עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. במחשב שלי מותקנים 2 HD כאשר כל ההורדות של האימיול הן לדיסק ה SLAVE ולאל דיסק המערכת. חזרתי מהעבודה, אני מסתכל על המחשב ורואה התראה של תקלת מערכת חמורה, אני שומע תיקתוקים חשודים מכיון ה HD וכמו כן רוב ההורדות באימיול צבועות במין צהוב מפוספס. כיביתי את המחשב, חיכיתי כמה דקות והפעלתי. המחשב עולה תקין. הפעלתי אימיול, האימיול מזהה רק הורדה אחת מתוך איזה 15 פעילות שהיו. בדקתי את הנפח של הספרייה הזמנית (TEMP), סה"כ נפח ההורדות הזמניות כ 30GB. יצאתי והזזתי את הספרייה וניסיתי להיכנס שוב, ואז אי אפשר היה להיכנס לספרייה או לשנות לה את השם או להזיז אותה....כלום. ניסיתי גם את כל הפעולות ב SAFE MODE, כלום . כעת כשאני בודק במאפיינים של הספרייה את הנפח וכו, אני רואה שהיא כביכול ריקה, אבל…

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  2. Started by abudy,

יש לי בעיה במחשב השני בבית שאני על האינטרנט ואני יורד למטה בגלגלת זה זז לאט כזה כאילו אין כרטיס מסך על המחשב כמו שמתקינים תוווינדוס ובחורים איזה שעון רוצים וזה זז לאט מה עושים תודה?

3. Started by MrMale,

באחד המחשבים אצלי הייתה בעיה של עליית הוינדוס - הוא הראה הודעת שגיאה ובה אמר שאחד הקבצים חסר קובץ הנמצא ב system32/drivers/pci.sys משהו... (כנראה ווירוס), אוקיי הכנסתי את הדיסק של הוינדוס, הגדרתי את ה BOOT , והוא אכן עלה, אך באמצע טעינת ההתקנה הוא תמיד נותן לי שגיאה שהוא לא מליח לטעון/למצוא קובץ מסויים, זה תמיד קובץ אחר זה לא קרא לי אף פעם, מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  4. אני אנימטורית ועוסקת בתלת מימד, לקחתי שלשום את המחשב מהחנות (לא הרכבתי אותו לבד) ויש איתו כל מיני בעיות. אשמח גם לתשובה חלקית, לכל טיפ ועצה!! :-[ 1. הבעיה הראשונה נוגעת לטמפרטורה: ה-cpu נע בין 48-51 וה-system בין 49-52 גם כשאני לא מבצעת פעולות שדורשות משאבים. הנתונים האלו הם לפי התוכנה שהגיעה עם הלוח אם-"USUS-AI SUITE" לפני כמה דקות המחשב איתחל את עצמו, אני לא יודעת אם הייתה התראה לפני כן ( כי יצאתי מהחדר לדקה.) errors שניתקלתי בהם: א. "microsoft visual c++ runtime library !runtime error Program: c:/program Files (x R6025 -pure virtual call לפי מה שהבנתי, זאת בעיה שקשורה לזמן ריצה ואפשר לראות אותה עם היישום DebugBreak אבל אני לא יודעת מה זה אומר בדיוק.. ב.…

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  5. פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים בגלל שהייתה לי בעייה שאם הייתי מנסה לפתוח קובץ קצת יותר כבד מקובץ txt התוכנה שלו לא הייתה נפתחת וזה היה תוקע את התיקיה (נניח קבצי סרטים, קבצי טקסט כבדים לפעמים גם שירים). כדי להפעיל את הקבצים הייתי חייב קודם כל לפתוח את התוכנה ואז לגרור את הקובץ לתוך התוכנה. עכשיו בערך יום אחרי שפירמטתי הכל עבד סבבה כמו שצריך ואז זה חזר ואני לא יודע מה לעשות. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  6. שלום אנשים.. יש לי מעבד E6600 לוח אם 965P DS3 ו 8800 קירור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO ורציתי לדעת אם הטמפרטורה שלו בסדר - 37 מעלות. ?!??

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  7. פתאום הופיע לי איזה ערך מוזר בשם microsoft user-mode driver framework feature pack 1.0 אני מנסה למחוק אותו ואז הוא מאיים עלי שאם אני יסיר את wudf01000 חצי מהתוכנות לא יעבדו.. מה זה הערך הזה ומה הוא קשור ל"wudf01000" (מה זה בכלל?) ולמה הוא מאיים שחצי מהתוכנות לא יעבדו? לפי חיפוש בגוגל, אני לא היחיד שהערך הזה קיים אצלו, אבל פתרונות לא מצאתי.. הדבר היחיד שמצאתי זה שאולי הערך הזה בא עם מדיה פלייר 11, אבל אני לא בטוח בגלל הwudf01000... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  8. אני לא יודע למה זה קשור וזה קורה לי תמיד כשאני באמצע משחק ... כרגע אני חושב שזה בעיית זכרון פיסי וזה יכול להיות משתי סיבות 1. יכול להיות בגלל ששמתי את שניי הסטיקים על סלוטים 3 ו 4 במקום 1 ו 2 ( לכל החכמים אל דאגה הם עדיין בדואל ) . ?????? 2. ודבר נוסף הוא שבמקור רשום עליהם בתיזמונים 2-3-3-6 וכשהפעלתי אותם על הלוח הקודם הם לא עשו בעיות כלל ועכשיו כשאני מגדיר בביוס AUTO על התיזמונים הוא מזהה לי 2.5-3-3-6 ושם לי אותם על 1T ..... אז הגדרתי אותם בNENUAL דרך אגב המחשב חדש ואין מצב שהזכרונות תקולים .... והספקתי לרשום משהו שהיה רשום במסך הכחול משהו שקשור לקובץ הזה >> portcls.sys מה אתם אומרים ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  9. שלום אנשים, יש אצלי מחשב שפעם עובד ופעם לא עובד. חשמל הוא מקבל בשני המקרים, הבעיה היא שלפעמים פשוט לא רואים שום דבר על המסך. שומעים מספר צפצופים (כנראה מהלוח אם) וזהו... מסך שחור, על המסך רשום Check signal cable. הבעיה היא בטוח לא במסך או בחוטים שמתחברים מהמסך למחשב, בדקתי את זה על שני מסכים, בשניהם אותה הבעיה. חשבתי אולי זאת בעיה בכרטיס מסך, אבל אני לא רוצה להמליץ לבן-אדם להחליף אותו סתם, וכמו שאמרתי, לפעמים המחשב עובד מצויין ולפעמים פשוט מסך שחור ולא יותר. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור בנושא. תודה רבה, מתן.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  10. Started by Sven,

כאשר חזרתי היום הביתה גיליתי שהמחשב נתקע, ניסיתי לאתחל אותו וכל מה שעלה זה מסך שחור. בבוקר לעומת זאת המחשב עבד בצורה מעולה. לידע כללי הוא עבד כל הלילה. כדי לסדר את הבעיה ניסית כמה דברים כגון: לעבור לעבוד עם מסך אחר ולהחליף את כרטיס המסך אך אחד מהנ"ח לא עבד, למרות זאת כרטיסי המסך והמסכים שבדקתי עובדים. במה יכולה להתבטא הבעיה במחשב?

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  11. Started by rabbit,

כאשר המחשב עולה וסורק את חיבורי הIDE הוא מוצא את כל הכוננים חוץ מכונן אחד שלפתע הוא לא מזהה אותו ורושם לי במקום את שם ההארדסיק את גרסת הקשוחה שלו כך: pri master: va20af0c ואז מתחת הוא רושם pri master hardisk fail מה יכולה להיות הבעיה?? כאשר אני נכנס לביוס לראות איך שם הוא מזהה אותו הוא מוחק לי את השורה של ה pri master כלומר אין לי אפשרות להכנס לשם והוא לא רושם שם כלום למישהו יש רעיון?

