תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים. התקנתי את המחשב החדש שלי הכל היה טוב במשך יומים לפתע הוא התנתק ומאז כשאני מנסה להדליק אותו הוא נדלק ומיד מתכבה בדקתי מה עושה את הקצר ולבסוף הסתבר שהבעיה נפתרת כשאני מנתק מהלוח את החיבר ATX12V 4 פינים שנמצא על הלוח וכשהוא מחובר אז זה מקצר (ללא החיבור ATX12V המסך שמחובר לכרטיס PCI זמני אינו נדלק כנראה שהלוח אינו מקבל מתח בחלק הזה ללא החיבור הזה זה לא ממש הבעיה הבעיה היא למה הוא כן מקצר עם החיבור). חשבנו חשנו ולא הגענו לפיתרון הבעיה אמרו לי שזה לא הלוח פתחי שוב את המעבד והתקנתי מההתחלה וגם זה לא פתר . ביקר אצלי שכן תכנאי מחשבים הוא ההסתכל הסתכל חשב וחשב ולבסוף טען שזה בטוח לא הלוח ולפי דעתו זהו הספק שאינו מעביר מספיק מטח או לא יודע מה הוא המציא שם. אני פשוט חולק …
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
בראשותי ספר 300W שלא מחובר לשום מחשב. אני רוצה לבדוק את תקינותו והאם יש צורך בהחלפתו, וכל זאת מבלי לחברו למחשב כלשהו. איך עושים זאת? האם חיבור פשוט לחשמל אמור להפעילו...? מה עליי לעשות?
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני מחבר אותו למחשב והוא מראה אותו אבל הוא מראה שיש בו רק 14 מגה פנוי ואמור להיות 128... מתי שאני מסנה לפרמט אותו המחשב אומר לי שלא ניתן! אני מסנה לנצל את ה14 מגה שנשארו שם והוא אומר שהדיסק מוגן מכתיבה... למרות שהוא פתוח.. למישהו יש עצות מה לעשות? תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
שלום רב, הרכיב של כרטיס הרשת או בורד בלוח הלך ובמקומו התקנו כרטיס רשת pci פשוט של אדימקס כאשר מתקינים את הדרייבר הפלופי מצפצף האם מישהו יכול לעזור.
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי חוטף blue screen פעם בשבוע ואני מת לדבג את העניין ולהבין למה. הבעיה שאחרי reset לא מופיע כלום תחת SystemRoot%\Minidump%. יש למישהו מושג למה?
-
- 8 תגובות
- 872 צפיות
-
-
בזמן הורדת וידאו ממצלמת וידאו למחשב התמונה מקרטעת וכן גם הצליל, התמונה והצליל נעצרים ואינם נראים בברור. מעין תופעה כמו של חוסר זיכרון. יש לציין שהתופעה הינה חדשה ובעבר העברתי קבצים בצורה תקינה. התופעה מתרחשת רק כשמבוצעת פעולת הקלטת הווידאו. ולא במהלך בצפיה ללא ביצוע של הקלטת הווידאו. להערכתי הבעיה הינה או בכרטיס המסך או בזיכרונות המחשב או במעבד. האם יש אפשרות לבדוק כל פריט בנפרד. פירמטתי את המחשב והבעיה חזרה.כך שכנראה הבעיה הינה בחומרה. מעבד p42.8 לוח אם asusp4p800e delux זיכרון 2X 256 ddr 400 כרטיס מסך abit siluro fx5200 128mb rami_a@inter.net.il
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי בשבוע שעבר מחשב חדש והייתי מעוניין לעקוב אחרי הטמפ שלו כדי לשמור עליו. הייתי מעוניין בחוות דעתכם על הטמפ האם הם סבירות ומה הגבול העליון שאותו לא כדאי לעבור? גם אם אין לכם כוח לענות שוב על שאלה כזאת אשמח אם תוכלו להפנות אותי לכתובת עם תשובה בנושא הנתונים שלי (לפי EVEREST ): AMD 3200 COMPUCASE 6A19 2 FANS 12 CM+ ARTIC SILENCER 64 DFI LANPARTY ULTRA X800GT 2 HDD Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8712F (ISA 290h) GPU Sensor Type National LM63 (ATI-I2C 4Ch) Motherboard Name DFI nF4 Series Temperatures: Motherboard 46 °C (115 °F) CPU …
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אתמול זה התחיל שהדלקתי את האימיול ויצאתי החוצה וכשחזרתי אחרי 3 שעות המחשב לא פעל וגם היום השארתי את האימיול דולק הלכתי לביה"ס וכשחזרתי המחשב מכובה עוד פעם מה לעשות?????????????
-
- 10 תגובות
- 982 צפיות
-
-
בעיה בהתקנת כרטיס הקול המשולב בשלב התקנת הדריבר מופיעה ההודאה הזאת HDO SOUND DRIVER BUS NOT INSTALLD ניסיתי להתקין את הדריברים של הציפסט ולא עזר ניסיתי לעדכן את הBIOS כי ראיתי שהיו הרבה בעיות אם הלוח כמו הלוגו של המעבד שלא מופיע הסמל אם הHT אלא הרגיל התקנתי את הגירסה האחרונה שבאתר וזה רק שינה את הלוגו של הלוח אם בהעלאה . והמחשב גם עולה מאוד לאט ויש שם ווינדוס XP PRO SP2 המפרט של המחשב הוא : P4 3.0 GHZ EMT 64 BIT 2MB L2 ASUS P5GL-MX 2X256 TWINOMS 400 DDR GIGABITE 6600 256 DDR KSP PSU 300W 20 PIN
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
-
שלום... יש לי כל הזמן את ההודעה הבאה: יכול להיות שהספק כח לא מספיק חזק? סתכלו במפרט (אבל לא זה שבחתימה! במפרט מחשב מצד ימין) ד"א...עדכנתי דרייברים וזה לא עזר
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 2 אם 40 גיגה ורציתי להוסיף לא עוד 80 גיגה אבל הוא לא מוכן לזהות לי אותו המחשב שלי בנוי כך שיש לי פנטיום 2 350 הרץ 512 sdrm לוח אם אסוס p2b ואין לי מושג למה הוא לא מוכן לזהות לי אותו התיעצתי אם אנשים ואמרו לי שיכול להיות שצריך דריבר ללוח אם בשביל שהוא יוכל לזהות לי אני לא יודע אם זה הגיוני[בקיצור אנשים עיזרו לי
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הwindows לא מזהה את סוג המעבד שיש לי הוא רושם לי amd hammer family prosssesor unknow model יש לי amd 3800x2?
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
קראו הכל וראו שיש קשר לזכרונות אבל גם לספק אולי (זוהי רק הנחה). טוב, אז ככה, בדקתי בSpeedFan מה הV שעובר ב12V וב5V וכמובן שב3.3V והתוצאות הראו: 12V = יציב על פחות או יותר 12 בפיספוסים ממש קטנים (11.97 וכו) ב3.3, מחזיק יציב על 3.30 אבל ב5 זה כבר סיפור אחר הוא קופץ מ3.36 ל4.40 פחות או יותר בצורה קבועה: הינה תמונה- עכשיו, השאלה שלי פשוטה מאוד. ברגע שאני מפעיל FarCry לדוגמא, או משחק כבד אחר (Guild Wars אפילו) המחשב נופל - ממש נופל. עושה לעצמו ריסט מיידי (פעם הוא היה קופא). שאני משחק עם הראם זה לפעמים מסתדר, לפעמים לא. אם אני רק עם 512 ראם (יש לי 4 סטיקים של 256) הכל עובד (לא משנה איזה מהסטיקים...) וגם אם אני מוציא ומכניס את הסטיקים ומפעיל את המחשב, הכל עובד, אבל בר…
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום, אני בשלבי התקנת ווינדוס, ושאני מנסה להעלות את הווינדוס מההארדיסק אני מקבל את השגיאה הבאה: PXE-E61 media test faliure, check cable סדר הבוט שלי בסדר גמור, המחשב שלי לא מנסה לעשות בוט מרשת ולא כלום מה גורם לשגיאה? ואיך אפשר לפתור? בכל הפעמים ששאלו את זה פה, אף אחד לא באמת ענה.
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
הפסיק לעבוד לי פתאום המאורר של הכרטיס מסך! לא יודע למה! פתאום בלי שום סיבה! ניסיתי לנקות ולבדוק במקרה אם משהו נתקע והכל טוב... ניסיתי לבדוק שהכל מחובר טוב והכל אכן מחובר טוב! ואז סתם ככה דחפתי קצת את המאורר והוא עבד ל-2 שניות ואז שוב הפסיק לעבוד... ואני יכול לעשות את זה כל הזמן וכל הזמן זה יפסיק לעבוד אחרי 2 שניות.. צריך עזרה! בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
חג שמח לכולם. אני לא ידעתי אם זה המקום הכי מתאים, בכול אופן ביום שבת אני נוסע לאילת ואני רוצה להוריד בנתיים כמה סרטים מKAZZA וכדומה.. עכשיו יש לי עוד איזה 2GB להוריד אני פשוט רוצה לראות את הסרטים עם חברים יום יומים אחרי שאני חוזר מאילת.. אין לי בעיות של חום יתר המעבד של הוא 1.6GHZ INTEL של WILLAMETTE הטמפרטורה שלו במאמץ היא 48 וטמפרטורה של לוח אם 35 גם במאמץ הם יש סיכוי שאם אני אשאיר את הKAZZA משהו יקרה לכרטיס מסך מעבד לוח אם יכול להיות שמשהו ישרף כי אף פעם לא השארתי את המחשב שלי דלוק יותר מיום בעבודה.. תודה מראש לעוזרים. צום קל :auto: :anim-jjd: :alcoholic:
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום! היום באמתי להדליק את המחשב של אבי אך הו אלא נדלק. אפילו לא רואים את המסך של הביוס. יש רעשים של חריקה מהDVD כל שניי השתיים, ככה כל הזמן ואין מסך של BOOTUP, אין ביוס אין כלום. עשיתי את הדברים הבאים: 1. בדקתי את המסך - תקין. 2. ניתקתי את הDVD מהIDE ומהחשמל - אומנם כבר אין את החריקות הנ"ל אבל המחשב ל אהתקדם לשום מקום (אני שוב מזכיר, אין אפילו מסך של ביוס). 3. אפסתי את הביוס ע"י ג'מפר - לא עזר. 4. בדקתי שהלוח מקבל חשמל מהספק - כל הנוריות שמראות על חשמל בלוח אם עובדות כראוי. יש לציין שהמחשב לא מצפצף כמו במקרה של אי הכנסת זכרון. הוא פשוט לא עולה. אפילו הדלקתי אותו לל אRAM והוא הגיע לאותו מצב - ללא ביוס אפילו! זה המפרט (הדברים המרכזיים שאני זוכר מהראש): AMD Athlon 64 2800+ …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני עובד על מחשב מסוג AMD 3000+ 64BIT לוח אם VIA K8NM ובקר SATA133 המחובר לHD מעבר לכך יש לי גם שני כונני IDE האחד CDROM והשני DVDRW שני הכוננים אינם מזהיים (ממפים) מדיה על כל סוגיה ובכל מצב (גם ניסיון לאתחל לSETUP של WINDOWS לא הצליח) הDEVMGMT מראה כי הכוננים תקינים סימן הקריאה היחיד מצומד לPLUG AND PLAY BIOS EXTANSION... היש מזור?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אוקי זה התחיל היום אחרי שהורדתי 2 מאוררים בתוך המארז כי הם עשו רעש. חיברתי הכול חזר כמו שצריך ובדקתי את החיבורים כבר 3 פעמים ועדיין יש את הבעיה: כשאני מפעיל את המחשב הוא נדלק ואז אחרי שנייה הוא עושה RESET ואז עולה כמו שצריך. זה משגע אותי ואני מפחד שזה עלול לשרוף לי משהו. מישהו יודע מה זה יכול ליהיות? לפחות תנו לי כיוון לסיבה ומשם אני כבר יסתדר לבד.
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום וגמר חתימה טובה לכולם. אתמול קבלתי את המחשב הנייד החדש שלי Fujitsu-Siemens AMILIO M3438G . עכשיו אני חושש מפני בעית התחממות שיש לי מאחר ולאחר מספר דקות שהמחשב עובד האיזור שלפני המקלדת היכן שממוקם העכבר מתחמם לא רותח חלילה וחס אבל חם. האם זאת בעיה? מישהו נתקל בבעיה הזאת/כזאת? אני הודה לעזרה בנידון בטרם האלץ לסור עימו לחנות בה רכשתי אותו. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
טוב שמעו יש לי בעיה וזה ככה התקנתי פיפא 2006 אני נכנס למשחק זה עושה לי מסך שחור וחוזר לי לווינדוס. אמרו לי לעדכן כרטיס מסך עדכנתי וזה לא פתר את הבעיה! בדקתי והמחשב שלי מתאים לדרישות של המשחק. הכרטיס מסך שלי הוא Geforce fx 5200 למישהו יש מושג מה עושים? תודה מראש אחים שלי!
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הלוח המדובר הוא ASUS P4S533-VM הבעיה היא ביוס.. עד כן הקדמה סופר קצרה, בכל מקרה, ניסיתי לעדכן את הביוס דרך התוכנה שמוצעת באסוס (יש להם תוכנה משלהם ל WINDOWS) הבדיקה הצליחה, המחיקה של הרום הצליחה אבל ה FLASH לא הצליח... הוא נכשל.. ניסיתי כמה פעמים וכל פעם מחדש הוא נכשל... חשבתי לעצמי שאולי נפעיל מחדש את המחשב, וזאת הייתה הטעות שלי.... מייד אחרי שהפעלתי אותו מחדש הוא הפסיק לעלות.. אני דיי בטוח שזה בגלל שהוא בעצם מחק את הביוס, (מי שמכיר את הפעולות של התוכנה של אסוס, הוא עשה 2/3 ונתקע) בגלל שמדובר בביוס ישן אין לו את האופציה של CRASHFREE שבעצם אם הייתה בעיה בביוס הוא אוטומטי מחזיר לדיפולט... או אין את האופציה שאני יודע עליה בכל מקרה.. ניסיתי לנקות את ה COMS כמפלט אחרון, גם זה…
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה... כשאני פותח את הdevice manager לא מופיעה לי אף רשימה של חומרה.. פשוט ריק.... והכל תקין (כך לפחות זה נראה..) הקטע הוא שגם כרגע אני לא יכול להקים רשת כי אינ לא יכול להגדיר את האיי פי בכרטיס רשת כי כאילו הוא לא מוזהה....... בתודה מראש לכל העוזרים כי ניסיתי כל מיני שיטות שמצאתי ברשת וכלום לא עזר.. תודה לתותחים שימצאו פתרון... שי
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם Biostar P4VMA-M v7.3 שעליו כרטיס Via/S3 Unichrome Pro מובנה. החלטתי שעד קניית המחשב הבא לפחות אנסה לשפר את איכות החיים והתקנתי בסלוט ה-AGP כרטיס GForce 2 mx 64mb שהיה לי בבית. עברתי על כל אופציה בביוס ולא מצאתי כיצד לעשות disable לכרטיס המובנה / לגרום לכרטיס החדש לעבוד במקומו. אם מישהו מכיר את הלוח או יכול בכל זאת לעזור, אשמח לכל עצה בנושא. קישור לאתר ביוסטר: http://www.biostar.com.tw/products/mainboard/board.php?name=P4VMA-M%20v7.x קישור ל-manual (אם זה עוזר במשהו): http://www.biostar.com.tw/products/mainboard/socket_478/p4vma-m-v7/m_p4vma-m-v7.exe תודה, יובל
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-