עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Schaeffer,

פתרתי את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  2. Started by Jounce,

שלום יש לי צורב NEC מדגם ND-3520A. הוא עם ה- F/W הכי עדכני מטעם החברה - 3.07. יש לי אותו למעלה משנתיים, ועד לפני כמה ימים הוא צרב מעולה ובלי בעיות. לאחרונה, כל דיסק שאני צורב (ממדיות שונות ומסוגים שונים) משלים את הצריבה בהצלחה (רואים על הדיסק שכל המידע נכתב), אבל מעה"פ (WinXP sp2) מזהה את הדיסק כדיסק ריק (ומן הסתם, כשמנסים לכתוב עליו שוב, מקבלים הודעת שגיאה שהדיסק מלא). השתמשתי בשלוש תוכנות שונות - Alcohol 120%, Nero ו- QuickBurn (שלושתן בגרסאות הכי עדכניות שיש), כך שלא נראה לי שמדובר בתוכנה. גם ניסיתי לצרוב סוגים שונים - DVD, ISO, קבצים בודדים - והכל נגמר באותה תוצאה. האם אכן מדובר בבעיה בצורב, והאם הבעיה מוכרת לכם? בתודה מראש על העזרה (לא בא לי סתם לקנות צורב חדש ולגלות…

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by ScreameR,

המחשב החל להכבות בלי סיבה... ובלי קשר (או אם) כשאני מפעיל אותו כל פעם הוא רושם לי FLOPPY DISK FAILED ואני צריך ללחוץ F1, בחלק מהמקרים זה נכנס לי אוטומטית לביוס לאיזור שבו עושים בד"כ OVER CLOCKING.. חשוב לציין שמעולם לא עשיתי O.C למחשב... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by Anonymous1,

שלום, בחוברת הלוח מצוין על חיבור USB מרגליים בלוח לחלק האחורי ואין חיבור וציון לחיבור ל USB קדמי, חיבור זה משמש גם ל USB קדמי? תודה.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  5. שלום, יש לי בעיה מעיקה בה המחשב נתקע על מסך כחול ובו כתוב שיש בעיה עם הTCPIP.SYS ואין ברירה אלא לאתחל אותו מחדש. הרצתי חיפוש בפורומים שונים לגבי מסכים כחולים וקראתי שייתכן שהבעיה היא תוכנתית או חומרתית, אני מצרף את 5 הדאמפים האחרונים שלי כדי שמי שמבין יוכל לנתח אותם ולעזור לי לפתור את הבעיה.. וזה המפרט שלי (ולא נעשה לו אוברקלוק): Intel Pentium D 920 Presler ASUS P5LD2 Deluxe Socket T pqi TURBO DDR2 2GB Leadtek WinFast PX7800GT Extreme TDH Geforce Hauppauge WINTV-PVR-150 Maxtor DiamondMax 10 250GB Enermax 420W EG425P-VE FMA Maxtor 120GB WD 80GB TOSHIBA DVD-ROM X16 NEC DVD-RW 3500 Coolermaster CAC-T05 Centurion 5 Samsung SyncMaster 930B תודה מרא…

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  6. Started by jonsi11,

קניתי דיסק קשיח חדש והתקנתי אותו אז התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה בקיצור אחרי שאני מסיים להתקין כמעט הכל אני מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך ואני מאתחל את המערכת ואז מתחילים המסכים הכחולים אני לא מספיק אפילו לקרוא אותם ומה שכן הספקתי לא מצביע על משהו ספציפי הכרטיס מסך הוא של sapphire radeon 9600xt vivo עכשיו הקטע המוזר שאם אני לא מתקין את הדרייבר אז המחשב עובד בלי בעיות עם הכרטיס מסך מה יכולה להיות הבעיה בהתחשב בכך שבלי דרייבר הכרטיס עובד? והאם יש תוכנה לבדיקת תקלות בכרטיס מסך? או שיש למישהו רעיון מה לעשות כי חבל לי על הכרטיס הזה אז אני רוצה להיות בטוח במאה אחוז שזה בגלל שהוא דפוק תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by pk1,

אם אני משנה את סדר חיבורי הIDE במחשב זה ישנה משהו? אני מתכוון למשל להחליף בין הכבל של הHDD לכבל של כונןCD או צורב זה משנה אם על אותו IDE שהיה פעם את הHDD והפלופי יהיה עכשיו משהו אחר? בקיצור אם אני משנה את חיבורי הIDE במחשב, תהיה לי בעיה?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  8. העכבר המובנה שמחשב הנייד שלי (compaq armada m700) הפסיק פתאום לעבוד. מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני אוכל לתקן אותה? תודה מראש למי שיעזור.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  9. הרצתי Analyze על המחיצות C,D בעזרת התוכנה PerfectDisk (כונן קשיח אחד שפיצלתי ל-2 מחיצות) איך התוצאות ? (לפי איך שזה נראה ואני ממש לא מומחה גדול, לא נראה כאילו הכונן בסדר) נ.ב הבדיקות נעשו עקב איטיות במשחק מסויים שאמור לרוץ חלק במחשב שלי. (Wheelman) כונן C כונן D

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  10. Started by itaysp,

שמתי לב לבעיה רק לאחרונה. כשאני פותח את המחשב ושם מוסיקה הכל עובד כמו שצריך.. אחרי כמה שעות אם אני בא לשים עוד פעם מוסיקה לפעמים הכרטיס קול עובד ולפעמים לא. לא סגרתי שום ישום או משהו שעלול לגרום לכרטיס לא לעבוד. הכטיס שלי הוא על הלוח ככה שאני לא חושב שאולי הוא לא מחובר טוב. אחרי שאני עושה LOG OFF - LOG ON או ריסטרט הכל חוזר לקדמותו. מה יכלה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  11. Started by AMD Sempron +3100,

סתם גלשתי ופתאום ראיתי את זה----->>>> http://www.terminal.co.il/asp/prodtype.asp?recorprod=1&prodtype=215&ph=&keywords=&recor=1&SearchFor=&PT_ID=1 נראה מעבד תוצרת סוריה.

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  12. אז החלטתי לפרגן לעצמי עם עוד חצי ג'יגה זיכרון (2X256) וHD SATA 120 של WD, אז עכשיו יש לי 4X256 ו 2X120HD אחד SATA אחד IDE טעות נוראה מסתבר... או לפחות בנתיים. אז ככה: חיברתי את הHD לSATA על הלוח אם (ASUS P4S800D) ואיפשרתי את הSATA בביוס הכנסתי את הזכרונות והדלקתי את המחשב. כבר בטעינה של הביוס הוא רשם לי Overclocking Faild ולא עשיתי אוברכלום!! באמת שאני צנוע, יש לי מעבד אינטל 2.66 ונראה לי שזה מספיק לי. אח"כ הווינדווס קרס כל הזמן אז ניסיתי לתקן אותו עם הדיסק התקנה שלו (XP HOME) מה שהתברר כטעות נוראה כי הוא דפק לי לגמרי את הXP והייתי צריך להתקין אותו מחדש אחרי פירמוט כמובן. מה עוד שכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא רוצה שאני אכנס לאיזה UTIL של הביוס כדי להגדיר RAID, יש לי רק S…

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  13. Started by godslayer,

קניתי מסך חדש לאחר שהמסך הישן שלי התקלקל,בכל מקרה התקנתי את הדריוורים והכל ועכשיו יש לי אפשרות רק של 60הרצים(כואב בעניים),איך אני יכול לתקן את זה? מסך דק 19 אינץ של neovo תודה מראש על העזרה(מקווה שהגעתי לפורום הנכון ואם לא אז מצתער)

• 9 תגובות
    • 663 צפיות
  14. שלום לכם!!! יש לי בעייה קטנה במסך במחשב , זה מחשב של dell. והאחים שלי שיחקו במחשב , ופיתאום נהך לי המסך לצד שני. מה הכוונה נהפך כל השורת משימות ההתחל וכו' הם עכשיו הפוכים , כאילו עם אני הופך עכשיו את המסך אז אני יראה טוב. איך אני מסדר את זה שיחזור הכל כמו שהיה? בתודה מראש בר לוי!!!

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  15. Started by ariel007,

שלום, ברשותי המדפסת שבכותרת. הרבה חברות מוכרות עבורה דיו חלופי (HP 655) שהוא כמובן הרבה יותר זול מהמקורי. השאלה שלי - האם המדפסת תקבל דיו חלופי או שהוא לא יזוהה וייחסם?

16. Started by It1654,

http://www.siz.co.il/my.php?file=ntggmqzzzc5z.jpg וגם פעם אחת הופיע לי NDIS.SYS מה אלו הקבצים האלה?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  17. Started by Bug,

העברתי HD ממחשב אחד למחשב אחר, הכל טוב בביוס וגם כשמערכת ההפעלה עולה הכל נראה תקין, אפשר לראות את ה HD בMy Computer אבל אחרי כמה רגעים המחשב קופא ולא ניתן לבצע שום פעולה. אם אני מנתק את הHD החדש הכל עובד רגיל. שני ה HDs הם SATA. מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by korn6532,

כל פעם שאני מנסה להתקין קובץ ISO זה עושה לי את השגיאה הזאת....משחק אחד כבר הפסקתי לנסות להתקין אבל נמאס לי מזה בדקתי בגוגל ולא מצאתי תשובה חד משמעית...עזרה מישהו ? אני משתמש בוינדוס 7 וניסיתי בכל תוכנה אפשרית...אלכוהול 120 אחוז,דימון טולס,פאוור ISO,אייאסאו באסטר

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  19. שלום יש לי בעיה מוזרה כבר די הרבה זמן התצוגה במסך פתאום נעלמת לי לשניה וחוזרת.. ולפעמים זה קורה ברצף פעם אחר פעם. זה קורה לעתים רחוקות הבעיה התחילה לפני כמה שבועות, התקנתי מחדש את הדרייבים וזה לא עזר פתחתי את המארז חיזקתי את המגעים וניקיתי אבק..ואז הבעיה נעלמה לכמה ימים ואז חזרה. ועכשיו זה קורה פעם ביומיים או אפילו יותר..ממש מוזר אשמח מאוד אם תעזרו לי תודה מראש כרטיס מסך של GEFORCE 5500FX

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  20. באמצע משחק קארומ שמי שלא יודע זה משחק ביליארד ברשת התכבה לי המחשב בפתאומיות ולפני שהוא התכבה קיבלתי מן מסך כחול שלא הספקתי לראות אפילו מה כתוב בו. בכל מקרה העלתי קבצי minidump ,מישהו יכל בבקשה להסביר לי מה הייתה הבעיה?הקובץ האחרון אני מניח שהוא קשור למקרה הזה תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  21. Started by Delapro,

לפני כמה ימים רציתי להדליק את המחשב והוא לא נדלק, כלומר הוא נדלק, הנורה דולקת אבל המסך נשאר בSTAND BY וכלום לא קורה. אפילו ווינדוס לא עולה (הבנתי את זה לפי האי-פעילות של נורת ההרד דיסק). לא ידעתי מה הבעיה אז פירקתי את המחשב. שם בדקתי מה שרק אפשר. ניתקתי הכל כולל הארד דיסק וכלום, המחשב נדלק, המאוררים עובדים אבל המסך לא נדלק ווינדוס לא עולה. בדקתי את המתחים בחיבורים של הספק בסדר ואכן הכל בסדר, 5.15 ו-12.15, בגדר הנורמה. דבר הבא שעשיתי זה פירקתי את הקירור על כרטיס מסך ובדקתי אם לא נשרך המעבד שלו ושם ראיתי שאין כל סימן לחריכות. אחרכך בדקתי אם הזיכרון בסדר. השארתי סטיק אחד של זכרון מתוך 2, אחרי זה החלפתי ביניהם ועדיין כלום לא קורה. אני כבר לא יודע מה עוד אפשר לעשות. גם בדקתי א…

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  22. Started by d pro,

מופיע לי ב problem and solutions וזה עושה לי ריסטארטים Consider BIOS upgrade Microsoft is unable to determine the exact cause of this error. However, this problem was most likely caused by an error in your computers random access memory (RAM). RAM is the main internal storage area the computer uses to run programs and store data. During the crash analysis, we noticed the basic input/output (BIOS) system version on this computer does not match the specifications for the central processing unit (CPU), also known as a processor, that is installed on your computer. This can occur when a newer processor is installed on an older system board or older BIOS. Using a BIOS that doe…

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by nim901,

יש לי את הלוח is7-e ואני שומע הרבה יותר חלש לעומת הלוח הקודם שלי, זה בטח קשור לזה שיש לי פה 6 ערוצים, איך אפשר לסדר את זה? (להגביר את עוצמת הקול)

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  24. Started by shahark55,

צהריים טובים ושבת שלום לכולם לאחרונה הוחלף לי לוח האם של המחשב ולצערי התייאשתי מללכת למעבדה ולנסות לתקן את כל הבעיות שצצו לאחר ההחלפה! יש לי בעיה עם כרטיס הקול... אני לא מצליח לשמוע כלום במחשב. התקנתי דרייברים .וכו.. ללא הצלחה הצלחתי לזהות את הבעיה ונרשם לי : Soundcard:Closed CaptionDecoder יש למישהו רעיון?? תודה מראש שחר

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  25. Started by liiight,

הבעייה היא שהמסך מכבה את עצמו לפעמים. כלומר, לא נכנס לSTANDBY אלא נכבה לגמרי, לפעמים לכמה דקות, לפעמים ליותר זמן. בעבר הייתה לי את הבעייה הזו והחלפתי את המסך (לפחות אני מקווה שהחליפו לי אותו) והכל היה בסדר לכמה חודשים. אבל עכשיו הבעייה חזרה. אני משתמש בכניסת DVI למסך אבל זה קורה גם עם הRGB. המסך לא מתחמם בכלל ולפי מה שראיתי התופעה קורית באקראי (גם כשהמסך בSTANDBY והמחשב מכובה). למישהו יש משוג מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים