תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב יש לי הרדיסק חדש - SATA חיברתי ולא קורא בביוס אני מבין שיש איזה דריבר ניסיתי לחפש פה בפורום לא מצאתי ממש... עם הדיסק של ווינדוס ( SP2) הוא קרא לי אותו ככאילו לא מוגדר אז יצרתי כומן ואני מפרמט אחרי שאני יסיים להתקין אני עדיין צריך תאת הדריבר או מה יהיה? שאני לא סתם יעשה על ההרדיסק משהו הלוח הוא ga-k8nf-9 sata....כמובן לא 2. סיים לפרמט אחרי שהוא סיים להעתיק קבצים והכל הוא עשה רסטרט להתקנה ועדיין לא קורא לי אותו בביוס ושוב נכנס להתקנה אחרי שהוא נכנס שוב להתקנה הוא מראה לי הרדיסק מזוהה והכל אבל אני יודע בטח שאני יתקיין ווינדוס יעיל מחדש והוא לא יזהה לי אותו בביוס שוב... טוב השגתי כומן דיסקטים...עשיתי דיסקט נכנסתי לכאן: http://www.gigabyte.com.tw/Motherboard/S…
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
לא יודע איפה לרשום את זה אין פורום הארדיסקים.. אז אני כותב פה. קניתי מחשב לפני 10 חודשים ובלה בלה בלה כל חודש הוא בתיקון..כמו שפתחתי את האשכול הקודם לפני איזה חודשים. אחרי שחזר אליי מתיקון של 3 שבועות, שוב יש לו את אותה הבעיה. המחשב מחברת YardenPC שבתל אביב, כל חודש הוא בתיקון. כל פעם יש בעיה אחרת במקרה הזה יש פעמיים את אותה בעיה, והיא - המחשב לא מזהה את ההארדיסק! מה שהכי מוזר זה. אני מוציא את התקעים של המחשב ומחכה איזה שעה שעתיים. פתאום המחשב כן מזהה אותו !! אבל למשל אני משחק בסיאס. באמצע משחק המחשב יכול להיכבות וזה לא יזהה את ההארדיסק.. אחרי שהוא נכבה עושה מסך כחול ואז ריסט, מגיע למסך שחור שכתוב בו משהו - Select boot davice ניסיתי הכלללל אבל הכללללל!! החברה שקניתי גם ל…
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
הבאתי שלוש מחשבים חדשים , כמעט דומים , אבל עם לוחות שונים. התקנתי בשניים מהם ווינדוס כמו שצריך , אבל בשלישי יש בעיה , כל הזמן כשההתקנה מגיעה ל-9 דקות לפני סיום , זה נתקע , וניסיתי להתקין מספר פעמים. האם זאת בעיית חומרה כלשהיא? תודה.
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
הלוח אם שלי: Asus P5KPL-VM הבעיה התחילה אתמול שאני מכבה את המחשב ה Power Led והאור של העכבר נשארים דולקים אבל בעוצמה קטנה יותר כשהם פועלים שהמחשב דלוק למישהו יש פיתרון?? ניסיתי דרך הביוס לשנות הגדרות ולא הצלחתי ואל תכתבו לי להוציא את המחשב מהחשמל
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
היי חבר שלי ניסה להתקין ווינדוס מ-DOK. הוא הכניס את ה-DOK והפעיל את המחשב, אחרי המסך הראשוני (שממנו נכנסים לביוס), הופיע מסך שחור, חלק, בלי צפצופים. מאז המסך הזה תמיד מופיע.. ההגדרות בוט בביוס מוגדרות כמו שצריך. עד הנסיון התקנה הזה, המחשב עבד חלק. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
היי יש אצלי כרגע שני מחשבים עם בעיות קצת מוזרות: הראשון, לא נדלק, חשבתי שהלך הספק אז החלפתי ספק ועדיין כלום לא מגיב, אחרי שהסתכלתי מאחורה על המאוורר של הספק ראיתי שכשאני לוחץ הדלקה הוא זז לשבריר שניה ואחכ הכל מת, ככה בשני הספקים שבדקתי, ניסיתי לבדוק אם זה הכפתור של הפאוור אבל לא מצאתי משהו חריג. המחשב השני, הגיע אלי עם בעיות של ריסטים ישר אחרי הלוגו של אקספי אז הנחתי שזה זיכרון, אחרי בדיקה ב- MEMTEST גיליתי שבאמת זה זיכרון דפוק (DDR226) וכשניסיתי לשים זיכרון חדש 512DDR 266 CL2.5 הוא לא הראה תצוגה בכלל, המסך לא קיבל סיגנל. גם אחרי החזרת הזיכרון הישן לא קיבלתי יותר סיגנל וגם כשהוצאתי את הזיכרונות לגמרי זה לא נתן צפצפוף שהלוח אם מתפקד אז אולי הלח הלוח. מדובר בלוח הזה PCCHIPS…
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
כשאני מנסה לחפש את החנות במחשב מופיע לי רק פותר הפעיות של החנות, וכשאני לוחץ כדי לבדוק את הבעיה הוא לא מוצא את הבעיה ניסיתי לבדוק אולי אפשר להוריד אותו אבל זה לא ממש עובד לי מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
היי, לאחרונה קניתי מחשב נייח חדש לעריכת וידאו, ונתקלתי בבעיה שממש מקשה על העבודה שלי. בזמן עבודה על כוננים חיצוניים, הכוננים לפתע מתנתקים מהמחשב ואז מתחברים שוב לאחר כמה שניות. זה קורה בסיטואציות בהן יש העברת נתונים כבדה, נגיד כשאני גולל מהר את הטיימליין או בזמן אקספורט. זה קורה עם מספר כוננים שבדקתי, גם רגילים וגם SSD, אז שאני בטוח שהבעיה היא במחשב ולא בכונן ספציפי. הבעיה מתרחשת רק עם כוננים שמחוברים ל-USB שבאחורי המחשב, ולא לכאלו שמחוברים ל-USB שבפאנל הקדמי. כרגע אני נאלץ לעבוד רק דרך הפאנל הקדמי מה שמאוד מסבך את כל תהליך העבודה. מעבד: AMD Ryzen 9 5950X לוח אם: Gigabyte B550 AORUS ELITE V2 כרטיס מסך: PNY GeForce RTX 3070 תודה!
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום, במחשב פעל משחק(FIFA) והשארתי את המשחק פועל לחצי שעה בערך שחזרתי למחשב הוא היה תקוע אז כיביתי אותו ואחר כך שהדלקתי אותו המחשב לא עלה. זה מדליק את המחשב ואחרי כמה שניות המחשב משמיע 2 ציפצופים ואז עולה מסך עם הודעה שגיעה נראה לי,הנה התמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=4ydmaootycd2.jpg
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום לכם, היום קיבלתי את המחשב שרכשתי יום ראשון מKSP, להלן כל נתוני המחשב - מעבד -Intel Core i3 4360 3.7Ghz 4MB L3 Cache s1150 קירור למעבד -Arctic Cooling Alpine 11 Rev.2 CPU Fan For Intel s775, 1156 לוח אם -Gigabyte GA-H97M-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, PCI-E,VGA, DVI, HDMI זיכרון -G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT כ.מסך - On Board Intel HD Graphics 4600 דיסק קשיח - Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III צורב DVD -Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Black Sata ספק כוח -Antec 300W Active PFC BP300P PSU מארז - CoolderMaster Elite 241 Mid Tower Black Case No PSU התקנתי היום וינדוס 7, הורדתי את התוכנה speccy ותראו מה מוצג…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בשבוע האחרון קורים לי מקרים שהקול לפתע מפסיק לפעול, לדוגמא: אני משחק ב MW2,פתאום-הקול מפסיק לעבוד... אותו הדבר קורה לי גם ב Supreme Commander 2,ולאחר שזה קורה אין קול גם כשאני לא במשחק,ז"א שומע מוזיקה או משהו כזה. אבל...לאחר RESTART-הקול חוזר לעבוד...אבל אחרי שמריצים עוד פעם איזה משחק או שומעים מוזיקה-אין קול.... מה שמאוד מוזר זה שזה התחיל רק בשבוע האחרון, וזה לא קורה תמיד-אבל הרבה פעמים זה קורה,וזה ממש מעצבן כל פעם לעשות RESTART... מה ניסיתי: לחבר רמקולים אחרים לחבר אוזניות אחרות לחבר מהחיבור הקדמי של המחשב להתקין דרייברים לכרטיס קול לבדוק עדכונים לדרייברים. ד"א,אם צריך אז הלוח אם שלי הוא: Intel Whitesburg DP55WB בבקשה תעזרו,המחשב עדיין לא בן חצי שנה אפילו... *ער…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קצת אחרי המעבר לויסטה התחיל לי מסך כחול.. שפתחתי את קבצי הminidump זה מה שקיבלתי... Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt+788e2 ) Followup: MachineOwner --------- Probably caused by : tcpip.sys ( tcpip+7436d ) Followup: MachineOwner --------- Probably caused by : dxgkrnl.sys ( dxgkrnl+18fae ) Followup: MachineOwner --------- אני חושב שחשוב לציין שהבעיה קיימת רק עם המעבר לויסטה. ועל המחשב קיים אוברקלוק למעבד לכרטיס מסך ולזכרונות שניראה יציב באקספי אחרי הרבה בדיקות. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב ואחרי כמה שניות הוא נכבה. ניראה לי זה קשור לבעית חום או משו. ? בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום התקנתי יוטורנט בהצלחה, יותר מאוחר בערב קפץ על המחשב שלי תוכת ריגול, עשיתי שחזור מערכת+ סריקות וכמובן שהיה צריך להתקין מחדש את היוטורנט עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להתקין תתוכנה, אחרי שניסיתי להסיר אותה מהוספה והסרה(היא לא הייתה שם בגלל השיחזור מערכת) וגם באמצעות revo ועוד תוכנות הסרה נוספות... מבחינת תוכנות ההסרה והוספה או הסרה של ווינדוס אין תתוכנה עכשיו שאני מוריד ופותח כדי להתקין פשוט אוטומטית פותח אותה ועדיין לא סיימתי תתהליך התקנה, לא בחרתי שפה, לא בחרתי תיקייה, וכמובן שאחרי שזה פותח אני בדקתי אם התוכנה מופיעה בהוספה והסרה והיא פשוט לא שם... מישהוא יכול לעזור בעניין?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אוקיי, מי שעוקב אחרי הפורום הזה יודע שזאת כבר הפעם ה-800 שאני מתלונן על בעיות עם ההארדיסק שלי, זה כבר הארדיסק שלישי שעבר במחשב שלי, כרגע אני עובד על WD80GB אבל שוב ההארדיסק עושה רעשים של אתחול, יש לציין ההארדיסק הזה דיי חדש (פחות משלושה/ארבעה חודשים). הרצה של תוכנת ניטור חומרה active smart שמיועדת לניטור הארדיסקים הראתה שההארדיסק תקין לחלוטין... הבעיות הללו קורות בעיקר כאשר התקן IDE נוסף מחובר במחשב כמו צורב, בהתחלה חשבתי שהוא הגורם לבעיה עד שהסרתי אותו והבעיה חזרה על עצמה, אומנם הפכה לפחות שכיחה, אבל עדיין חזרה על עצמה... חשבתי אולי בעיה בלוח אם, אבל אני דיי מתקשה להאמין, חשבתי בעיה בכבל IDE, קניתי חדש, עדיין יש בעיה... נשארתי עם הספק, אני חושד בו בגלל קולות האתחול שבוקע…
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
היי, יש לי תקלה מוזרה במחשב, אשמח לעזרתכם. התקלה היא שהמחשב לא נדלק. אני מצליח להפעיל אותו רק אם אני מוציא את כל הכרטיסים מהלוח (זכרון,כרטיס מסך,מנתק HD מהמתח והדאטה) מוציא את הסוללה ומחזיר. רק אחרי כל זה המחשב נדלק. אם אני מנתק את המחשב מהחשמל (מנתק את הכבל של המתח ליותר מ-5 דקות) התקלה תחזור, החלפתי סוללה וזה לא עזר, לפי כל המידע הזה אפשר להבין שאין בעיה בשאר החומרה, אלא רק בלוח. מה לדעתכם אפשר עוד לעשות?? תודה תותחים!
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב. (כמה תמציתי.) הבעיה שלי היא כזאת; יש לי מעבד של אינטל (מפוצל, 3.6 GHZ), קצת יותר משנה. מחשב חזק, אף פעם לא עשה לי בעיות. עד שיום אחד, (לפני חודשיים בערך), צצה בעיה ובעקבותיה כל פעם שהווינדוס עולה אחרי שאני מדליק את המחשב, הוא פשוט קורס ועושה לעצמו ריסטרט וככה בלופ, עד שבסופו של דבר המחשב אוזר אומץ ונשאר דלוק. בימים האחרונים המצב הגיע לשיא, שלמחשב לקח בערך חצי שעה של ריסטרטים עד שהוא נדלק. בנוסף המחשב לאחרונה נעשה איטי להחריד. עשיתי לו פורמט, התקנתי ווינדוס מחדש, מיותר לציין שזה לא עבד. אני חושב שיש לי בעיה בחומרה, באיזהשהו חלק של המחשב. השאלה היא כזאת; איך אני יכול לדעת איזה חלק נדפק לי, ואיך מתקנים אותו? אשמח אם תוכלו לעזור לי. יו…
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
הי, כל פעם אחרי שאני עושה Restart אני מקבל את ההודעה שכתובה בכותרת ורק אחרי מספר פעמים שאני עושה hard restart (לוחץ על הכפתור במחשב) אני מצליח לעלות. את ההודעה אני מקבל עוד לפני ששומעים את הצפצוף בעליית המחשב. יש לי לוח אם Gigabyte GA-7s748 ומעבד Aopen AK73Pro. ניסיתי לשדרג את גרסת ה- BIOS לשתי הגרסאות האחרונות שמפורסמות באתר של Gigabyte אך ללא הצלחה (ההתקנה נכשלה). אשמח לקבל עזרה. תודה דוד
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
היי, יש לי מסך טלויזיה שאני מעוניין לחבר אותה למחשב. כרטיס מסך: GTX 660 יש לי חיבור HDMI לטלויזיה ולמחשב. חיברתי זכר ונקבה אבל בטלויזיה מופיע NO SIGNAL. ניסתי להחליף כבל ועדיין לא עובד. ניסתי במחשב אחר וזה עובד. הבעיה היא במחשב שלי ואין לי מושג מהי. המחשב פשוט לא מזהה את המסך השני גם כשאני נכנס ל Screen resulotion ובוחר ב Detect. ׁׁ(המחשב הריץ לי שני מסכים בעבר אז לא רואה איפה הבעיה). בנוסף, יש במסך הטלויזיה חיבור VGA וגם במחשב אבל החיבור הזה לא עובד לי. *הכרטיס מסכך מעודכן. *המסך טלויזיה תקין. אשמח לעזרה, תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי דונגל בלוטוס של סלקום השאלה היא כזאת 1. אם בקירבה של הדונגל למחשב בגלל שהוא " משדר " זה יכול לעשות בעיה לחומרה שם ? 2. אם זה עושה קרינה מטורפת ? כי הוא מהבהב חזק כמו כונן קשיח יש שם נורה ירוקה . תודה .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מנהל ההתקנים מזהה אותם. הביוס מזהה אותם. אבל כשמחברים משהו הוא לא מזהה את הרכיב. ניסיתי כל מיני רכיבים שאני יודע שעובדים. מה נראה לכם הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד amd phenom ii x4 925. אני רץ איתו כבר למעלה מחצי שנה אך היום לצורך בדיקת תקינות של המעבד הישן שלי הרכבתי מעבד amd athlon ii 3800, המעבד היה תקין והריץ את המחשב בצורה חלקה אך לאחר שהחזרתי את המעבד החדש שלי למערכת, המחשב סירב לעלות כמו שצריך. המחשב בזמן ההדלקה מראה סימני חיים (המאווררים עובדים) אך אין שום תצוגה במסך, המארז גם לא מצפצף ומצביע על תקלה..לאחר כמה נסיונות להדליק ולכבות ביצעתי איפוס לביוס אך גם זה לא עזר. לאחר כמה זמן לקחתי מעבד נוסף מהבית amd athlon ii 4200 וניסיתי לחבר למערכת אך גם כאן הייתה בעיה: אמנם המחשב כן עלה וראיתי תצוגה אך הוא נתקע על המסך שבו ניתן להיכנס לביוס באמצעות כפתור del. בזמן לחיצה על הdel המחשב רושם enter bios.. אך שום דבר לא קו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב חדש עם הארד דיסק 320 ג'יגה של WD וכשאני מתחיל בהתקנת הווינדוס הוא לא נותן לי ליצור partition של כל ה-320 ג'יגה אלא רק של 120. מה הבעיה ואיך אפשר לסדר אותה ? בתודה, גל
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
מפרט מחשב : windows xp professional sp2 3.2 פנטיום 4 1GB זיכרון 200 ג'יגה הארד דיסק המחשב הוא מחשב חדש, יש לי אותו רק 4-5 חודשים עכשיו לבעיה : המחשב נתקע לי , ומראה לי שסקלת ה CPU קופצת כל שניה , או קופצת למעלה ונשארת למעלה לאיזה 30 שניות וחוזרת להיות רגילה כשאני שומע מוזיקה ואני פותח את המחשב שלי או תוכנית אחרת אז יש קיטועים במוזיקה , דבר שלא קרה לי ולא האמור להיות. סרקתי עם תוכנת אנטיוירוס kaspersky ולא נמצאו וירוסים . סרקתי עם התוכנה TuneUp Utilities 2006 וגם לא נמצאו קבצים פגומים או בעיות קריטיות . בנוסף אני מנסה להעביר קובץ\קבצים מכונן לכונן ועולה לי שגיאה : מה אפשר לעשות ? (חוץ מפירמוט) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
יש ללוח האם שלי 2 מאווררים: 1 עבור מעבד ושני עבור מאיץ הגרפי (על גבי הלוח). המאוורר של הכרטיס הגרפי הפסיק לעבוד לפני כמה ימים ולא שמתי לב לזה במשך 4 ימים. תיקנתי את המאוורר והכל עובד. יש לי מודם ADSL שמחובר דרך כרטיס רשת. פתאום בימים האחרונים המחשב התחיל להתקע לי (הכל קופא ואי אפשר אפילו להזיז את העכבר). זה קורה בד"כ אחרי שרואים סרט ארוך (לפחות כך נדמה לי). אני מצליח להתחבר לאינטרנט אבל כשהדפדפן מנסה להעלות את הגרפיקה של העמוד, המחשב קופא. המחשב עובד בצורה נהדרת ולא קופא עד שאני מתחבר ומפעיל את הדפדפן. ניסיתי לעבור לדפדפן אחר וגם שם זה קורה. (נטסקייפ ואקספלורר) ההתקעות קוראת כשהדפדפן מנסה להציג את התמונה של האתר (את האתר עצמו). כלומר, יש איזו שהיא בעייה עם כרטיס הגרפי או …
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-