עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by M.G.,

אהלן, חברי הפורום. יש לי בעיה ממש מוזרה עם הצורב. לאחרונה אני לא מצליח לצרוב סרטים בצורב שלי. כשאני צורב, אז בסוף זה כותב שהיה איזשהו ERROR שבגללו לא ניתן היה להשלים את הצריבה, ושעכשיו הדיסק שעליו כביכול צרבתי, לא יהיה שמיש. ניסיתי הכול - לצרוב על דיסקים אחרים (אבל מאותה החברה), לצרוב בתוכנות צריבה שונות (Nero 6, CDburnerXP, אפילו לצרוב דרך הווינדוז ודרך המדיה פלייר), ושום דבר לא עזר. דרך אגב, הסרטים הם סרטים שבאו ממקומות שונים, לכן הסיכוי שדווקא הסרטים הספציפיים האלה פגומים, הוא אפסי. אחרי שכלום לא עזר, חשבתי אולי שזו בעיה בצורב, אבל הקטע הוא, שדברים אחרים חוץ מסרטים (תמונות, למשל) זה צורב בסדר גמור. בקיצור, אם למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה, אשמח לכל עזרה. לשם הפרו…

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  2. שלום, יש לי בעיה עצבנית עם המחשב שלי שאני לא מצליח לפתור והיא מציקה לי כבר חודש שלם. קניתי מחשב חדש לפני כחודש, הנה המפרט: מעבד: Quad Core 2.4GHZ 8MB 1066MHZ EQ6600 לוח אם: Intel Buffalo Creek DG33BU זיכרון: ADATA 800MHZ 1GB x4 כרטיס מסך: Winfast nVIDIA Geforce 9800 GX2 1GB כונן קשיח: W.D. 7200 BUFFER 16MB 320G צג: Samsung SyncMaster 151 N 15'' 1024x768 / 75Hz VGA input מארז: מארז n תקן אינטל (Mini Tower) + מאוורר זלמן ספק: ספק עם 400W טהור (לא זוכר כמה A, אבל נאמר לי ע"י יבואן כרטיס המסך שזה יספיק, למרות שבאתרים רשום לפחות 600W). Windows XP Proffesional לא מקורי. אם אני לא טועה החלפתי את המעבד למשהו דומה רק עם עוד חיבור של 8 פינים כדי שהכרטיס מסך יעבוד (כי הוא מתחבר ל6…

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  3. לאחרונה יש לי רעשים מוזרים מכייון המארז, רעש (חלש) של מנוע מתנשף, בהחלט לא הרעש הרגיל של ההארד דיסק! הרעש גם מרעיד לי את כל המארז, רעד קל אך שוב, לא סטנדרטי המחשב עובד בסדר... מה זה ??

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  4. Started by avi112211,

יש לי מין רעש מוזר שמגיעה מאיזור המארז (אני חושב שזה מהכיוון של ה HDs), ואחרי כמה שניות אחרי הרעש המחשב ניתקע. זה חוזר על עצמו די הרבה. עזרה בבקשה.

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by r.g.comuters,

שלום לכולם יש לי לוח של גיגה בייט ga-k8u אני עושה דיסקט לSATA והמערכת הפעלה רואה את הדרייבירים ואחרי אנטר היא נות לי שגיאה מה לעשות אנשים ?! עריכה כבר לא אקטואלי סודר .... :

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  6. שלום, כבר כמה זמן שיש לי בעיה שכמעט בטוח שהיא בחומרה.. אבל אני לא יודע מה הבעיה בידיוק.. שלחתי את המחשב למעבדה בגלל שאחרי שניסיתי לעשות עוד מחיצה בכונן קשיח המחשב ריסט את עצמו ומעז המערכת לא עולה... אז ניסיתי להתקין ווינדוס מחדש דרך הבוט ובסיום ההתקנה הופיע לי הבעיה הזאת: 0X0000007B. דרך אגב... הטכנאי שבא אלי לפני שהוא לקח למעבדה את המחשב הוא ניסה לעשות REPAIR ועוד מלא דברים.. אני לא בידיוק זוכר.. בגלל זה אני אומר שזה כמעט בטוח בעיית חומרה, אני צודק? לאחר חיפוש בגוגל על הבעיה היא הצביעה על בעיה במחיצות... אז אין לי כמעט מה לעשות פה... שלחתי את המחשב למעבדה כמו שאמרתי ואמרו לי בהתחלה שזה בעיה בקובץ SYSTEM בכונן קשיח וצריך להחליף, אחרי כמה זמן הודיעו לי שלא בטוח שזה הכונן ק…

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  7. Started by noambaum,

שלום לכולם ניגש יישר לבעיה! לפעמים המסך שלי מתחיל להתעמעם קצת או למשל הכרטיס קול נותן לי פחות וליום וחשבתי שזה יכול להיות מ-2 הסיבות הנ"ל: 1-ספק-יש לי 400W 2-חום-המעבד על 51 מעלות במצב מנוחה והזכרונות על 37 מעלות אז מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  8. ניסיתי לערוך חיפוש לMINIDUMP ולא מצאתי, כל שמצאתי היה הUSER.DMP של הדוקטור ווטסון, אבל לפי התאריך הוא די ישן.... איך מחזירים עטרה ליושנה וגורמים לו לשמור דומפ?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  9. קיבלתי לפני כמה ימים כרטיס מסך (6600GT) עכשיו הטכנאי שהתקין לי את הכרטיס "שכח" להוסיף מולקס חיבור שמופיע בכרטיס שלי. לכן לפי הצעות שלכם בפורום לפני כשבוע החלטתי לפתוח את המארז ולהתקין את המולקס בעצמי מספק הכוח לכרטיס מסך , אני לא ממש מבין בזה ולכן אני לא יודע אם עשיתי את זה כמו שצריך . למולקס שלי יש רק חיבור אחד חופשי , הוא עובר דרך הכונן CD-ROM וכונן A ועכשיו הכרטיס מסך (זה עלול לגרום בעיה שאני מחר את הכרטיס מסך יחד עם עוד כמה דברים ? ) התקנתי תוכנה והיא מראה בעיה ב וולט בספק הכוח תמונה: מה אתם אומרים יש לי איזשהי בעיה בספק כוח? , כי למשל גם המשחקים נתקעים ( למרות שהם לא צריכים) פעם בכמה שניות לאיזה שנייה , והמחשב מרסט את עצמו לפעמים? עדיף לקחת את זה למשהו שמבין…

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by qipi,

שלום, ברשותי מחשב פנטיום 166 MHZ. המחשב עבר התעללויות רבות, הוספתי לו הארד דיסק חדש , שלקח לו הרבה זמן לזהות, אבל הצלחתי לבסוף. הבעיה היא שכאשר אני מחבר כונן תקליטורים כלשהו (ניסיתי חמישה) , המחשב מסרב לעבוד - שומעים את הארד דיסק מתחיל לעבוד ,אך המסך הראשי לא עולה, ואם מנתקים את הכונן תקליטורים אז הכל עובד טוב. כיצד אני יכול לפתור את העיה הזו? זו יכולה בעיה בג'ימפור? (הHD מוגדר כ MASTER) תודה מראשץ

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  11. Started by wheedle,

אז ככה.............. התקנתי gtu ושיניתי את הגדרות הכרטיס מאז לא עובדים מישחקים ב-opengl ו direct3d רק ב-software אפילו שפירמתטי את נמחשב אז המסקנה שהגעתי אליה היא שכנראה ה - gforce tweak utility קיקל לי את ההגדרות בתוך ה - bios של הgforce ואני צריך עזרה בלהחזיר אותו למצבו הקודם כי אין לי מושג איך משנים את ה - bios אני צריך לפחות תכנה כלשהי ................... מוכן לקבל תגובה מכל מי שמבין בזה באמת!!! בתודה מראש... wheedle

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  12. Started by shahar77,

יש לי בעייה שהמחשב פשוט נכבה באמצע של שאני מפעיל איזה תוכנית כבדה כמו AGE OF EMIRES או עושה סריקה באנטיוירוס. עשיתי גם בדיקה בS&M ואחרי איזה חצי דקה הוא נכבה. מישהו יודע מה הבעיה??????

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  13. היי לפני שבועיים לקחתי את הכרטיס הישן שלי (fx5600) לתיקון, אמרו לי שהכרטיס שרוף ועוד מעט מגיע ההזמנה של הכרטיס מח"ול, טוב ביון בגיע הכרטיס, ולהפתעתי הביאו לי fx5700 אז שמחתי והתקנתי את הכרטיס. ניסתי להפעיל מישחקים, אך כעבור כמה שניות (10-20 שניות) המחשב יוצא לי מהמשחק ופעול כרגיל (לא ניתקע או משהו) אז חשבתי שזה הכרטיס למרות שזה לא הגיוני כי הוא חדש, הוא בן שעה. אז מה הבעיה?, ואיך אני יכול לפתור אותה? תודה מראש Install

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  14. שלום לכולם החלפתי לוח אם (הקודם הלך) לAsus p5k se ופירמטתי אם ההרד דיסק להתקנה נקיה ואני לא מצליח לגרום לסאונד לעבוד. התקנתי את בל הדריבירים הכי מעודכנים מהאתר של Asus ואני רואה את Realtek manger אבל הפאנל האחורי לא מאפשר לבחור כשאני מכניס תקע ואני לא מצליח להשמיע קול (ניסיתי רמקולים ואוזניות). את הפאנל הקדמי הצלחתי להפעיל כמו שצריך אחרי ששיניתי את ההגדרות ב BIOS לעבוד על AC97 (ראיתי בפורום) אבל אני לא מצליח להפעיל את האחורי. אחרי כל אתחול הוא מבקש התקהנ של דריברים ולא מסכים לקבל את הדריבר של Realtek גם כשאני בוחר אותם ידנית. מנהל התוכנה מציג משהו מוזר אולי זה קשור (4 התקני סאונד עם סימן שאלה צהוב ובלי דיבר תקין - מצורף) ניסיתי כל מה שאני יודע וגם חיפשתי המון באינטרנט אנ…

15. עשיתי בדיקת memtest86 ל2 זכרונות של GEIL 1333 7-7-7-24 מסתבר שצצות כל מני שגיאות, אך כאשר אני עושה בדיקה זו לכל זיכרון בניפרד (בכל הסלוטים הקיימים) הבדיקה עוברת בהצלחה, גם כמה שעות ברציפות. ממה הדבר יכול לנבוע? בעיית סינכרון בין הזיכרונות? בעיה בלוח אם? בעיה במעבד? הוספתי תמונות של הבדיקות שערכתי בmemtest [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  16. Started by talisman,

1) איך מגדילים את המהירות של המאווררים? 2) מה זה MFT USAGE ואיך מורידים אותו? תודה למי שעונה

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  17. Started by ShahafH,

האם העכבר יכול להתאים גם לשמאליים?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  18. הכל עובד טוב ויפה. אבל נכון כהווינדוס מתחיל לטעון שניה לפני שרואים את הWelcome/ברוכים הבאים. כשהוא בדיוק עובר ממצב דוס למצב של הווינדוס. אתם יכולים לראות אפילו במנורה של המקלדת שכאילו זה נכבה שניה ונדלק שוב? אין לי מושג מה התהליך הזה אבל יש את זה בכל מחשב. בכל מקרה כשזה קורה אז שומעים מהרמקולים שלי כמו פאק חזק כזה חשמלי... לא יודע איך לתאר לכם את זה אבל אתם בטוח מכירים את זה. נגיד כשאתם רק מחברים את הרמקול למחשוב (לא חיבור USB אלא חיבור רגיל של סאונד ירוק) אז אתם שומעים כמו כל מני ריחשושים כאלה חשמליים שהחיבור לא מאה אחוז עדיין בפנים? אז ככה זה קורה כשמחשב עולה. השאלה למה זה קורה? משהו בספק? או בלוח אם? או ברמקולים?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  19. שלום הדלקתי תמחשב של אחי ואחרי שהוא מגיע למסך של הווינדוס הוא נתקע ולא מראה את השולחן עבודה..אני יודע שזה בעיה כללית מדי אבל אם מישו יוכל להדריך אותי אני אשמח מאוד.. דרך אגב ניסיתי להעלות בSAFE MODE והמחשב עלה וביקש משו על שחזור מערכת והעדפתי שלא להסתבך...תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  20. Started by CrazyMonkey,

היי, בטח כולכם מכירים ושמעתם על המשחק Battlefield3 יש לי בעיה עם המשחק ואני חושב שזה אולי קשור אל המחשב שלי . אני משחק במשחק ולאחר כמה זמן הוא פשוט קורס לי , שאני שם את הגרפיקה על גבוהה זה קורס יותר מהר ועל בינוני פחות זמן . המחשב שלי אמור להריץ את המשחק כמו שצריך אבל אני לא מבין מה הבעיה כאן והייתי שמח לקבל עזרה . המעבד שלי הוא Intel Core i7 2600 כרטיס מסך Gtx 460 4GB RAM מערכת הפעלה 32 bit אם זקוקים לעוד מידע אני יביא בכל מקרה אני ממש צריך עזרה בנושא הזה כי זה כבר מתסכל .

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  21. במחשב של גיסי יש בעיה לא מוסברת.. חשבתי בהתחלה שזאת תוכנה אבל גם אחרי פירמוט מלא הבעיה נשארה בווינדוס המחשב עוד עובד בסדר, אבל ברגע שנכנסים למשחק כלשהו בין אם זה GTA IV או JC2 המשחק עובד בקושי רב! גם עם הורדת גרפיקה והכל עדיין עובד ממש לאט ..משהו כמו 5-10 FPS וכמובן שהמשחקים האלה עבדו חלק בגרפיקה סטנדרטית לפני. מפרט: C2D 4600 9600GT 512MB 2GB 800MHZ מה יכולה להיות הסיבה? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  22. Started by DanielHatuka,

נגיד אני רוצה להפעיל איזה סרט, מוזיקה, מסמך טקסט וקובץ אחר אני לוחץ עליו ואז המחשב קופא לכ-10 שניות ואז מפעיל אותו. המחשב דיי חדש לפני שנה, מעבד e6600 לוח GB 965P וזיכרון 2 ג'יגה דואל ודיסק קשיח 320 ג'יגה WD. אחרי שעולה הקובץ אפשר להפעיל עוד קבצים אחרים שעולים במהירות טובה, זה נראה אין פעילות של הפעלת קבצים אחרי כמה זמן כאילו הדיסק קשיח או משהו נכנס למצב המתנה כזה וכשמפעילים זה מחפש ומפעיל את הקובץ. בבקשה תגידו לי מה אפשר לעשות. תודה.

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  23. Started by tini,

יש לי מערכת הפעלה XP לרוב המחשב נשאר דולק אך בתק' האחרונה בזמני גשמים וברקים אני מכבה אותו. לאחר שאני עושה שאט דאון במערכת הפעלה המחשב נכבה ולאחר כמה שניות הוא נדלק מעצמו. רציתי לדעת אם זו בעיה חשמלית (ספק אולי ?) או משהו אחר... תודה

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  24. Started by Mr.Pepo,

שלום כולם אחרי פירמוט המחשב קופא ברגע שאני לוחץ על החיבור לחייגן, ואחרי 2 דקות בערך המחשב חוזר לעצמו. כבר שאלתי את זה פעם כאן וענו לי שזה משהו עם ההגדרה של ה-IP. לא מצאתי את הדיון בחיפוש אז אני מקווה שמישהו יכול לעזור לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  25. Started by Gregorian,

ניסיתי לחבר לבד רק שלא הצלחתי....איך אני יכול לחבר שני דיסקים קשיחים.....??? תודה לעוזרים...

דיונים חדשים בפורומים