תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,297 דיונים בפורום זה
-
היי, לא מצליחה להפעיל את המחשב שלי. כבר קרה פעם, חשבתי שיש בעיה ואמרו לי שהוא פשוט היה במצב שינה...אבל לא אמרו לי מה לעשות אם זה קורה שוב. .. מישהו יכול לעזור?...
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי דיסק חדש של Hitachi 120GB 8MB buffer, זה דיסק ATA100, שאמור להתאים ל-BOARD שלי EPOX 8rda+, שאני מחבר את הדיסק החדש אני לא יכול לעשות BOOT מה-FLOPPY ולא מ-CD-ROM המחשב סתם נעצר ארחי שהוא קורא חצי שניה, לא מבין למה ?!?!?! אני כן מצליח לעלות את המחשב מה-DISK הישן. כשאני מנתק את הדיסק החדש הכל חוזר להיות סבבה. עשיתי עדכון BIOS וזה לא עזר. מה עוד !?!?!?!? דחוף !!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
בעיה מוזרה במחשב שלי. כשאני מדליק אותו הוא עולה לי אבל לא תמיד קורא את הWINDOWS. הכוונה שהוא מראה לי את מסך ההתחלה ויש לי גישה לביוס. אבל אחרי זה הוא פשוט מראה לי מסך שחור. אלא אם אני לוחץ על F8 ואז לוחץ start windows normaly ואז הוא מריץ אותו. (ולא תמיד זה מראה לי את האפשרות הזאת). אני צריך לכבור ולהדליק מספר פעמים עד שהוא מעלה את מערכת ההפעלה. אני חושב שזה בעיה של הארד דיסק. מה כדאי לעשות? או לבדוק? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי לפני כמה ימים מחשב שהרכיבו בשבילי והוא עבד מצויין ואתמול הדלקתי אותו והוא פשוט התחיל להידלק ולהכבות אחרי 2 שניות והוא עושה זאת בלופים בלי הפסקה עד שאני מנתק אותו מהחשמל. לציין שאין כ''כ מושג מה הם הרכיבים חלקם ישנים וחלקם חדשים ואין לי כ''כ מושג מה לעשות. עצות מישהו😞😞😟
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הצורב הזה דפוק או שמשהו נדפק בו צורב מחברת PLEXTOR 40/12/40 לא נראה לי שמישהוא בעולם הצליח להפעיל אותו.. אני מקבל BUFFER UNDERRUN ה BURN PROOF לא ממש עוזר ואם אני נותן לו לצרוב דיסק לוקח לו 10 דקות.. זה ממש מה שציפיתי אה? שום דבר לא עוזר חברת PLEXTOR עצמם לא יודעים איך לסדר תבעיה יופי של חברה אה? הצורב עכשיו לבד על ה IDE הוא MASTER מחובר היטב ASPI הכי חדש VIA 4in1 הכי חדש (לא BETA) ה BETA דופק ת IDE בכלל... מישהו יודע מה לעשות ניסיתי איזה 3 תוכנות שום דבר לא עוזר בכולם יש תמיכה ב PLEXTOR.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי את הטלויזיה החכמה למודם של הוט בכבל רשת.מהירות הגלישה עומדת על 80 M כשאני נכנס לוואלה ומגלגל למטה באתר אין לי את כל התמונות כמו במחשב מדוע?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי מחשב עם ל"א ASUS P4s533-vm ואני מחבר אליו מסך שפועל בוודאות, עם כרטיסי מסך שפועלים בודאות(גם PCI וגם AGP) ופשוט אין תצוגה, נראה לי קצת מוזר שכל הסלוטים של הPCI ושל הAGP לא בסדר, מצד שני כל הכרטיסים עובדים במחשבים אחרים שבדקתי. אין לי איך לבדוק את הסלוטים שהרי אין לי איך לראות מה אני עושה במחשב.. מה יכולה להיות פה הבעיה? מה אפשר לעשות? כמו כן יש גם כרטיס מסך מובנה על הMB אבל הוא לא מופעל, האם יש דרך להפעיל אותו? תודה:}
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
המחשב שלי מחולק וירטואלית למספר כוננים ועושה רושם שעשיתי שיקול לא נכון בחלוקהלכונן C, כי המקום בו הולך ומתמעט. מה הדרך היעילה ביותר לפנות בכונן C מקום? הכוונה מלבד ביצוע דפרגמנטציה. למשל, ראיתי את אפשרות הסריקה לקבצים שנמחקו (תכנת RECUVA). מה המשמעות של סריקה כזו, ומה אני אמור לעשות עם מה שמתקבל בתוצאת הסריקה?
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
- 2 followers
-
-
-
שלום רב התקנתי ווינדוס 11 דרך Boot Camp במחשב מסוג מאק מיני. השתמשתי בקובץ CUSTOM שמצאתי באינרטנט כי אין אפשרות להתקין ווינדוס 11 רק 10. לאחר ההתקנה רוצה לשנות לעברית אך אין אפשרות כזאת, מנסה להוריד ערכת שפה אך לא מצליח שפה עברית מופיעה באפור ואין אפשרות לבחור ולהתקין. האם יש פתרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. המחשב שלא לא קורא את הכרטיס זיכרון אפילו שהתמשתי בשני קוראים שונים. יש צליל כאילו המחשב שם לב שמשהו התחבר אבל לא מופיע ב'מחשב שלי' שום כונן נייד. יש לי ווינדוס 7 והכרטיס הוא microSD עם מתאם לSD רגיל. למישהו יש מושג מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
יש לי DVD של טושיבה (דגם SD-M1612), ווינדוס XP, עליו שלושה יוזרים. אני לא מצליח לקרוא תוכן של דיסקים מהיוזר שלי, אבל מיוזרים אחרים אני יכול... אם לאותו דיסק יש הפעלה אוטומטית הדיסק עובד, אבל אני עדיין לא יכול לקרוא מה שיש בתוכו, רק לראות (ולהתקין) את ההפעלה האוטומטית. עזרה בבקשה נ.ב חיפשתי דרייורים אחרים, אבל לא ממש מצאתי ...
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב והוא רושם לי שחסר קובץ WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM ומותקן אצלי וינדוס xp profesenal באנגלית אם מישהו יכול לעזור לי אז תודה.
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום! אחותי השתמשה במחשב ובטעות מחקה לי כמה תיקיות מאוד חשובות...רציתי לדעת אם יש תוכנות לשחזור מערכת טובות (חינמיות או בתשלום) שאתם יכולים להציע לי.... תודה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום חבר שלי הביא לי כרטיס טלוויזיה life view fly video 2000 או משהו כזה.. לא זוכר את השם המלא... היינו בבית שלו ווידינו שזה עובד.. פירקנו מהמחשב שלו שמנו בשלי התקנתי את הדרייבר לדעתי כמו שצריך והוא פשוט לא עובד!! אין לי מושג מה לעשות.. התקנתי את התוכנה ההיא שקיבלתי חיברתי ליציאה של הממיר לאיפה שיוצאת הטלוויזיה.. ניסיתי גם עם היציאה שמוציאה גם מתח אבל פשוט כלום... זה קשור לזה שיש לי יס ולא הוט או משו כזה.. כי אני פשוט כבר מת להתשמש בו... אם יש צורך אני אוסיף תמונות... תודה רבה רבה רבה מקווה שתעזרו רועי
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום רב: היום, במהלך פעילות שגרתית, הופיע במחשב של אימי המסך הכחול הבא: ================================================== Dump File : 012916-23821-01.dmp Crash Time : 29/01/2016 09:45:50 Bug Check String : PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA Bug Check Code : 0x00000050 Parameter 1 : 0xd4724340 Parameter 2 : 0x00000000 Parameter 3 : 0x834c54d9 Parameter 4 : 0x00000002 Caused By Driver : Ntfs.sys Caused By Address : Ntfs.sys+32f40 File Description : NT File System Driver Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation File Version : 6.1.7600.16385 (win7_rtm.090713-1255) Pr…
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום, קורה לי מסך כחול בצורה רנדומלית לחלוטין! זה קורה אולי איזה 4-5 פעמים ביום. זה משגע אותי. לא הצלחתי לקרוא את תוכן הקבצים מקווה שתעזרו לי. צרפתי את הקבצים 3 מהיום ו-3 מאתמול. לכל אחד יש נפח שונה אז אולי אלו מספר בעיות. מבקש עזרה! תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש וכשאני מדליקב אותו מופיע לי כל מיני מילים באנגלית מישהו יודע מה אני אמורה לעשות? עדיין לא מותקנת עליו מערכת הפעלה.
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
- 1 follower
-
-
שאני נכנס לאיזה אתר בדפדפן גוגל כרום, לאיזה אתר חדשות שמפעיל וידאו עם קול, הוא משכפל לי את אותה הכרטיסייה אבל משתיק את הקול(עם סימן של רמקול מושתק בצד של הכרטיסיה) הוא עושה את זה בדרך כלל כאשר אני נכנס לכרום בפעם הראשונה, אבל לפעמים גם בתדירות יותר גבוהה באמצע הגלישה. ולפעמים הוא לא משכפל את הכרטיסיה, אלא פותח כרטיסיה חדשה אחרת בכלל של אתר אחר גם עם קול מושתק. זה נראה כמו וירוס לא? אשמח אם תעזרו לי. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה יש לי את המארז הזה-EXTRIA 3 מארז נחמד ויש בו מסך מובנה שמראה את הטמפרטורה ורציתי לדעת איך אני מחבר את המסך הזה אני לא מצליח להבין איך אני מחבר אותו בבקשה תעזרו לי הינה תמונה של המארז:http://tinypic.com/e87hna.jpg את המסך רואים למעטה בבקשה תעזרו לי ותגידו לי איך לחבר אותו ו
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה אבל בטוח ניתנת לפתירה רכשתי flash drive usb 2.0 המחשב מזהה את המכשיר במנהל ההתקנים אך לא "במחשב שלי "וכאן הסיפור מתחיל המחשב שלי תומך בפונקצית usb 2.0 מכוון שראיתי את האפשרות הזאת ב bios פתחתי את disk management וראיתי אותו שם את הקיבולת שלו והכל לידית כל העוזרים המחשב כן מזהה מצלמה ושאר התקני usb אני אובד עצות . בקצרה מפרט המחשב שלי win xp sp2 לא מזמן פירמטתי
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום לכם חברים יקרים, הורדתי טריאולוגיה של שודדי הקראיביים באיכות HD 1080p בגודל של 36.65 GiB ההורדה הגיעה ל100% והסתיימה נכנסתי לסרט והמחשב נתקע לכמה דקות והנגן BSPLAYER הראה לי הודעה שגיאה כאילו אין סרט משמע הקובץ שוקל 0KB זה מה שרשום במאפיינים שהוא לא שוקל כלום. איך יכול להיות דבר כזה? ואיך אני מפעיל את הסרט לעזאזל חראם לקח לי 3 ימים להוריד אותו! הקישור ממנו הורדתי את הטריאולוגיה של שודדי הקראיביים: http://thepiratebay.org/torrent/6129895/Pirates.Of.The.Caribbean.Trilogy.2003-2007.1080p.BluRay.x264-HD (אין שום בעיה עם האתר הורדתי מלא פעמים סרטים מצויינים כמו טריאולוגיית שר הטבעות על 1080p איכות HD ועבד לי פיקס) יבורך מי שיוכל לעזור לי עם זה...
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
לפני כשבוע הייתה לי בעיה עם הארד דיסק אחד. הוא עשה בעיות, החלפתי אותו ועוד לא חיברתי אותו למחשב. במקביל לכל זה, ההארד דיסק הנוסף שלי (HD103UJ) שקיים אצלי משהו כמו 4 חודשים, (והיה תקין עד עכשיו) החליט שהוא לא מפורמט, וכשאני מנסה ללחוץ עליו אני מקבל הודעה שהוא לא מפורמט, ואני צריך לפרמט אותו. יש עליו מידע חשוב מאוד. יש למישהו רעיון איך אני משחזר את המידע האבוד? ואם לדעתכם זה צירוף מקרים "משעשע" (3 הארד-דיסקים: 2 פנימיים ואחד חיצוני) או שיש בעיה גדולה יותר במחשב? תודה עריכה: עכשיו הוא לא מופיע ב my computer הוא עדיין מופיע בביוס וב computer management
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש עם מעבד AMD 1.8 GHZ כל הצורך שלי למחשב נייד היה רק לצורך תוכנה מסויימת שמה שהיא עושה זה שהיא לוקחת קובץ טקסט כל שהוא ומשמיע את האותיות שבו במהירות והבעיה היא שרק במחשב הזה החדש מידי פעם נבלעים אותיות שלא נשמעות. ומה ששמתי לב שבאותו זמן שאות כל שהיא לא נשמעת, יש קול כאילו המעבד או משהו עובד בתוכו חזק וגם המנורה נדלקת. ומה ששמתי לב עוד זה שלאחר כ 20 דקות שהמחשב דלוק הבעיה כבר לא קיימת. בדקתי את התוכנה הזאת על עוד מספר מחשבים ביניהם גם מחשבים ניידים ואף מחשבים ישנים ולא היתה הבעיה הזאת האם יש למישהוא רעיון איפה הבעיה ואם אפשר לתקנה או אם צריך למסור את המחשב לתיקון ואיך להגדיר את הבעיה? כי חוץ מהבעיה הזאת המחשב עובד בסדר גמור.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
מרגע שהוא נדלק הוא עושה זמזומים כאלו אינסופיים המחשב והכל עובדים כאילו משהו במאוורר נוגע במשהו יש למישהו מושג על הבעיה הזאת הספק הוא ENERMAX LIBERTY 400W
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-