עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלו ם לכולם... יש לי מסך LCD של LG, ישן יחסית, בן 4-5 שנים. לפני כמה ימים הוא פשוט הפסיק להציג לי כמו שצריך ופשוט מראה מסך לבן, פשוט יש תאורה לבנה במסך במקום תוכן אחר. בדקתי את המחשב עם מסך אחר והמחשב תקין, כך שהבעיה היא במסך. בדקתי גם את הכבל שמחבר את המסך למחשב, חיבור ישן (לא זוכר את השם), לא DVI. חיברתי כבל אחר ועדיין המסך לבן כך שהבעיה היא גם לא בכבל. האם יש פיתרון לבעיה? או שאין ברירה וצריך לקנות מסך חדש?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by shmulikg,

שלום לכולם אתמול השתלט לי על דף הבית אתר פורנו לאחר הסרת spyware הכל עבד טוב חוץ מדבר אחד כשאני בא לרשום נגיד אתר שמתחיל באות של אתר הפורנו אז אוטומטית הIE משלים לי לאתר הפורנו עשיתי ניקוי היסטוריה,ניקוי cookies וניקוי הinternet tempora... files מה עושים ? תודה

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  3. שלום לכולם. 1)יש לי בעיה רצינית בביצועי המחשב במיוחד בWINDOWS. דבר ראשון הכל מקרטע לי כולל התנוע של העכבר.. הווינדוס עולה המון זמן למרות שהוא לא עמוס כלל, יש לי מעבד 2.26@2.4 ,512DDR pc2100. 2) מזה בדיוק LOW FORMAT וכיצד מבצעים אותו ? תודה מראש. :-X

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  4. שלום רב יש לי לוח אם ASUS P4P800 Delux שעליו יש כרטיס קול... כשאני מחבר עליו אוזניות אני שומע רעשים מוזרים וכשאני מזיז את העכבר הרעשים גוברים.... למישהו יש מושג למה זה? (אני יודע שזה הרעש של ההארדיסקים....אבל למה אני שומע אותם דרך הסאונד?)

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  5. Started by the kon,

שלום יש לי מארז TT שיש לו חיבורי USB רמקול ואודיו באיזה חיבור של הלוח אם אני צריך לחבר אותם בישביל שהם יעבדו תודה

6. Started by esharone,

היי, בלוח אם שלי (gigabyte ds 4) יש חריץ לזכרון שלא מזהה שום זכרון ששמים לו, מה יכולה להיות הבעיה? בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בזכרונות אבל היא לא, לפני כמה ימים הוא זיהה זכרון אבל אחרי שכיביתי את המחשב והפעלתי שוב למחרת הוא שוב לא זיהה

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  7. Started by boyo,

קודם כל, לפני שאתחיל בהודעה, אני רק רוצה לציין שאני בד"כ פותר את הבעיות שלי (חומרה ותוכנה) עוד בשלב ה-google. הפוסט הזה בא כדי להיות בטוח שאני עושה את הדבר הנכון במקרה הזה ולא סתם מבזבז את כספי. אוקי עכשיו לסוגיה: מאוורר ה-NB בלוח האם שלי (Abit IS7) מת לו. ע"י google נתקלתי במספר פתרונות אפשריים: 1. החלפת המאוור במאוור stock חדש. 2. שימון בספריי מתאים (לדוגמת WD-40). 3. קניית מאוורר, המתאים במקור לצ'יפים שבכרטיסי מסך, אך יכולים גם להתאים למאוורר NB שלי ועושים עבודה יותר טובה (ספציפית שמעתי על VANTEC). למישהו מפה יש ניסיון עם פתרון לבעיה שכזו (עם דגש על הפתרון האפשרי השלישי). אני מודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי במצוקתי (כבר אין לי כוח לבעיות ההתחממות בלוח האם).

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  8. Started by Nir x7,

היי, אני מעוניין להרחיב את הזכרון במחשב שלי. לוח האם תומך. הדגם שמותקן אצלי כרגע הוא BLS4G3D169DS3CEU 4 ג''ב של קרושיאל מצאתי באמאזונים למיניהם את הדגם BLS4G3D169DS3 שבעצם זהה, לפי המפרט שלו באתר של קרושיאל. אני יכול לרכוש ולהתקין אותו ללא חשש או שהceu הזה קריטי? תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  9. Started by mzk,

יש לי מחשב אך ללא חיבור לרשת. האם יש אפשרות לחיבור לאינטרנט ע"י מתאם רשת/מודם סלולארי, מה מביניהם, ומה ההבדלים ביניהם, ומה ממולץ. תודה

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  10. כונן פנימי סמסונג EVO850 חדש (נכון, יש כבר יותר חדש. הוא נקנה לפני המון זמן ולא היה בשימוש מעולם) מנסה לחבר אותו עם מתאם SATA של שקר סיני כלשהו (MAIWO) למחשב לנובו IDEAPAD330. המחשב לא מזהה. בניהול דיסקים הוא מופיע ונעלם לסירוגין. בשניה שהוא כן מבליח כתוב שהוא לא מוקצה / לא מאותחל. אבל עיקר הבעיה שהוא בכלל לא יציב אלא בא ונעלם כל הזמן. ולכן א"א בכלל להתחיל לטפל בו. אשמח להכוונה. תודה רבה!

11. שלום לכולם! הרבה זמן לא הייתי אבל עכשיו אני זקוק לעזרה דחופה. היום רכשתי בשמחה רבה את הMouseman Opticl הכחול והיפה של LOGitech. הכל עובד יפה ומגניב. עד שניסיתי לשחק במשחקי האהוב, Counter-Strike. אני ממש לא מצליח לכוון נורמלי, יש SENSITIVITY OVER מטורפת. שמתי אפילו SENSITIVITY על 3 וזה עדיין מטורף ומהיר מאוד בכיוון (בתנועות זה ממש איטי)... זה ממש מדכא אותי וגורם לי לחשוב שוב למה בזבזתי 200 שקל על עכבר זה אם הוא ממש גרוע במשחקי האהוב... מחכה לתשובה דחופה, תודה אמיר.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ORrrr,

נכנסתי לאתר של ג'יגה בייט, חיפשתי עדכוני ביוס, בחרתי את הדגם של הלוח שלי, בחרתי את העדכון האחרוןן בשבילו, מפעיל ו.. Chipset is not supported. יש לי F4 כרגע מה שהורדתי זה F6. מושג? מישהו? תודה מראש.

13. Started by Eviljelly,

שלום , אתמול באתי לחבר כהרגלי את הנייד שלי לרשת בבית וכשחיברתי את הכבל המחשב הנייח שלי קרס . כשהוא עלה מחדש הוא לא זיהה את הכרטיס רשת וביקש דרייברים חדשים , כמובן שכבר אין לי את הדיסקט ומשום מה הXP הדיסלקט לא זוכר את הדרייבר שהיה לו לפני 5 דקות אז עברתי על כל ה3 דגמים של realtek שהיו ברשימה של XP עד שמצאתי אחד עובד . עכשיו הוא מזהה את הכרטיס אבל כל דקה החיבור מתנתק ומתחבר מחדש , והוא לא מצליח לקבל כתובת IP . מה שעוד חשוד בעיני זה שהכתובת הפיסית של הכרטיס היא FF-FF-FF-FF-FF-FF . רק בעזרת אשף הרשת הביתי הצלחתי לקבוע לו כתובת IP אבל המסך נתונים מראה על תעבורה 0 נכנס 0 יוצא מהכרטיס . במחשב הנייד הוא לא מזהה רשת (vista) אבל מזהה חיבור אבל שם בתעבורה יש 0 נכנס ויש תעבורה יוצאת …

14. פעם בכמה שעות קופצת הודעת ארור ,כל פעם על תוכנה אחרת מה יכולה להיותה בעיה? תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  15. Started by erezlot,

מנסה להתקין windows במחשב חדש עם usb מתחיל התקנה עד שלב בחירת כונן אף כונן לא מזוהה ע"י המחשב וההתקנה נעצרת המחשב מבקש דרייבר לזיהוי כונן

16. מישהו יכול לעזור? ראיתי שכבר פתחו דיון על זה ב2010 אבל לא היה שם פתרון. אודה לעזרה בהקדם.

17. Started by NuKe007,

ובכן, ניסיתי כבר את הפורום של אודיו (בלי להעליב חבר'ה וללא הועיל, עד היום אני מחכה לתשובה אז חשבתי לי שאולי אתם תוכלו לעשות משהו בנידון. המצב הוא כזה, הבעיה היא לא שלי אפילו, בשביל חבר שסובל (עם WIN 98)... אז ככה, חבר שלי יש לו מחשב AMD עם לוח אם של ASUS (אם אתם זקוקים לדגם מדויק יותר אני אוכל לבדוק) וכרטיס קול CREATIVE VIBRA 128. הכל החל טוב, כל עוד היה לו WIN 98 על המחשב, אבל מהרגע שהוא ניסה לעבור לXP הכרטיס קול שבק חיים והחליט שהוא לא מוכן לנגן יותר או להשמיע כל צליל בכלל. ניסיתי לפתור את הבעיה על ידי שינוי מלא אופציות (כמו למשל HARDWARE ACCELERATION או דרייברים מעודכנים), ולאחר מכן חיפשתי באינטרנט לקבל טיפת מידע על הבעיה, וכשפניתי לפורומים (במיוחד באתר של CREATIV…

