תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,297 דיונים בפורום זה
-
שלום, בשבוע האחרון קורים לי מקרים שהקול לפתע מפסיק לפעול, לדוגמא: אני משחק ב MW2,פתאום-הקול מפסיק לעבוד... אותו הדבר קורה לי גם ב Supreme Commander 2,ולאחר שזה קורה אין קול גם כשאני לא במשחק,ז"א שומע מוזיקה או משהו כזה. אבל...לאחר RESTART-הקול חוזר לעבוד...אבל אחרי שמריצים עוד פעם איזה משחק או שומעים מוזיקה-אין קול.... מה שמאוד מוזר זה שזה התחיל רק בשבוע האחרון, וזה לא קורה תמיד-אבל הרבה פעמים זה קורה,וזה ממש מעצבן כל פעם לעשות RESTART... מה ניסיתי: לחבר רמקולים אחרים לחבר אוזניות אחרות לחבר מהחיבור הקדמי של המחשב להתקין דרייברים לכרטיס קול לבדוק עדכונים לדרייברים. ד"א,אם צריך אז הלוח אם שלי הוא: Intel Whitesburg DP55WB בבקשה תעזרו,המחשב עדיין לא בן חצי שנה אפילו... *ער…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קצת אחרי המעבר לויסטה התחיל לי מסך כחול.. שפתחתי את קבצי הminidump זה מה שקיבלתי... Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt+788e2 ) Followup: MachineOwner --------- Probably caused by : tcpip.sys ( tcpip+7436d ) Followup: MachineOwner --------- Probably caused by : dxgkrnl.sys ( dxgkrnl+18fae ) Followup: MachineOwner --------- אני חושב שחשוב לציין שהבעיה קיימת רק עם המעבר לויסטה. ועל המחשב קיים אוברקלוק למעבד לכרטיס מסך ולזכרונות שניראה יציב באקספי אחרי הרבה בדיקות. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב ואחרי כמה שניות הוא נכבה. ניראה לי זה קשור לבעית חום או משו. ? בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום התקנתי יוטורנט בהצלחה, יותר מאוחר בערב קפץ על המחשב שלי תוכת ריגול, עשיתי שחזור מערכת+ סריקות וכמובן שהיה צריך להתקין מחדש את היוטורנט עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להתקין תתוכנה, אחרי שניסיתי להסיר אותה מהוספה והסרה(היא לא הייתה שם בגלל השיחזור מערכת) וגם באמצעות revo ועוד תוכנות הסרה נוספות... מבחינת תוכנות ההסרה והוספה או הסרה של ווינדוס אין תתוכנה עכשיו שאני מוריד ופותח כדי להתקין פשוט אוטומטית פותח אותה ועדיין לא סיימתי תתהליך התקנה, לא בחרתי שפה, לא בחרתי תיקייה, וכמובן שאחרי שזה פותח אני בדקתי אם התוכנה מופיעה בהוספה והסרה והיא פשוט לא שם... מישהוא יכול לעזור בעניין?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אוקיי, מי שעוקב אחרי הפורום הזה יודע שזאת כבר הפעם ה-800 שאני מתלונן על בעיות עם ההארדיסק שלי, זה כבר הארדיסק שלישי שעבר במחשב שלי, כרגע אני עובד על WD80GB אבל שוב ההארדיסק עושה רעשים של אתחול, יש לציין ההארדיסק הזה דיי חדש (פחות משלושה/ארבעה חודשים). הרצה של תוכנת ניטור חומרה active smart שמיועדת לניטור הארדיסקים הראתה שההארדיסק תקין לחלוטין... הבעיות הללו קורות בעיקר כאשר התקן IDE נוסף מחובר במחשב כמו צורב, בהתחלה חשבתי שהוא הגורם לבעיה עד שהסרתי אותו והבעיה חזרה על עצמה, אומנם הפכה לפחות שכיחה, אבל עדיין חזרה על עצמה... חשבתי אולי בעיה בלוח אם, אבל אני דיי מתקשה להאמין, חשבתי בעיה בכבל IDE, קניתי חדש, עדיין יש בעיה... נשארתי עם הספק, אני חושד בו בגלל קולות האתחול שבוקע…
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
היי, יש לי תקלה מוזרה במחשב, אשמח לעזרתכם. התקלה היא שהמחשב לא נדלק. אני מצליח להפעיל אותו רק אם אני מוציא את כל הכרטיסים מהלוח (זכרון,כרטיס מסך,מנתק HD מהמתח והדאטה) מוציא את הסוללה ומחזיר. רק אחרי כל זה המחשב נדלק. אם אני מנתק את המחשב מהחשמל (מנתק את הכבל של המתח ליותר מ-5 דקות) התקלה תחזור, החלפתי סוללה וזה לא עזר, לפי כל המידע הזה אפשר להבין שאין בעיה בשאר החומרה, אלא רק בלוח. מה לדעתכם אפשר עוד לעשות?? תודה תותחים!
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב. (כמה תמציתי.) הבעיה שלי היא כזאת; יש לי מעבד של אינטל (מפוצל, 3.6 GHZ), קצת יותר משנה. מחשב חזק, אף פעם לא עשה לי בעיות. עד שיום אחד, (לפני חודשיים בערך), צצה בעיה ובעקבותיה כל פעם שהווינדוס עולה אחרי שאני מדליק את המחשב, הוא פשוט קורס ועושה לעצמו ריסטרט וככה בלופ, עד שבסופו של דבר המחשב אוזר אומץ ונשאר דלוק. בימים האחרונים המצב הגיע לשיא, שלמחשב לקח בערך חצי שעה של ריסטרטים עד שהוא נדלק. בנוסף המחשב לאחרונה נעשה איטי להחריד. עשיתי לו פורמט, התקנתי ווינדוס מחדש, מיותר לציין שזה לא עבד. אני חושב שיש לי בעיה בחומרה, באיזהשהו חלק של המחשב. השאלה היא כזאת; איך אני יכול לדעת איזה חלק נדפק לי, ואיך מתקנים אותו? אשמח אם תוכלו לעזור לי. יו…
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
הי, כל פעם אחרי שאני עושה Restart אני מקבל את ההודעה שכתובה בכותרת ורק אחרי מספר פעמים שאני עושה hard restart (לוחץ על הכפתור במחשב) אני מצליח לעלות. את ההודעה אני מקבל עוד לפני ששומעים את הצפצוף בעליית המחשב. יש לי לוח אם Gigabyte GA-7s748 ומעבד Aopen AK73Pro. ניסיתי לשדרג את גרסת ה- BIOS לשתי הגרסאות האחרונות שמפורסמות באתר של Gigabyte אך ללא הצלחה (ההתקנה נכשלה). אשמח לקבל עזרה. תודה דוד
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
היי, יש לי מסך טלויזיה שאני מעוניין לחבר אותה למחשב. כרטיס מסך: GTX 660 יש לי חיבור HDMI לטלויזיה ולמחשב. חיברתי זכר ונקבה אבל בטלויזיה מופיע NO SIGNAL. ניסתי להחליף כבל ועדיין לא עובד. ניסתי במחשב אחר וזה עובד. הבעיה היא במחשב שלי ואין לי מושג מהי. המחשב פשוט לא מזהה את המסך השני גם כשאני נכנס ל Screen resulotion ובוחר ב Detect. ׁׁ(המחשב הריץ לי שני מסכים בעבר אז לא רואה איפה הבעיה). בנוסף, יש במסך הטלויזיה חיבור VGA וגם במחשב אבל החיבור הזה לא עובד לי. *הכרטיס מסכך מעודכן. *המסך טלויזיה תקין. אשמח לעזרה, תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי דונגל בלוטוס של סלקום השאלה היא כזאת 1. אם בקירבה של הדונגל למחשב בגלל שהוא " משדר " זה יכול לעשות בעיה לחומרה שם ? 2. אם זה עושה קרינה מטורפת ? כי הוא מהבהב חזק כמו כונן קשיח יש שם נורה ירוקה . תודה .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מנהל ההתקנים מזהה אותם. הביוס מזהה אותם. אבל כשמחברים משהו הוא לא מזהה את הרכיב. ניסיתי כל מיני רכיבים שאני יודע שעובדים. מה נראה לכם הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד amd phenom ii x4 925. אני רץ איתו כבר למעלה מחצי שנה אך היום לצורך בדיקת תקינות של המעבד הישן שלי הרכבתי מעבד amd athlon ii 3800, המעבד היה תקין והריץ את המחשב בצורה חלקה אך לאחר שהחזרתי את המעבד החדש שלי למערכת, המחשב סירב לעלות כמו שצריך. המחשב בזמן ההדלקה מראה סימני חיים (המאווררים עובדים) אך אין שום תצוגה במסך, המארז גם לא מצפצף ומצביע על תקלה..לאחר כמה נסיונות להדליק ולכבות ביצעתי איפוס לביוס אך גם זה לא עזר. לאחר כמה זמן לקחתי מעבד נוסף מהבית amd athlon ii 4200 וניסיתי לחבר למערכת אך גם כאן הייתה בעיה: אמנם המחשב כן עלה וראיתי תצוגה אך הוא נתקע על המסך שבו ניתן להיכנס לביוס באמצעות כפתור del. בזמן לחיצה על הdel המחשב רושם enter bios.. אך שום דבר לא קו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב חדש עם הארד דיסק 320 ג'יגה של WD וכשאני מתחיל בהתקנת הווינדוס הוא לא נותן לי ליצור partition של כל ה-320 ג'יגה אלא רק של 120. מה הבעיה ואיך אפשר לסדר אותה ? בתודה, גל
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
מפרט מחשב : windows xp professional sp2 3.2 פנטיום 4 1GB זיכרון 200 ג'יגה הארד דיסק המחשב הוא מחשב חדש, יש לי אותו רק 4-5 חודשים עכשיו לבעיה : המחשב נתקע לי , ומראה לי שסקלת ה CPU קופצת כל שניה , או קופצת למעלה ונשארת למעלה לאיזה 30 שניות וחוזרת להיות רגילה כשאני שומע מוזיקה ואני פותח את המחשב שלי או תוכנית אחרת אז יש קיטועים במוזיקה , דבר שלא קרה לי ולא האמור להיות. סרקתי עם תוכנת אנטיוירוס kaspersky ולא נמצאו וירוסים . סרקתי עם התוכנה TuneUp Utilities 2006 וגם לא נמצאו קבצים פגומים או בעיות קריטיות . בנוסף אני מנסה להעביר קובץ\קבצים מכונן לכונן ועולה לי שגיאה : מה אפשר לעשות ? (חוץ מפירמוט) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
יש ללוח האם שלי 2 מאווררים: 1 עבור מעבד ושני עבור מאיץ הגרפי (על גבי הלוח). המאוורר של הכרטיס הגרפי הפסיק לעבוד לפני כמה ימים ולא שמתי לב לזה במשך 4 ימים. תיקנתי את המאוורר והכל עובד. יש לי מודם ADSL שמחובר דרך כרטיס רשת. פתאום בימים האחרונים המחשב התחיל להתקע לי (הכל קופא ואי אפשר אפילו להזיז את העכבר). זה קורה בד"כ אחרי שרואים סרט ארוך (לפחות כך נדמה לי). אני מצליח להתחבר לאינטרנט אבל כשהדפדפן מנסה להעלות את הגרפיקה של העמוד, המחשב קופא. המחשב עובד בצורה נהדרת ולא קופא עד שאני מתחבר ומפעיל את הדפדפן. ניסיתי לעבור לדפדפן אחר וגם שם זה קורה. (נטסקייפ ואקספלורר) ההתקעות קוראת כשהדפדפן מנסה להציג את התמונה של האתר (את האתר עצמו). כלומר, יש איזו שהיא בעייה עם כרטיס הגרפי או …
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שתוך כדי שאני עובד על המחשב (בעיקר על דברים כבדים, סריקות של אנטיוירוס, העברת מידע מהמחשב ללפטופ) המחשב משמיע צפצוף כמו סירנה (עולה יורד). פתחתי את המחשב וזיהיתי שהצפצוף יוצא ממעיין ספיקר קטנצ'יק (נראה כמו מעיין עיגול שחור עם חור קטן באמצע). בדקתי טמפרטורת מעבד - בסביבות ה36 מעלות, טמפרטורת מחשב כ 30 מעלות מישהו יודע מה זה יכול להיות? תודה מראש אריאל צרור
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום. לקחתי את המחשב שלדוד שלי כדי לנסות ולסדר אותו קצת ( הוספת זכרון ו CDROM ). הסידירום שקניתי של אסוס כרגיל עשה בעיות אז החלפתי ל LG שאותו עוד לא בדקתי. כי הבעיה שהכי הזוייה היא כזאת :. ה IDE של ההארדדיסק וה IDE של הצרב מחוברים ומזוהים בלי בעיות והוינדוס עולה בצורה די בסדר. אבל אחרי הריסטרט ממש לפני שמערכת ההפעלה עובדת אני מקבל הודעה כזאת : Primary Ide channel no 80 cable conducter not installed . מה לעזאזל אומרת הבעיה הזאת ? העברתי את הכבל מה IDE הראשי על הלח אם ל IDE של הצורב. אבל אז קיבלתי את אותה הודעה אבל במקום Primary היה רשום Secondary . אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בבעיה ההזוייה הזאת. המחשב הוא פנטיום 3 855 MHZ עם 256 MB RAM לוח אם של mastonic דגם יחסית קצת…
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה בקול אני לא שומע שום דבר מהרמקולים וגם זה רמקולים חדשים ואיזה חבר אמר לי שאני צריך להוריד משהו של הבקרת קול יש משהו שיכול לעזור לי בתודה נמרוד..!
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם חיבור SATA2, חיברתי אליו הארד דיסק SATA2, עובד. ניסיתי לחבר הארד דיסק רגיל, לא עובד, הוא לא מזהה את ההארד דיסק בכלל :\
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
יש לי מחשב P3 667MHZ לוח אם: Pc partner VIA vt82c693a הארד דיסק: WDC WD153AA. ברצוני להוסיף לו הארד דיסק נוסף WD400 אך המחשב לא מזהה אותו. נשמעים ציפצופים מהארד דיסק גם כאשר ניסיתי לחבר אותו לבד (ללא ההארד המקורי שלי). מה עושים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
בווינדוס 7 יש תוכנה פנימית להקלטת קול ? איך מגיעים אליה ?
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
יש לי איזה מחשב נייד לפרמט עכשיו השאלה שלי היא האם זה בדיוק כמו מחשב רגיל מבחינת התקנה או שיש איזה משהו מיוחד שאני צריך לדעת אם אני נגיד רוצה לעשות שחזור מערכת או משהו זה גם F8 ואחר כך RESTORE אותו הדבר ????
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני אתמול שידרגתי את הלוח אם מעבד והזיכרון לAMD עד אז עבדתי על אינטל הכל מחובר וטוב ויפה אבל כשאני מעלה את המחשב הוא נותן לי את השגיאה של החלונות שיכול להיות שמשהו השתנה בחומרה והוא נותן לי לעלות על מצב בטוח או נורמלי ועוד כמה אפשרויות.. אתם מכירים את זה. ואז לא משנה מה אני בוחר הוא מחכה 2-3 שניות ומאתחל את עצמו. אז אני מתאר לעצמי שצריך להגדיר משהו בביוס אבל אין לי מושג איך להיכנס אליו בAMD וגם המערכת עולה ממש מהר כך שאין לי הזדמנות להגיב תודה רבה נ.ב שכחתי לציין עובדה חשובה שאני לא החלפתי דיסק קשיח ואת החלונות והם עדיין המשיכו כמו שהם ממעבד האינטל
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
נשרף לי הלוח אם החלפתי אותו לGIGABYTE EP45-DS3L s775 C2Q חיברתי הכול חוץ מכרטיס מסך ואין שום דבר חריג נראה שמתפקד אחלה. ניתקתי הכול חיברתי רק כ.מסך כול העסק מתחיל לצפצף כמו מטורף. הכרטיס מסך ז"ל? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
טוב אז יש לי מחשב סביר , שקניתי לפני שנתיים , והוא : Intel Petnium 4 2.4 512mB 400Mhz DDR Gigabyte 8SQ800 GeForce v9520 Magic-FX5200 WD 80G וספק ג'נרי . עכשיו אני מעוניין לעשות שידרוג לכרטיס מסך ל 6800NU ואני צריך ספק חדש שיחזיק את כל הסיפור . אני יודע ש HEC 300ARTF הוא ספק טוב , אבל האם הוא יחזיק לי את הכרטיס מסך הזה ?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-