תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי בעייה מוזרה בתצוגה: פתאום אני רואה את התצוגה לא חלקה, ז"א כאילו לא על 32 BIT אלא פחות למרות שזה מוגדר אצלי על 32 BIT. ניסיתי להעלות משחק או לנגן סרט ורואים ממש גרוע. מה שמוזר הוא שבדקי וכל הדרייברים מותקנים, יש לי כרטיס מסך ראדאון 9200 והוא מותקן. פעם היתה לי את הבעייה הזאת (עוד לפני שהיה לי כרטיס מסך חיצוני אלא רק מובנה) וזה הסתדר מאליו, איך שהוא. זה ממש מפריע לי. אני רואה את התמונה של הלוח בקרה כאילו ללא איכות ממש אפשר לראות את הפיקסלים של התמונה (כאילו לוקחים את התמונה ומגדילים אותה "בצייר" אפשר לראות אותם בבודדים) וגם מוזר שבתמונת המסך רואים את זה בקטע מסויים ואם אני בא להחליף את התמונה הזאת דרך הגדרות תצוגה (שם ניתן לראות את התמונה שאני רוצה בקטן) א…
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי לפני שבועיים לקחתי את הכרטיס הישן שלי (fx5600) לתיקון, אמרו לי שהכרטיס שרוף ועוד מעט מגיע ההזמנה של הכרטיס מח"ול, טוב ביון בגיע הכרטיס, ולהפתעתי הביאו לי fx5700 אז שמחתי והתקנתי את הכרטיס. ניסתי להפעיל מישחקים, אך כעבור כמה שניות (10-20 שניות) המחשב יוצא לי מהמשחק ופעול כרגיל (לא ניתקע או משהו) אז חשבתי שזה הכרטיס למרות שזה לא הגיוני כי הוא חדש, הוא בן שעה. אז מה הבעיה?, ואיך אני יכול לפתור אותה? תודה מראש Install
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מי לא זוכר את המצלמת הרשת המעפנה הזאת שאתה הייתה מקבל עם אתה מתחבר לחברת אינטרנט אז זכרתי שאני קיבלתי אז אמרתי למה לא לחבר אותה לדבר עם חברים ודודים מחו"ל דרך המסנגר אז חברתי אותה למחשב והוינודס זיהה אותה אבל לא התקין אותה בגלל שאין לו מאיפה והדיסק שקיבלתי עם המצלמה אבד לי אז הורדתי את הדרייבר מהאתר של netvision (קיבלתי את המצלמה מהם )(וגם הורדתי את הדרייבר התיקון של הדרייבר הקודם שיהיה איתו בעיות במסנגר) ואז נכנסתי למסנגר להגדרות של המצלמה שם ואז הוא אומר לי שהמצלמה בכלל לא מחוברת או שתוכנית אחרת משתמשת בה או משהו כזה אבל הבעיה היא שהמצלמה כן מחוברת והמחשב אפילו זיהה אותה שהיא מחוברת והיא לא משתמשת בשום תוכנה אחרת בגלל שאין לה ממה !! הקיצר עם מישהו יכול לעזור זה מא…
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
התחילה לי עכשיו בעיה שפשוט אחרי כמה שניות שאני סתם עושה דברים רגילים במחשב הוא פתאום עושה מן כזה "ריפרש" למסך ואז זה חוזר לתמונה הרגילה, אבל אחרי שזה חוזר כל המחשב תקוע, אני לוחץ כמה פעמים על העכבר ואז אני שומע כזה "ביייייפ" מהרמקול של המחשב ואז הוא פשוט כל כמה שניות עושה מן כאלו "ריפרשים" ואחרי כמה כאלו הוא חוזר לעבוד רגיל, אבל אחרי דקה זה פשוט ממשיך כל פעם מחדש. אני משתמש ב OpenGL הכי חדש לכרטיס שלי GeForce4 Ti 4800SE מה שאני שואל זה אם אני יכול להשתמש בדרייבר אחר חוץ מה OpenGL והוא עדיין יתמוך בכל הדברים הקשורים ובעיקר במשחקים?... תודה.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
My comp fucked up badly, please help me. okay. 1st, my computer restart himself WITHOUT telling me anything like i prease on the reset bottun. 2nd,its show me wired error blue error of all screen that tell me "Physicial memory bla bla bla..." and i cant do anything unless to prease the Restart Bottun. 3nd,my screen became in one color and stucks o_O details: win2k p4 2400 256ddr gf2 100/200 mx. GOD PLEASE HELP ME!@#$? p.s --- all those things happened in diffrent times and its comes faster when i Play Counter-Stikre or Championship Manger or see movies בבקשזה תעזרו לי =[
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית קניתי מאוורר חדש ורציתי לחבר אותו אבל כשהוצאתי את ההיטסינק ראיתי שהמעבד דבוק אליו איך אני יכול להוריד אותו בלי לפגוע במעבד עצמו?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
טוב.. אני מבין שהכותרת שלי קצת מוזרה, אבל הבעיה שלי היא כזאת: יש לי לוח אם via kt333-8235... אשר איתו קניתי זכרונות ddr 2700 333mhz הכל עבד טוב עד שיום התחילו קריסות.. שיחקתי קצת בסלוטים ובסוף שמתי אותם בראשון ובשלישי [השני נשאר ריק]... עד שעברו כמה חודשים, ולפני כמה ימים קניתי עוד ddr pc 2700 333mhz... כמובן שלא היו לי סלוטים פנויים יותר אז שמתי אותו באמצעי שעשה לי בעיות. בהתחלה זה לא זיהה שיש לי 768 ראם... אז שיחקתי בסלוטים עד שהגעתי לזה... בסדר, עבד כמה שעות הלכתי לישון אני קם והמחשב תקוע... התחלתי לשחק בסלוטים ונכנסתי למשחק [ניד פור ספיד אנדרגראונד]... הכל היה טוב עד שפתאום.... נתקע.. [או שעשה ריסט] חשבתי.. אולי זה רק במשחק הזה ? הורדתי 3D MARK 2003 ונתקע בטסט הראשון.…
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
המחשב מורץ בהתחלה מעלה הכל נתקע לדקה לחצתי נמשל על האיקון התחברות רק אחרי דקה הכל מסתדר והוא עובד רגיל למה ?
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר יש מחשב הנ"ל והוא רוצה לפרמט ולהתקין מחדש האם צריך להכין מראש דרייברים למחשב הזה או ש WIN98 יזהה את החומרה של המחשב לבד אם צריך דרייברים עבור ה HP איך אפשר להשיג אותם בתודה מכבי 8)
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
מכיוון שמדפסת סיכות משרדית ומחשב שאליו היא מחוברת נהיו בלתי ידידותיים בעליל (קשקושי הדפסה) ומכיוון שהוברר שהמדפסת והכבל תקינים, הופנה החשד ליציאת המדפסת של המחשב. נקנה כרטיס יציאת מדפסת (STLAB) ואולם מסיבה כלשהי המחשב מסרב כלל לעבוד כאשר הכרטיס תקוע בסלוט (נוסו 3 סלוטים פנויים). הכרטיס עצמו תקין ואין את הבעיה במחשב אחר. שאלתי בכמה מקומות כולל הטכנאי בחנות שקניתי בה את הכרטיס אבל אף אחד לא יודע מה מקור הבעיה. תוספת קטנה: מספר פעמים, אחרי שהמדפסת חוברה למחשב אחר והוחזרה למחשב הבעייתי היא עבדה טוב זמן מה אך חזרה לסורה די מהר. האם זה באמת אומר שהבעיה היא לאו דוקא ב-LPT? או שלא בהכרח? יצאתי די מבולבל מכל העסק :-( מקווה שכאן יוכלו לעזור בפתרון שכן המדפסת המושבתת נחוצה מאד. ב…
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שמעו עשיתי סריקה עם 2 התוכנות הבאות: Spy Sweeper hijackthis היתי יכול לעשות גם עם ספי בוט אבל לא היה לי קוח עם זה יצטרך רק תגידו ואני יעשה.. עכשיו העלתי לה את 2 קבצי הלוג שזה הביא לי אז אם אפשר תגידו לי מה לימחוק ומה להשאיר.. ורך עגב עשיתי את הסריקה הזאתי ביגלל שהמחשב שלי כבר התחיל להישתגע(פיתאום קופצים כל מיני חלונות המועדפים משתנים אתר הבית משתנה..המחשב פתאום מתכבה ויש כל מיני דברים מוזרים בתאסק מנגר ועוד..) עם ההודעה מצורפים 2 קבצים של הלוגים שהתוכנות הוציאו לי..
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי איזה וירוס במחשב או משהו שיוצר כל הזמן nonstop קבצי *.tmp בתיקייה של norton system works/anit virus/qurentine הנורטון כל הזמן מוציא לי הודעה על זה הוא מחק קובץ בלה בלה בלה .tmp אבל אני רואה שזה כל הזמן נוצר מחדש.... באלפים (כרגע המחשב סגור ואני מדבר מהמחשב של אבא שלי). מה לעשות???
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
משהו טוחן את הHD שלי ללא הפסקה כמעט ומעט את יכולת העבודה שלי על המחשב עד כדי כך שאינני יכול אפילו לגלוש. כל פעולה שאני עושה ואפילו הפשוטה ביותר גורמת לHD לטחון עד שהפעולה מתבצעת. איך אני יכול לדעת מה טוחן לי את הHD ?
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם. לחבר שלי יש מערכת כזאת: Pentium 4 3.2 Intel GeForce FX 6600 Gigabyte 1GB DDRAM Dual GeiL M-Board - Gigabyte GA-8IPE775-G הבעיה היא שהמעבד מתחמם יותר מידי (לפי דעתי) ומגיע ל 60 מעלות באופן קבוע. וברגע שמריצים משחקים כבדים המחשב פשוט נתקע ושום אופציה של Ctrl Alt Del, Alt F4, Alt Tab לא פועלת המחשב אפשר להגיד מת, הדבר היחיד שאפשר לעשות הוא להפעיל אותו מחדש. אם למישהו יש מושג מה אפשר לעשות תודה רבה. עריכה: המחשב בן 3 חודשים, ועד מלפני שבוע הוא לא עשה בעיות.
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם , כפי שאומרת הכותרת יש לי שתי יציאות usb מקדימה במארז והם לא פועלים לי חיברתי עכבר(שעובד) וזה עדיין לא פועל חיברתי מצלמה אינטרנט ועדיין לא פועל למישהו יש מושג מה הבעיה?תודה לעוזר
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אז ככה קניתי הגה של Logitech, Wingman Formula Force GP ב PCH. איזה יום ההגה שלי הפסיק להגיב (חבר שלי חיבר מאוורר למחשב באמצע שהוא פועל - אז כנראה ההגה נשרף או משהו) ונתתי אותו לתיקון במסגרת האחריות, אחרי שבועיים שלושה שהיה ב"טיול" במעבדת היבואן הלכתי להביא אותו (לפני 10 דקות) וכשאני מחבר אותו הוא עדיין לא עובד (פשוט המחשב לא מזהה משהו מחובר אליו...). בדקתי גם אצלי (חיבור USB) שעובד -המודם מחובר אליו וגם אצל אח שלי שיש לו מחשב חדש... אני לא יודע מה לעשות (עוד שבועיים עד ש"יתקנו"...) סרטןןןןן רציתי לשחק ביום כיפור ;D סתם... עריכה:!!!!! טוב אז קודם כל אני רוצה להתנצל בפני PCH סליחה. ההגה כן עובד - אני כבר אסביר - פתחתי את הפאנל הקדמי כדי לסים שם מאוורר - ובמארז שלי יש גם …
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הלך לי כנראה הלוח של הפנטיום 3 ובן דוד שלי הביא לי חלקים של פנטיום 2 בינתיים איך אפשר לדעת אם הספק של הפנטיום 3 לא שרוף? ספק 350 וואט ג'נרי של צג עליתה ואני לא משקיע בקניה של חדש, המאוורר של הספק עובד ד"א
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מתקנים את הבעיה הזאת... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
קניתי ספק חיברתי אותו ללוח ולשאר ההתקנים HDD , CD , הגעתי לפלופי דיסק ובמקום לשים את הכבל מתח(קטן) על כל ה 4 פינים של ה FLOPPY בטעות שמתי רק על 3 אחד פיספסתי ושהדלקתי את המחשב עלה עשן הגיד שאותו פיספסתי נשרף ! וגם הספק. למה ? זה בגלל פיספוס של פין אחד ? החלק של הפין שפיספסתי כולו נשרף.
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אז החלטתי לפרגן לעצמי עם עוד חצי ג'יגה זיכרון (2X256) וHD SATA 120 של WD, אז עכשיו יש לי 4X256 ו 2X120HD אחד SATA אחד IDE טעות נוראה מסתבר... או לפחות בנתיים. אז ככה: חיברתי את הHD לSATA על הלוח אם (ASUS P4S800D) ואיפשרתי את הSATA בביוס הכנסתי את הזכרונות והדלקתי את המחשב. כבר בטעינה של הביוס הוא רשם לי Overclocking Faild ולא עשיתי אוברכלום!! באמת שאני צנוע, יש לי מעבד אינטל 2.66 ונראה לי שזה מספיק לי. אח"כ הווינדווס קרס כל הזמן אז ניסיתי לתקן אותו עם הדיסק התקנה שלו (XP HOME) מה שהתברר כטעות נוראה כי הוא דפק לי לגמרי את הXP והייתי צריך להתקין אותו מחדש אחרי פירמוט כמובן. מה עוד שכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא רוצה שאני אכנס לאיזה UTIL של הביוס כדי להגדיר RAID, יש לי רק S…
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הי מה המצב? לשכן שלי יש בעיה עם המדפסת שלו: הוא קנה לפני שנה מדפסת (לא יודע איזה דגם) ופתאום החליט השנה לקנות חדשה נראה לי SHARP הוא קנה את החדשה זרק את הישנה לזבל התקין עם דריבר את החדשה כשהוא מנסה להדפיס אז הדף יוצא ריק בלי שום צבע חשבתי שאין דיו אבל זאת מדפסת חדשה יכול להיות שיש איזשהו ניגוד בין המדפסת הישנה לחדשה כי לא נראה לי שהוא מחק את הישנה. תסבירו לי מה יכולה להיות הבעיה. בתודה GABIG12
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי דיסק קשיח של Western Digital SATA 160GB 8MB Buffer הבעיה שבזמן האחרון הוא משמיע רעשים חזקים של סיבובי מנוע. הדיסק קשיח עובד מצויין ומהר כרגיל אבל הרעש מעצבן עד אין סוף. יש לכם מושג מה זה יכול להיות ואיל ניתן לתקן זאת? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אני צריך מדריך (אם אפשר) עם תמונות איך להרכיב את המחשב חלק אחר חלק מאיפה ואיך. זה נורא חשוב, חבר שלי קיבל חלקי מחשב ואנחנו רוצים להרכיב אותו. =] תודה.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ובטעות עשיתי partition רק לחצי מהHD ככה שיש לי עכשיו רק 40GB מתוך 80 1. אפשר לשנות את זה? 2. במנהל התקנים יש לי בעיה עם ה raid controller אני לא מבין למה זה בכלל ואיך אני מתקין אותו? 3. יש למישהו המלצות לתוכנות שצריך להתקין מיד או חובה?(אבטחה, תחזוקה, שיפור). תודה לכל מי שעוזר !
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם , רכשתי כרטיס 7950GT SUPERCLOCKED ועכשיו אני מתלבט איזה ספק כח לקנות. בדרישות הכרטיס כתוב : Minimum of a 400 Watt power supply. (Minimum recommended power supply with +12 Volt current rating of 20 Amps.) ראיתי ספקים רבים המציעים שני חיבורי 12V כאשר כל אחד מהם 16A. השאלה היא האם זה מספיק ? האם צריך להסתכל על הסכום בשני החיבורים או על כל אחד מהם בנפרד. האם הספק הבא אשר מציאים לי בחנות הוא טוב מספיק : http://www.chieftec.de/?page=products_big&id=236&k_id=4&language=uk אשמח לכל עזרה.
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-