תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
טוב זה קורה לי הרבה בזמן האחרון שכאשר אני מכבה את המחשב הוא מתחיל להיכבות ואז פתאום באמצע הכיבוי מופיע מסך כחול למשך שנייה ואז המחשב עושה ריסטרט ורק בפעם השנייה שאני מכבה אותו הוא נכבה בצורה נורמאלית. מה יכולה להיות הבעיה? עשיתי סריקות באנטי וירוס ובעוד תוכנות סריקה והן לא מצאו שום וירוס.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
קיצר אני מנסה להתקין את התוכנה MPEGTOOL סבבה הורדתי מהאינטנרט פתחת עכשיו אני לוחץ על ההתקנה וזה כותב לי את זה : מה לעשות כדי לסדר את זה ולהתקין את התונכה זה דחוף תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
החלפתי זיכרון והארדיסקים במחשב.... במחשב 4 סלוטים של זכרון.. הוצאתי את אחד הזכרונות של ה256 ושמתי 512... יש לי עכשיו 1280 זכרון ddr400 והוספתי עוד הארדיסק אחד לאוסף... 3 הארדיסקים במחשב 40 40 80... מאז מהירות המעבד ירדה לי מ3.0 ל2.4.. למישהו יש מושג מה קורה פה?
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הכניסת pci של הנייד תפוסה בכרטיס רשת אלחוטי.... אין דרך אחרת שבכל זאת יהיה לי usb 2.0 הנייד הוא IBM r40 תודה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום ... יש לי geforce 6600GT 128mb 128bit עכשיו רציתי לשאול אתכם האם כדאי לי לשדרג אותו לכרטיס X1800GTO ? או להישאר איתו ולא לשדרג ... כי בזמן הקרוב אני לא אקנה מחשב חדש אז רציתי שיהיה משהו טוב ושיריץ לי משחקים חדשים בצורה טובה מאוד ואפילו חלקה בעתיד . אם יש משהו אחר שאתם ממליצים אז תכתבו ... ויש לי עוד שאלה , האם קירור טוב של כרטיס מסך משפיע על הביצועים שלו ?!? ובבקשה תענו מהר כי זה דחוףףףףףףף
-
- 9 תגובות
- 689 צפיות
-
-
נכון המסך הראשון שעולה, של הפנטיום ויש את הסמל של אינטל מצד ימין למעלה ואפשר ללחוץ בשביל להכנס לBIOS? אז שם, לשם המחשב מגיע ולא ממשיך יותר לשום מקום. פירמטתי את המחשב, התקנתי את המערכת הפעלה מחדש, עשיתי המוני ריסטרטים וכיבויים למחשב ולא קרה כלום.. ופתאום לאחר הריסטרט האחרון, הגעתי למצב הזה.
-
- 9 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום בעת ניסיון לדבר בתוכנת מסרים כגון סקייפי או מסנגר הצד השני שומע אותי בקושי רב עם רעשים צורמים. כמו כן הם מופיעים גם בעת הקלטה מכניסת המיקרופון. יציאת השמע מתפקדת בצורה יחסית טובה , אך עם רעשי רקע חלשים בעת הגברת הווליום מעבר לרמה של % 50. בעית המיקרופון נשללה , הדרייבר הוסר והותקן מחדש ולאחר מכן נפתרה הבעיה באפן זמני ושוב חזרה לאחר מספר ימים. בניסיון האחרון ניסיתי שוב להסיר ולהתקין מחדש אך הבעיה נמשכת. חשבתי לנסות ולהתקין כרטיס קול חדש אך איני יודע בוודאות אם ניתן מכיוון שיציאות וכניסות הקול בלוח האם מובנות. האם למישהו יש מושג מהיכן הרעשים הללו מגיעים ובהנחה שמשהו בכניסות או יציאות השמע נדפק , האם ניתן להתקן על לוח האם שלי כרטיס קול רגיל על מנת לפתור את הבעיה? להלן…
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי את SP2 אז בוינאמפ מראה לי את איכות השיר כול פעם משתנה בין 192 ל360 כול שניה שת ישניות זה מעצבן זה מוריד לאללה את איכות השיר אולי בגלל שהדרייברים התאימו לSP1 ולא לSP2?
