תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום, כבר תקופה שזה קורה לי, ואני לא מוצא את הסיבה.. פירמטתי כבר ועשיתי הכל .. אז לבעיה - שאני מוריד סרט לדוגמא מפיילפלייר , האינטרנט שלי יתנתק ספציפית מהמחשב.. זאת אומרת שהמחשב עצמו לא קולט את האינטרנט אבל המחשבים האחרים בבית כן קולטים.. המחשב שלי מחובר בכבל ישירות למודם שדולק כל הזמן !! מה שכן זה יכול לקרות כל הזמן , בגלישה סתם באינטרנט , הורדות וצפיה בסרטים.. מישהו מודע לבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם, במהלך העתקת קובץ מהמחשב לדיסק פנימי של סטרימר, ההעתקה נתקעה (לא יודע עדין למה) ופשוט לחצתי cancel בחלון שהופיע. לאחר מכן, לא יכולתי לגשת יותר לדיסק של הסטרימר. כל פעם הוא מציג לי כאילו שהדיסק לא מפורמט ונראה לי שנפגעה לי מערכת הקבצים על הדיסק. מספר תוכנות שהפעלתי לא גילו כלום והתייחסו לדיסק כאל לא מפורמט. תוכנה אחרת בשם active partition recovery: www.partition-recovery.com הצליחה לפחות להראות לי את הספריות הישנות שהיו על הדיסק בנוסף לשתי un allocated partiotins חדשים בגודל של כ-1MB שלא היו שם קודם לכן. כרגע אני מריץ את התוכנה של WD ואת התוכנה של active partition recovery בשאיפה שזה יסדר את הבעיה. (לוקח הרבה שעות). במידה ולא יסתדר, למישהו יש רעיון מה אני יכול ל…
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
קניתי SSD במיוחד בשביל זה והסתבכתי עם ה INTEL RAPID STORAGE ואני חייב עזרה דחוף .... פליז תעזרו לי שמישהו יכתוב כאן !!
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
כשהשתמשתי במחשב הייתה הפסקת חשמל רגעית(הכל כבה וחזר שוב ברגע) לאחר מכן כשהדלקתי אותו, לפני כונני ה IDE היה שם המעבד והמחשב לא המשיך לעלות,לא הייתה הודעה DETECTING IDE המחשב פשוט הפסיק לעלות... כמו כן נורת החשיבה האדומה דולקת בקביעות במצב המתואר...ניסיתי ליתר ביטחון לנתק ולהחזיר כונני IDE אך זה לא עזר... אם למישהו יש מושג במה מדובר, אשמח אם יגיב להודעה זו. תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב והוא עלה והיו בעיות תצוגה כאלה צבעים מרוחים וקוביות צבע כאלה, כיביתי אותו והוצאתי את כרטיס המסך עשיתי לו נקיון עם ספריי אוויר חיכיתי שייתיבש וחיברתי, נשארה אותה הבעיה. לאחר עוד הדלקה בכלל נהיו פסים כל המסך ויש סמן מהבהב והמחשב לא עולה כלל. האם נוצרה עוד בעייה חוץ מכרטיס במסך או שמצבו החמיר עד למצב שהוא לא מעלה את המחשב. אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך ובסוף יש לי בעיה אחרת. מדובר במחשב ישן ואני רק רוצה להחיות אותו לעוד קצת. תודה רן
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
טוב זה קורה לי הרבה בזמן האחרון שכאשר אני מכבה את המחשב הוא מתחיל להיכבות ואז פתאום באמצע הכיבוי מופיע מסך כחול למשך שנייה ואז המחשב עושה ריסטרט ורק בפעם השנייה שאני מכבה אותו הוא נכבה בצורה נורמאלית. מה יכולה להיות הבעיה? עשיתי סריקות באנטי וירוס ובעוד תוכנות סריקה והן לא מצאו שום וירוס.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני רוצה לבצע שיחות טלפון רגילות (בתשלום) מהמחשב, כשקו הטלפון שלי מחובר ישירות למודם. אני עובד עם הקו מחובר למחשב כבר שנים (בעיקר לפקסים), אבל כעת, כשאני רוצה להשתמש בPHONE DIALER המובנה של ווינדוס XP, הוא לא מזהה את ההתקנים כשמדובר ב"PHONE CALL" ולא ב"INTERNET CALL". ניסיתי להוציא שיחות, וזה עובד, רק שאני שומע את הצד השני עונה דרך הרמקול הקטנטן שנמצא במארז המחשב, והמיקרופון של האוזניה לא משוייך לתוכנה ולכן לא שומעים אותי. כשאני משחק עם האפשרויות בתוכנה עצמה, ההתקנים אפורים (אינם נגישים) ואין לי איך לשנותם. מה עושים ואיך אני מוציא שיחות מהמחשב תוך שימוש במודם ובאוזניה???
