תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה במחשב.... הוא יכול לעבוד חלק במשך חודשיים ופתאום מנהל התצוגה קורס... סרטים נתקעים משחקים משתגעים הכל קורס.... החלפתי אלף כבלים.....הלכתי לחנות שממנה קניתי הוא שם אצלו את הכרטיס אין בעיה.... עכשיו השאלה אם לשלוח את הכרטיס לבדיקה.....או שהבעיה קשורה במשהו אחר..... כי הכרטיס יכול לעבוד להם פיקס איזה שבועים שלושה ואז הוא מתחיל להיתקע ככה קרה לי עם כבל שקניתי.... מעבר לזה כל פעם שאני מדליק את המחשב...יש לי msvcr71.dll לא עובד או משהו כזה.....העתקתי אותו לתיקיה לא עזר ניסיתי לפתוח אותו ישירות לתיקיה מהווינראר הוא לא נותן לי.... מה לעשות???? אם מישהו יולכל פתור לי את הבעיות אודה לו מאוד.....הרבה ניסו ועוד לא הצליחו..... מעבד 3.70 gh כרטיס מסך gtx 560 מערכת הפעלה של וו…
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
משהו השתבש בדפדפן אדג' שלי והפסיק לשמור לי סיסמאות. זה גורם לי הרבה טירחה כי יש לי סיסמאות רבות לאתרים שונים. מלבד כל מיני מנגנונים חיצוניים לשמירת סיסמאות - יש איזה מדריך איך להסדיר דרך הדפדפן הזה את שמירת הסיסמאות לאחר הקלדת דוא"ל?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
- 1 follower
-
-
לצערי הרב אתמול המחשב שלי הותקף וכל הקבצים והמדיה הפכו ל "nail file" למזלי רק כונן C "המערכת" היה מחובר כל מה שהיה בפנים לא כזה משנה לי, השאלה היא אם יש אפשרות לפרמט את המחשב ולהשתמש בו? תודה לעוזרים 3>
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
לאחרונה משום מה נוצרה אצלי תיקייה בשם Windows.old, אני מכיר אותה ויודע מה היא אבל חושש להסיר אותה, היא תוספת לי 17GB מהאחסון. אני די בטוח שהתיקיה הזו נוצרה לאחר שביצעתי את עדכון נובמבר של Windows 10. מצד שני, המון זמן וגם לפני העדכון היה לי מעט נפח אחסון, ולאחר העדכון של הוינדוס הנפח לא השתנה, אולי רק בממש מעט, אבל ממש לא 17GB ובגלל זה, זה מוזר לי. האם בטוח יהיה להסיר אותה? חושש שזה יסיר לי דברים מהמחשב או משהו כזה.
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום! המחשב הנייד שלי מת ביום שישי. כלומר, הלוח אם מת. כבר הזמנתי חדש באיביי, והשגתי מחשב חלופי לבינתיים. אבל עד שהוא יגיע, יש לי קבצים שדחופים לי. בעיקרון לקחתי את ההארד דיסק, שיניתי בעלים ולקחתי את מה שהייתי צריך לתקופה הקרובה, אבל עדיין יש לי בעיה קשה: יש קבצים שהיו פתוחים ולא נשמרו (חלקם לא נשמרו בכלל, וחלקם קבצים קיימים שהעבודה האחרונה בהם לא נשמרה). המחשב כובה ב'מצב שינה'. והבעיה היא שחלקם דחופים לי, ולא יוכלו לחכות. עכשיו, יתכן גם שמה שהלך זה רק כרטיס מסך, ואז זה אומר שהמחשב כן עלה, וכובה שוב באופן מוחלט, כך שהקבצים כבר לא נמצאים במצב שינה, אלא במצב שחזור. אשמח שתעזרו לי למצוא את הקבצים וגם לדעת איך אפשר לפתוח אותם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
קניתי לפני 4 ימים עכבר razer abysus והמנורה הכחולה שנמצאת עליו כל הזמן דולקת גם שאני מכבה את המחשב איך אני יכול לעשות שהמנורה הזאת תתכבה מתי שהמחשב במצב שינה או שהוא מכובה?
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום. היו לי שני כרטיסי זיכרון של 256 MB במהירות 200 mhz. קניתי שני כרטיסים של 512 MB במהירות 400MHZ. כשחיברתי את כולם, windows זיהה 1.5 gb של זיכרון, אבל המערכת פעלה בצורה איטית ו- EVEREST זיהה רק שני שני הכרטיסים הקטנים ואחד של 512. כרגע אני עם שני הגדולים בלבד, אבל אני שואל: האם ישנה דרך לחבר גם את שני הישנים כל שאוכל להששתמש בכל הכרטיסים? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הכנסתי את ההרדיסק הכל טוב המחשב קולט אותו כ-320 ג'יגה.. הבעיה שעשיתי לו PARTITION הוא קלט את זה כ127 ג'יגה רק ואין שום דבר שאפשר לעשות זה מה שהוא נותן לא יותר ... את ה- PARTITION עשיתי דרך הדיסק של הWINDOWS עשיתי BOOT מהדיסק כמו התקנה של ווינדווס ישירות מדיסק.. דרך אגב זה מחשב AMD 1700 יחסית ישן זה לא SATA 2 ויש לי הרדיסק שהוא פריימרי שמחובר על אותו רצועת DATA ... אין לי מושג מה זה השטויות האלה זה לא הגיוני הדבר הזה
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מנסה להעביר למחשב חדש עם XP PRO ואאוטלוק 2002 את הדואר מאאוטלוק אקספרס של חלונות 98. ניסיתי בייבוא את אופציית העברת קובץ ה-PST כי מצאתי קובץ כזה בחלונות 98 אבל התברר שאלו היו הודעות דואר ישנות כלשהן. ניסיתי את אופציית העברה מאאוטלוק אקספרס 4 או 5 שיש שם אבל כשהגעתי לתיקייה של אאוטלוק הישן הוא לא נתן בטענה שהקבצים בשימוש, למרות שלא ברור מדוע שזה יהיה המצב. הקבצים באאוטלוק של 98 הם בסיומת DBX ולא מצאתי אופציית העברה לקבצים כאלה. מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הכל התחיל בבוקר כניסיתי להדליק תמחשב והוא לא נידלק, זה קרה לי פעם בעבר כנראה שהספק לא טוב[ יש נורה צהובה שדולקת על הלוח אם אך המחשב לא נדלק בכל זאת] בעבר פתחתי אותו דפקתי קצת על הספק והוא עבד, היום ניסתי משהו אחר - פתחתי ופירקתי את כל המחשב לחלקים וניקיתי תאבק, כולל את הספק. אני מדליק תמחשב והוא עושה לי ריסט באמצע הטעינה של הוינדווס, וככה כל פעם והוא מגיע למסך הזה של הבחירה של הסייפ מוד ואז בסייפ מוד הוא נתקע, נשמע כמו בעיה של הזיכרונות? באתי להתקין וינדווס מחדש, באמצע ההעתקת קבצים של הוינדווס הוא עושה לי שגיאה כחולה שלא רשום בדיוק מה הבעיה בה, ואני מנסה שוב להתקין ולא יוצא לי וכל פעם שגיאה, אני בא חושב זה הכרטיס מסך החדש שהזמנתי, אני שם כרטיס מסך אחר שלא צורך מהספק כוח ו…
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום יש לימדבקה על המעבד החדש שכתוב עליה אינטל מקורי האם צריך להסיר אותה כיון שהיא תיפגע בקירור המעבד או שאפשר להשאיר אותה כך ואם צריך להוריד אותה איך מורידים כי היא דבוקה חזק ובלי ליגרום נזק אני יודה לכם מאד על תשובתכם.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
זה מגיע לשלב בהעתקת קבצים שהוא שולח לי מסך כחול IRQ NOT LESS OR EQUAL עם ההודעה הזאת ניסיתי כמה דיסקים כולם אותו דבר.. מישהו יודע מה יכול לגרום לבעיה?? עשיתי סריקת pc doctor והכל היה בסדר
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הוא כותב לי קובץ זה אינו תקף וזה רק שני קבצים .. תודה ???
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
יש לי בעיה במסך שלי לפעמים אני סתם גולש באתרים ופתאום יש נקודות צבעוניות שלא קשורות מופיעות על המסך משהו מוזר, כאילו חלק מהפיקסלים של המסך החליפו צבעים זה קורה לפעמים... בעיקר כשאני בוינדוס לא במשחקים.. ועוד בעיה זה שבחלק מהמשחקים אז המחשב קורס למסך כחול ורושם NV4_Disp שזאת בעיה של הדרייבר נראה לי... מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, אני מניח שאיזה מנהל פה קפץ כשהוא ראה בעית עכבר בפורום חומרה, אבל אני חושש שזו באמת בעיית חומרה. העכבר במחשב שלי בבית הפסיק לעבוד אתמול. הנחתי שהוא סתם נדפק ושפשוט צריך לקנות חדש אז זרקתי אותו. היום לפני שהלכתי לקנות עכבר חדש חשבתי קודם לנסות ולבדוק עכבר ממחשב אחר על המחשב השני. בדקתי שהעכבר תקין על מחשב אחר והעברתי אותו למחשב הבעייתי, ומשום מה גם בחיבור PS/2 וגם USB המחשב מזהה את העכבר ואף מתקין אותו (של MICROSOFT..), אך משום מה העכבר לא מגיב לתנועות. יכול להיות בעייה בלוח אם? אין לי שום רעיונות, מקווה שתעזרו לי. יום נעים!
