עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by LaCostE,

אני מעוניים לקנות מחשב במפרטי מחשב ראיתי מפרטים עד SLI, ואמרו לי שבשביל זה צריך ספק טוב ( יקר :פ). אז מה יהיו הסימנים של זה ואיך זה מתבטא?

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  2. Started by Conroe,

אני רוצה להחליף דרייברים לכרטיס מסך שלי ובשביל לעשות את זה אני גם צריך להיכנס למצב בטוח (סייף מוד - Safe Mode ). איך? ???

3. לפני כחודש נשפך מעט מים על המחשב. מאז הוא תמיד תקוע על מסך הלוח אם של gigabyte כאשר המקלדת לא מגיבה. ניסיתי: חיבורים אחרים מקלדות שונות הוצאת שעון ביוס, החלפת סוללה איפוס ביוס עם הפינים הוצאת הספק כוח והחזרה הוצאת כרטיס מסך בקיצור וויתרתי ואשמח להמלצה על מקום טוב שאדע לתקן או להחליף את החלק התקול (כנראה לוח אם..) הלוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  4. Started by ovad1,

שלום רב, אני משתמש ב WIN 10 במחשב נייד , ברשותי שני יוזרים , מעוניין לבטל את סיסמת הכניסה כאשר אני עובר מיוזר ליוזר , איך מבצעים זאת ? אדגיש ואומר, כאשר אני נכנס לכל אחד מהיוזרים לאחר RESTART למחשב , לא נדרשת סיסמא , רק במעבר בין יוזרים ואת זה אני רוצה לבטל. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  5. Started by Guarding angel,

הלוח שבחתימה אם אני לא טועה הוא עד 400MHZ אז השאלה שלי היא אם אני לוקח 2 כרטיסים של 512\400MHZ האם הוא יספוג אותם או לא יקבל אותם?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  6. Started by Twisted,

שלום ! יש לי בעיה כשאני מנסה לחבר שני HDD's של חברת SEAGATE ללוח של ABIT ISE7 אממ ניסיתי גם עם בקר RAID וזה לא עולה הבעיה שלי היא כשאני מחבר את שניהם ביחד הוא רושם לי ב STARTUP BOOT DISK FAILED PLEASE INSERT SYSTEM DISK אן משו בסיגנון אפשר עזרה בבקשה? תודה מראש

7. Started by yoman.etzur,

עדכנתי את המשחק וגם לפני שעדכנתי אותו המשחק לא מתחבר למולטיפלייר הוא רושם error syncing modelsאותו משחק עובד בפלייסטיישן של חבר אחרניסיתי דרך משתמש אמריקאי ניסיתי גירסה ארופאית או אמריקאית לא עובד שיניתי דיאנאס בנטוויזן מתחבר תמיד לרשת של סוני אבל לא למשחק למה לחבר שלי זה כן עובד?!

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  8. Started by someone,

המצב הוא כזה, עד עכשיו היה לי שתי סטיקים של 256MB DDR 266, היום קניתי סטיק נוסף של 512MB DDR 400. יש לי שלושה סלוטים בלוח אם, הבעיה היא שמשום מה, כל פעם שאני מחבר את שלושת הסטיקים ביחד המחשב עולה, אבל נתקע ממש ממש מהר ומכבה את עצמו. שאני מעלה אותו בSAFE MODE אין בעיה, ושאני שם את הסטיקים בואריציות שונות (כל פעם סטיק או שתיים אחרים, בסלוטים שונים) אין בעייה.. אז למישהו יש רעיון מה כן יכולה להיות הבעייה? הלוח שלי הוא ABIT NF7-S2. קראתי את זה באתר שלהם: Memory Three 184-pin DIMM sockets Supports 2 DIMM Un-buffered DDR 400 (Max. 2 GB) Supports 3 DIMM Un-buffered DDR 333 (Max. 3 GB) זה קשור איכשהו? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  9. Started by eyal00,

שלום, ברשותי מחשב P4 3GHZ ,זכרון 2X1G SAMSUNG DDR2,כרטיס מסך 7600GT לוח אם MSI 915G ספק כח HEC 300W הארד דיסק SAMSUNG 80G לאחר יום כיפור שהמחשב היה מכובה חדל המחשב מלעבוד כאשר המחשב עובד והמסך לא קורא אותו. הוחלפו: מסך, כרטיס מסך, ספק וזיכרון - לא פתר תקלה. בנוסף נעשה איפוס ביוס המחשב עבד לפני זה מצויין ולא היה סימנים לתקלה. תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  10. שמעו, אני מפעיל את המחשב ושזה טוען לי את הווינדוס פתאום זה מראה לי מסך כחול קטן כזה ועושה ריסטרט לא עשיתי OC מה לעשות אבל נכנתי לביוס בלי לשנות כלום עשיתי גם DEFULT SETTING אני מאוד מתעניין ב-OC נכנסתי לביוס לראות איך זה נראה ולתכן את ה-OC שלי עשיתי אפילו בדיקת OCCT לפני כן והכל היה תקין זה קורה מתי שיש קו ורושום WINDOWS XP ואז זה טוען

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  11. ניסיתי לעשות לפי אחד המדריכים באתר-פירקתי ספק כוח מקולקל-לקחתי את המאוור שלו וחיברתי לחיבור הדיסקטים-חשפתי ליפטי-וסגרתי עם איזולירבנד וסלוטייפ,חיברתי ללוח האם-בהתחלה -חיברתי את המחשב לחשמל בלבד,בהתחלה לא עבד,ניסיתי להעביר ליציאה אחרת -גם לא עבד,בסוף ניסיתי לשים את המאוור רק על שניים מתוך שלושת הפינים-ככה שרק השניים שצריך יהיו מחוברים-וזה עבד. סגרתי-הרכבתי את המאוורר על הפאנל הצידי של המארז-סגרתי את המארז-הכל יפה-חיברתי לחשמל,לעכבר מקלדת ומסך-המסך לא נדלק-העכבר עושה רושם שמקבל חשמל-אבל המקלדת גם היא לא מראה סימני חיים(הנוריות שלה אינן עובדות-הקאפס הנאם והסקרול לוקים). אני מבין שאין לכם אחריות לתוצאות המדריכים שלכם-אבל אני אשמח לעזרה. לדעתי או שקיצרתי איכשהו את הלוח אם או ש…

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  12. Started by RoiCohen,

ברגע זה חזרתי מהחנות עם מחשב חדש עם מפרט מפלצתי, חיברתי אותו להכל, כולל המסך (שעבד מעולה אתמול, עם המחשב הקודם), הדלקתי, ו... המסך נותן לי אות של No Signal. המחשב נדלק בסדר גמור, והכל עולה כרגיל, אם לסמוך על הצלילים שבוקעים מהרמקולים, אבל אין שום תמונה. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  13. Started by yosda-boy,

שלום רב, יש לי מסך:Flatron l1953tr, וכל פעם כאשר אני משחק רק במשחק The Godfather 2 המסך נסגר וכתוב:Power Saving Mode. חשוב להגיד שהמחשב נשאר פתוח, רק המסך נסגר. אז נכנסתי להגדרות של המסך ועשיתי שם על כל הדברים הקשורים לסגירת המסך Never (כמו שפעם אמרו לי בפורום). זה עזר לי בחלק מהמשחקים, אך ב-The Godfather 2 זה לא עזר. אשמח לדעת אם יש איזה דרך לתקן את זה? (אני לא בטוח שזה הפורם המתאים אם לא אז אני מצטער).

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  14. Started by avidan28,

שלום יש לי קרוב מישפחה שיש לו מחשב פנטיום 4 מבוסס על הלוח שכתוב בכותרת בעבר שאלתי על הלוח עכשיו יש לי שאלה על דואל צאנל שלא עובד משום מה. לפי CPU Z אלה הזיכרונות שיש לו אחד מהם חדש לפני יומיים הישן : PC2 4300 נותן 266 מהצ החדש : PC2 5300 נותן 333 מגצ הבעיה שהתוכנה מזהה אותם ב single chanel ולא dual Chanel אני יודע שהתדירות השונה קובעת פה משהו אבל איך אפשר בכל לכפות עליהם "לעבוד יחד" לפי עולם המחשבים הנמוך ביותר קובע.אז איך פה זה לא משפיע? ניסיתי בביוס להגדיר ידנית ובכל זאת עדיין single chanel תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by arche,

שלום לכולם. יש לי בעיה מחשב נדלק, עובד אבל לא מראה כלום. וגם לBIOS לא נכנס, אין כלום, מסך שחור. מה זה יכול להיות :s05: דחוף עזרה תודה מראש

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  16. היי, הווינדוס מודיע לי מידי פעם בזמן משחקים שכרטיס המסך התחמם יותר מידי וסוגר את המשחק. הכרטיס מגיע עפי catalyst של ATI לכ 75 מעלות. ובכל מקרה ברור שדיי חם במארז. אני תוהה עם המארז המאווררים והספק שיש לי מספיקים לחומרה ואם יש צורך להחליף / לשנות משהו. המעבד מחובר למאוורר thermaltake v1, בנוסף יש במארז שני מאווררים של 12'' יש לי חמישה HDD WD SATA בגדלים שונים, כרטיס מסך saphire readon 1950pro, ספק כח enermax liberty 400w מארז CI-6A19 HEC המלצות?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  17. Started by Anonymous1,

שלום, בחוברת הלוח מצוין על חיבור USB מרגליים בלוח לחלק האחורי ואין חיבור וציון לחיבור ל USB קדמי, חיבור זה משמש גם ל USB קדמי? תודה.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  18. Started by Master17p,

שלום לכולם, קניתי אתמול כרטיס מסך חדש, ויש לי בעיה מסויימת: יש לי בעיה עם משחק מסויים (לא ניסיתי משחקים אחרים, כי אין לי משחק נוסף על המחשב..) כאשר אני מנסה להעלות את המשחק, מופיע לי השגיאה שתוכלו לראות בתמונה המצורפת.. כשאני נכנס להגדרות של המשחק, הוא מראה לי בעיה כלשהי בכרטיס מסך.. כמו שתוכלו לראות, הכרטיס מסך מספיק חזק [מספיק ביותר ] בכדי להריץ את המשחק.. התקנתי דרייברים עדכניים, ויש לי וינדוס 7 32ביט.. אשמח לפתרון בבקשה.. תודה רבה, נאור.

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  19. Started by מוטי יאיר,

שלום לכולם, יש לי בעייה מוזרה בתצוגה: פתאום אני רואה את התצוגה לא חלקה, ז"א כאילו לא על 32 BIT אלא פחות למרות שזה מוגדר אצלי על 32 BIT. ניסיתי להעלות משחק או לנגן סרט ורואים ממש גרוע. מה שמוזר הוא שבדקי וכל הדרייברים מותקנים, יש לי כרטיס מסך ראדאון 9200 והוא מותקן. פעם היתה לי את הבעייה הזאת (עוד לפני שהיה לי כרטיס מסך חיצוני אלא רק מובנה) וזה הסתדר מאליו, איך שהוא. זה ממש מפריע לי. אני רואה את התמונה של הלוח בקרה כאילו ללא איכות ממש אפשר לראות את הפיקסלים של התמונה (כאילו לוקחים את התמונה ומגדילים אותה "בצייר" אפשר לראות אותם בבודדים) וגם מוזר שבתמונת המסך רואים את זה בקטע מסויים ואם אני בא להחליף את התמונה הזאת דרך הגדרות תצוגה (שם ניתן לראות את התמונה שאני רוצה בקטן) א…

