עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by BenBa,

היי כולם, אשמח לעצתכם, בתקופה האחרונה המחשב שלי מתקשה מאוד להריץ כמה יישומים במקביל (למשל, משחק + סרטון ברקע) ואני מקבל הודעות של low graphics memory במשחקים. יש לי מפרט דיי סביר, ורציתי להתייעץ אתכם בנוגע לאפשרות להקל טיפה על הבעיה הזאת (אולי הוספת זכרון RAM? כל שדרוג אחר שיוכל לעזור יתקבל בברכה). זה המפרט שלי: כרטיס מסך: GTX 970 4gb לוח אם: AsRock H97 Pro4 מעבד: intel i7 4790 quad core 3.6 GHz זכרון: Kingston HX316C10F_8 (8 GB DDR3 16000MHZ) מארז: Antec P100 אחר: ספק כוח ישן + מאוורר נוסף מה דעתכם? האם הוספת RAM תוכל לסייע (ואולי להקצות מה-RAM לזכרון הגרפי)? הייתי מעדיף להימנע מלשדרג את הכרטיס מס…

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  2. שכחתי את הקוד כניסה לא מצליחה להכנס למחשב בןןנדוס 10

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by Benibloy,

לאחר שניסיתי להכניס דיסקונקי המחשב קרס וכשאני מנסה להדליק אותו הוא נדלק לכמה שניות ואז קורס מה ניתן לעשות?

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  4. Started by XDude,

הצורב המדובר הוא - GSA-H42N של lg הצורב מזהה דיסקים של dvd, מלאים וגם ריקים הבעיה היא בדיסקים רגילים cd-r.. עדכנתי קושחה ואין לי עליו אחריות כי אין לי קבלה, אני מקווה שמישהו נתקל בזה ויודע מה הבעיה, גם אם הבעיה היא עינית. תודה!

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  5. Started by momo12,

כאשר אני מנסה לצרוב לא משנה עם איזו תוכנה הצורב פשוט נעלם מהמחשב שלי וחוזר רק אחרי הפעלה מחדש אני לא יכול פשוט לצרוב כלום לא מצאתי שום פתרון לנושא באינטרנט.... מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  6. שלום, יש לי לפטופ בן שנה וחצי. אתמול מישהו הפיל לי אותו באמצע עבודה לריצפה אמנם שום דבר נשבר חיצונית אבל הוא נכבה לי. מאז אני לא מצליח להעלות אותו ה- WINDOWS עולה ומטרסט באמצע. ב- SAFE MODE הוא נתקע ב MUP.DLL (אוליי זה קשור?) בREPAIRE ניסיתי להפעיל CHKDSK אבל הוא נתקע ב70 אחוז, את כונן D הצלחתי לראות ולעשות DIR והכל. אני מאמין שההרדיסק ניזוק מהנפילה הזו, מה עוד אפשר לעשות יש איזושהי תוכנה שאני יכול להעלות איתה את המחשב ולבצע תיקון להרדיסק או משהו דומה? תודה לעונים... ???

7. חיברתי עוד 4 הרדיסקים( עוד 4 בנוסף ל 2 הקימים) ההרדיסקים עובדים במחשבים אחרים האוורסט מזהה אותם אבל הווינדוז עצמו מזהה רק 2 הביוס מזהה גם את כולם הPROPERTIES של ההרדיסקים הכונן מופיע אבל אין לו אות סימון לוח TYAN K8E 2865. 2.5 ג'יגה זכרון. הרדיסקים שנוספו זה 2 סיגייט 80ג'יגה ועוד IDE של 80 ועוד IDE של 40 ג'יגה. מערכת הפעלה XP PRO SP3 תודה לעוזרים.

