תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
יש לי בבית מחשב הבעיה היא שאני לא יכול להשאיר אותו בלילה דולק מכיון שהוא מאוד מרעיש ואי אפשר להירדם כך אני רוצה לפתור את הבעיה ולקנות לו חלק חדש שלא יעשה רעש כמו שהוא עושה עכשיו. רציתי לדעת מהו החלק שעושה את הרעש?(המחשב נקי מאבק-הוא פשוט תמיד היה כך המחשב מאוד ישן) רציתי שתאומרי לי האם מה שמרעיש במחשב זה המאוורר או חלק אחר?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
-
השתמשתי בתוכנת Process Explorer של מיקרוסופט שזה סוג של מנהל משימות מתקדם ושם יש אפשרות לקבוע אותו כמנהל המשימות של המערכת ועשיתי זאת ולאחר מכן כהוצאתי את האון קי שממנו התבצעה הפעלת התוכנה מנהל המשימות מציג שגיאה שאינו מוצא את מיקום המנהל המשימות ואיני יודע כיצג לבטל את התוכנה מלשמש מנהל המשימות כדי לפתור בעיה זו תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
נשבר לי הפין הזה בHD, והוא לא עובד, מה משמעות הפין הזה? מה הפין עושה?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
האם כונן חיצוני של 3 טרה יכול להקלט בהצלחה בוינדוס 7? כי פעם הייתה לי בעיה בוינדוס 7 לקלוט את כל התכולה בכונן פנימי(בשביל שהוינדוס 7 יקלוט את כל התכולה של ה3 טרה הייתי צריך לעשות התקנת uefi) האם וינדוס 7 יכול לקלוט את כל התכולה של כונן חיצוני של 3 טרה ומעלה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי כרטיס מסך של Sapphire Radeon X1900GT 256Mb. יש לי משחק רשת שאני משחק בו (Gunbound אם מישהו מכיר...) ושאני משחק במשחק ועושה מזער לחזור לווינדוס הכל בסדר אבל אני חוזר לווינדוס ואז שאני לוחץ על המשחק כדי להיכנס אליו זה כאילו מעלה אותו(רואים שחור לשניה) ואחרי שניה זה מפעיל את המחשב מחדש. יש לי עוד מחשב ובמחשב השני זה לא קורה בכלל.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
במסך הגדרות רשת מתקדמות - מתוך מרכז הרשת והשיתוף אני מנסה לשנות הגדרה "שתף קבצים באמצעות סיסמא" שלא יצטרך סיסמא, שומר שינויים, אולם השינויים לא חלים. אני נכנס שוב למסך הגדרות מתקדמות והמצב עומד כמקודם שצריך סיסמה. גם שאני מנסה להכנס ממחשב אחר תוך הקשת הסיסמה המחשב אומר שהסיסמה לא נכונה. מה עושים???
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן חצי שנה (אני סובל מהבעיה מהיום הראשון) העכבר והמקלדת שלי למרות שמקבלים זרם לפעמים מפסיקים לעבוד לנתק ולחבר לעיתים רחוקות עוזר. ווכבר לא עוזר לחבר במקום אחר עזרה מישהו???
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המחשב עבד עם סאנוד עד לרגע שפתאום הוא החליט שהוא לא מכיר את הדרייבר והראה את הכרטיס כחומרה חדשה...התקנתי את הכרטיס מחדש וב-Device Manager הראה שהכרטיס מותקן כהלכה. אבל בלוח הבקרה כשניכנסים לציור של הרמקול הוא לא מזהה את הדרייבר ואין צליל... ניסיתי למחוק את הכרטיס ולהתקין מחדש אבל לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה?? *מערכת הפעלה XP SP3 והכרטיס אינו HD שזקוק ל-HOT FIX
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
היי, לא מצליחה להפעיל את המחשב שלי. כבר קרה פעם, חשבתי שיש בעיה ואמרו לי שהוא פשוט היה במצב שינה...אבל לא אמרו לי מה לעשות אם זה קורה שוב. .. מישהו יכול לעזור?...
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
קניתי דיסק חדש של Hitachi 120GB 8MB buffer, זה דיסק ATA100, שאמור להתאים ל-BOARD שלי EPOX 8rda+, שאני מחבר את הדיסק החדש אני לא יכול לעשות BOOT מה-FLOPPY ולא מ-CD-ROM המחשב סתם נעצר ארחי שהוא קורא חצי שניה, לא מבין למה ?!?!?! אני כן מצליח לעלות את המחשב מה-DISK הישן. כשאני מנתק את הדיסק החדש הכל חוזר להיות סבבה. עשיתי עדכון BIOS וזה לא עזר. מה עוד !?!?!?!? דחוף !!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
בעיה מוזרה במחשב שלי. כשאני מדליק אותו הוא עולה לי אבל לא תמיד קורא את הWINDOWS. הכוונה שהוא מראה לי את מסך ההתחלה ויש לי גישה לביוס. אבל אחרי זה הוא פשוט מראה לי מסך שחור. אלא אם אני לוחץ על F8 ואז לוחץ start windows normaly ואז הוא מריץ אותו. (ולא תמיד זה מראה לי את האפשרות הזאת). אני צריך לכבור ולהדליק מספר פעמים עד שהוא מעלה את מערכת ההפעלה. אני חושב שזה בעיה של הארד דיסק. מה כדאי לעשות? או לבדוק? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי לפני כמה ימים מחשב שהרכיבו בשבילי והוא עבד מצויין ואתמול הדלקתי אותו והוא פשוט התחיל להידלק ולהכבות אחרי 2 שניות והוא עושה זאת בלופים בלי הפסקה עד שאני מנתק אותו מהחשמל. לציין שאין כ''כ מושג מה הם הרכיבים חלקם ישנים וחלקם חדשים ואין לי כ''כ מושג מה לעשות. עצות מישהו😞😞😟
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הצורב הזה דפוק או שמשהו נדפק בו צורב מחברת PLEXTOR 40/12/40 לא נראה לי שמישהוא בעולם הצליח להפעיל אותו.. אני מקבל BUFFER UNDERRUN ה BURN PROOF לא ממש עוזר ואם אני נותן לו לצרוב דיסק לוקח לו 10 דקות.. זה ממש מה שציפיתי אה? שום דבר לא עוזר חברת PLEXTOR עצמם לא יודעים איך לסדר תבעיה יופי של חברה אה? הצורב עכשיו לבד על ה IDE הוא MASTER מחובר היטב ASPI הכי חדש VIA 4in1 הכי חדש (לא BETA) ה BETA דופק ת IDE בכלל... מישהו יודע מה לעשות ניסיתי איזה 3 תוכנות שום דבר לא עוזר בכולם יש תמיכה ב PLEXTOR.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי את הטלויזיה החכמה למודם של הוט בכבל רשת.מהירות הגלישה עומדת על 80 M כשאני נכנס לוואלה ומגלגל למטה באתר אין לי את כל התמונות כמו במחשב מדוע?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי מחשב עם ל"א ASUS P4s533-vm ואני מחבר אליו מסך שפועל בוודאות, עם כרטיסי מסך שפועלים בודאות(גם PCI וגם AGP) ופשוט אין תצוגה, נראה לי קצת מוזר שכל הסלוטים של הPCI ושל הAGP לא בסדר, מצד שני כל הכרטיסים עובדים במחשבים אחרים שבדקתי. אין לי איך לבדוק את הסלוטים שהרי אין לי איך לראות מה אני עושה במחשב.. מה יכולה להיות פה הבעיה? מה אפשר לעשות? כמו כן יש גם כרטיס מסך מובנה על הMB אבל הוא לא מופעל, האם יש דרך להפעיל אותו? תודה:}
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
המחשב שלי מחולק וירטואלית למספר כוננים ועושה רושם שעשיתי שיקול לא נכון בחלוקהלכונן C, כי המקום בו הולך ומתמעט. מה הדרך היעילה ביותר לפנות בכונן C מקום? הכוונה מלבד ביצוע דפרגמנטציה. למשל, ראיתי את אפשרות הסריקה לקבצים שנמחקו (תכנת RECUVA). מה המשמעות של סריקה כזו, ומה אני אמור לעשות עם מה שמתקבל בתוצאת הסריקה?
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
- 2 followers
-
-
-
שלום רב התקנתי ווינדוס 11 דרך Boot Camp במחשב מסוג מאק מיני. השתמשתי בקובץ CUSTOM שמצאתי באינרטנט כי אין אפשרות להתקין ווינדוס 11 רק 10. לאחר ההתקנה רוצה לשנות לעברית אך אין אפשרות כזאת, מנסה להוריד ערכת שפה אך לא מצליח שפה עברית מופיעה באפור ואין אפשרות לבחור ולהתקין. האם יש פתרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. המחשב שלא לא קורא את הכרטיס זיכרון אפילו שהתמשתי בשני קוראים שונים. יש צליל כאילו המחשב שם לב שמשהו התחבר אבל לא מופיע ב'מחשב שלי' שום כונן נייד. יש לי ווינדוס 7 והכרטיס הוא microSD עם מתאם לSD רגיל. למישהו יש מושג מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
יש לי DVD של טושיבה (דגם SD-M1612), ווינדוס XP, עליו שלושה יוזרים. אני לא מצליח לקרוא תוכן של דיסקים מהיוזר שלי, אבל מיוזרים אחרים אני יכול... אם לאותו דיסק יש הפעלה אוטומטית הדיסק עובד, אבל אני עדיין לא יכול לקרוא מה שיש בתוכו, רק לראות (ולהתקין) את ההפעלה האוטומטית. עזרה בבקשה נ.ב חיפשתי דרייורים אחרים, אבל לא ממש מצאתי ...
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב והוא רושם לי שחסר קובץ WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM ומותקן אצלי וינדוס xp profesenal באנגלית אם מישהו יכול לעזור לי אז תודה.
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
שלום! אחותי השתמשה במחשב ובטעות מחקה לי כמה תיקיות מאוד חשובות...רציתי לדעת אם יש תוכנות לשחזור מערכת טובות (חינמיות או בתשלום) שאתם יכולים להציע לי.... תודה
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום חבר שלי הביא לי כרטיס טלוויזיה life view fly video 2000 או משהו כזה.. לא זוכר את השם המלא... היינו בבית שלו ווידינו שזה עובד.. פירקנו מהמחשב שלו שמנו בשלי התקנתי את הדרייבר לדעתי כמו שצריך והוא פשוט לא עובד!! אין לי מושג מה לעשות.. התקנתי את התוכנה ההיא שקיבלתי חיברתי ליציאה של הממיר לאיפה שיוצאת הטלוויזיה.. ניסיתי גם עם היציאה שמוציאה גם מתח אבל פשוט כלום... זה קשור לזה שיש לי יס ולא הוט או משו כזה.. כי אני פשוט כבר מת להתשמש בו... אם יש צורך אני אוסיף תמונות... תודה רבה רבה רבה מקווה שתעזרו רועי
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום רב: היום, במהלך פעילות שגרתית, הופיע במחשב של אימי המסך הכחול הבא: ================================================== Dump File : 012916-23821-01.dmp Crash Time : 29/01/2016 09:45:50 Bug Check String : PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA Bug Check Code : 0x00000050 Parameter 1 : 0xd4724340 Parameter 2 : 0x00000000 Parameter 3 : 0x834c54d9 Parameter 4 : 0x00000002 Caused By Driver : Ntfs.sys Caused By Address : Ntfs.sys+32f40 File Description : NT File System Driver Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation File Version : 6.1.7600.16385 (win7_rtm.090713-1255) Pr…
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-