תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,297 דיונים בפורום זה
-
קניתי לחבר שלי את הספק cooler master extreme power 430w חיברתי אותו למחשב הכל היה טוב. התחלתי להתקין ווינדוס הכל עבר בהצלחה סגרתי את המחשב. כעבור זמן מה באתי להפעיל אותו שוב הוא נפתח....אבל במסך איני רואה כלום........ שיקחתי עם הכרטיס מסך עם המחשב ועם הספק....וכלום.........(וכן חיברתי את החשמל לכרטיס המסך r9800pro) החלטתי לקחת את הספק הישן ולבדוק- ומה אני רואה? שהוא פתאום כן עובד...... רק עם הספק החדש הוא לא עובד.........בדקתי עם כרטיס מסך אחר שלא מצריך חיבור חשמל וגם עובד......הקיצר ממש מוזר......ומה עוד אני רוצה לציין שחיבור החשמל של הכרטיס הוא חיבור רגיל כמו של סידירום או כונן קשיח- אז ככה שהחלפתי בין החיבורים ושיחקתי- ואין שום דבר לא מפעיל אותו....... איך זה יכול להיו…
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני די חדשה אז אני לא יודעת אם הפנייה שלי רלוונטית לפורום הזה . אבל אם כן - הייתי רוצה לדעת, אם אני רוצה לבדוק משהו על מעבד של AMD או על לוח אם של GIGABYTE ואני רוצה לראות את המנואל שלהם איך אני מוצאת אותו? נכנסתי לדף הבית שלהם ולא מצאתי.. מודה לכם על כל יעוץ והכוונה Lola
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
העכר לא נפל לי או קיבל מכה ... ככה סתם פתאום אחרי גלישה באינטרנט הפסיק להגיב הקליק הימני בעכבר... אז בינתיים שיניתי בהגדרות והחלפתי בין הקליק הימני לשמאלי אבל עדיין... מה אני עושה? ( לא מאמין שככה סתם פתאום עכבר מתקלקל...)
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
מה משמעות ההודעה הנ"ל? WIN98 פנטיום 2 Verifying DMA Pool data "הקש מקש כלשהו.." והמחשב מאתחל בכל פעם מחדש כמו לופ אינסופי. ממה נובעת ההודעה הנ"ל ואיך ניתן לפתור אותה? אגב, קראתי איפשהו שאחת הסיבות האפשריות הוא תוכנת אנטי וירוס כמו נורטון שאם היא לא מתעדכנת יכול לגרום לתופעה הנ"ל, וממש במקרה יש במחשב הזה נורטון לא מעודכן מיום התקנתו מתישהו ב-2003. אבקש התייחסות גם לאפשרות הזאת ומה הוא הפתרון. אגב2, פירמוט לא בא בחשבון בשלב זה!
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
עד לפני שבוע הכל היה בסדר, אבל עכשיו כשאני מנסה לצאת ממצב שינה של וינדוס 7 המחשב לא מתעורר גם אם אני לוחץ על מתג ההדלקה, אלא אני צריך להוציא את התקע מהחשמל ולחכות קצת, ורק אז הוא נדלק. אחר כך עולה מסך שאומר לי שבוצע כיבוי לא תקין ורק אח"כ עולה הוינדוס מחדש. השאלה שלי - האם זו נראית כמו בעייה בספק הכוח? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום שאלה למומחים המחשב של ההורים שלי בבית איטי בצורה בלתי נסבלת החל מהעליה שלו ועד להפעלת כל אפליקציה הם בסך הכל משתמשים בו בעיקר למשימות פשוטות באינטרנט. הורדתי את הפרמטרים הבאים מהמפרט: · G-MA785GM-US2H AMD socket 3 · AMD Athlon(tm) II X3 425 Processor · DDR2 4G · NVIDIA Geforce GT 430 · WDC WD3200AAKS-00L9A0 המחשב פועל על וינדוס 7 64 (נ.ב. כותב להם שהוא אינו חוקי) מה יכולה להיות הסיבה לדעתכם ? איפה צוואר הבקבוק שיאפשר עבודה סבירה הוספתי דוח של CPZU תודה לעוזרים mom computer.docx
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
כאשר המחשב מריץ מספר דברים ביחד פתאום הוא נתקע עולה מסך כחול והוא עושה ריסטרט ושעה לוקח לו לעלות אחר כך. המחשב פחות משנה...
