תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
התחיל אני רוצה לעשות תוכנה אנטי וירוס שסורק כל דיסקים קשיחים אחרי כמה דקות פתאום מחשב מכבה אתחול חדש...שוב אני מנסה...גם אתחול חדש... :'( חלונות אקס פיי SP1 ותוכנה אנטי וירוס Kaspersky יש בעיה לוח אם או אחר? תעזר לי
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום. הופיעו לי לפני כמה ימים בעיה מוזרה שכשאר מופעל אצלי דפדפן (יש לי גם FIREFOX וגם MAXTHON ובשניהם) ואני מפעיל קוצץ מוסיקה או וידיאו הכל מתחיל להתקע ולעשות רעשים..כנ"ל גם אם אני נמצא ב YOUTUBE.
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
כשאני מנסה להוסיף זכרון שלישי נוסף בסלוט שליד ..לא מקבל ביפ וכן הנורה של המסך אדומה,מנסה בסלוט הפנוי שבצד השני..אותו סיפור.הזכרונות נבדקו אחד אחד ונמצאו תקינים..איפסתי את הביוס..המחשב מגיב רק לשניים מתוך הארבעה.אולי מישהו יוכל לעזור לי בבעיה..? תודה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
משהו טוחן את הHD שלי ללא הפסקה כמעט ומעט את יכולת העבודה שלי על המחשב עד כדי כך שאינני יכול אפילו לגלוש. כל פעולה שאני עושה ואפילו הפשוטה ביותר גורמת לHD לטחון עד שהפעולה מתבצעת. איך אני יכול לדעת מה טוחן לי את הHD ?
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
תראו, יש לי כרטיס קול Creative Audio PCI 128 WDM מאוד ישן. מ2001. הכל עבד לי טוב לא היה שום בעיה עד שהחלטתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס. התקנתי דרייבר חדש והיתה לי בעיה של פינגים גבוהים מאוד באירופה. בישראל יש לי פינג כרגיל סבבה בDOD באירופה יש לי 300-400 ויותר, בעיות FRAMMING וכו...בCS באירופה אין לי בעיות בכלל. לא הבנתי מה הבעיה אז מחקתי את הדרייבר החדש והתקנתי את הישן מאותו הדיסק שקיבלתי אם הכרטיס בהתחלה ונשארה לי אותה הבעיה. ניסיתי כבר הכל :\ בבקשה תעזרו לי אם אתם יכולים זה חשוב מאוד אני לא יכול לשחק
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
יש לי בעיה כאשר אני מכניס לו את XP הוא מעלה לי את החלון הכחול וכשמגיעה התפריט שאני אמור ללחוץ ENTER או rapier אני לוחץ לו הוא אומר לי שהוא לא מוצא שום ארדיסק והדיסק בסדר גמור מיותר לציין שהמחשב חדש ניקנה אתמול!!! עשיתי כבר כל דבר אפשר ניכנסתי ל ptedit הפסתי הכול שמרתי יצרתי מחיצות חדשות שום דבר לא עוזר אני חייב תעזרה שלכם!
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של MSI עכשיו התקנתי את הדרייברים אבל זה לא פועל לי הקול .. . הנה כל הדרייברים שאני יכול להתקין.. מה שבאפור בהיר .. כבר התקנתי. עכשיו זה כמה תמונות של המצב במחשב.. [] אני חייב תשובה דחוף!! אולי יש התנגשות או משהו ... התקנתי כל מה שקשור לקול במחשב.. ועדיין אין לי !! .. אני משתגע בלי מוזיקה !! ועוד אני צריך לתרגם ואין לי קול. .. אם מישההו יעזור לי אני יהיה חייב לו בגדול!!!!! אני משתגע!!! אני שוקל כבר לקנות כרטיס קול מרוב עצבים .... תעזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אז היום בלי קשר לחיים הכרטיס קול או האוזניות החליטו לא לעבוד טוב. דבר ראשון,יש סאונד אני שומע.אבל מתי שזה מגיע לכל מיני צלילים ובאסים משו לא "עובד" האוזניות שלי זה corsair hs1 שיש להם כרטיס קול מובנה (USB). היום בלי שהתקנתי\מחקתי משו פתאום משו נדפק בהם משו שקשה להסביר..מוזיקה אני שומע סבבה אבל במשחקים לדוגמא אני לא שומע צלילים חלשים כמו צעדים או טעינה של הנשק אבל יריות ופיצוצים שומע (אין קשר לעוצמת ווליום) ניסיתי לעדכן את הדריבר של הלוח אם וריסט למחשב - לא עבד ניסיתי להתקין realtek hd sound manager וזה בכלל לא עובד משום מה. ככה ניראה הדרייבר של האוזניות http://gyazo.com/3004df6405191eaf6ee68021bddc5ce4 כמו שאתם יכולים לראות המיקום של הכיווני סאונד לא כמו שהוא אמור להיות …
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה כבר הרבה זמן עם מלא משחקים שאני מתקין על המחשב. מה שקורה זה שחומת האש ישר מבטלת את הגישה ובתהליכים של הוינדוס, המעבד מתחיל להישתגע ולעבוד על 70 - 100 אחוז, רק אחרי סריקת וירוסים המצב מסתדר. למישהו יש מושג למה זה קורה?.. בוינדוס אקס פי זה לא היה לי, זה התחיל בוינדוס 7 כל התופעה המוזרה הזאתי. תודה
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אז ככה היה לי מסך כחול בהתקנה של WINDOWS החלפתי כרטיס מסך והמערכת הפעלה הותקנה בהצלחה ... שהתקנתי דרייבר של הכרטיס מסך המחשב נתקע הסרתי .. והתקנתי מדיסק אחר אחרי גלישה ניהיה לי מסך כחול לשניה וריסטרט והמחשב עלה רגיל ... שמרתי את הקובץ רשום : Microsoft ® Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Documents and Settings\A\Desktop\Minidump on 10.0.0.3\Mini010507-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol s…
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
חיברתי לכרטיס מסך שלי (gefore7300) שני מסכים וזה עבד לאחר שתי דקות המחשב נתקה ולא עלה יותר שהוא עולה מופיע ההודעה Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device מה לעשות ? צריך תשובה בדחיפות תודה.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
-
שלום לכולם.. היום בבוקר החלטתי להכניס את הדיסק און קי שלי למחשב . הזיכרון הוא חדש ולא עבר איתחול.. כשהתחלתי להעביר קבצים, המחשב אחרי מספר דקות העברה, החליט להודיע שיש בעיה כלשהי (לצערי לא קראתי מה הבעיה), והפסיק את העברה.. לאחר מכן המחשב (למעט המדיה פלייר שהמשיך לעבוד) החליט להיתקע. שוב , בטיפשותי, החלטתי לעשות ריסט (מיותר לציין שלא הצלחתי להעלות את מנהל המשימות או לבצע כל פעולה).. כשהמחשב עלה, הוא נתקע לפני בדיקת הזיכרון (שנעשה כל הפעלה).. מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם MSI 645E MAX-U. עפ"י אתר היצרן הביוס הוא:2MB AMI BIOS w/PnP, ACPI, SMBIOS 2.3, כאשר רק הכונן CD מחובר אז המעאכת עולה דרך ה CD אך כאשר אני מחבר את הכונן הקשיח ל IDE2 או IDE 1 כ slave אז המערכת לא עולה בכלל. (יש בעיה בWINDOWS ואני חייב לעלות דרך ה CD בכדי לתקן את זה) אני מכוון בBIOS את ה CD\DVD שהיה הראשון לעלות אבל זה לא נתקע בשלב ה BIOS מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
חבר שלי אומר שהמחשב שלו עושה ריסט כל הזמן ישר שהוא מגיע לשולחן העבודה,נראה לי שזה הווירוס של ה-60 שניות כי זה עושה ריסט ישר. מה יכולה להיות הבעייה אם זה לא זה? מה עושים? תודה
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני צריך הערכה של צריכת חשמל של הרכיבים הבאים על קו של 12 VDC. 4 הרד דיסקים (2X SATA, 2X IDE) CDROM X 1 צורב DVD X 1
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה ! איפה אפשר להשיג גוף קירור לצ'יפסט הנ"ל ?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב זה המפרט הנוכחי והאם הספק יחזיק ת 8800GT DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz Gigabyte GA-8I945P-G (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN 1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM ספק ומארז גנרי אני רוצה לשדרג ספק הרד דיסק כרטיס מסך וזיכרון כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤331 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון SuperTalent DDR2 2048MB 800Mhz CL5 ¤249 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T800UB2GV כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe ¤1190 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV386 ספק כח JSP-TECH PS-05 BIG FAN 450W ¤130 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PS-05 סה"כ …
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לוח די ישן שתומך בעד 2 ג"ב זיכרון (DDR 400 מקסימום), תומך ב-SATA יש לו סלטו PCI-Express במהירות x8. את המחשב הזה אני רוצה להפוך למחשב סלוני. כרגע אין לי כסך למחשב Media Center, אז אני רוצה לשדרג את הקיים עם רכיבים חדשים שישמשו אותי כאשר כן יהיה לי את הכסף לחדש. שאלתי היא האם אני יכול להשתמש על הלוח הזה ב: 1. DDR2 667 או שאני חייב רק זכרונות שהם מסוג DDR? (אני יודע שהמהירות לא משנה כי הוא יעבוד לפי המהירות האיטית, אבל לגבי סוג הזכרון אני לא בטוח). 2. כרטיס מסך עם PCI-Express במהירות x16. כרגע אני חושב על geForce 8500GT. או שאני חייב במהירות x8. 3. דיסק קשיח עם חיבור SATA2 (ולא SATA) כפי שיש לי. תודה לכל המבינים שיוכלו לעזור.
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אהלן, סוף סוף מצאתי מסך נוסף, חיברתי אותו למחשב - לכרטיס המסך שלי (8800GTS) שתיי יציאות DVI. שניי המסכים מזוהים לפי הדגמים שלהם (T260, P2770), אבל כל פעם רק איך מהם עובד! אפילו אם אני מגדיר את הWINDOWS לעשות EXTEND, נראה שהמסכים מזוהים כראוי אך תמיד המסך ה"משני" כבה, כמובן שניסיתי להחליף כבלים ומיקומים בכרטיס, נראה שיש יציאה אחת שדרכה אין הצגה, אך המסך עדיין מזוהה. מישהו יודע? / מכיר? חרשתי את כל הרשת וכולם מפנים לתשובות הברורות שכבר ניסיתי.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אז ככה קניתי הגה של Logitech, Wingman Formula Force GP ב PCH. איזה יום ההגה שלי הפסיק להגיב (חבר שלי חיבר מאוורר למחשב באמצע שהוא פועל - אז כנראה ההגה נשרף או משהו) ונתתי אותו לתיקון במסגרת האחריות, אחרי שבועיים שלושה שהיה ב"טיול" במעבדת היבואן הלכתי להביא אותו (לפני 10 דקות) וכשאני מחבר אותו הוא עדיין לא עובד (פשוט המחשב לא מזהה משהו מחובר אליו...). בדקתי גם אצלי (חיבור USB) שעובד -המודם מחובר אליו וגם אצל אח שלי שיש לו מחשב חדש... אני לא יודע מה לעשות (עוד שבועיים עד ש"יתקנו"...) סרטןןןןן רציתי לשחק ביום כיפור ;D סתם... עריכה:!!!!! טוב אז קודם כל אני רוצה להתנצל בפני PCH סליחה. ההגה כן עובד - אני כבר אסביר - פתחתי את הפאנל הקדמי כדי לסים שם מאוורר - ובמארז שלי יש גם …
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
התקני כרטיס קול חדש שיושב בחריץ PCI איך אני מבטל לגמרי את הכרטיס קול המובנה שהיה בשימוש? וכשאני נכנס לצלילים והתקני שמע מופיע הכרטיס החדש אבל אי אפשר ללחוץ על הכפתורים של עוצמת שמע, מתקדם וכו' מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום רב תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי הארד דיסק חדש של WD בעל נפח של 160GB הכנסתי את הדיסק של WINXP לכונן הדיסקים ועשיתי BOOT מהסידירום והתחילה טעינת הווינדוס. בתחילת הטעינה יש אפשרות ללחוץ F6 בשביל תמיכה בRAID או משהו כזה, ולפי חיפוש שהרצתי בפורום הזה הבנתי שצריך ללחוץ. בנוסף יש לי דיסקט עם דריבר של RAID או משהו כזה שהעתקתי מהדיסק של הלוח אם שלי לדיסקט. (כפי שגם קראתי שהרצתי חיפוש) אחרי הטעינה היה רשום לי בהתקנה משהו כזה : setup xoulnd not determine the type of one or more mass storage devices.... ואז יש לי אפשרות ללחוץ על מקס "S" וזה טוען דריברים מהדיסקט, או ללחוץ אנתר ולהשתמש כנראה בדריברים של הדיסק התקנה של הווינדוס. לחצתי S בכל זאת, וטענתי. לאחר מכן חזרתי לאותו תפריט רק שרשום ל…
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-