עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by aradgonen,

שלום! הדלקתי את המחשב ושום דבר לא קרה, לא הייתה תצוגה לא סאונד וגם כל המכשירים המחוברים בUSB לא עבדו גם לאחר כמה שעות שהמחשב עבד... מישהו אולי יודע מה הבעייה? מכיר את זה? וגם רציתי לדעת המחשב שלי דיי ישן ורציתי לדעת אם שווה בכלל לשמור אותו אז הנה המפרט: מעבד: AMD PHENOM Q9750 3.2GHZ (דור ראשון) לוח אם: משהו של ECS זיכרון: משהו פשוט אבל 4גיגה כרטיס מסך: GIGABYTE HD5450 הדריסק: WD 1000GB כונן: הכי פשוט 24X מארז: הכי פשוט אז בקיצור שווה לשמור?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  2. Started by yarivot26,

הורדתי Black & White 2, כשנכנתי למשחק הכל פעם יפה, כל הלוגואים עלו, יצרתי פרופיל ולחצתי על כפתור הNew Game וברגע זה המסך שלי נכנס למצב חסיכה בצריכת החשמל (כבוי). האם הבעיה היא בכרטיס המסך שלי? (Readon 9600SE שהיה רשום שהמשחק תומך בזה) או במסך? אם הבעיה היא בכוח כרטיס המסך, מישהו יודע אם OC יעזור ואם כן כמה OC מומלץ לעשות לכרטיס הזה?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  3. Started by tamir70s,

שלום. קניתי זיכרון חדש למחשב שלי, 4GB DDR3 של חברת CORSAIR. התקנתי והכל תקין. השאלה שלי היא האם אני יכול להשאיר את הזיכרון הישן שהיה לי 2GB DDR2 של KINGSTON? וכך יהיה לי 6GB RAM? או שזה לא אפשרי... תודה מראש תמיר

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  4. Started by qwe_asdf,

היי אני חדש בפורום קניתי מחשב לפני מספר ימים מאייבורי אך הוא כול הזמן עושה לי בלו סקרינים ואז ריסטים ,פירמטתי את המחשב מספר פעמים התקנתי שני סוגי דרייברים ושיניתי את האנטיוירוס מפעם לפעם וזה לא עזר - ככל הנראה זוהי בעיית חומרה. בעייה זו קוראת לי בעיקר כשאני משחק במשחקים כבדים כמו CRYSIS אך גם וראת כאשר אני סתם גולש או שרק הטורנט פתוח ואני בכלל לא על המחשב. מה היא הבעיה? יש אפשרות לתקן אותה? מה אתם ממליצים לעשות? תודה רבה מראש :-)

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  5. כמו שציינתי בת'רד הקודם קיבלתי מחשב חדש ומשום מה אחרי שהגדרתי את הלוח וכל הדרייברים אני בקושי שומע את הסאונד .. בהגדרות של וינדווס הכל על המקסימום ומשום מה שומעים ממממש חלש הגברתי את הרמקולים עד הסוף וזה לא משפיע.. בבקשה אם מישהו יכול לעזור תודה מראש

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  6. Started by shahark55,

צהריים טובים ושבת שלום לכולם לאחרונה הוחלף לי לוח האם של המחשב ולצערי התייאשתי מללכת למעבדה ולנסות לתקן את כל הבעיות שצצו לאחר ההחלפה! יש לי בעיה עם כרטיס הקול... אני לא מצליח לשמוע כלום במחשב. התקנתי דרייברים .וכו.. ללא הצלחה הצלחתי לזהות את הבעיה ונרשם לי : Soundcard:Closed CaptionDecoder יש למישהו רעיון?? תודה מראש שחר

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  7. יש לי בעיה עם מחשב של מישהו... יש לו מיקרופון עם וזניות ו- win98 . כשמדברים במיקרופון שומעים מצוין את הרעש יותא מהרמקולים אבל לדוגמה שרוצים להקליט את זה או לדבר ב- skype עם מישהו הרעש לא נקלט... אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  8. Started by stone cold,

טוב אני צריך ליצרוב איזה תוכנה אבל חייב ליצרוב אותה בDVD ולהגדיל לה תנפח בעזרת פקודה - אלו ההוראות לצריבה נכונה של התוכנה הזאת- בקיצור אני לא מבין איך לעשות את זה ואם מישהו שואל זאת תוכנה חינמית וחוקית לגמרי ולא צריבת משחק או תוכנה קנינית

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by alextr,

יש לי IDE H.D של MAXTOR 200GB ,חיברתי למחשב H.D נוסף ו מאז ב DISK MANAGEMENT הוא מזהה אותו אך כותב unreaddable החזרתי הכל למצב הקודם אך לא הישתנה כלום. כאשר אני לוחץ על הדיסק ב DISK MANAGEMENT אני מקבל רק 3 אפשרויותCONVERT TO BAISC DISK, HELP ,PROPERTIESׁ חוץ מהם אין לי אפשרויות. מה אני יכול לעשות כדי להציל את הנתונים ??? ואולי יש תוכננות צד שלישי שיוחלו לעזור כאן ????

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  10. Started by ShOoKi,

אוקי אז ככה... הלכתי לידידה שלי לפרמט לה את המחשב בגלל שנפל לה הWindows כלומר כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו במצב Normal או Safe Mode או האפשרות להחזיר את ההגדרות לקדומתם זה מפעיל את המחשב מחדש. אין בעיה של טמפ' במחשב. מחשב חדש לפני 4 חודש. ניסיתי לפרמט... הגדרתי בביוס שהוא ילך לCd Rom שיש בו WinXP עם כמובן BOOT. נכנס לBOOT מתחיל להתקין עד לשלב שאני צריך לאשר ללחוץ ENTER ואם אני זוכר אחר כך F8 לבחור HD וזה יעבוד. אבל ברגע שאני לוחץ ENTER זה כותב לי שזה לא מוצא את הHD. ניסיתי לטפל בבעיה ויש HD והוא מוגדר בביוס, פתחתי את המחשב והHD מחובר בכבל SATA והCD ROM מחובר בכבל הישן (הרגיל). וזאת כנראה הבעיה, אז איך אפשר לפרמט עם אותו HD שאין בו אפשרות לחבר כבל רגיל דרך חיבור SATA. ד"א …

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by BedBoy,

1) בכונן C זה מראה לי על 40GB במקום 80GB ... העניין הוא שהטכנאי חילק את זה למחיצות.. והוא אמר שב"לחיצת כפתור אחת" מחזירים את כונן D ואז יש 40GB ב C ו 40GB ב D ... אבל אני לא יכול להתקשר עכשיו לטכנאי... ואין לי כוח לחכות עד מחר כמובן!! אז אם מישהו יודע בבקשה איך ב"לחיצת כפתור אחת" אני מחזיר את כונן ה D הבלתי נראה?? ד"א אני יודע ובטוח שזה 80GB ... 2) באוורסט מראים לי בטמפרטורות על AUX ... מה זה? 3) (אי אפשר לערוך כותרת) מאז שהתקנתי את הדרייבר של ATI ושל המקלדת .. הלחצנים הקטנים שלהם מהשורה למטה (איפה שיש Start) לא נעלמים לי!! איך מעיפים את הבני זונות?? 4)אני חייב אנטיוירוס כי הטכנאי התקין רק פיירואל ואני חייב אנטיוירוס.. אז אם למישהו יש לינק לפנדה או לאחד אחר שהוא טוב..…

