תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב ואין לו מאוררים רציתי לקנות לו מאוררים של 120MM למארז כי יש לו שנים שמסתובבים כמו לא יודע ורואשים ממש השמח לאזרה לאמלצה ל2 מאוררים זולם ושקטים למארז אחד מיקדימה ואחד מאחורה. ואם יש בכלל התלבתות או פשוט לקנות את הזולים ב15 שקל או משהו יותר טוב. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מפרט: enermax liberty 500 2gb geforce 6600 gigabyte 965p-ds3 q6600-b3 אתמול עדכנתי את הביוס [דרך הווינדווס] לגרסא F12. [בדקתי בCPU-Z ואכן היה מעודכן שם...]. החלפתי לפני כחצי שעה את המעבד הנוכחי [P4 3.2ghz] ושמתי את הQ6600. המחשב נדלק ומופיע המסך הסגול הזה של גי'גה בייט וזהו לא זז!!כשאני מנסה ללחוץ על הכפתורים במקלדת [כמו del כדי להכנס להגדרות] המחשב לא מגיב לכך....והמקלדת דלוקה.... מה עושים???? ועוד משהו...כשקניתי אותו אמרו לי בחנות לא להוציא את המדבקה...[הם התכוונו לזאת שעל הצד הפנימי של המעבד???] אז לא הוצאתי אותה והכנסתי אותו ביחד איתה. תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
איפה יכולה להיות הבעיה כשמחשב נתקע בטעינה של XP? עריכה: יש מסך כחול שכל הזמן קופץ שאומר משהו כזה: STOP: 0x000000F4 Beginning dump of physicl memorey
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במחשב כרטיס קול מסוג SB Audigy2 ZS. הכרטיס אצלי כ4 וחצי שנים. כשאני מעלה משחקים אני שומע מעין "פיצפוצים" ברקע, וסאונד מקוטע לפעמים. כמו כן, לפעמים הכרטיס לא מזדהה בערוץ הPCI, מה שדורש ממני להחליף סלוטים עד שזה נקלט.. המפרט שלי: Amd 64X2 4200+ Asus A8V Deluxe Radeon 1950 Pro 2GB RAM DDR400 אשמח לעזרתכם. *עריכה: האם ייתכן שהכרטיס מאט ביצועים במשחקים בגלל הסימפטומים הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום... יש לי כרטיס מסך ATI RADEON PRO 128MB ו- מסך שטוח LCD של סמסונג ורק בשבועיים האחרונות אני נתקל בבעיות הנוגעות למשחקים. הבעיה מתרחשת במשחקי המחשב... לאחר כזמן משחק קצר ולעתים אף בתחילתו, גרפיקת המשחק מתעוותת לחלוטין. נוצרות צורות גיאומטריות על גבי המסך בכל מיני צבעים. כשאני יוצא מהמשחק ניתן לראות "שאריות" של הבעיה על גבי הדסקטופ...מעין ריבועים בכל מיני צבעים... אנא עזרו לי... תודה! :'(
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי סטיק של 1GB DDR2 שאני די בטוח שהוא דפוק. כשאני עובד איתו, חלונות XP נתקעת על הזמן ועושה מסכים כחולים, מה שבינתיים לא קרה לי עם סטיק אחר (2 ימים, 7 שעות בינתיים). מה שמוזר זה שהזכרון עובר את MEMTEST בלי בעיות, עובר PRIME95 (המווווון שעות), עובר 3DMARK PCMARK וכו. אבל חלונות נתקעת איתו. ההודעת שגיאה של המסך הכחול זה משהו גנרי, לא ספציפי, אין דרייבר, אין כלום. מחיפוש בגוגל מצאתי שזה או "בעייה עם דרייבר" או "בעייה עם חומרה". באמת, תודה מיקרוסופץ... : (החלפתי את כל הדרייברים, אפילו התקנתי חלונות מחדש, הוצאתי והכנסתי כרטיסים, החלפתי דיסק קשיח, בדקתי חום וכו וכו וכו) בכל המקרה ההודעת שגיאה לא עזרה בכלום. אז כמובן שישר חשבתי על הזכרונות אבל הם עברו Memte…
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש בערך העליתי את הבעייה שלי לדיון בפורום זה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=138309.0 לפי המלצתכם נתתי את הכרטיס לאחריות, אולם לאחר שבועיים נאמר לי (הכרטיס נשלח למעבדות MSI) שהכרטיס בסדר גמור, וזאת על אף שהFPS שלי היה מבייש אפילו R9800... האם יכול להיות שמרמים אותי? או שמא הבעייה יכולה להיות במעבד? תודה לעונים, אני זקוק נואשות לעזרה
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מאיפה הם באו? עשיתי עליהם כבר פעם UNINSTALL ב-DEVICE MANAGER אבל הם חזרו.. מאז שהם הופיעו יוצאת כל כמה זמן הודעה כזאת: זה הופיע אחרי שניסיתי לשחזר קבצים עם התוכנה GetDataBack - NTFS עריכה: ניראלי שזה קשור יותר לפורום תוכנה.. אשמח אם תעבירו..