8. Started by Elijah Baley,

שלום, כאשר אני מדליק את המחשב יש המון קווים ונקודות בצבעים מוזרים. אותן הפרעות מוצגות עוד בזמן הBOOT ומממשיכות גם כשהווינדוס עולה. לפעמים המחשב מגיע למסך כחול בו רשום infinite loop כגורם לבעיה. לפעמים המחשב כן מצליח להדלק בצורה נורמלית ולהשאר ככה מספר שעות עד שהמחשב מגיע פתאום לאותו מסך כחול. אני רוצה לבדוק את הכרטיס מסך אם הוא הגורם לבעיה ולהפעיל במקומו את הכרטיס המובנה. נכנסתי ל device manager וביטלתי שם את הכרטיס מסך (עשיתי disable איפה שהיה כתוב ATI 4800 SERIES) עשיתי ריסטרט והבעיה לא נעלמה. האם באמת ככה מבטלים את כרטיס המסך או שצריך להוציא אותו פיזית או בכלל דרך הBIOS. והאם צריך לאפשר את הכרטיס המובנה באותו הרגע או שהוא מופעל כבר? והאם יכול להיות שהמובנה בעצם הגורם ל…

9. Started by danielbarki,

פירמטתי את המחשב ועכשיו יש לי windows 7 32 bit הכל עבד חלק עד שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך שהורדתי מהאתר של החברה, היה צריך לעשות ריסטרט, עשיתי, ועכשיו זה נתקע כל פעם על הרקע של השולחן עבודה, אבל אין אייקונים או את החלק של ה"התחל" פשוט נתקע על המסך פתיחה, ואני לא מצליח למחוק בסייף מוד קופצת לי שגיאה שאי אפשר לפתוח את הווינדוס אינסטולר בסייף מוד אז אי אפשר למחוק... *הייתה לי אותה בעיה עם windows 7 64 bit שניסיתי להתקין. *זה נראה לי יותר בעיית חומרה ולכן לא פירסמתי בפורום תוכנה... הורדתי דרייברים ממקורות שונים ומסתבר שהבעיה היא לא בדרייבר! מישהו יכול להציל אותי? אני נואש.

10. היי לפניי שבוע היו ברחוב שלי הרבה הפסקות חשמל לחלקיק השניה , זה גרם למחשב להכבות כל הזמן , אבל לאחר שהחשמל חזר המחשב לא נידלק אוטמטי , בסוף החלטתי לנתק את כבל המתח מהמחשב , אבל כל הפסקות החשמל האלו קצת קילקלו את הנתב האלחוטי שלי, פשוט מההירות הגלישה ירדה , הזמנתי טכנאי של בזק והוא החליף לי נתב חדש , כי הוא טען שברקים או בעיות כאלו של הפסקות חשמל הרסו את הנתב האלחוטי , עכשיו אני מודאג מה לגביי המחשב שלי, האם זה גם קצת קילקל את המחשב, לכן אני מבקש מימכם אם יש תוכנה כזו שתבדוק טוב את תקינות לוח האם+ המעבדץ בתודה רוני

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by itamariluz,

שלום, יש לי מסך של BENQ דגם FP92W יש לי אותו כבר שנתיים וחצי, הוא דלוק כל היום וכשאני לא על המחשב אני מכבה אותו היום באמצע גלישה באינטרנט המסך החשיך טיפה, אחרי שניה החשיך עוד קצת וככה תוך כמה שניות הוא מחשיך שלא ניתן לראות כלום, זאת אומרת אני יכול לראות אם אני ממש מאמץ את העיניים ומתקרב עד כדי נגיעה במסך עם העין כדי לראות משהו כשזה קרה כיביתי את המסך והדלקתי שוב, זה עבד לשניה טוב ואז שוב החשיך ניסיתי לחבר למחשב אחר וזה אותה הבעיה לפני שזה מחשיך קופץ פופ אם וכתוב NONPRESET MODE מה יכול להיות מקור הבעיה ולמי כדאי לפנות ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by cold fire,

