עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by No_Man,

חבר שלי קנה מחשב חדש לפני חודש וחצי בערך ב"שקם אלקטריק" . . . לאחר זמן מסוים שהוא גלש באינטרנט . . . בלי אנטיוירוס המערכת הפעלה שלו נדפקה . . . הו התקין אנטי וירוס, עשה סריקה ומחק כמה וירוסים . . . המערכת הפעלה עדיין עשתה בעיות . . . אז הוא פירמט . . . ואז הוא ניסה להתקין את המערכת הפעלה . . . בזמן שהיא טוענת שהיא לא מזהה HDD מחובר למחשב . . . והיא מבקשת להריץ כלי איבחון של היצרן (אין לו דבר כזה) המחשב לא פורק, לא נפל, לא קיבל מכה . . . ועכשיו הוא תקוע עם מחשב חדש, בלי מערכת הפעלה ובלי אפשרות להתקין . . . האם ה-HDD נדפק סופית ? יכול להיות קשר בין ההודעה שמופיעה לבין וירוס כלשהו (למרות שהמחשב עבר פירמוט) או שזה סתם צרוף מקרים ומכרו לו HDD דפוק ? יש לכם מושג מה מקור הבעיה .…

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  2. Started by It1654,

http://www.siz.co.il/my.php?file=ntggmqzzzc5z.jpg וגם פעם אחת הופיע לי NDIS.SYS מה אלו הקבצים האלה?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  3. Started by korn6532,

כל פעם שאני מנסה להתקין קובץ ISO זה עושה לי את השגיאה הזאת....משחק אחד כבר הפסקתי לנסות להתקין אבל נמאס לי מזה בדקתי בגוגל ולא מצאתי תשובה חד משמעית...עזרה מישהו ? אני משתמש בוינדוס 7 וניסיתי בכל תוכנה אפשרית...אלכוהול 120 אחוז,דימון טולס,פאוור ISO,אייאסאו באסטר

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  4. יש לי צורב DVD של HEC ורציתי לדעת האם פעולה ממושכת כמו צפיית 3 סרטים ברצף יכולה להזיק לו? כי אני יודע שהדיסקים מתחממים מאוד

• 9 תגובות
    • 670 צפיות
  5. Started by Maiasony,

עשיתי את זה עם לוח אם חדש כל שאר המפרט נשאר אותו דבר עם 6600 GT AGP והציון ב 3DMARK 003 ירד מ 8000 ל 5400 למהההההההההההההההה למשל בFIFA 06 שיחקתי עם האינטל על הכי גבוה ב 80 פריים עכשיו זה לא עולה על 22

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  6. יש לי ג'וייסטיק של חברת ספיד לינק מדגם black hawk sl 6637 עד לפני יומיים בערך הוא עבד מצויין בלי בעיות או משהו ואז כשנכסתי להגדרות שלו בלוח בקרה במחשב אני רואה שכשאני מושך אותו ימינה החץ של הכיול בחלון הולך שמאלה... אותו דבר קורה לי כשאני מושך לצדדים אחרים.. ניסיתי להחליף דרייברים והכל ושום דבר לא עזר גם החלפתי יציאות של יו אס בי וגם לא עזר... אין לי מושג מה הבעיה לא התקנתי שום דבר שיכל לדפוק אותו ככה. מישהו אולי יודע מה הבעיה או שנתקל בזה? תודה מראש... מנהלים מצטער על פתיחת הנושא בפורום זה אפשר למחוק העברתי את הנושא לפורום ציוד היקפי מצטער...

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  7. המחשב מורץ בהתחלה מעלה הכל נתקע לדקה לחצתי נמשל על האיקון התחברות רק אחרי דקה הכל מסתדר והוא עובד רגיל למה ?

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  8. שלום יש לי בעיה מוזרה כבר די הרבה זמן התצוגה במסך פתאום נעלמת לי לשניה וחוזרת.. ולפעמים זה קורה ברצף פעם אחר פעם. זה קורה לעתים רחוקות הבעיה התחילה לפני כמה שבועות, התקנתי מחדש את הדרייבים וזה לא עזר פתחתי את המארז חיזקתי את המגעים וניקיתי אבק..ואז הבעיה נעלמה לכמה ימים ואז חזרה. ועכשיו זה קורה פעם ביומיים או אפילו יותר..ממש מוזר אשמח מאוד אם תעזרו לי תודה מראש כרטיס מסך של GEFORCE 5500FX

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  9. Started by aradgonen,

שלום! הדלקתי את המחשב ושום דבר לא קרה, לא הייתה תצוגה לא סאונד וגם כל המכשירים המחוברים בUSB לא עבדו גם לאחר כמה שעות שהמחשב עבד... מישהו אולי יודע מה הבעייה? מכיר את זה? וגם רציתי לדעת המחשב שלי דיי ישן ורציתי לדעת אם שווה בכלל לשמור אותו אז הנה המפרט: מעבד: AMD PHENOM Q9750 3.2GHZ (דור ראשון) לוח אם: משהו של ECS זיכרון: משהו פשוט אבל 4גיגה כרטיס מסך: GIGABYTE HD5450 הדריסק: WD 1000GB כונן: הכי פשוט 24X מארז: הכי פשוט אז בקיצור שווה לשמור?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by qipi,

שלום, ברשותי מחשב פנטיום 166 MHZ. המחשב עבר התעללויות רבות, הוספתי לו הארד דיסק חדש , שלקח לו הרבה זמן לזהות, אבל הצלחתי לבסוף. הבעיה היא שכאשר אני מחבר כונן תקליטורים כלשהו (ניסיתי חמישה) , המחשב מסרב לעבוד - שומעים את הארד דיסק מתחיל לעבוד ,אך המסך הראשי לא עולה, ואם מנתקים את הכונן תקליטורים אז הכל עובד טוב. כיצד אני יכול לפתור את העיה הזו? זו יכולה בעיה בג'ימפור? (הHD מוגדר כ MASTER) תודה מראשץ

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by omry8728,

שלום,לפני כשעה שדרגתי את הזכרון שלי.. היה לי אחיד ג'יגה וקניתי עכשיו עוד אחד.. אותה חברה,אותו DDR ,אותו מגהרץ.. והמחשב לא קולט אותו... אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  12. Started by dindin9,

יש לי שתי כוננים אחד מחובר בhdd cable עליו מותקן הwindows xp sp2 40gb הוא הmaster והשני כל הזמן עבד פתאום הפסיק לעבוד sata2 160gb שתי הכוננים מסוג NTFS אם זה עוזר הלוח אם ConRoe 945G-DVI של ASROCK הוא לא מזהה אותו בתוך הbios אני מנתק ומחבר אותו מחדש ועדיין הוא לא מוצא אותו

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  13. Started by lmlm,

כשאני תמיד מפעיל את המחשב/עושה רסטרט עולה לי השגיאה הזאת: מה זה יכול להיות? הבנת ש rthdcpl.exe זה הכרטיס קול שלי, אבל איך אני מסדר את השגיאה? :-\ תודה

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  14. שלום אני רוצה לעשות CD או דיסקט שכשאני מכניס אותו לכונן הוא ישר יטען לי קבצים מסויימים(כמו שיש בדיסקים של תוכנות).אם אפשר שיטען לי כמה קבצים אז עוד יותר טוב. סליחה אם זה לא הפורום המתאים פשוט לא ידעתי איפה לפרסם את זה.

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  15. השאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  16. Started by rafi-hac,

לאחרונה נעלמו לי המחשבון והמשחקים(סוליטר....).הכנסתי את תקליטון ה-windows והגעתי לעזרים וכלי שירות כדי להעתיק אך קיבלתי הודעה: דרוש קובץ freecell.exe . כיצד ניתן לפתור בעיה זאת ואם צריך פקודת copy כיצד לרשום אותה?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  17. Started by יובליקו,

רכשתי מתאם usb לhdmi אחרי שהכניסת hdmi המובנת של המחשב הנייח שלי נהרסה. אני מחבר את המחשב לטלויזיה, סמארט טיוי של סמסונ ואני רואה ממש גרוע. צבעים מרוחים. עדכנתי את כל הדרייברין במחשב…למישהו יש מושג מה עלי לעשות?

18. התחיל אני רוצה לעשות תוכנה אנטי וירוס שסורק כל דיסקים קשיחים אחרי כמה דקות פתאום מחשב מכבה אתחול חדש...שוב אני מנסה...גם אתחול חדש... :'( חלונות אקס פיי SP1 ותוכנה אנטי וירוס Kaspersky יש בעיה לוח אם או אחר? תעזר לי

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  19. Started by s7rmt,

יש לי בעיית כיבוי קטנה.... כאשר אני מכבה את המחשב... (כיבוי דרך הווינדוס) הוא משאיר לי הודעה "כעת ניתן לכבות את במחשב" ואני מכבה אותו בעזרת הכפתור של המחשב... עכשיו השאלה היא האם זה בסדר? זה לא הורס כלום או משהו? ועוד דבר שיניתי את ההגדרות של הכיבוי בווינדוס... וזה היה עושה לי בעיות בהדלקה של המחשב... אז... מה אפשר לעשות?! תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  20. Started by Dj BeN Co-N,

שלום אנשים .. אז ככה יש מישהו שאולי יודע מה זאת הבעיה ? אז ככה .. אני לא יכול לצפות ב . Device Manager כאילו זה נפתח הכל טוב רק אני לא רואה את הדברים שם כאילו הכל מחוק ואני יודע שזה לא נמחק זאת בעיה בגלל זה אני רוצה תעזרה שלכם וגם שאני נכנס למחשב שלי הוא פשוט נתקע איזה כמה דקות ואז עולה הכל גם שאני עושה מאפיינים על הכונן של הצורב ואני לוחץ חומרה לא רואים שם כלום והכל עובד פיקס אז בבקשה מי שיודע מה זאת הבעיה אני אשמח זה ממש דחוף לי אנשים :-\ :-\

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  21. Started by יוסי משה,

לפני שאני קונה - יש מי שמתעסק עם זה בארץ לתיקון תקלות? לא בא לי לשלוח לסין כדי לסדר משהו. האם מכירים את המותג?אמין? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by eliaz_b,

שלום אני צריך לעדכן ביוס Award Bios V4.51 PG #9kf6-03 החברה של הלוח זה Lucky Star והדגם של הלוח זה 6ABX2V v1.2 כאשר אם זה חשוב הציפסט של הלוח הוא : intel pci set fw82371eb כדי שהוא יזהה את ההרד דיסק 80 גיגה שחיברתי לו חיפושי ברחבי הרשת עלו בתוהו.... זה מפנה אותי לאתרים שמבקשים כסף??!! (כאילו עידכון לביוס דההה!!) אני צריך את העידכון עם התוכנה שמעדכנת דרך הדוס בבקשה תודה לכול העוזרים נ.ב לפי חיפושי חברת Award Bios היא לא קיימת יותר (התאחדה משהו בשנת 98) ולכן אין לה אתר שאפשר להוריד עידכון וכו... כול הקישורים שלה מובילים לאתר בתשלום... ואין בזה שום היגיון כי כבר שולם כסף על הלוח ומגיע עידכון בחינם!! שוב תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  23. Started by giloman,

אתמול התחדשתי לי בלאפטופ LG F1 עם 2GB RAM מעבד T2080 (מרום) שעליו יש גם כרטיס מסך משולב GMA950 את המחשב קיבלתי עם ויסטה וישר פירמטתי לXP . הורדתי את כל הדריברים מהאתר של LG התקנתי SP2 והכל נראה מצויין התקנתי על המחשב COD2 שאמור לעבוד בהגדרות נמוכות על הGMA950 (אם הוא עובד על mx440 אז למה שלא יעבוד עלGMA950 ) וכל פעם שהוא עולה הוא אומר שיש לו בעיה בDX ויוצא ניסיתי להתקין שוב את הדריבר ניסיתי להתקין שוב את הDX ניסיתי להסיר את הSP2 ואז להתקין את הDX ולא עוזר למישהו יש הצעות ?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by looloo,

הבעיה רשומה בכותרת ניסיתי להריץ תוכנות ומשחקים והם רצים מהר מידי כמו כן גם השעון של הווינדוס רץ מהר מידי ומסתנכרן בחזרה כל כמה שניות...

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  25. תודה

• 1 תגובה
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים