תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לעדכן את הביוס ללוח מכיוון שיש לי כונן SATA וישנם כמה עדכונים בביוס. הביוס שלי לא עודכן מעולם. השאלה הראשונה , האם מישהוא עידכן לוח כזה וראה שיפורים ? והאם זה משנה הגירסת פלאש לכל עידכון ביוס. כלומר האם אני צריך לעדכן את הפלאש כדי לצרוב את הגירסה האחרונה של הביוס? והבנתי איך עושים את זה אבל מכיוון שזאת הפעם הראשונה , הייתי מעוניין לקבל הסבר על התהליך ספציפית ללוח (קראתי את המדריך)
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אז ככה קניתי הגה של Logitech, Wingman Formula Force GP ב PCH. איזה יום ההגה שלי הפסיק להגיב (חבר שלי חיבר מאוורר למחשב באמצע שהוא פועל - אז כנראה ההגה נשרף או משהו) ונתתי אותו לתיקון במסגרת האחריות, אחרי שבועיים שלושה שהיה ב"טיול" במעבדת היבואן הלכתי להביא אותו (לפני 10 דקות) וכשאני מחבר אותו הוא עדיין לא עובד (פשוט המחשב לא מזהה משהו מחובר אליו...). בדקתי גם אצלי (חיבור USB) שעובד -המודם מחובר אליו וגם אצל אח שלי שיש לו מחשב חדש... אני לא יודע מה לעשות (עוד שבועיים עד ש"יתקנו"...) סרטןןןןן רציתי לשחק ביום כיפור ;D סתם... עריכה:!!!!! טוב אז קודם כל אני רוצה להתנצל בפני PCH סליחה. ההגה כן עובד - אני כבר אסביר - פתחתי את הפאנל הקדמי כדי לסים שם מאוורר - ובמארז שלי יש גם …
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
חברתי את המחשב לטלויזיה ורואים שחור לבן ניסיתי לשחק עם ההגדרות וזה עדיין לא הצליח....צריך עזרה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אז החלטתי לפרגן לעצמי עם עוד חצי ג'יגה זיכרון (2X256) וHD SATA 120 של WD, אז עכשיו יש לי 4X256 ו 2X120HD אחד SATA אחד IDE טעות נוראה מסתבר... או לפחות בנתיים. אז ככה: חיברתי את הHD לSATA על הלוח אם (ASUS P4S800D) ואיפשרתי את הSATA בביוס הכנסתי את הזכרונות והדלקתי את המחשב. כבר בטעינה של הביוס הוא רשם לי Overclocking Faild ולא עשיתי אוברכלום!! באמת שאני צנוע, יש לי מעבד אינטל 2.66 ונראה לי שזה מספיק לי. אח"כ הווינדווס קרס כל הזמן אז ניסיתי לתקן אותו עם הדיסק התקנה שלו (XP HOME) מה שהתברר כטעות נוראה כי הוא דפק לי לגמרי את הXP והייתי צריך להתקין אותו מחדש אחרי פירמוט כמובן. מה עוד שכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא רוצה שאני אכנס לאיזה UTIL של הביוס כדי להגדיר RAID, יש לי רק S…
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הי מה המצב? לשכן שלי יש בעיה עם המדפסת שלו: הוא קנה לפני שנה מדפסת (לא יודע איזה דגם) ופתאום החליט השנה לקנות חדשה נראה לי SHARP הוא קנה את החדשה זרק את הישנה לזבל התקין עם דריבר את החדשה כשהוא מנסה להדפיס אז הדף יוצא ריק בלי שום צבע חשבתי שאין דיו אבל זאת מדפסת חדשה יכול להיות שיש איזשהו ניגוד בין המדפסת הישנה לחדשה כי לא נראה לי שהוא מחק את הישנה. תסבירו לי מה יכולה להיות הבעיה. בתודה GABIG12
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
התחילה לי עכשיו בעיה שפשוט אחרי כמה שניות שאני סתם עושה דברים רגילים במחשב הוא פתאום עושה מן כזה "ריפרש" למסך ואז זה חוזר לתמונה הרגילה, אבל אחרי שזה חוזר כל המחשב תקוע, אני לוחץ כמה פעמים על העכבר ואז אני שומע כזה "ביייייפ" מהרמקול של המחשב ואז הוא פשוט כל כמה שניות עושה מן כאלו "ריפרשים" ואחרי כמה כאלו הוא חוזר לעבוד רגיל, אבל אחרי דקה זה פשוט ממשיך כל פעם מחדש. אני משתמש ב OpenGL הכי חדש לכרטיס שלי GeForce4 Ti 4800SE מה שאני שואל זה אם אני יכול להשתמש בדרייבר אחר חוץ מה OpenGL והוא עדיין יתמוך בכל הדברים הקשורים ובעיקר במשחקים?... תודה.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
טוב.. אני מבין שהכותרת שלי קצת מוזרה, אבל הבעיה שלי היא כזאת: יש לי לוח אם via kt333-8235... אשר איתו קניתי זכרונות ddr 2700 333mhz הכל עבד טוב עד שיום התחילו קריסות.. שיחקתי קצת בסלוטים ובסוף שמתי אותם בראשון ובשלישי [השני נשאר ריק]... עד שעברו כמה חודשים, ולפני כמה ימים קניתי עוד ddr pc 2700 333mhz... כמובן שלא היו לי סלוטים פנויים יותר אז שמתי אותו באמצעי שעשה לי בעיות. בהתחלה זה לא זיהה שיש לי 768 ראם... אז שיחקתי בסלוטים עד שהגעתי לזה... בסדר, עבד כמה שעות הלכתי לישון אני קם והמחשב תקוע... התחלתי לשחק בסלוטים ונכנסתי למשחק [ניד פור ספיד אנדרגראונד]... הכל היה טוב עד שפתאום.... נתקע.. [או שעשה ריסט] חשבתי.. אולי זה רק במשחק הזה ? הורדתי 3D MARK 2003 ונתקע בטסט הראשון.…
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום אנשים מי יכול לעזור לי אני מחפש קובץ בשם IRDA.SYS עבור התקן אינפרא אדום אני לא מוצא את קובץ הזה דם בדרייבר וגם בדיסק של XP מי שיכול לימצוא ולישלוח לי אותו ל אי מיי שלי אודה לו מאוד looklkn@hotmail.com icq 157969151
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אחרי שהצלחתי כבר למצוא דיסק אתחול, עכשיו הוא אומר שהוא לא מצליח לקרוא לי את כונן הCD-Rom... למשהו יש רעיון? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אז ככה.............. התקנתי gtu ושיניתי את הגדרות הכרטיס מאז לא עובדים מישחקים ב-opengl ו direct3d רק ב-software אפילו שפירמתטי את נמחשב אז המסקנה שהגעתי אליה היא שכנראה ה - gforce tweak utility קיקל לי את ההגדרות בתוך ה - bios של הgforce ואני צריך עזרה בלהחזיר אותו למצבו הקודם כי אין לי מושג איך משנים את ה - bios אני צריך לפחות תכנה כלשהי ................... מוכן לקבל תגובה מכל מי שמבין בזה באמת!!! בתודה מראש... wheedle
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מחשב של מישהו... יש לו מיקרופון עם וזניות ו- win98 . כשמדברים במיקרופון שומעים מצוין את הרעש יותא מהרמקולים אבל לדוגמה שרוצים להקליט את זה או לדבר ב- skype עם מישהו הרעש לא נקלט... אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
ניקיתי את מאוורר של מעבד ושחררתי את תפסנים (מאוורר מחובר לגוף קירור)ללא הוצאה החוצה של גוף הקירור וללא נקוי במשחה הישנה. לאחר סגירת התפסנים יש צפצופים מתמשכים- האם בגלל שחסר משחה טרמית ,או שלא סגרתי טוב את תפסנים?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום רב, ניסיתי להתקין FIRMWARE מעודכן לצורב של ASUS מדגם 2014L1T, ועכשיו הוא לא מגיב בכלל, ולא ניתן לפתוח אותו.. :\ איך אני מתקן את הבעיה? חשוב לציין שסביר להניח שלא עשיתי את זה כמו שצריך.. איך אפשר לפתור את זה..? תודה רבה מראש. [br]פורסם בתאריך: 8.12.2008 בשעה 18:15:24 עדכון קטן:העניין הסתדר, עדכנתי שוב את הFIRMWARE וזה עזר..
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי, אתמול היה קצר וכל החשמל נפל לי בבית לשניה ( היה ברק חזק ביותר ). בקיצור רצתי אל המחשב וראיתי שהוא נדלק ונכבה, נדלק ונכבה ככה בלי סוף, לשניה זורם בו חשמל ולשניה לא ( המסך לא מספיק לעלות בכלל ). זה רק במחשב עצמו, כל שאר המכשירים החשמליים בחדר עובדים כרגיל. שום דבר שאני עושה לא עובד, אז ניתקתי את אספקת החשמל מהשקע ( ע"י הכפתור שיש לי במפצל ). השארתי את המחשב כבוי כי פחדתי שזה יקרה שוב. רק היום פתחתי את המחשב, ושוב הוא נכבה ונדלק, נכבה ונדלק בלי סוף כל עוד אני ממשיך ללחוץ ( לחיצנ ממושכת ) על הכפתור פתיחה/כיבוי שעל המארז. ואם אני לוחץ לחיצה רגילה, הוא נדלק ונכבה בשניה, כלומר הספק לא ממשיך לספק לו חשמל. למקרה שתצטרכו לדעת- הספק שלי הוא enermax liberty 400w, והמארז הוא sun…
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
באתי לפרמט את המחשב והלכתי לביוס בשביל להגדיר שהוא יקלוט את הכונן ראשון ושנכסתי היה רשום לי להקיש סיסמה שאני לא יודע מאיפה היא הגיע ועכשיו אני תקוע... איך אני יכול לבטל את הסיסמה?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
כשהמחשב שלי נידלק הוא רושם press del to run settup press tab to display bios post message מה זה אומר ?[br]פורסם בתאריך: 18.12.2007 בשעה 13:08:02 איך אני מוריד את הדבר הזה? לא רוצה שהיה את זה כשאני ניחנס לונדוס
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך radeon x1600 pro אם יציאת DVI, קניתי טלוויזית full HD וכבל DVI to HDMI לטלויזיה יש גם יציאת VGA שכרגע אני עובד איתה, אך אני רוצה לעבור לDVI המחשב מצליח לזהות שמחוברת עליו הטלויזיה ושהצורת חיבור היא HDMI, אבל בטלויזיה זה לא מראה שנקלט איזה שהוא אות עדכנתי את הדרייברים ואת הקטליסט ועכשיו אני מחפש עצה כי אני לא מצליח למצוא לזה פתרון. בתודה מראש. טלויזיה של fujicom
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי לוח asus p5wdh הרכבתי לו את האנטנה של wifi ap solo אני לא מצליח להגדיר את המחשב כנקודה שאליה אוכל להתחבר עם הנייד.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
לפני כמה ימים נתקע לי המחשב באמצע העבודה. עשיתי ריסטרט, ושהמחשב עלה שוב הגעתי למסך הטעינה של ווינדוס ואז קיבלתי מסך כחול. מאז זה קורה בכל פעם. כרגע אני עובד דרך safe mode וזה די מעצבן.. עשיתי בדיקת דיסק לכונן C שעליו ווינדוס מותקן אבל זה לא עזר.. המחשב עדיין נתקע אחרי מסך הטעינה.. אם למישהו יש רעיון אני ממש אשמח לשמוע, כי זה די מעצבן לעבוד מ - safe mode כל הזמן.. תודה!
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום פורום נחמד. אוקי. אני מניח שaux זה ספק ובתוכנה speedfan שהתקנתי לא מזמן כתוב שם שהספק על 127 מעלות. וזה נראה לי מאד רותח. אז רציתי לדעת אם לספק יש השפעה על הטמפ' הכללית של כל המארז והחומרה שבו או שהוא לעצמו וזה לא אמור להטריד אותי. למרות שאני מניח שזה מאד אמור להטריד אותי-אני חושב להחליף ספק גם ככה וגם הליבות של המעבד שלי נמצאות כרגע על 53 והשניה על 54.. וגם עד כמה הספק של thermaltake גרוע?..
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
טוב, קצת מרגיש דביל אבל לאחר ייאוש של ניסיון לפענח צפצופים מלוחות האם המרובים שיושבים לי ליד הרגליים אזרתי אומץ ורכשתי POSTCARD מתקדם מ EBAY. עכשיו מה שקורה הוא שאני מחבר את הכרטיס אבל עם כל הכבוד לחוברת קודים שהגיע איתו אני פשוט לא מצליח לאתר את התקלה... יש מישהו שמשתמש בו על בסיס יומי ויכול לתת קצת טיפים?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אתמול התקנתי את הVISTA וכמובן את כל הDRIVERS שצריך. והתקנתי את הכרטיס מסך בסוף בגירסה 1.5.2400.14 אני בא להפעיל משחק צורך העניין בדקתי את CRYSIS והוא עובד מצויין בלי ARTIFACTS מיותרים לעומת זאת בדקתי משחק אחר TIME SHIFT ויש ARTIFACTS במשחק ניסית למחוק DRIVER ישן ולהתקין חדש לא עזר? אם כן מה הבעיה ומה אני יכול לעשות דרך אגב בXP אין שום ARTIFACTS תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
Hey guys, I bought a new dell e248wfp. and I have a problem, my windows vista(64 ultimate) refuses to boot. Im using the built in express gate feature in my mobo to access the net (thank god for that feature) anyways, anytime i try to load vista either on safe mode or normal, i see my mouse pointer on a black background for a bout a min and the pc restarts itself. i cant install the display drivers that came with the cd becuase i cant load vista, any suggestions on how to fix this? ps, the old display does the same thing as well.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, אתמול לצערי המחשב שלי החליט להתחרפן. אנסה לפרט כמה שיותר (צירפתי גם תמונות אם זה עוזר). לפני שבוע רכשתי כרטיס מסך חדש Evga 9600 GSO שמאוד נהנתי ממנו כל השבוע אולם אתמול תוך כדי משחק COD4 המחשב נתקע. כשעשיתי ריסטרט המחשב עלה ואז אחרי כמה שניות שהווינדוס עלה המסך הראה צבעים מוזרים מאוד והמחשב קפא. הנה תמונה - http://www.normantour.com/yanivno/pc06.jpg. אחרי מספר ריסטרטים ואותה תוצאה החלטתי להוציא את הכרטיס מסך ולבדוק מה קורה שם. אז כך כשהוצאתי את הכרטיס מסך גיליתי שהתפס של ה- PCI-E שבור. תמונה - http://www.normantour.com/yanivno/pc01.jpg 1. תמונה - 2 http://www.normantour.com/yanivno/pc02.jpg. במקביל גיליתי שהדבק או מה שזה לא יהיה שמחזיק את הגשר הצפוני כנראה התא…
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-