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
המחשב מתכבה כעבור כמה דקות?! מה יכולה להיות הבעיה? אני מעפיל את המחשב וכעבור כמה דקות הוא נכבה מה יכול להיות הבעיה? המחשב לא נכבה בגלל וירוסים או משהו כזה.... האם יכול להיות שזה המעבד? או ספק? אך אני יכול לבדוק מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ישן NVIDIA Geforce 2mx 64mb לא מזמן עשיתי פורמט ומאז כל הזמן שהמחשב עובד על רזולוציה גבוה המחשב ניתקע ומופיעה לי הודעה כחולה שיש בעיה עם הכרטיס או עם הדרייבר, והוא נכנס ללולאה אין סופית. ואז ניתקע. הורדתי הרבה דרייברים לכרטיס ועם כולם זה המשיך לעשות בעיות מה אני יכול לעשות???
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אז התופעה היא כזאת שאני מעלה כל משחק (FEAR, PREY , FIFA 07 ) בתפריט הכל נראה רגיל אבל שמתחילים לשחק כל הצבעים נמרחים , רואים כל מיני צורות של מרובעים,משולשים,צורות לא ברורות מה שכבר ניסיתי לעשות זה להוציא את הכרטיס , לנקות את אותו מאבק אם ספריי לחץ אוויר ,בדקתי ויזואלית אם שום דבר לא שרוף ,ניקיתי גם ת סלוט ה AGP , הסרתי את ה דרייבר (CATALYST 6.8) שמתי 6.9 ואין שינוי... מה זה יכול להיות? הכרטיס מת? או אולי כדאי לפרמט ? אולי משהו נדפק ב ?WINDOWS
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
PCIE TO SATA /IDE RAID CONTROLLER ואת פרטי הצורב שלי שהוא בחיבור IDE ו "הקש על כל מסך" ואז הוינדוס עולה כרגיל. הצורב עובד כרגיל ללא בעיה. בלוח יש חיבור IDE אחד שאליו מחובר הצורב.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה קטנה יש לי מחשב עם לוח של Gigabyte EP43-DS3L ומעבד Q8200 שעובדים עליו עם תוכנות לעריכת וידאו ... והוא עובד ממש לאט בהשוואה למחשב עם מעבד E6550 ....( שניהם עושים את אותם פעולות לצורך העניין ) קיצור עשיתי עדכון ביוס ועכשיו הוא עובד אפילו יותר לאט ממש שהיה קודם.... האם זה מומלץ לעשות Dwondrade לביוס ולהחזיר את הגרסא שהייתה? או שזה לא מומלץ ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אתמול בלילה הלכתי לישון שמח וטוב לבב כאשר כרגיל המחשב פועל, אומנם למרבה הפתעתי המחשב היה סגור שקמתי. כאשר ניסיתי להדליק אותו, הוא לא הגיב. הכפתור בפאנל היה מחובר לכפתור האמיתי של המארז\לוח אם. המחשב נדלק רק כאשר סגרתי וכיביתי אותו מהספק, אומנם המאווררים והכל עבדו, אבל המחשב פשוט לא עלה! חלפה בראשי מחשבה שאולי משהו נשרף, אבל המחשב שלי יחסית מקורר אוויר בצורה סבירה+ וזה המפרט שלי אם זה עוזר: P4 2.8C AI7 R9800SE AIW (Omega) + הקירור של ארקטיק קולינג שאני לא זוכר איך קוראים לו, סיילנט משהו... 400mhz samsung 2x256 והמארז של קומפיוקייס אני לא זוכר כבר את הדגם, אבל זה הרגיל והטוב שכולם ממליצים. הוספתי SF2 120mm מאחורה ואת ה120 שבא עם המארז הסתתי קדימה... מוזר לי מאוד אם הבעיה ת…
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך PowerColor Radeon 9800 PRO. רציתי לברר איזו ליבה יש לכרטיס שלי אז פירקתי את הקירור סטוק ובדקתי (מסתבר שיש לי R360). כאשר הרכבתי את הקירור חזרה והפעלתי את המחשב, המחשב עבד אבל נהיו לי כאלה פסים ורודים לאורך המסך... ואחרי כמה דקות המחשב פשוט עשה FREEZE ונתקע. אחרי שעשיתי לו ריסט הוא בכלל לא עלה ועשה כל 3 שניות צפצוף אחד ארוך (הלוח הוא K8NS של GIGABYTE). ניסיתי לשים כרטיס מסך PCI ישן ועדיין לא עובד. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
החלפתי את הכונן של לצורב עכשיו כשאני מחבר את הצורב אז הוא לא נותן לי לעשות בוט למרות שהוא לא מוגדר כboot בביוס הוא מוגדר כאפשרות שלישית אז חיברתי אותו כמו שהוא במחשב השני לא ליציאה הראישונה בכבל IDE אלה לשנייה ואז הוא עבד אבל הוא לא ניפתח
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אוקיי סידרתי את זה , לא להתייחס תודה
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי Seagate 40GB 7200RPM שעובד אצלי כבר 6 שנים. בחודש האחרון הוא התחיל להשמיע רעשים. זה בד"כ נשמע כמו תיקתוקים כאלה, לפעמים איטיים ולפעמים מהירים יותר. לפעמים הוא שקט אבל זה לא נמשך הרבה זמן. מה אתם מציעים לעשות (אם בכלל) ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
סתם אתמול חשבתי מה אפשר לחבר שתי מחשבים בעלי WIN XP דרך כבל USB?? אפשר לעשות את זה?? זה יתן משהו בכלל אם נעשה את זה?? תודה
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב optiarc 7170A. כשאני מנסה למחוק דיסקים מסוג CDRW או DVDRW אז הוא כותב לי שהדיסק הוא לא RW ולכן אי אפשר למחוק. הבעיה היא לא בדיסק כי בצורבים אחרים הוא נמחק בלי בעיות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום. קניתי בחו''ל נתב huawei hg659 ולא מצליח להתקין אותו בבזק בינלאומי. נתב לתשתית בזק vdsl2. בשירותי תמיכה של בזק בינלאומי לקחו ממני כסף על שירות ''מומחה'' והוא נתן לי רק שם וסיסמה שלי ולא עזר כלום. אמרתי לו שפרטים האלה כבר יש לי. תעזור לי להתקין נתב. קיבלתי תשובה ממנו שהוא לא מכיר את נתב הזה. על קופסה של נתב גם כתוב Vodafone. מה אפשר להמליץ לי במצב הזה? נתב עצמו עם מפרט טוב, לכן קניתי אותו.
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
מדיי פעם שמתחשק לו העבר שלי מתחיל לשוטט על המסך באופן סימטרי לחלוטין בצורה אנכית או אופקית מישהו יודע איך לטפל בבעיה הזאת? בלי להזמין מגרש שדים ובדוק זה לא בעיות של פריצה או דברים דומים
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אז ככה כשאני מדליק את המחשב אז הוא נידלק אפילו שומעים את הWIBDOWS עולה.. אך המסך משום מה לא נדלק לי אז חשבתי שהכרטיס מסך נשרף אז חיברתי את המסך לכרטיס המסך המובנה של הלוח אם ופתאום הכל נדלק בלי שום בעיות אז יכול שזה בעיה בכרטיס מסך עצמו??? :-\
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הבעיה דלקמן מופיעה במחשב שלי ושל חבר שרכשנו כרטיס מסך PAILT 7300GT SONIC לאחר התקנת הדרייברים של הכרטיס מסך ושל דרייברים שהיו בכרטיס כמו WDM DRIVER במנהל ההתקנים אני מקבל סימן קריאה צהוב על ההתקן המצויין בכותרת. כשאני מסיר אותו כמו שווינדוס ממליץ לי לעשות מופעה לי הודה שיש לי התקן שמחפש תוכנה אני מפנה אותו לדיסק שקיבלתי עם הכרטיס מסך ובסוף ההתקנה[הוא מתקין משהו] הוא מודיע לי " לא ניתן להפעיל רכיב זה" "ארעה בעייה במהתקנת חומרה[קוד 10]" וזהו בערך אני לא מצליח לפתור את הבעייה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש והיום קיבלתי אותו... C2D E8400 GIGABYTE EP45-UD3L OCZ 2X2GB DDR2 WD 500GB HEC 500W PSU כשהגעתי הביתה וחיברתי הכל ולחצתי על כפתור ההדלקה (מאחור העברתי את המתג למצב 1) שום דבר לא קרה. בחריצי האוויר של הדלת בצד לא רואים כל סימן חיים ושום נורת חיווי שיש ללוח מתח אינה נדלקת... אני לא פותח את המחשב כי יש מדבקה שאומרת שהסרתה תפגע באחריות. האם יש משהו שאפשר לבדוק כרגע או שעלי רק לחכות שיהיה לי זמן (אני בצבא) וללכת איתו שוב לחנות שיתקנו? עוד שאלה, אני מעוניין לחבר למחשב החדש שני דיסקים קשיחים ישנים. זה אומר שבגלל המדבקת אחריות אני לא יכול או שמה?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-