תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
מי שיכול לעזור: אני מדליק את המחשב, ועוד לפני שהוא נכנס לווינדוס, הוא פשוט נכבה. המאוורר של המעבד עובד, והגוף קירור נקי. הוצאתי את הגוף קירור לנקיון, ויכול להיות שאין כ"כ משחה טרמית,אולי זאת הבעיה? יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, מיום שבת ומשום מה כשאני משחק משחקים כבדים יחסית כמו Assassin's Creed ו - Need For Speed Pro Street המחשב מצפצף צפצופים ארוכים כל כמה שניות או שהוא פשוט עושה צפצוף ארוך ללא הפסקה. מה יכולות להיות הסיבות לכך?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
במהלך העבודה, המחשב לא מזהה את הכונן. (ההארדדיסק לא מחולק לכמה כוננים.) ריסט של המחשב מחזיר את הכונן. עוד משהו, הכונן נעלם בזמן העבודה ולא עם הדלקת המחשב. מה יכול להיות הגורם לבעיה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי לוח asus p5wdh הרכבתי לו את האנטנה של wifi ap solo אני לא מצליח להגדיר את המחשב כנקודה שאליה אוכל להתחבר עם הנייד.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
ניקיתי את מאוורר של מעבד ושחררתי את תפסנים (מאוורר מחובר לגוף קירור)ללא הוצאה החוצה של גוף הקירור וללא נקוי במשחה הישנה. לאחר סגירת התפסנים יש צפצופים מתמשכים- האם בגלל שחסר משחה טרמית ,או שלא סגרתי טוב את תפסנים?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום רב, ניסיתי להתקין FIRMWARE מעודכן לצורב של ASUS מדגם 2014L1T, ועכשיו הוא לא מגיב בכלל, ולא ניתן לפתוח אותו.. :\ איך אני מתקן את הבעיה? חשוב לציין שסביר להניח שלא עשיתי את זה כמו שצריך.. איך אפשר לפתור את זה..? תודה רבה מראש. [br]פורסם בתאריך: 8.12.2008 בשעה 18:15:24 עדכון קטן:העניין הסתדר, עדכנתי שוב את הFIRMWARE וזה עזר..
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אחרי שאני משחק (בקומפני אוף הירוס) רבע שעה המחשב עושה ריסטרט לעצמו לפי מה שהבנתי הבעיה היא כנראה כתוצאה מהתחממות,עם איזה תוכנה אני יכול לבדוק את זה?אני רוצה תוכנה שתוכל להגיד לי מה הייתה הטמפרטורה לפני הכיבוי,על מה צרך לשים דגש?כרטיס מסך?מעבד?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, פרמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש, מערכת הפעלה- ווינדוס XP, כרטיס מסך- GeForce FX 5200, מסך- סמסונג 931BW, התקנתי דרייברים לכרטיס מסך ולמסך עצמו. קיבלתי את כל האפשרויות של הרזולוציות ובחרתי את המתאימה בשבילי כפי שהייתה לפני כן, משום מה יש בעיה של הצגת הכתב בתוכנות ובאינטרנט, משום מה הכתב נראה צפוף וממש מציק לעיניים.. האם מישהו יודע מה הפתרון? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
כשאני רואה סרטונים ביוטיוב בעיקר זה לפתע נתקע לכמה שניות , וכל המסך וורוד . כעין התנגשו חומרה או משהו ... ואחרי 3 שניות זה משתחרר ורושם למטה בבועה בצד שמאל מנהל התקן הפסיק לפעול וביצע שחזור בהצלחה .... מה זה ? זה מחשב חדש כולה שבוע וכל הדרייברים מותתקנים כמו שצריך ומעודכנים . עזרה !! זה הכרטיס : NVIDIA GeForce GTX 560 Ti
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום . אני מנסה לעזור לחבר עם בעיה קצת לא שגרתית. המפרט שלו : לוח gigabyte ga-945p s3 זכרון 1GB מערכת הפעלה xp sp3 . מהות התקלה : ברגע שמכניסים cd כלשהו לצורב DVD מסוג SUMSUNG ופונים לקרוא ממנו,מתקבל מסך כחול עם קוד תקלה 0X0000008E עם המלצה להחליף כ מסך. הוחלף הצורב לצורב חדש ללא שינוי בוצעו עדכוני דרייברים ללוח ולכרטיס מסך ללא שינוי הוחלף ספק כוח לחדש וללא שינוי. הוחלף כבל SATA לצורב והבעיה נעלמה למספר נסיונות אבל אחרי יומיים בפעם הראשונה ששוב ניסו להשתמש בצורב התקלה חזרה. בוצע debuging לקבצי dump ונמצא שהתקלה בקובץ ntkrnlpa.exe הזכרונות תקינים וההארד דיסק תקין. המחשב עובד בצורה מושלמת כל עוד לא מכניסים CD כלשהו לצורב. השלב הבא הוא להתקין מערכת הפעלה חדשה על הארד דיס…
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מדובר במחשב עם מעבד סלרון "כפול ליבה" ולוח אם P5RD1-VM אסוס. המחשב כבר הרבה מאוד זמן איטי ברמות קשות תחת XP ולאחר שהתקנתי עליו NOD32 לבדיקת וירוסים, הוא פשוט לא עובד אחרי הSTARTUP של XP. גיביתי את כל החומר שלי על דיסק קשיח נפרד על מנת לפרמט אותו ללא איבוד חומר (הדיסק ללא מחיצות), וכשהחזרתי את הדיסק הקשיח למחשב, הוא פשוט נכבה כל 20 שניות, בלי להגיע למסך של הבוט מהדיסק של XP. חשבתי שהספק הג'נרי 500W לכאורה שהיה לי פשוט הגיע לקיצו, אז החלפתי אותו בתרמלטייק 450W של המחשב הישן שלי. כעת עם הספק הזה כשאני מדליק את המחשב, האור של הPOWER המארז מהבהב, והאור של הדיסק קשיח דולק קבוע. אין לי מושג מה לעשות מכאן או מה מקור הבעיה. מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
בין היתר אני עובד עם דיסקים חיצוניים שאני מעביר אותם לעורך חדש שלי. הדיסקים הם דיסקים פנימיים עם מארז חיצוני- E SATA וגם USB. אצלי ב 2 מחשבים 2 הדיסקים מזוהים מייד כשמפעילים אותם, וישר נותנים צליל חיבור. אצלו יש בעיה במחשב- וגם אחרי 10 דקות הם לא מזוהים. צריך "לשחק" איתם הרבה -לכבות ולהדליק,להוציא, לכבות להמתין ואז זה מזהה. זה קורה גם ב USB (ישירות ללוח מאחורה) וגם ב E SATA. -כוננים אחרים חיצוניים של WD הוא מזהה טוב. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
לאחרונה אני מקבל מסכים כחולים ב-starcraft 2. מערכת הפעלה win 7 אשמח אם מישהו יוכל לפענח לי את הקובץ Minidump ולומר לי מהיכן מגיעה הבעיה. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
ביצור כתוב לי שהוא לא מוצא התקנה לmultimedia audio controller עכשיו אין לי מושג מה סוג הכרטיס קול
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם בשבוע האחרון התעוררה בעיה מוזרה אצלי בעת שימוש "סטנדרטי" (גלישה באינטרנט, לא יותר מזה) במחשב בערך אחת ליום הוא "קורס", פותח מסך כחול, ורושם לי משהו על דאמפינד דיסקס (לפי מה שהצלחתי לראות בכמה שניות שהוא היה פתוח. לאחר מכן הוא עושה לעצמו ריסטרט, מעלה את הווינדוס וההודעה שאני מקבל היא כזו: לאחר שאני לוחץ על סגירה המחשב עובד כרגיל הכל טוב ויפה עד הפעם הבאה שזה קורה. יש לציין, שלפני כחודש פתחתי את כרטיס הHD 6950 שלי לHD6970, לא יודע להעריך עם זה בדיוק מאותו הזמן התחיל, אבל בטוח שלא היה לפני. בנוסף, יש לי טיפה ארטיפקטים במסך בעת שימוש "כבד" במעבד הגרפי (פוטושופ, משחקים וכו') מישהו יודע לייעץ? להעריך מה הבעיה? אשמח לעזרה ואשמח לנדב עוד פרטים עם צריך. תו…
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן שידרגתי את המחשב שלי מwindows xp לwindows 7 נתונים שלו כרגע הם אלו: operating system: Windows 7 Professional 64-Bit Processor: Intel® Xeon® CPU E31225 @ 3.10GHz (4 CPUs), ~3.1GHz Memory: 4096MB RAM Device... Name: NVIDIA NVS 300 אני שיחקתי במחשב הקודם (WINXP) בסימולטור טיסה Flight Simulator X Gold Edition .הסימולטור טיסה עובד לי במחשב הנוכחי ( windows 7) באופן בעייתי, הכל בסדר עד שנכנסים למשחק עצמו והוא פשוט מאד מאד תקוע התמונות מאד קטועות.. אמרו לי אנשים שזה בעיה במעבד או בכרטיס מסך או שפשוט המערכת ההפעלה של ווינדוס 7 לא תומכת במשחק.. לא משנה מה צריך לעשות הסימולטור חייב לפעול ולכן אני שואל מה הדרך הכי טובה לפתור את הבעיה תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
תופעה שנמצאת אצלי תקופה ארוכה אך אפעם לא יחסתי לזה חשיבות. הפעם זה די עצבן אותי. כשאני לוחץ על המארז פיזית על כפתור Rest הוא מכבה את המחשב לכמה שניות, ונדלק לבד וכביכול עושה Rest. מה יכולה להיות הבעיה? אם אני עושה Restart מהמערכת הפעלה זה עובד תקין. אשמח לעזרה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד I5-2400 שמגיע במצב עבודה רגיל (לא בהרצת משחקים) ל47-48 מעלות. רוב הזמן הטמפ. שלו נעה בין 40 ל-50. על המעבד יש מאוורר SCYTHE KATANA 3, ומרחתי משחה טרמית שוב כדי לוודא שלא זאת הבעיה. כמו כן, במארז יש לי 4 מאווררים, 2 לכניסת אויר ו2 ליציאה. איזו סיבה יכול לגרום למעבד להתחמם כך?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש ואני רוצה לוודא שהרכיבים במחשב גם תקינים וגם עם ביצועים כפי שהובטח. (מבחינת מהירות ויכולת עמידה בעומסים וכאלה..) אני רוצה לבדוק את הכרטיס מסך, כרטיס קול, כונן SSD, מעבד, לוח, וזכרונות ועוד... יש תוכנה אחת חינמית שיכולה לבדוק את כל הדברים האלה בצורה אמינה ? OCCT ?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי מחשב שנתיים וחצי בערך לא היה לי שום בעיה איתו, כל וירוס שהיה סידרתי אותו המחשב עובד מצויין מצויין. זה התחיל לי ממזמן [לא הורדתי תוכנה או משהו] אני ניכנס לסקייפ המחשב ניתקע, אני מפעיל סרט על הנגן הרגיל של הווינדאוס ניתקע [שירים לא] - ביגלל זה הורדתי נגן אחר BS PLAYER, אני מפעיל משחק GHOST ONLINE שרק הורדתי לוחץ START ניתקע. היה לי עוד כמה תוכניות שאני לא זוכר את שמם שהיה ניתקע לי פשוט מחקתי.. השתמשתי בתוכנות הבאות: Malwarebytes Anti-Malware, ComboFix, UnHackMe, HitmanPro, SUPERAntiSpyware Alternate Startועדיין תוקע.
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני לא מצליח משהו יכול להסביר לי אייך ?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
ברשותי מחשב שקניתי מאיבורי לפני כחודש וחצי ולצערי הם לא מצליחים לעלות על התקלה ולהלן התקלה: כשמתקינים את ה-WIN 7 ULTIMED או ה- PRO הוא לוקח מהקונן קשיח 65GB שזה לא מקובל הוא עמור לקחת מקסימום 12GB אני מצרף את המיפרט של המחשב אני מקווה לקבל פיתרון לבעיה תודה מראש: BARAKUSH BARAKUSH20@walla.co.il Intel Core i7 3930K 3.2Ghz s2011 12MB L3 Cache, Tray ספק כח Thermaltake Toughpower Silver 1000W מאוורר למעבד Thermaltake FRIO OCK PNY GTX680 2048MB/256bit DDR5 DVI HD DP PCI-e Video Cardדיסק קשיח Intel 520 120GB SSDSC2CW120A310 SSD דיסק קשיח Western Digital Caviar Black WD2002FAEX זיכרון למחשב G.Skill 4x8GB DDR3 1600Mhz Ripjaws Z Edition Quad Channel CL10-10-10-30 Thermaltake Le…
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם שמי מור, ונתקלתי בבעיה שאני לא מצליח לפתור אותה, מקווה שאתם אולי תצליחו להבין אותה ולעזור לי ואודה לכם על המקצועיות והאמינות. אז ככה רכשתי מחשב גיימינג לפני כחודשיים מקיאספי ואייבורי בחלקים והבעיה היא שהמון משחקים כמוassassin's creed revelations MaxPayne,SleepingDog ועוד.. פשוט עולים עד הקטע של לעלות את המשחק ונתקעים לרמה של סיים משימה, סתם דוגמא המשחק Amazing Spider Man עולה ועובד עם FPS נמוך מאוד, לעומת זאת משחקים כבדים כמו Crysis2 עובד על הרזולוציה הכי כבדה וההגדות על Super ועובד על 100FPS בצורה חלקה והרבה משחקים גם עדכנתי את הדרייברים כמה פעמים מחדש מכמה מקורות שונים ועדיין אותה הבעיה, חשבתי אולי זה חוסר תאימות בין החומרה אודה לכם מאוד אם תצליחו לתת טיפים …
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מסך כחול כל כמה שעות והמחשב קורס בעקבות כך, להלן התקלה (לאחר שאני מדליק מחדש את הווינדוס אני מקבל את זה): Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: d1 BCP1: 0000000000000000 BCP2: 0000000000000002 BCP3: 0000000000000008 BCP4: 0000000000000000 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\081412-40856-01.dmp C:\Users\Tomer\AppData\Local\Temp\WER-128498-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: [url]http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409[/ur…
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום לכם. ברשותי מקלדת USB, פשוטה. מה שמאוד מוזר הוא שלפעמים המקלדת פשוט מפסיקה לעבוד. בדר"כ זה קורה אם אני משאיר את המחשב פתוח הרבה זמן ולא מתשמש - אח"כ המקלדת לא עובדת, אבל לפעמים זה אפילו סתם ככה, פתאום באמצע העבודה. פעם זה היה כשהיו מחברים מכשיר אחר ליציאת USB אחרת במחשב, אבל בזמן האחרון שמתי לב שאפילו אם לא מחברים כלום - היא פתאום מפסיקה לעבוד. זה לא המקלדת, אלא גם מכשירים אחרים שמחוברים לUSB, לפעמים פשוט מפסיקים לעבוד (מה שמוזר הוא שהעכבר, שגם הוא עובד על USB - מעולם לא הפסיק לעבוד באמצע). אני פשוט מוציא אותה מהשקע ומכניס מחדש - ואז היא עובדת, אבל אני רוצה לדעת: מה בעצם הבעיה? וכיצד ניתן לפתור אותה? תודה מראש! (ולא, ביטול "אפשר למחשב לכבות התקן זה כדי לחסוך בצריכת ה…
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-