עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by RaideR_01,

האם לוח אם שתומך ב- SATA יתמוך בדיסק קשיח SATA2 250 GB ? הלוח אם הוא מסדרת P4S800 . תודה מראש.

2. יש לי מחשב ישן עם לוח MSI P865 פנטיום 4 לאחר החלפת תושבת לגוף הקרור(התושבת נשברה) המחשב נדלק אך לא מופיעה תמונה ואין צפצופים. אפוס ביום לא עוזר. בדקתי כרטיס מסך זכרונות מעבד וספק בלוח אחר והכל תקין. יש רעיון במה פגעתי?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  3. החלפתי את הסוללה במחשב החדש כי היא נגמרה וגם כי שמתי סיסמה ושחכתי אותה...אז נאלצתי לאפס את ההגדרות... ואני לא יודע איך לכייל את ה- BIOS מחדש... מישהו יכול לעזור לי עם העניין?<! תודה רבה לכולם!

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  4. Started by shainov,

שלום חברים, לאחרונה המחשב התחיל לקפוא או לעשות מסכים כחולים. עליי לציין כי מע' ההפעלה חוקית והינה WIN7 HOME PRIMIUM. ניסיתי להתקין מחדש (כולל פירמוט) ולא עזר. החומרה היא: CORE I3 530 GIGABYTE H55 COOLER MASTER HYPER PLUS-קירור OCZ 4GB 1333MHZ וקירור למעבד של TT כל החלקים הינם חדשים ולא עברו OC. מה צריכה להיות הקונפ' המדוייקת של הזיכרונות/דברים נוספים בBIOS? שאלה נוספת היא שרכשתי WIN7 ULTIMATE לשידרוג מע' ההפעלה,מהם הקריטריונים לשידרוג מע' ההפעלה? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  5. Started by shaybery,

שלום רב אני משתמש ב ghost כדי לשמור גיבויים על דיסק מערכת ההפעלה שלי(win2k), ככה שמדי פעם כשקורה משהו למחשב אני מוריד את ה Image התקין ל partition C. אתמול בטעות גמורה שפכתי את ה Image לתוך קונן G, שהכיל מידע קריטי ביותר!!! כמה עובדות : 1.ה Image היה בגודל של 3GB., והוא נוצר על קונן C שנפחו הכולל הוא 20GB. 2.קונן G(הקונן שדפקתי) הוא בגודל של 45GB. 3. אני חושב שהדריסה של הקונן היא לא ביט ביט על כול הקונן אלא רק 3GB הראשונים בדיסק.(לדעתי) האם יש דרך כול שהי לשחזר את המידע שהיה בקונן G???? תודה רבה לכם.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  6. יש לי לפטופ של אסוס asus zenbook כבר שנתיים. בחודש האחרון הוא התחליט להתחמם באיזור השמאלי למעלה. מדדי מעל 75 מעלות זה קורה בדרך כלל כשאני גולש באינטרנט באחד הדפדפנים. המאוורר עובד תקין (גם שמועים אותו וגם הוא פולט את החום). פתחתי אותו, ניקיתי את המאוורר, צינור העברת החום ופתחי האיוורור, החלפתי משחה טרמי על המעבד ומתחת לצינור העברת החום. כשהמחשב מתחמם, המעבד על 30 % . התקנתי מערכת הפעלה מחדש + עדכון BIOS מה יכולה להיות הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  7. Started by משה צ,

התקנתי ווינדוס חדש ורשמי, כשאני עושה חיפוש לשם תיקיה בווינדוס הוא מוצא את השם אך כשאני פותח אותו במקום שיפתח התיקיה אותה ביקשתי לפתוח נפתח לי החלון הראשי של סייר הקבצים, במילים אחרות כל התיקיות בתוצאות החיפוש עולות כמקש ראשי של סייר הקבצים, כמו"כ האייקון שנמצא בצד ימין של שם התיקיה מופיע תמונה של מסך במקום תמונה של תיקיה אשמח שחכמי ומומחי הפורום שיעזרו לי,

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  8. Started by FastJack,

שלום. כאשר אני מבצע בדיקת מאמץ למחשב אני שם לב שהמעבד שלי רץ במשך מספר דקות על תדר מקסימלי (3.4G) ולאחר מכן יורד לתדר מינימלי (1.6G), הבעיה היא שהטמפרטורה של המעבד לא עולה מעל 65 מעלות לכן אני לא רואה שום סיבה שהמעבד ירד בתדר. הרי הוא יכול להגיע לטמפרטורה של מעל 80 מעלות, לא? דבר נוסף שאני שם לב זה שמהירות המאוורר של המעבד היא על 200RPM ולא עולה, יכול להיות שמוגדר שהיא תעלה רק מעל טמפ, יותר גבוהה ממה שהוא מגיע אליו? ראו מפרט בפרופיל. עריכה: בדקתי בביוס ואכן מוגדר למאוורר של המעבד שיכנס לפעולה רק מ80 מעלות ומעלה. עריכה 2: שינית את ההגדרות בביוס לכך שהטמפ הרצויה היא 50 מעלות והטמפ שבה המאוורר על 100% היא 60 מעלות. ואכן לא בוצע throttleing down. עכשיו השאלה הגדולה ה…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by fishead,

i just got innovision geforce 4 ti 4200 128MB card and when i try to run any kind of game the monitor shuts down after a minute. i have this monitor for about 6 years is it possible that it can't handle the graphic card or maybe the problem is in the graphic card --need help

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. שלום יש לי מחשב בעל מעבד AMD 435 לוח GIGABYTE 770T UD3 כרטיס מסך 4770 וספק 400 של ססוניק מערכת הפעלה וינדוס 7 המחשב עושב ריסט כל כמה זמן ללא קשר לפעולה המבוצעת אך ללא מסך כחול או שום הודעה שהיא עושה ריסט וחוזר לפעול כרגיל עד הריסט הבא הדבר קורה כבר די הרבה זמן הזמנתי כמה טכנאים שכנראה לא היו מקצועיים והם לא ידעו מה לעשות ולא הצליחו לפתור את הבעיה אשמח אם תתנו לי כיוון מאיפה מקור הבעיה ושאוכל לפתור אותה אחת ולתמיד

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. שלום יש לחבר שלי מחשב יחסית דיי טוב ומערכת הפעלה 98 המחשב לא מסכים לעבוד על יותר מ16 ברזולוציה (אין סיכוי שזה קשור למסך המסך מצויין) העכבר לא מגיב למרות שניסינו לרענן את הדרייברים וכו.. ובכלל הביצועים גרועים האם להתקין מערכת הפעלה חדשה צריך לפרמט את ההרד דיסק בשביל זה ואיך אפשר לפצל את ההרד דיסק גם כשהוא מלא בחלקו

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  12. שלום לכולם, בימים האחרונים התחילה תופעה מוזרה קצת במחשב שלי. אני לא בטוח שזאת תקלת חומרה, אבל בגלל החשד פרסמתי את ההודעה פה. בזמן האזנה ממושכת למוזיקה דרך Winamp קורה מידי פעם שהמוזיקה פתאום מפסיקה לכמה שניות ואז חוזרת להתנגן מאותו מקום. אותו דבר קרה לי בזמן צפייה בסרט עם Windows Media Player - הסרט נתקע לכמה שניות (גם הסאונד וגם הוידאו נתקעו) ואז חזר להתנגן. חשוב לציין שבשני המקרים המחשב המשיך להגיב, כלומר לא כל המחשב נתקע אלא רק הסרט/מוזיקה. בנוסף, גם הנגן עצמו (גם וינאמפ וגם WMP) המשיך להגיב - יכולתי למשל לצאת ממסך מלא או להחליף שיר, אך הסרט/מוזיקה עדיין לא התנגנו במשך כמה שניות. מה זה יכול להיות? מפרט המחשב: מעבד - intel core 2 duo E6400 כ.מ. - Radeon HD4850 לו…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by hararim,

שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב נייח שלא נדלק. התופעה התחילה לפני שבוע ואתמול הוא כן נדלק. והיום שוב לא נדלק. חשבתי שאולי מדובר בספק אבל העובדה שהוא נדלק אתמול עירערה לי קצת את הביטחון. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  14. Started by dolevzora,

כל פעם שאני משחק במשחקים אז לפעמים המסך נהיה שחור לכמה שניות אחרי שזה חוזר זה רושם בצד מנהל התצוגה הפסיק לפעול וביצע שחזור בהצלחה ולמטה רשום amd driver חזר בהצלחה משהו כזה ומתי שמנהל התצוגה קורס המסך נהיה בצבעים מטושטש וכל זה. אני לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה ! ראיתי שיש את הבעיה הזאת להרבה אנשים יחסית יש לי win7 32 bit ATI HD RADEON 5700 SERIES תודה !

15. שלום, לפני שבוע בערך התחילה להיות לי בעיה במחשב הישן הבעיה היא שהמחשב נדלק,אז האותיות היו מופיעות ונעלמות על המסך עכשדיו זה הגיע למסך שהמחשב לא מצליח להיכנס לווינדוס,רק בsafe mode אבל גם שם יש ריבועים בצבע ירוק כזה אפילו היום ניסיתי להתקין ווינדוס 7 והיה במהלך ההתקנה עדיין מלבנים כאלה...היה חלק קטן מהמסך בלי אבל לא הצלחתי להתקין אפילו שניסיתי 3 פעמים כי זה לא מצליח לעשות ריסטרט (במהלך ההתקנה של הווינדוס)כמו שצריך בגלל הבעיה הזאת מה אתם אומרים הבעיה? הכרטיס מסך? זה 7600gt והוא נקנה לפני 3 שנים לא בוצע בו oc תודה רבה http:// www.siz.co.il/my/l0mynnzqzm1j.jpg http ://www.siz.co.il/my/digm2lcgfzon.jpg http: //www.siz.co.il/my/ycnnmn4dtjjy.jpg http ://www.siz.co.il/my/nzandwn…

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  16. Started by ofir667,

שלום, כתבתי כאן לפני שבוע-שבועיים על כך שהמחשב שלי עושה רסטרט לעצמו ומביא לי את המסך boot failure ולפעמים עושה בעיות בשולחן עבודה.. על פי המסך שתיארתי לטכנאי בחברה הוא אמר שזה קורה לפעמים שלוח האם מתקשה "לקרוא" את כל הזכרונות.. יש לי לוח אם gigabyte z68x-ud3h-b3 ויש לי 16gb - ארבע סטיקים של ארבע. הוא הציע לי לשים שני סטיקים של 8.. אני לא מבין בזה כל כך, יש דרך לבדוק את התאימות של לוח האם והזכרונות? מה לעשות?

17. Started by amitaybiton,

לאחרונה קניתי זיכרון חדש 4Gb KVR13N9S8/4 של kingston חיברתי אותו במקום לזיכרון ה kingston שלי 2GB KVR133303/2G על לוח אם של GIGABYTE GA-H55M-D2H יש לי מעבד של אינטל core i3 2.93GHz כאשר חיברתי רק את הזיכרון של ה2 המקורי המחשב עןלה ללא שום בעיות כאשר חיברתי רק את ה4 המחשב לא עולה כלומר נתקע בחלק של Memory Testing כמה שניות ולאחר מכן מופעל מחדש. אני כבר מעביר יומיים שלמים בניסיונות מה לא בסדר. במחשב מותקנת מערכת הפעלה של WINDOWS 64X ניסיתי לחבר את הכרטיס של ה 4GB בנפרד הוא נתקע במצב הזה- תודה מראש אמיתי

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  18. שלום לכולם אשמח לעזרה במידה ויש מישהו שיכול לעזור רכשתי מדפסת שהיא גם סורק וגם מכונת צילום - מסוג LEXMARK דגם 2650X , הבנתי שהדגם הוא לא חדש אבל הוא יכול לתמוך במערכת של WIN 8.1 משום אני מנסה לחפש דרייבר מעודכן שתומך בWIN 8.1 ולא מצליח , אני מנסה להתקין את המדפסת על המחשב ולא מצליח , המחשב לא מזהה אותה אשמח לעזרה והדרכה בהתקנת המדפסת הזו תודה רבה גיא

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by adir1234,

היי,אשמח לדעת איך לשחרר חשבון נעול של מייקרוסופט,אין לי סיסמה.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  20. Started by xxgalxx,

בתוכנה easeus partition master או כל תוכנה אחרת?? איך מאחדים את כונן D ל - C? אני רוצה שיהיה רק כונן אחד של C

21. Started by lobazain,

יש לי P4 , ADSL, ומודם של אפאצ'י. מ"ה win98 אז למה לוקח לי 2 דקות להתחבר לאנטרנט ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by userno1001,

רכשתי מסך חדש LCD מתוצרת LG. המסך עונה על ציפיותי למעט ריצוד (ויברציה/גל) שעבר מפעם לפעם בעת הגשמים החזקים שלשום. אגב, לא שמעתי רעמים ו/או ראיתי ברקים באותו הזמן. כאשר הריצוד אירע לחלקיק השניה העכבר קפא ונדרשתי ללחיצה חוזרת. לא נתקלתי בתופעה כנ"ל במסך הקודם שלי CRT. אודה על התייחסותכם.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  23. Started by evman007,

ברשותי צורב בן שנתיים וחצי של lg כפול 32. צרב לא יותר ממאה דיסקים. עכשיו ניסיתי אתמול בפעם הראשונה במחשב החדש לצרוב דיסק ,וזה נתקע לי בתוכנה כל הזמן על 4 אחוז ולא ממשיך. ניסיתי לבטל את הצריבה מהתוכנה עצמה{נרו} ,והוא אומנם מבטל ,אבל הצורב ממשיך לעבוד ולא מוכן להפתח בשום דרך. יש מושג למישהו אם זאת בעיית תוכנה או שהצורב יכול להיות פשוט נדפק?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  24. Started by liran76,

שלום לכם שלשום יום שישי עשיתי UPDATE ל WINDOWS ואחרי שיסתיים אני לא מצליח להיכנס לאינטרט , הוא רושם לי כבל רשת מנותק (יש לי ראוטר) החלפתי כבל ולא עוזר התקנתי מחדש את הכרטיס רשת ועדיין לא עובד ,המחשב מראה שהוא מנסה להתחבר לראוטר אבל מתנתק יש למישהו רעיון?????

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  25. Started by IG,

שלום לכולם, יש לי קטע מוזר עם הלפטופ שלי- כשאני עושה שינויים בתוכנות אופיס, השינויים לא נשמרים אחרי שאני מכבה את המחשב- כאילו היוזר שלי לא מוגדר כמנהל (ובגלל שהיוזר שלי הוא היוזר היחיד אני מניח שאני מנהל... במיוחד כשאני יכול לעשות בערך כל מה שאני רוצה במחשב...) דוגמא לבעיות: שמירה של סרגל כלים מותאם אישית התקנה של החבילת תמיכה בקבצים של אופיס 2007 (אתלי מותקן אופיס 2002) אני רוצה לציין שהאופיס שמותקן על הלפטופ מותקן גם על המחשב הביתי ואין לי עם זה בעיות. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.