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  12. Started by s7rmt,

יש לי בעיית כיבוי קטנה.... כאשר אני מכבה את המחשב... (כיבוי דרך הווינדוס) הוא משאיר לי הודעה "כעת ניתן לכבות את במחשב" ואני מכבה אותו בעזרת הכפתור של המחשב... עכשיו השאלה היא האם זה בסדר? זה לא הורס כלום או משהו? ועוד דבר שיניתי את ההגדרות של הכיבוי בווינדוס... וזה היה עושה לי בעיות בהדלקה של המחשב... אז... מה אפשר לעשות?! תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  13. Started by Dj BeN Co-N,

שלום אנשים .. אז ככה יש מישהו שאולי יודע מה זאת הבעיה ? אז ככה .. אני לא יכול לצפות ב . Device Manager כאילו זה נפתח הכל טוב רק אני לא רואה את הדברים שם כאילו הכל מחוק ואני יודע שזה לא נמחק זאת בעיה בגלל זה אני רוצה תעזרה שלכם וגם שאני נכנס למחשב שלי הוא פשוט נתקע איזה כמה דקות ואז עולה הכל גם שאני עושה מאפיינים על הכונן של הצורב ואני לוחץ חומרה לא רואים שם כלום והכל עובד פיקס אז בבקשה מי שיודע מה זאת הבעיה אני אשמח זה ממש דחוף לי אנשים :-\ :-\

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  14. משהו טוחן את הHD שלי ללא הפסקה כמעט ומעט את יכולת העבודה שלי על המחשב עד כדי כך שאינני יכול אפילו לגלוש. כל פעולה שאני עושה ואפילו הפשוטה ביותר גורמת לHD לטחון עד שהפעולה מתבצעת. איך אני יכול לדעת מה טוחן לי את הHD ?

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  15. Started by smulikon,

היי, לפני שנתיים בערך קניתי מחשב נייד של HP עם מערכת הפעלה של וינדוס ויסטה. באותה תקופה היית מחבר את הלפטופ לטלויזיה שלי דרך חיבור HDMI והכל היה תקין. לפני חצי שנה פרמטתי את המחשב והתקנתי בו וינדוס 7. מאז , יציאת הHDMI לא עובדת. ניסיתי לחפש ברשת דרייברים למחשב הנייד שלי אבל לא מצאתי. הדגם שלו הוא hp pavilion dv5. למישהו יש רעיון איך אני פותר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  16. Started by s1nus,

שלום לכולם! אתמול קיבלתי את הLCD החדשה שלי לחדר. חיברתי אותה למחשב בעזרת כבל רגיל ( שחור , פשוט - כניסה אחת לLCD כניסה אחת למחשב שכחתי איך קוראים לו ) .. ... בכל מקרה הגדרתי באפשרויות של הכרטיס מסך שיראו שני צגים ובאמת רואים את הדסקטופ גם במסך של המחשב וגם בLCD. הבעיה היא שאני בא להפעיל סרטים- רואים את הסרט רק במסך של המחשב בעוד שעל הLCD החלון של הנגן נפתח אבל הוא שחור ( הזמן זז אבל אין תמונה) . ניסיתי לחבר רק את הLCD בלי המסך וכן ראו את הסרט - משמע הסרט עובד רק שהLCD מחוברת לבד.. עכשיו הבעיה פה היא שכדי להגדיר רק את הLCD צריך לנתצק את המסך ולעשות ריסט .. מישהו שמע על הבעיה? ואם כן איך פותרים אותה? אני בטוח שזה משהו בהגדרות של הנגן שלא מסוגל להציג בשני צגים שונים .…

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  17. זו מצלמת לוג'יטק פשוה שעולה 100 ש"ח אבל לא תארתי שעד כדי כך גרוע רואים (עוד אחרי שניסיתי שם את כל האופציות!!) זו המצלמה http://www.logitech-online.co.il/contents/media/l_qc_express_3qt_med_res.jpg

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  18. הדלת שלו נפתחת ונסגרת עם לחיצ תהכפתור אבל כשאני מכניס דיסק (תקין) הוא תוקע תמחשב כזה ולא זז לוקח לו שנה ובסוף הוא גם לא קורא אותו....הוא פעם עבד . הוא עם DMA יעני לא PIO והכבל טוב..... כל דיסק זה ככה....ודרייברים זה לא .

