תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
פתאום הופיע לי איזה ערך מוזר בשם microsoft user-mode driver framework feature pack 1.0 אני מנסה למחוק אותו ואז הוא מאיים עלי שאם אני יסיר את wudf01000 חצי מהתוכנות לא יעבדו.. מה זה הערך הזה ומה הוא קשור ל"wudf01000" (מה זה בכלל?) ולמה הוא מאיים שחצי מהתוכנות לא יעבדו? לפי חיפוש בגוגל, אני לא היחיד שהערך הזה קיים אצלו, אבל פתרונות לא מצאתי.. הדבר היחיד שמצאתי זה שאולי הערך הזה בא עם מדיה פלייר 11, אבל אני לא בטוח בגלל הwudf01000... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום יש לי טלפון ישן (אנדרואיד 4.1.2) אני משתמש בו הרבה ליצור נקודה חמה למחשב נייד. בסים של הטלפון אני שמתי את החסימה הבסיסית והחינמית שהחברות מציעות (במקרה יש לי פרטנר, אבל אני לא חושב שזה משנה). החסימה עובדת מצוין בטלפון, אבל כשאני מתחבר למחשב, לפעמים החסימה עובדת מצוין, אבל לפעמים החסימה לא עובדת כראוי. אני לא יכול לשים את האצבע בשום אופן מה גורם לזה. מישהו יודע אולי על איזה כיוון?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי להתייעץ אני רוצה להצטרף להדרכת וידאו בנושא עסקי אבל אני לא רוצה שיראו אותי איך אני עושה את זה דרך המחשב? וכשאני רואה על המסך סימון של מצלמה מה זה אמר שרואים אותי?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הבעיה התחילה מאז אתמול בבוקר. אחד המאווררים במחשב מרעיש (אולי המאוורר של המעבד שכל גוף הקירור שלו הוחלף לפני חודש אז הוא חדש לחלוטין),ואז המסך הופך לשחור והמחשב נשאר פועל תוך כדי התקלה מתרחשת במצב מנוחה שלא נוגעים במחשב גם. המחשב נרכש באמצע שנת 2018 אין מסך כחול מקדים לתקלה
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי קשה לי לנסח את הבעיה אך אני אשתדל, יש תוכנה בעבודה שכאשר היא מופעלת אם מנסים לעשות משהן במסך אחר כאשר היא פועלת הפוקוס עובר אליה נגיד כאשר אני כותב בוורד כל שלוש מילים זה עובר לתוכנה האם יש דרך לנטרל את זה?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מקבל זמן איתחול מטורף אבל הווינדוס עולה דיי מהר ויש לו SSD , למה ? זמן איתחול של 13185.1 שניות ודווקא במחשב ישן עם HDD מכני אני מקבל 9.9 שניות
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, שאני נכנס לאתרים פתאום קורה שאני לא יכול לראות תמונות, למשל באתר של קוויק טימ אני רואה רק איקסים במקום תמונות. אין לי מושג מה לעשות, בבקשה תעזרו
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
החלפתי את כבל ה- ide לכבל מעוגל וחמוד, לאחר החיבור של הנ"ל וחיבורי החשמל הדלקתי את המחשב, אך המחשב לעיתים מסרב לזהות את הכוננים הקשיחים ,לעתים מבקשים דיסק מערכת לביצוע בוטינג ,לעתים מבקש לעשות boot מהפלופי עקב בעיה כלשהי . המצב הוא כזה- המחשב הינו מחשב חדש בעל כונן סאטא חדיש ומחודש עם נפח של 80 ג'יגה, עליו רצה מערכת ההפעלה שאני משתמש בה כרגע והיא יותר נכון היחידה שפעילה באמת. עוד כונן במחשב הוא כונן קשיח פשוט בנפח 40 גיגא של wd ובנוסף (וכאן מגיע החלק הטריקי), כונן בעל נפח של 20 ג'יגה שעליו רצה מערכת ההפעלה מהמחשב הקודם, אך משום מה, אינה פעילה. אל תאשימו אותי, זהו הטכנאי ששם לי את זה והוא עצמו נמנע מלקחת אחריות על המחדל (הכפילות המיותרת של מערכות ההפעלה). מה שניסיתי לעשות…
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי את המשחק מאפיה ב-3 דיסקים והסי די לא מצליח להתקין אותו אז העתקתי אותם למחשב ואת זה הוא הצליח עכשיו אני רוצה להפוך כל דיסק לקובץ אחד של bin כדי להתקין אותו מהמחשב בכונן וירטואלי... איך אני עושה את זה??? (המשחק עובד טוב מהדיסקים האלה היה לי אותו במחשב הישן)
-
- 9 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני צריך הערכה של צריכת חשמל של הרכיבים הבאים על קו של 12 VDC. 4 הרד דיסקים (2X SATA, 2X IDE) CDROM X 1 צורב DVD X 1
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
מחשב פנטיום 4A עם 256MB RDRAM וספק ג'נרי נתקע כל פעם בזמן העבודה בווינדוס או לחילופין מראה מלא ERRORים או לחלילופין מבצע לעצמו ריסט. הבעיה כבר ארעה לפני כחודש במחשב ומאז הוא עבר פורמט ועבד טוב עד עצם היום הזה. אני חושד בזכרון או בספק הג'נרי. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מזה זמן ארוך יש לי תתקלה הזאת.בכניסות usb הקדמיות במארז שלי-כל פעם אני נוגע עם איזה מכשיר usb(ניסיתי הרבה מכשירים-מצלמה דיגי',זכרון נייד ועוד) המחשב מיד עושה restartדבר שממש מפריע ונראה לי גם הוס תמחשב! הערה-זה קורה לפני החיבור אלא במגע בין 2 המתכות של הusb!בבקשה תעזרו!אולי זה מארז תפוק או לא יודע מה. תודה מראש! :
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של דל מדגם : Latitude L-400 שהגיע עם כרטיס DVD to GO מעין TV OUT שיש בכרטיסי מסך. ( הכרטיס גם של דל מדגם MARGI ). אני לא מצליח לראות בטלויזיה את המחשב ? אודה ללינק לדרייבר מתאים לכרטיס ( Win2000 ) והאם עוד נתקלו בבעיה זו של כרטיס זה ?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
העברתי את הכונן פלופי למחשב חדש שקניתי, חיברתי אותו ל IDE (וגם בדקתי בחוברת של הלוח אם כדי להיות בטוח בחיבור הנכון) ולמתח אבל כשהמחשב עולה האור הירוק בכונן דלוק קבוע, והוא לא מגיב. ניסיתי להחזיר אותו למחשב הישן- ועכשיו הוא גם שם לא עובד. הכונן עבד טוב קודם, וכן- בדקתי טוב את החיבורים. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי בעיית כיבוי קטנה.... כאשר אני מכבה את המחשב... (כיבוי דרך הווינדוס) הוא משאיר לי הודעה "כעת ניתן לכבות את במחשב" ואני מכבה אותו בעזרת הכפתור של המחשב... עכשיו השאלה היא האם זה בסדר? זה לא הורס כלום או משהו? ועוד דבר שיניתי את ההגדרות של הכיבוי בווינדוס... וזה היה עושה לי בעיות בהדלקה של המחשב... אז... מה אפשר לעשות?! תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת במחשב: העכבר שלי נתקע מדי פעם, ועושה ביפ וממשיך לעבוד, וזה קורה לעיתים יותר תכופות כאשר אני משחק במחשב. בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה. אם צריך עוד מידע בבקשה תשאלו, זה משגע! תודה רבה, street-fighter
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
סתם גלשתי ופתאום ראיתי את זה----->>>> http://www.terminal.co.il/asp/prodtype.asp?recorprod=1&prodtype=215&ph=&keywords=&recor=1&SearchFor=&PT_ID=1 נראה מעבד תוצרת סוריה.
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם! בסביבות החופש הגדול קנייתי אוזניות עם מיקרופון די טובות. הכל היה טוב ויפה, עד שיום אחד המיקרופון התחיל להשתגע ולא עבד כמו שצריך. הזזתי קצת את המגעים וזה הסתדר. בסוף התעצבנתי והמגעים נדפקו לגמרי, והם עוד לא נשלחו לתיקון. זמן קצר לאחר מכן קניתי עוד אוזניות כאלו, במחיר רב יותר, מחברה שונה לגמרי. אותה התקלה בדיוק קרתה לי, וכעת המקירופון מתפקד רק כשבא לו והמגעים בעייתים באוזניה השמאלית שמחוברת למיקרופון. רציתי לדעת האם זה בלאי מסוים של האוזניות, או האם הכרטיס קול שורף אותן? מה אפשר לעשות בנידון והאם (אם בכלל) אפשר לתקן את האוזניות? תודה רבה, זה ממש חשוב לי.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
צהריים טובים, יש לי בעייה במחשב, שמתרחשת רק מאז שיש לי ADSL, לפני זה הכל היה בסדר: יש לי P-IV, win xp home edition. הADSL של WOW, מודם USB. כשאני מנסה לכבות את המחשב (דרך start->turn off), המחשב נכבה, אך מייד מפעיל עצמו מחדש, כלומר במקום כיבוי, עושה ריסטרט בעצמו. גם כשאני מנסה לכתוב את המחשב דרך הכפתור במארז, קורה אותו הדבר. ניסיתי לנתק את המחשב מהחשמל ולחברו שוב, ואז המאוורר מתחיל לעבוד, הנורה מתחת לכפתור ההדלקה/כיבוי דולקת, וגם המודם מתחיל לעבוד (כפתור הPOWER דולק) אבל המחשב לא עולה. ואז כדי להפעיל את המחשב, אני צריך ללחוץ שוב על הכפתור ההפעלה ורק אז המחשב עולה. אני מדגיש שוב, שהבעייה נוצרה רק מאז שיש לי את הADSL. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה, ואיך לתקן אותה? תוד…
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
הי, אולי אתם תוכלו לפתור לי את התעלומה. הייתי צורבת DVD X8 בזמן של 10 דקות (צרבתי קרוב ל-50 DVS's) לאחרונה, ואני לא יודעת מה השתנה, זמן הצריבה גדל משמעותית ל-25 דקות למרות שקנפגתי את ה-nero לעבוד עם Cache מקסימלי ועם Buffer מקסימלי הצורב הוא NECX16 שכמובן מגיע ללא Drivers האם למשהו יש רעיון ? אני עובדת עם Windows xp proffesional ומחוברים שני כונני DVD אחד לקריאה בלבד והשני הוא הצורב בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה ב2 מחשבים אצלי המחשב הראשון שהוא: 2800 mhz, 512DDr 400mhz radeon 9800pro asusboard המחשב השני: 1700 mhz 512ddr 266mhz radeon9800pro asusboard dual DDR הציונים של המחשב הראשון היו: cpu: 2140 memory: 4632 hdd: 1659 הציונים של המחשב השני היו: cpu: 4200 memory: 4152 hdd: 1098 איך יכול להיות שהציונים של המחשב הראשון מאוד נמוכים יחסית בזיכרות וב CPU??? זה לא הגיוני.. מה יכולה להיות הבעייה??? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
קניתי זיכרון מארה"ב 512mbשל PQI DDR400 www.pqimemory.com הזכרון הוא DS הלוח אם שלי הוא Gigabyte K8NSC-939 הרכבתי הכל המעבד Athlon 64 bit 3000 וכ'ו רק שבאתי להרכיב את הזכרון המחשב נתקל בקשיים להידלק לפעמים עם צפצופים החלפתי מיקום בלי צפצופים אבל המסך לא נדלק כל מיני בעיות שונות עד ששמתי שבב One Sided פשוט 128 MB והפלא ופלא הוא עובד מצוין האם יש בעיה לשים סטיקים של DS על לוחות כאלו כי לפי הספר של הלוח אם רשום שלא ...
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
חיברתי את הכריס שקניתי למחשב ועדכנתי לו את הביוס ולאחר מכן לא רואים את מד הטמפ' בהגדרות הכרטיס יש לציין שלפני זה ראו מה עושים?????
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
המחשב שלי נכבה סתם ככה לפעמים, מה שמוזר זה שהמנורות נשארות דלוקות, כמו הלוח-אם והמנורה על הזיכרון. עד עכשיו זה אף פעם לא קרה לי. אני לא עושה אוברקלוק, והמעלות שלי בסדר. יש לי ספק ג'נרי 480W sun shine. שאר המפרט: p4 2600 +vantec aeroflow 2*512 gail golden dragon 3200 maxtor 120GB 8M buffer SATA radeon 9800 pro 2*smartfan Lite on Dvd rom Lite on CD-RW אני לא יודע אם זה בגלל הספק כי לא היו לי בעיות עד עכשיו. יכול להיות שזה בגלל מתחים גבוהים\נמוכים מחברת החשמל? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
חזרתי היום הבייתה, הפעלתי את המחשב (ז"א הדלקתי את המסך, המחשב היה דלוק) ועבדתי עליו כמה דקות כרגיל. לפתע החלו קולות חזקים של קריאה מההארדיסק. נתתי לזה דקה, וכשהם לא הפסיקו, ובנוסף כל התוכניות שפעלו ברקע נתקעו, לחצתי על ריסט. המחשב לא סיים את הבוט וביקש דיסקט עם מערכת ההפעלה. כניסה לביוס הראתה שאחד ההאריסקים (זה שעליו מותקנת ווינודס וכל המידע שלי) לא מזוהה. כיבוי והדלקה לא עוזרים - רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-