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
יש לי שאלה ממש קצרה. כיצד אני יכול לצלם תמונה של ה CPUZ שלי בישביל המאגר אוברקלוק שיש לכם באתר בגודל 250KB
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה להפעיל משחק מסויים, עכשיו כשבדקתי בפורומים של המשחק נראה כי אני לא היחיד. הרבה אנשים פתרו בעייה זו עם עידכון הדריברים, אמרתי אני יעדכן גם כן. ראיתי שב FIXES ISSUES היה רשום שטופלה בעייה הקשורה להרצת משחקים. עידכנתי את הכרטיס מסך. עכשיו כשבדקתי את הדריברים של הביוס, אני רואה ש: Video BIOS Date: 21/10/05 ו System BIOS Date: 13/11/06 יכול להיות מצב שהדריברים של ה VIDEO בהפרש של מעל לשנה מהדריברים הרגילים? עכשיו כשניסיתי לעשות עידכון לביוס (Phoenix) ראיתי שהם לא נותנים אפשרות כזו, ומפנים אותך לאתר שיעזור לך לעדכן את הביוס - תמורת 30$. ביזיון. מישהו יכול להפנות אותי לדריברים של הביוס הנ"ל ? והאם נראה לכם שעידכון והביוס יכול לפתור את הבעייה עם הרצת המשחק…
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
האם הלוח הזה - GA-8N 775 ציפסט NF4 של GIGABYTE תומך במעבד INTEL 805 דו ליבתי?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום.. לפני 20 דקות עוד הייתי באמצע נסיון לסדר את המחשב בגלל שכל דבר שהייתי לוחץ עליו עם העכבר היה נפתח אלף פעם.. הפעלתי את המחשב מצב בטוח חיפוש בוטים וירוסים.. לאחר כמה דקות אני מגלה שהאוזניות שלי יושבות על לחצן האנטר בצד ימין חחח.. טוב קיצר הכל טוב ויפה אני מעלה את המחשב בווינדוס רגיל פתאום אני את זה: (זה כל הזמן מופיע אי אפשר להפטר מזה לאחר שאני עושה ביטול הוא מתחיל להתקין שוב.. מה עושים? (אין לי מושג מזה הדיסק של trayapp) ואין לי מושג מזה..
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
זקוק לעזרתכם: ברצוני לחבר שני מסכים למחשב, האחד לעבודה יומיומית, והאחר מסך LCD לצפיה בסרטים (בצורה כזאת שפשוט יהווה את ההמשך של שולחן העבודה ואני אוכל לגרור הצידה אליו את החלונות שאני ארצה - שולחן עבודה מורחב) אז חיברתי אל כרטיס המסך שלי (GeForce 8600GT) מסך LCD 42" ב-DVI ומסך 17" אנלוגי דרך מתאם DVI. הורדתי את הדרייבר האחרון של NVIDIA ונתקעתי כשלוח הבקרה של NVIDIA לא נותן לי להגדיר לכל אחד מהם את הרזולוציה שלו, אלא רק אחת רחבה וגדולה לשניהם (שמורחת את הכל הDESKTOP) או אופציית CLONE (שמאפשרת רק לאחד מהם לעבוד ברזולוציה שטובה לו ולשני להתעוות) אני יודע שזה אמור לעבוד כי ראיתי את זה עובד אצל חבר. כל אחד מהמסכים מקבל את הרזולוציה שלו בלי בעיות. אשמח מאוד אם תעזרו לי.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני צריך מדריך (אם אפשר) עם תמונות איך להרכיב את המחשב חלק אחר חלק מאיפה ואיך. זה נורא חשוב, חבר שלי קיבל חלקי מחשב ואנחנו רוצים להרכיב אותו. =] תודה.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם. היה לי מחשב ישן, שבשלב מסויים התחילה תופעה של "פריזים" - אחרי שעה שעתיים פעילות - הכל קופא - ורק ריסט פותר. הוחלפו זכרונות, HD, ספק ולוח-אם (אחד אחד, לצורך בדיקה) לבדוק את המקור לבעיה- לא עזר. (רק המעבד לא הוחלף). בינתיים קניתי מחשב חדש. לחרדתי - אחרי כמה ימים - אותה תופעה בדיוק גם במחשב החדש!!, והתדירות של הבעיה רק הלכה והתגברה. עכשיו זה אחת ליומיים שלושה. לפעמים אני חוזר ורואה את המסך מראה תמונה קפואה, ולפעמים אני חוזר ורואה מסך חשוך. בשני המקרים, המחשב לא כבוי, וצריך לעשות ריסט חומרתי כדי לצאת מזה. הפריז הזה קורה גם כשאני ממש באמצע פעולה עליו, מזיז את העכבר, מריץ תוכנות וכו' - הכל נתקע, אם שיר התנגן בווינאמפ אז גם הוא נתקע (ונשאר צליל צורמני קבוע). במ…
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
זאת הבעיה ? או שישנה בעיה אחרת ? כ יהטמפרטורה נשארת על 53 (לא עוברת אותה או יורדת או נשארת ) ..
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אוקי, אני הכנתי לי שיעורים בנחת... אני חוזר למחשב פותח את האינטרנט, זה נותן לי ERROR, משו עם SERVICECOM נראה לי.... אוקיי מנסה פיירפוקס... אותה בעיה האמת היא, כמעט שום תוכנה לא עובדת!!! טוב, אז התחלתי את המחשב... והוא לא עולה (!!!) אני בהיסטריה, אין לי גיבויים, מלא עבודות שלי שמה, מוזיקה, תוכנות וכאלה... יש לציין עוד כמה דברים: 1. כשהמחשב לא עולה הוא אמר שיש בעיה ב: C:\WINDOWS\SYSTEM32 2. ניסתי את הREPAIR שיש בדיסק התקנה, אני לא מבין מה זה רוצה ממני.... בבקשה תעזרו לי מהר! אני נואש יש לי עבודה להגיש בעוד יומיים *זה הפורום המתאים?
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מידי פעם המחשב עושה הפעלה מחדש . סתם ככה באמצע העבודות והמשחקים
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום מומחים, משום מה המחשב שלי (נייד) מציג את כל התמונות שבו בצורה מרובעת וקטנה במרכז המסך. אותן תמונות מוצגות במחשבים אחרים בצורה רחבה ומלאה. מכירים פתרון? תודה!
-
המחשב נדלק הכל טוב ויפה מעלה את הווינדווס מהדיסק בוחר INSTALL בוחר ב CUSTOM ואז הוא רושם שאין כוננים , אני עם SSD CRUCIAL 128GB ועם SEAGATE 2TB BARRACUDA GREEN ועם לוח H77-DS3H , מישהו יכול לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
Radeon HD5770, Catalyst 2012.0214 2 מסכים - 19' 4:3, ועוד אחד 22' 16:10. אני רוצה להשאיר את שולחן העבודה כברירת מחדל על המסך הקטן (כלומר להשאיר בו את הטסקבר וכו'). -אבל- אני רוצה שכשאני מפעיל משחק אז הוא ירוץ כברירת מחדל על המסך הגדול. יש דרך לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
קיבלתי בעבר כמו מן סלוטיפ מיוחד כזה מTT ואיבדתי אותו אז השאלה שלי אם אפשר להשתמש בסלוטיפ רגיל ולהדביק את זה מתחת לגוף הקירור? או שזה לא מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש (3060 TI)והרכבתי אותו מחקתי את כל הדרייברים והתקנתי אותם מחדש יש לי מסך מסוג VG248QE והאפשרות הכי גבוה שאני יכל לשים זה 60 HZ ולפני זה היה לי 144 החיבור בין המסך למחשב עכשיו הוא hdmi ל displayport יש לכם מושג למה זה לפני זה הוא היה dvi ל dvi יכל להיות בגלל הכבל החדש ? כשקניתי את הכבל בדקתי שהוא מתאים ל144HZ תודה לכל העונים :)
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 ישן שהוא נדלק אך לא קורה שום דבר. הוא מפעיל את המאווררים אבל אין שום דבר על המסך ואים שום צפצופים שאשר אני מוציא את הזיכרונות ואת הכרטיס מסך. מה עושים ? יש מצב שנשרף הלוח אם ?
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-