עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היום הוספתי לשני הסטיקים של ה 256MB שהיו לי, עוד סטיק של 512. מאז אני לא מרגיש שום שינוי במחשב, להיפך, היו תוכנות שעבדו לי לאט יותר מהרגיל... למה זה?

• 37 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. יש לי כעת זכרון של ocz 2g (512*4) 667 . לפני כן היה לי 1g . מאז שהוספתי זכרון , מופיע לי מסך כחול , כאשר לפני ההוספה המערכת פעלה כראוי . הוצאתי את 2 סלוטי הזכרון שהוספתי ושוב המערכת עובדת כראוי . יש לציין , שלפני שבוע הרצתי בדיקת זכרון במשך 6 שעות והכל היה תקין . לפני כמה ימים ביצעתי פורמט למערכת ועדין הבעיה לא נפתרה . אגב , המפרט : msi k9n ultaf 570 amd 4600 d.c 320gb hitachi gf 8500 512mb pcie מה ניתן לעשות ?! תודה מראש . Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.8.0004.0 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini121107-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are ava…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Agqwe,

לאחרונה רכשתי חיבור חצי מגה adsl של בזק, כשהספק הוא נטויז'ן. מהירות ההורדה בחיבור @Obezeq הסתכמה ב8k מבזק נשלח טכנאי שבדק את מהירות ההורדה בקו שלי דרך מחשב נייד שהביא עמו - 67k אז: חיבור הקו של בזק תקין. הבעיה איננה בספק. למישהו רעיון? כרטיס רשת - realtek מודם אלקטל חלונות 98, 800 מגהרץ, 128 ram תודה, אריאל

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  4. Started by shaynac,

מישהו יודע איך מפסיקים את זה? אני יודע שזה קשור איך שהוא למדיה פלייר.

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  5. Started by alonrz,

לפני בערך 3 חודשים רכשתי מחשב חדש, הכל עבד תקין ולא היו בעיות כלל. לפני שבועיים באמצע משחק המחשב קרס ולא הצליח להעלות את הוינדוס, בכל פעם רגע לפני מסך הטעינה המחשב קרס שוב וחוזר בלופים. כיביתי את המחשב ידנית ולאחר כמה דקות שהמחשב היה כבוי הוא עלה אך דקות ספורות אחרי התחיל שוב לקרוס. בסופו של דבר פירקתי את המחשב, הרכבתי מחדש והכל חזר לעבוד. לפני כמה ימים זה התחיל לקרות שוב, המחשב קורס בלי הפסקה, לפעמים בלופים ולפעמים הינדוס עולה לכמה רגעים. הגעתי למצב שהמחשב כל 2 דקות קורס, ועכשיו המחשב בכלל לא עולה ברמה שלא מגיע לביוס. יש כזה קליק קטן, הלדים נדלקים ואז הכל נכבה, זה פשוט בלופים כך שנאלצתי לנתק מהחשמל. אין לי מושג מה לעשות, כל הרכיבים חדשים ל…

6. יש לי את הכונן Samsung SH-S182D X18 Bulk וכל פעם שאני מתקין ממנו משחק או מעתיק משהוא מדיססק והדיסק קצת סרוט ולפעמיים אפילו הכלל זה מגיע לאיזשהוא קטע ומאתחל את המחשב . בדקתי במחשב השני שלי אם אתם הדיסקים ושם זה עובד מצוין ומה שלא עובד כותב "נסה שנית" אז אצלי החלפתי בין הכוננים ואין את הבעיה . אבל אני רוצה לתקן את הכונן Samsung SH-S182D X18 Bulk מה אני עושה. ד.א עכשיו חזרתי לכונן Samsung SH-S182D X18 Bulk כי במחשב השני ההורי צרכים את השני.

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  7. Started by dreamt,

שלום רב, ניסיתי להתקין FIRMWARE מעודכן לצורב של ASUS מדגם 2014L1T, ועכשיו הוא לא מגיב בכלל, ולא ניתן לפתוח אותו.. :\ איך אני מתקן את הבעיה? חשוב לציין שסביר להניח שלא עשיתי את זה כמו שצריך.. איך אפשר לפתור את זה..? תודה רבה מראש. [br]פורסם בתאריך: 8.12.2008 בשעה 18:15:24 עדכון קטן:העניין הסתדר, עדכנתי שוב את הFIRMWARE וזה עזר..

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  8. Started by yoavb,

שלום, ברשותי כרטיס מסך מדגם ABIT Readon 9600XT. בתקופה האחרונה המאוורר שלו משמיע רעש בלתי נסבל. בדיקה זריזה ברשת מעלה שזוהי בעייה נפוצה למדי בכרטיסים מסדרה זו (חסכו על הרכיב הזה, מסתבר). שקלתי לפרק את המאוורר ולנקות אותו, אבל נתקלתי בקושי להסיר את כיסוי הפלסטיק השקוף של הציר (תמונה מצורפת). השאלה אם במצב כזה מומלץ: א. לפרק את המאוורר ולשמן אותו (איך זה נעשה? נראה שהכיסוי מקובע למקומו, אולי בהדבקה) ב. להחליף את המאוורר ולהשאיר את צלעות הקירור הקיימות. ג. להחליף את המאוורר + צלעות קירור. אודה אם במידה ואתן ממליצים על אופציה ב או ג, תפנו אותי למוצרים מתאימים. תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  9. Started by zilbermm,

היי, רכשתי לפני שנה 3 מחשבים זהים עם לוח אם Gigabyte H610M H DDR4, על שלושתם התקנתי Windows 10. לכל מחשב מתאם Wifi USB שונה, אחד של Ugreen, אחד של Panda ועוד אחד נראה לי Tplink. בבית יש רשת אלחוטית של בזק ושלושתם מקבלים חיבור Wifi נורא איטי. בבדיקה דרך https://www.speedtest.net/ ועוד אתר אני מקבל כ-7-15Mb הורדה, בימים טובים 20-25. באותה דירה הלפטופ והטלפון מראים 100-150Mb. עדכנתי דרייברים דרך DriverEasy, עדכנתי Bios, עשיתי Windows update ואחד אפילו שדרגתי ל-Windows 11 אבל זה לא עוזר. למישהו יש רעיון? לצערי אין שם אופציה לתשתית Ethernet. תודה מראש

10. קודם כול מערכת ההפעלה היא ווינדוס אקספי פרו+SP2. כאשר אני מחבר את המכשיר הצליל של התקן USB שמתחבר למחשב נשמע, אך לא נפתח לי כונן חדש במחשב שלי של הנגן. לעומת זאת במחשב אחר בבית שמותקנת בו בדיוק אותה מערכת הפעלה הכול עובד. ניסיתי גם לחבר את הנגן לחיבורי USB אחרים במחשב והמצב לא השתנה מה עושים?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  11. קניתי לוח, מעבד i3 וזכרונות חדשים. את הלוח והזכרונות קניתי מ-NewEgg והיום קיבלתי אותם עם חבר שחזר: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813157467 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820148770 חיברתי הכל למארז יחד עם ספק 500W של טרמלטק שעבד על מחשב אחר עד לזמן שפורק. כשאני מדליק את המחשב אני לא שומע שום ציפצוף וחיברתי אותו על חיבור ה-VGA למוניטור שלי שמחובר לעוד מחשב ולא קורא כלום ז"א הוא לא מוצא Signal (אני לוחץ על source והמוניטור עובר בין המצבים ומחפש) ניסיתי לנתק הכל מהמחשב, כוננים, מאווררים, פשוט הכל (חוץ מזכרונות כמובן), הדבר היחידי שמחובר זה הקונקטור שמדליק את המחשב וכלום לא קורא, אני גם לא שומע שום ציפצוף אם אני מוציא את הזכרונות…

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. המחשב של אחותי קרס. לא ברור היכן הבעיה. הוצאתי את ההארד דיסק מהמחשב שלה, ואני מעוניין להתקין אותו במחשב שלי כדי לנסות להציל את הקבצים. חיברתי את ההארד דיסק ע"י 2 החיבורים - 1 ללוח אם, והנותר לכאבל של הספק כוח. לא הברגתי את ההארד דיסק כמו שההארד דיסק המקורי מוברג בתושבת שלו. קראתי בכמה מקומות שיש לשנות את הג'מפר - ממה שיצא לי להבחין, לא נראה לי שיש דבר כזה בדיסק הקשיח שלה. החיבור נעשה בכאבל SATA ללוח אם אם זה רלוונטי. המחשב לא מזהה את ההארד דיסק שחיברתי. האם זה קשור להברגה, או שמדובר במשהו אחר? צריך להתקין אותו אולי דרך מערכת ההפעלה? מה ניתן לעשות כדי שלילדה יהיה חג פורים שמח ורגוע? תודה רבה מראש!

13. Started by ekmo,

שלום, המחשב שלי די חדש ואמור להיות חזק מספיק להריץ כל פחות או יותר כל משחק שיש היום בשוק. עיקרי המפרט הם כאלה: Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 Chipset Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1TB 7200RPM 32MB SATA F3 HD103SJ Gigabyte GeForce GTX470 Rev 2.0 1280MB GDDR5 הכל היה טוב ויפה, ואכן המחשב הריץ במהירות די מרשימה כל דבר שנתתי לו. לפני כשבועיים פתחתי את המחשב לנקות אותו (כמו שאני עושה של תקופה מסויימת עם שואב אבק, מברשת עדינה ולפעמים גם אוויר דחוס), סיימתי לנקות וסגרתי את המארז. מיד לאחר ההדלקה הרגשתי שינוי ניכר במהירות שלו ובאמת מאז הכל עובד…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by ramima,

שלום לכולם מתחבר למחשב מרוחק דרך צקפיינט , עם כבל לא מתחבר למחשב מרוחק. כשמנתק כבל רשת , ועובר לאלחוטי זה מתחבר למחשב מרוחק. עשיתי עדכונים לוינדוס יש לי אינטרנט מהיר בבית , החלפתי כבל רשת. איפה יכולה להיות חסימה ?

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  15. Started by Moran Yihiel Nunberg,

שלום רב, לאחרונה הבאתי לביתי מחשב חדש, שאין לא כרטיס רשת אלחוטית מובנית. לצורך כך קניתי מתאם רשת חיצוני המתחבר בעזרת USB מסוג EDIMAX [h=1]Edimax WLAN stick with N150 EW-771USn antenna[/h]בבית הקודם, הצליח להתחבר המכשיר לרשת האלחוטית וגלשתי בכיף. לאחר שעברתי לגור עם בת זוגתי. בניסיון להתחבר לרשת שלהם קיבלתי הודעה של "גישה מוגבלת לאינטרנט". הטלפון הסלולרי שלי מתחבר, כנ"ל המחשב הישן שלה והמחשב הנייד. רק שלי לא. יש להם PRIVATEBOX של בזק המחובר לכבל לבן לקיר לאחר פיצול מswitch. הprivatebox מתוצרת Bewan Ibox. דבר מוזר נוף הוא שבכל המכשירים ההגדרה של הרשת היא תחת אבטחה של wpa/wpa2 psk, אבל המחשב החדש לא מקבל הגדרה זו בטענה שההגדרה של הרשת לא מתאימה, והסימון ליד סוג הרשת מופ…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by eyal00,

שלום, יש לי בעיה מוזרה לאחרונה,המחשב נכבה בפתומיות. הטמפ' מצוינת,מעבד על 30 מעלות וכרטיס מסך על 38 מעלות. אני מאמין שגם הספק לא בעייתי(ENERMAX LIBERTY 400W)

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  17. בנוסף גם אין את הצפצוף הזה שמדליקים את המחשב. מה יכולה להיות הבעיה? הכרטיס מסך? ספק? לוח אם? או מעבד? פתחתי את המחשב והסתכלתי טיפה בפנים, המאוורר של הכרטיס מסך עובד, הארד דיסק עובד, וגם המאוורר של המעבד והמאווררים שמחוברים ללוח אם עובדים. אני נואש כי סגרו את חנות המחשבים שקניתי מהם את המחשב. המחשב הוא בן כמעט שנתיים. תודה לעוזרים דרור

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. מערכת הפעלה: Windows XP אני מדליק את המחשב עם XP אחרי שזה טוען יש מסך כחול כזה שאם אני לא לוחץ אנטר תוך 10 שניות הוא מתחיל לבדוק לי את הארד דיסק וכל זה וזה לוקח דיי הרבה זמן פעם שהייתי מדליק את המחשב זה לא היה בודק, איך מסדרים את זה שלא יהיה את המסך הכחול של ה 10 שניות ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. קניתי מחשב: E8400 Box Gigabyte EP43 DS3L 4GB Ram Excelrem CoolerMaster Centrium 590 Hiper 425W והיה לי בבית דיסק קשיח 250GB ראם עם חיבור IDE שמותקנת בו מערכת הפעלה והכל וכרטיס מסך HD3850 256MB של Gigabyte עכשיו הרכבתי את הכל דווקא הלך לא רע עכשיו אני חיברתי את כל החיבורים הדלקתי את המחשב והמסך לא נדלק איך אני יכול לפתור את זה? אולי לא הרכבתי משהו טוב? אולי זה בגלל שהדיסק קשיח כבר עם מערכת הפעלה וקבצים ?

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  20. לפני כן הכל עבד אבל רציתי לפרמט מחשב נייד.. אחרי הפרמוט הוא לא מזהה כלום, לא עכבר חיצוני ולא דיסק און קי גם... שום דבר. אבל את הכונן דיסקים למשל הוא כן מזהה.. למה זה ככה? מה גם שהוא די איטי וזה לא מובן לי כי הוא אחרי פרמוט מלא... יש מצב שהתקנתי וינדוס לא טוב וצריך לפרמט שוב? התקנתי דרייבר של CHIPSET ועדיין לא מזהה כלום

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by ofir667,

שלום, קניתי מחשב חדש, חיברתי את המסך למחשב והמסך לא מזהה את המחשב! הוא אומר ששום דבר לא מחובר, זה נראה כאילו הוא פועל ויש בעיה במחשב. חיברתי גם את vga וגם dvi ואף אחד לא עובד - מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by neoyun,

אוקיי שלום לכולם , הגיע אליי שוב המסך הכחול הזה- + לפעמים בלי להראות את המסך הכחול המחשב נכבה, זה קרה לי לפני השבועיים , אז פירמטתי את המחשב, והכל היה בסדר, אחרי שבועיים זה קרה שוב. מה עליי לעשות? על תגידו לי להתקין כל מיני דברים , כי איך אני יתקין אם הוא לא נכנס ל - Windows . תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  23. Started by xytkhi,

היי אולי באיחור מה, אבל מתלבט אם כדאי לעשות סוויץ, ולהחליף את מערכת ההפעלה הנוכחית שלי [ WIN7 32 BIT ] למערכת 64 ביט ? אם זה יתן שיפור בביצועים, מהיר יותר במשחקים וקריאה כתיבה ? האם יש חסרונות, במה זה מתבטא?עיקר המערכת שלי : asus p5q pro e8400hd4830 ללא OC מה אתם אומרים ? תודה רבה (-: אגב, חשבתי גם להוסיף עוד סטיק לזכרון, אולי 2 גיגה, כמה זה יסייע והאם לא יהווה "צוואר בקבוק" עם הנתונים הנ"ל?

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  24. Started by roym79,

שלום קניתי מחשב AMD64 3200 עם זיכרון 1GB וכרטיס מסך GFORCE6600 128MB ורציתי לשאול לאחר שהתקנתי את המשחק NBA2005 המשחק עובד עד לשריקת הפתיחה ואז המחשב מקבל FREEZE וה-SOUND נכנס ל-LOOP אותו דבר קורא לי גם עם המשחק FEAR רק בלי שריקת הפתיחה. אגב הבעיה היא לא כללית לדוגמא FAR CRY,FIFA עובדים חלק . מה לעשות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  25. Started by blinkybill,

שלום, יש לי בעיה בלוח אם, כשאני שם כרטיס זכרון הוא לא תמיד קולט אותו, מבולבלים? גם אנחנו (אני אסביר). אם למשל אני אוציא ואכניס את הכרטיס זכרון שלי עכשיו, 90% שהמחשב לא יעבוד כרגיל (זתומרת ידלק אבל לא יעלה כלום, כמו כשמדליקים אותו בלי כרטיס זכרון בכלל). זאת לא בעיה בכרטיס זכרון כי יש לי איזה 7 ועם כולם זה אותו דבר, מספיק שאני אזיז אותו טיפה והמחשב לא יעבוד, מה שגורם לי לחשוב שזה בעיה במגעים אבל זה ככה בשני הפורטים (יכול להיות שנדפקו או משהו). כרגע המחשב עובד רק עם אחד של 256 ואני יודע שאם אני אכניס עוד אחד הוא לא יחזור לעבוד ואני אצטרך לשחק איתו שעות, להוציא ולהכניס כרטיסים כמו מטורף עד שבמקרה נס אחד מהם יעבוד. בכל אופן זה 100% לא בעיה בכרטיסים כי כולם עובדים מצויין במחשב …

• 3 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.