עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by jonys1982,

היי, יש לי דיסק 2 טרה של WD שאני לא זוכר ממי רכשתי, האם אפשר לדעת לפי הסיריאלי האם יש עליו עדיין אחריות ? 2.0TB S/N; WCAZA5935091

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  2. Started by ZacNaboot,

יש לי בעבודה מחשב אחד שמתי שאני עושה לו הפעלה מחדש או כיבוי אז הוא מגיע אל התמונה שאומרת "windows is shutting down" ונתקע בתמונה הזאת כל החיים איך אני משחרר את זה?? רצ"ב התמונה

3. Started by trxman,

שלום לכולם! חבר שלי, הרגע אמר לי שהמחשב שלו לפתע עושה ריסטארטים פתאומיים, עוד לפני שהווינדוס עלה! (ככה שה - FAQ לא עזר). הוא הוסיף שלפני ה"אירועים הללו", המחשב עבד בצורה איטית ולכן עשרה ריסט לממחשב. לאחר הריסט המבוקר, המחשב עשה עוד ריסט ועוד ריסט (לא מבוקרים). עזרה תתקבל בברכה! תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  4. היי, ממה יכולה להיות הבעייה? התופעה קוראת כשאני משחק משחקים, או גולש באינטרנט או רואה סרטים. המחשב מפורמט ללא וירוסים. תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. הבעייה מתבטאת בקיפאון זמני (ממש של שנייה, מקסימום 2 שניות)של המחשב - העכבר והמקלדת לא זזים והמסך קופא, אבל אם נגיד יש שיר ברקע אז הוא ממשיך חופשי. הבלגתי על בעיה הזאת כבר יותר מדי זמן וזה מתחיל לעצבן |: זה קורה לי במשחקים (COD 4 למקרה שהתענינתם - גם ב-SP וגם ב-MP, GTA SA וכד') וגם בשולחן עבודה רגיל, שאני סתם בא לפתוח קובץ או סתם מטייל עם העכבר. הבעיה היא לא בקנה מידה גדול, זה קורה ממש לעיתים רחוקות ובמשחקים כבדים אפילו יותר. במהלך כתיבת ההודעה הזאת, הכל קפא שוב לשנייה והמשכתי לכתוב (למדתי להתעלם) והטקסט שכתבתי במהלך ה"קיפאון" נקלט. בקיצור, מחשב קופא לשנייה וחצי, פעם בשעה-שעתיים ובמשחקים אפילו יותר. E6300 Asus P5VD2-MX NVIDIA 7300LE (די עלוב, אני יודע ) 1GB RAM S…

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  6. עשיתי פירמוט, התקנתי דרייברים, עדכונים, מקודדים, כל מה שצריך. אני בא להפעיל סרט וכל מה שקורה זה 100 אחוז cpu על התהליך של המדיה פלייר והסרט לא פועל. חשבתי אולי זה הדרייבר של הכרטיס מסך, אז הסרתי אותו ואחרי זה הסרטים פעלו בלי שום בעיה. אבל אני לא יכול להסתדר בלי דרייבר כי נגיד שאני מוריד את דף האינטרנט למטה או למעלה, זה לוקח המון זמן, וחוץ מזה אני משחק בכמה משחקים. אז ניסיתי את כל סוגי הדרייברים של nvidia האפשריים, אף אחד מהם לא פתר את הבעיה. לפני הפירמוט זה לא קרה דרך אגב. למישהו יש פיתרון?

7. Started by AmaZinG,

המחשב מהיר הכל טוב ויפה אני מקלידד ובאמצעע עולה לי ה Outlook ! מעצבןן כל 2 מילים שאני מקליד זה עולה... ???

8. מאחר ולא נותרו מקום לחבר את כונן ה BLACK WD 1 GB החדש שקניתי רכשתי כרטיס PCI עם יציאת SATA. הבעיה היא שה הכונן המחובר דרך כרטיס הPCI מעביר נתונים בקצב איטי מאד של 4MB\SEC במקסימום בלבד, השתגעתי עם זה לגמרי כבר.. רעיונות כיצד לפתור זאת?

9. Started by ben yehuda,

שלום לכולם, מקווה שאני עושה את זה נכון- יש לי מחשב נייד בן כמעט שנתיים, היום הוא החליט שהוא נכבה ולא עולה יותר. ברגע שאני מפעיל את המחשב, הוא עושה קולות של כאילו מנסה (המסך נשאר שחור) וישר נכבה ועושה שוב ושוב את אותה הפעולה. יש משהו לעשות עם זה? אני יודע שכמעט ובלתי אפשר לדעת ככה- אבל שווה לחשוב על תיקון או שאין מה להתעסק עם זה ולקנות כבר חדש? תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  10. יש לי בעיה במחשב השני שלי כל האייקונים נעלמו לצדדים וגם ההתחל נעלם לצדדים וגם שנכנסים לאינטרנט אז רואים הכל בגדול ואי אפשר להיכנס לכלום שאני מוציא תאייקונים למחשב ועושה עוד פעם סדר לפי שם זה בורח לצדדים עכשיו אין כלום בשולחן עבודה לא רואים תהתחל לא רואים כלום מה אני צריך לעשות?תודה

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  11. Started by CyberBot,

אני רוצה לפרמט את המחשב ובהתקנה הוא לא מזהה לי את הארד דיסק ופעם שעברה החלפתי בביוס לIDE אבל זה סתם עושה הודעות בBOOT אז אני רוצה להחזיר לSATA ולהתקין דרך הפלופי את הדרייברים בF6 עכשיו באתר שלהם זה הקובץ: http://www.msi.com/index.php?func=driverfile&dno=2460&i=0 מישהו יכול להגיד לי איזה קבצים להעביר לפלופי? אם אפשר כמה שיותר תודה..

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  12. שלום, בכל זמן שהוא - בין אם במחשב סתם עומד ולא עושה כלום או באמצע משחק או משהו הוא פתאום מראה לי מסך כחול ומפעיל את עצמו מחדש.... זאת בעיה שיש לי מאז ומתמיד במחשב הזה החלפתי ספק, הורדתי דרייברים הכי עדכניים וגם עשיתי כמה פורמטים יש לי: ati 9200 asus p4r800-vm radeon 9100 מערכת הפעלה xp עם sp1

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  13. שלום. אני משתמש במחשב נייד מסוג HP nx9030. לאחרונה הרחבתי את הזכרון של המחשב ב-512MB. אחרי ההרחבה, רציתי להרחיב את כמות הזכרון המשמש לכרטיס הגרפי של המחשב (קבוע על 32MB), אבל כשנכנסתי לביוס ראיתי שהוא לא נותן לי לשנות אופציה זו (הביוס לא נותן לשלוט בכלום חוץ מתאריך ושעה). יש למישהו מושג אולי איך אני יכול לשנות זאת?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  14. לא יודע כבר מה לעשות יש לי מחשב קומפאק איוו מילפני שנתיים בד"כ הוא בסדר גמור לאחרונה ישנה לי תופעה מוזרה - אני מכניס דיחסק לכונן - שכבר קרא אותו בעבר וההכונן אפילו לא ניכנס לפעולה....כלומר מזהה שהוכנס לו דיסק ניסיתי עם כמה דיסקים / מוזיקה וכלום מיצד שני ב"מחשב שלי" כן רואים את הכונן והקלקה עליו מראה שהוא ריק!! וגם כן לא גורמת לו להיכנס לפעולה...ולעפש דיסק כלומר הוא לא ניכנס לפעולה = לא דרך האקספלורר ולא באמצעות הכנסת דיסק לעיתים נדירות זה מיסתדר מעצמו - לא יודע למה לרוב זה משגע אותי כבר!!! תודה לעוזרים

15. Started by matan13,

התקנתי דרייבר של webcam ב-win xp sp2 במחשב ומאז המחשב עולה ונותן את ההודעה הבאה על מסך שחור: the application has failed to start because iertutil.dll was not found ואח"כ שאני לוחץ אנטר, אחרי כמה זמן קופצת ההודעה הזו error loading newdev.dll מה עושים כדאי לתקן את הבעיה מבלי לפרמט ?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  16. Started by matanyaniv,

שלום , יש לחבר שלי מצלמה דיגטלית BenQ DC2300 עכשיו במצלמה יש כרטיס זיכרון מובנה של 8 מגה - שבו הוא צילם והעלה למחשב והכל היה טוב ויפה. לפני שבוע הוא קנה כרטיס זיכרון 64 MB של SD אז הוא מצלם ורוצה להעביר את התמונות למחשב ... אבל המחשב לא מקבל את התמונות כאילו אין תמונות בכלל בזיכרון .... תודה מראש לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  17. Started by efod26,

שלום, לא בטוח שזה קשור לפורום הנכון, בזמן האחרון המחשב כבה באמצע העבודה. מה זה יכול להיות??

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  18. Started by zabal12,

שלום, קניתי נייד חדש של DELL בהמלצת החברים בפורום . המחשב עובד מעולה חוץ מבעיה של ניתוקים ב-WIFI שקורת רק בבית שלי , בכל מקום אחר עובד מושלם . DELL כבר החליפו לי את המחשב וגם בחדש אותה בעיה . עדכנתי כבר את הדרייברים של ה-WIFI. עשיתי בדיקה עם מחשב נייד אחר בזמן שלי היה ניתוק (לכמה דקות ) המחשב השני עבד תקין . בבית יש לנו כרגע נתב אלחוטי של ORANGE יש לכם רעיון מה לעשות ? דגם המחשב :Dell Inspiron 15 7000 7570-85508G12GTW1

19. Started by magimag,

היי, קניתי עכשיו מחשב לגלישה וכשאני מפעיל אותו , אחת לכל כמה פעמים המסך לא נדלק ואני לא שומע את ה*ביפ* של הביוס. (בלוח שלי יש כרטיס מסך מובנה שחיברתי את היציאה שלו למסך). האם עליי לרוץ ולהחליף, ואם כן איזה חלק? להלן המפרט: מעבד: Pentium D805 2666MHz זכרון פנימי: CEON 256MB 533MHz DDRII לוח אם : MSI PM8PM-L מערכת הפעלה: Windows XP SP2 מארז שבא עם ספק 400W ומסך LCD של ViewSonic שנשאר לי ממחשב ישן תודה מראש

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  20. שאני מפרמט את המחשב והפירמוט נתקע ולא מתסתיים איך אני יודע שהבעיה בHD או בלוח?

21. Started by Seg1,

שלום עם למחשב "ACER ASPIR ONE 10ניתן להחליף את הלוח המקשים ועם כן, איפה ? תודה

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  22. Started by yortem,

קרה לי כמה פעמים בחודש האחרון שהמחשב פתאום נכבה, ואז נדלק ונכבה בלי הפסקה בהפרשים של שניות. מה שאני עושה זה אני מכבה את המחשב דרך הכונן ואז אחרי 5-10 דקות מדליק ואז המחשב עובד לי טוב (אני כותב ממנו עכשיו). דיברתי עם הטכנאי שאני בדרך כלל הולך אליו והוא אמר לי שבגלל שעכשיו המחשב שלי עובד טוב אז קשה לו לאבחן למה זה קרה, בטח לא בזמן קצר, וכל עוד המחשב עובד אני מעדיף שיישאר אצלי כי אני עובד דרכו. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות ואיך אני יכול לאבחן את זה אצלי לבד בבית?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. אני מקווה שאני במקום הנכון יש לי בעיה שניקיתי את המחשב מאבק, פירקתי את הקירור של המעבד (frezzer xtream) וגם את הקירור של הכרטיס מסך מרחתי משחה טרמית, ושמתי ספריי אנטי סטטי על כל הלוח של המחשב כדי שלא ידבק אבק אחרי 20 דקות חיברתי את המחשב מחדש והוא לא נדלק בספק כוח מאחורה יש נורה כתומה דולקת וכתוב על הספק שכשהנורה הכתובה דולקת הוא במצב סטנד ביי stand by מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by tal5870,

שלום לכולם כאשר אני מתקין מערכת הפעלה דרך virtualbox אני מקבל מסך כחול: תמונה מצורפת למטה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  25. Started by gimdy,

כל פעם שאני מעלה מחדש את המחשב הוא לא מזהה את הכניסת USB של המפצל USB שאר הכניסות הוא כן מזהה (מקלדת) מה שאני עושה זה מנתק ומכניס שוב וזה עובד אחרי זה..

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.