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  20. Started by swisaavi,

המפרט שלי בצד.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  21. מה יכולה להיות הסיבה? כשהתקנתי XP או 2000 כל אחד מההתקנות קפאה בשלב זה או אחר ואילו 98 עברה חלק אבל כשהוא עולה הוא מעדכן קבצי מערכת וקופא במקום בעוד שבמצב בטוח הוא עובד מצויין... חשבתי לעדכן ביוס ללוח האם אבל אני לא מצליח להתקין סיסופט סנדרה במצב בטוח בשביל לדעת איזה לוח זה... (אין עליו שום פרטים מזהים...) מישהו יכול לעזור לי לפענח את זה?

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  22. Started by tombraider2003,

שלום אנשים מי יכול לעזור לי אני מחפש קובץ בשם IRDA.SYS עבור התקן אינפרא אדום אני לא מוצא את קובץ הזה דם בדרייבר וגם בדיסק של XP מי שיכול לימצוא ולישלוח לי אותו ל אי מיי שלי אודה לו מאוד looklkn@hotmail.com icq 157969151

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  23. Started by panda00,

שלום, לפני מספר חודשים רכשתי כרטיס מסך - Gigabyte GTX560 TI 1G הוא עבד טוב לכמה שבועות ולאחר מכן נאלצתי לפרמט את המחשב עקב תקלות. כשהתקנתי אותו מחדש הוא עבד טוב אבל עם פיקסיליזציה קטנה בתצוגת תמונות שחשבתי שתעבור, והיא לא. אחרי תקופה המחשב התחיל לשלוח לי הודעות כל כמה זמן שמנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה, זה מתלווה גם עם כיבוי/השחרת המסך לכמה שניות וחזרה למסך התצוגה הרגיל עם זמן תגובה איטי עד שהוא מתאפס על עצמו. בהתחלה זה קרה רק כאשר השתמשתי בתוכנות כמו פוטושופ/אילוסטריטור אבל אחר כך אפילו בנסיון לגלוש באתרי אינטרנט. נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את העידכוני גירסא הכי חדשים ו... כלום. אתמול החלטתי להסיר טוטאלית את הכרטיס מהמחשב ולהעלות אותו שוב, בשביל …

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  24. Started by dor0510,

שלום לכולם, לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות בעיות עם USB. כלומר: אם אני מחבר התקן USB כלשהו למחשב, הוא לא מזהה אותו או שמזהה אותו בצורה חלקית ולא נותן לו להפתח. לדוגמה: אני לא יכול לחבר ולהשתמש בדיסק און קי או לחילופין להוריד תמונות מהמצלמה. השבוע המחשב גם טען שדיסק DVD שהכיל תמונות לא תקין, למרות שכשניסיתי את הדיסק במחשב אחר הכל היה בסדר. האם זאת בעיית תוכנה או חומרה? רעיונות? תודה, דור

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  25. Started by bg1987,

חזרתי היום מהצבא, וכשהדלקתי את המחשב שלי המסך שלי (dell E248WFP) עבר מיד לPOWER SAVE, (אין אות מהכ. מסך) זה קרה לי כבר פעם, וכל מה שלקח זה ריסט והמחשב חזר לעבודה רגילה. הפעם שום דבר לא עזר, ניסיתי להחליף חיבורים, לחבר אותו לטלויזיה (בVGA) להעביר לסלוט אחר. שום דבר. ניסיתי את ה 9800GT מהמחשב של אחותי והמחשב עובד פיקס. לצערי אין לי מחשב אחר (שיש לו ספק חזק מספיק) לנסות את 4870 עליו. הלדים של הכרטיס מהבהים בהדלקה בצורה תקינה. האם יש לכם הצעות איך לתקן, או שצריך לשלוח למעבדה? תודה רבה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים