תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
עבר לוונדוס שלי התוקף ועכשיו יש מסך שחור ואי אפשר לעשות כלום בבקשה תביאו לי תוכנה שתעשה תוונדוס מקורי וונדוס7 אולטימט 32 ביט תודה
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
רציתי להתייעץ אני רוצה להצטרף להדרכת וידאו בנושא עסקי אבל אני לא רוצה שיראו אותי איך אני עושה את זה דרך המחשב? וכשאני רואה על המסך סימון של מצלמה מה זה אמר שרואים אותי?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס HD 4850 X2 כבר קרוב לשלוש וחצי שנים, ובזמן האחרון הוא לא מצליח להריץ משחקים ישנים על גרפיקה נורמלית בFPS גבוה. לדוגמא במשחק CALL OF DUTY 4, הייתי מריץ 250FPS בכיף אחרי שקניתי אותו, היום הוא לא מצליח להחזיק 125FPS קבוע ויש כל הזמן ירידות פתאומיות של FPS. אני ללא OC בכרטיס מסך. דרייברים מעודכנים, הוא לא מתחמם כי אני מגביר את מהירות המאוורר שאני משחק. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
תראו אני קניתי לפני איזה חודש זיכרון של 512 של PQI CL3 400MHZ DDR ספק וכרטיס מסך קיצר כול פעם שהייתי ניכנס לדפדפן זה היה עושה לי דוח שגיאות ובכללי לפעמים הוא נתן לי דוחות שגיאה של בעיות התקשתי לSKYPC והם אמרו לי שכנראה שהזיכרון שקניתי מהם לא מתאים ללוח אבל אני ראיתי תזכרון כאילו הוא עבד אז החליפו לי לזיכרון של KINGSON 200MHZ ואחרי זה זה לא עושה לי דוחות שגיאה בכלל אבל לפעמים שאני ניכנס לדפדפן זה עושה לי פעם בה לא יודע זה נורמאלי או שחזרה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אהלן, לפי מה שהבנתי אינני יכול להכניס תקליטור DVD, אלא אם כן ארכוש כונן חדש. השאלה שלי במידה ואני רוצה להתקין WIN7 דרך דיסק און קי, האם יש דרך לעשות זאת? האם זה פשוט? אשמח לתשובה , תודה
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון אני עד לתופעה מוזרה במחשבי, כל ישום שאני פותח(Thunderbird,WINAMP,FIREFOX), לוקח לו כמה שניות כדי להעלות ולהפתח. יש לי 768 זיכרון, AMD 1800. לא נראה לי שהבעיות נגרמות מזה שהמחשב לא הכי חדש. האם ישנה אפשרות שזה בגלל ההארד דיסק? MAXTOR 60GB מלפני שלוש שנים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני כבר הרבה שנים מתעסק עם מחשבים ודבר כזה עוד לא קרה לי. אחרי שהמחשב שלי היה מפורק כמה חודשים החלטתי להרכיב אותו מחדש. ההרכבה הסתכמה בחיבור של שני הארדיסקים ששכבו במגרה 3 חודשים. איכשהו במהלך 3 החודשים האלו הצליחו מערכות ההפעלה שהיו על כל אחד מהדיסקים (WINXP ו WIN98) להעלם ... כשניסיתי להתקין את הXP מחדש קיבלתי הודעות שגיאה מוזרות כאילו חסרים קבצים בדיסק ההתקנה... (שגיאה מס 7), אבל כשהתקנתי את הדיסקים במחשב אחר לא הייתה בעיה כזו והצלחתי להתקין XP ו98 מחדש על כל אחד מהדיסקים... כשחזרתי הביתה וחיברתי את הדיסקים חזרה, שוב לא הצלחתי לאתחל מהדיסקים האלה... מה שמוביל אותי לחשוב שיש לי בעיית חומרה ... מישהו נתקל פעם במשהו כזה ? מישהו יכול לעזור ?
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את המחשב שלי בערך לפני חצי שנה ואני משתמש בחלונות ויסטה הום בייסיק (מקורי שהותקן עליו אחרי קניית המחשב) בערך מהשבוע הראשון שקניתי אותו, לפחות פעם ביומיים אני מקבל או מסך כחול+ריסט או שהוא פשוט נתקע, לקחתי אותו למקום ממנו נקנה ושם אמרו לי שכנראה הייתה בעיה בהתקנה (אבל היא עברה לי ממש חלק) ורצו לפרמט, את זה גם אני יודע לעשות.. תפרתי כבר את האינטרנט בחיפוש אחר פתרונות, אז בבקשה לא להפנות אותי לשאלות הנפוצות, אני אצרף פה את קובץ המיני דאמפ + צילום מסך כחול בקריאה אחרונה נואשת לעזרה. תודה מראש למי שקרא ולמי שיכול למצוא פתרון לדבר המעיק הזה... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 2.8 Presscot, LGA 775, נשבר לי כנף אחד, באיסטרוניקס אין. מה עושים? מדובר במעבד עם המאוורר העגול הגדול זה שמגיע בBOX, איפה אפשר להשיג?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מסך 2K ראשי ברזולוציה גבוהה יותר ומסך FULL HD מגע קרוב לידי ואני רוצה שיראו גם בו וגם בו באותו המצב אבל שבמסך 2K הוא יוצג כמו שהוא וגם FULL HD לא הצלחתי להגדיר את זה בווינדוס ישלי ווינודס 11 זה נותן כביכול רק בשיכפול הצגים להציג את ה HD בנפרד ו 2K ואז כל אחד אני עובד איתו באופן נפרד יש לי כרטיס מסך raedon rx 6600 רציתי לשאול האם יש אפשרות כזו שהמצג של המסך יוכפל כמו שהוא שיוצג אותו הדבר בשני המסכים מבלי להפריד אותם פשוט מסך אחד זה יוצג ב full hd במגע ובמסך השני 2K עם שיכפול של המסך מבלי הפרדה בניהם . ?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, יש לי סטיק של 1GB DDR2 שאני די בטוח שהוא דפוק. כשאני עובד איתו, חלונות XP נתקעת על הזמן ועושה מסכים כחולים, מה שבינתיים לא קרה לי עם סטיק אחר (2 ימים, 7 שעות בינתיים). מה שמוזר זה שהזכרון עובר את MEMTEST בלי בעיות, עובר PRIME95 (המווווון שעות), עובר 3DMARK PCMARK וכו. אבל חלונות נתקעת איתו. ההודעת שגיאה של המסך הכחול זה משהו גנרי, לא ספציפי, אין דרייבר, אין כלום. מחיפוש בגוגל מצאתי שזה או "בעייה עם דרייבר" או "בעייה עם חומרה". באמת, תודה מיקרוסופץ... : (החלפתי את כל הדרייברים, אפילו התקנתי חלונות מחדש, הוצאתי והכנסתי כרטיסים, החלפתי דיסק קשיח, בדקתי חום וכו וכו וכו) בכל המקרה ההודעת שגיאה לא עזרה בכלום. אז כמובן שישר חשבתי על הזכרונות אבל הם עברו Memte…
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
ומערכת הפעלה אקס פי יש לי על הדרייבר במנהל ההתקנים סימן קריאה כלומר שצריך לעדכן אותו הסאונד עבד טוב שפתאום הוצאתי את החשמל והרמקולים מהמחשב פתאום הופיע סימן הקריאה הזה ניסיתי לעדכן אותו עם הדרייברים שנמצאים על הכרטיס שבא איתו וזה לא מצליח . גם שאני מנסה להסיר אותו זה לא מצליח כל פעם שאני לוחץ find hardware changes הוא מתקין את אותם דרייברים . ואין לי מושג איפה הדרייבר הזה מותקן הנתיב לא מופיע בהתקנה . [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מי יכול לעזור קניתי את הגויסטיק של לוגיטק מישהו יודע איך אפשר להפעיל אותו בPC רגיל הגויסטיק מיועד לPS2 מגיע עם חיבור USB
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם התקלה היא שאני מפעיל את המחשב המחשב מגיעה למסך טעינה של windows xp ואז יש לי מסך כחול ומופיעה מופיעה שגיעה eror 0x0000007b(0xf789e524,0xc0000034,0,0x0000000,0x00000000 והמחשב מועל מחדש ניסיתי לפרמט אבל זה לא נכנס לי למסך רק אני מנתק את הארד דיסק הוא ניכנס לי למסך אבל כמובן לא מוצא לי את הארד דיסק הגדרתי בביוס יקרא מהCD ראשון כמובן תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעלות על הבעיה קניתי 320GB של WD עם חיבור SATA II והוינדואוס רואה רק 131GB למרות שהתקנתי SP2 אגב בביוס אני רואה שהכונן הוא 320 אז זה אומר שיש בעיה רק בוימואוס אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה.
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אהלן,רק לספר לכם שאני חובב תעופה ובזמני הפנוי אני טס בFS 2004 ובזמן האחרון יש לי בעיה,אני לא יודע אם היא חומרה או תוכנה: אני כותב לכם עכשיו בעיה רצינית מאוד שהתחילה בחודש האחרון... פתאום אני שם לב,שלמשל אני עומד בסיאטל בחנייה עם ססנה 172 וישר כשאני מתחיל להריץ מנועים ישר כל הטקסטורות מתחילות לרצד באופן מאוד מוזר.. כל הטקסטורות אם אני מסתכל ימינה או שמאלה או ישר... וגם שכאשר אני בוחר מטוס בסימולטור למשל את הססנה אז כבר רואים שהרישום שלו לדוגמא:4x-xxx מרצד.. בטח כולכם תגידו,שאני צריך להביא את המחשב למעבדה וכך באמת היה הלכתי למעבדה,שם בדקו את המחשב מכף רגל ועד ראש,וכמובן שהכל בסדר בו כולל,לוח אם,ספק,מעבד,כ.מסך,ואז אחד האנשים הציע,שאני יתקין את הסימולטור על מחשב אחר חדש לחל…
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עצבנית עם המחשב שלי שאני לא מצליח לפתור והיא מציקה לי כבר חודש שלם. קניתי מחשב חדש לפני כחודש, הנה המפרט: מעבד: Quad Core 2.4GHZ 8MB 1066MHZ EQ6600 לוח אם: Intel Buffalo Creek DG33BU זיכרון: ADATA 800MHZ 1GB x4 כרטיס מסך: Winfast nVIDIA Geforce 9800 GX2 1GB כונן קשיח: W.D. 7200 BUFFER 16MB 320G צג: Samsung SyncMaster 151 N 15'' 1024x768 / 75Hz VGA input מארז: מארז n תקן אינטל (Mini Tower) + מאוורר זלמן ספק: ספק עם 400W טהור (לא זוכר כמה A, אבל נאמר לי ע"י יבואן כרטיס המסך שזה יספיק, למרות שבאתרים רשום לפחות 600W). Windows XP Proffesional לא מקורי. אם אני לא טועה החלפתי את המעבד למשהו דומה רק עם עוד חיבור של 8 פינים כדי שהכרטיס מסך יעבוד (כי הוא מתחבר ל6…
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 כרטיס מסך 7600GT ספק HEC 400TRT ורציתי לשאול כמה זמן המחשב יכול לעבוד זמן ברציפות? כמה ימים? כי המקס פעמים זה לילה אחד בשבוע וככה אני מכבה בערב כול פעם ואני רוצה להשאיר אותו כמה פעמים בשבוע בגלל ה EMULE ואני מפחד שישרף לי הרכיבים תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני לא יודע איך מפרקים את הפאנאל האחורי של הלוח האם במארז של טארמנאל טאק
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לוח אם k8nf- 9 של ג'יגה בייט עם שמונה חיבורי USB, שניים מהחיבורים נמצאים בקדמת המחשב. כשאני מנסה לחבר את הנגן mp3 שלי של חברת i-river ל- USB שבקדמת המחשב אין תגובה מהמחשב כאילו לא חברתי כלום, וכשאני מחבר אותו מאחורה הוא עובד מצויין. כזכור לי שחבר שלי חיבר אצלי את הנגן שלו ב- USB מקדימה לא היתה שום בעיה. איך אני יכול לבדוק את חיבורי ה- USB ולראות האם כולם תקינים? ואולי בכלל אני צריך לעשות משהו אחר בנושא? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד Dell Inspiron 1300 מעבד 1.5 GHz עכשיו שאני נכנס לתפריט של הבוט יש לי אפשרות לעשות Diagnostics עכשיו שאני עושה אבחנה שזה מגיע לשלב שזה בודק את ה- hard drive זה עושה לי Eror והמספר שגיאה היא: 1000-0141 אני אצרף קובץ של התקלה. אשמח אם מישהו יעזור תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי, לאחרונה קניתי כרטיס מסך למחשב, כשניסיתי לחבר אותו שמתי לב לכך שהקבלים על כרטיס המסך מתנגשים עם הקבלים על לוח האם. השאלה שלי היא האם אפשר לכופף את הקבלים על הלוח? אני לא יודע עד כמה גמיש זה ולכן לא עשיתי כלום כרגע. אם למישהו יש רעיון אשמח שישתף אותי. תודה מראש, יקיר.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
החליפו לי לפני כשבוע לוח-אם, עשיתי אוברקלוק ממש לא רציני הכל עבד סבבה... פתאום כבר יומיים, הכרטיס רשת פשוט מת או משהו, האינטרנט מת כאילו לא היה, עד שאני מאתחל מחדש את המחשב.. אולי צריך לציין שזה גם קורה אחרי שהתקנתי FEDORA LINUX אבל לא מאמין שזה יכול להיות קשור איכשהו, מה יכול להיות פשר הבעיה? תודה...
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי קרובי משפחה ב ארהב ,,,ביקשתי מהם XBOX-360 הם אמרו כך : Thanks for your e mail.Happy Eid to all. Of course I will be glad to buy the box as long as it is not bulky and heavy. Please take in consideration the 110 v electric system that is used in the USA . Also consider the 60 current cycle of the 110 v ( you have 50 I believe) which may affect the performance of the equipment. Please send details. Eid mubarak to all. Best regards. את החלק הראשון על הוולטים הבנתי קצת אבל מה זה 60 CYCLE , האם יש פתרון לבעיה?? תודה
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי צורב דיוידי, הבעיה שהוא לא קורא דיסקים של דיוידי. דיסקים רגילים הוא קורא, וברגע שמכניסים דיסק דיוידי היא מתעלם מקיומו. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-