עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by bsphere,

יש לי לוח פנטיום 3 שלא בשימוש, לאחר שהוא עבד עד לפני כמה חודשים. ניסיתי להרכיב אותו הוא לא נדלק, זה חיבור רגיל לא ATX, כל הרכיבים מקבלים מתח (מאורר של המעבד, מנורה) אבל כלום לא קורה. לאחר הסתכלות עליו ראיתי שיש לו קבל נפוח והבנתי שזאת יכולה להיות הבעיה. החלפתי את הקבל.. והכל נשאר אותו דבר, הוא לא מצפצף ולא כלום אבל מתח עובר דרכו לרכיבים שמחוברים אליו. מה עוד אני יכול לנסות? מישהו מכיר אולי מישהו שמוחר לוח של פנטיום 3 סוקט 370 במחירים שפויים? (עד 100 שקל), בכל מקום שהסתכלתי אנשים מוכרים דברים כאלה במחיר כמו של לוח חדש..

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  2. Started by rollita,

שלום, אני שוקל רכישת מחשב יד שניה (לא הוחלט עדיין נייח או נייד) כיצד אני יכול לוודא שכלל הרכיבים במחשב תקינית ועובדים לפני הרכישה על מנת שלא אעלה על תקלות לאחר ביצוע הקניה. הכוונה לתקלות חומרה שעולים עליהם רק אחרי שימוש ממושך במחשב במידה ולא נבדקו במכוון לפני הרכישה. לדוגמה, היה לי מחשב עם פגם בזיכרון שניתן היה להבחינו לאחר כמה שעות שימוש כשהמחשב איתחל את עצמו באמצע העבודה. אני מחפש תוכנה אחת מקיפה לכל רכיבי החומרה (בעדיפות על מס' רב של תוכנות בדיקה ייעודיות לכל רכיב בנפרד) תודה!

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  3. Started by bubugu,

מה התוכנה הכי טובה בשביל הדברים האלה? תודה

4. היי חבריה כותרת,אני צריך להחזיר את המחשב כפי שקבלתי. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by avigdo,

שלום, הביוס מזהה את הצורב אך הXP לא מזהה אותו. הHD הוא SATA. הצורב IDE לבדו מוגדר כמאסטר. חבר ניקה לי את המאוורים ופירק לשם כך את הכונן. יתכן שנגע לי בלוח האם: גיגהבייט GA-EP43-DS3. החלפתי כונן אופטי אך אותם תסמינים: הביוס מכיר אותו , מע' ההפעלה לא מכירה. החלפתי אותו בכHD אחר והוא פועל רגיל, מה שמראה שהכבלים והחיבורים תקינים יש למישהו עצה מה לבדוק? איך לפתור?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  6. Started by AKEL,

שלום, קניתי כונן SSD חיברתי אותו והתקנתי עליו 7 windows רציתי למשוך מידע מההארדיסק הישן אז חיברתי אותו שוב חשחיברתי את ה-SSD הופיע לי ההתראה mbr error 1 כרגע אני מצליח לעלות את הווינדווס רק עם הדיסק של windows ביפנים... ניסתי לעשות את זה... ולא עבד... ניסתי לעשות גם את זה באמצעות התוכנה... וגם לא עבד... ניסתי לעשות את זה... הגעתי עד לעניין system recovery tools ראיתי שאין לי אפילו לסמן מערכת הפעלה כמו שהוא הראה בסירטון... סימנתי את ה-...Use recovery tools פקודה ראשונה עבדה לי פקודה שניה הביא ה לי error מישהו יכול להסביר לי איך אני מסדר את זה??????????? :embarrassed:

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  7. זו תמונה ממחשב שלי. אצל חבר אין את הסמל של רמקולים, מופיע רק S/PDIF. מחובר לו כבל מיציאת קול של המארז אל החיבור של המסך (יש רמקולים במסך). כשלוחצים על בקרת עוצמה הקו הירוק זז כאילו הסאונד עובד אבל לא שומעים כלום. למה אצלו לא רואים בהתקני קול את הרמקולים הרגילים כמו אצלי?

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  8. Started by BaR151,

שלום, יש לי בעיה במחשב שברגע שהשולחן עבודה עולה יש לי ריבועים על כל המסך ואחרי כמה שניות יש מסך שחור ונתקע ככה.. עכשיו אני לא יודע מה זה יכול להיות, כרטיס מסך או ספק כח. עכשיו בשביל לבדוק את זה אני החלפתי עם חבר שלי כרטיס מסך (יש לו אותו כרטיס מסך בדיוק) וכשאני שם את שלי אצלו גם לו בעיה וכשאני שם את שלו אצלי אין לי בעיה. אבל שלחתי את הכרטיס לבדיקה בחנות של היבואן ואמרו שהכרטיס מסך תקין. ובחנות שקניתי את המחשב הוא טוען שזה הספק. (אני לאיודע אם בגלל שיש לו אינטרס להרוויח כי על הספק אין לי אחריות=צריך לקנות חדש, ועל הכרטיס מסך יש לי אחריות) מה אתם חושבים שזה צריך להיות? הנתונים של המחשב: ATI HD 4870 512MB E8400 3.0GH.Z 4 גיגה ראם של קינגסטון וספק ג'ינדרי (לא מוכן אבל רשום 55…

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  9. Started by weamir,

לפי קבצי הMINIDUMP הבעיה היא HARDWARE, אבל לך תדע מה? הרצתי MEMTEST, ועבר חלק. בדקתי קבלים על הלוח, ואין בעיה. טמפ' של המעבד והלוח נורמליות לחלוטין! למישהו יש עוד רעיונות? האם ייתכן והבעיה היא במעבד,ואם כן כיצד בודקים זאת? האם ייתכן שלמרות הMEMTEST שעבר חלק, עדיין זה לא אומר שהזכרונות תקינים? מה לגבי בעיה של ספק כח?

10. Started by Benibloy,

לאחר שניסיתי להכניס דיסקונקי המחשב קרס וכשאני מנסה להדליק אותו הוא נדלק לכמה שניות ואז קורס מה ניתן לעשות?

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  11. שאני מכניס לתוך הכונן דיסק cd צרוב(מוזיקה) הוא מזהה אותו , אבל שאני מכניס לתוך הכונן דיסק cd (מוזיקה) מקורי הוא לא מזהה אותו. הכונן לא מזהה את כול הדיסקים המקוריים (זה צורב dvd שך lite on)

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  12. Started by Twisted,

שלום ! יש לי בעיה כשאני מנסה לחבר שני HDD's של חברת SEAGATE ללוח של ABIT ISE7 אממ ניסיתי גם עם בקר RAID וזה לא עולה הבעיה שלי היא כשאני מחבר את שניהם ביחד הוא רושם לי ב STARTUP BOOT DISK FAILED PLEASE INSERT SYSTEM DISK אן משו בסיגנון אפשר עזרה בבקשה? תודה מראש

13. שלום לכולם אתמול קניתי כרטיס קול Akai Pro eie pro http://halilit.com/product/3081/Akai-Professional-EIE-Pro שהוא כרטיס לאולפן ביתי. הבעיה מתחילה כשאני מחבר את הusb למחשב. התקנתי את הדרייבר, הגדרתי בהגדרות של ווינדוס את הכרטיס, אבל כשאני מחבר את הusb, יש מין צפצוף כזה שיוצא מהטוויטרים ולא מפסיק. ועוד רעשים סטטיים כאלה שהולכים ובאים. מתי שאני נוגע בעכבר יש רעשים וכו'. יש לציין שהרעשים חלשים. כשאני מנמיך ומגביה מהכרטיס קול עצמו, הרעשים לא משתנים. ניסיתי כבלים שונים ושני סוגים של רמקולים (במערכת של המחשב ובשני מוניטורים). הבעיה קורה גם בכרטיס קול המובנה שעל הלוח אם אבל רק כשאני מחבר דרך חיבור בננה רגיל, כשאני מחבר דרך כבל coax אין רעשים בכלל לפי מה שהבנתי, הבעיה היא בחשמל, ב…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by zod1ac,

אז ככה,אני מקבל ב 3DMARK05 6.4K אחרי OC אבל משום מה,במשחקים אני מקבח ביצועים גרועים. TMN על הגדרות גבוההות [לא משחק כל כך כבד] מריץ לי על 40-50 FPS סורס על הגדרות כבוהות מריץ לי על 40 FPS מה זה יכול ליהות? Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 GIGABYTE GA-M51GM-S2G NVIDIA 6100 AM2 Kingston 512 * 2 667Mhz MSI Geforce 7600GT 560@616 1400@1540

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  15. Started by X_Dror,

הי, כפי שכתבתי פה בחודשים האחרונים ההארדיסק שלי נוקש מדי פעם. אתמול זה החמיר, ה- BSOD חוזרים על עצמם יותר ויותר, וצריך כמה פעמים לעשות Restart עד ש-XP יעלה כמו שצריך. הכל כבר מגובה, רק צריך להחליף את ההארדיסק. הבעיה היא שלא כל הזמן יש בעיות. כמו שאתם רואים עכשיו הכל תקין ואני יכול לגלוש דרך XP, לשחק, וכו. ניסיתי להוריד תוכנה מ- Hitachi שתבדוק את הכונן, אבל היא נתקעת ב- Boot עוד חםני שהיא מתחילה לעבוד (בשלב של Starting Dos או משהו כזה) עוד בעיה היא שאת ההארדיסק קניתי מ- KSP וכל שאר המחשב מחנות אחרת, לכן אני אביא רק את ההארדיסק. ועל ההרדיסק הזה נמצא ה- GRUB + XP, ואני לא יודע מה יקרה ל- GRUB אם הכונן של ה- Linux לא יהיה איתו. אז בקיצור, איך אני יכול להוכיח להם שבאמת ההארדיס…

16. שלום, לאחרונה התקנתי מחדש את WINXP, לצערי כאשר ניסיתי לראות סרטים הוא אמר שיש לי בעיה ב OVERLAY והסרט קפץ כאשר היה נפרש לכל המסך (כיון שה OVERLAY לא עבד) . החלפתי דריברים הסרתי אפילו את ה DIRECTX (כן יש תוכנה מיוחדת לכך) אך לא הצלחתי לפתור את הבעיה. לאחר כמה ימים אחי הציע שאולי מקור הבעיה הוא המסך, הוא הוריד את הצבעים מ 32 ל 16 BIT ואכן זה עבד, החלפתי DRIVER למסך, השתמשתי ב GENERIC של WINXP אך כלום לא עזר, אני לי מושג מה לעשות. יש לי Diamond Viper 770 TNT2 (שום מילה על הכרטיס!) וכן CTX EX950F . הכל עובד על לוח ASUS A7V133 AMD גיגה1 .

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by yoman.etzur,

עדכנתי את המשחק וגם לפני שעדכנתי אותו המשחק לא מתחבר למולטיפלייר הוא רושם error syncing modelsאותו משחק עובד בפלייסטיישן של חבר אחרניסיתי דרך משתמש אמריקאי ניסיתי גירסה ארופאית או אמריקאית לא עובד שיניתי דיאנאס בנטוויזן מתחבר תמיד לרשת של סוני אבל לא למשחק למה לחבר שלי זה כן עובד?!

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  18. Started by MICHAEL116,

קניתי צורב ריקו mp7320a 32X10X40X הבעיה שהוא צורב מקסימום ב24X אני משתמש בווין אקספי ובתוכנת נרו 5.5 כשאני בודק בהגדרות של הכונן את מהירות המקס של הצריבה רשום 32X אבל כשאני מכניס דיסק ריק(שתומך ב32X)הוא משנה את המקס ל24X ואי אפשר לשנות ל32X למשהו יש פתרון??

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by z1x2c3,

אהלן חבריה, יש לי מחשב של אייסר, בן 3 במשב שני כרטיסי מסך, הראשון גנרי של אינטל והשני גיפורס של נבידיה. משום מה הוא משתמש אך ורק בכרטיס מסך הגנרי ואני לא מצליח לגרום לו להשתמש בגיפורס הדרייברים שלו מעודכנים, מצרף צילומי מסך של כל מני דברים... חיפשתי שעות בגוגל ולא מצאתי פיתרון לבעיה. כמו שתיראו ה CPU Z לא רואה אותו, ובלוח בקרה של נבידיה אני לא מצליח להעביר אותו ממשולב ליחיד בשימוש בכרום בתכלס זה מה אני מחפש לעשות http://gyazo.com/025ac6d2ba72e2b3d7959a881334548a http://gyazo.com/78560c88caa41496e48773ec28f63bbb http://gyazo.com/2090d19749a5769ad36f94915db0bc98 http://gyazo.com/35a9e701b335f61dd0003babfff8c0ad http://gyazo.com/89eb6385b90ff495ff23d3aeb421715a אם יש עוד נת…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  20. חברתי את המחשב לטלויזיה ורואים שחור לבן ניסיתי לשחק עם ההגדרות וזה עדיין לא הצליח....צריך עזרה

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  21. שלום לכולם. אני צריך עזרה בנוגע לשחזור נתונים לאחר refresh ושחזור מועדפים של firefox ופרופיל firefox. המחשב הוא נייח עם windows 8.1 pro 64bit בעברית. הrefresh נעשה היום. תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  22. קניתי palit 8800GT 512 Sonic אחרי שהרכבתי את המחשב הוא עבד מצויין למשך כמה שעות. כשעשיתי ריסטרט למחשב אחרי שהורדתי net frame work 3.0 המסך לא עלה,שמעתי שהוינדוס עלה. לוח האם עשה טיקים מוזרים ואז צפצוף אחד (בצפצוף הזה המאוורר במעבד כבה לשנייה ואז שוב נדלק). עבד כל הלילה, בבוקר עשיתי ריסטרט ושוב לא עלה=\ זה המפרט: Gigabyte GA-M61PM-S2 AM2 GM61PMS2RH Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore OEM AM244DCT Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS PALIT Geforce 8800GT 512MB GDDR3 DUAL DVI Retail SONIC OC EarthWatts 500watt, הספק שקיבלתי עם הסונטה 3 עכשיו אני עם כרטיס המסך הישן(radeon x300) ובכל זאת כשהמחשב עלה היו מספר טיקים ואז צפצוף אחד נראה שהכרטיס עוב…

23. Started by chenzige,

בזמן שאני צופה בסוג סרט מסויים למשל באתר של קשת בקטעים שיש שם... יש צבעים מוזרים... בעבר תיקנתי הבעיה אך אינני זוכר איך עשיתי זאת יש לי מסך LG 19 LCD רחב וכרטיס מסך RADEON 1600 PRO איך מתקנים זאת זה בעיקר בסרטי WMV תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  24. תודה לכל מי שעזר בנושא הקודם . נדמה לי שזיהיתי את הבעיה , כשאני מוריד את האצת החומרה מ full acceleration ל- basic acceleration המשחקים מפסיקים להתקע ! והכל עובד מצוין , מישהו אמר שאולי אין לי מספיק זיכרון/משאבים כדי להריץ את הקול ב full , יש מושג , לפחות זיהיתי את הבעיה , מה עכשיו? הוספת זיכרון תפתור את הבעיה? או שלהשאיר ב basic וזהו? תודה על העזרה .

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  25. Started by yosyosyos,

שלום קניתי כרטיס מסך דגם SAPPHIRE HD 4870 X2 2G GDDR5 PCI-E וכל פעם שאני מתחיל לשחק משחק המחשב ניתקע לי או שהמסך ניהיה שחור או שאני מקבל מסך כחול מישהוא יכול להגיד לי מה צריך לעשות בתודה yosyosyos ואם זה בעייה של דרייברים אז מאיפו אני מוריד אותם כי ניכנסתי לאתר של החברה והורדתי חדשים וזה לא עובד

• 1 תגובה
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.