תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אני צריך להרכיב פלופי למחשב ובשביל זה אני צריך לפרק את המארז ולנתק את המחשב מהחשמל. בספק כוח שלי מאחורה יש אפשרות לכבות אותו או לא (יש כפתור עם --- ו- O). כשאני מנתק את המחשב מהחשמל, לכבות את הספק או שלא צריך? תודה.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם, במהלך העתקת קובץ מהמחשב לדיסק פנימי של סטרימר, ההעתקה נתקעה (לא יודע עדין למה) ופשוט לחצתי cancel בחלון שהופיע. לאחר מכן, לא יכולתי לגשת יותר לדיסק של הסטרימר. כל פעם הוא מציג לי כאילו שהדיסק לא מפורמט ונראה לי שנפגעה לי מערכת הקבצים על הדיסק. מספר תוכנות שהפעלתי לא גילו כלום והתייחסו לדיסק כאל לא מפורמט. תוכנה אחרת בשם active partition recovery: www.partition-recovery.com הצליחה לפחות להראות לי את הספריות הישנות שהיו על הדיסק בנוסף לשתי un allocated partiotins חדשים בגודל של כ-1MB שלא היו שם קודם לכן. כרגע אני מריץ את התוכנה של WD ואת התוכנה של active partition recovery בשאיפה שזה יסדר את הבעיה. (לוקח הרבה שעות). במידה ולא יסתדר, למישהו יש רעיון מה אני יכול ל…
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
החלתטי לעלות פה לדיון התיעצות קטנה שלי,אתמול ניכבה לי המחשב (בפעם השלישית בערך שזה קורה) בגלל התחממות יתר.. הטמפ' של המעבד עומדת על 81 מעלות בזמןמשחק חלש יחסית (סתאם דוגמא בדקתי עם קונטר) ובזמן שאני סתאם עם דפדפן,מסן,גוגל טוק וכו' דלוק הוא עומד על 65-76 לאומת זאת עם אני מריץ קריסס הוא הגיע לי ל87 ופה כבר עזבתי אותו לנפשו לפני שהוא נמס לי מה שכן-עד לפני חודשים בערך הוא לא עשה בעיות כאלההמקס טמפ' שמדדתי איתו היה משהו כמו 65-67..והיה פעם אחת שהוא התחיל לעשות רעשים ומאז זה ככה..אני חושב שהוא לא מספיק חזק או שהוא ניכבה לשניות ובגלל זה החום קופץ וצונח. עכשיו בדקתי את זה ורק המעבד מתחמם הכרטיס מסך (9800 ג'יפורס) נישאר על טמפ' סבירה והלוח גם..רק המעבד קופץ לשמים וגם זה לעיתים ר…
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
רציתי להתייעץ אני רוצה להצטרף להדרכת וידאו בנושא עסקי אבל אני לא רוצה שיראו אותי איך אני עושה את זה דרך המחשב? וכשאני רואה על המסך סימון של מצלמה מה זה אמר שרואים אותי?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 גיגה זיכרון אבל הוינדוס טוען שרק 1.87 גיגה זוהו. יש פתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי מסך חדש מסוג ViewSonic V3D245. הוא מגיע עם משקפי תלת מימד של NVIDIA 3D vision (תלת מימד אקטיבי). כאשר מפעילים אפליקציה/סרט עם תלת מימד, ה- 3D emitter של המסך אמור להידלק, לוחצים על כפתור במשקפיים ומקבלים תלת מימד. הבעיה אצלי היא שזה פשוט לא קורה, ה- emitter אינו נדלק. ההגדרות הראשוניות שעשיתי: 1. ה- driver של ה- VIEWSONIC הותקן מהדיסק איתו הוא הגיע. 2. ה- VIEWSONIC הוגדר עם 120 Hertz. 3. הגדרת 3D באפליקציה של NVIDIA. 4. אתחול המחשב. אבל ה- 3D emitter אינו נדלק כאשר מופעלת אפליקצת תלת מימד..... חייבת לציין שהמחשב אליו חיברתי את ה- ViewSonic כבר עבד עם מסך 3D אקטיבי אחר, אבל ה- 3D emitter שלו היה חיצוני. הדלקתי את המשקפיים, עדכנתי דרייבר כרטי…
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
בזמן שאני משחק במחשב בעיקר crysis אבל גם משחקים פשוטים יותר, מתחילים אחרי כמה דקות קולות צפצופים קצרים וארוכים אבל בעיקר מרגיזים מתוך המחשב. אני משער שלוח האם אחראי להצקות. זה פשוט מרגיז ומציק. מישהוא יודע מה הבעיה? איך אפשר לפתור אותה? מפרט: CPU E7500 MB GA-P35-DS3R MEM CORSAIR 2GB 800MHZ VID FOXCON 8800GTS 320MB WD 320MB COOL MINI TYPHOON
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לאחר שעשיתי הפעלה מחדש למחשב הופיע לי מסך כחול עם שגיאה c0000221 . שחסר קובץ בשם "url.dll" וזאת הבעיה הפחות רצינית. כי בנוסף לזה - שאני מנסה לגשת לקבצים בתיקייה documents and setting אני לא יכול לפתוח את התיקיה של היוזר שלי איפה שהדסקטופ,מסמכים וכו' כי היא הפכה לקובץ לא מזוהה עם אף תוכנה. רציתי לדעת אם מישהו נתקל בבעיה הזאת? אם יש סיכוי לגשת אל הקבצים בכל דרך שהיא ? תודה
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום. היו לי לוח P5GD2X של ASUS , ומעבד P4 3.0 המעבד נשרף לי ובמסגרת האחריות הוחלף המעבד בP4 3.2 כעט כשאני מדליק את המחשב הוא נות לי הודעה CPU CODE EROR ולאחר מכן עולה כרגיל. האם זה יכול לפגוע בביצועי המחשב .? והאם הדבר מצריך עדכון BIOS???
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אין לי ממש מושג איך זה קרה.. אני לא יודע איך לתקן את זה אפילו אם אפשרי בכלל
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, יש לי כונן SSD שאני מנסה לפרמט אותו ולהתקין עליו וינדוס מחדש, יש בכונן שני מחיצות recovery partition שאני לא מצליח למחוק וכמו כן אני לא מצליח להעביר את הכונן לGPT ובגלל זה אני לא מצליח להתקין ונידוס 10. 1. ניסיתי דרך disk management - בלחיצה על מקש ימני בעכבר הוא נותן לי רק אפשרות Help בלי יכולת למחוק. 2. ניסיתי לבצע מחיקה דרך הpower shell עם diskpart לפי: list disk select disk list partition select partition delete partition override מקבל את השגיאה: Virtual Disk Service error: The operation is not supported by the object. The specified command or parameters are not supported on this syst…
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה, כשאני מכניס דיסק CD ריק לתוך הכונן (צורב DVD) הוא לא מזהה שיש דיסק ובכלל לא עושה שום פעולה וכשאני מנסה לצרוב על הדיסק תמונות או מוזיקה הוא אומר לי להכניס דיסק למרות שכבר יש דיסק ריק בפנים אבל כשאני מכניס דיסק DVD ריק זה מזהה לי...כנ"ל גם משחקים מקוריים אבל מוזיקה צרובה והכל זה לא מזהה למישו יש מושגג??? :nixweiss
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
??? יש ברשותי מחשב נייד ZEUS לאחרונה החלו בעיות עם המסך שלו , כאשר פותחים אותו הוא משנה את הצבעים שלו . מה עושים ???
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני חושב שהנושא מתאים יותר לפה כי אני חושב שזאת בעיה.. עכשיו הבעיה היא כזאת.. כל השמירות של המשחקים במחשב נמחקו ומשחק אחד אני לא מצליח לפתוח.. רק שאני עושה הפעל כ..(ניסיתי גם להתקין מחדש ולא עזר...) וגם לו נמחקו השמירות.. מה לעזעזאל הבעיה פה??? דניאל.
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את המחשב שלי בערך לפני חצי שנה ואני משתמש בחלונות ויסטה הום בייסיק (מקורי שהותקן עליו אחרי קניית המחשב) בערך מהשבוע הראשון שקניתי אותו, לפחות פעם ביומיים אני מקבל או מסך כחול+ריסט או שהוא פשוט נתקע, לקחתי אותו למקום ממנו נקנה ושם אמרו לי שכנראה הייתה בעיה בהתקנה (אבל היא עברה לי ממש חלק) ורצו לפרמט, את זה גם אני יודע לעשות.. תפרתי כבר את האינטרנט בחיפוש אחר פתרונות, אז בבקשה לא להפנות אותי לשאלות הנפוצות, אני אצרף פה את קובץ המיני דאמפ + צילום מסך כחול בקריאה אחרונה נואשת לעזרה. תודה מראש למי שקרא ולמי שיכול למצוא פתרון לדבר המעיק הזה... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כאשר אני רוצה לראות סרטון באתר wow.walla.co.il אני מקבל ראה :קובץ מצורף,יש סאונד. מותקן לי הנגן Windows Media Player 9 ,ובעבר הוא לא עשה לי בעיות. מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי intel pentium4 3Ghz, 1.75gb RAM 300mhz, A7600gt יש לי תקיעות כמעט בכל משחק, לאורך זמן קצר וממש מידי פעם, אבל זה די מעצבן... אולי המהירות של הזיכרון גורמת לזה? או משהו אחר? המהירויות הם אחרי אוברקלוק: http://img138.imageshack.us/img138/711/uu1kv2.jpg ואלה הטמפרטורות: http://img201.imageshack.us/img201/298/jj6iq5.jpg יש משהו לא בסדר?
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 2.8 Presscot, LGA 775, נשבר לי כנף אחד, באיסטרוניקס אין. מה עושים? מדובר במעבד עם המאוורר העגול הגדול זה שמגיע בBOX, איפה אפשר להשיג?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום... יש לי כרטיס מסך ATI RADEON PRO 128MB ו- מסך שטוח LCD של סמסונג ורק בשבועיים האחרונות אני נתקל בבעיות הנוגעות למשחקים. הבעיה מתרחשת במשחקי המחשב... לאחר כזמן משחק קצר ולעתים אף בתחילתו, גרפיקת המשחק מתעוותת לחלוטין. נוצרות צורות גיאומטריות על גבי המסך בכל מיני צבעים. כשאני יוצא מהמשחק ניתן לראות "שאריות" של הבעיה על גבי הדסקטופ...מעין ריבועים בכל מיני צבעים... אנא עזרו לי... תודה! :'(
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי סטיק של 1GB DDR2 שאני די בטוח שהוא דפוק. כשאני עובד איתו, חלונות XP נתקעת על הזמן ועושה מסכים כחולים, מה שבינתיים לא קרה לי עם סטיק אחר (2 ימים, 7 שעות בינתיים). מה שמוזר זה שהזכרון עובר את MEMTEST בלי בעיות, עובר PRIME95 (המווווון שעות), עובר 3DMARK PCMARK וכו. אבל חלונות נתקעת איתו. ההודעת שגיאה של המסך הכחול זה משהו גנרי, לא ספציפי, אין דרייבר, אין כלום. מחיפוש בגוגל מצאתי שזה או "בעייה עם דרייבר" או "בעייה עם חומרה". באמת, תודה מיקרוסופץ... : (החלפתי את כל הדרייברים, אפילו התקנתי חלונות מחדש, הוצאתי והכנסתי כרטיסים, החלפתי דיסק קשיח, בדקתי חום וכו וכו וכו) בכל המקרה ההודעת שגיאה לא עזרה בכלום. אז כמובן שישר חשבתי על הזכרונות אבל הם עברו Memte…
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה המחשב שלי החל לעשות קצת בעיות. הוא לא היה מראה שום דבר על המסך, הצלחנו לבודד את הבעיה לספק הכח - שאותו החלפנו. כבר זמן מועט מאוד לאחר מכן התחילו להופיע ARTIFACTS על המסך, נשארתי ככה כמה ימים ובריסט הבא המסך התחיל להתמלא בכאלה עד שאי אפשר היה לראות כלום. עם כרטיס מסך אחר רואים מצוין, וששמים את הכרטיס במחשב אחר אז יש אותה בעיה. מדובר בכרטיס POWERCOLOR RADEON 9800 - http://www.papab.com/agppo9800pro.htm שנקנה בארה"ב לפני כשנתיים וחצי. יצרתי קשר עם החנות והם אמרו כי האחריות פגה ושאם אני רוצה אני יכול לנסות לפנות ליצרן, באתר של POWERCOLOR כתוב כי למוצרים יש אחריות של שנתיים ובכל מקרה אפשר לפנות רק דרך מי שקנית את הכרטיס. שורה תחתונה, הכרטיס גמור? יש אפשרות לתקן כ…
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ומערכת הפעלה אקס פי יש לי על הדרייבר במנהל ההתקנים סימן קריאה כלומר שצריך לעדכן אותו הסאונד עבד טוב שפתאום הוצאתי את החשמל והרמקולים מהמחשב פתאום הופיע סימן הקריאה הזה ניסיתי לעדכן אותו עם הדרייברים שנמצאים על הכרטיס שבא איתו וזה לא מצליח . גם שאני מנסה להסיר אותו זה לא מצליח כל פעם שאני לוחץ find hardware changes הוא מתקין את אותם דרייברים . ואין לי מושג איפה הדרייבר הזה מותקן הנתיב לא מופיע בהתקנה . [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם התקלה היא שאני מפעיל את המחשב המחשב מגיעה למסך טעינה של windows xp ואז יש לי מסך כחול ומופיעה מופיעה שגיעה eror 0x0000007b(0xf789e524,0xc0000034,0,0x0000000,0x00000000 והמחשב מועל מחדש ניסיתי לפרמט אבל זה לא נכנס לי למסך רק אני מנתק את הארד דיסק הוא ניכנס לי למסך אבל כמובן לא מוצא לי את הארד דיסק הגדרתי בביוס יקרא מהCD ראשון כמובן תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
כשאני רואה סרטונים ביוטיוב בעיקר זה לפתע נתקע לכמה שניות , וכל המסך וורוד . כעין התנגשו חומרה או משהו ... ואחרי 3 שניות זה משתחרר ורושם למטה בבועה בצד שמאל מנהל התקן הפסיק לפעול וביצע שחזור בהצלחה .... מה זה ? זה מחשב חדש כולה שבוע וכל הדרייברים מותתקנים כמו שצריך ומעודכנים . עזרה !! זה הכרטיס : NVIDIA GeForce GTX 560 Ti
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי דלוק והמסך פשוט לא מגיב . יש שתי יציאות pxi express וניסיתי לחבר בשתיהן, לא עובד. עם מסך אחר גם לא עובד . יש רעיון כלשהו?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-