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
היי,כשאני מחבר את המדפסת(Canon MX455) או את הטלפון(Nexus 5) אז אין שום תגובה במחשב שציוד חובר. בטלפון יש טעינה כך שהמתח עובד אבל שום דבר חוץ מזה אין מה יכול להיות הבעיה? לוח אם:990XA-UD3
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
היי, מדובר אל כונן קשיח PARTION אחת ממנו שעשו לו QUICKFORMAT איך ניתן לשחזר את הנתונים. בבקשה תעזרו זה מאוד חשוב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום, יש לי HD4870 של POWER COLOR. למי שמכיר, ניסיתי לעשות AA בMASS EFFECT 2 עם ATI TRAY TOOLS. יש לי גם RIVA על המחשב, אין לי CCC. מה שקרה זה שהתקנתי ועשיתי מה שצריך, עשיתי פרופיל בATT למשחק, שיניתי את הAA להכי גבוה ואת הAI CATALYST לHIGH. זה לא עבד, אז ויתרתי. כשהתחלתי לשחק רגיל, הכל היה בסדר גמור במשך רבע שעה, ופתאום המשחק קיבל מסך שחור. עשיתי ריסטרט, שיניתי הכל בחזרה בATT והסרתי אותו לגמרי. אבל עדיין, המשחק נותן מסך שחור ו/או ארטיפקטים כל רבע שעה של משחק. בדקתי להתחממות, והטמפרטורות בסדר גמור על 40% מאוורר (בערך 60-65). מה יכולה להיות הבעיה? אני כבר לא יודע מה לעשות, הסרתי כל דבר אפשרי במחשב... האם רק RESTORE POINT זו הדרך היחידה? תודה לכל עוזר
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה, כל פעם שאני רואה סרט במחשב ולא משנה באיזו תוכנה או באינטרנט עצמו, המסך שלי פתאום הופך לשחור ל - 5-6 שניות וחוזר, כמובן שהסרט מפסיק ורשום למטה "מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור בהצלחה" עשיתי כבר כל מה שעולה בדעתי, התקנתי כמה פעמים את הדרייבר של הכרטיס וזה לא עזר, אפילו פירמטתי את המחשב בגלל זה ועדיין יש את אותה הבעיה. בדקתי את הכרטיס שהוא יושב טוב בלוח והוא יושב טוב. אני כבר לא יודע מה לעשות. אם למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות אני יהיה מאושר. יש לי: WIN 7 כרטיס מסך: GEFORCE 9500GT טמפרטורת הכרטיס במאמץ - 75 מעלות. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לחבר את החיבורים של כפתור המתח מהמארז ללוח אם לפי ההוראות של הלוח אם: על הכבל במארז יש רק סימון שזה הכבל של המתח אבל אין סימון של - PWRBIN או Ground מסומן רק חץ על הכבל בערך משהוא כזה: האם החץ זה ה-Ground והאם יקרה משהוא אם אני מחבר את אחד מהרבה החיבורים של המתח, ה-LEDS, RESET וכו' הפוך ואז בודק ע"י ניסיון הדלקה?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
הצורב מדגם: Ricoh MP7320A הצורב מזוהה בביוס.. הוא מזוהה גם בווינדוס אך יש לי סימן קריאה צהוב ב device Manager ניסתי להסיר את הכונן ולקוות שהוא יזדהה לבד על ידי הווינדוס אך זה לא עובד מערכת ההפעלה ווינדוס XP אם מישהו יודע מה הבעייה .. אשמח לקבל תשובה עשיתי חיפוש על דברים דומים אך לא מצאתי משהו שהצליח לפתור את הבעייה ...
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
היום אחרי הרבה זמן שלא היה לי מסך, ראיתי סרט במחשב והיו הרבה תקיעות קטנות כאלה במהלך הסרט. חשבתי שהסרט פגום אבל ניסיתי קובץ אחר וגם שם זה קרה.. יש לי מחשב חזק יחסית, זה לא אמור לקרות.. לפני כמה חודשים אני פתחתי עוד צינורות עיבוד (אם זה עבד, דרך אגב, איך אני בודק כמה יש לי עכשיו ואם זה עבד?) הטמפרטורה של הכרטיס מסך על 44 מעלות ומקסימום 47 במאמץ... יש לי Geforce 6800NU... אני עוד מעט אתקין 3D Mark ואני אבדוק את התוצאה... מה יכול להיות גורם לבעיה? המפרט בחתימה.. עריכה: ב 3D MARK 05 קיבלתי 3242.. זה לא ציון גרוע.. אז למה הוידאו נתקע לי? זה קורה לפעמים גם עם מוסיקה אבל זה כשאני מפעיל עוד תוכנה אז המוסיקה נתקעת לשניה.. גם אם זאת לא תוכנה כבדה.. הורדתי את כל האפקטים במדיה פלייר …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כל חיבורי ה-USB שנמצאים בחלק הקידמי של המחשב לא מזהים לי שום דבר וגם האחוריים עובדים כ-USB 1.0 לא כ2 כשאני מנסה להתקין תדרייבר של ה-USB אני לא יכול זה לא נכנס להתקנה מה לעשות :s05:
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
היי, משום מה אני לא מצליח לגרום לכרטיס+לוח לעבוד עם AGP Fast-write פעיל. איך ניתן לפתור את הבעיה? מפרט: Athlon Tbird B 1400 ECS K7S5A V1 עם cheepoman bios עדכני- chb0327f http://www.ocworkbench.com/2002/ecs/k7s5abios/cheepobios.htm XpertVision Radeon 8500LE Omega Drivers עדכניים תודה
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
אני מוציא את הכרטיס זייכרון מהפלאפון ומכניס אותו למעביר כרטיס זיכרון ומכניס אותו ל usb במחשב ונפתח לי כונן נשלף g אני מעתיק שירים ורוצה להדביק אותם בכונן g רשום לי שהדיסק מוגן מפני כתיבה ושאני צריך להסיר את ההגנה מפני כיבה מה עליי לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעיה די מוזרה במחשב... הכרטיס קול הוא הצ'יפסט הרגיל של REALTEK ה ALC888, עכשיו כשאני משחק משחקים או שומע מוזיקה דרך ITUNES או אפילו צלילי מערכת הסאונד נשמע חורק כזה... כאילו האיכות נמוכה, אבל כשאני שומע בWINAMP או MEDIA PLAYER את אותם שירים ששמתי בITUNES אז אני שומע רגיל - לדעתי זה בעיה בהגדרות כלשהם - הבעיה היא שאני לא מוצא שום בעיה בהגדרה... מישהו יודע איך לעזור?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
קבלתי מחשב לפני שנה ואני צריך להחזיר אותו אני רוצה למחוק את כל הקבצים והתוכנות שהתקנתי עליו בשנה האחרונה האם יש דרך אלגנטית להחזיר אותו למצב בו קיבלתי אותו מלבד לחפש את כל הקבצים\תוכנות שיצרתי\הורדתי ולמחוק? כבר בדקתי בגיבויים ולצערי אין איחזור מהתאריך בו קיבלתי את המחשב אז זה לא אפשרי
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לפי הכותרת, הבעייה נראית כבעיית WINDOWS, אבל...הבעייה חוזרת אחרי פירמוט והתקנה מחדש של ה-WINDOWS , שני הארדיסקים שונים, שני דיסקים שונים של התקנה של WINDOWS. אני אכתוב את כל הבעיות בנקודות, לפי דעתי מדובר באותו בעייה בכל המקרים למרות שהם שונים, ואני דיי סבור שמדובר בבעיית חומרה עקב זה שהמחשב עבר פירמוט והותקן פעמיים מדיסקים שונים * כל קבצי ההתקנה שאני מוריד EXE. כולם CORRUPTED, אפילו דברים שאני מוריד מאתרים כמו DOWNLOAD.COM * כל קבצי ה-RAR שאני מוריד , נותנים הודעת CRC ERROR , לא תמיד באותו מיקום * המערכת עושה ריסטרט לבד, סתם כך פתאום. * ה-EXPLORER וגם MOZILLA נסגרים ונותנים את הודעת השגיאה הרגילה בתדירויות מטורפות * התקנה של WINDOWS מודיעה על כך שקובץ מסוים לא יכל …
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
רכשתי מקלדת פיזית לטאבלט lenovo/ לא מצליחה להקליד בעברית. המקלדת הגיעה עם צריבת אותיות עברית. אשמח לעזרה רחל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחקתי כמה תוכנות ורציתי לשחזר אותם אז עשיתי שיחזור מערכת...ואז פתאום אני פותח את המחשב הוא הכפיל לי את כל הקבצים פעמיים הנה תמונות: זה התפריט של כל התוכניות: זה התיקית System32: מה אני יכול לעשות חוץ מתיקון קבצים/פרמוט? תודה למי שיעזור.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אז ככה: לפני שנה בערך קניתי מדפסת canon s300 , שללא ספק מדפסת טובה מאוד ואכן נהנתי ממנה. הבעיה התחילה לפני כמה חודשים שאחרי שקניתי דיו שחור חלופי למדפסת והיא הפסיקה להדפיס בשחור. זה היה מוזר היות וגם לפני זה השתמשתי בדיו חלופי והיא לא עשתה שום בעיות. אוקי, אם הבעיה בדיו קניתי לה דיו שחור מקורי ועשיתי לה ניקוי ראש מדפסת עמוק דרך התוכנה של וינדוס. לצערי עדיין היא לא התחילה להדפיס בשחור. למישהו יש עוד פתרון אולי חוץ מלקנות ראש הדפסה חדש אם בכלל יש כזה?
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
אהלן, קניתי השבוע כרטיס מסך חדש מדגם Gigabyte Radeon R9 280X. התקנתי אותו והתחלתי לשחק ב-AC4, הכל עובד מצויין. אחרי כמה שעות של משחק, הכרטיס התחיל לעשות לאגים קטנים, כלומר הוא רץ באזור ה-60FPS, ואז נופל לאזור ה-45~, ומיד חוזר ל-60, מה שכמובן מוביל לתחושה של לאג במשחק. כדי לבדוק את הכרטיס הרצתי את unigine heaven 4.0 והבעיה לא חזרה על עצמה, התוצאות היו די דומות למה שמצופה מהכרטיס. היום התקנתי Batman Arkham Origins ויש אותה בעיה - הוא רץ באזור ה-70~ FPS, ואז פתאום נופל ל-55~ ואז חוזר ל-70. ניסיתי לשחק כמה דקות ב-Sleeping Dogs, רזולוציה של בסביבות ה-45~, לא היה שום לאג שאני שמתי לב אליו. הטמפרטורות של הכרטיס באזור ה-70~, ככה שאני לא חושב שזו בעיית התחממות. הרצתי Furmark, והכ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-