תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אני מתשמש ב partition magic 8 שאני מנסה לעשות פעולות על כונן המערכת אני כמובן חייב לעשות אתחול מחדש ,לפני ה windows עולה הוא מנסה ליישם את השינויים ואז אני מקבל הודעת שגיאה error 27 - cannot lock drive
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב עכשיו מחשב חדש במארז CHEMBRO יש למארז יציאות של נורית HD יש שני חוטים - אדום ושחור - האם האדום זה פלוס? בנוסף יש סימון על המחבר הזה של אות S עם חץ לכיוון החוט השחור מה הסימון "S" אומר. תודה , אני ממתין לתשובה לפני שאני ממשיך.....
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום . אתמול התקנתי ווינדוס מחדש במחשב שלי שהמפרט שלו כתוב לי בחתימה. זה ווינדוס XP PRO HEBREW SP1 ועשיתי את כל העדכונים עד פה הכל טוב ויפה. המחשב ממש טס והכל סבבה. אבל ברגע שהתקנתי את הדרייברים של ATI 4.9 יש בעיה עם ה-DirectX 9.0C (צירפתי תמונה). והכל עובד לי לאט ממש אפילו פעולות פשוטות כמו כפתור ימני של העכבר, מאפיינים... אז כמובן שאני לא יכול לעבוד על המחשב בלי דרייברים ואני לא מצליח לסדר את הבעיה של ה-DirectX . ואני רוצה לציין שאני מסיר את הדרייבר הווינדוס עובד כמו שצריך טס ממש אבל זה לא פותר תבעיה של ה-DirectX . זה פותר רק את האיטיות. מישהו מכיר את הבעיה? איך אני יכול לסדר אתה בלי פורמט? ??? כי רק התקנתי ווינדוס אתמול איך לי כוח לסרט הזה עוד פעם של כל העדכונים וכל הד…
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי geforce 8400 בהתחלה הכל עבד טוב ויפה התקנתי את הדרייבר שיחקתי קצת PES ואז ניסיתי לחבר לטלויזיה לא יצא טוב ואז ניסיתי לשנות איזה הגדרה בתוכנה של nivdia (בקטדוריה של TV)משום מה אז הכרטיס התחיל להשתגע המסך התחיל להתקע וכל הדברים נמרחים וכל פעם שאני לוחץ על התוכנה של nivdia המצב מחמיר חשוב לציין שכשאני מסיר את הדרייבר זה עובד טוב (אבל כמובן חייב את הדרייבר בשביל שזה יעבוד כמו שצריך משחקים ועוד) ניסיתי להתקין דרייבר מחדש לא עזר ואז ניסיתי דרייברים של גרסא קודמת שום דבר לא עוזר כל פעם שאני מתקין את הדרייבר התצוגה נדפקת שוב אם למישהו יש פתרון אני אשמח תודה ד"א זה היה הדרייבר הראשון שעבד חלק 178.24_geforce_winxp_32bit_eng lish_whql השני 177.24_geforce_winxp_32bit_english_…
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הדלת שלו נפתחת ונסגרת עם לחיצ תהכפתור אבל כשאני מכניס דיסק (תקין) הוא תוקע תמחשב כזה ולא זז לוקח לו שנה ובסוף הוא גם לא קורא אותו....הוא פעם עבד . הוא עם DMA יעני לא PIO והכבל טוב..... כל דיסק זה ככה....ודרייברים זה לא .
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
היי, יש לי לוח abit IB9 ומעבד E6300... איך אני עושה שבעת האתחול זה יקרא מהדיסק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הצורב בשימוש קצת יותר משנה ועכשיו המהירות של צריבת הcd ירדה מ40 שזה היה המקסימיום ל16 שזה עכשיו המקסימיום מה אפשר עשות או מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
הורדתי שתי פרקים של הבורר מהדיון הרשמי מFXP. איך שהפעלתי זה הביא לי את השגיאה הבאה: C:\Documents and Settings\שוקי\שולחן העבודה\פרקים- הבורר\Haborer.S01E01.avi::Output Media Type 0: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: MEDIASUBTYPE_Avi {E436EB88-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} formattype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} bFixedSizeSamples: 1 bTemporalCompression: 0 lSampleSize: 1 cbFormat: 0 Media Type 1: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0…
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מעבד AMD Athlon Mobile +2600 ולוח של אלבטרון KM18G עם צ'יפסט nForce 2.. משום מה הלוח לא מזהה נכון את המעבד (גם אחרי עידכון BIOS) , המכפלה תקועה על 6 (אין בכלל איפה להגדיר מכפלה ב-BIOS) והמעבד עובד במהירות 1000Mhz :-[ מה עוד אפשר לעשות ? או שזה אבוד והלוח לא יתמוך בשום מצב במעבד הזה ?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי הארד דיסק חדש של WD בעל נפח של 160GB הכנסתי את הדיסק של WINXP לכונן הדיסקים ועשיתי BOOT מהסידירום והתחילה טעינת הווינדוס. בתחילת הטעינה יש אפשרות ללחוץ F6 בשביל תמיכה בRAID או משהו כזה, ולפי חיפוש שהרצתי בפורום הזה הבנתי שצריך ללחוץ. בנוסף יש לי דיסקט עם דריבר של RAID או משהו כזה שהעתקתי מהדיסק של הלוח אם שלי לדיסקט. (כפי שגם קראתי שהרצתי חיפוש) אחרי הטעינה היה רשום לי בהתקנה משהו כזה : setup xoulnd not determine the type of one or more mass storage devices.... ואז יש לי אפשרות ללחוץ על מקס "S" וזה טוען דריברים מהדיסקט, או ללחוץ אנתר ולהשתמש כנראה בדריברים של הדיסק התקנה של הווינדוס. לחצתי S בכל זאת, וטענתי. לאחר מכן חזרתי לאותו תפריט רק שרשום ל…
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום קיבלתי אתמול מחשב חדש. אחרי שהתקנתי את כל הדריברים ואחרי כמה וכמה resets, התקנתי את האינטרנט security ועוד דריברים. עכשיו כל פעם שאני פותח את המחשב, הוא נתקע לי על המבט הזה על הלוח אם נראה לי: (כשיש ציור - לי מצויר כזה צבע כסף ורשום platinum), כי הלוח אם הוא msi neo 4 platinum. בכל מקרה אני לא יכול לעשות כלום. לא עוזר כל כפתור שאני לוחץ. כל פעם שאני מדליק מחדש אני מגיע למסך הזה. (דרך אגב יש שם אפשרות של POST אם לוחצים <del> ועוד אפשרות... לא משנה מה אני לוחץ, המחשב נתקע שם. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף קיבלתי אותו רק אתמול. וגם הם שמו לי זיכרון 200 MHZ במקום 400. עריכה: אחרי שהוצאתי את הUSB של המודם, זה עובד. רק הרגע גיליתי זאת.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום !!!!! אני שדרגתי את ה- windows update שלי לגרסה 5 שהיא של ה- windows service pack 2 אני חושב שזאת גרסת בטא שדרגתי את זה מתוך סקרנות דרך קישור שנמצא בכתבה של האתר הזה( http://v5.windowsupdate.microsoft.com/v5consumer/thanks.aspx?ln=en-us&thankspage=6 ) הוא אומר שהוא לא יכול לתת לי רשימת עדכונים כי הקוד פיראטי ויש לי גרסת windows xp pro service pack 1 השאלה שלי היא איך אני יכול להחזיר לגרסת windows update 4 בבקשה עזרה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולצפות בתמונה המצורפת!
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
פתאום כשאני מעלה את המחשב ה BIOS מציג את שני הכוננים, אבל ב XP הוא מראה לי שיש לי רק כונן אחד. לפני כן הכונן עבד מעולה ולא הראה שום סימנים לבעיות. האם זה אומר שהכונן נשרף?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
לאחרונה (ויש לציין שרק לאחרונה) במחשב השני בבית , כשאני משאיר אותו דולק בלילה , וגם כשאני מכבה את המסך כשאני חוזר נשארים לי כיאילו חלונות פתוחים שאני לא יכול לסגור - כי הם לא באמת שם ורק כשאני עושה איזה רפרש או מפעיל משהו אחר עליהם זה נעלם וחשוב להזכיר שלא הייתה לי את הבעיה הזאת לפני.. רציתי לברר מה יכול להיות הגורם לבעיה המוזרה הזאת : כרטיס מסך / מסך - יש לציין שהדרייברים דיי חדשים כרטיס מסך : Radeon 9200 מסך : MAG 786FD תודה לעזורים.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
ביצור כתוב לי שהוא לא מוצא התקנה לmultimedia audio controller עכשיו אין לי מושג מה סוג הכרטיס קול
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
המחשב נידלק רק לאחר לחיצה חזקה מאוד, על הזיכרונות ,וגם זה טוב רק לכמה דקות ושוב צריך לילחוץ! בדקתי בביוס והסיסטם מראה 20 מעלות והמעבד61 החלפתי כרטיס מסך וגם זה לא פתר את הבעיה .בדקתי את הזיכרונות, וגם הם תקינים כך שנישאר לי רק הלוח אם ,איך אני יכול לבדוק אם הוא תקין?המחשב הוא פנטיום 4- 2.8 לוח אם של msi :kopfpatsch: כתוב על הלוח אם-pt880 neo וגם ms-7008 ver:1 כמו כן החלפתי ספק כוח וזה לא פתר את הבעיה והיתקנתי מחדש את הווינדוס וגם החלפתי כרטים מסך.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
קיצר ,ככה פעם שעברה הייתה בעיית ארטיפקטים כבדה ,הבעיה נפטרה ע"י חיזוק ה HS לליבה . כרגע יש בעיה של נקודות ירוקות בזמן משחק אחד שהצלחתי להפעיל עד כה , למשל משחק אחר שניסיתי להפעיל הוא רושם לי להתקין DIR 8.1 כל שאר המשחקים לא עולים בכלל . גם ה ATI TOOL לא רוצה לעשות בדיקת ארטיפקטים בכלל,האופציה חסומה כאילו ,יש לי הרגשה שהליבה שלו או איזה חלק אחר הלך ,אבל מבחינה חיצונית הכרטיס תקין לגמרי . מה ההמלצות ?
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב והוא עלה והיו בעיות תצוגה כאלה צבעים מרוחים וקוביות צבע כאלה, כיביתי אותו והוצאתי את כרטיס המסך עשיתי לו נקיון עם ספריי אוויר חיכיתי שייתיבש וחיברתי, נשארה אותה הבעיה. לאחר עוד הדלקה בכלל נהיו פסים כל המסך ויש סמן מהבהב והמחשב לא עולה כלל. האם נוצרה עוד בעייה חוץ מכרטיס במסך או שמצבו החמיר עד למצב שהוא לא מעלה את המחשב. אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך ובסוף יש לי בעיה אחרת. מדובר במחשב ישן ואני רק רוצה להחיות אותו לעוד קצת. תודה רן
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס טלוויזיה מסוג http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=2158726&type=2&product=1&= ואני צריך דרייבר לכרטיס שיתאים לוינדוס אקס פי בבקשה הדיסק שקבלתי זה היה מזמן וזה לא מתאים לאקס פיי(פרו)מי שיוכל להביא לי אני יודה לו מואד תודה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אז ככה לוח אם Intel d915gev הורדתי את כל הדרייברים מהאתר של INTEL עובדים והכל טוב רק הכרטיס רשת עושה בעיות כותב בנהל משימות שהוא לא מותקן לא מוגדר כראוי פעם קוד 28 ופעם קוד 1 אמרו לי שאני צריך דרייבר יותר ישן פשוט אולי מישהו יכול לעזור לי למצוא דרייבר מתאים? השם של הכרטיס רשת לפי התוכנה EVEREST Home Edition הוא Intel ICH6 Pro/100 VE Network Connectio המערכת הפעלה שלי היא xpPRO תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
לפני כחודש נשפך מעט מים על המחשב. מאז הוא תמיד תקוע על מסך הלוח אם של gigabyte כאשר המקלדת לא מגיבה. ניסיתי: חיבורים אחרים מקלדות שונות הוצאת שעון ביוס, החלפת סוללה איפוס ביוס עם הפינים הוצאת הספק כוח והחזרה הוצאת כרטיס מסך בקיצור וויתרתי ואשמח להמלצה על מקום טוב שאדע לתקן או להחליף את החלק התקול (כנראה לוח אם..) הלוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
הוא מורכב ואני לא בטוח בכיוון של המאוורר בתמונה שצירפתי המאוורר עובד לכיוון חץ 2 . תקין או לא ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אוקי, המחשב המשפחתי שלנו חולה, אחרי שמדליקים אותו הכל טוב ויפה. עד פה הכל טוב אבל אחרי 10 דקות בערך הוא פתאום "קופץ" וקורס על דעת עצמו. אני לא יודע מה הבעיה אבל יש לי הרגשה שזה הספק או שזה ההרד דיסק שהוא ישן והקריאה' כתיבה בו בעייתים. חוץ מזה תמיד יש ת'אופציה שהמחשב קורס בגלל החום והמעבד מתחמם יותר מדי (פנטיום 4) ובשביל זה אני צריך לעשות בדיקת טמפרטורות וזה לא כל כך אפשרי לאור העובדה שהמחשב יקרוס לי שוב אחרי כמה דקות ואני צריך את הכמה דקות להתקין ת'תוכנה ולראות מה מצב המחשב אחרי מאמץ פשוט של פתיחת דפדפן וגלישה קלה ברשת. מלבד זה גם יש לי בעיה שלבדוק אם זה בעיה בספק לא הכי אפשרית כי אין לי ספק רזרבי.. המערכת בת 5 שנים ככה שיש סיכוי שכל דבר בה בעייתי. :-\ הרבה תודה על ה…
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-