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
תישמעו תמיד היה לי רעש של חריקות במחשב כאלה ונורה אדומה כזאת מהבהבת אבל זה היה רק בהפעלת המחשב ואחרי 5 דקות זה היה הולך. היום אני קם מפעיל תמחשב וזה פשוט לא מפסיק אז כמובן שהלכתי ליראות מאיפה נובע הרעש והוא נובע מהדיסק הקשיח דרך אגב בדקתי הדגם הוא SATA 500GB מימה זה יכול לינבוע ?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
ביצור כתוב לי שהוא לא מוצא התקנה לmultimedia audio controller עכשיו אין לי מושג מה סוג הכרטיס קול
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אהלן חברה, מה עניינים? קניתי לאחרונה ssd, ועשיתי ramdisk בעזרת התוכנה imdisk. כשעשיתי את זה הכל היה נראה מצוין, ראיתי את הכונן ופתחתי שם תיקיות מתאימות. אך כשאני מפעיל את המחשב מחדש אני לא רואה את הכונן החדש שהגדרתי, גם לא בתוכנה עצמה... ניסיתי לחפש באינטרנט קצת אבל ללא הצלחה...
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי הרבה בעיות במחשב. שלשום הוא נתקע לי 5 פעמים בצורה מוזרה, פעם אחת פשוט לא הגיב לשום דבר ורק ראיתי את המסך, פעם שנייה המחשב פעל אבל אל ראיתי כלום במסך ועכשיו הוא נתקע לי באמצע סרט בצורה מפחידה. היום הפעלתי את המחשב מחדש והוא לא עלה רק ראיתי מסך שחור ואת העכבר. אפשר לעשות בדיקה לכרטיס מסך או חלק אחר במחשב?? פעם נתנו לי להריץ את התוכנה OCCTPT וEVEREST בשביל להשיג תשובות.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
בקדמת המחשב מסמנת שתוכניות פועלות ? 2. חיברתי את המחשב של אחותי למסך שלי (crt) כדי לבדוק ולתקן משהו והכל עבד חלק לא היו בעיות . אחרי זה שמתי את שלי לחצי שעה לראות משהו .ואחרי זה עוד פעם שמתי את שלה אבל הפעם המסך אומר שאין סיגנל מהמחשב ושום דבר לא עובד מה זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי מסכים כחולים כל רבע שעה וכל פעם שגיאה אחרת או חוזרת על עצמה, בדקתי את ההארד דיסק עם התוכנה של Western Digital והוא יצא תקין, אני עם ווינדוס 8 64 ביט. הגעתי לקובץ של המסכים הכחולים אבל אני לא מצליח למצוא תוכנה מתאימה לווידנוס 8 שיפתח לי אותו אשמח אם מישהו יוכל לעזור הקובץ: http://www.f2h.co.il/47ow4lygij5c
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום. קניתי זיכרון חדש למחשב שלי, 4GB DDR3 של חברת CORSAIR. התקנתי והכל תקין. השאלה שלי היא האם אני יכול להשאיר את הזיכרון הישן שהיה לי 2GB DDR2 של KINGSTON? וכך יהיה לי 6GB RAM? או שזה לא אפשרי... תודה מראש תמיר
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב שהתקנתי הרגע וינדוס 8 ואין לי סאונד במחשב בכלל, לא שירים ולא בשום דבר. אני לא שומע ברמקולים ולא באוזניות. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לעצמי רמקול אלחוטי חדש, דגם Monster Clarity HD 100. הוא מצוין, קטן ומשמיע סאונד בנ זונה. הבעיה היא ב-BLUETOOTH. המחשב סורק את ההתקנים מסביב, אחרי שהפעלתי אותו. הוא מוצא הכל - פלאפון, לפטופים - חוץ מהרמקול הנייד. כדי לוודא שהבעיה היא ברמקול אז עשיתי סריקה עם הפלאפון בנפרד, והרמקול לא עולה בסריקת BLUETOOTH. אני רוצה שהבלוטות' יזהה את הרמקול ואני אפעיל אותו ככה. למה זה לא עובד? תנו כאן דרייברים או תוכנת התקנה שצריך להתקין אם יש תודה וואלאלהלה חחח
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אהלן, סוף סוף מצאתי מסך נוסף, חיברתי אותו למחשב - לכרטיס המסך שלי (8800GTS) שתיי יציאות DVI. שניי המסכים מזוהים לפי הדגמים שלהם (T260, P2770), אבל כל פעם רק איך מהם עובד! אפילו אם אני מגדיר את הWINDOWS לעשות EXTEND, נראה שהמסכים מזוהים כראוי אך תמיד המסך ה"משני" כבה, כמובן שניסיתי להחליף כבלים ומיקומים בכרטיס, נראה שיש יציאה אחת שדרכה אין הצגה, אך המסך עדיין מזוהה. מישהו יודע? / מכיר? חרשתי את כל הרשת וכולם מפנים לתשובות הברורות שכבר ניסיתי.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכם, לאחרונה התקנתי WIN8 במחשב הנייד שלי ומאז אחי מתלונן על כך שהמחשב פשוט נכבה פעם בכמה דק'.. מפרט: INTEL CORE 2 DUO T5870 1GB RAM כרטיס מסך של אינטל. לפי HWMONITOR, המעבד הגיע ל-68-70 מעלות בערך וזאת בזמן שהדפדפן בלבד היה פתוח. זה בסדר? האם זה קשור? תודה. )
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום כולם. שלשום הרכבתי מפרט חדש שכולל את הרכיבים הבאים: מעבד i5 עם סוקט של 1155 לוח GA-H77-DS3H של ASUS 2X4GB DDR3 של CROSSAIR ASUS: Radeon 6870 1GB 1 SSD 120 GB של Toshiba 2 HDD 5400 RPM ספק כוח של 550 WAT של HEC אחרי ההרכבה הראשונית, הכל עבד יופי והצלחתי להתקין מערכת הפעלה ללא בעיות. כשסיימתי להרכיב הכל, העברתי את המארז מהשולחן הגדול לחדר שבו המחשב אמור לשבת, אבל כשחיברתי את הכל, המסך לא קיבל סיגנל. העברתי את המחשב חזרה לשולחן בסלון לפירוקים והרכבות וניתקתי את הכרטיס מסך. כשחיברתי את המסך ישירות ללוח, קיבלתי תמונה בלי בעיות אבל אחרי חיבור מחדש של הכרטיס מסך, המחשב סירב להידלק. מאז פירקתי וניתקתי את כל מה שלא הכרחי לפעולה הרציפה של המחשב. נכון לעכשיו נשארו מחוברים רק …
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי, זה הלוח אם שלי, היה לי מעבד עם תושבת AM3, ולצערי נשברו פינים במעבד בעקבות המלצות ברשת קניתי FX8150 שהוא עם תושבת AM3+ בהסתמך על עדכון ביוס שאמור לעבוד עם זה אבל - אין לי כרגע מעבד לעלות איתו את המחשב ע"מ לעשות עדכון ביוס ניסיתי לחבר את המעבד החדש והמחשב לא עולה איתו. יש למישהו המלצות לפתרון? לא מצאתי אפילו AM3 לקנייה במחיר נורמלי (עד 200 ש"ח) רק בשביל להעלות את המחשב תודה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אז היום בלי קשר לחיים הכרטיס קול או האוזניות החליטו לא לעבוד טוב. דבר ראשון,יש סאונד אני שומע.אבל מתי שזה מגיע לכל מיני צלילים ובאסים משו לא "עובד" האוזניות שלי זה corsair hs1 שיש להם כרטיס קול מובנה (USB). היום בלי שהתקנתי\מחקתי משו פתאום משו נדפק בהם משו שקשה להסביר..מוזיקה אני שומע סבבה אבל במשחקים לדוגמא אני לא שומע צלילים חלשים כמו צעדים או טעינה של הנשק אבל יריות ופיצוצים שומע (אין קשר לעוצמת ווליום) ניסיתי לעדכן את הדריבר של הלוח אם וריסט למחשב - לא עבד ניסיתי להתקין realtek hd sound manager וזה בכלל לא עובד משום מה. ככה ניראה הדרייבר של האוזניות http://gyazo.com/3004df6405191eaf6ee68021bddc5ce4 כמו שאתם יכולים לראות המיקום של הכיווני סאונד לא כמו שהוא אמור להיות …
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב נייד מסוג LG R560. לאחרונה יש לי בעיה של תצוגה. בזמן שאני לוחץ על כפתור הווליום או לחלופין על הCAPSE LOCK לא מופיע לי תצוגה על המסך עצמו בעת הלחיצה. אשמח לעזרה, תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום האנטי וירוס שלי לא הופעל (הפעלת אקטיבציה) יומיים וניראה לי שיש לי וירוס: 1) אני לא יכול לכתוב במקלדת רק בווירטואלית 2) אני לא יכול להעביר קובץ רק ליצור קיצור דרך 3) לחיצה כפולה על קובץ פותחת את המאפיינים של אותו קובץ במקום לפתוח את הקובץ עצמו 4) לחיצה על קישור בכרום בכל אתר מורידה לי קובץ HTML במקום להיכנס לאתר הפעלתי אנטי מזיקים (ANTI MALWARE) ואת האנטי וירוס של מיקרוסקופ אחרי הבעיות הנ"ל ולא עזר יש לי חלונות 7 אולטימטיבי ונראה לי שמיקרוסקופ לא תשחרר עוד עדכוני אבטחה למערכת ההפעלה הזאת. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
במחשב של אימי יש שני בעיות בולטות בעת הפעלה וכיבוי של המחשב: בעת הפעלה המחשב, קורה לפעמים שהמחשב אפילו לא מגיע למסך של הביוס, ופשוט לא מציג. בעת כיבוי המחשב, קורה לפעמים שהמחשב נשאר תקוע במסך הכיבוי של Windows 7 ולא נכבה. מהן הסיבות לבעייה? מארז: SAMA גנרי ספק כוח: SAMA ATX-550W גנרי לוח אם: Gigabyte H81M-S1 REV: 1.0 מעבד: Intel Pentium G3240 @ 3100 MHz קירור מעבד: קירור מלאי של Intel זיכרון: Kingston 4GB DDR3-SDRAM ערכת שבבים: Intel Haswell ביוס: American Megatrend Inc. כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-