תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
הרצתי Analyze על המחיצות C,D בעזרת התוכנה PerfectDisk (כונן קשיח אחד שפיצלתי ל-2 מחיצות) איך התוצאות ? (לפי איך שזה נראה ואני ממש לא מומחה גדול, לא נראה כאילו הכונן בסדר) נ.ב הבדיקות נעשו עקב איטיות במשחק מסויים שאמור לרוץ חלק במחשב שלי. (Wheelman) כונן C כונן D
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אז החלטתי לפרגן לעצמי עם עוד חצי ג'יגה זיכרון (2X256) וHD SATA 120 של WD, אז עכשיו יש לי 4X256 ו 2X120HD אחד SATA אחד IDE טעות נוראה מסתבר... או לפחות בנתיים. אז ככה: חיברתי את הHD לSATA על הלוח אם (ASUS P4S800D) ואיפשרתי את הSATA בביוס הכנסתי את הזכרונות והדלקתי את המחשב. כבר בטעינה של הביוס הוא רשם לי Overclocking Faild ולא עשיתי אוברכלום!! באמת שאני צנוע, יש לי מעבד אינטל 2.66 ונראה לי שזה מספיק לי. אח"כ הווינדווס קרס כל הזמן אז ניסיתי לתקן אותו עם הדיסק התקנה שלו (XP HOME) מה שהתברר כטעות נוראה כי הוא דפק לי לגמרי את הXP והייתי צריך להתקין אותו מחדש אחרי פירמוט כמובן. מה עוד שכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא רוצה שאני אכנס לאיזה UTIL של הביוס כדי להגדיר RAID, יש לי רק S…
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 כרטיס מסך 7600GT ספק HEC 400TRT ורציתי לשאול כמה זמן המחשב יכול לעבוד זמן ברציפות? כמה ימים? כי המקס פעמים זה לילה אחד בשבוע וככה אני מכבה בערב כול פעם ואני רוצה להשאיר אותו כמה פעמים בשבוע בגלל ה EMULE ואני מפחד שישרף לי הרכיבים תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה נקתלתי בבעיה בדיסק הקשיח והוא כרגע לא פועל, קניתי דיסק קשיח חדש, ועלתה אצלי השאלה מדוע נגרמה הבעיה? הירהרתי לעצמי וזכרתי שפעם שמעתי כי לא כדאי להציב מאורר קרוב למשב היות ויש לו סליל אלקטרומגנטי. לצערי בשנה האחרונה לא הייתה לי ברירה מכיוון שבלי להציב מאורר ביתיגדול לצידו של המארז המחשב היה מצפצף ומתכבה. האם לדעתכם יש בידיו של מאורר לפגוע בדיסק קשיח ?
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום חברים; אז קודם כל אני מקווה שזהו הפורום הנכון לפרסם בו את ההודעה, ואם לא אז אני מתנצל מראש. וכעת לענייננו, סוף סוף הגיע העשירי לחודש---> יום המשכורת, וחלק מהשדרוג שלו אני כבר מחכה זמן רב הוא קירור למעבד; עכשיו שאלתי בת'רד נפרד והמליצו לי על הפריזר, שאותו אני מתכננן לקנות ביומיים הקרובים, והשאלה שלי היא כזו: האם צריך ידע קודם בהתקנת הקירור הנ"ל? מה צריך לעשות כשמתקינים אותו (מן הסתם לכבות את המחשב, אך מה עוד?)איזושיהם דגשים שכדאי לשים אליהם לב? האם צריך, בדומה לטייפון הראשון, לחבר מצד אחד של הלוח תמיכה לקירור? ועוד דבר, שאני בכלל לא בטוח שצריך- האם צריך לרענן את המשחה הטרמית על המעבד? והאם באה משחה עם הקירור? תודה רבה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אחרי ישיבה לא ממושכת מדי על המחשב, בערך חצי שעה, לפעמים יותר, לפעמים פחות, הוא פשוט נכבה (לא מבצע הפעלה מחדש - נכבה). בדקתי טמפ' - במנוחה - 48 בזמן הכיבוי - 63 הטמפ' לא נראות לי מוגזמות מדי, בעבר היית עובד עם טמפ' כאלו ללא בעיה. מייד לאחר שהמחשב נכבה, אני מדליק אותו, והוא נדלק (לרוב בבעיות טמפ', הוא נדלק רק אחרי התקררות, לכן אני חושד שזה לא טמפ'). בזמן שהוא נדלק, מופיע לי הודעה Boot Failure, ואני צריך ללחוץ F1 כדי שהוא ימשיך להדלק. אז מה הבעיה ? הטמפ' לא נראה לי סביר, אבל אני יבצע פעולת מנע בנושא ויחזר תשובה. מה עוד יכול להיות ? ספק ? זיכרון ? יש דרך לבדוק ספק בלי להחליף (אין לי כחלופי כרגע) - ספק ג'נרי. תודה. עריכה: עכשיו בדקתי, והוא נכבה גם בטמפ' נמוכות יותר.(55~+)
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לוח אם k8nf- 9 של ג'יגה בייט עם שמונה חיבורי USB, שניים מהחיבורים נמצאים בקדמת המחשב. כשאני מנסה לחבר את הנגן mp3 שלי של חברת i-river ל- USB שבקדמת המחשב אין תגובה מהמחשב כאילו לא חברתי כלום, וכשאני מחבר אותו מאחורה הוא עובד מצויין. כזכור לי שחבר שלי חיבר אצלי את הנגן שלו ב- USB מקדימה לא היתה שום בעיה. איך אני יכול לבדוק את חיבורי ה- USB ולראות האם כולם תקינים? ואולי בכלל אני צריך לעשות משהו אחר בנושא? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום כולם. שלשום הרכבתי מפרט חדש שכולל את הרכיבים הבאים: מעבד i5 עם סוקט של 1155 לוח GA-H77-DS3H של ASUS 2X4GB DDR3 של CROSSAIR ASUS: Radeon 6870 1GB 1 SSD 120 GB של Toshiba 2 HDD 5400 RPM ספק כוח של 550 WAT של HEC אחרי ההרכבה הראשונית, הכל עבד יופי והצלחתי להתקין מערכת הפעלה ללא בעיות. כשסיימתי להרכיב הכל, העברתי את המארז מהשולחן הגדול לחדר שבו המחשב אמור לשבת, אבל כשחיברתי את הכל, המסך לא קיבל סיגנל. העברתי את המחשב חזרה לשולחן בסלון לפירוקים והרכבות וניתקתי את הכרטיס מסך. כשחיברתי את המסך ישירות ללוח, קיבלתי תמונה בלי בעיות אבל אחרי חיבור מחדש של הכרטיס מסך, המחשב סירב להידלק. מאז פירקתי וניתקתי את כל מה שלא הכרחי לפעולה הרציפה של המחשב. נכון לעכשיו נשארו מחוברים רק …
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי את הaurora 3d 570 וכשאני מכבה אותו כל הלדים מתחילים להבהב פעם בשניה וגם המאווררים זזים קצת כאילו המחשב מנסה להידלק ואז אני לא יכול להדליק אותו.. אני יכול להדליק אותו רק אחרי שאני מוציא את הכבל של החשמל ל10 שניות..
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מידי פעם המחשב עושה הפעלה מחדש . סתם ככה באמצע העבודות והמשחקים
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם , המחשב שלי נהיה איטי בזמן האחרון הרצתי את התוכנה HijackThis והנה התוצאה : Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 16:41:04, on 04/02/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.5730.0011) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\P…
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום פורום נחמד. אוקי. אני מניח שaux זה ספק ובתוכנה speedfan שהתקנתי לא מזמן כתוב שם שהספק על 127 מעלות. וזה נראה לי מאד רותח. אז רציתי לדעת אם לספק יש השפעה על הטמפ' הכללית של כל המארז והחומרה שבו או שהוא לעצמו וזה לא אמור להטריד אותי. למרות שאני מניח שזה מאד אמור להטריד אותי-אני חושב להחליף ספק גם ככה וגם הליבות של המעבד שלי נמצאות כרגע על 53 והשניה על 54.. וגם עד כמה הספק של thermaltake גרוע?..
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של HEC ורציתי לדעת האם פעולה ממושכת כמו צפיית 3 סרטים ברצף יכולה להזיק לו? כי אני יודע שהדיסקים מתחממים מאוד
-
- 9 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי ג'וייסטיק של חברת ספיד לינק מדגם black hawk sl 6637 עד לפני יומיים בערך הוא עבד מצויין בלי בעיות או משהו ואז כשנכסתי להגדרות שלו בלוח בקרה במחשב אני רואה שכשאני מושך אותו ימינה החץ של הכיול בחלון הולך שמאלה... אותו דבר קורה לי כשאני מושך לצדדים אחרים.. ניסיתי להחליף דרייברים והכל ושום דבר לא עזר גם החלפתי יציאות של יו אס בי וגם לא עזר... אין לי מושג מה הבעיה לא התקנתי שום דבר שיכל לדפוק אותו ככה. מישהו אולי יודע מה הבעיה או שנתקל בזה? תודה מראש... מנהלים מצטער על פתיחת הנושא בפורום זה אפשר למחוק העברתי את הנושא לפורום ציוד היקפי מצטער...
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 ישן שהוא נדלק אך לא קורה שום דבר. הוא מפעיל את המאווררים אבל אין שום דבר על המסך ואים שום צפצופים שאשר אני מוציא את הזיכרונות ואת הכרטיס מסך. מה עושים ? יש מצב שנשרף הלוח אם ?
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
השאלה למעלה, תמונה מצורפת: http://rapidshare.com/files/51455263/26082007049.jpg.html תודה.
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי הרבה בעיות עם מחשבים ישנים הדלקתי את המחשב הישן שלי, והמסך פשוט נתקע על הרקע השחור עם הכתוביות בלבן. אני יכול להיכנס לביוס וכ'ו.. אבל משום מה הרקע השחור לא עובר מסך :\ תמונה: (למטה כתוב משהו לגבי הכונן דיסקטים)
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אז ככה.............. התקנתי gtu ושיניתי את הגדרות הכרטיס מאז לא עובדים מישחקים ב-opengl ו direct3d רק ב-software אפילו שפירמתטי את נמחשב אז המסקנה שהגעתי אליה היא שכנראה ה - gforce tweak utility קיקל לי את ההגדרות בתוך ה - bios של הgforce ואני צריך עזרה בלהחזיר אותו למצבו הקודם כי אין לי מושג איך משנים את ה - bios אני צריך לפחות תכנה כלשהי ................... מוכן לקבל תגובה מכל מי שמבין בזה באמת!!! בתודה מראש... wheedle
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
כשאני תמיד מפעיל את המחשב/עושה רסטרט עולה לי השגיאה הזאת: מה זה יכול להיות? הבנת ש rthdcpl.exe זה הכרטיס קול שלי, אבל איך אני מסדר את השגיאה? :-\ תודה
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני צריך עזרה למצוא פיתרון למסך כחול. unmountable_boot_volume קוד 0x000000ed (ox81ad5d98,0xc0000006,0x00000000,0x00000000) תמונה אני יעלה כשאני יוכל
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
הוצאתי את הכ.מ, שימנתי אותו, דיי הרבה האמת..החזרתי אותו והמחשב פשוט לא הגיב, לחצתי על כפתור ההדלקה ולא קרה כלום... מה אם אומרים ?
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב.. ויצאה גירסת ביוס יותר עדכנית ממה שיש לי . רציתי לדעת האם כדי לעדכן את הביוס לגירסה הכי עדכנית או להשאיר אותו ככה? ואם כן מה זה נותן העידכון? תודה לכל מי שעוזר :yelclap:
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות CD או דיסקט שכשאני מכניס אותו לכונן הוא ישר יטען לי קבצים מסויימים(כמו שיש בדיסקים של תוכנות).אם אפשר שיטען לי כמה קבצים אז עוד יותר טוב. סליחה אם זה לא הפורום המתאים פשוט לא ידעתי איפה לפרסם את זה.
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בבעיות בזמן משחק. כשיחקתי ב FAR CRY ושמתי את המשקפיים שרואות חום, כל המשחק התחיל לזחול וזה ממש לא צריך להיות ככה וזה גם לא היה ככה לפי חודש. כששיחקתי נ BATTLE FFILED על הים הייתה כמו רשת כזאת, אני אביא תמונה פעם הבאה שאני אשחקץ אני לא משחק הרבה אז אני לא יודע מה עוד בשאר המשחקים אבל עם מפרט כמו שלי זה לא אמור לקראות. ניסיתי להוריד את האפשרויות ל LOW וזה לא השתנה
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם לפתע אחד הכוננים שלי היה בלתי נגיש וזאת שמזה מספר ימים בזמן אתחול מבוצעת בדיקה אוטומטית של הדיסקים היום ביצעתי סריקת דיסקים+תיקון סקטורים פגומים. וראה איזה פלא לפתע הדיסק הנעלם מזוהה ובנוסף התפנו לי עשרות גיגה בשני כוננים ! למישהו יש הסבר? למה הצטבר זבל על הדיסקים? אני מנקה בתדירות גבוהה האם הדיסק גוסס? האם תוכנה באמת יודעת לתקן סקטורים פגומים? תודה
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-