תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
התקנתי xp pro במחשב חדש, והכל עלה יחסית בסדר. למיטב ידיעתי הוא היה אמור לזהות את החומרה אוטומאטית (plug&play), אבל הוא לא. אפילו את הכרטיס קול וכרטיס המסך שמובנים על הלוח (intel eatonville d915gev) הוא לא מזהה. ניסיתי להתקין דברים מהדיסק היחיד שסיפקו לי, אבל בכל מה שקשור לאודיו הוא נכשל ולא מציין מה הסיבה. כשניסיתי דרך הלוח בקרה לראות אם הוא זיהה משהו, אבל הכל רשום כדברים בסיסים שמותקנים לווינדוז מראש חוץ מהכרטיס הרשת שם הוא רושם לי שהוא זיהה שזה של realtek. איך אני אגרום למחשב לזהות את החומרה ? שבת שלום וחג סוכות שמח.
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אסוס P4P800S SE ואני רוצה לקנות 6600GT של Leadtek (כמובן agp) אז רציתי לדעת אם הכרטיס מסך יתחבר ויפעל על המחשב שלי משום שהכרטיס הוא DDR3 והלוח אם שלי הוא DDR1.... תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היו לי בעיות איתו בגלל שמאורר שלו לא הסתובב כמו שצריך והיו מלא ארטיפקטאים ורסטרטים וכו'...עכשיו שמתי מאורר 80 מ"מ מתחתיו מה שכן אני רוצה לבדוק אם נגרם לו נזק כי זה היה לתקופה ארוכה יחסית איך עושים את זה? קיימת תוכנה מסויימת שיכולה לבדוק?
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היום קיבלתי את קורא הכרטיסים המיוחל של חברת סאנדיסק, בתקן USB II עם תמיכה, כאמור, ב 12 סוגים שונים של כרטיסי זכרון. מפרט המוצר - http://www.sandisk.com/retail/im-12in1.asp לוח האם שברשותי מופיע מימין, כמו כן גם שאר המפרט. חיברתי את הקורא כרטיסים לאחד ממחברי ה USB האחוריים במארז, בשעה שהמחשב רץ. הכל פעל כמו שצריך... ההתקן זוהה, כל הכוננים הרלוונטים התווספו והיה ניתן להעתיק ולכתוב לכרטיסי ה SD ו CF שהיו ברשותי, ללא כל בעיה. בא הריסטרט, לפתע אני נתקל בצפצופים צורמניים ומעיקים ולאחר מס' שניות מתקבלת הודעה שה CMOS התחרפן, המחשב התחיל לחפש את כונני הדיסקטים ובשלב הזה נתקע. ניתקתי את קורא הכרטיסים והפעלתי את המחשב לחדש. כל הביוס התאפס... הגדרתי הכל מחדש והמחשב עלה כמו ש…
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
הבעיה לא קשורה למחשבים אבל עדייןןןןןןן! חפני שבועיים הטלוויזיה בחדר שלי הצחילה לעשות בעיות היא יושבת על ברקן (אם זה משנה משהו) כשהאור דולק הטלוויזיה מוארת ובסדר וכשאני מכבה את האור המסך ניהיה כהה יותר ולא רק אור של נורה אלא אם אני סוגר את החלון אז יש יירידה כזאת הצבע מתחיל מהבהיר שהוא היה לרדת בהדרגה עד שניה כהה וכשאני פותח אותו דבר הדרגה עד שניהיה בהיר למישהו יש מושג למההההההההההההה??????????????
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אוקי הנה מפרט AMD Athlon 64 +3200 754P ClawHammer Epox 8KDA3J Rev 2 nVIDIA nForce3 250GB A-Data DDR400 1Gb (2x512) 3-4-4-8 Radeon 9800 pro 256bit 128MB WD 80GB IDE 8MB 7200 RPM WD 40GB IDE 1MB 7200 RPM LITEON DVD Black NEC 3540A DVD±RW TT Butterfly 480w עכשיו הבעיה לא פעם קרא לי שפתאום הרד דיסק נעלם במחשב (יענו בווינודס פתאום הוא נעלם) או שכונן dvd פתאום גם נעלם ולא רצה להגיב אז ההיתי מכבה תמחשבה מנתק ומחבר את ה מולקוסים ו ide בחזרה מדליק והכול שוב רואים שהם נמצאים, אבל עכשיו זה עבר כול גבול, עכשיו עשיתי ריסרט כי רציתי לבדוק משהו ב מדייה פלייר שבשיל וצריך לעשות ריסרט קיצר אני עושה תריסרט והמחשב נכבה ואז נדלק ומופיע מסך אדום שאומר "שהכבל חשמל לא מחובר ל9800 שלי ואני צ…
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
טוב , לפני כמה ימים זאת הייתה הפעם הראשונה . אני משחק במשחק ופתאום ריסט . בלי שום סיבה . זה לא קורה רק במשחק , גם שאני לא על יד המחשב פתאום הוא קורס . בדקתי , וזה לא וירוס . הוספתי עוד כמה מאוררים למחשב , בדקתי שכולם עובדים . עדיין המחשב קורס . עם מישהו יודע , או יכול לתת עצה מה לעשות . כבר ניקיתי את המחשב פרמטתי , ועדיין הבעיה נמשכת . תודה רבה לעוזרים , אשמח לעוד הצעות . sluq
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לחבר שלי נשרף הספק (ג'נרי) לפני כמה שבועות, אז הוא רכש ספק חדש (ג'נרי גם הוא) ועבד איתו כמה שבועות אתמול המסך לא עלה לו, המחשב נדלק ופועל, אך אין תצוגה. הוא חיכה שהמחשב יעלה, לחץ TAB ולא זוכר עוד אילו צירופים והוא הצליח לשמוע מוזיקה במדיה פלייר, מה שמוכיח שהמחשב עובד יכול להיות שהספק שקנה הוא שפגם את המסך או את כרטיס המסך, למרות שעבד איתו כמה שבועות ? יש לו פנטיום 4 ווילימאט ג'יפורס 2 32 מגה ספק ג'נרי כאמור תודה ! ! !
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
האם אפשר להתקין soundmax של אסוס על לוח של אינטל בשביל שהקול יעבור במחשב אם כן האם זה טוב? אם לא למה לא?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים. בתקופה האחרונה ההארד דיסק מתחממם לי ברמות מבהילות, עובד לאט ועושה גם בעיות עם תוכנות מסויימות. רציתי לדעת איך אני יכול לברר אם ההארד אינו תקין? אשמח לתשובה בהקדם, ותודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שאני מפעיל את PRO EVOLUTION SOCCER 4 ו 5 יש מין טשטוש כשיש תזוזה לאורך כל השורה בחלק העליון של המסך ניסיתי לחבר ב VGA והבעיה נפתרה ניסיתי לראות אולי הבעיה במסך ובדקתי עם מסך אחר והבעיה חוזרת מה יכולה להיות הבעיה נ.ב. התקנתי דרייברים חדשים והבעיה הזאת רק במשחק הזה gigabyte x800xl 256mb samsung 730b
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
חבר'ה שלום ברגע עליית הביוס מופיע לי הכיתוב הבא WARNING!!! IMMEDIATELY BACK-UP YOUR DATA AND REPLACE YOUR HARD DISK DRIVE. A FAILURE MAY BE IMMINENT מילולית אני יכול להבין,,,אבל מעשית מה עליי לעשות????? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני לא יודע איך להגיד או מה צריך לעשות המערכת הפעלה נמצאת על ה 74 גב ארדדיסק וישנו עוד ארדיסק 250 גב שבכלל לא עולה (בחולונות) מה צריך לעשות כדי להגיד אותו ? ומה זה בכלל RAID?
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
היה לי כרטיס מסך של NVIDIA FX5200 והכל היה מצויין עד שאני רציתי לשפר את הכרטיס שלי וקניתי רדאון 9550 ופתאום התחילו לי כל מיני בעיות של חושך במישחקים כמו למשל:אני משחק ואחרי כמה דקות ניהיה לי מסך חשוך ואם אני יוצא לשניה לדסקטופ אז פתאום גם נהיה חשוך בקיצור אני לא יודע מה לעשות....עולי יש לכם איזה FIX או משהוא????
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שיתחיל להסתובב..עכשיו עבדתי כמה שעות טובות על איזה מדריך פה שנתנו לאילתור מאורר לכרטיס מסך בעזרת פח של חריץ pci תודה רבה למי שכתב את המדריך ולGosha שהביא לי אותו ...עכשיו השאלה שלי היא כזאת בגלל שהמאורר שעל הכרטיס לפעמים בכלל לא מסתובב...ואני לא יכול כל פעם לתת לו נגיעה קטנה או משו..אז אם אני ישאיר אותו שמה הוא יפריע לאוויר שנכנס מהמאורר שהרכבתי מתחתיו? כי עבדתי על זה כל כך הרבה זמן (היו לי מלא בעיות כי המבנה של הלוח שלי לא כל כך התאים והכול) אז אני מותש בטירוף וממש אני לא מסוגל להוציא את הכרטיס מסך עכשיו ולפרק את המאורר שלו...זה קריטי אם אני יוציא אותו או ישאיר?,הוא עלול להפריע?
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום רב לאחרונה קניתי הארד דיסק של 250GB חדש. היום חיברתי אותו(בנוסף ל-20GB שכבר יש לי) ושמתי אותו SLAVE בעוד ההארד דיסק הקיים הוא MASTER. חיברתי ואז ניסיתי להדליק את המחשב, עכשיו הבעיה זה שהמחשב עולה, אבל על המסך רואים חושך והמחשב משמיע צפצופים מדי כמה שניות, זה צפצופים זהים ומעצבנים. ניסיתי לנתק את ההארד דיסק וזה לא עזר, זה ממשיך. למעשה לפני שחיברתי אותו ניתקתי את CD-ROM שלא הייתי צריך, ומאז זה פשוט מסרב לעלות - מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
חברה אני צריך עזרה יש לי לוח אם של MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 ורציתי לעדכן את bios למעבד כפול הליבה,כאשר התקנתי את העידכון בוינדוס באמצע ההתקנה ביקש ממני לשמור איזה קובץ על דיסקט ושמרתי אותו על המחשב כי אין לי פלופי. כאשר הפעלתי את המחשב הוא לא נותן למערכת לעלות. אני חושב שצריך את הקובץ. ההודעה שרשם לי זה: windows could not start because the foollowing file is missing or corrupt: windows root:\system32\hal.dll please re-install a copy of the a bove file תודה לכול העוזרים. הסתדתי כבר,לקחתי את הארדיסק שלי לחבר והחלפנו את הקובץ HAL.DLL.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
המחשב שלי נכבה הרבה פעמים ויש גם לפעמים רעש כזה....כמו של מנוע מהמחשב אני חושב שהספק שלי הולך קיבינימט אבל אני לא בטוח שזאת הבעיה... כל מי שיכול להגיד לי מה הבעיה אני אודה לו...
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי לוח A8N-SLI Deluxe הלוח עובד מצויין אבל מה שמטריד אותי זה שהביאוס מציג כי מהירות הסיבוב של מאוורר הצ'יפסט היא 9375 סל"ד. האם זה תקין ? תודה !
-
- 11 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 לוח של אינטל i915g והקול לא עובד לי ואין לי שום דיסק של הלוח אם אני צריך קישור או עזרה אך אני יכול להפעיל את הקול במחשב תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות HOT FLASH עם הABIT (שנדפק לו הביוס) לבין לוח ASUS עם צ'פסט של VIA וזה לא הסכים לצרוב את הFLASH - הוא אמר שהחומרה לא מתאימה. האם אני יוכל לעשות את זה מול הEPOX ? (נראה לי ששניהם Nforce 2) תודה
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב, יותר נכון ניסתי להדליק והמחשב ציפצף! ציפצופים עקביים, כול ציפצוף היה ארוך... ממה זה יכול לקרות??
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מכל מיני דברים...בזמן האחרון גם היו לי רסטרטים והכול אבל עכשיו הם הפסיקו תודה לאל אחרי שיצאו הדרייברים החדשים של ati אבל לפעמים יש פריזים כאלה של איזה שנייה כאילו המחשב הולך להתקע כמו פעם...קיצר פתחתי אותו והסתכלתי על המאורר של הכרטיס מסך...כשאני מדליק את המחשב המאורר כזה מתחיל להסתובב לאט לאט כאילו לא בבת אחת מהר כמו כל שאר המאווררים במחשב כזה לאט ואז כשהוא כבר מסתובב נורמאלי זה נראה כאילו הוא מסתובב לאט יותר משאר המאוררים...אני לא יודע אולי אני מדמיין שזה לאט יותר...אבל בקשר למאורר של הכרטיס זה תקין שהוא מתחיל להסתובב לאט כזה? הכרטיס הוא ati radeon 9500 pro 128mb
-
- 9 תגובות
- 726 צפיות
-
-
זה שוב אני אני צריך עזרה להפעלת הקול במחשב אני לא יכול לשמוע מוזיקה במחשב ואני לא חזק במחשבים מישהו יכול לעזור לי באיזה קישור או driver kvpgk, veuk זה כניסה רגילה שעל הלוח אם של אינטל i915g
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
לאחר עדכון מוצלח של הביוס לגרסה החדשה ביותר שיש באתר המחשב עולה יפה מאוד ואין שום בעיות חוץ מהעובדה שיש פוסט ארוך מאוד בגלל שהכוננים לא מוגדרים כמו שצריך בביוס , כנראה מהסיבה שהעדכון החדש הכניס את הביוס למצב של הגדרות אופטימליות . הבעיה קוראת שכאשר במסך הפתיחה שבו מוצג הלוגו של החברה של הלוח אם אני לוחץ DEL ולא קורא כלום פשוט אני רואה מסך שחור עם נקודה מהבהבת בפינה העליונה - שמאלית של המסך וזהו ככה זה נשאר אשמח לכל עזרה או עצה שינתן לי וכמובן שהאופציה האחרונה תיהיה לאתחל את הביוס שוב תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-