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לדעת מומחים בנושא חומרה בכלל ולוחות אם של אינטל בפרט. היום קניתי מארז חדש: Thermaltake Armor Junior. התקנתי את הספק כוח וחיברתי את הלוח אם למארז. יש לציין, כי ב- Front Panel Connector של לוח האם ישנו חיבור ל - 5v+ Power. למרבה הפלא, אין לי חיבור כזה בכבלים של המארז המחוברים לפאנל הקדמי (ישנם רק ארבעה: מתג הפעלה, מתג אתחול, נורת הארדיסק ונורת הפעלה). כעת, כשאני מפעיל את המחשב, ישנו צפצוף מהלוח אם (בדומה לשל מכבי אש), המסך מגיב והכל בסדר לכ- 20 שניות כאשר לאחריהן מופיעה הודיעה לפיה, המחשב יכבה על מנת שהמעבד לא יתחמם יתר על המידה, ואכן כך קורה. ??? מה לדעתם הסיבה/סיבות לכך? מה עלי לעשות? מה בנוגע לסוגיית החיבור מארז-פאנל קדמי? הרכיבים שלי הינם: P4 3.2 80…
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
כל הזמן שהוא משחק משחקים על המחשב נגיד הוא משחק פיפא אז אחרי איזה 2 3משחקים משו כזה זה מתחיל לעשות לו לכלוכים כאלה כמו זה: וזה בכל המשחקים ככה..וזה קורה אחרי שהוא משחק איזה חצי שעה משו כזה. הוא ניסה לעדכן דרייבר,יש לו כרטיס מסך GeForce 6600 256MB תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
האם הלוח הזה - GA-8N 775 ציפסט NF4 של GIGABYTE תומך במעבד INTEL 805 דו ליבתי?
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
חג שמח חברים! נתקלתי הום בתופעה בנייד שלי שעובד עם XP HOME כאשר אני מנתק את הUSB של המודם אינטרנט (ממש מוציא את הכבל) קורה לפעמים שמופיע מסך כחול שאומר שכדי למנוע נזק למחשב או משהו כזה חייבים לעשות RESET יש לציין שנתקלתי בזה גם בעוד מחשב שלי באותו סיטואציה כאשר אני מנתק את כבל הטלפון מהמודם או ממש את המודם מהמחשב ובמחשב השני מדובר על WINDOWS 2000 למה זה קורה? בגל שאני לא עושה "הוצאת חומרה באופן בטוח" מהמחשב אולי? אודה על עזרתכם בנושא!
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
העברתי את המחשב למארז חדש, ופתאום לא בא לו לפעול, כשאני מדליק אותו המסך לא מראה כלום ... וזאת לא בעיה בכטיס מסך כי ניסיתי שתיים. נ.ב החלפתי את המשחה הטרמית במעבד. תודה מראש !!
-
- 9 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הבעיה נפתרה...תאמינו או לא זה היה כבל IDE שלא היה מחובר כמו שצריך
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי נייד ARMADA 1500 של COMPAQ מערכת הפעלה WIN 2000 איך אני נכנס לביוס?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בבעיות בזמן משחק. כשיחקתי ב FAR CRY ושמתי את המשקפיים שרואות חום, כל המשחק התחיל לזחול וזה ממש לא צריך להיות ככה וזה גם לא היה ככה לפי חודש. כששיחקתי נ BATTLE FFILED על הים הייתה כמו רשת כזאת, אני אביא תמונה פעם הבאה שאני אשחקץ אני לא משחק הרבה אז אני לא יודע מה עוד בשאר המשחקים אבל עם מפרט כמו שלי זה לא אמור לקראות. ניסיתי להוריד את האפשרויות ל LOW וזה לא השתנה
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אם אני משנה את סדר חיבורי הIDE במחשב זה ישנה משהו? אני מתכוון למשל להחליף בין הכבל של הHDD לכבל של כונןCD או צורב זה משנה אם על אותו IDE שהיה פעם את הHDD והפלופי יהיה עכשיו משהו אחר? בקיצור אם אני משנה את חיבורי הIDE במחשב, תהיה לי בעיה?
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
השגתי לפני כמה ימים כרטיס מתקופת האבן 3D RAGE PRO אין לשמץ של מושג מה המפרט הטכני רק מה שאני מנסה להתקין אותו על הלוח שלי A7N8X שיש לו גם AGP PRO וגם AGP8 יש לי גם תמונה שלו: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-