תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
סתם גלשתי ופתאום ראיתי את זה----->>>> http://www.terminal.co.il/asp/prodtype.asp?recorprod=1&prodtype=215&ph=&keywords=&recor=1&SearchFor=&PT_ID=1 נראה מעבד תוצרת סוריה.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וכל פעם שהCD קורא (מסתובב כאילו) גם בDVD כל אורך ההתקנה המחשב נעשה איטי אפילו המוזיקה מתחילה לנגן לאט ח ולא אמורה להיות בעיה למחשב... E6300 2G זיכרון צורב DVD : LiteOn LH-20A1H * ההארד דיסק מחובר בSATA והכונן מחובר בIDE מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי, מחשב חדש שרכשתי ביום ראשון (רכשתי בשישי, אצלי מיום ראשון), לפני כחצי שעה פשוט הבהיל אותי לחלוטין. המחשב לא זז בקושי, המנורה של ההארד דיסק הייתה דלוקה קבוע, ושניה אחרי זה, המחשב נתקע. לאחר הפעלה מחדש של המחשב, קיבלתי הודעה שלא נמצא שום BOOT DISK (כלומר הוא לא זיהה את ההארד דיסק). כיבוי והדלקה של המחשב לאחר חצי דקה פתרו את הבעיה. פתיחת המחשב הראתה שההארד דיסק די חם, המחשב עכשיו דלוק בערך חצי שעה, והוא כבר ב40 מעלות, אני אפרט את המחשב והמפרט: מעבדי אינטל PD 915 2.8 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE לוחות אם למעבדי אינטל ABIT AW8-MAX (955X) s775, Dual DDR2, GBL זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) ג'נרי - Starex דיסקים קשיחים Maxtor 250GB (16MB) S…
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 כרטיס מסך 7600GT ספק HEC 400TRT ורציתי לשאול כמה זמן המחשב יכול לעבוד זמן ברציפות? כמה ימים? כי המקס פעמים זה לילה אחד בשבוע וככה אני מכבה בערב כול פעם ואני רוצה להשאיר אותו כמה פעמים בשבוע בגלל ה EMULE ואני מפחד שישרף לי הרכיבים תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם. היה לי מחשב ישן, שבשלב מסויים התחילה תופעה של "פריזים" - אחרי שעה שעתיים פעילות - הכל קופא - ורק ריסט פותר. הוחלפו זכרונות, HD, ספק ולוח-אם (אחד אחד, לצורך בדיקה) לבדוק את המקור לבעיה- לא עזר. (רק המעבד לא הוחלף). בינתיים קניתי מחשב חדש. לחרדתי - אחרי כמה ימים - אותה תופעה בדיוק גם במחשב החדש!!, והתדירות של הבעיה רק הלכה והתגברה. עכשיו זה אחת ליומיים שלושה. לפעמים אני חוזר ורואה את המסך מראה תמונה קפואה, ולפעמים אני חוזר ורואה מסך חשוך. בשני המקרים, המחשב לא כבוי, וצריך לעשות ריסט חומרתי כדי לצאת מזה. הפריז הזה קורה גם כשאני ממש באמצע פעולה עליו, מזיז את העכבר, מריץ תוכנות וכו' - הכל נתקע, אם שיר התנגן בווינאמפ אז גם הוא נתקע (ונשאר צליל צורמני קבוע). במ…
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
לפני יומיים הדקלתי את המחשב והכרטיס מסך שלי פשוט הפסיק לפעול. המאוורר שלו הסתובב האורות שלו היו דלוקים אבל לא היה תמונת מסך. מבחינת ציפצופים היה ציפצוף קצר ולפי החוברת של הלוח אם הבנתי שזה אומר שהכל בסדר. המסך זיהה את הכרטיס מסך ככה שלא היה No signal על המסך אך לא הייתה שום תמונת מסך. החלפתי את הכרטיס בכרטיס אחר בשביל בדיקה והמחשב על לי רגיל ככה שזה בטוח הכרטיס. ניסיתי את הכרטיס על מחשב אחר וגם לא עבד. הכרטיס מסך עכשיו במעבדה ורוב הסיכויים שאני מממש את האחריות במקרה והם מוצאים בו דפקט. העיניין הוא מה יכול לגרום לו בין לילה להפסיק לפעול כמו שצריך? אני חושד בספק אז הזמנתי PSU tester מאיבי בשביל לבדוק אם הספק תקין ולא יהרוס לי עוד חלקים בעתיד. על כל מקרה אני מעלה תמ…
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לאח שלי את המסך הנ"ל והוא לא עובד, ניסיתי לחבר אותו למחשב שלי וגם פה הוא לא עובד, אבל במחשב שלו המסך שלי עובד. ניסיתי לשנות גם בין כבלי החשמל של המסך שלו אל המסך שלי והמסך שלי עבד רגיל. מה יכולה להיות הבעיה וכיצד אני אוכל לפתור אותה? האם אני צריך בכדי לפתור את הבעיה טכנאי? או האם שווה כבר לקנות מסך חדש?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלומות, לא מזמן הגיע אלי מחשבי החדש , ושרציתי לעדכן דרייברים (CATALYST 3.10), הוא נתקע בהתקנה של הלוח בקרה ופשוט דילג עליו (זה נתן הודעת שגיאה שיש בעיה עם שם קובץ משהו...), והדרייברים פועלים מצויין אבל אין לי לוח בקרה. ניסיתי למחוק ולהתקין אבל זה עושה אותה הודעה שגיאה שיש בעיה עם שם קובץ. מה לעשות ? :-\
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
המחשב נדלק הכל טוב ויפה מעלה את הווינדווס מהדיסק בוחר INSTALL בוחר ב CUSTOM ואז הוא רושם שאין כוננים , אני עם SSD CRUCIAL 128GB ועם SEAGATE 2TB BARRACUDA GREEN ועם לוח H77-DS3H , מישהו יכול לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
קיבלתי לפני כמה ימים כרטיס מסך (6600GT) עכשיו הטכנאי שהתקין לי את הכרטיס "שכח" להוסיף מולקס חיבור שמופיע בכרטיס שלי. לכן לפי הצעות שלכם בפורום לפני כשבוע החלטתי לפתוח את המארז ולהתקין את המולקס בעצמי מספק הכוח לכרטיס מסך , אני לא ממש מבין בזה ולכן אני לא יודע אם עשיתי את זה כמו שצריך . למולקס שלי יש רק חיבור אחד חופשי , הוא עובר דרך הכונן CD-ROM וכונן A ועכשיו הכרטיס מסך (זה עלול לגרום בעיה שאני מחר את הכרטיס מסך יחד עם עוד כמה דברים ? ) התקנתי תוכנה והיא מראה בעיה ב וולט בספק הכוח תמונה: מה אתם אומרים יש לי איזשהי בעיה בספק כוח? , כי למשל גם המשחקים נתקעים ( למרות שהם לא צריכים) פעם בכמה שניות לאיזה שנייה , והמחשב מרסט את עצמו לפעמים? עדיף לקחת את זה למשהו שמבין…
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שאני מפעיל משחק אז כל כמה זמן מופיעים ונעלמים לי קווים כאלה.. זה נורמלי? מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הורדתי משחק שנמצא בשני חלקים וצריך לפתוח אותם ביחד..לקובץ אחד...(lineage 2) ימנתי את 2 החלקים..ולחצתי חלץ פה..זה מתחיל לחלץ אבל באמצע זה נותן לי את ההודעה הזאת לחלק הראשון..ועובר לחלק השני..ואז זה נותן את אותה השגיעה גם בחלק השני.. תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד מחברת ACER אתמול הבחנתי שהחיבור חשמל שלו אינו עובד עוד. המחשב עצמו עובד (בעזרת הסוללה - אבל לא ניתן להטעין אותה יותר). ברגע שאני מחבר את החיבור חשמל אל ה-Laptop הנורית שעל השנאי נכבת. נסתי לחבר את המחשב לחשמל ללא הסוללה או להשתמש בשנאי של Laptop אחר שתומך בחיבור זה, אבל זה עדיין לא עובד. *חשוב לציין* שברגע שמחברים ל-Laptop את השנאי (בחיבור עגול קטן בצד) רק אז הנורית שעל השנאי נכבת. לא נראה לי שיש בעיה עם הסוללה של המחשב או אם השנאי כי נסתי לחבר אותו ישירות לחשמל וגם בלי. שוב... המחשב עובד אבל אני לא יכול להטעין אותו, לא נשאר לי עוד הרבה זמן סוללה. משהו יודע במה מדובר? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש אפשרות שאני יצליח להתקין XP בלי שאני יקנה פלופי חדש?
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אז ככה חברים מחשב ענתיקה - כבוד - בכל זאת החזיק מעמד 8 שנים נדלק - נוריות של בקרה (power , reset) לא נדלקות מסך מראה no signal הארד לא נשמע כאילו עובד אין צפצופים של מחשב שעולה כמו תמיד הלך הלוח אם ואפשר לצבוע את המחשב בכחול?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
לפני כמה ימים רציתי להדליק את המחשב והוא לא נדלק, כלומר הוא נדלק, הנורה דולקת אבל המסך נשאר בSTAND BY וכלום לא קורה. אפילו ווינדוס לא עולה (הבנתי את זה לפי האי-פעילות של נורת ההרד דיסק). לא ידעתי מה הבעיה אז פירקתי את המחשב. שם בדקתי מה שרק אפשר. ניתקתי הכל כולל הארד דיסק וכלום, המחשב נדלק, המאוררים עובדים אבל המסך לא נדלק ווינדוס לא עולה. בדקתי את המתחים בחיבורים של הספק בסדר ואכן הכל בסדר, 5.15 ו-12.15, בגדר הנורמה. דבר הבא שעשיתי זה פירקתי את הקירור על כרטיס מסך ובדקתי אם לא נשרך המעבד שלו ושם ראיתי שאין כל סימן לחריכות. אחרכך בדקתי אם הזיכרון בסדר. השארתי סטיק אחד של זכרון מתוך 2, אחרי זה החלפתי ביניהם ועדיין כלום לא קורה. אני כבר לא יודע מה עוד אפשר לעשות. גם בדקתי א…
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי את הלוח is7-e ואני שומע הרבה יותר חלש לעומת הלוח הקודם שלי, זה בטח קשור לזה שיש לי פה 6 ערוצים, איך אפשר לסדר את זה? (להגביר את עוצמת הקול)
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מחבר את נגן ה MP4 אבל כאני מחפש אותו בלחיצה על "המחשב שלי" הוא לא נמצא איך אני מאתר אותו ?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הוא לא כל כך ישן...!! ואני ממש אוהב אותו... אם למישהו יש דרייבר זה יהיה אדיר
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אוקי אז ככה... הלכתי לידידה שלי לפרמט לה את המחשב בגלל שנפל לה הWindows כלומר כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו במצב Normal או Safe Mode או האפשרות להחזיר את ההגדרות לקדומתם זה מפעיל את המחשב מחדש. אין בעיה של טמפ' במחשב. מחשב חדש לפני 4 חודש. ניסיתי לפרמט... הגדרתי בביוס שהוא ילך לCd Rom שיש בו WinXP עם כמובן BOOT. נכנס לBOOT מתחיל להתקין עד לשלב שאני צריך לאשר ללחוץ ENTER ואם אני זוכר אחר כך F8 לבחור HD וזה יעבוד. אבל ברגע שאני לוחץ ENTER זה כותב לי שזה לא מוצא את הHD. ניסיתי לטפל בבעיה ויש HD והוא מוגדר בביוס, פתחתי את המחשב והHD מחובר בכבל SATA והCD ROM מחובר בכבל הישן (הרגיל). וזאת כנראה הבעיה, אז איך אפשר לפרמט עם אותו HD שאין בו אפשרות לחבר כבל רגיל דרך חיבור SATA. ד"א …
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בבעיות בזמן משחק. כשיחקתי ב FAR CRY ושמתי את המשקפיים שרואות חום, כל המשחק התחיל לזחול וזה ממש לא צריך להיות ככה וזה גם לא היה ככה לפי חודש. כששיחקתי נ BATTLE FFILED על הים הייתה כמו רשת כזאת, אני אביא תמונה פעם הבאה שאני אשחקץ אני לא משחק הרבה אז אני לא יודע מה עוד בשאר המשחקים אבל עם מפרט כמו שלי זה לא אמור לקראות. ניסיתי להוריד את האפשרויות ל LOW וזה לא השתנה
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי שני כונני LG, בחיבור IDE שמתחברים לבקר IDE מובנה על הלוח. בעת התקנת משחק ההתקנה לא נתקעת אבל הכונן הפסיק לעבוד, יש חלון שמראה איזה קובץ מועתק ויש קובץ אחד שנשאר ככה הרבה זמן.כל פעם זה קורה במקום אחר. ניסיתי לעשות עדכון קושחה, עדכון דרייברים (דרך DEVICE MANAGER). וזה לא עזר. לפני זה לא היתה שום בעיה איתם (חוץ מזה שהם מרעישים כמו צי של 747 בהמראה). ניסיתי לבדוק עדכון ביוס אבל באתר של ג'יגהבייט לא כתוב על דכון סיוב כלשהו שהוא פותר בעיית IDE. יש מצס שזה וירוס. כי הקספרסקי הדפוק שלי מצא סוס טרויאני אבל הוא לא רוצה למחוק אותו... אני משתמש בוויסטה, לפני כמה חודשים שני הכוננים נעלמו מ"המחשב שלי", עשיתי חיפוש ומצאתי עדכון קושחה שפותר בעיות תאימות עם ויסטה. מאז החלפתי מחשב, ו…
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-