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  19. בעיה שהופיעה בזמן האחרון... כאשר מכבים את המחשב (כיבוי דרך הXP וגם דרך הלחצן) המאווררים נשארים לעבוד ( של הספק ומאוורר מוציא נוסף) התאורה של העכבר האופטי נשארת דלוקה ומגיבה לתזוזה (מתחזקת), המחשב מנסה להפעיל את הפלופי (נשמעים רעשים וציקצוקים שהם בוודאות ממנו ונפסקו כאשר נותק ממנו החיבור החשמלי) => תופעות שלא הופיעו לפני זה... וכאשר מנסים להפעיל את המחשב הוא לא נדלק גם לאחר הוצאת כבל מהשקע והחזרתו.. ואז התופעה נמשכת.. לאחר ניתוק הפלופי מהחשמל המחשב הצליח להידלק לפעם אחת וזהו.. יש לציין שהמחשב מאוורר יחסית טוב... הוא נוקה מאבק לפני תקופה קצרה... כשאבא שלי התיעץ עם חברו הוא ציין שיתכן שזאת בעיה בקובץ הכיבוי של מערכת ההפעלה ויש לתקנו ע"י עידכונו... המחשב לא מעודכן בצורה סד…

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  20. Started by Gilo2005,

אז ככה כול פעם כשאני מפעיל משחק חלש כמן CS אומי שמכיר TACTICAL OPS ואחרי זה אני יוצא ורוצה לשחק במשהו אחר כמו NEED FOR SPEED MOST WANTED אז אני נכנס למשחק והמסך מתחיל לרוץ עליו קווים מוזרים או שהוא מתחיל להבהב בדקתי את זה ב2 מסכים בשניהם היתה אותה הבעיה... הכרטיס מסך שלי הוא:6600GT XFX איך אפשר לסדר את זה? והוא לא מתחמם טמפרטורה של 50 מעלות

21. היי, יש לי לוח abit IB9 ומעבד E6300... איך אני עושה שבעת האתחול זה יקרא מהדיסק? תודה.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by מתן 202,

שלום יש לי בעיה המחשב לא עולה לי פירמוט גם לא עוזר הוא רושם לי Not opting seystm found תודה לעוזרים

23. Started by 586,

קניתי har disk sata של maxtor 120 הורדתי תוכנה מהאטר של maxtor הגדרתי הכל ו מה ה בעיה לא מצליח להתקין windows xp מחשב רושם לי missing operating system ו גם אשיתי התקנה של דרייברים sata מה אני אושה תעזרו לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by LazyBurger,

הורדתי שתי פרקים של הבורר מהדיון הרשמי מFXP. איך שהפעלתי זה הביא לי את השגיאה הבאה: C:\Documents and Settings\שוקי\שולחן העבודה\פרקים- הבורר\Haborer.S01E01.avi::Output Media Type 0: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: MEDIASUBTYPE_Avi {E436EB88-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} formattype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} bFixedSizeSamples: 1 bTemporalCompression: 0 lSampleSize: 1 cbFormat: 0 Media Type 1: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0…

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  25. Started by nivbrn,

שלום, לאחרונה קניתי דיסק קשיח בטכנולוגיית SATA2 של 500GB.... למחשבי לוח אם MSI מדגם K8MM-V. מה עלי לעשות כדי לחבר את הדיסק הקשיח שיזהה אותו בביוס? שניסיתי הוא לא זיהה אותו. וניסיתי להתקין דרייברים מסוג VIA PIDE/SATA RAID Drivers & Utility. אנא עיזרו לי לפתור בעיה זו. בתודה מראש, ניב

דיונים חדשים בפורומים