תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
המאוורר של הכרטיס מסך עושה רעשים...והמחשב די חדש משהו כמו חצי שנה איך אפשר לתקן?
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
לפני כמה ימים פירקתי את המארז של המחשב כדי לבדוק אפשרויות למודינג, בנוסף הוצאתי את הכוננים של הדיסקים כדי שיהיה אפשר לנתק את דלת המארז היום חיברתי את המארז מחדש אבל נתקלתי בבעיה...עם פתיחת המחשב מופיעה הודעה: "disk boot failure please insert system disk and press enter" הוא דורש ממני לפרמט את הhard disk למרות שלא נגעתי בו בכלל כשפירקתי את המארז. מה עלי לעשות!?! אני צריך לפתור את הבעיה במהרה, כי אני צריך לבצע שימוש דחוף במחשב לעניין שאני צריך לסגור היום בבקשה אמרו לי מה עלי לעשות תודה מראש דור
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
הציפצופים ארוכים יותר מלדוגמה הפעלה של מחשב
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי. הסיפור קצת ארוך אני כבר קרובה למסקנה הזו אבל אשמח לשמוע את דעתכם. המחשב נכבה מדי פעם. ווינדוס 98 על פנטיום 3 600. פירמטתי והכל עבר כשורה, עד לרגע של התקנת הדרייברים - אתם יודעים, ההתקנה של הפירמוט עצמו, רגע לפני שהווינדוס עולה בפעם הראשונה. פה החל ריסטרט קבוע כך שבעצם המערכת מנסה להתקין דרייבר בסיסי לכרטיס המסך כנראה, אבל לא מצליחה. מסקנה 1: כרטיס מסך דפוק ! אז זהו שלא. החלפתי כרטיס ואפילו בייאושי שמתי כרטיס PCI . מסקנה 2 : זה לא הכרטיס וגם לא שקע הAGP. הוצאתי כל כרטיס אפשרי. עשיתי DISABLE לכרטיס קול און בורד. עדיין קריסה. מסקנה 3 : זה לא שום התקן או כרטיס. לקחתי HD אחר. פירמטתי, כססתי ציפורניים. קריסה. מסקנה 4 : לא הארדיסק. הייתי משערת אולי שזה טמפ' (אוורסט לא מצאה …
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
בזמן שאני משחק לי באיזה משחק במחשב המחשב התחיל לצפצף ולא הבנתי למה, שמתי את היד שלי עליו והוא היה חם והמאוורר בכלל לא פעל. מה אני יכול לעשות ? המחשב מתחמם מכל דבר...בבקשה עזרה דחוף!
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי צורב DVD של LG מדגם GSA-4081B. אני צרבתי כבר המון משחקים עם צורב זה (משחקים מקבצי תמונה מסוג ISO) ועכשיו שאני מנסה לצרוב אני פשוט לא מצליח ואני ממש לא יודע למה! אני משתמש בתוכנה NERO כדי לצרוב את הקבצים. הוצאתי כמה תמונות מהתוכנה, אולי זה יעזור במשהו... בדיקה אם התוכנה מזהה את הדיסק/כונן: שאני מנסה לצרוב את הדיסק מופיעה לי ישר ההודעה הבאה: אני משתמש בדיסקים חדשים לגמרי מסוג SILVERLINE PRO. בדקתי בביוס והכונן מזוהה, כמו כן בדקתי בלוח בקרה וגם שם הוא מזוהה. אני ממש לא מבין מה הבעיה ולמה זה לא מצליח לצרוב לי. אשמח לקבל עזרה! נ.ב גם בדקתי בתוכנה EVEREST והיא גם מזהה את הכונן :s05:
-
- 12 תגובות
- 922 צפיות
-
-
ראיתי סרט ב-mplayer בלינוקס, ולפתע התמונה על המסך התחילה להבהב בקצב גבוה (זו הייתה אותה תמונה). המחשב לא הגיב לכלום אז נאלצתי לבצע reboot. מאז המערכת לא עובדת, אין צפצופים בהפעלה, גם אחרי שהוצאתי את כל כרטיסי ההרחבה, כרטיסי זיכרון וכבלי IDE. הדבר היחיד שעובד הוא המאווררים החיצוניים והמאוורר של המעבד. יש למישהו רעיון איפה נמצאת הבעיה (מעבד/לוח אם/ספק) ? מדובר בלוח אם של PcPartner ל-Pentium 3 (יש לי אחריות עליו עד סוף החודש) ובספק ג'נרי. אגב, הקשר היחיד ל-mplayer שאני יכול לחשוב עליו הוא ניצול CPU גבוה או באג בדרייבר של כרטיס מסך / קול (למרות שלא היו בעיות עד היום).
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי P3 730 עם 320MB 3 סלוטים 1 - 64 2-128 3-128 כולם 133MHZ ביחד 320 קבלתי זיכרון 256MB 100MHZ http://img311.imageshack.us/my.php?image=a2ug.jpg אני לא מצליח לעבוד עם כולם ביחד כאשר ה 256 מורכב המחשב לא מראה את שאר אלה פועל רק איתו מה אפשר לעשות אולי משהו בבאיוס ?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לחבר שלי יש לו בעיה כשהוא מתחבר לאינטרנט קופץ לו חלון DOS בשם C:\WINDOWS\system32\ipconfig ואז נתקעת לו שורת המשימות. הוא ניסה למחוק קבצי ריגול בעזרת AD AWARE SE וזה לא עזר. תודה לעוזרים. תעזרו לו זה דחוף. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב amd 800mhz הוא נתקע כל הזמן אפילו ללא שום פעולה , פרמטתי אותו והבעיה חוזרת.... המחשב יכול להיתקע בזמן העלתו בתוך היונדוס בזמו השמעת שירים הפעלת משחקים וגם עם אני לא נוגע במחשב(בקיצר בכל מצב). נתקע במובן לא זז העכבר , והמחשב לא מגיב בכלל מה הבעיה..?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש קיבלתי אותו היום ובאתי להתקין מערכת הפעלה XP ואז הוא הראה לי PARTITAION יחיד שבו יש רק 131 GB למה? :\ גם לא נראה לי שרימו אותי או משהו ... WD SATA II 200GB 7200
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
בזמן שאני משחק במשחק מסויים - nba 06 לדוגמא, המשחק נתקע ויוצא למסך של דוס שבו כתוב הודעה בסגנון: אם זאת פעם ראשונה שאתה רואה את ההודעה הזו, תתעלם ותפעיל מחדש את המחשב. אם לא, נסה לעדכן דרייברים, לראות אם יש לך מספיק מקום בדיסק קשיח, לבטל את ה bios memnory/cacheable. נראה לי שחשוב שאני אציין שזה מסך כחול, וכתוביות בלבן (כל המסך). עשיתי את כל מה שהוא כתב מן הסתם, אבל הבעיה לא נפתרה. בנוסף, הוא כותב לי שהקובץ הבעייתי הוא nv4_disp.dll שנמצא ב c:\windows\system32. אני מאוד אודה לכן על כל עזרה שתינתן.
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לכל מען דבעי........... איך אני מוצא בכמה הזיכרון שלי "רץ"??, 333 MHZ או 400 MHZ האם זה אפשרי לדעת???, כי אני מעוניין להוסיף עוד סטיק זיכרון אבל לא רוצה לשים פחות מדי או יותר מדי ואז הוא יירד בגלל הסטיק היותר נמוך... תודה לכל העוזרים.........
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום הזה ובאתי לשאול אותכם בתור מבינים מקצועיים בחומרה או w\e שלא כמו בפורום של גיימר שכל דבר שם זה כמו "יש לי בעיה בווינדוס מה עושים? תפרמט" "יש לי בעיה במחשב מה עושים? תקנה חדש!" וכו' . יש לי מחשב כבר מעל שנתיים אני מעריך אפילו 3 והוא לא נהג לעשות בעיות אבל עד לפני שנתיים המחשב היה עושה פול בעית. המפרט שלי הוא: Computer: Computer Type ACPI Uniprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Home Edition OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Comp…
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בכרטיס המסך שלי ואני חושב שמדובר בחומרה שלו. אז ככה, לפני כמה שבועות GTA San Andeas לא פעל לי (הוא פעל טוב מאוד לפני) ולא היה לי מושג למה. לא התייחסתי לעניין והמשכתי בעיסוקיי, אך שניסיתי להתקין את Max Payne 2 (כן אני יודע שזה משחק ישן... ), הוצגה הודעה שאומרת שהמשחק לא מצא את ה - Direct 3D שלי במחשב. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה בכלל ה - Direct 3D הזה, ושיוכל לפתור לי את הבעיה? תודה מראש, kurt.
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
כשהכרטיס (3com) הוא ENABLED המשחק לא עולה הוא פשוט נתקע בלוגו ההתחלתי. וכשאני מבטל את הכרטיס רשת המשחק עולה. דרייברים חדשים לא פתרו את הבעיות. מישהו יכול למצוא רעיון למה זה קורה? אולי בגלל הראוטר? פתחתי פורטים גם.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משום מה אחרי התקנת מערכת ההפעלה (WinXP SP2) על המחשב החדש, והתקנת כל הדרייברים, אני שם לב לרכיב ש"לא מותקן כראוי", הרכיב הוא 1394 Net Adapter, לא שאני מבין בכלל מה הוא.. ה 1394 זה חיבור בכלל למצלמת וידאו שלי.. כמה שורות מעליו מופיע רכיב דומה שאני חושב שהוא ה 1394 המקורי והוא מופיע בסדר.. להלן תמונה: למישהו יש הסבר איך ניתן לתקן את הבעיה? :
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש DFI INFINITY NF4 ULTRA POWERCOLOR X800GT 256MB 1GB RAM - KINGSTON אני משחק במשחק איזה חצי שעה והוא עושה לי הודעת שלח/אל תשלח או שעושה לי לפעמים מסך כחול עם בעיה נתקע לי הרבה פעמים אחרי שיצא מהמשחק צלמתי תמונה של טמפרטורות אולי זה אומר משהו הנה הם:
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, יש ברשותי אולי עשרה ספקי מחשב ישנים ג'נרי שפורקו ממחשבים מחדר מחשבים בבית ספרי הקודם, אחת הסיבות שהעיפו אותי ... סתם, סתם !!!! הבעיה עם הספקים האלה היא שהם צריכים להיות מחוברים ללוחות אם כדי לפעול, יש לי לוח אם לחבר אבל זה סתם מסורבל... אם יש מיש'ו שיש לו פתרון שיכול לעזור לי בבעיה זאת ?!?! ממש תודה
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מתעסק הרבה עם קבצי Word גדולים במיוחד (עבודה במקביל עם שני קבצים מעל 30 עמודים+שרטוטים וצורות) או לחילופין עם גליון עבודה Excel גדול במיוחד המחשב מתפעל את הקבצים האלה בצורה נוראית, הגלילה היא מאוד מקוטעת ובגלילה מעמוד ועמוד יש לפעמים מרווחי זמן של 4 שניות ויותר עד שהעמוד הבא נטען בדרך כלל הוורד נתקע או שמופיעה ההודעה הבאה: "אין די זיכרון בכדי להשלים פעולה זו" המפרט שלי בצד ימין איך אני פותר את הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
חושב שהצלחתי וחיברתי בין הנייד לנייח , אבל איך אני גולש באינטרנט דרך הנייד? ואיך אני מסייר אחד במחשב של השני? נ.ב. נעזרתי במדריך של נענע. תודה איתן
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
כאשר אני פותח את המחשב יש לי את ההודעה הזאת erroe c:windows/sestam32/nvcapl the specified module not found (הבעיה זה שבוקונטאר אני לא מצליח להעביר את הרזולוציה מsoftwar לopengl וזה משגעה אותי ופעם לפני שהיה לי את הוירוס הזה היתי יכול
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה של WD והיא העתיקה את הקבצים מהקונן הישן לSATA החדש ובמסך עליה של הווינדוס הוא ניתקע לי הצילו ?????????????????????????????????????????????????????????????????
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה בתוך לוח אמ asus p5gd1 וכרטיס הקול דגם Realtek ALC861 עכשיו אני מתקין אותו ההתקנה עוברת בהצלחה בלי שגיעות עכשיו בסוף ההתקנה הוא ממבקש לעשות ריסט! אני עושה וכשהמחשב נידלק הוא רושם לי תשגיעה הבא סתכלו לפי התמונה! מה אני אמור לעשות?
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
קניתי מחשב מקיי אס פי והיו לו המון מסכים כחולים. אחרי שבוע במעבדה שלהם אמר לי הטכנאי בסוף שהוא שכח לשים גמפר בהרד דיסק וזה גרם לכל הבעיות... הקטע הוא שההרד דיסק הוא בכלל SATA ועד כמה שידוע לי אין גמפרים לסטא..... הגיוני???? מה אתם ממליצים לעשות?
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-