה להיות הבעיה? **עד עכשיו שני הכוננים עבדו מצוין** תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  5. Started by rollita,

יש לי מעבד AMD athlon 64 3000 כתוצאה מוירוס פירמטתי את המחשב. לאחר הפירמוט שמתי לב כי בעליית המחשב במסך הראשון מופיע לי תדר העבודה של המעבד כ- CPU clock frequency 200MHz תדר העבודה נראה לי לא הגיוני. האם ישנה תקלת חומרה כלשהי? מניין יכולה לנבוע?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  6. Started by fachimoo,

יש לי דאמפ ממורי בגלל USBPORT.SYS ככה בדקתי בתוכנה שבודקת ומנתחת את קבצי הדאמפ ממורי. מישהו יכול להגיד לי איך לתקן את זה על ידי דרייבר כלשהו שמתאים לויסטה בבקשה?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  7. ביצור כתוב לי שהוא לא מוצא התקנה לmultimedia audio controller עכשיו אין לי מושג מה סוג הכרטיס קול

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by bisly,

אני עובד עם מערכת הפעלה windows XP PRO SP2 ובמחשב שלי מספר חיבורי יו אס בי. הבעיה היא שווינסוס מזהה את היציאות של המחשב כ USB 1 ולא 2 . זה מקשה עליי מאוד מכיוון שברצוני לחבר הרדיסק חיצוני וקצב העברה הוא איטי מאוד בצורת USB 1 . לוח האם של המחשב שלי הוא ASUS P5GD1 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=24&l4=0&model=163&modelmenu=1 כתוב במפורש: "PCI Express x1 interfaces and 8 high-speed USB 2.0 ports" קיבלתי הצעות של התקנת הווינדוס מחדש אך זה דורש פירמוט וגיבוי ועבודה ארוכה. רציתי לדעת אם יש פתרון אחר לבעיה- פאטצ' מסויים או דרייבר.. תודה רבה BISLY

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  9. Started by roei_b,

יש לי 2 זכרונות 512, עכשיו אני רוצה לדעת אם אני יכול לחבר עוד 2 במקומות הפנויים (תמונה) אם כן, אפשר כל זכרון או רק 512 עם אותו ה-Mhz? נ.ב. איך אני יכול לדעת את ה-Mhz של הזיכרון שלי? תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  10. שלום לכם אנשים יקרים צריך את עזרתכם כמה שיותר מהר יש לי מחשב בן שנתיים כשיש לו הארדיסק של ווסטרן-דיגיטל WD1600JS בגודל 60 ג'יגה! עכשיו קניתי הארדיסק חדש גם של ווסטרן-דיגיטל WD1600AAJS בנפח 160 ג'גה! שתיהם אותה מהירות 7200 ואותו זיכרון 8 מגה אני מעלה תמשחב מחדש עכשיו האקס-פי זיהה תכונן , אך כשאני נכנס למחשב שלי אני רואה רק כונן אחד C כמו שהיה עד עכשיו רק מה שפתאום הנפח שלו נהיה 160 גי'גה, אך אם אותו מקום פנוי בדיסק שהיה ואת הכונן החדש הוא פשוט לא מזהה כביכול(למרות שבביוס הוא מזוהה וכנ"ל גם במנהל ההתקנים) כלומר נוצר מצב שהוא רואה תכונן שהיה לי כ 160 גיגה ואת החדש לא מזהה מוזר לחלוטין צריך את עזרתכם כמה שיותר מהר תודה מראש אסף

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  11. Started by redead,

חבר שלי בכל הפעלה מחדש של המחשב מקבל הודעות מוזרת על בעיה במקור הכוח.. אמרתי לך שכנראה הספק כוח שלו עומד למות.. השאלה שלי היא באמצעות איזה תוכנה אפשר לבדוק את העיניין הזה??

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  12. Started by nine,

יש לי בעיה איתו הוא עובד והכל אבל בתוכנה שלו אבל לא באיכות טובה ואני רוצה לראות בו במדיה סנטר אבל הוא לא זיהה לי את השלט והתקנתי אותו אבל הוא מעלה לי הודעה כזאת: ובמנהל התקנים הוא מראה לי ככה: וזאת ההודעה שהוא מקפיץ לי שאני מנסה להפעיל את התוכנה שלהשלט: סליחה שאני פותח גם פה פשוט עכשיו ראיתי שזה הפורום המתאים לחומרה

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  13. Started by Liquid,

שלום, ברשותי המארז המצויין בכותרת. אני צריך להוסיף צורב חדש, ואני יודע שעלי להסיר את הפאנל הקדמי בכדי שאוכל להוציא ולהכניס כוננים חדשים מקדימה. השאלה היא, איך אני מפרק את הפאנל? תודה.

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  14. Started by roeingg,

שלום, אני כבר חודשיים בבעיה רצינית של מידי פעם קירטועים וכל מיני תופעות מוזרות במשחק BF3 באונליין וכבר משתגע ולא יודע אם הבעיה חומרתית או בעיית אינטרנט אני הולך לפרט פרוט פרוט כי באמת שכבר השתגעתי בין הבעיות השונות שאני נתקל הם : תקיעה של הריצה במשחק וללא יכולת ללחוץ על כלום רק לאחר דקה ככה קירטועים שונים (כבדים וקלים) במהלך המשחק (לפעמים המשחק רץ חלק גם חצי שעה) במהלך החודשיים האחרונים איזה 4 פעמים שנעלמו הצבעים תוך דקה ככה רק שחור ושמות של שחקנים לפעמים LOADING ארוך בהתחלה היו אלה בעיות הניתוקים (אני עם בזק ובזק בינלאומי ספק 15M) אחרי שהיו אצלי 4 פעמים טכנאים והחלפתי גם מודם וגם ראוטר לאחרונה הניתוקים ירדו לאולי פעם ביומיים כשאני אומר ניתוקים זאת אומרת שנורת הDSL דולקת…

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  15. Started by g_s,

הגאמפר מכוון למצב של 4V אבל ב BIOS אני עדיין לא יכול לעבור 3.2V ואני פשוט לא יודע מה לעשות, עידכנתי BIOS לגרסה הכי חדשה וזה גם לא עוזר וניסיתי את כל האופציות האפשריות....מישהו אולי יודע אם יש נעילה למוד הזה?או שהוא יודע איך לפתור את הבעיה תודה

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  16. הדלקתי את המחשב והוא עלה והיו בעיות תצוגה כאלה צבעים מרוחים וקוביות צבע כאלה, כיביתי אותו והוצאתי את כרטיס המסך עשיתי לו נקיון עם ספריי אוויר חיכיתי שייתיבש וחיברתי, נשארה אותה הבעיה. לאחר עוד הדלקה בכלל נהיו פסים כל המסך ויש סמן מהבהב והמחשב לא עולה כלל. האם נוצרה עוד בעייה חוץ מכרטיס במסך או שמצבו החמיר עד למצב שהוא לא מעלה את המחשב. אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך ובסוף יש לי בעיה אחרת. מדובר במחשב ישן ואני רק רוצה להחיות אותו לעוד קצת. תודה רן

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  17. שלום אנשים.. יש לי מעבד E6600 לוח אם 965P DS3 ו 8800 קירור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO ורציתי לדעת אם הטמפרטורה שלו בסדר - 37 מעלות. ?!??

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  18. Started by chenrp,

שלום, איך אני מתקין XP על SATA 2? אין לי כונן FLOPPY. מה אני בכלל אמור לעשות אם אקנה כונן כזה? תודה.

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  19. יש לי לוח אם -gigabyte ga-p35-ds3l אני מעוניין להוציא את המחשב ממצב stand by בעזרת שלט מדיה סנטר המחובר למחשב ב- usb. בביוס לא ראיתי אופציה שמאפשרת לצאת ממצב s3 בעזרת usb, ובאתר של החברה נתון ההסבר הבא - http://tw.giga-byte.com/Support/Motherboard/FAQ_List.aspx?FAQID=134&ProductID=1361 האם J6 jumper נמצא על הלוח, או על הכונן הקשיח,ואיך אני מעביר אותו למצב - 1-2

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  20. Started by shtrodel,

עדכנתי ביוס F10 BETA של הלוח שלי... http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8NXP-SLI.htm והטמפרטורות עלו ב-5 מעלות בערך... האם יש אפשרות להסיר את עדכון הביוס ולחזור לעדכון הישן יותר?

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  21. תראו זה כל הסיפור של הקנייה ועד וסופה אתמול קניתי מחשב נייד חדש דגם LG LM50a מחשב שהשווי שלו הוא 8970 ש''ח קניתי ב 6000 מהספקית כאשר קניתי היה לי מוזר המחיר אמרתי וואלה עיסקה מצויינת עשיתי כאן בכל זאת יש כאן 3000 ש''ח הנחה... טוב אני מגיע הבית שמח מבסוט אני מדליק את המחשב על ידי החשמל פתאום אני רואה נקודות קטנות קטנות קטנות בצע אפור נאמר על רקע לבן לא משו שאני חושב שקשור ליקסל שרוף אלא כתמים כאלה ממש ממש קטנים אפורים שנראים קצבעוניים על המסך שבקשי נראים לעין בכל מקרה לא יחסתי חשיבות חשבתי ככה המחשבים האלה כי בכל זאת המסך דק מאוד וכל המחשב עצמו דק מאוד וקטן מאוד טוב בקיצר שאלתי כאן בעלים עם מחשב LG לא בהכרח מאותו הדגם הם אמרו שהם לא רואים כלום ויש להם מסך חלק בכל מקרה החל…

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  22. לאחר שעשיתי הפעלה מחדש למחשב הופיע לי מסך כחול עם שגיאה c0000221 . שחסר קובץ בשם "url.dll" וזאת הבעיה הפחות רצינית. כי בנוסף לזה - שאני מנסה לגשת לקבצים בתיקייה documents and setting אני לא יכול לפתוח את התיקיה של היוזר שלי איפה שהדסקטופ,מסמכים וכו' כי היא הפכה לקובץ לא מזוהה עם אף תוכנה. רציתי לדעת אם מישהו נתקל בבעיה הזאת? אם יש סיכוי לגשת אל הקבצים בכל דרך שהיא ? תודה

23. Started by Proww,

אהלן, לפי מה שהבנתי אינני יכול להכניס תקליטור DVD, אלא אם כן ארכוש כונן חדש. השאלה שלי במידה ואני רוצה להתקין WIN7 דרך דיסק און קי, האם יש דרך לעשות זאת? האם זה פשוט? אשמח לתשובה , תודה

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  24. Started by Kenny,

היי אנשים. אעשה את זה קצר, לא מזמן התקנתי Windows 10 אין הרבה דברים שמותקנים על המחשב. שהמחשב עולה הנורה של ה HDD עובדת נונסטופ, בנוסף המחשב נשמע כמו מקרר ובכלל מתנהג כאילו אני מעמיס עליו ברמות מטורפות שבפועל עוד לא עשיתי כלום. רק אחרי עשר דקות הוא נרגע ומתחיל להתנהג כמו בן אדם יש רעיונות? windows חדש AVG מותקן FIREWALL מותקן CC CLEANER מריץ כל כמה ימים

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  25. Started by Hunter-Of-Death,

יש לי iPod 20GB 4G לא צבעוני היום יצא עדכון קושחה רשמי והורדתי אותו,כשניסיתי להתקין הוא אמר שיש בעייה בHDD של הפוד,עשר דקות לפני התקלה שמעתי מוזיקה להנאתי בפוד בכל מקרה עכשיו כשאני מנסה להדליק אותו יש סימן של תקייה וסימן קריאה,ניסיתי לעשות רסטור ופורמט דרך הווינדואס ובשל תקלה מסתורית שניהם לא הצליחו

• 3 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים