תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
היי חברה. לפני שבועיים בערך התחילה לי הבעיה המוזרה הזו. יש לי מחשב חזק, עם קירור מים, כל הרכיבים לא עוברים את ה 40-45 מעלות. - לאחר שאני מדליק אותו הוא עובד בערך שעתיים ואז הוא קופא, אי אפשר להזיז את העכבר או לעשות כל פעולה שהיא על המקלדת. אני כל פעם נאלץ לעשות Reset למחשב על מנת ל"דלג" על הבעיה. והיא חוזרת שוב כעבור שעתיים פחות או יותר. המחשב לא נמצא תחת עומס של משחקי מחשב או עיבוד גרפי גבוה, צריכת המשאבים נמוכה מאוד ואני לא מצליח להבין מה גורם לכך. אם מישהו נתקל פעם בבעיה או חושב שהוא יודע ממה היא נובאת\יש לו פתרון . אני יותר מאשמח לשמוע על כך. - תודה רבה לכל מי שיכול לעזור
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
אז ככה חבר שלי העביר אתמול תמחשב מהחדר של אחותו לחדר שלו אז המחשב תקין הכל טוב רק מה שהאינטרנט לא פועל כנרא הבעיה שבמודם עצמו יש כמה נורות כאלו אז כתוב cable והנורה לא דולקת ומיקודם היא עבדה אני לא יודע מה הבעיה החבר מטריף אותי תקן לי ואני לא מצליח . אז אחים שלי תעזרוווו אני מחכה לתגובות תודה .
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מתקנים את הבעיה הזאת... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (ללא הארדיסק) לאחר שהקודם קרס. השארתי את ההארדיסק הישן (IDE)כי יש לי עליו דברים נחוצים. ניסיתי להתקין את הווינדוס מחדש אך המחשב נכבה. גם כאשר הוא מנסה לעלות את הווינדוס המחשב נכבה מייד. האם זה יכול להיות הטמפרטורה של המעבד ? AMD X2 5200 בביוס הוא רושם שהטמפ' היא כ-80 מעלות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני קצת חדש בזה, אז איך אני מוסיף כבלים אפורים כאלו של חשמל למחשב??? (אין מספיק) ??? בדיוק התקנתי כרטיס מסך חדש (GFORCE FX 6800 GT 256MB ) והוא צורך קבל חשמל! מה שאומר שהייתי צריך לנתק גם את הכונן DVD וגם את הכונן CD-RW שלי מהחשמל! כי היה רשום בחוברת שאסור שהכבל חשמל שלו יעבור דרך דברים אחרים! אז בקיצור אני צריך או שתסבירו לי איך אני מוסיף כבלים (של חשמל) חדשים או כתובת של אתר הסברה.
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
כשאני משחק במשחקים המחשב קורס ומתחיל מהתחלה מבחינת חום זה בטוח לא כי המעבד על חום בין 34 עד ל41 במשחקים והלוח אם על 25 אז מבחינת חום זה לא ......אז למה הוא נופל???.................... תודה מראש ........
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
בכל מחשב שעבדתי עליו אם AMD או INTEL הבחנתי בבעיה של קיפאון שהמחשב חושב יש קטע שהוא נתקע לכמה שניות וממשיך יש אפשרות לפתור את הבעיה זה מעצבן לפעמים במעבר של אתרים או כל עבודה המחשב ניהיה כבד וקופא לכמה רגעים או שזאת בעיה בכל מחשב ואין מה לעשות עם זה
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אני חושב שזה אחד המאווררים מה אפשר לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מספרים 456 צד ימין לא עובד איך מסדרים?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
Hey guys, I bought a new dell e248wfp. and I have a problem, my windows vista(64 ultimate) refuses to boot. Im using the built in express gate feature in my mobo to access the net (thank god for that feature) anyways, anytime i try to load vista either on safe mode or normal, i see my mouse pointer on a black background for a bout a min and the pc restarts itself. i cant install the display drivers that came with the cd becuase i cant load vista, any suggestions on how to fix this? ps, the old display does the same thing as well.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
בעיה רצינית במחשבים ואני חייב גיבויים דחופים החברה הזאת טובה?? http://qosit.co.il/backup/
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי SSD וקשיח של 2TB על מחשב חדש, בהתחלה המחשב זיהה את שניהם. לאחר שהתקנתי את הוינדוס 7 על הSSD המחשב כבר לא מזהה את ה2TB, מה עושים? :\
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי , אני מחפש לחזק את המחשב שלי AMD FX)tm(4300 quad core 3.8 GHz כרגע יש לו זכרון 4 GB ואני רוצה להכפיל את הזכרון איזה זכרון יתאים למחשב הזה ? (amd) ואיך אפשר עוד לחזק את המחשב?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אין לי ממש מושג איך זה קרה.. אני לא יודע איך לתקן את זה אפילו אם אפשרי בכלל
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום רב, טוב, מתברר שבעיית הריסטרטים עדיין ממשיכה. אמנם זה לא קורה כל רגע, אבל זה מטריד, ויכול להיות שאם לא אטפל בכך כעת, זה עוד ילך ויחריף. על פי המדריך שבאתר, יש צורך להתקין סמלים של מייקרוסופט, בכדי שניתן יהיה לקרוא את דו"ח האבחון, שאולי מצביע על הבעיה. ניסיתי לבצע התקנה זאת, אך משום מה זה לא הצליח, כפי שציינתי באשכול הקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348662.new;topicseen אני חוזר ומבקש, אם מישהו יוכל לעזור לי בהתקנה נכונה של מערכת הסמלים. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אממ חברה יש לי בעיה עם המחשב של אחי הוא ניכבה אחרי כמה זמן עכשיו זה לא הווינדוס כי אני פירמטתי ובאמצע הפירמוט זה קרה גם עכשיו הטמפרטורות נכונות ובסדר גמור למחשב הבעיות התחילו אחרי הפסקת חשמל מה יכול ללכת לו שם שעושה את הכיבוי מחשב הזה אחרי כמה זמן הלוח או הספק?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני עומד לבטל את ה- ISP שלי כולל תיבת הדוא"ל ולעבור לג'ימייל. כתובת הדוא"ל אצל הספק פעילה שנים רבות ווודאי שיישלחו לשם מיילים גם אחרי סגירת החשבון. הפתרון היחיד שאני מכיר הוא להמשיך להחזיק בשירות ה- ISP למשך תקופה שבה תישלח הודעה אוטומטית על שינוי הכתובת. - האם יש פתרון טוב יותר שאיני מכיר? - האם ההודעה האוטומטית תישלח רק כאשר אאוטלוק רץ במחשב שלי, ואם כן, האם שולחי אימייל בשעה שהמחשב שלי כבוי לא יקבלו שום הודעה?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך radeon x1600 pro אם יציאת DVI, קניתי טלוויזית full HD וכבל DVI to HDMI לטלויזיה יש גם יציאת VGA שכרגע אני עובד איתה, אך אני רוצה לעבור לDVI המחשב מצליח לזהות שמחוברת עליו הטלויזיה ושהצורת חיבור היא HDMI, אבל בטלויזיה זה לא מראה שנקלט איזה שהוא אות עדכנתי את הדרייברים ואת הקטליסט ועכשיו אני מחפש עצה כי אני לא מצליח למצוא לזה פתרון. בתודה מראש. טלויזיה של fujicom
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של חברת level one ויש בו גם firewall והfirewall חוסם לי מלא מישחקים בלי הודעה אפילו מישהוא יודע איך אני מבטל את הfirewall באופן זמני מתי שאני משחק במשחקים האלה..
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
לפני כמה ימים השתמשתי בתוכנה לניהול מחיצות כדי להעביר שטח ממחיצה מסויימת לאחרת. המחשב עשה ריסט ותוך כדי עשה תהליך של התוכנה בשביל להעביר את השטח בין המחיצות.. שהמחשב נדלק הווידנואוס (7) נכנס עם "פרופיל זמני" וכתב שכל הקבצים שנאי יעשה בפרופיל הזה ימחקו אחרי ריסט. ואני גם לא יכול לעשות כלום במחשב אי אפשר להכנס לתיקיות ולא למחשב שלי ולא ללוח בקרה לכלום אי אפשר להכנס.. איכשהו בפוקס הפיירפוקס עובד אז יש לי אינטרנט.. גם התוכנה של המחציות עובדת אבל היא לא מזהה דיסק קשיח בכלל עכשיו והייתה שם רק אפשרות לעשות RECOVERY..שלא עזר בשיט.. אז אמרתי יאלה נפרמט לא נורא אבל גם זה אני לא מצליח..המחשב מכין את הקבצים להתקנה של הווינדואוס ונתקע ואומר שהחיבורים לא טובים או משהו כזה. ניסיתי ע…
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה ריסט לבד כשאני חובר לאנטרנט ולאימיול אחרי שעה עד חצי שעה. יש לי מחשב חדש מעבד קונרו והוא לא מתחמם בגלל שיש עליו גם קירור. היתקשרתי לספק של האנטרנט שלי והם אמרו שאני צריך להזמין תכנאי אז חשבתי לשאול אתכם. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום כמו בכותרת הספק כח שבק חיים, כל פעם שהדלקתי את המחשב, כל החשמל בבית התנתק, ניסיתי להעביר את המחשב לשקעים שונים אותה בעיה,לקחתי את המחשב לחנות אותה בעיה,לבסוף קניתי . SEASONIC 620w העניין שאני רוצה לנסות להחזיר לתחייה את הספק הק כי הוא נראה באמת במצב חדש.קראתי פעם איפושהו שיש נגד או משהו שרק הולך או משהו כזה?לא היה שום ריח שרוף..יש למישהו מושג איך מתקנים?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום,אני עם מחשב נייד מערכת של ווינדוסס 7 ורציתי להחליף ל Windows Xp Sp3 הורדתי את הווינדוס צרבתי אותו במהירות הכי נמוכה עשיתי את כל הדברים שצריך הלכתי לBios שה CD יהיה ראשון הכל עכשיו אני מכניס את הדיסק מגיע למסך של ההתקנה הוא מתקין כמה דברים ואז מופיע מסך כחול שזה התמונה של המסך : http://sizmedia.com/my.php?i=m3m0fmymijue.jpg ראיתי פה בפורום שצריך לעלות את הקבצים של Minidump לפורום פה ואז יסדרו לי,אני נכנס להפעלה רושם Minidump לוחץ אנטר ולא מופיע לי כלום מופיע ככה : http://www.siz.co.il/my/zyyn12my2qyl.png יש לי ווינדוס 7 עכשיו ואני רוצה לפרמט ל xp sp 3 בבקשה תעזרו לי ואם זה יעזור אני משתמש במחשב נייד תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום חברים; אז קודם כל אני מקווה שזהו הפורום הנכון לפרסם בו את ההודעה, ואם לא אז אני מתנצל מראש. וכעת לענייננו, סוף סוף הגיע העשירי לחודש---> יום המשכורת, וחלק מהשדרוג שלו אני כבר מחכה זמן רב הוא קירור למעבד; עכשיו שאלתי בת'רד נפרד והמליצו לי על הפריזר, שאותו אני מתכננן לקנות ביומיים הקרובים, והשאלה שלי היא כזו: האם צריך ידע קודם בהתקנת הקירור הנ"ל? מה צריך לעשות כשמתקינים אותו (מן הסתם לכבות את המחשב, אך מה עוד?)איזושיהם דגשים שכדאי לשים אליהם לב? האם צריך, בדומה לטייפון הראשון, לחבר מצד אחד של הלוח תמיכה לקירור? ועוד דבר, שאני בכלל לא בטוח שצריך- האם צריך לרענן את המשחה הטרמית על המעבד? והאם באה משחה עם הקירור? תודה רבה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-