תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המחשב הבא: : Antec P180 (שעבר השתקה וציפוי פנימי בחומר אקוסטי מגומי מיוחד חוסם רעשים) לוח אם: DFI LANPARTY UT P35-T2R Intel 775 Motherboard מעבד: E6600 Conroe זיכרונות: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS2 CL 4-4-4-12 כרטיס מסך:LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 - DX10 - RETAIL כ. קשיחים: 500 GB WD צורב: Asus 1814BLT -=SATA=- Lightscribe ספק כח: Thermaltake 470W PFC 120mm קירור: THERMALRIGHT דגם ULTIMA-90 והבעיה היא שכאשר אני מחבר הארדיסק נוסף למחשב במקום לעבוד רגיל הוא הופך אותיות לאותיות אחרות ולפעמים יש קוביות כאלה בכל מיני צבעים מהבהבות לפעמים הבעיה היא שאיפה שלא אמור להיות כלום יש נקודות ... או פסים …
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה נוראית...... המחשב עושה לעצומו REBOOT על דעת עצמו באקראיות..!!! חיפשתי TORJANS, וירוסים SPYWARE ולא מצאתי כלום!!!! בדקתי שהמאורר של המעבד עובד.......... מה עוד יכול להיות!?!?!?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
חיברתי דיסק קשיח חיבור SATA למחשב של היטאצ'י גם כבל מתח וגם כבל דאטא לא התווספו לי כוננים חדשים אבל המחשב מזהה את החומרה עצמה כשאני מנסה להורות לו להוסיף חומרה חדשה
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
1) איך מגדילים את המהירות של המאווררים? 2) מה זה MFT USAGE ואיך מורידים אותו? תודה למי שעונה
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי, רכשתי מחשב חדש, בחנות יתקינו לי את כל הרכיבים אך לא ווינדוס. אילו פעולות אני צריך לעשות בבית בשביל להתקין ווינדוז ואת שאר הדבירם אם יש?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אחיין שלי קנה זכרונות חדשים: KINGSTON 2X256MB DDR 400MHz כאשר הוא מכניס אותם לשני הסלוטים ומדליק את המחשב מתקבלת הודעה: (פירוש לעברית): "במחשבך ישנם מספר קבצים מקולקלים,הכנס את הדיסק המקורי של WINDOWS ולחץ על מקש R ו-WINDOWS יפתור את הבעיה" . אני לא מבין בזה כל כך,האם זה בטוח לנסות מה שכתוב בהודעה? (הוא לא מעוניין בפירמוט אם לא נחוץ). אם יש למשהו פתרון בבקשה שיעזור,תודה מראש. המחשב שלו דיי חדש: P4/3.0 (בערך שנה).
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
אני מתשמש ב partition magic 8 שאני מנסה לעשות פעולות על כונן המערכת אני כמובן חייב לעשות אתחול מחדש ,לפני ה windows עולה הוא מנסה ליישם את השינויים ואז אני מקבל הודעת שגיאה error 27 - cannot lock drive
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
יש לי בעיה כאשר אני מכניס לו את XP הוא מעלה לי את החלון הכחול וכשמגיעה התפריט שאני אמור ללחוץ ENTER או rapier אני לוחץ לו הוא אומר לי שהוא לא מוצא שום ארדיסק והדיסק בסדר גמור מיותר לציין שהמחשב חדש ניקנה אתמול!!! עשיתי כבר כל דבר אפשר ניכנסתי ל ptedit הפסתי הכול שמרתי יצרתי מחיצות חדשות שום דבר לא עוזר אני חייב תעזרה שלכם!
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שמתי עכשיו מאוורר ביתי על המעבד והוא ירד לי מ-60+ מעלות ל-50+ פחות או יותר אני רוצה לרדת עוד...איזה עוד דרכים? (המזגן בסלון ולא ממש יעזור במצב הזה , לא ממש מגיע קור לפה)
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי ויסטא על המחשב עם 2 כוננים בצורת raid 0 אני מנסה להתקין XP על הויסטא וגם שיפרמט לי את הכוננים, אך אני מקבל שגיאה שהוא לא מוצא כונן להתקין עליו גם ניסיתי להתקין עם boot 98 בפקודת פורמט אךהוא לא מצליח למצוא את הכונן בהתחלה חשבתי שזה בגלל הraid אז הסרתי אותו וגם זה לא עזר אחרכך פרקתי את 1 הכוננים וגם זה לא עזר, מה אתם חושבים הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
חבריה שלום זה מספר שבועות אני מתמודד עם בעיות במחשב תחילה לא היה ניתן להפעיל דפדפן מסוג AVANT חשבתי שחדר לי איזה גורם זר א ו ווירוס ופעלתי לברר כולל פירןק המחשב והרכבתו בכרטיסים מחשש למגעים ואבק לאחר מכן שוב ניסתי ולא צלחה דרכי . פניתי למפעיל השירות לאיטרנט ואז התברר כי היה חסימה בגין חשש לווירוס שיוצא ממני. נדרש היה לשחזר וגם איפוס כרטיס הרשת במהלך הבירורוים הורדתי את האנטי ווירוס מסוג AVIRA שה וא לדעתי אנטי ווירוס הטוב שיש בשוק. לאחר כל הפעילויות האלה גילתי כי הקול אבד לי במחשב ולא יכלתי לשמוע אפילו את צליל ההפעלה של WIN ולא כל קובץ של מוסיקה או סרט בצעתי רענון לכרטיס המובנה על הלוח אם ואז הקול חזר לי אבל לא ניתן להפעיל את הפדפן AVANT רק אקספלור או מוזילה, …
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח DFI LanParty UT 939 NF4 Ultra-D, עם מעבד 3500 venice , ועם שני סטים של זיכרונות: 1. PQI 1024DBU שזה TCCD 2. OCZ PLATINUM EL REV 2 1 giga שזה גם TCCD כשכל הזיכרונות במחשב הוא מזהה לי רק 1 ג'יגה. מה הבעיה? תודה לעוזרים....
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אנא עיזרו לי. הדרייבר מתאים בוודאות לכרטיס 8800GTS 640 , ולפני שזה קורה שמחשב טוען את הויסטה ושהוא צריך להעלות את שולחן העבודה נהיה מסך שחור. בכל פורום ששאלתי או שלא התייחסו או שאמרו שאין זה הפורום המתאים, ואני תקוע כך די הרבה זמן וזה מתסכל אנא עיזרו לי. :s05:
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
חבר שלי אומר שהמחשב שלו עושה ריסט כל הזמן ישר שהוא מגיע לשולחן העבודה,נראה לי שזה הווירוס של ה-60 שניות כי זה עושה ריסט ישר. מה יכולה להיות הבעייה אם זה לא זה? מה עושים? תודה
-
- 8 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום. לפני שלוש ימים קניתי כרטיס מסך חדש [GeForce 7600GS Sonic של palit] http://www.palit.biz/en/products/nv_agp_7600GS-Sonic.htm לאחר שעשיתי uninstall לדרייבר הישן והשתמשתי ב driver cleaner חיברתי אותו למחשב ואחרי שה windows עלה המחשב התחיל להאט נוראית ואפילו לא יכולתי להיכנס לתיקייה[והמסך נהייה שחור כל כמה דקות]. עשיתי restart ונכנסתי ל vga mode ול safe mode שניהם פעלו לאחר עוד כמה נסיונות מיאשים החלטתי להתקין מחדש את windows לאחר ההתקנה שמחתי לראות שהמחשב פעל אבל מתי שנכנסתי לסרט או למשחק המחשב התחל להאט עוד פעם. נהייתי מיואש ונתתי את המחשב לטכנאי...הוא טען שהבעיה היא windows...אז שילמתי לו 400 שקל על windows והוא התקין לי. שקיבלתי את המחשב ניסיתי להפעיל סרט...פעל. שני…
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום רב תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ובטעות עשיתי partition רק לחצי מהHD ככה שיש לי עכשיו רק 40GB מתוך 80 1. אפשר לשנות את זה? 2. במנהל התקנים יש לי בעיה עם ה raid controller אני לא מבין למה זה בכלל ואיך אני מתקין אותו? 3. יש למישהו המלצות לתוכנות שצריך להתקין מיד או חובה?(אבטחה, תחזוקה, שיפור). תודה לכל מי שעוזר !
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
המחשב שלי באמצע עבודה, עמידה, גלישה עושה ריסט לבד, פעם בכמה שעות. המחשב ללא OC הטמפ' במאמץ של כל המחשב תקינות, הרצתי תיקון שגיאות לדיסק קשיח, והרצתי MEMTEST ולא גילה תקלות. ממה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני לא מצליח משהו יכול להסביר לי אייך ?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי כבל HDMI לDVI וכרטיס מסך ATI 1900 XTX טליויזה שלי חדש 37LH50 של LG מחובר למחשב תוכנה ATI מופיע הצג אוטומטי ,בחרתי 2 מסכים מזהים CLONE מאוד הניקוי ללא מפריע אחרי אני בודק בסרטים אבל לא לא ניקוי מסך, יש פס אחד כל זמן יורד ועולה, יש הגדרות של ATI שונים לא הבנתי איך התקן הגדרות אני לא בטוח להסביר לכם יותר ברור או לא שפה שלי לא רמה טובה תודה על הבנה
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
השגתי לפני כמה ימים כרטיס מתקופת האבן 3D RAGE PRO אין לשמץ של מושג מה המפרט הטכני רק מה שאני מנסה להתקין אותו על הלוח שלי A7N8X שיש לו גם AGP PRO וגם AGP8 יש לי גם תמונה שלו: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מתקנים את הבעיה הזאת... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אז ככה, הרכבתי מחשה הכל היה בסדר התקנתי ווינדוס, סגרתי את המארז העברתי לחדר אחר והופה הוא לא מראה כלום , המאווררים דולקים הכל נראה בסדר, המסך שחור
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
בעייה שעולה לפעמים. הטעינה שלפני חלונות (משך שחור) נתקעת בשלב "Initializing USB Controllers". בדר"כ אחרי אתחול זה נפתר זמנית, עם כי היו מקרים נדירים שהבעייה נמשכה מספר אתחולים ברצף אחד אחרי השני. יש לי פנטיום 4 וחלונות XP. למישהו יש מושג?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-