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  18. Started by K0sTa,

יש לי הארדיסק חדש ! (בערך שבוע ) קיצר העתקתי עליו איזה 20 ג'גה ואחרי שעשיתי ריסט הוא לא נותן לי גישה אליו ?! ההרדיס מחובר בתור CS והוא המישני ... מישהו יכול להגיד לי מה הקטע שלו ?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  19. Started by Prop-,

שלום קניתי מחשב חדש ליפני שבועיים זה המפרט E6600 asus P5B ASUS 8800GTX 2GB RAM DDR2 667 250GB WD ואני מנסה לשחק ב Arma על הגרפיקה הכי טובה והמחשב מריץ לי אותו על 5 fps ואני שאלתי בעוד פורומים והיה ילד שהיה לו מפרט כמו שלי וזה רץ לו על 100 fps השאלה מה אני עושה יש לי דרייברים מעודכנים תודה

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  20. Started by ebrami,

שלום לכולם.. בהמשך לת'רד הקודם, שבו כתבתי שלא הצלחתי להתקין ווינדוס אקס פי על מחשב מסויים... אני מנסה עכשיו להתקין על אותו מחשב ווינדוס 98, כשההתקנה מסתיימת והווינדוס עולה, אני לא יכול לשנות את הרזולוציה מ640X480X16 כי הכרטיס מסך לא מותקן כמו כן הכרטיס קול לא מותקן היו אס בי קונטרולר והכרטיס רשת לא מותקנים אף הם חשוב לציין שכל אלה הם מובנים על לוח אם, לא יודע איזה דגם בדיוק, רק יודע שהוא של VIA ושבחלק התחתון שלו כתוב איפשהו VIA - VT8235 אין לי את המפרט של המחשב כדי לדעת בדיוק איזה לוח אם וכרטיס מסך וכו' וגם אין לי את הדיסקים של הדרייברים שאמורים לקבל בקנייה של המחשב. איך אני יכול לדעת בדיוק איזה דרייברים להוריד ולהתקין?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  21. היי חברתי כבל מהמחשב נייד לטלויזיה עשיתי ככה כמו שאני עושה בנייח: http://prntscr.com/mqz50m רק השורה האחרונה ולא עובד. כמו כן לחצתי במקלדת יונדוס+P

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by עמנואל נורמן,

שלום יש לי windows 8.1 ועד עכשיו כשלחצתי לחיצה כפולה בעכבר על התמונה, היא הופיעה על גבי כול המסך. פתאם כשאני לוחץ לחיצה כפולה התמונה מופיעה תחת צייר. השאלה - איך מחזירים את המצב שהיה? תודה

23. שלום חבר'ה. אני מרכיב כאן מחשב עם המפרט הבא: מעבד - CORE I5 750 לוח - GIGABYTE P55M-UD2 זכרונות - PATRIOT GAMING 4096MB CL9 - SECTOR5 : PGV34G1600ELK 1600Mhz כרטיס מסך - GAINWARD GTS250 1GB הארד דיסק - SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB ST3500418AS מארז + ספק - ANTEC NSK 4480II + ANTEC EARTHWATTS 380W אז הסיפור הוא כזה... בזמן צפיה בסרטים 1080P או במשחקים המחשב היה מקבל מסך כחול ואז המסך נכבה (המחשב המשיך לעבוד, לא שזה כ"כ משנה). כמובן שהוא לא עבר בהצלחה מבחני מאמץ וגם קיבלתי בהם את אותה התופעה... חשבתי לעצמי שאולי הספק חלש מדי כי הוא די גבולי למרות שקראתי בכמה פורומים בעולם שה250 עובד מצוין עם הספק הזה... אז לקחתי ספק 500W של סיסוניק - דגם ברונז, הלא מודולרי וגם …

24. אני לא ממש יכול להצביע על שינוי כלשהו, חוץ ממזג האוויר והמסך שהחלפתי (ואיתו הרזולוציה - אולי זה קשור?) תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. מפרט המחשב: מעבד: - Quad Core i5 4590 3.3Ghz S1150 לוח אם:- * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D3H S1150 זכרון: - 16GB (2x8GB) Crucial Ballistix DDR3 CL9 1600Mhz כרטיס מסך: - Gigabyte R9 390 8G DDR5 G1 GAMING WindForce2 1025Mhz דיסק קשיח: ע * - SSD Kingston 120G Sata3 V300 דיסק קשיח: - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty כונן אופטי:- Samsung DVD-RW X24 SH-224DB/BEBE באנדל (מארז + ספק): - Antec GX500 Wind + FSP Hyper 600W 85 Plus BUNDLE קירור אוויר למעבד: - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 שימש אותי שנים בלי בעיה כזו עד כה. הבעיה: יום אחד אני ניגש למחשב לאחר שהמסך היה כבוי (הלכתי לישון, והמחשב פעל) והדלקתי את המסך(עשיתי בעבר כמה פעמי…

• 1 תגובה
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.