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  12. שלום לכולם, אני זקוק לדעת מומחים בנושא חומרה בכלל ולוחות אם של אינטל בפרט. היום קניתי מארז חדש: Thermaltake Armor Junior. התקנתי את הספק כוח וחיברתי את הלוח אם למארז. יש לציין, כי ב- Front Panel Connector של לוח האם ישנו חיבור ל - 5v+ Power. למרבה הפלא, אין לי חיבור כזה בכבלים של המארז המחוברים לפאנל הקדמי (ישנם רק ארבעה: מתג הפעלה, מתג אתחול, נורת הארדיסק ונורת הפעלה). כעת, כשאני מפעיל את המחשב, ישנו צפצוף מהלוח אם (בדומה לשל מכבי אש), המסך מגיב והכל בסדר לכ- 20 שניות כאשר לאחריהן מופיעה הודיעה לפיה, המחשב יכבה על מנת שהמעבד לא יתחמם יתר על המידה, ואכן כך קורה. ??? מה לדעתם הסיבה/סיבות לכך? מה עלי לעשות? מה בנוגע לסוגיית החיבור מארז-פאנל קדמי? הרכיבים שלי הינם: P4 3.2 80…

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  13. Started by qipi,

שלום, ברשותי מחשב פנטיום 166 MHZ. המחשב עבר התעללויות רבות, הוספתי לו הארד דיסק חדש , שלקח לו הרבה זמן לזהות, אבל הצלחתי לבסוף. הבעיה היא שכאשר אני מחבר כונן תקליטורים כלשהו (ניסיתי חמישה) , המחשב מסרב לעבוד - שומעים את הארד דיסק מתחיל לעבוד ,אך המסך הראשי לא עולה, ואם מנתקים את הכונן תקליטורים אז הכל עובד טוב. כיצד אני יכול לפתור את העיה הזו? זו יכולה בעיה בג'ימפור? (הHD מוגדר כ MASTER) תודה מראשץ

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  14. Started by Nirtz,

יש לי לוח אם של ASUS מסוג M2NPV-VM ו2 זכרונות של 512 RAM במהירות 667 MHZ של TwinMOS. מאז שקניתי את המחשב ( חצי שנה, אני באמת לא יודע למה לא טיפלתי בזה עד עכשיו ) המחשב זורק מסך כחול ומאתחל את עצמו כל כמה זמן, הזמן לא קבוע וזה יכול לקרות בכל זמן בכל מצב. פירמטתי מספר פעמים ובכל פעם הבעיה חזרה ( ללא התקנת שום תוכנה ) ומכאן אפשר לדעת שהבעיה חומרתית. השגיאות שאני מקבל בזמן המסך הכחול : 0X000000A ו 0X0000007F גיגלתי, ושתי השגיאות מעידות על בעיה בזכירון או בגישה ללוח האם. עדכון ביוס יכול לעבוד? כל דבר חוץ מהחלפת הזכרונות? כי אני לא מוצא את האחריות המזורגגת. ( נ.ב - הרצתי MemTest במשך 18 שעות ולא מצאתי שגיאה, לא הרצתי את הכל כי פשוט נשבר לי באמצע ).

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  15. יש לי צורב של NEC , הוא קורא דיסקים די וי די, צורב דיסקים רגילים אך משום מה אני לא מצליח לצרוב דיסק די וי די , לא בהכרח סרט אלא גם DATA. אני צורב דרך נרו ובוחר בסוג הדיסק כדי וי די ועדיין זה לא עובד. אמרו לי אוליי צריך להגדיר משהו, מישהו יכול לעזור ? בתודה, איתי (הבעיה לא שלי, אצל חבר, אז גם תודה בשמו :])

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  16. Started by Mr.Pepo,

שלום כולם אחרי פירמוט המחשב קופא ברגע שאני לוחץ על החיבור לחייגן, ואחרי 2 דקות בערך המחשב חוזר לעצמו. כבר שאלתי את זה פעם כאן וענו לי שזה משהו עם ההגדרה של ה-IP. לא מצאתי את הדיון בחיפוש אז אני מקווה שמישהו יכול לעזור לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  17. Started by Guarding angel,

הלוח שבחתימה אם אני לא טועה הוא עד 400MHZ אז השאלה שלי היא אם אני לוקח 2 כרטיסים של 512\400MHZ האם הוא יספוג אותם או לא יקבל אותם?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  18. Started by rgrg,

במסך LCD של סאמסונג מדגם 172N שנתגלו בו בעיות ריצוד מסויימות, נלקח אכן לבדיקה אצל יבואן סאמסונג - חיון. אך שם נאמר שהם "לא מתעסקים עם הדגם הנ"ל", ולכן לא מוכנים אפילו לבדוק אותו. לי אישית, יש הרגשה שהבעיה היא מזערית, שכן התקלה "באה והולכת".. וכשהמסך אכן עובד, הוא פועל מצויין. היתה לי בעיה דומה בעבר עם מסך הLCD של פיליפס שלי, שעבר כיוונון פשוט ועד היום פועל בצורה מצויינת - זה המסך המרכזי שלי, המשמש אותי לעבודות צילום ועריכה. כך שלדעתי הבעיה היא מזערית רק ש"חיון" מתנערים מאחריות. מישהו יודע אם שווק המסך בארץ והיכן הוא נמכר בעבר ? שאלה נוספת - האם מישהו מכיר טכנאי/מעבדה אמינה בארץ שאכן יוכלו לבדוק את המסך ? אני מאמין שישנם עוד גופים כשרונים טכנים המסוגלים לתקן תקלות מסוג זה.…

19. הייתי מעוניין בחוות דעת על זיכרונות מסוג זכרון Hynix DDR2 1GB 667MHz

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  20. Started by Doctor Robert,

שלום, ניסיתי היום להפעיל את המחשב והווינדוס עלה לשניה ואז קרס ונתן לי מסך כחול. המסך כחול מופיע ממש לחצי שניה וכמובן שאי אפשר לקרוא את הפרטים שהוא נותן. עכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב הווינדוס עולה לחצי שניה, מסך כחול לחצי שניה וריסטארט וכך חוזר חלילה. הווינדוס כן עולה במצב בטוח, ניסיתי לעשות שחזור מערכת אבל זה להועיל. אני מעלה לכאן קובץ מיני DMP שהוצאתי ממצב בטוח. מהיכן ניראת הבעיה? תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  21. Started by No-Limits,

שלום לכולם. אני יודע שהנושא הזה חרוש אבל אני חייב שתעזור לי. התסכלתי בהודעות אחרות אבל רציתי שתשמעו ספציפית את המקרה שלי. שוב מצטער על כך שזה חרוש. יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.4 ג'יגה הרץ. 1250 מגה ראם DDR 266. עכשיו יש לי שני מאווררים חוץ מהמאוורר של ה CPU. עכשיו יש לי בעיה של התחממות, בזמן נתון (ללא מאמץ) הטמפרטורה שה-SENSOR מראה לי ב CPU היא 40 מעלות. אני לא יודע אם זה סביר. אבל כשאני מתחיל לשחק במשחקים, למשל ב PES5 וממש בימים האחרונים ( אולי כי הטמפרטורה עלתה בזמן האחרון) אז כשאני משחק הטמפרטורה שמראה ה-SENSOR היא 50 ואפילו קצת יותר. כשאני משחק במשחק PRO EVOLUTION 5 המחשב עושה לי כל הזמן ריסט, הוא עבד חלק הכל עובד טוב ופתאום עושה לי ריסט. לפעמים אחרי חצי שעה לפע…

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  22. Started by Maiasony,

עשיתי את זה עם לוח אם חדש כל שאר המפרט נשאר אותו דבר עם 6600 GT AGP והציון ב 3DMARK 003 ירד מ 8000 ל 5400 למהההההההההההההההה למשל בFIFA 06 שיחקתי עם האינטל על הכי גבוה ב 80 פריים עכשיו זה לא עולה על 22

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  23. Started by avi-g2005,

יש לי מצלמת אינטרנט אבל התוכנה שיש לי היא מעפנה (AMCAP?8) אז איזה עוד תוכנות יהיו טובות פנטיום 2 64 זכרון וזהו תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  24. אני רוצה להעבהיר משלי כמב קבעצים , עיזרו לי slim's, תודה רבה, אבי

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  25. Started by Aviv C,

אתמול המחשב נכבה לי פשוט באמצע שעבדתי איתו. ניסיתי ללחוץ על כפתור ההפעלה וזה לא הפעיל את המחשב. המסך קיבל חשמל, הרמקולים קיבלו חשמל, הלוח אם קיבל חשמל אבל כפתור ההפעלה לא פעל. חשבתי שאולי הספק כוח הלך אבל אחרי שהוצאתי את הכבל של החשמל של הספק כוח והחזרתי אותו חזרה כפתור ההפעלה כן עבד ועד עכשיו המחשב עובד כרגיל. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.