עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, המחשב החדש שלי מסרב להידלק, ואני חושד שהבעיה היא בלוח האם שלי - Gigabyte GA-K8NF-9 (שאר המפרט בסוף ההודעה). בהתחלה לא היו שום בעיות, אבל לאחרונה הוא היה מגיב ללחיצה על כפתור ההפעלה רק כעבור מספר דקות. עכשיו הוא אינו מגיב בכלל ולא מראה שום סימן חיים כשאני מנסה להפעיל אותו - הנוריות לא נדלקות, והמאווררים לא מופעלים - כלום. החלפתי את הספק, וגם ניסיתי לנתק את הכוננים מהלוח אם, אבל שום דבר לא עזר. האם מישהו נתקל בתופעה דומה עם ה-GA-K8NF-9? האם יש למישהו עצות לפתרון? (מעבר לפתרון המייגע של לשלוח את הלוח אם בחזרה לחנות) בתודה מראש, g8byond המפרט של המחשב: מעבד AMD Athlon64 3.00 GHz Venice לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 כרטיס מסך Leadtek 6600GT Extreme ספק ThermalTake Pure Powe…

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  2. אני נוגע בקירור שלו איפה שהמאורר ומקבל כבייה מרוב שזה חם זה מסוכן??? כי לא נראה לי זה אמור להיות ככה

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  3. פתאום המסך/כרטיס מסך שלי החליט שהור רוצה לעבוד עם 4BIT צבעים ובקצב רענון נראה לי 60 הרץ. יש לי GAINWARD GF FX5200 128 MB בן שנה וקצת ופתאום היום הוא החליט להשתגע: http://web.1asphost.com/genia/myscreen.JPG אני כרגע מוריד תדריבר החדש מהאתר של אנוידיה. יש לציין שמקודם היה מותקן אצלי הדריבר 78 משהו ואתמול שיחקתי בערך שעתיים(אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי) במשחק משנת 2003 XIII וגם אחרי ששיחקתי המחשב עבד מעולה במשך עוד 3 או 4 שעות.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  4. מדובר במפרט הבא: DFI INFINITY NF4 ULTRA POWERCOLOR X800GT AMD ATHLON 3200 2X KINGSTON 512 קניתי היום גם מארז עם ספק כוח 500W הבעיות הם: כשהמחשב עולה שליש מהמסך העליון לא רואים ומתחילים לראות רק מתחת וזה מכווץ כזה... (זה מאז שחיברתי תספק) המחשב קרה כבר פעמיים שהוא הציג מסך כחול ועשה ריסט לעצמו סתם ככה... במשחקים לפעמים הם נתקעים/לא עולים/ ולמרות שהכרטיס טוב לא רואים הכי הכי לדעתי אבל עזבו את זה מה אני עושה עם כל הבעיות האלה???

5. Started by dani1236,

חבר'ה שלום מזה זמן רב המחשב קורה לו משהו מוזר ,, או שהמסך עובר למצב no signal או שמופיע מסך כחול. הצלחתי להוציא דוח דרך תוכנה שהמליצו פה( win Dbg) והוצאתי את הדוח המצורף,,,, עזרתכם הדחופה בתודה [attachment deleted by admin]

6. באופן מוזר המשחק נתקע (3 פעמים היום). פעמיים קיבלתי מסך כחול ואז זה עשה רסטרט, ופעם אחת זה לא הראה מסך כחול אלא אתחל מייד.. בדקתי את קובץ המינידאמפ והנה מה שזה אומר: Microsoft ® Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini103105-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. * * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. * * After setting your symbol …

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  7. Started by Void,

לפני כעשרים דקות המחשב שלי נכבה לפתע.. כאשר הדלקתי אותו הרחתי ריח שרוף , שניים מחיבורי המולקסים עלו בעשן והמיסו את הכבלים , מהר מאוד כיביתי את המחשב. היסתכלתי באברסט בימים האחרונים וגם שמתי לב שה12v עומד על 12.38 במנוחה וה 5v עומד עומד על 5.70 אבל הבלגתי והיום זה תפס אותי אני לא יודע אם העומס היה הבעיה ולא יודע מה לעשות הספק הוא של colors it מה אני יכול לעשות? :(

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by matteo,

אני לא בטוח אבל זה התחיל ככה יום אחד הפעלתי את המחשב והכרטיס מסך פעללל פייי 5 פחות טוב ממה שהוא היה במקום 250 אפ פי אס במשחק היה לי ארבעים בלחץ אמרתי כנראה נישרף(המאורר לא פעל) אבל הכרטיס המשיך לפעול סבבה קניתי היום כרטיס חדש gigabyte 6600 gt agp 128mb זה הפעיל לי תכרטיס עם מהירות ליבה 100 mhz כן כן כמו ששמעתם לא אלף מאה ו600 מהירות זיכרון הוא כתב לי ב"איתור בעיות בהגדרות" Silent running:hw clock slowdown due to missing auxiliary power אם מיטשהו יוכל לעשות אז אני מבקש באמת זה חשוב לי הוצאתי אךף שקל על כרטיס חדש שבעצם הישן לא היה בו בכלל בעיה

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  9. Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.4.0007.2 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [D:\Downloads\Mini102805-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\symbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url] Executable search path is: *** ERROR: Symbol file could not be found. Defaulted to export symbols for ntoskrnl.exe - Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 1) UP Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp1.020828-1920 Kernel base = 0x804d4000 PsLoadedModuleList = 0x8054be30 Debug session time: Fri Oc…

10. Started by Cranchix,

היי יש לי כרטיס מסך GeForce4 MX 440 לפני שנים הוא היה מחובר לי לטלוויזיה ולא היתה שום בעיה עבר הרבה זמן מאז לא ממש השתמשתי בזה וכנראה שגם החלפתי מערכת הפעלה (עכשיו אני עובד על Windows XP) ובקיצור אני לא מצליח לראות את המחשב בטלוויזיה. אני משתמש בכבל OEM (MD4M TO RCA) לחיבור ... זה לא אותו כבל שבו השתמשתי פעם ההוא נאבד אבל לא נראה לי שהבעיה בכבל. ניסיתי להוריד דרייבר מהאתר של nvidia אבל אחרי שאני מתקין אותו ומפעיל מחדש המחשב כל פעם עושה לעצמו reboot ונותן לי לבחור באיזה מצב להפעיל אותו... הבחירה היחידה שעובדת זו שהוא ישתמש בהגדרות ישנות שיש לו - לא safe mode ולא מצב רגיל. מישהו מכיר את הבעיה? יודע מה עושים? :s05: תודה מראש! עדכון : חקרתי קצת והבנתי שיש איזושהי…

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  11. Started by AdiR^SiNaI,

יש לי 3 סלוטרים של זיכרון RAM פנוים במחשב, ובסלוט אחד חסר צ'ופיצק שסוגר את הזיכרון אז הלך הסלוט? אני מתכוון בכול סלוט יש 2 צ'ופציקים שסוגרים את הזיכרון ובסלוט אחד חסר לי צ'וצפיק אחד לבן אז הלך הסלוט או אפשר לחבר צ'ופציק לבן?

12. Started by genia,

אוקיי אז בשביל שימוש פעם בשנה אני עדיין צריך אותו הבעיה: אני מחבר תפלופי ,הווינדוז מקבל אותו אבל אומר להכניס דיסקט כשכבר יש דיסקט וגם הנורה שלו דולקת כל הזמן,ניסיתי להפוך תקבל חשמל לא ממש נתן לי להפוך הצעות למה זה לא עובד? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  13. Started by neo690,

יש לי צורב DVD. אין לי עוד כונן CD רציתי לדעת כיצד אני יכול לשכפל דיסק? האם אפשר לשכפל דיסק צרוב? יש לי: Windows XP Professional Nero Express ועוד משו.. מה זה אומר "Image Recorder" ? זה מופיע ברשימה של הכוננים תודה!

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  14. Started by AdiR^SiNaI,

המחשב הישן שלי לא עולה בכלל יש לי כמה שאלות לא ידעתי איפה לשאול אבל פה אני ירכז את כולם האם זה יכול להיות שהספק לא פועל? יכול להיות שהלוח נשרף? יש מצב שהמעבד או הזיכרונות לא פועלים ולכן המחשב לא עולה ? מה יכולה להיות הבעיה? ושאלה אחרונה במקום שאני יפתח עוד ת'דר במידה ואני רוצה לבדוק אם הספק שלי נשרף אני יכול להוציא את הספק שלי מהלוח להשאיר אותו מחובר להתקני החומרה לחבר ספק אחר רק ללוח ולהפעיל את המחשב זה יהרוס את שאר החומרה? ואם אני עושה את זה איך אני ידע אם הספק הזה פועל? אם המאורר של הספק פועל אז הספק טוב ? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  15. Started by dani1236,

חבר'ה שלום התקנתי לאחרונה כרטיס קול 5.1 של קריאטיב מסיבות מובנות,,, כמובן שנאלצתי להסיר התקנה של הכרטיס המובנה בלוח אם, הבעיה היא שהמחשב עולה הוא רושם כמובן שהוא גילה חומרה חדשה (כרטיס הקול כמובן) איך אני מבטל את זה באופן שההודעה לא תחזור שוב? בבקשה הסבר מפורט אם אפשר,,, בתודה

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  16. אחרי מסך כחול איך אני פותח את הקבצים האלו שנוצרו

• 4 תגובות
    • 9.5k צפיות
  17. קניתי מחשב חדש. התקנתי לו את חלונות אקס פי ואת הדרייברים של הכרטיס מסך ושל הלוח אם. שמתי לב שכל פעם שהמחשב עושה פעולות כבדות במו למשל מפעיל סריקה של נורטון או מעתיק תקייה ממחיצה אחת לאחרת, ניכבה לי המחשב\ מוצג לי מסך כחול שרושם שיש שגיאה חמורה וכל מני שטויות. אחרי שאני מדליק את המחשב שוב הוא רושם לי שהיתה שגיאה חמורה ואם אני רוצה לשלוח דיווח למיקרוסופט... יש לי זיכרון של 1 גיגה במחשב אז ניסיתי להגדיל את הזיכרון הוירטואלי של המחשב אבל זה לא עוזר... הבעיה ממשיכה... בבקשה תעזרו לי כי אני כבר מתחרפן! מה אני עושה (חוץ מללכת לטכנאי..חחח)?????????

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  18. מחשב חדש בן חודשיים. מה בעיה? מסכים הכחולים כותב לי 4 שונים 0x0000000A (0x0000001A, 0x00000002, 0x00000001, 0x808291F9 0x0000008E (0xC0000005, 0xBF84064A, 0xA0AA2B28, 0X00000000 win32k.sys -address BF84064Abase at BF800000 ,datestamp 422511a2 x0000000A (0xC6856FC8, 0x00000002, 0x000000001, 0x808291F9

19. Started by bentins,

השתשלשלות העניינים כדלקמן יתכן ויש או אין קשר: חיברתי דיסק USB ליציאת USB קדמית (דיסק זה חובר לאותה היציאה פעמים רבות בהצלחה) ברגע שחיברתי אותו, העכבר וה keyboard המחוברים ב USB אחורי קפאו ונאלצתי לעשות Restart. קודם לכן הוצאתי את הדיסק USB החיצוני. לאחר ה Restart עדיין ה keyboard והעכבר היו תקועים. העכבר הוא אופטי והמנורה שלו כלל לא נדלקה, כניסיון תקעתי אותו ב USB אחר ואכן המנורה נדלקה אך הוא לא עבד. ביצעתי שוב restart. עזבתי את המחשב למספר דקות. כעבור מספר דקות, ללא שהייתי ליד המחשב קפץ אצלי בבית ממסר הפחת. לאחר הדלקתו נגשתי להדליק שוב את המחשב אך כלום לא קורה. החלפתי ספק כוח לספק תקין ועדיין שום דבר לא עובד לא מאוורר ולא בטיח, שום כלום. אני חושש שהמחשב הוא זה שקיצר מאח…

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  20. Started by satlan1,

יש לי בעייה.. היום בבוקר פתאום אחרי שעה המחשב עשה ריסט לבד. הוא השמיע 3 ציפצופים קצרים ואחרי כמה שניות עוד 2 קצרים. כיביתי את המחשב אחרי 5 דקות הפעלתי אותו שוב והוא עלה לי אבל נתן לי את ההודעה הזאת: ככה מהבוקר כל שעה\חצי שעה נכבה המחשב :-\ מה הבעייה ומה אפשר לעשות?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום... יש לי בעיה די חמורה ומאוד מאוד מאוד מרגיזה במחשב בעיה של תקיעות ראנדומאליות... ידוע לי שהתקיעות נובעות ברובן מהתחממות יתר של אחד מרכיבי המחשב [מכיוון שזה קורה בעיקר בזמן שאני משחק במשחקים,וכמעט ולא קורה אם יש קירור מאסיבי על המחשב] אבל פרט לתקיעות האלו,ישנן תקיעות ראנדומאליות נוספות,שאינן קשורות לשום דבר,הן פשוט קורות...וזה מאוד,אבל מאוד מרגיז... וזה קורה בעיקר בעת גלישה באינטרנט או אחרי התקנה של תוכנה חדשה על המחשב... כל התקיעות האלו מביאות לERRORS רציניים במחשב,ולתקלות די חמורות שלוקח זמן לסדר [FREEZE מוחלט של המחשב באמצע ביצוע תהליכים ממש דופק הכל] בכל מקרה,אני הולך להוסיף עוד קירור למחשב [עשיתי ניקוי יסודי לכל המאווררים והרכיבים וזה לא עזר],אבל אני רוצה לסדר א…

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  22. Started by trxman,

יש לי בעיה הדומה לבעיית הריסטרטים הפתאומיים אך זה קורה בזמן כיבוי המחשב ולא בפתאומיות. קיבצתי את קבצי ה- minidump http://Www.Rar.Co.iL/files/eMule-1130696705.rar (אין לי מושג למה רשום שם emule , שלא תחשבו שזה עבודה בעיניים) בבקשה עזרה, תודה מראש. (העלתי את כל קבצי המינידאמפ, שמונה עשר קבצים...אז.., תבדקו רק את האחרונים).

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by ebrami,

שלום חשבתי להעלות את זה בפורום של תצוגה וגראפיקה אבל הבעיה היא לא בתצוגה וגראפיקה, אלא רק הביטוי שלה הוא בריצודים על המסך, אני אסביר. בעודי משחק פיפא 2006, פתאום כל תמונת המסך התחרבשה, כל התמונה נמרחה לחלוטין ולא היה אפשר לראות כלום פרט לכתמי צבעים מוזרים והמחשב עצמו נתקע. הפעלתי מחדש- ועוד מהרגע שמפעילים את המחשב והוא טוען את הווינדוס (XP), יש ריצוד של סימני מחשב על המחשב מלמעלה למטה, יש אותיות חצויות מהבהבות בכל מיני מקומות, והכל מחורבש ומוזר כזה, כשעולה הווינדוס עצמו, אפשר לראות כמה סמלים בקושי, אבל הכל מרוח עם פסים מאוד מוזרים בצבעים שונים ולא ממש קורה שום דבר כשמנסים ללחוץ על משהו.. למרות שעושה רושם שמשהו כן מגיב כשלוחצים. החלפתי מסך - לא עזר החלפתי כרטיס מסך - לא עז…

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  24. Started by ras81,

שלום יש לי מקלדת של מיקורוספט פתאום מסיבה כלשהי אני לא מצליח לשנות את הווליום דרך המקלדת, כלומר אני חייב להכנס ללוח בקרה ואז לאודיו ושם לשנות את הווליום. ניסיתי להתקין את הדרייבר מחדש אבל זה לא עזר. מה אפשר לעשות?

25. אחרי ריסט המחשב לא נדלק .. \ מוציא את החשמל ל5 דקות ואז הוא שוב נדלק אם אני עושה עוד פעם ריסט הוא שוב לא נדלק ... יש לציין שאני בלי OC כבר כמה ימים ופתאום זה עושה את הבעיות יש למישהו פיתרון ??? המחשב נקנה לפני שבועיים :bash:

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים