עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. האם זה כאן ? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  2. Started by House M.D.,

אני מרכיב מחשב במרפסת שיהיה מחשב שרת.החלטתי ללכת על חלקים זולים אז הזמנתי הרבה דברים מ EBAY, דווקא בקשר לזיכרונות עבדו עלי (למרות שהמוכר היה ישראלי) ואז כשכל החלקים אצלי הייתי צריך להזמין זיכרונות. בזמן שהזיכרונות בדרך השאלתי כמה זיכרונות ישנים מחבר שלי, והתקנתי על המחשב ubuntu 10.04 .הכול עבד חלק , והיום הזיכרונות שהזמנתי הגיעו. הזיכרונות שהזמנתי הם DDR-2 400MHZ של סמסונג, שני סטיקים בנפח של 512MB כל אחד. כאשר הם הגיעו הכנסתי אותם למחשב שלי קודם כדי לבדוק עם CPU-Z האם קיבלתי את מה שהזמנתי. המחשב עלה כרגיל אבל מסתבר שהזיכרונות עבדו בתדר של 720MHZ (הביוס לא הוריד את התדר משום מה) ויכול להיות שזה פגע בהם כי זה תדר כמעט כפול. הכנסתי אותם למחשב במרפסת, הפעם בדקתי בביוס שהתדר …

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי בעיה דוד שלי הביא לי את המחשב שלו והוא די ישן. P4 2.4 עם 256 מגה זכרון מסוג SDRAM והארדיסק 40GB מכ.מסך שהוא GEFORCE 5200 וכרטיס רשת חיצוני... אני מתקין WIN XP כמו שצריך ולאחר ההתקנה בDOS כאשר הWIN עולה ומתקין כאשר יש בצד את כל ההסברים עליו וכל היתרונות וכו' הוא לאחר 3-5 דקות התקנה עושה מסך כחול וכותב IRQL NOT EQULE ...משהו כזה..ולמטה עושה DUMP לזכרון ואומר להפעיל מחדש את הכרטיס.. והוא אומר לי שאם זו לא הפעם ה1 לשנות כמה דברים בביוס ושיכול להיות שזה דרייברים של החומרה..עכשיו מה זה יכול להיות לפי ההודעה.. וגם למטה הוא רושם קובץ של סידירום.SYS אז החלפתי לצורב DVD שלי החדש ושמתי לו זכרון והחלפתי בין הזכרונות ושום דבר לא עוזר..אם אפשר תנסו לעזור לי.

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  4. Started by most,

היי, העברתי הרדיסק ממחשב שעובד למחשב אחר, הפעלתי ומ"ה לא עולה, כמה פרטים: 1. יש מסך כחול לחלקיק שניה ואז מופיע המסך שנותן בחירה איך להעלות את הווינדוס - גם ב SAFE MODE לא אפשרי. 2. הכנסתי דיסק של ה XP והוא מגיע עד ל WINDOWS IS STARTING ואז מופיע מסך כחול עם תקלה שאומר אולי יש וירוס או חומרה לא תקינה או ההרד הושחת וכו' - ז"א שלא ניתן להגיע עם הדיסק של ה XP אפילו לפירמוט. 3. ניסיתי להשתמש בלייב סידי של לינוקס (אובונטו ו PCLINUX OS) וגם הם לא נטענות - מופיע מסך בחירה אך במהלך נסיון העלאת המערכת זה נתקע. מה דעתכם? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  5. Started by ניסן פ.,

אני משחק בהלף לייף החדש, עובד חלק.. אין שום בעיה כשאני נכנס לNFSU 2 אחרי כמה דקות שאני משחק הוא נכבה לי.. כל פעם במקום אחר, הורדתי דרייברים מ ANVIDIA, גם לא עוזר. מישהו יודע מה הסיבה? מה צריך לעשות? מחקתי והתקנתי מחדש את המשחק תודה.

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  6. Started by audi4,

הייתה לי בעיה של קובץ LOWID אחרי שלא הצלחתי לפתור את הסוגיה החלפתי את הגירסה של האימיול שלי לגירסה V0.47 השאלה הפשוטה שלי איך אני משחזר את השרת שרת הנט של התונכה להיות זמין כמו בזמנים הטובים עזרתכם בברכה,

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  7. Started by AMD-Z,

יש לי את הלוח NF7 של אביט ורמקולים 4.1.... כשאני הולך ללוח הבקרה אני רואה שיש סראונד ושהוא עובד, גם הרצתי בדיקה ושמעתי בסראונד אבל יש לי בעיה אחת... אין לי סראונד במשחקים!! למשל בETM כיבית את הקדמיים ולא יוצא שום קול מהאחוריים.... מישהו יודע מה לעשות??

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  8. Started by shaibend,

שלום. אני מעוניין להריץ את המשחק CRYSIS על המחשב שלי. כרגע יש לי כרטיס מסך פשוט אבל בקרוב יהיה לי 8800 GT . pentium d 2.8 GHZ, 1024 ~Mb,intel TS946 (המחשב שברשותי) , אני די בטוח שצריך לשדרג את הראם ל 2GB אבל יש רק שני חריצים בלוח ובנוסף אני לא יודע איך לבדוק מה המהירות של הזיכרון שלי ומה המהירות המקסימאלית של ראם שאני יכול להתאים ללוח. מקווה שהבנתם. תודה יש לי EVEREST אבל לא מוצא שם את המידע הזה....

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  9. סוף סוף קניתי את המחשב החדש שלי ;D מפרט: Asus P5ND2-SLI Intel Pentium D 805 Thermaltake Big Typhoon Galaxy Geforce 7600GS 256MB 128BIT DDR2 Twinmos DDR2 667MHZ 512MB VALUE DC * 2 Western Digital 1600JS 160GB S-ATA2 Western Digital 400LB 40GB IDE (מהמחשב הקודם) HEC 475W TRUE WATTS המממ זהו יש לי כמה שאלות: 1) המחשב עושה לי לפעמים ריסטרטים במחשחקים, עד עכשיו קרה לי פעמיים ופתאום הפסיק. 2) יש לי בעיה ביצירטת מערך RAID 0 עם ההארדיסקים שיש לי, נאם יתכן ליצור מערך RAID עם SATA2 ו IDE? :s05: 3) אין לי פשוט מושג אין לעשתו OC לכל המערכת (זיכרונות + לוח + מעבד) אשמח להסברים תודה

• 59 תגובות
    • 4.3k צפיות
  10. שלום קניתי שני כרטיסים על מנת לשפר את המהירות 333 של A-DATA 256 ברגע שאני מחבר ישן + חדש או לחילפין שני חדשים המחשב עובד כרגיל בלי שום בעיה כאשר אני שם את שלושתם ביחד המחשב מאתחל את עצמו בלי שום סיבה מתחיל מסך שחור ואז עולה הWINDOWS מחדש [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 887 צפיות
  11. Started by m_zvika,

אהלן חבר'ה, משהו ממש מוזר קרה לHD שלי. יש לי 2 מחיצות בכונן, אחת עובדת בלי שום בעיה והשניה כשאני מנסה לגשת אליה אני מקבל This disk structure is corrupted and unreadable. אני מניח שזה קרה אחרי שהייתה לנו כאן הפסקת חשמל לפני כמה ימים. העניין הוא שהייתי בטוח שאם כבר אז 2 המחיצות לא יעבדו אבל אחת עובדת מצויין. ניסיתי לבדוק את המחיצה עם DISKEEPER אבל כשאני מעלה את התוכנה, היא בכלל לא מזהה את הכונן (בניגוד לחלונות). היה לי הרבה מידע חשוב על הכונן, יש למישהו מושג מה אפשר לעשות?!? תודה רבה על העזרה מראש,

