תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מקווה שזה המקום לשאול: יש לי DVD של VIEWPOINT דגם VP306 הוא לא קורא כתוביות. מישהו יודע אולי איפה אני יכול להוריד עדכון שיאפשר לי לראות כתוביות? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אחיין שלי קנה זכרונות חדשים: KINGSTON 2X256MB DDR 400MHz כאשר הוא מכניס אותם לשני הסלוטים ומדליק את המחשב מתקבלת הודעה: (פירוש לעברית): "במחשבך ישנם מספר קבצים מקולקלים,הכנס את הדיסק המקורי של WINDOWS ולחץ על מקש R ו-WINDOWS יפתור את הבעיה" . אני לא מבין בזה כל כך,האם זה בטוח לנסות מה שכתוב בהודעה? (הוא לא מעוניין בפירמוט אם לא נחוץ). אם יש למשהו פתרון בבקשה שיעזור,תודה מראש. המחשב שלו דיי חדש: P4/3.0 (בערך שנה).
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי מחשב: intel core2 duo e6300 gigabayte p965 s3 nvidia geforce 7600 gt 2x512 mb digma cl5 1x2 gb kingstone cl 5 w.d 160 gb aajs המחשב לפעמים עולה ולפעמים לא הוא מגיע לקטע בביוס אחרי שהוא מזהה את המעבד ושם הוא נתקע נראה לי שהוא מנסה להעלות את ההארד דיסק מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הם הפסיקו לעבוד,זה איזהשהו חלק נפרד מהלוח אם או שזאת בעיה בלוח אם? כלומר אפשר לקנות איזשהו חלק ולהתקין אותו מקדימה או איך זה עובד?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם! בשבוע האחרון, כאשר אני משחק אני ניתקל בתקיעות במחשב ולאחר זמן מה שהמחשב נשאר תקוע עולה מסך כחול. העלתי גם תצלום של הבעיה. מה לדעתכם הבעיה? זו בכלל בעיה בתוכנה או בחומרה? הרצתי גם חיפוש ואמרו שכדאי לפרמט, אבל הייתי מעדיף לנסות לפתור את הבעיה כי לפרמט עכשיו זה די סיפור והייתי רוצה להימנע מזה כמה שניתן... תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
סיימתי להרכיב את המחשב עם הבעלים של החנות והמחשב שלי איטי והוא אמור לטוס כמו חללית!!! קחו לדוגמא חלון של המחשב שלי.. כשאני פותח את המחשב שלי אז הוא לא נפתח לי בבום, זאת אומרת על המאית שניה אלא שנפתח החלון ורק אחרי עשירת שניה רואים מה יש בחלון... יודעים מה אני מתכוון? כאילו המחשב לא כל כך מהיר.. אז המוכר אומר לי שזה בגלל הכרטיסי מסך.. SLI של טווינטק 9600GT עם OC edition אהה ועוד משהו.. אני אמור לשים ספק 750W מודולרי של TT ואז ראינו שחסר איזה כבל שמתחבר ללוח אם אז הוא בינתיים שם לי סתם ספק סטנדרט 550W עד שיגיע הכבל ביום שני.. קיצר אני כולי מבואס לא מבין למה המחשב שלי לא עף כמו מטוס אז חבר שלי אמר לי שיכול להיות שזה בגלל הויסטה וגם הוא לא מזהה לי 4GB אלא רק 3GB בגלל שזה…
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי מחשב שנתיים וחצי בערך לא היה לי שום בעיה איתו, כל וירוס שהיה סידרתי אותו המחשב עובד מצויין מצויין. זה התחיל לי ממזמן [לא הורדתי תוכנה או משהו] אני ניכנס לסקייפ המחשב ניתקע, אני מפעיל סרט על הנגן הרגיל של הווינדאוס ניתקע [שירים לא] - ביגלל זה הורדתי נגן אחר BS PLAYER, אני מפעיל משחק GHOST ONLINE שרק הורדתי לוחץ START ניתקע. היה לי עוד כמה תוכניות שאני לא זוכר את שמם שהיה ניתקע לי פשוט מחקתי.. השתמשתי בתוכנות הבאות: Malwarebytes Anti-Malware, ComboFix, UnHackMe, HitmanPro, SUPERAntiSpyware Alternate Startועדיין תוקע.
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
היי, אני עם חבילה של 100 מגה. קניתי את הראוטר Archer vr400 והאינטרנט זוחל. גם בכבל וגם עם ווייפיי. בדיקת מהירות מראה גג 3 מגה הורדה ו-5 העלאה. חיברתי את הראוטר הגנרי של בזק d-link dsl-225 והמהירות בסדר. גרסת firmware הכי מעודכנת. איפסתי והכנסתי שוב את כל ההגדרות וכלום לא עוזר. יש למישהו רעיון מה עוד אפשר לשנות בהגדרות?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק ניד של sandisk מסוג micro והשבוע קניתי נגן mp3 companion הבעיה היא שהנדן לבד עובד וגם הזכרון אבל כשאני מחבר אותם הוא כותב לי "Warning FAT erorr" מישהו אולי יודע איך מתמודדים עם הבעייה? ניסיתי לפרמט את הזיכרון ב-FAT וב-FAT32 בשני המקרים לא עובד תודה
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
לאחרונה (ויש לציין שרק לאחרונה) במחשב השני בבית , כשאני משאיר אותו דולק בלילה , וגם כשאני מכבה את המסך כשאני חוזר נשארים לי כיאילו חלונות פתוחים שאני לא יכול לסגור - כי הם לא באמת שם ורק כשאני עושה איזה רפרש או מפעיל משהו אחר עליהם זה נעלם וחשוב להזכיר שלא הייתה לי את הבעיה הזאת לפני.. רציתי לברר מה יכול להיות הגורם לבעיה המוזרה הזאת : כרטיס מסך / מסך - יש לציין שהדרייברים דיי חדשים כרטיס מסך : Radeon 9200 מסך : MAG 786FD תודה לעזורים.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
יש לי בעיה שמזה זמן רב המחשב שלי נוטה לקרוס בזמן משחקים מסויימים אבל לאט לאט הקריסות נהיות יותר ויותר תכופות ואלו דוגמאות: 1. CIVILIZATION V קורס מיד לאחר הפעלת מפה חדשה או פתיחת שמירה קיימת 2. fallout 3 קורס אוטומטית בנקודות מסוימות ולפעמים קורס בלי קשר מפרט טכני: CPU: intel dual core 2.2GHZ כרטיס אם: 945GM-S2 RAM: 2GB ROM: 600 GB - תפוסה כמעט מלאה (17GB נותרו) כרטיס גרפי: ATI Radeon 4800 series OS: Windows 7 32-bit בגלל שהבעיה היא לא בחוקיות אני מאמין שיש בעיה בחומרה או תוכנה. תודה ליעד
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי את המשחק מאפיה ב-3 דיסקים והסי די לא מצליח להתקין אותו אז העתקתי אותם למחשב ואת זה הוא הצליח עכשיו אני רוצה להפוך כל דיסק לקובץ אחד של bin כדי להתקין אותו מהמחשב בכונן וירטואלי... איך אני עושה את זה??? (המשחק עובד טוב מהדיסקים האלה היה לי אותו במחשב הישן)
-
- 9 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני זמן מה קניתי מחשב, וניסיתי לחבר אליו דיסק קשיח ישן של excelstor בנפח 40gb, ממחשב ישן שהושבת, אולם בכל זאת הדיסק הקשיח שלו אמור להמשיך לעבוד. הבעייה היא, שכאשר אני מחבר את הכבל של הספק לדיסק קשיח לאחר שחיברתי את כבל הide, הוא כמובן נדלק ואז לאחר שתי שניות הוא מתחיל להשמיע קולות צפצוף וסוג של חריקה, ללא הפסקה. כמובן שהוא גם לא מזוהה ע"י המחשב(המחשב מכיל דיסק קשיח של seagate בנפח 500gb במקור), ואינני יודע אם הבעייה היא בדיסק הקשיח שייתכן ונדפק, או אולי בחיבור לא נכון\הגדרות לא נכונות. אני לא רואה סיבה שהוא יידפק, משום שהוא עבד יפה מאוד במחשב הקודם וללא תקלות, עד שהמחשב הישן הלך קפוט(הספק לא עובד). האמת שאני לא צריך כל כך את הדיסק קשיח עצמו, אלא שהוא מכיל המו…
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחורנה המחשב נהייה איטי מאוד . לדוגמא אם אני יושב באינטרנט לעבור מאתר לאתר לוקח לו איזה 5 דקות עד שהוא עושה משהוא גם מערכת הפעלה עד שעולה אפשר לשתות כוס קפה ץ משעשיתי כך: בדיקת זכרונות MEMTEST -תקין אחרי 10שעות פירמוט דיסק קשיח והבעייה עדיין קיימת ץ הורדתי בדיקת דיסק קשיח מאתר WD ו בטסט הוא רשם לי כך: test comleted winhout errors error /status code :0007 מזה אומר שדיסק קשיח שלי לא תקין ? תעזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
המחשב נידלק רק לאחר לחיצה חזקה מאוד, על הזיכרונות ,וגם זה טוב רק לכמה דקות ושוב צריך לילחוץ! בדקתי בביוס והסיסטם מראה 20 מעלות והמעבד61 החלפתי כרטיס מסך וגם זה לא פתר את הבעיה .בדקתי את הזיכרונות, וגם הם תקינים כך שנישאר לי רק הלוח אם ,איך אני יכול לבדוק אם הוא תקין?המחשב הוא פנטיום 4- 2.8 לוח אם של msi :kopfpatsch: כתוב על הלוח אם-pt880 neo וגם ms-7008 ver:1 כמו כן החלפתי ספק כוח וזה לא פתר את הבעיה והיתקנתי מחדש את הווינדוס וגם החלפתי כרטים מסך.
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
חבר שלי בכל הפעלה מחדש של המחשב מקבל הודעות מוזרת על בעיה במקור הכוח.. אמרתי לך שכנראה הספק כוח שלו עומד למות.. השאלה שלי היא באמצעות איזה תוכנה אפשר לבדוק את העיניין הזה??
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המארז המצויין בכותרת. אני צריך להוסיף צורב חדש, ואני יודע שעלי להסיר את הפאנל הקדמי בכדי שאוכל להוציא ולהכניס כוננים חדשים מקדימה. השאלה היא, איך אני מפרק את הפאנל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש שלא מזמן קניתי אותו .פנטיום 4, 3 גיגה הרץ ,1024 ראם, 120 גיגה בייט -הרד דיסק. עכשיו משום מה המחשב הפסיק לפעול. בלי שום אזהרות לפני כן. המארז של המחשב מאוד חם.. יכול להיות שזה קשור אני לא יודע. המחשב ממאן לפעול (המסך והמחשב לא פועלים). מה עלי לעשות? תודה מראש.. אתם אחלה..
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אהלן. במחשב של חבר שלי הלך הספק. החלפתי והכל נדלק ועבד מצוין אצלי בבית. לקחתי לבית של החבר - חיברתי והמחשב נדלק - אבל המסך לא (הנורה הירוקה מהבהבת בלי הפסקה). הסקתי מכך שהספק אולי שרף את המסך יחד עם השריפה של עצמו. לקחתי את המסך הביתה חיברתי למחשב שלי - עבד מצוין. מה קורה פה ? תודות רבות.
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מזה זמן ארוך יש לי תתקלה הזאת.בכניסות usb הקדמיות במארז שלי-כל פעם אני נוגע עם איזה מכשיר usb(ניסיתי הרבה מכשירים-מצלמה דיגי',זכרון נייד ועוד) המחשב מיד עושה restartדבר שממש מפריע ונראה לי גם הוס תמחשב! הערה-זה קורה לפני החיבור אלא במגע בין 2 המתכות של הusb!בבקשה תעזרו!אולי זה מארז תפוק או לא יודע מה. תודה מראש! :
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי עכשיו שני זיכרונות של 256 מאותה חברה עכשיו אני רוצה לקנות עוד שניים של 256 סה"כ כולל הישנים 1024 איזה זיכרונות לקנות? אותה חברה מה שיש לי את השניים שעכשיו נמצאים בפנים? או שזה לא משנה? העיקר שיהיה 256 ו 256 ?? תודה רבה רבה לכל העוזר...
-
- 9 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, איך אני מתקין XP על SATA 2? אין לי כונן FLOPPY. מה אני בכלל אמור לעשות אם אקנה כונן כזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו מכיר את התופעה (וחשוב מכך את הפתרון) של אתחול כפול בלוח ga-ep43-ds3l? בכל פעם שאני מאתחל את המחשב (בין אם זה ע"י לחצן RESTART או ע"י כיבוי והדלקה) המחשב נתקע במסך שבו מוצגים פרטי לוח האם ומתבצעת ספירת הזכרון. בשלב הזה, המסך מוחשך והמחשב מבצע אתחול מלא מחדש. התופעה חוזרת באופן עקבי בכל פעם ללא יוצא מהכלל! (כמו כן, בהתחלה חשבתי שמדובר בתקלה הנובעת מ-OC כלשהו. אבל גם לאחר טעינת ערכי DEFAULT ב-BIOS לא חל שינוי)
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אז ככה... לפני כחצי שנה קניתי מחשב (את המפרט אתם יכולים לראות בצד) כשקניתי אותו אז המעלות של הרכיבים היו ככה : כרטיס מסך 40 מעלות לוח אמ 15 מעלות מעבד כ - 35 מעלות כיום הטמפרטורה של הרכיבים היא פי 2 יותר ממה שהיה .... הכרטיס מסך שלי 65 מעלות כשהוא במנוחה וזה מתחיל להדאיג אותי.. כנראה גם בגלל זה חלק מן המשחקים החלו לקרטע.. עכשיו לפני שאני פותח את המחשב כדי לנקות שם הכל אני רוצה שתדריכו אותי איך לנקות את המאוורירים ובמיוחד את המאורר של המעבד או שיש איזה פתרון אחר .. ץתודה
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-