תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לפתע אחד הכוננים שלי היה בלתי נגיש וזאת שמזה מספר ימים בזמן אתחול מבוצעת בדיקה אוטומטית של הדיסקים היום ביצעתי סריקת דיסקים+תיקון סקטורים פגומים. וראה איזה פלא לפתע הדיסק הנעלם מזוהה ובנוסף התפנו לי עשרות גיגה בשני כוננים ! למישהו יש הסבר? למה הצטבר זבל על הדיסקים? אני מנקה בתדירות גבוהה האם הדיסק גוסס? האם תוכנה באמת יודעת לתקן סקטורים פגומים? תודה
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלומות, יש לי בעיית הקלטה מוזרה. חיברתי את המיקרופון שלי לכניסה המתאימה(מיקרופון סתמי ב30 ש"ח, כרטיס קול מובנה על MSI 875P) והגדרתי את הווליום שלו למקסימום, ובדקתי שהוא לא על מיוט. אני "שומע" את עצמי מדבר כאשר אני מדבר אל המיקרופון, אך אני פשוט לא יכול להקליט איתו... ניסיתי בSound Recorder המבונה בXP(SP2) וניסיתי גם בAudacity... נאדא, כאילו אין מיקרופון(וזאת בטוח לא בעיית ווליום, כי אני שומע את עצמי במיקרופון טוב ויפה ). תודה מראש לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי בעיית כיבוי קטנה.... כאשר אני מכבה את המחשב... (כיבוי דרך הווינדוס) הוא משאיר לי הודעה "כעת ניתן לכבות את במחשב" ואני מכבה אותו בעזרת הכפתור של המחשב... עכשיו השאלה היא האם זה בסדר? זה לא הורס כלום או משהו? ועוד דבר שיניתי את ההגדרות של הכיבוי בווינדוס... וזה היה עושה לי בעיות בהדלקה של המחשב... אז... מה אפשר לעשות?! תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
אתמול התחדשתי לי בלאפטופ LG F1 עם 2GB RAM מעבד T2080 (מרום) שעליו יש גם כרטיס מסך משולב GMA950 את המחשב קיבלתי עם ויסטה וישר פירמטתי לXP . הורדתי את כל הדריברים מהאתר של LG התקנתי SP2 והכל נראה מצויין התקנתי על המחשב COD2 שאמור לעבוד בהגדרות נמוכות על הGMA950 (אם הוא עובד על mx440 אז למה שלא יעבוד עלGMA950 ) וכל פעם שהוא עולה הוא אומר שיש לו בעיה בDX ויוצא ניסיתי להתקין שוב את הדריבר ניסיתי להתקין שוב את הDX ניסיתי להסיר את הSP2 ואז להתקין את הDX ולא עוזר למישהו יש הצעות ?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש (המפרט מופיע בצד), וקריאת הטמפרטורות ב-real temp וגם ב-speedfan מוזרות: הטמפרטורות של שתי הליבות תקועות כל הזמן על 71-72 מעלות בספידפאן ו-10 מעלות פחות בריל טמפ, לא משנה מה עושים עם המעבד (גם במנוחה וגם תוך כדי משחק בוורמס לא היה שום שינוי בטמפרטורה, אולי שינוי של מעלה אחת). הרצתי את הבדיקה test sensors ב-realtemp וקיבלתי תזוזה מאוד קטנה שלהם, שזה מעיד ככל הנראה על זה שהחיישנים תקועים ולא מדווחים טמפרטורה כמו שצריך (ההודעה המדוייקת בתמונה המצורפת). מה זה אומר שהם תקועים ואיך אפשר לתקן את זה? האם זאת אכן הבעיה ואין לי מה לדאוג שהמעבד הולך להישרף עם כזאת טמפרטורה? זה נראה ממש מוזר שהטמפרטורה תהיה כל כך גבוהה בזמן מנוחה, יש במחשב הזה …
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
-
קניתי דיסק קשיח 250 ג'יגה sata 2 של western digital ג'ימפרתי אותו בפינים 5-6 כי הלוח שלי לא תומך בsata2 חיברתי הקצתי והגדרתי מחיצות. עכשיו אני בא להעביר קבצים מדיסק הישן לחדש ולקח לי המון זמן ההעברה. בדקתי את ההגרות של הdma ובאמת זה היה על pio הסרתי את הprimary ide channel והתקנתי מחדש לא עזר. התקנתי מחדש את הדרייברים של הלוח וזה הסתדר(כתוב ultra dma 5) אבל עדיין המהירות איטית ביותר. איפה הבעיה (בדקתי עם systool בנצ'מרק של הדיסק וקבלתי 65 . זה בסדר?) תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של MSI עכשיו התקנתי את הדרייברים אבל זה לא פועל לי הקול .. . הנה כל הדרייברים שאני יכול להתקין.. מה שבאפור בהיר .. כבר התקנתי. עכשיו זה כמה תמונות של המצב במחשב.. [] אני חייב תשובה דחוף!! אולי יש התנגשות או משהו ... התקנתי כל מה שקשור לקול במחשב.. ועדיין אין לי !! .. אני משתגע בלי מוזיקה !! ועוד אני צריך לתרגם ואין לי קול. .. אם מישההו יעזור לי אני יהיה חייב לו בגדול!!!!! אני משתגע!!! אני שוקל כבר לקנות כרטיס קול מרוב עצבים .... תעזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אז היום בלי קשר לחיים הכרטיס קול או האוזניות החליטו לא לעבוד טוב. דבר ראשון,יש סאונד אני שומע.אבל מתי שזה מגיע לכל מיני צלילים ובאסים משו לא "עובד" האוזניות שלי זה corsair hs1 שיש להם כרטיס קול מובנה (USB). היום בלי שהתקנתי\מחקתי משו פתאום משו נדפק בהם משו שקשה להסביר..מוזיקה אני שומע סבבה אבל במשחקים לדוגמא אני לא שומע צלילים חלשים כמו צעדים או טעינה של הנשק אבל יריות ופיצוצים שומע (אין קשר לעוצמת ווליום) ניסיתי לעדכן את הדריבר של הלוח אם וריסט למחשב - לא עבד ניסיתי להתקין realtek hd sound manager וזה בכלל לא עובד משום מה. ככה ניראה הדרייבר של האוזניות http://gyazo.com/3004df6405191eaf6ee68021bddc5ce4 כמו שאתם יכולים לראות המיקום של הכיווני סאונד לא כמו שהוא אמור להיות …
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הדלת שלו נפתחת ונסגרת עם לחיצ תהכפתור אבל כשאני מכניס דיסק (תקין) הוא תוקע תמחשב כזה ולא זז לוקח לו שנה ובסוף הוא גם לא קורא אותו....הוא פעם עבד . הוא עם DMA יעני לא PIO והכבל טוב..... כל דיסק זה ככה....ודרייברים זה לא .
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מאמין שזה נפוץ אצל כולם הקספרסקאי לא מתעדכן אצלי כבר מ5 לדצמבר הוא תמיד מעלה לי חלום חלון קטן ואומר שהוא לא מתעכן כנראה צריך סריאל חדש או משהו אם אפשר גם הסבר איך משנים או מסדרים את זה אם זה יעזור אז הגירסא שלו זה 6.0.0.299 תודה רבה מראש ושבת שלום
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש בבעלותי מסך LCD ותיק גנרי של CHIMEI מדגם CMV T38D. המסך עובד נהדר כאשר הוא דולק אך לאחרונה בעת הדלקתו, בין אם באמצעות הכפתור או יציאה ממצב סטנד ביי, המסך מציג תמונה ונכבה מיידית בליווי קול זמזום קל של חשמל מהפאנל האחורי. אחרי מספר כיבויים והדלקות (שהולך וגדל עם הזמן עד כדי עשרות לחיצות הפעלה וכיבוי שלו נכון לרגע זה), המסך נדלק סופית ופועל כרגיל. אמנם אני לא מהנדס חשמל, אבל יש לי חשד שאחד הקבלים/רכיבים בודדים בו נדפק... הבעיה היא בוודאות במסך עצמו. השאלה הנשאלת היא האם שווה לתת את המסך לתיקון, או שמא דבר כזה יעלה קרוב למחירו של מסך חדש בגודל דומה? כאמור המסך עובד נהדר כאשר אני מצליח להדליקו, וחבל לי להשליכו לפח. תודה רבה על כל עזרה ועיצה
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
חיברתי לכרטיס מסך שלי (gefore7300) שני מסכים וזה עבד לאחר שתי דקות המחשב נתקה ולא עלה יותר שהוא עולה מופיע ההודעה Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device מה לעשות ? צריך תשובה בדחיפות תודה.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וחזק... אני הרכבתי בו את כונני הDVD מהמחשב הישן הצורב DVD עבד יופי..הכונן DVD שינה את קצב ההעתקת המידע למחשב מדיסקים לזמן בלתי הגיוני (משהו כמו רבע שעה לדיסק של 700 מגה) שיערתי כי מדובר בכבלים...החלפתי עשרות כבלים...והיום שני הכוננים לא עובדים קשורה הצורב DVD רושם לי בנרו הודעת שגיאה של cominuction failur (תקשורת נכשלה) וזה קורה בדיוק 20 שניות אחרי לחיצת כפתור הצריבה...וכנן ה DVD ממשיך לעבוד בקצב איטי מה לעשות? איך אני יכול לדעת כי מדובר רק בכבלים אגב מדובר בכבלים IDE ארוכים מהרגיל...האם יכול להיות שזו הסיבה אין באפשרותי לחבר את הIDE למקום אחר בלוח מאחר ויש לי רק חיבור IDE אחד תוד המראש נדב
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום. לצורך גיבוי דחוף אני מנסה לחבר HD מהמחשב הישן, למחשב החדש שבו לוח אם P4C800 E עם הארדיסק שמחובר כ SATA. מכיוון שאינני יכול לחבר את הישן אלא בIDE, ניתקתי פשוט את אחד הסידירומים שיש לי וחיברתי אותו במקומו, אבל מה שקיבלתי זה "העלמות" של הHD הישן וגם של הצורב שישנו במחשב. ניסיתי במקום הצורב וקיבלתי את אותה התוצאה -"העלמות" של הכוננים . שיחקתי בגימפור ובכלל עלה לי ה HD הישן כמערכת ההפעלה הראשית... אבל הודיע על שגיאה ונכבה. אני זוכר שכבר עשיתי את זה פעם ובלי כל בעיה - אז במה בכל זאת טעיתי ? הרי המערכת אמורה "להבין" את הגימפור. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם MSI 645E MAX-U. עפ"י אתר היצרן הביוס הוא:2MB AMI BIOS w/PnP, ACPI, SMBIOS 2.3, כאשר רק הכונן CD מחובר אז המעאכת עולה דרך ה CD אך כאשר אני מחבר את הכונן הקשיח ל IDE2 או IDE 1 כ slave אז המערכת לא עולה בכלל. (יש בעיה בWINDOWS ואני חייב לעלות דרך ה CD בכדי לתקן את זה) אני מכוון בBIOS את ה CD\DVD שהיה הראשון לעלות אבל זה לא נתקע בשלב ה BIOS מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אחרי שהצלחתי כבר למצוא דיסק אתחול, עכשיו הוא אומר שהוא לא מצליח לקרוא לי את כונן הCD-Rom... למשהו יש רעיון? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
בהיתיחס למחשב קיימים מצבים: ניתוק, כיבוי, מצב המתנה. 1.באיזה מצב מומלץ להחזיק את המחשב אם אינו בשימוש 5, 12, 20 שעות? 2.האם מומלץ לנתק את המודם (דגם ROTAL-RTA1320a-ETH) מרשת החשמל או לכבות אותו, כשהמחשב אינו בשימוש? השאלות מתייחסות לבלאי החומרה, התחממות הרכיבים האלקטרוניים, סכנת קצר וכ"ד. הערה:המחשב והמודם מחוברים לרשת החשמל דרך GPT Protector דגם SC9 ELEC.
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
-
שלום !!!!! אני שדרגתי את ה- windows update שלי לגרסה 5 שהיא של ה- windows service pack 2 אני חושב שזאת גרסת בטא שדרגתי את זה מתוך סקרנות דרך קישור שנמצא בכתבה של האתר הזה( http://v5.windowsupdate.microsoft.com/v5consumer/thanks.aspx?ln=en-us&thankspage=6 ) הוא אומר שהוא לא יכול לתת לי רשימת עדכונים כי הקוד פיראטי ויש לי גרסת windows xp pro service pack 1 השאלה שלי היא איך אני יכול להחזיר לגרסת windows update 4 בבקשה עזרה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולצפות בתמונה המצורפת!
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
פתאום כשאני מעלה את המחשב ה BIOS מציג את שני הכוננים, אבל ב XP הוא מראה לי שיש לי רק כונן אחד. לפני כן הכונן עבד מעולה ולא הראה שום סימנים לבעיות. האם זה אומר שהכונן נשרף?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק ניד של sandisk מסוג micro והשבוע קניתי נגן mp3 companion הבעיה היא שהנדן לבד עובד וגם הזכרון אבל כשאני מחבר אותם הוא כותב לי "Warning FAT erorr" מישהו אולי יודע איך מתמודדים עם הבעייה? ניסיתי לפרמט את הזיכרון ב-FAT וב-FAT32 בשני המקרים לא עובד תודה
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן.. (4 חודשים) מעבד: E6400 לוח: 945PL של Gigabyte כרטיס מסך: ASUS Geforce 7900GS וג'יגה זכרון מחברת ELPIDA אלו זכרונות DDR2 667Mhz 512X2 שעובדים בדיואל! ועכשיו החלטתי להרחיב לעוד ג'יגה וקיבלתי זכרונות ELPIDA 533Mhz 2X512 ובדקתי שהם עובדים והכל חיברתי אותם לחוד בלי הישנים והם עבדו.. אבל כשאני שם את כל ארבעת הזכרונות הוא לא מזהה לי זוג אחד ובעצם הוא מזהה 1GB של זכרון וכל הזכרונות תקינים! מה יכולה להיות הבעיה?! תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-