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  12. לפני כמה ימים החלטתי לשחזר מקובץ GHOST את אחת ממערכות ההפעלה שלי, WIN XP שיושבת במחיצה C מתוך שלוש מחיצות - C,D,E. לאחר השחזור רק מערכת WIN XP עולה והויסטה שמותקנת במחיצה D KT. קראתי ועשיתי הרבה נסיונות לפתרון שמוצעות ברשת אבל ללא הועיל. למשל לאתחל מדיסק התקנה של ויסטה - לא עושה BOOT אצלי אז לא עזר ועוד ועוד. עודה מאוד למי שיעזור לי ליפתור את בעיה. תודה ענקית מראש. ביי

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  13. Started by BLADEMJYTR0000,

יש לי שני הרד דיסקים במחשב שניהם SATA על אחד התקנתי מערכת הפעלה XP ע"י דרייבר של SATA כי כרטיס האם לא הכיר את ה - SATA שלי בכלל לחיצה על F6 והתקנת דרייבר הכל תקין אך כאשר המערכת עולה ואני לוחץ על המחשב שלי כדי לראות את כל ההרד דיסקים ומחיצות שיש לי אני רואה רק את ההרד דיסק שאליו ישנה מערכת ההפעלה את ההרד דיסק SATA השני אני אינני רואה מדוע ואיך אפשר לתקן את הדבר ןאם אפשרי הדבר בכלל מודה על תשובתך המהירה עם אפשר תודה :kopfpatsch:

14. Started by Shadow Fighter,

שלום לכולם אז ככה: יש לי שלושה מחשבים בבית, שכולם מחוברים לאינטרנט. מחשב א' מחובר באופן חוטי לראוטר (כבל ethernet), ומחשבים ב' וג' מחוברים באמצעות כרטיסי רשת חיצוניים (אחד EDIMAX השני TP-LINK) עכשיו לבעיה: מערכת ההפעלה של מחשב א' (נקרא לו המחשב הראשי...) היא ווינדוס 7, 64 סיביות. שתי מערכות ההפעלה של המחשבים האחרים הן WINDOWS XP. את מחשב ב' הצלחתי לחבר למדפסת ולרשת הביתית, בעוד את מחשב ג' לא הצלחתי. מה השוס? כולם מצליחים להתחבר לאינטרנט. את מחשב ב' בהצלחה ניסיתי דרך 'הוסף מדפסת' -> הראה לי רשימה של רשתות אבל לא הצלחתי להפעיל את המדפסת... אח"כ עשיתי RUN -> אייפי של המחשב הראשי (מחשב א'), וזה הציג לי את המדפסת שאני צריך. -> דאבל קליק, הוסף מדפסת... והכל…

15. אהלן ברשותי מחשב נייח של חבר שבשבוע שעבר היה תקין לחלוטין. החל מהבוקר המצב הוא כזה: לחיצה על כפתור ההדלקה - המחשב נדלק - אין בוט - עוברות בערך 10-15 שניות והוא פשוט מת. לבד. בלי לעשות כלום ובלי לגעת בכלום. פשוט מפסיק לעבוד. ניקיתי מאווררים, ניקיתי את הזיכרון, ניקיתי קצת את המארז, ניסיתי שוב פעם ועדיין ללא הצלחה. ניסיתי להפעיל אותו באמצעות ניתוק חלקים מהלוח אם כמו, בלי הארדיסק וכו' ...לא עזר. נדלק ושוב מת! מה אמורה להיות הבעיה? האם אלה תסמינים של בעיות חשמל? ספק כוח תקול ? מצב כגון זה יכול להיווצר סתם ככה ? אנא עזרו לי למצוא פתרון לבעיה זו. בברכת תודה יוסי

16. Started by harelzar,

hello xp pro sp1 i have a giga-byte GA-7VAXP Ultra Motherboard with an amd xp 2000 this board come with RealTek AC'97 onboard wich i disable in the bios 256 MB pc 3500 crosair and a creative soundblaster live player 5.1 every time i try to play mp3,wma,wav,avi i have a sudden interruption that sound like TRRRRRRRRRRRRRRRR i try 3 differnt driver 1) the one that came with th cd (win2k ) 2)Sound Blaster Live! DriverPack 17/07/2002+Sound Blaster Live! Driver Patch 08/03/2003 3)Sound Blaster Live! - LiveDrvUni-Pack English 10/03/2003 all of them can be found here none of this driver solve my problem i done all the suggestion in Basic Troubleshooting tips for PCs …

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  17. זה משהו מוזר שאף פעם לא נתקלתי בו, דבר ראשון ראוי לציין שהמעבד שלי I5 3470 והזיכרון KINGSTON 2X4GB 1600MHZ עכשיו כשהתקנתי עליו ת'וינדוס אז בBIOS ראיתי שהזיכרון נקלט כ1333MHZ , שיניתי את זה חזרה ל1600 ידנית ונשארתי ככה, עכשיו מדיי יום אחרי כמה שעות שהמחשב דלוק (שוב , לא כל פעם, אבל זה קורה וזה מעצבן ורואים שמשהו לא בסדר ומן הסתם זו תקלה שצריך למצוא לה פתרון) הכל נתקע, ל20 שניות, ואז חוזר כיאילו כלום, ואז אחרי כמה דק' שוב נתקע ל20 שניות ושוב חוזר וכך הלאה עד שאני עושה רסט. ראוי לציין שהמחשב שלי כרגע פתוח בלי מאווררים נוספים חוץ מעל המעבד, רדיאטורים בנויים על הזכרון וקירור בנוי וטוב על הכרטיס מסך (של ASUS) , ראיתי VOLTAGE וטמפ', הכל סטנדרטי ונורמלי, הספק עובד כמו שצריך , עכש…

18. Started by Idanp,

נסיתי לעשות קצת OC למחשב הישן שלי העלתי קצת תFSB ואחרי אישור בביוס המחשב לא נידלק פשוט רואים מסך שחור יש מצב שהוא נישרף או משהו? זה P4 2.66 על לוח MSI עם ציפסט של SIS *ניסיתי לאפס תביוס וזה לא עוזר :'(

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. המחשב הוא לא שלי (למרות שהמפרט מאד דומה). לפני 2-3 חודשים כ. מסך הוחלף מ-MX200 ל-6600. הכל עבד חלק עם הכרטיס החדש ולעיתים רחוקות מאד היה קופא המחשב באקראיות (לווא דווקא במשחקים). עם הזמן הבעיה הפכה לתדירה יותר ויותר והיום המחשב קופא אחרי דקה-שתיים מההפעלה (בדסקטופ), לא משנה מה עושים או לא עושים, רק RESET משחרר. כשאני מחזיר את הכרטיס הקודם (MX200) הכל עובד ללא שום קפיאה! המפרט הכללי של המחשב: AMD XP2500+ 512 DDR + WD 80GB הטיפולים והבדיקות שנעשו: טמפ' עבודה נורמליות (גם הכרטיס עצמו וגם המעבד + לוח) נקנה ספק כח חדש FSP 350W. דרייברים חדשים (ניסיתי גם את הקודמים). כל המאווררים וגופי הקירור נוקו ונבדק שהם שיושבים טוב (בעיקר הכרטיס). עברתי על ההגדרות השונות בביוס - הכל תקין.…

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  20. Started by dj_sunshine,

שלום רב לחברי הפורום.. אני חדש בפורומ ומזה זמן רב שאני משוטט ברחבי הפורומים ולדעתי התפתחה כאן קהילה גדולה ויפה מאוד, ו... החלטתי גם להצטרף ולא רק להתבונן. לאחרונה נתקלתי בבעייה מאוד שמאוד מדאיגה אותי. המפרט שלי הוא כזה: Athlon 64 3200 2.0 Ghz Asus A8N SLI Deluxe Bios ver. 1011-001 ספק כוח 500W ג'נרי זיכרון NCP 258 MB PC 3200 X2 קירור למעבד Zalman 7700 Cu התוכנה שאני משתמש בה היא Asus Probe בגרסא הכי עדכנית. מופיע לי שמתח על הלוח אם הוא 11.904 וולט. אך בתוכנה של סנדרה 2005 המתח הוא 11.6 וולט ובתוכנה PC Wizard 2005 המתח בכלל 11.31 וולט. אין לי מושג מה הולך פה ואיך כל תוכנה מודדת את המתחים.. אבל למי אני צריך להאמין?? לא כל התוכנות אמורות לקרוא את הנתונים מהביוס? ולבעייה קטנ…

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by mayas,

המחשב שלי קורס ואין לי מושג ממה, המחשב חדש יחסית,הווינדוס שמותקן עליו הוא מקורי. התופעות- המסך מראה צבעים מוזרים וסימנים מוזרים,והוא נתקע. אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי או לכוון אותי לדרך לפתרון הבעיה. תודה!

22. Started by 2Fluffy4U,

בכל מקרה - לאחרונה הורדתי כמה דברים, עדכנתי דרייברים של כרטיס מסך והתקנתי מחדש תוכנת Smart6 של ג'יגה בייט ללוח אם. היום פתאום בשעות הערב (המחשב עבד היום כרגיל למרות שכל העדכונים לעיל נעשו לפחות אתמול..) התקבל מסך כחול. אלו הפרטים: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 124 BCP1: 0000000000000000 BCP2: FFFFFA800BE53028 BCP3: 00000000F2000000 BCP4: 000000000020008F OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 אני לא בקיא במיוחד אבל נראה שיש פה 4 הודעות.. האם זה תוכנתי או חומרתי? אולי זיכרונות.. אשמח לסיוע אם מישהו בקיא בנושא. כרגע אני פועל צעד צ…

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  23. שלום יש לי מחשב די חזק שנקנה לפני שנה בערך. מעבד 3800X2 AMD כרטיס מסך EVGA 7800 GT זכרון 1024 סטיק רגיל של סמסונג. לוח אם DFI LANPARTI מאוורר למעבד ביג טייפון ומארז טרנספורמר של סאנבים. הבעיה היא שזה לא פעם ראשונה שאני משחק במשחק די כבד, FIFA MANAGER 2007 המשחק מציג לי מסך כחול ועושה ריסטרט. אני יודע שיכול להיות שזה בעיה בזכרון. יש לי שאלה יש מצב שזה קשור גם לבעיה של חום, נגיד טמפ' גבוהה יכולה לגרום לריסטרט? אני אשמח אם מישהו יעזור לי לגלות מה פשר הבעיה, לגבי טמפ' זה לא יהיה בעיה לגלות יש לי על גבי המארז פאנל טמפ' GATEWATCH של ארקול.

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  24. היה לי בעייה במקלדת האלחוטית אז הורדתי תוכנה שמוצאת דרייברים אבל זה היה בגרמנית ובקיצור אני חושב שעשיתי נזק ומחקתי איתה כמה דריברים (חחח איזה מפגר זה נשמע) טוב אז ככה, יש לי את אותם הרמקולים כבר שנתיים והם בסדר גמור אבל מאז אותו מקרה המחשב פשוט לא מזהה את הרמקולים הורדתי דרייבר לכרטיס קול מהאתר של ASUS וגם לא עזר מה אפשר לעשות?

• 28 תגובות
    • 4k צפיות
  25. בעיית sound- sound עובד יפה במשחקים אבל לא עובד באפליקציות אחרות - לא מנגן שירים למשל. הנה תמונה של הודעת השגיאה שמתקבלת מ windows media player כמובן שכל הדריברים הותקנו מהדיסק שהתקבל עם הלוח אם. המערכת היא .windows xp [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.