תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום. קניתי לא מזמן HD חדש של ExcelStor בנפח של 80GB בעיסקה דיי משתלמת (חו"ל) עכשיו.. אני רק דואג לגבי משהו קטן, בערך אחרי שעה שהHD החדש לא עובד הוא מתכבה (Stand By~) ויש צליל קצת מעורר אימה כזה של מחט שכאילו מתחכחת מעט בפלתת מתכת, אני מבין שזה המחט של הHD שנוגע\מפסיק לנגוע בדיסק עצמו.. עכשיו כשהוא שוב חוזר לפעול, כלומר שאני משתמש במשהו שיושב על הHD הזה הוא פועל מחדש ויש צליל דומה אך יותר אימתי כזה שנמשך בערך שנייה~ בHD הקודם של WD 160GB כבר מזמן לא שמעתי צלילים שכאלו.. אני בספק אם הוא בכלל מתכבה... מיכיוון שעליו מותקן הWIN, לכן הוא לא יכול להתחבות (או שכן?) בכל מקרה הWD לא עושה כזה רעש חד ומפחיד.. הוא עושה רעש חלש יותר ואימתני פחות.. מה זה אומר בידיוק? האם עלי לדאוג? ה…
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכם שמי הוא [move]תמיר אסרף[/move] אז ככה תשמעו התקנתי את הדריברים של הכרטיס קול שלי (C-Media AC97) אחרי פירמוט.. בקיצור זה מתקין הכל אחלה אבל כשאני בודק אם הדריביר עובד זה עושה ככה: וכשאני בודק עם הC-Media WDM Audio Device עובד אז זה עושה ככה: מה אפשר לעשות כבר? התקנתי ומחקתי כבר חמישים פעם זה לא עובד פירמטתי את המחשב שוב ועדיין לא עבד זה דחוף לי אנא עזרו לי. תודה.
-
- 9 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני לא יודע למה זה קשור וזה קורה לי תמיד כשאני באמצע משחק ... כרגע אני חושב שזה בעיית זכרון פיסי וזה יכול להיות משתי סיבות 1. יכול להיות בגלל ששמתי את שניי הסטיקים על סלוטים 3 ו 4 במקום 1 ו 2 ( לכל החכמים אל דאגה הם עדיין בדואל ) . ?????? 2. ודבר נוסף הוא שבמקור רשום עליהם בתיזמונים 2-3-3-6 וכשהפעלתי אותם על הלוח הקודם הם לא עשו בעיות כלל ועכשיו כשאני מגדיר בביוס AUTO על התיזמונים הוא מזהה לי 2.5-3-3-6 ושם לי אותם על 1T ..... אז הגדרתי אותם בNENUAL דרך אגב המחשב חדש ואין מצב שהזכרונות תקולים .... והספקתי לרשום משהו שהיה רשום במסך הכחול משהו שקשור לקובץ הזה >> portcls.sys מה אתם אומרים ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
זה המחשב שלי.. Q9400 4GB DDR2 1066HZ HD4870 לוח אם של ג'גה בייט תומך CF ספק כח אנרמקס 525 W.. המחשב עבד בסדר במסך חודש וחצי.. ופתאום לפני שבוע התחילה לי בעיה.. אני משחק כרגע רק COD4 (ברשת) לאחר טעינת המפה אני מקבל מסך שחור והמחשב קורס (לרוב ריסטארט.. לפעמים סתם נתקע ל10 דקות.. יש לציין שיש סאונד של המשחק בזמן הזה) בנוסף שאני מעלה את הווינדוס אני מקבל הרבה מסכים כחולים.. אני לא מספיק לקרוא מה שרשום שם.. אבל אני מאמין שהבעיה היא זהה.. דבר אחרון , כשהחלפתי תכרטיס מסך שלי בכרטיס מסך של אחי הגדול (7600 GS :\) הכל עבד בסדר , אבל כמובן שאני לא יכול להשאר איתו.. גם כשהורדתי את ה MEMORY וה GPU CLOCK של הכרטיס מסך הקיים הכל עבד בסדר.. מבחינת קירורים אני דיי מסודר TWIN TURBO על הכר…
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. ברשותי מחשב עם לוח אם של ASUS דגם P5LD2-SE ובפאנל הקדמי של המחשב ישנם שני חיבורים של מיקרופון ורמקולים איני יודע כיצד לחבר אותם אל הלוח אם אם למישהו יש לוח אם כזה או שיודע על כך אשמח לעזרה או מהיכן אפשר להשיג את השרטוט הסכמתי של הלוח אם ? תודה לעזורים!
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום לכם!!! יש לי מחשב נייד מסוג acer שקניתי לפני כמה זמן , שאני פותח את המחשב ולא מפעיל שום תוכנה, אני לוחץ ctrl alt delete, ואז הולך לכרטיסיית משאביים לראות כמה זיכרון רשום לי שם , אז הוא מראה לי שהוא על 320MB, האם זה נורמלי למחשב נייד אוו מחשב רגיל בכלל? כמה זה אמור להיות אם לא עושים שימוש במחשב נייד? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
לפני כמה ימים החלטתי לשחזר מקובץ GHOST את אחת ממערכות ההפעלה שלי, WIN XP שיושבת במחיצה C מתוך שלוש מחיצות - C,D,E. לאחר השחזור רק מערכת WIN XP עולה והויסטה שמותקנת במחיצה D KT. קראתי ועשיתי הרבה נסיונות לפתרון שמוצעות ברשת אבל ללא הועיל. למשל לאתחל מדיסק התקנה של ויסטה - לא עושה BOOT אצלי אז לא עזר ועוד ועוד. עודה מאוד למי שיעזור לי ליפתור את בעיה. תודה ענקית מראש. ביי
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
במהלך העבודה, המחשב לא מזהה את הכונן. (ההארדדיסק לא מחולק לכמה כוננים.) ריסט של המחשב מחזיר את הכונן. עוד משהו, הכונן נעלם בזמן העבודה ולא עם הדלקת המחשב. מה יכול להיות הגורם לבעיה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
שלום אנשים.. יש לי מעבד E6600 לוח אם 965P DS3 ו 8800 קירור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO ורציתי לדעת אם הטמפרטורה שלו בסדר - 37 מעלות. ?!??
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אז ככה. המחשב שלי נדלק לאחר כמה פעמים שאני עושה ריסט הוא פשוט לא שולח סיגנל למסך רק אחרי איזה 5 דקות מה אתם מציעים לעשות?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום למומחים המחשב הישן הפסיק לעבוד לי זה התחיל כשהוספתי לו עוד 256 זכרון שהסתובבו לי פה כשניסיתי להדליק אותו עם הזכרון החדש , הלוח אם התחיל לצפצף אז החזרתי את המצב לקדמותו ואין יותר ציפצופים , אבל המחשב נתקע במסך הראשון (שהוא מציג את כמות הזכרון ומהירותו) ואני לא מצליח אפילו לגשת לBIOS ניסיתי להוציא את הבטרייה כדי לאתחל הכל- לא עזר ניסיתי כל קומבינציה אפשרית של שלושת כרטיסי הזכרון - לא עזר פשוט תקוע :s05: אז לפני שאני לוקח אותו לטכנאי , רציתי לדעת מה יכול לגרום להתנהגות הזו?
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
כל כמה ימים המחשב קורס עם מסך כחול. זה קורה במהלך כל דבר - משחק , גלישה , מוזיקה , אבל זה קורה הכי הרבה כשהמחשב בIDLE אני חוזר מהעבודה ומוצא אותו עם BSOD זה DEBUGG של הדאמפ : Probably caused by : Rtenicxp.sys ( Rtenicxp+42b9 ) עכשיו זה קובץ שקשור לכרטיס רשת , ניסיתי לחפש פתרון ברשת לגבי זה לא מצאתי תשובה חד משמעית אז ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס רשת ובכלל את הדרייבר של הצ'יפסט ועוד כמה דברים. אבל שום דבר לא עזר. HELP
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הכל החל לפני כמה חודשים שחבר שלי שידרג את כרטיס המסך שלו וקנה לעצמו במקום ה6800GT את ה7900GS לאחר חודשיים של שימוש רגיל בכרטיס קרה משהו מוזר למחשב . כאשר המחשב עולה לאחר מסך הPOST כשאמורה להגיע הטעינה של הוינדוס פתאום ניהיה מסך שחור והמחשב לא התקדם מעבר לטעינה גם ניסון כניסה לוינדוס במצב בטוח לא עזר וגם ניסיון התקנת וינדוס מחדש לא עזר כי אותה בעיה חזרה על עצמה כאשר ההתקנה של הוינדוס טענה קבצים עוד בשלב שצריך ללחוץ F6 בשביל להתקין SATA . לחבר שלי יש עוד מחשב בבית שכמעט זהה למחשב הנ''ל מפרטו של המחשב הנ''ל הוא AMD Athlon 64*2 3800 939 MSI Neo4 Platinum rev 1 (צ'יפסט Nforce 4U ) ג'יגה זיכרון ג'נרי אני חושב וספק ג'נרי של IVORY מפרטו של המחשב השני הוא AMD Athlon 64 30…
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
לאחרונה החלו מסכים כחולים לאחר הדלקת המחשב . לפני עליית שולחן העבודה יש כמה שניות של ריצוד התמונה במעיין עירבוביית צבעים ואז זה מתייצב , מופיעה שולחן העבודה , לאחר כמה שניות עדיין בזמן טעינת התוכנות העכבר "נתקע" ואז מסך כחול וריסטרט , לאחר כמה פעמים כאלו המחשב עולה לבסוף והכל בסדר . העברתי כמה סריקות של רוגלות , טרויאנים , ואנטי וירוס , עשיתי איחוי , ניסיתי להסיר תוכנות שהותקנו לאחרונה , הסרתי את ה sp3 , אז אז הבעיה אפילו הוחמרה . מה לעזאזל זה יכול להיות ? המחשב עולה עד הסוף ללא כל בעיות ונותן לי לבצע פעולות שונות . טמפרטורות לא עוברות 45 לגבי מעבד , ספק, כרטיס מסך , ולוח . תודה .
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי, יש לי לוח abit IB9 ומעבד E6300... איך אני עושה שבעת האתחול זה יקרא מהדיסק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי כמעט [בלי עין הרע..] לא עשה בעיות, עד ליום ראשון - מאז מופיעים המון מסכים כחולים והמחשב מרסט [ביטלתי את הריסט האוטומטי, והעלתי לrapidshare את קבצי ה-dump האחרונים. אשמח אם מישהו יגיד לי מה כנראה הבעיה.. תודה מראש לינק - http://rapidshare.com/files/126616136/Minidump.rar.html
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אהלן .. כל פעם שאני במחשב או סתם באינטרנט פתאום המחשב נתקע ולא זז הוא יכל להשאר כך חצי שעה והוא לא יזוז הדבר היחיד שיש לי לעשות זה ריסטרט וזה דיי מעצבן כל פעם לעשות וגם זה יכל להרוס.. למישו יש פיתרון? תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, למחשב ישן של משפחה של חברה שלי הלוח אם ככל הנראה מת. טכנאי אמר להם שהלוח מת,ולמרות שככל הנראה הוא צודק, הייתי רוצה לוודא שהוא לא סתם אמר זאת כדי שיקנו מחשב חדש דרכו. הלוח הוא מסוג GA-8IEX של ג'יגהבייט, עם ביוס של פוניקס. בהעלאת המחשב, אני לא מצליח לראות פוסט והמחשב משמיע צפצופים קצרים ללא הפסקה. הלוח עצמו פיזית נראה תקין, ולא ראיתי שום בעיות בקבלים. מכיוון שmanual לא כתוב מה אומרים הציפצופים ספציפית, האם יש למישהו מושג אם יש עוד משהו שאפשר לעשות/ לתקן. שאפשר להגיד ללוח שלום בלב שלם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אתמול שידרגתי את הלוח אם שלי ABIT IP35 PRO והלוח לא מזהה לי את המיקלדת.. :\ היה לי מיקודם את הלוח GA-965P-DQ6 מישהו אולי יודע מה הבעייה ? אגב יש לי עוד אחריות של שנתיים מנועה מחשבים...
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אהלן, נתונים כלליים של המחשב שלי: מעבד: pentium 4, 3GHZ זכרון: 2X DDR 512M (לא זוכר איזו חברה...משהו פושט עם C בהתחלה...) כ. מסך: radeon hp3650 512m ddr2 זכרון קשיח: 2X 80GB (אין לי שמץ איזו חברה, נראה לי WD) בכל אופן, אני מריץ עליו את oblivion על 1024X768 עם הקלות מסוימות בתצוגה על מנת שיפעל כראוי. התקנתי את pc accelerator, והפעלתי דרכו את כל הזירוזים למיניהם שהתוכנה יכולה להוציא מכרטיס (מצאתי שם כמה אופציות כאלה) והפעלתי את המשחק - הוא פעל ממש טוב למשך חצי שעה בערך ואז פתאום התחלתי לשמוע צרצורים כאלה מתוך המחשב, ובהתאם לצירצורים מופיעים גם לאגים מעצבנים במשחק. אני לא בטוח מאיפה זה בא, אבל יש לי הרגשה שזה מהזכרון הקשיח, אני חושב שיש לי איזו חוליה חלשה/תקלה חומרתית שמונע…
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב אני מגיע לאחר מסך הפתיחה למצב שהוא מבקש ממני ללחוץ F1 על מנת להמשיך ואז לאחר שהוא בדיקה ל HDD הוא מבקש שוב ללחוץ על כל מקש ורק אז המחשב מעלה את ה XP כל מחשב אחר שיש לי בבית עולה ומגיע לבד למסך של ה XP מה לעשות? האם צריך לשנות משהו ב SETUP או ב BIOS ? תודה שמוליק
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אז ככה, שלשום קיבלתי מחשב חדש מFOXPC. E5200 עם סטוק קולר DFI LANPARTY T2R UT 2X2GHZ DDR800 GSKILL CL4 מפנדס GAINWARD GTX260 216SP SEA SONIC 500W COOLERMASTER ELITE 334 בלי שום OC, הכל סטוק. התחלתי להיתעניין בOC..אז הורדתי תוכנותכמוspeedfan, SANDRA,prime95'real temp', cpuz, mbm5, occt אני מריץ פריים והכל עובד כהלכה..המעבד מתחמם ל63-65 אחרי 40 דקות בערך ונשאר יציב ככה בעקרון. משחקים עובדים מעולה, בלי שום בעיות..ובעקרון הכל יציב ותקין. כשאני מפעיל SANDRA נכנס לHARDWARE ומקליק על PROCESSORS, המחשב נתקע. אם יש תוכנות ברקע[טמפ'+מסנגר+פיירפוקסים ולאדע] המחשב נכבה..בתכלס, זה נכבה לרוב..רק פעם אחת קרה לי שהוא נתקע. הפעלתי את SPEEDFAN בלי לום ברקע, הכל עולה והכל בסדר..אם אני מפעיל…
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, רכשתי כרטיס מסך GIGABYTE GeForce 8600gt אך כאשר אני מנסה להתקין את הדרייברים של הכרטיס אני מקבל הודעה ש"גישה נדחתה" ושההתקן אינו זמין. אני מצליח להתקין רק "מתאם גרפי VGA רגיל". הורדתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של gigabyte + רשום שהכרטיס נתמך ב-vista. מה ניתן לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
יש לי מחשב: intel core2 duo e6300 gigabayte p965 s3 nvidia geforce 7600 gt 2x512 mb digma cl5 1x2 gb kingstone cl 5 w.d 160 gb aajs המחשב לפעמים עולה ולפעמים לא הוא מגיע לקטע בביוס אחרי שהוא מזהה את המעבד ושם הוא נתקע נראה לי שהוא מנסה להעלות את ההארד דיסק מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-