תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
עידכנתי ביוס בסביבת ווינדוס זה כתב שהעידכון הושלם בהצלחה עשיתי עם התוכנה של gigabyte יש לי לוח ga k8nf9 עשיתי ריסט ועכשיו המחשב לא עולה זה לא מגיע לפוסט בכלל אני לא מבין מה קרה זה אמר שהעידכון הושלם בהצלחה ?!?!?!מה אני עושה עכשיו?אני מפחד
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום. כפי שכתוב בכותרת יש לי בעיה נראה לי שהיא בווינדוס לאחר שאני משחק במשחק מסוים או אפילו סתם ככה פתאום נכבה לי המחשב והמסך ניהיה כחול זה קרה לי בערך3-4 פעמים במשך 4 חודשים שיש לי את המחשב החדש (ראו מפרט) המחשב שלי נחשב יחסית טוב (אני מקווה לפחות D:) ואני לא מאמין שזה בעיה במחשב גם בגלל שזה קרה לי במחשב הישן שלי שגם היה נחמד פנטיום 4 2.4 כרטיס מסך R9600Pro קיצר ממה זה יכול ליהיות ? ד"א הטמפ' שלי יחסית בסדר ואני באובר קלוק של 11% למעבד קירור סטוק מעבד על 31 לוח M על 32 זכרונות על 27 הכרטיס מסך על 51 והזכרונות של הכרטיס מסך על 36 ועוד משהו שקוראים לו aux על 20 אין לי מושג מה זה בתודה על העזרה...
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אהלן. הדלקתי היום את המחשב החדש פעם ראשונה ואחרי כדקה בתכנית התקנה של ווינדוס המחשב נכבה. הדלקתי שוב והסתכלתי על הטמפ' בביוס והמעבד עמד על 98 מעלות בערך. הלוח אם, אגב, עמד על 25. כל המאווררים במארז עובדים, בסל"ד נורמלי, אני חושב. המעבד הוא סמפרון 3000, ה-HSF הוא הסטנדרטי שבא איתו. יש במארז עוד מעבד אחד מתחת לספק שמוציא אוויר החוצה. ההיטסינק יושב כמו שצריך, מרחתי משחה טרמית כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה, ויותר חשוב, איך אני מסדר את זה? תודה. עריכה: שכחתי לציין שהחיישן לא דפוק או משהו, כי נתתי לו איזה חצי שעה להתקרר וכשהדלקתי שוב הטמפ' של המעבד הייתה 30 בערך ואז עלתה עד 95 שוב
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי בעיה... כשאני משחק משחקים אז יש כמו תקיעות כאלה (נמשכות בין 10-30 שניות) ואחרי שהוא חוזר מתקיעה עוברות עוד כמה שניות והוא עוד פעם נתקע... מישהו נתקל בבעיה הזו? מה אני יכול לעשות בשביל לתקן את זה?? :s05: (הטמפרטורה של המעבד תקינה... נע בין 35-42 מעלות) יכול להיות שזה קשור לCHIPSET שהוא מתחם יותר מידי? כי שמתי לב שהוא ממש חם... נ.ב יש לי לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 מעבד: INTEL CORE 2 DUO 6400 זכרון: 2X512 800MHZ כרטיס מסך: GEFORCE 7600GS 512MB ספק: 450W תודה.
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב, באמצע העבודה הוא מכבה ומדליק את עצמו מחדש, יעני עושה לעצמו reset. אני לא יודע אם זה קשור, אבל התופעה הזאת מתרחשת רק כשתוכנת האימיול עובדת. אם למישהו יש מושג מה הבעיה שישלח לי הודע במייל alexs17@012.net.il אני נואש
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
נדפק ווינדוס וממש לא בא לי להתקין מחדש אז איך אני מעתיק אותו ?? לקובץ קוראים hal.dll תודה לעוזרים אני מנסה להדליק אותו עכשיו אבל ללא הצלחה אז כמו שחשבתי הוא עבר איזשהו קצר ונישרף משהו, אנשים לא יודעים לספר מה קרה ישר מאשימים חחחחחח איזה כיף אני לא יכול לפתוח אותו יש אחריות של KSP חחחח שידפקו איתו איזה כיף עוד עבודה שהסתיימה בהצלחה חחח אפשר לסגור
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
לוח חדש של גיגהבייט - DQ6, כרטיס מסך של גיגהבייט X1600, זכרונות twinmos 667, מסך VP191 של Viewsonic. המסך מחובר VGA (עוד לא בדקתי אם הבעיה מתרחשת כשאני מחבר אותו עם DVI) המחשב עובד סבבה, אבל כל אתחול חם של המחשב - כמו אחרי ביוס או מתוך וינדוס, המסך לא מקבל סיגנל, נשאר כבוי. רק אם אני מכבה ומדליק את המחשב המסך נדלק שוב. מישהו נתקל בבעיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול כמה שאלות.. הקצב רענון מסך תלוי ברטיס מסך או במסך עצמו כי לפי הדריברים הכרטיס מסך שלי 7800GT אמור לתמוך בקצב רענון גבוה אבל הוא מראה לי שהמחשב מסוגל עד 60 mhz וזה נראה לי מוזר הקטע הזה.. יכול להיות שהבעיה היא במסך ולא בכרטיס עצמו? בנוסף לזה החום של הכרטיס הוא כ 47 מעלות כשהוא לא במשחק או משהו... אה ועוד משהו הכרטיס מסך והמסך מחוברים בשני אינפוטים אחד זה HD15 והשני זה דרך DVI-D אני שם את זה על הדי וי אי אבל מה עדיף יותר מבינהם??? המסך שלי תוצרת sony דגם SDM-S74 עכשיו עוד דבר עם אתם יכולים לענות לי במשחק אמריקס ארמי למי שמכיר כשאני בודק את ה FPS שלי הוא מופיע לי בצבע אדום ובמינוס ובערך כ 70 80 הוא כל פעם קופץ כזה המשחק עצמו זז לי טוב אבל לא יודע מוזר הבאג הז…
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אני לא יכול לכתוב כמעט בשום מקום באינטרנט בעברית (אני צריך לפתוח NOTEPAD ואז להעתיק את זה) ובאנגלית חלק מהאותיות התבלבלו, כלומר כשאני לוחץ על A זה כותב Q וכשאני כותב Q זה כותב A
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב NEC מדגם ND-3520A. הוא עם ה- F/W הכי עדכני מטעם החברה - 3.07. יש לי אותו למעלה משנתיים, ועד לפני כמה ימים הוא צרב מעולה ובלי בעיות. לאחרונה, כל דיסק שאני צורב (ממדיות שונות ומסוגים שונים) משלים את הצריבה בהצלחה (רואים על הדיסק שכל המידע נכתב), אבל מעה"פ (WinXP sp2) מזהה את הדיסק כדיסק ריק (ומן הסתם, כשמנסים לכתוב עליו שוב, מקבלים הודעת שגיאה שהדיסק מלא). השתמשתי בשלוש תוכנות שונות - Alcohol 120%, Nero ו- QuickBurn (שלושתן בגרסאות הכי עדכניות שיש), כך שלא נראה לי שמדובר בתוכנה. גם ניסיתי לצרוב סוגים שונים - DVD, ISO, קבצים בודדים - והכל נגמר באותה תוצאה. האם אכן מדובר בבעיה בצורב, והאם הבעיה מוכרת לכם? בתודה מראש על העזרה (לא בא לי סתם לקנות צורב חדש ולגלות…
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לוח אם k8nf- 9 של ג'יגה בייט עם שמונה חיבורי USB, שניים מהחיבורים נמצאים בקדמת המחשב. כשאני מנסה לחבר את הנגן mp3 שלי של חברת i-river ל- USB שבקדמת המחשב אין תגובה מהמחשב כאילו לא חברתי כלום, וכשאני מחבר אותו מאחורה הוא עובד מצויין. כזכור לי שחבר שלי חיבר אצלי את הנגן שלו ב- USB מקדימה לא היתה שום בעיה. איך אני יכול לבדוק את חיבורי ה- USB ולראות האם כולם תקינים? ואולי בכלל אני צריך לעשות משהו אחר בנושא? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני נוגע בקירור שלו איפה שהמאורר ומקבל כבייה מרוב שזה חם זה מסוכן??? כי לא נראה לי זה אמור להיות ככה
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 1.8 ג'יגה הרץ נורטווד זכרון פנימי 512 mb ddr 400 זכרון 40 ג'יגה אין לי מושג איזו חברה קניתי לוח אם חדש של אסוס http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2577 וכרטיס מסך ati radeon 9600 pro 256 mb agp עכשיו החלפתי תכרטיס מסך ולוח אם ישן של msi וכרטיס geforce 440mx אני מדליק תמחשב הוא קולט את הכונן והארקד דיסק בביוס שיניתי מ64 מ"ב של הישן ל 256 מ"ב עכשיו אני חושב שיש לי בעיה עם הביוס הוא ממשיך הלאה ומגיע לsafe mode אני בוחר start windows normali והוא כאילו עושה ריסטרט ומתחיל מחדש שוב אותו תהליך תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום, איך אני מתקין XP על SATA 2? אין לי כונן FLOPPY. מה אני בכלל אמור לעשות אם אקנה כונן כזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
חברה! בבקשה תעזרו לי!! בהפעלת המחשב מופיעים לי פסים על המסך ובעת הפעלת משחקים בוינדוס יש מעין פסים בעצמים מסוימים וזה לא בעיה בדריברים הם הגירסה האחרונה[glow=red,2,300][/glow]
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי בעיית כיבוי קטנה.... כאשר אני מכבה את המחשב... (כיבוי דרך הווינדוס) הוא משאיר לי הודעה "כעת ניתן לכבות את במחשב" ואני מכבה אותו בעזרת הכפתור של המחשב... עכשיו השאלה היא האם זה בסדר? זה לא הורס כלום או משהו? ועוד דבר שיניתי את ההגדרות של הכיבוי בווינדוס... וזה היה עושה לי בעיות בהדלקה של המחשב... אז... מה אפשר לעשות?! תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום אני נהנה לקרוא כאן תגובות מידי פעם. אז ככה! יש לי בעייה. הכל התחיל כש-XP התחיל להתקע. עשיתי יום אחד אתחול ומאז אני לא מצליח להחזיר את המהירות המקורית של המעבד. בהתחלה חשבתי שהמאוורר ישן ולא אפקטיבי, אז החלפתי למשהו רציני יותר. כיום המחשב רץ על מהירות של 1250MHZ במקום 1667MHZ. אם אני מרים בחזרה ל-1667, המחשב נתקע לי. המעבד הוא ATHLON XP 2000 והלוח הוא של GIGABYTE דגם NFORCE2 ULTRA 400 (משהו כזה) איך מתחילים לבדוק ? שמוליק
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום. לצורך גיבוי דחוף אני מנסה לחבר HD מהמחשב הישן, למחשב החדש שבו לוח אם P4C800 E עם הארדיסק שמחובר כ SATA. מכיוון שאינני יכול לחבר את הישן אלא בIDE, ניתקתי פשוט את אחד הסידירומים שיש לי וחיברתי אותו במקומו, אבל מה שקיבלתי זה "העלמות" של הHD הישן וגם של הצורב שישנו במחשב. ניסיתי במקום הצורב וקיבלתי את אותה התוצאה -"העלמות" של הכוננים . שיחקתי בגימפור ובכלל עלה לי ה HD הישן כמערכת ההפעלה הראשית... אבל הודיע על שגיאה ונכבה. אני זוכר שכבר עשיתי את זה פעם ובלי כל בעיה - אז במה בכל זאת טעיתי ? הרי המערכת אמורה "להבין" את הגימפור. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אז ככה... בשעה טובה קניתי מחשב חדש עם לוח של גי'גה בייט 7N400L ודיסק קשיח WESTERN DIGITAL 80GB WD800JD SATA 7200RPM 8MB buffer אז טעות ראשונה שלי שהלוח לא תומך בSATA ואני ישנה ללוח תומך עכשיו יש לי הארד דיסק של WD 40GB 7200RPM שאני רוצה להשתמש בו במחשב החדש השאלה היא במידה והHD החדש בחיבור של ה SATA איך אני מחבר את הHD הישן בתור HD משני?
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ההארדיסק שלי בזמן האחרון לא מוכן לעבור בדיקות בתוכנות דיאגנוזה שונות, אפילו ב PowerMax שהיא תוכנה מבית מאקסטור ומיועדת למקרים כאלה... הוא הריץ אותם בעבר ד"א... ההארדיסק מחולק ל 4 מחיצות בגדלים של 5,27,2.26,3 ג'יגה. המחיצה הגדולה (27 ג'יגה) לא מצליחה לעבור איחוי טוב והיא מדווחת כבעלת 77% של פיצול. השאר פסדר. חוצמזה ההארדיסק עובד כרגיל, אבל קצת איטי לטעמי. PCMARK2002 נתן לו 700-800 נק'. מה הקטע שלו פתאום? ואיך אני מסדר את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום אנשים מי יכול לעזור לי אני מחפש קובץ בשם IRDA.SYS עבור התקן אינפרא אדום אני לא מוצא את קובץ הזה דם בדרייבר וגם בדיסק של XP מי שיכול לימצוא ולישלוח לי אותו ל אי מיי שלי אודה לו מאוד looklkn@hotmail.com icq 157969151
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אחרי שהצלחתי כבר למצוא דיסק אתחול, עכשיו הוא אומר שהוא לא מצליח לקרוא לי את כונן הCD-Rom... למשהו יש רעיון? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אז ככה.............. התקנתי gtu ושיניתי את הגדרות הכרטיס מאז לא עובדים מישחקים ב-opengl ו direct3d רק ב-software אפילו שפירמתטי את נמחשב אז המסקנה שהגעתי אליה היא שכנראה ה - gforce tweak utility קיקל לי את ההגדרות בתוך ה - bios של הgforce ואני צריך עזרה בלהחזיר אותו למצבו הקודם כי אין לי מושג איך משנים את ה - bios אני צריך לפחות תכנה כלשהי ................... מוכן לקבל תגובה מכל מי שמבין בזה באמת!!! בתודה מראש... wheedle
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS P4P800 רציתי להחליף את המעבד של 2.6 ל3 פרסקוט והמחשב לא עלה לי יכול להיות שהלוח לא תומך במעבדים האלה?
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-