תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש וחזק... אני הרכבתי בו את כונני הDVD מהמחשב הישן הצורב DVD עבד יופי..הכונן DVD שינה את קצב ההעתקת המידע למחשב מדיסקים לזמן בלתי הגיוני (משהו כמו רבע שעה לדיסק של 700 מגה) שיערתי כי מדובר בכבלים...החלפתי עשרות כבלים...והיום שני הכוננים לא עובדים קשורה הצורב DVD רושם לי בנרו הודעת שגיאה של cominuction failur (תקשורת נכשלה) וזה קורה בדיוק 20 שניות אחרי לחיצת כפתור הצריבה...וכנן ה DVD ממשיך לעבוד בקצב איטי מה לעשות? איך אני יכול לדעת כי מדובר רק בכבלים אגב מדובר בכבלים IDE ארוכים מהרגיל...האם יכול להיות שזו הסיבה אין באפשרותי לחבר את הIDE למקום אחר בלוח מאחר ויש לי רק חיבור IDE אחד תוד המראש נדב
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי ג'וייסטיק של חברת ספיד לינק מדגם black hawk sl 6637 עד לפני יומיים בערך הוא עבד מצויין בלי בעיות או משהו ואז כשנכסתי להגדרות שלו בלוח בקרה במחשב אני רואה שכשאני מושך אותו ימינה החץ של הכיול בחלון הולך שמאלה... אותו דבר קורה לי כשאני מושך לצדדים אחרים.. ניסיתי להחליף דרייברים והכל ושום דבר לא עזר גם החלפתי יציאות של יו אס בי וגם לא עזר... אין לי מושג מה הבעיה לא התקנתי שום דבר שיכל לדפוק אותו ככה. מישהו אולי יודע מה הבעיה או שנתקל בזה? תודה מראש... מנהלים מצטער על פתיחת הנושא בפורום זה אפשר למחוק העברתי את הנושא לפורום ציוד היקפי מצטער...
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
נכנסתי לביוס עכשיו, סתם רציתי לראות מעלות. נכנסתי שם לראות כמה דברים וראיתי שב: AGP Aperture Size מסומן כ 64MB. הכרטיס מסך שלי הוא AGP, אבל 128MB, אני צריך לשנות את זה? או שזה לא קשור לכרטיס? תודה לעונים
-
- 11 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אז זה הולך ככה אני מנסה להפעיל סיוע מרחוק ואני מקבל שגיאה כזאת: אוקיי עכשיו ניסיתי כמה דברים התקנתי גירסא הכי חדשה של מסנג'ר אין לי חומת אש במחשב ואין וירוסים בכלל זה ווינדוס חדש יש לי אותו פחות מחודש על המחשב קראתי שאני צריך NET Framework אז הורדתי והתקנתי NET Framework 2.0 בקיצור שום דבר לא הולך לי אולי לכם יש רעיון תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי סטיק של 1GB DDR2 שאני די בטוח שהוא דפוק. כשאני עובד איתו, חלונות XP נתקעת על הזמן ועושה מסכים כחולים, מה שבינתיים לא קרה לי עם סטיק אחר (2 ימים, 7 שעות בינתיים). מה שמוזר זה שהזכרון עובר את MEMTEST בלי בעיות, עובר PRIME95 (המווווון שעות), עובר 3DMARK PCMARK וכו. אבל חלונות נתקעת איתו. ההודעת שגיאה של המסך הכחול זה משהו גנרי, לא ספציפי, אין דרייבר, אין כלום. מחיפוש בגוגל מצאתי שזה או "בעייה עם דרייבר" או "בעייה עם חומרה". באמת, תודה מיקרוסופץ... : (החלפתי את כל הדרייברים, אפילו התקנתי חלונות מחדש, הוצאתי והכנסתי כרטיסים, החלפתי דיסק קשיח, בדקתי חום וכו וכו וכו) בכל המקרה ההודעת שגיאה לא עזרה בכלום. אז כמובן שישר חשבתי על הזכרונות אבל הם עברו Memte…
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שזה המקום לשאול: יש לי DVD של VIEWPOINT דגם VP306 הוא לא קורא כתוביות. מישהו יודע אולי איפה אני יכול להוריד עדכון שיאפשר לי לראות כתוביות? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני כבר הרבה שנים מתעסק עם מחשבים ודבר כזה עוד לא קרה לי. אחרי שהמחשב שלי היה מפורק כמה חודשים החלטתי להרכיב אותו מחדש. ההרכבה הסתכמה בחיבור של שני הארדיסקים ששכבו במגרה 3 חודשים. איכשהו במהלך 3 החודשים האלו הצליחו מערכות ההפעלה שהיו על כל אחד מהדיסקים (WINXP ו WIN98) להעלם ... כשניסיתי להתקין את הXP מחדש קיבלתי הודעות שגיאה מוזרות כאילו חסרים קבצים בדיסק ההתקנה... (שגיאה מס 7), אבל כשהתקנתי את הדיסקים במחשב אחר לא הייתה בעיה כזו והצלחתי להתקין XP ו98 מחדש על כל אחד מהדיסקים... כשחזרתי הביתה וחיברתי את הדיסקים חזרה, שוב לא הצלחתי לאתחל מהדיסקים האלה... מה שמוביל אותי לחשוב שיש לי בעיית חומרה ... מישהו נתקל פעם במשהו כזה ? מישהו יכול לעזור ?
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום אני צריך לעדכן ביוס Award Bios V4.51 PG #9kf6-03 החברה של הלוח זה Lucky Star והדגם של הלוח זה 6ABX2V v1.2 כאשר אם זה חשוב הציפסט של הלוח הוא : intel pci set fw82371eb כדי שהוא יזהה את ההרד דיסק 80 גיגה שחיברתי לו חיפושי ברחבי הרשת עלו בתוהו.... זה מפנה אותי לאתרים שמבקשים כסף??!! (כאילו עידכון לביוס דההה!!) אני צריך את העידכון עם התוכנה שמעדכנת דרך הדוס בבקשה תודה לכול העוזרים נ.ב לפי חיפושי חברת Award Bios היא לא קיימת יותר (התאחדה משהו בשנת 98) ולכן אין לה אתר שאפשר להוריד עידכון וכו... כול הקישורים שלה מובילים לאתר בתשלום... ואין בזה שום היגיון כי כבר שולם כסף על הלוח ומגיע עידכון בחינם!! שוב תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
דגם: SONY DVD RW DW-D23A נגיד והכנסתי דיסק משחק, לא שומעים שהוא מסובב את הדיסק והוא לא מזהה אותו כלומר במחשב שלי לא רשום איזה דיסק הכנסתי. אחרי זה נגיד ואני לוקח על הכונן במחשב שלי -הוצא- זה לא מוציא. לפעמים יש ימים שהוא קורא, למשל הצלחתי לצרוב דיסק DVD איתו. מה הבעיה, אולי החיבורים בפנים לא טובים או בעיה חומרתית?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אחיין שלי קנה זכרונות חדשים: KINGSTON 2X256MB DDR 400MHz כאשר הוא מכניס אותם לשני הסלוטים ומדליק את המחשב מתקבלת הודעה: (פירוש לעברית): "במחשבך ישנם מספר קבצים מקולקלים,הכנס את הדיסק המקורי של WINDOWS ולחץ על מקש R ו-WINDOWS יפתור את הבעיה" . אני לא מבין בזה כל כך,האם זה בטוח לנסות מה שכתוב בהודעה? (הוא לא מעוניין בפירמוט אם לא נחוץ). אם יש למשהו פתרון בבקשה שיעזור,תודה מראש. המחשב שלו דיי חדש: P4/3.0 (בערך שנה).
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
טוב אז ככה: אחרי פירמוט שעשיתי לאחרונה ,המחשב מתחיל "לקפוא" באמצע משחקים.... אני עדכנתי הכל סרקתי כדי למצוא וירוסים ורוגלות,עשיתי הכל והבעיה נמשכת.... המפרט שלי: inter pentium 2800 mhz presscot 512 mb Gforce 5200fx maxtor 40GB אגב,לא עשיתי שום אוברקלוק או משהו כזה.... תודה למי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
אחרי כל פעם שאני מפרמט מערכת ההפעלה לא מזהה אותו ורק אם אני מנתק ומחבר אותו פיזית כשמערכת ההפעלה פועלת אז היא לפעמים מתחילה לזהות אותו ולפעמים לא וזה כל פעם קורה... מישה יודע למה?
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום רב רכשתי מחשב חדש עם מעבד DUAL CORE E6300. מהיום הראשון שרכשתי המחשב המאוורר של המארז מרעיש בצורה חזקה מאוד רק ב 4 דק' הראשונות של הפעלת המחשב ולאחר מכן משתתק ועובד תקין. האם הבעייה היא נקודתית - כלומר מאוורר פגום מהיצור - או שמדובר בסימפטום לבעייה חמורה יותר כמו ספק או לוח אם ? אשמח לעזרה ... תודה
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
טוב אז כך אמרו להביא יותר מידע אז ככך הכרטיס עושה מין קפאה כזאת אחרי כל 15 דקות של מחשק כגון cs סבבה משחקי רשת יותר מהר נתקע משחק שהוא לא ברשת ויותר כבד נתקע פחות ניסיתי כל דריביר קיים \תוכנות ועדין זה ככה הכרטיס עובד טוב במחשב אחר רק אם ביצועים של gf2 חחח ואני לא מגזים היום אני צריך לדבר אם החנות שקנתי משם את הכרטיס וכנראה שאני ינסה לקחת אחד אחר בהתחלה חשבתי שאולי בגלל הלוח שלי שזה asus x800 די פשוט agp x8 וגם הכרטיס כגון ואין לי מושג אולי איזה קירור של הכרטיס לא טוב ולא ניסיתי שם o.c על הכרטיס הזה בקשה עזרה
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
התקנתי אתמול את המשחק SS2, שיחקתי בו קרוב ל-4 וחצי שעות, ואז כשהגעתי לשלב האחרון במשחק הוא התחיל להיתקע בזמן שעשיתי AOTU-SAVE או בזמן שהמשחק עשה בעצמו SAVE! התייאשתי מלנסות ולסדר את הבעיה, אז החלטתי לשחק בנתיים ברשת במשחק הזה. התחלתי לשחק, אבל פתאום המסך נהיה שחור, כמה ציפצופים רצופים שאחריהם המחשב איתחל את עצמו! ממה זה קורה? כיביתי את תוכנת האנטי ווירוס NOD32, ולא עזר. ביטלתי גם את כל התוכנות שהיו ברקע. עריכה: דרייברים של OMEGA 2.6.53
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי. הסיפור קצת ארוך אני כבר קרובה למסקנה הזו אבל אשמח לשמוע את דעתכם. המחשב נכבה מדי פעם. ווינדוס 98 על פנטיום 3 600. פירמטתי והכל עבר כשורה, עד לרגע של התקנת הדרייברים - אתם יודעים, ההתקנה של הפירמוט עצמו, רגע לפני שהווינדוס עולה בפעם הראשונה. פה החל ריסטרט קבוע כך שבעצם המערכת מנסה להתקין דרייבר בסיסי לכרטיס המסך כנראה, אבל לא מצליחה. מסקנה 1: כרטיס מסך דפוק ! אז זהו שלא. החלפתי כרטיס ואפילו בייאושי שמתי כרטיס PCI . מסקנה 2 : זה לא הכרטיס וגם לא שקע הAGP. הוצאתי כל כרטיס אפשרי. עשיתי DISABLE לכרטיס קול און בורד. עדיין קריסה. מסקנה 3 : זה לא שום התקן או כרטיס. לקחתי HD אחר. פירמטתי, כססתי ציפורניים. קריסה. מסקנה 4 : לא הארדיסק. הייתי משערת אולי שזה טמפ' (אוורסט לא מצאה …
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון אני עד לתופעה מוזרה במחשבי, כל ישום שאני פותח(Thunderbird,WINAMP,FIREFOX), לוקח לו כמה שניות כדי להעלות ולהפתח. יש לי 768 זיכרון, AMD 1800. לא נראה לי שהבעיות נגרמות מזה שהמחשב לא הכי חדש. האם ישנה אפשרות שזה בגלל ההארד דיסק? MAXTOR 60GB מלפני שלוש שנים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום ותודה לעוזרים יש לי נייד DELL INSPIRON 1150, הוא בן שנתיים בערך. לאחרונה יש לי בעיות רציניות, זה מתחיל באופן די שרירותי, אפילו אם אני ממזער או סוגר חלון EXLORER..... המחשב נתקע, CPU עובד על 100% למשך זמן ארוך מאוד (עד 10 דקות... עד שאני כבר מכבה אותו ידנית) ואז כשאני מרסט הבעיות השונות והמשונות מלחילות לצוץ... זו אף פעם לא אותה בעיה: פעם אחת הוא לא מזהה את הHD בכלל, פעם אחת יש בעיה עם הMBR, פעם אחרת NTDLR חסר... בקיצור - לא מצליח לרסט כמו שצריך. אם אני נותן לו כמה שעות להתקרר ואז מדליק: הBOOT עובר חלק, והמחשב עובד כמו שעון... עד הפעם הבאה שזה מתחיל. אחרי שכמה פורמטים לא פתרו את הבעיה שלחתי אותו למעבדה של דל, שם חשבו שהHD הוא הבעיה והחליפו לי אותו... זה לא פתר כלו…
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אוקי, אני הכנתי לי שיעורים בנחת... אני חוזר למחשב פותח את האינטרנט, זה נותן לי ERROR, משו עם SERVICECOM נראה לי.... אוקיי מנסה פיירפוקס... אותה בעיה האמת היא, כמעט שום תוכנה לא עובדת!!! טוב, אז התחלתי את המחשב... והוא לא עולה (!!!) אני בהיסטריה, אין לי גיבויים, מלא עבודות שלי שמה, מוזיקה, תוכנות וכאלה... יש לציין עוד כמה דברים: 1. כשהמחשב לא עולה הוא אמר שיש בעיה ב: C:\WINDOWS\SYSTEM32 2. ניסתי את הREPAIR שיש בדיסק התקנה, אני לא מבין מה זה רוצה ממני.... בבקשה תעזרו לי מהר! אני נואש יש לי עבודה להגיש בעוד יומיים *זה הפורום המתאים?
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום. קניתי כרטיס קול Audigy 2 zs ויש לי לוח של MSI עם צ'יפ PT880 VIA וכרטיס קול מובנה גם של VIA AC97 לפני שחיברתי את החדש הסרתי את ההתקנה של הישן מהמנהל התקנים וכמו כן ביטלתי אותו בBIOS התקנתי את החדש, הווינדוס זיהה אותו, התקין אותו והכל טוב ויפה. הבעיה היא שאין שום סאונד ויותר מזה אני לא רואה שום בעיה, למשל בווינאמפ אני מפעיל שיר וזה מנגן אותו אבל לא שומעים כלום. הפכתי את כל החיבורים, ניסיתי באמת כל דבר ועדיין כלום. תעזרו בבקשה. תודה. *חשוב לציין שלפני שקניתי את הכרטיס, עשיתי את אותו תהליך עם כרטיס אחר VIBRA 128 וגם אז הייתה את אותה בעיה.
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
המצב הוא כזה, עד עכשיו היה לי שתי סטיקים של 256MB DDR 266, היום קניתי סטיק נוסף של 512MB DDR 400. יש לי שלושה סלוטים בלוח אם, הבעיה היא שמשום מה, כל פעם שאני מחבר את שלושת הסטיקים ביחד המחשב עולה, אבל נתקע ממש ממש מהר ומכבה את עצמו. שאני מעלה אותו בSAFE MODE אין בעיה, ושאני שם את הסטיקים בואריציות שונות (כל פעם סטיק או שתיים אחרים, בסלוטים שונים) אין בעייה.. אז למישהו יש רעיון מה כן יכולה להיות הבעייה? הלוח שלי הוא ABIT NF7-S2. קראתי את זה באתר שלהם: Memory Three 184-pin DIMM sockets Supports 2 DIMM Un-buffered DDR 400 (Max. 2 GB) Supports 3 DIMM Un-buffered DDR 333 (Max. 3 GB) זה קשור איכשהו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
1) איך מגדילים את המהירות של המאווררים? 2) מה זה MFT USAGE ואיך מורידים אותו? תודה למי שעונה
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון לשאול (וסליחה אם זה לא), אבל איזה חלק כדי לי להוסיף למחשב שלי (מפרט בצד) בתקציב של עד 500 שקל (עדיף פחות) כדי שהוא יריץ לי משחקים יותר מהר? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-