שלום הלכתי לחבר שלי לעזור לו להתקין וינדוס XP, ניסיתי להתקין לו XP שהיה לו וגם הבאתי עותק אחד צרוב ומקורי(הבאתי גם ויסטה מקורי) בקיצור אני מנסה לעשות BOOT דרך הCD/DVD הוא מראה לי את ההוראה שצריך להקיש על מקש כלשהו כדי להתקין את מערכת ההפעלה הבעיה שלא משנה כמה פעמים אני לוחץ ועל מה אני לוחץ במקלדת הוא פשוט מתעלם מכל ההקשות וזו לא בעיה במקלדת כי נכנסתי לביוס דרכה, דגם של הלוח שלו הוא msi ms 6728 ניסיתי לחפש משהו בביוס שקשור לזה אבל לא מצאתי כלום תודה עריכה: הדיסק קשיח הוא בממשק IDE

13. היי לכם, לפני מספר ימים השתמשתי במחשב והגעתי לניצול מלא של הראם, כלומר 100% על פי מנהל המשימות. בזמן שאני נמצא בניצול המלא (שנמשך כחצי שעה) מיד המוזיקה התחילה להשמיע קירטועים והמסך התמלא בחירבושים ומיד הופיע המסך הכחול. לא הספקתי לתעד את המסך או לקרוא אותו לגמרי, אני זוכר שהיה כתוב משהו על hardware, שזה לא ממש עוזר לנו להסיק מה הבעיה כי זה כל החומרה. אני אציין שהמסך הכחול הזה הופיע מספר פעמים כשאני מביא את המחשב לניצול מלא וגם כן שאני מפעיל את המצב שינה של הויסטה. כל פעם כשאני מפעיל את המצב שינה ומחזיר את המחשב לפעולה הווינדוס נדלק ולאחר כמה דקות או מיד מופיע חרבוש ושוב מסך כחול. לאחר התקלה האחרונה שהתרחשה לפני כמה ימים הכל ניהיה יותר איטי וגם מדי פעם יש תקיעות זריזות (מ…

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  14. הסיפור קצת מוזר וארוך אני אנסה לנסח אותו הכי טוב שאני יכול. יש לי שני מחשבים, אחד ממש ממש ממש ישן, מעבד סלרון, 256MB זיכרון, 40 גיגה הארדיסק, geforce 2 mx400 בקיצור גרוטה שלא שווה אגורה. הבעיה במחשב הזה היא שלפני חודש בערך ראיתי פסים על המסך, ואז המחשב קפא ועשה ריסט. ידעתי שזה כנראה הכרטיס מסך ואז לקחתי את הכרטיס מסך מהמחשב החדש יותר (geforce 6800GT) וחיברתי למחשב הישן יותר. ואז הווינדוס עלה והכל היה בסדר אבל בערך חצי דקה אחרי שהווינדוס עולה הוא עושה ריסט. קבוע. במחשב השני, AMD 3500, זיכרון 512MB, 40 גיגה הארדיסק, geforce 6800GT. הבעיות במחשב הזה היו, 1. שחיברתי אותו למסך המסך לא זיהה את הכרטיס והמסך כתוצאה מזה לא עלה. אבל שלקחתי אותו למעבדה הוא חיבר למסך שלו וזה עבד. …

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  15. Started by inrock,

שלום לכולם לפתע אחד הכוננים שלי היה בלתי נגיש וזאת שמזה מספר ימים בזמן אתחול מבוצעת בדיקה אוטומטית של הדיסקים היום ביצעתי סריקת דיסקים+תיקון סקטורים פגומים. וראה איזה פלא לפתע הדיסק הנעלם מזוהה ובנוסף התפנו לי עשרות גיגה בשני כוננים ! למישהו יש הסבר? למה הצטבר זבל על הדיסקים? אני מנקה בתדירות גבוהה האם הדיסק גוסס? האם תוכנה באמת יודעת לתקן סקטורים פגומים? תודה

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  16. Started by Lost Spirit,

מזה שבועיים אני לא יכול לשחק בשום משחק שהוא יותר כבד מtorchlight וגם שם אני חווה פליקרים מדי פעם. הסיפור שלי מתחיל לאחר קבלה של פלטמורמה חדשה: ma785gt-ud3h amd x3 720be 2*2gb patriot ddr3 המערכת שברשותי: corsair 450vx 200gb wd 640gb wd 7800GT ברגע כזה 9800GT שנשלח לבדיקת מעבדה. שללתי בעיית תוכנה בעזרת התקנת דרייברים שונים וכן עד כדי פירמוט מערכת הפעלה. שללתי בעיה של 9800GT בשל העובדה שגם 7800GT עושה לי בעיות דומות, אפילו בCOD4 אשר אותו הוא הריץ פעם בצורה נפלאה. להלן דיונים שלי בעניין לקבלת רקע: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=438457.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=439542.0 אודה לכל עזרה באשר היא. אני פשוט יושב פה עם מחשב משותק מבחינת משחקים :…

17. אתמול קניתי דיסק קשיח חיצוני 1TB של סיגייט (freeagent) הוא פועל מצויין ואני מרוצה ממנו. היום גיליתי שברגע שאני מחבר את האיפון למחשב אני מקבל הודעת שגיאה delayed writing failed משו כזה. בעיקרון זה כאילו פשוט מנתק את הדיסק החיצוני ואז אני מקבל שגיאת קריאה/כתיבה. נסיתי לבדוק אם זה תוכנתי אז העלתי לינוקס במקום ווינדוס, עדיין אותה בעייה, ככה שזה בטוח חומרתי. עדכנתי דריברים, לא עזר. עדכנתי ביוס, לא עזר. הורדתי OC והחזרתי ביוס להגדרות רגילות, לא עזר. אני לא יודע מה לעשות עכשיו. אני מניח שזה בעייה בלוח/USB או שיש סיכוי קטן שזה עניין של חשמל (ספק)שאולי לא מצליח לספק מספיק חשמל לרכיבים אבל אני בספק גדול לגבי זה. מפרט בצד (ראשון) תודה ולילה טוב.

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  18. Started by BloodFist,

מקווה שזהו המקום המתאים לשאלה, אז ככה, האמת שזה קרה כבר לפני יותר מחצי שנה פשוט רק עכשיו יצא לי להתחיל להתעסק עם זה. עידכנתי את הגרסא של הDA ל1.25 ומאותו הרגע העכבר הפסיק לפעול, כלומר בתוכנה עצמה של העכבר מופיע העכבר כאילו הוא מחובר, אך הוא לא מגיב, ואי אפשר לעשות בו כל שימוש. קראתי באינטרנט בפורומים בחו"ל על תקלות כאלה שהעכבר כביכול "מת" אבל ישנה דרך לסדר אותו, רק שבשום מקום לא הצלחתי למצוא תשובה איך לסדר אותו. שלחתי בנוסף להודעה פה הודעה גם לתמיכה של RAZER בתקווה להצליח לפתור את הבעיה. תודה מראש לכל מי שיעזור\ינסה לעזור.

19. התקנתי למישהו ווינדוס xp פרו ויש לו לוח אם של abit מדגם lg 95c התקנתי לו את הדרייבר של הקול דרך דיסק הדרייבר, הותקן אבל אין קול .... הסרתי אותו ניסיתי שוב ושוב ואין קול.... הורדתי מהאינטרנט את הדרייבר הכי עדכני שיש והוא נותן הודעת שגיאה שההתקנה נכשלה. מה עושים במצב כזה ?? אתם חייבים לעזור לא להיוות אדישים בבקשה

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  20. Started by bmor,

שלום, לוח אם: Gigabyte GA-Ep45c-ds3r גירסא אחרונה (F6a). זכרונות: g.skill 2X2 GB DDRII CL5-5-5-15 1066MHZ מעבד: QUAD 9660 INTEL בלוח אם יש 4 סלוטים של DDRII ו 2 DDRIII. קניתי אותם לפני כמה ימים ומאז התחילו הבעיות, חיברתי את שתיהם, הגדרתי וולטאג' לפי מה שהיצרן מבקש ועוד הגדרות ידניות נוספות שראיתי בכל מיני אתרים. ניסיתי הרבה הגדרות שונות ומשונות שחלקם אפילו גרמו למחשב שלי לא לעלות וחלקם גרמו למחשב לעלות, להכנס לווידוס (7) ואחרי כמה דקות מסכים כחולים וריסט. לאחר מכן אמרתי נבודד את הבעיה, שמתי ISO של MEMTEST86 על CD והרצתי על 3 סלוטים מתוך 4 של הDDRII כל זכרון בנפרד, בכל השלושה סלוטים קיבלתי שגיאות ישר איך שה-MEMTEST עלה. אבל יש צדיק אחד בסדום, הסלוט הרביעי. - בדקתי עליו את …

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  21. Started by ^pb^,

יש לי אמפי מסוג Sansa Fuse, ולאחרונה התגלתה איתו בעיה מוזרה. כל פעם שאני מחבר את המכשיר למחשב, ברגע שהמכשיר משתנה למצב Connected - המחשב מקבל קצר ומנסה להפעיל עצמו מחדש - אך התהליך חוזר על עצמו בכל 2-3 שניות, עד שאני מנתק את המכשיר מהUSB. * המכשיר עצמו לא נראה מקולקל. * ניסיתי מספר יציאות USB באותו מחשב - התוצאה זהה. * ניסיתי להשתמש באותו הכבל ובאותו המכשיר במחשב אחר - שם הכל עובד כמו שצריך. * מכשירים אחרים דווקא כן עובדים עם הUSB, כמו המקלדת, העכבר וכבל Mini-USB. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  22. מחשב חדש בין חודשיים בין הזכרונות יש 4 לדים 2 השמאליים צבע ירוק לאחריו מספר 3 צהוב לד מספר 4 אדום המחשב עולה ללא שום ציפצוף אינו מאפשר לכבות או לעשות RESET כיבוי אפשרי רק באמצעות ניתוק מהחשמל הוצאתי את הזכרונות והחזרתי ניתקתי את הכונן קשיח והצורב הכול לשווא מה עושים-תודה רבה נעם

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  23. הבעיה בכותרת. אשמח לתשובה ממה הדבר נגרם. תודה

24. Started by sby333,

היי... פרימטתי את כונן C...וכעת אינני יכול לגשת לכונן D. מופיעה לי השגיאה: "אין גישה אל D, הגישה נדתחה" האם זו בעיה של הרשאות?, אם כן מה עלי לעשות על מנת לסדר זאת? האם יש צורך באתחול הכונן ? אם כן איך אני יכול לגבות אותו לפני האתחול? אשמח לעזרתכם בנושא, תודה

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  25. Started by dragon772,

זה התחיל שהמחשב נתקע פתאום עשיתי ריסט אבל לאחר מכן לא ראו כלום במסך, לאחר כמה דקות כן ראו שהדלקתי את המחשב אבל הכל היה מעוות היה ברור שזה כרטיס המסך שעושה בעיות, אז פתחתי תמחשב וניסיתי להוציא אותו ולנקות אותו אך לא היה ניתן להוציא אותו כאילו הוא מולחם לסלוט של הלוח, לבסוף הצלחתי להוציא את הכרטיס מסך לנקות ולהחזיר ומאז שאני מדליק תמחשב לא רואים כלום במסך ויש צפצוף ארוך ו 2 צפצופים קצרים בעת פתיחת המחשב , בדקתי וגיליתי שזאת התראה על בעיה בכרטיס מסך, פתחתי תמחשב שוב הוצאתי תכרטיס מסך והחלפתי בכרטיס אחר שקיבלתי מחבר, אך גם זה לא עבד להפתעתי, נראה לי שיש בעיה בסלוט של הלוח אם תקנו אותי אם אני טועה, עכשיו זה בעיה להשיג לוח של AGP וסוקט של פנטיום 4 לא מצאתי באף חנות שחיפשתי ומחש…

דיונים חדשים בפורומים