עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by SEangel,

לאחרונה החלפתי כרטיס מסך מ9200SE ל6200 מאז ההחלפה המחשב קורס כל כמה זמן- סימנים מוזרים על המסך ואז המסך מחשיך (לפעמים זה מתחיל מסימנים קטנים במעט מקומות, ואז המחשב עוד מתפקד, ואז, מתישהו זה מתפשט לכל המסך והמחשב קורס) (המפרט שלי לוח אם VER2.0 NF7 זכרונות GEIL 512X2 (הכחולים האלה) AMD בארטון 2800+ (כרגע לא על אובר קלוק) 2 הארד דיסקים, די וי די וצורב די וי די) חשבתי שזה אולי בגלל הספק (ג'נרי אבל כתוב עליו 500W) או אולי בגלל שהמאורר של הצ'יפסט לא עובד (כבר הרבה זמן, אז זה פחות סביר שבגללו)

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  2. Started by liloli,

אהלן אנשים. התקנתי את כל חומרת המחשב החדש שלי אך ברגע שאני מוזיז את המארז ממקומו וקצת מטלטל אותו (לא בצורה דרסתית) המחשב מתכבה לגמריי (לא מופעל מחדש פשוט כבה). אני חשבתי שאולי הבעייה היא בחיבור המאוורר למעבד. אשמח לשמוע את דעתכם על הבעיה ופתרות לבעיה זו. תודה מראש וצום קל

3. Started by anorex,

קניתי מחשב יש לי הרדיסק חדש - SATA חיברתי ולא קורא בביוס אני מבין שיש איזה דריבר ניסיתי לחפש פה בפורום לא מצאתי ממש... עם הדיסק של ווינדוס ( SP2) הוא קרא לי אותו ככאילו לא מוגדר אז יצרתי כומן ואני מפרמט אחרי שאני יסיים להתקין אני עדיין צריך תאת הדריבר או מה יהיה? שאני לא סתם יעשה על ההרדיסק משהו הלוח הוא ga-k8nf-9 sata....כמובן לא 2. סיים לפרמט אחרי שהוא סיים להעתיק קבצים והכל הוא עשה רסטרט להתקנה ועדיין לא קורא לי אותו בביוס ושוב נכנס להתקנה אחרי שהוא נכנס שוב להתקנה הוא מראה לי הרדיסק מזוהה והכל אבל אני יודע בטח שאני יתקיין ווינדוס יעיל מחדש והוא לא יזהה לי אותו בביוס שוב... טוב השגתי כומן דיסקטים...עשיתי דיסקט נכנסתי לכאן: http://www.gigabyte.com.tw/Motherboard/S…

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  4. Started by IRIVERMAN,

לצערי הרב שהדלקתי את המחשב נשמע פיצוץ ןמן הסתם עכשיו הוא לא עובד.. אני מניח שהלך הספק..יש עוד רעיונות..? אם הספק הלך יש איזושהי דרך לדעת אם הוא לקח רכיבים אחרים איתו? בתודה מראש..

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Twisted,

שלום ! יש לי בעיה כשאני מנסה לחבר שני HDD's של חברת SEAGATE ללוח של ABIT ISE7 אממ ניסיתי גם עם בקר RAID וזה לא עולה הבעיה שלי היא כשאני מחבר את שניהם ביחד הוא רושם לי ב STARTUP BOOT DISK FAILED PLEASE INSERT SYSTEM DISK אן משו בסיגנון אפשר עזרה בבקשה? תודה מראש

6. Started by :Creative:,

אתמול פירמטתי את המחשב ואז ראיתי שכונן C של הוינדוז הפך להיות D והמשחקים הפכו להיות C זה מוזר מאוד איך אני מחזיר את זה למה שזה היה ? שהוינדוז יהיה בC והמשחקים בD ??

7. Started by psycho killer,

יש לי בעיה רק במשחקים (אפילו ישנים שרצו כבר מצוין זה לא קשור למשחק חזק שהמחשב לא מריץ) יש לי אחרי 10 דק' בערך במשחק פריז לחצי דקה ואחרי זה כמעט כל דקה שתיים יש לי פריז יש לי כרטיס מסך NVIDIA GFORCE 4 440MX 64M ויש לי את הדריבר הכי חדש המחשב אחרי פורמט זה לא קרה לי לפני הפורמט וגם המחשב נראה לי קצת איטי יותר מאז הפורמט האם הבעיה בכרטיס מסך או שזה איזה הארד דיסק שעומד להישרף?? תודה מראש לעונים

8. Started by MiRROR,

שלום לכולם יש לי שני הראדיסקים, הראשון פורמט והותקן עליו WINXP PRO 20 השני נשאר כמו שהוא, אכ כשניגשתי לדיסק השני הצלחתי לקרוא ממנו פעם אחת ולאחר מכן כל פניה שלי אליו המחשב נתקע, חושב, ולאחר מכן המחשב מציע לפרמט את הכונן. מה ניתן לעשות הכונן מכיל מידע חשוב. מבקש עזרה איך להציל את הספינה לפני שהיא טובעת.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  9. Started by kingdavid,

עזרה בבקשה

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  10. Started by flowmeter,

שלום לכל חברי הפורום. לפני כמה ימים הוצאתי את ההרד דיסק ונתתי לחבר שלי אותו כדי שיעשה לי פורמט. בכל מקרה היום אני שם לב שכל פעם שהוא "חושב" אז הוא מתחיל לעשות רעשי חשיבה כאלה שפעם הוא לא היה עושה. ההרד דיסק הוא ווסטרן דיגיטל 40GB 7200RPM יכול להיות שלא הרכבתי טוב? יש לציין שהכל עובד פשוט הוא מרעיש פתאום.

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  11. שלום למי שהחליט לעזור לי : ] דבר ראשון יש לי מחשב פנטיום 3 500 , לוח אם של SIS 5600 3slots PCI + 1 AGP קניתי איי-פוד 20G U2 PHOTO ושאני מחבר אותו לUSB אז המחשב מציין שזה חיבור איטי 1.1 ולא 2.0 אז החלטתי לקנות כרטיס פייר-וייר שיעבוד יותר מהר. קניתי כרטיס וייר -פייר התקנתי במחשב, המחשב שלי זיהה אותו הכל טוב ויפה (ציין שזוהתה עוד רשת בנסף לכרטיס רשת שלי) וברגע שאני מחבר את הכבל פייר וויר לכרטיס ואז לאייפוד , המחשב מוסיף את האייקון הקטן של SAFE REMOVE ואחרי שניה עושה ריסט למחשב, וכך כל פעם שחיברתי את איי-פוד הוא עשה ריסט. ובכן ניסיתי להחליף מקום לסלוט אחר וגם לא עזר. אשמח אם תעניקו לי פתרון. בברכה אלדר.

• 10 תגובות
    • 847 צפיות
  12. שלום. כמובן אין לי נסיון רב בלהוציא בטריות ביוס מהלוח אז באתי לפה לעזרה זה הלוח הישן שלי: תודה לעוזרים! :]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by liloli,

אהלן אנשים. לפי מה שקראתי על הביג טייפון אין לו מנגנון עצירה לחיזוק הברגים ואפשר להמשיך לחזק אותם עד גרימת נזק למעבד וללוח. איך אני יודע כמה צריך לחזק? ולגי המישחה הטרמית כמה אני שם ממנה על המעבד? (והאם יש צורה מיוחד בא צריך להשים את המישחה?) תודה.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  14. Started by ben007,

שלום! לאחרונה הוספתי סטיק של חצי ג'יגה למערכת שלי, ומאז גם לפי העין וגם לפי תוכנות ניטור הביצועים דווקא ירדו. [ שני הסטיקים זהים, 512 DDR של A-DATA בעלי אותם צ'יפים במהירות 400, מוגדרים בביוס לעבוד על 2.5 ] מה הבעיה?

• 14 תגובות
    • 780 צפיות
  15. Started by uzana2004,

לחבר שלי יש כרטיס מסך מהסוג הנ"ל ומופיעה לו השגיאה הבאה במקום להראות את ההגדרות של הכרטיס מסך: התקנו דרייברים הכי חדשים לאחר הסרה של הישנים וזה לא עזר...מה לעשות(הסרנו עםדרייבר קלינר פרו).. מה עוד אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  16. Started by KindaLost,

שלום, מדוע התופעה הזאת קורה ? האם ניתן למנוע אותה ? והאם זה הגיוני שצורב DVD חדש ישמיע רעשים כאלו ? אגב, חיפוש בפורומים העלה חרס - השרשור הקודם נקטע ללא תשובה. עדיאל.

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  17. Started by anakin,

שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב שמעולם לא ראיתי לפני ולכן אני גם לא מצליח לפתור אותה. המחשב פשוט קופא, זאת אומרת כל מה שהיה על המסך פשוט נשאר אותו הדבר, כלום לא זז ואי אפשר לעשות כלום. אפשר לפתוח את הכוננים ולסגור אותם, המאוורים ממשכים לעבוד וגם המודם מראה כאילו יש תקשורת אבל המחשב קפוא. הדרך היחידה לצאת מזה היא ריסט ידני או כיבוי ידני. התקלה מגיעה כל פעם אחרי זמן אחר, ניסיתי לבדוק אולי יש תוכנה שגורמת לזה...לא, כל פעם שזה קורה משהו אחר עובד, ולפעמים זה קורה כשכלום לא עובד. לפעמים זה קורה אחרי 10 דקות ולפעמים עובדרות 3 שעות וזה לא קורה. הטמפ' הן די רגילות ולא עולות במיוחד ברגע שזה קורה. בוינדוס אני לא מצליח למצוא שום נתונים לגבי הקריסה כי מבחינתו הוא לא קורס אלא פשוט הכל קופ…

• 21 תגובות
    • 7.7k צפיות
  18. Started by zaroor,

מה פרוש הפעולה העתק ל-clipboard ?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  19. Started by eizik26,

שלום אנשים אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול. יש לי חבר שיש לו לוח אם ASUS p4s800d-x למעבד אינטל 1.7 הוא קנה 4 זכרונות של 256 (KINGSTON) אך משום מה שהוא שם את כולם יחד המחשה מראה לו רק 256. יש למישהו מושג למה? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  20. Started by Axel Foley,

שאני מנסה לשחק במשחק כלשהו הכל הולך ימינה בגלל הג'ויסטיק למרות שלא מותקן ולא מחובר שום דבר. עזרה תתקבל בברכה

21. Started by yarivot26,

הורדתי Black & White 2, כשנכנתי למשחק הכל פעם יפה, כל הלוגואים עלו, יצרתי פרופיל ולחצתי על כפתור הNew Game וברגע זה המסך שלי נכנס למצב חסיכה בצריכת החשמל (כבוי). האם הבעיה היא בכרטיס המסך שלי? (Readon 9600SE שהיה רשום שהמשחק תומך בזה) או במסך? אם הבעיה היא בכוח כרטיס המסך, מישהו יודע אם OC יעזור ואם כן כמה OC מומלץ לעשות לכרטיס הזה?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  22. טוב אני מחבר את הכרטיס סבבה הכל טוב אחרי 30 דקות בום עושה ריסרטרט לקחתי את הכרטיס שמתי אותו במחשב אחר עובד אבל בביצועים חלשים בטירף קואנטר סטרייק 1.6 זה מירץ במחשב השני ב 90-100 fps שזה עלוב ברמות במחשב שלי הוא מריץ אותו טוב אבל המחשב נופל. אמורו לי שיש לכרטיס הזה מין חיבור שמיתחבר לספק ואמור לקחת כוח מהספק אבל אין לי את החיבור ואין לא יודע איך הוא ניראה/איפה לחבר אותו פתחתי את המחשב ראיתי את הכרטיס והחיבור היחידי שיש שם זה של המאוור ו הוא מחובר עוד דבר יש לי גם כרטיס GF 5500 והוא עובד טוב במחשב שלי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  23. Started by eran1,

שלום לכולם. יש לוח אם k8nf- 9 של ג'יגה בייט עם שמונה חיבורי USB, שניים מהחיבורים נמצאים בקדמת המחשב. כשאני מנסה לחבר את הנגן mp3 שלי של חברת i-river ל- USB שבקדמת המחשב אין תגובה מהמחשב כאילו לא חברתי כלום, וכשאני מחבר אותו מאחורה הוא עובד מצויין. כזכור לי שחבר שלי חיבר אצלי את הנגן שלו ב- USB מקדימה לא היתה שום בעיה. איך אני יכול לבדוק את חיבורי ה- USB ולראות האם כולם תקינים? ואולי בכלל אני צריך לעשות משהו אחר בנושא? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  24. מה אומר ה CPU SPREED SPACROM בביוס והאם להפעילו כשאני מוריד אותו יורדת לי גם המהירות של המעבד מדובר ב AMD 3000 64BIT ולוח K8NF9

25. Started by WillieT,

אני ודוד שלי קנינו שני מחשבים זהים. AMD 64 3000+ וניס לוח של אביט AN8-ULTRA כרטיס מסך ג'יפורס 6600GT של ג'יגהבייט 512 זיכרון ו80 ג'יגה HD (סתם שיהיו לכם כל הפרטים, אולי זה יעזור במשהו) התקנתי את הוינדוס(עם SP2) ואת כל הדברים במחשב שלי והכל עובד מצויין וסבבה. כשאני מתקין את הוינדוס במחשב שלו, אז המחשב עולה וכשאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך (אלה שבאו עם הכרטיס וגם האחרונים מהאתר של NVIDIA) המסך פשוט עובר ל POWER SAVING MODE אחרי הריסט. יש מסך פוסט, רואים את הבאר של התקדמות טעינה של וינדוס אבל כשהמערכת עולה, לא רואים כלום... פירמטתי כבר פעמיים והתקנתי את הוינדוס מחדש ואז ישר את הדרייברים ולא עבד. המסך אגב הוא LG 1750HQ (LCD) אם זה קשור למשהו.... אודה לעזרה כי אני משתג…

• 11 תגובות
    • 954 צפיות

דיונים חדשים בפורומים