עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by piniz,

אין לי ממש מושג איך זה קרה.. אני לא יודע איך לתקן את זה אפילו אם אפשרי בכלל

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  2. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, בזמן האחרון אני עד לתופעה מוזרה במחשבי, כל ישום שאני פותח(Thunderbird,WINAMP,FIREFOX), לוקח לו כמה שניות כדי להעלות ולהפתח. יש לי 768 זיכרון, AMD 1800. לא נראה לי שהבעיות נגרמות מזה שהמחשב לא הכי חדש. האם ישנה אפשרות שזה בגלל ההארד דיסק? MAXTOR 60GB מלפני שלוש שנים? תודה.

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  3. Started by Guarding angel,

הלוח שבחתימה אם אני לא טועה הוא עד 400MHZ אז השאלה שלי היא אם אני לוקח 2 כרטיסים של 512\400MHZ האם הוא יספוג אותם או לא יקבל אותם?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  4. Started by someone,

המצב הוא כזה, עד עכשיו היה לי שתי סטיקים של 256MB DDR 266, היום קניתי סטיק נוסף של 512MB DDR 400. יש לי שלושה סלוטים בלוח אם, הבעיה היא שמשום מה, כל פעם שאני מחבר את שלושת הסטיקים ביחד המחשב עולה, אבל נתקע ממש ממש מהר ומכבה את עצמו. שאני מעלה אותו בSAFE MODE אין בעיה, ושאני שם את הסטיקים בואריציות שונות (כל פעם סטיק או שתיים אחרים, בסלוטים שונים) אין בעייה.. אז למישהו יש רעיון מה כן יכולה להיות הבעייה? הלוח שלי הוא ABIT NF7-S2. קראתי את זה באתר שלהם: Memory Three 184-pin DIMM sockets Supports 2 DIMM Un-buffered DDR 400 (Max. 2 GB) Supports 3 DIMM Un-buffered DDR 333 (Max. 3 GB) זה קשור איכשהו? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  5. Started by Lirux,

כשאני בודק כמה מקום יש לי במחיצה שלי D... זה מה שזה מראה לי: 93 ג'יגה בשימוש... אבל כשאני נכנס לתוך הכונן ומסמן את כל הקבצים (כולל נסתרים) הוא רושם שרק 60 ומשהו בשימוש... לאן הלכו לי כמעט 30 ג'יגה?!!

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  6. Started by vAnN,

תראו תAUX ותראו ל-GPU הAUX יושב על ממוצע 97~99 איך אני פאקינג מתקן את זה? (כן עשיתי עם שואב אבק והכל בלאט..) וכן!! המאוורר עובד!! מה שנגרם מיזה - המחשב מתחיל לעבוד לאט לאחר ככמה דקות לאחר זמן ההלדקה כשאתה עושה ריסטרט הוא נכבה, וכשאתה מנסה להדליק צריך לחכות 5 דקות עד שיידלק .. WTF למי יש הצעות!?

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  7. Started by rc_p,

יש לי מעבד P4 2.8 Presscot, LGA 775, נשבר לי כנף אחד, באיסטרוניקס אין. מה עושים? מדובר במעבד עם המאוורר העגול הגדול זה שמגיע בBOX, איפה אפשר להשיג?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  8. Started by hitman13,

מי יכול לעזור קניתי את הגויסטיק של לוגיטק מישהו יודע איך אפשר להפעיל אותו בPC רגיל הגויסטיק מיועד לPS2 מגיע עם חיבור USB

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי מחשב של HP והוא הגיע עם מערכת הפעלה של ויסטה ואני רוצה לבצע הסבה של מערכת ההפעלה ל-XP אבל ברגע שההתקנה של ה-XP מסיימת להעתיק את הקבצים של ה-SETUP המחשב קורס ומראה לי הודעת שגיאה של חומרה (מסך כחול), אני יודע שיש אפשרות לשנות הגדרות ב-BIOS של המחשב בכדיי שההתקנה תוכל לזהות את ה-HD אבל הבעייה היא שאני לא יודע איפה למצוא את ההגדרה הזאת אני מבקש עזרה בנושא כי אני כבר לא יודע מה לעשות בנידון. תודה מראש לכולם,

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  10. כשאני רואה סרטונים ביוטיוב בעיקר זה לפתע נתקע לכמה שניות , וכל המסך וורוד . כעין התנגשו חומרה או משהו ... ואחרי 3 שניות זה משתחרר ורושם למטה בבועה בצד שמאל מנהל התקן הפסיק לפעול וביצע שחזור בהצלחה .... מה זה ? זה מחשב חדש כולה שבוע וכל הדרייברים מותתקנים כמו שצריך ומעודכנים . עזרה !! זה הכרטיס : NVIDIA GeForce GTX 560 Ti

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  11. Started by udi,

שלום בזמן האחרון כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש הוא אומר שהוא הפעיל מחדש את הBIOS למצב של " דיפולט " והמחשב במהלך העלת ה WINXP עושה ריסט ולא מצליחל לעלות את ה WIN כמו כן אני לא יודע עד כמה זה חשוב הBIOS עצמו מתאפס זאת אומרת שהשעון של המערכת מתאפס גם כן . שאלתי היא האם הבעיה היא עם הבטריה שעל לוח האם { שאותה החלפתי לפני יומיים בחדשה } או עם ספק הכוח עצמו תודה על העזרה מראש

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  12. Started by nsigns,

קניתי מחשב חדש וכל פעם שהCD קורא (מסתובב כאילו) גם בDVD כל אורך ההתקנה המחשב נעשה איטי אפילו המוזיקה מתחילה לנגן לאט ח ולא אמורה להיות בעיה למחשב... E6300 2G זיכרון צורב DVD : LiteOn LH-20A1H * ההארד דיסק מחובר בSATA והכונן מחובר בIDE מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי בעייה להפעיל משחק מסויים, עכשיו כשבדקתי בפורומים של המשחק נראה כי אני לא היחיד. הרבה אנשים פתרו בעייה זו עם עידכון הדריברים, אמרתי אני יעדכן גם כן. ראיתי שב FIXES ISSUES היה רשום שטופלה בעייה הקשורה להרצת משחקים. עידכנתי את הכרטיס מסך. עכשיו כשבדקתי את הדריברים של הביוס, אני רואה ש: Video BIOS Date: 21/10/05 ו System BIOS Date: 13/11/06 יכול להיות מצב שהדריברים של ה VIDEO בהפרש של מעל לשנה מהדריברים הרגילים? עכשיו כשניסיתי לעשות עידכון לביוס (Phoenix) ראיתי שהם לא נותנים אפשרות כזו, ומפנים אותך לאתר שיעזור לך לעדכן את הביוס - תמורת 30$. ביזיון. מישהו יכול להפנות אותי לדריברים של הביוס הנ"ל ? והאם נראה לכם שעידכון והביוס יכול לפתור את הבעייה עם הרצת המשחק…

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  14. שלום, לאחרונה מאורר המארז האחורי שלי התחיל לעשות רעשים אז קניתי מאורר חדש. המאורר הישן היה מחובר לספק, המאורר החדש לעומת זאת הגיע עם חיבור מתאים ללוח אם. הבעיה היא שכאשר חיברתי את המאורר החדש ללוח אם (חיבור 3 פינים, לוח - ASUS P5L-VM) המחשב לא עלה בפעם הראשונה ולאחר כמה נסיונות הגיע לווינוס ועף למסך הכחול שם היה כתוב שחומרה חדשה כנראה יוצרת שגיאה. אז קניתי מתאם כדי שאוכל לחבר את המאורר לספק כוח, ואז המאורר הסתובב בסל"ד נמוך מאוד, לא כמו כאשר חיברתי אותו ללוח.. לסיכום: מאורר מחובר ללוח אם ועובד בסל"ד ראוי אבל המחשב לא מתפקד או- מאורר מחובר לספק, עובד בסל"ד נמוך מאוד והמחשב מתפקד מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  15. Started by stingeR-,

יש לי לוח Pcpartner P3 Socket 370 עם צ'יפסט Via Apollo Pro Plus ועל הלוח מעבד 500MHZ קופרמיין עם באס 100, קיבלתי מחבר מעבד 866/133/1.7V יענו 866MHZ עם באס 133 על 1.7V, הלוח שברשותי תומך 133FSB ויש לי שלושה סטיקים של SDRAM PC133 128MB שלושתם פועלים ביחד עם ה500MHZ, שמתי את ה866 בלוח ואין פוסט בכלל, עכשיו המעבד בטוח תקין 200אחוז, האם עידכון ביוס יעזור לבטח?, או שזה יכול להיות גם משהו אחר?

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  16. אז ככה אני יפרט לכם את המפרט שלי ואז תבעיה.. מעבד : Core i5 750 זיכרונות 2x4GB G.Skill 1333mhrz כרטיס מסך HD5850 2GB ווינדוס 7 הבעיה: המחשב בזמן שהוא מכובה זמן ממושך ואז אני מדליק אותו, בזמן שהמערכת הפעלה כבר עלתה והיישומים נטענים[באמצע העליה שלהם - בום המחשב נופל ניסיתי להתקין ווינדוס מספר פעמים והבעיה לא נפתרה, [הATI אף פעם לא עולה במצב שהמחשב עולה! זה נראה שהוא בא לעלות אז הוא פשוט נופל] לאחר שאני מוציא את השקע מהמחשב ומנסה להדליק ואז מחזיר ומדליק את המחשב, הבעיה נעלמת אבל חוזרת לאחר שאני מכבה את המחשב שוב לאחר זמן ממושך... אנא הציעו לי דרכים לפתירת הבעיה אני ממש כבר לא יודע מה הולך לי במחשב :]

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  17. קניתי זיכרון מארה"ב 512mbשל PQI DDR400 www.pqimemory.com הזכרון הוא DS הלוח אם שלי הוא Gigabyte K8NSC-939 הרכבתי הכל המעבד Athlon 64 bit 3000 וכ'ו רק שבאתי להרכיב את הזכרון המחשב נתקל בקשיים להידלק לפעמים עם צפצופים החלפתי מיקום בלי צפצופים אבל המסך לא נדלק כל מיני בעיות שונות עד ששמתי שבב One Sided פשוט 128 MB והפלא ופלא הוא עובד מצוין האם יש בעיה לשים סטיקים של DS על לוחות כאלו כי לפי הספר של הלוח אם רשום שלא ...

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  18. שלומות, לא מזמן הגיע אלי מחשבי החדש , ושרציתי לעדכן דרייברים (CATALYST 3.10), הוא נתקע בהתקנה של הלוח בקרה ופשוט דילג עליו (זה נתן הודעת שגיאה שיש בעיה עם שם קובץ משהו...), והדרייברים פועלים מצויין אבל אין לי לוח בקרה. ניסיתי למחוק ולהתקין אבל זה עושה אותה הודעה שגיאה שיש בעיה עם שם קובץ. מה לעשות ? :-\

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by pinkyzaq,

קניתי מחשב חדש אתמול והתקנתי וינדוס ועשיתי UPDATE לכרטיסי מסך גם באתר . הורדתי CRYSIS2 וCRYSIS WARHEAD ובCRYSIS 2 המשחק פועל לי בדיוק כמו שפעל לי על GTX8800 וCRYSIS WARHEAD נתקע לי בצורה נוראה בכלל לא זז, כתוב לי 50 FPS 40FPS 30 FPS וזה נתקע בצורה שזה לא אמור להתקע אפילו בFPS כזה.. פתאום זה מהר פתאום זה לא זז בכלל , או כל פעם שיורים זה נתקע ל2 שניות ואז פועל וזה לא נראה לי משהו רגיל נראה לי בעיה בהתקנה או במשהו כזה .. עכשיו הורדתי GPU-Z לבדוק אם 2 הכרטיסים שלי פועלים וגם עשיתי בדיקה ב 3DMARK 11 והבדיקה הייתה ממש איטית באחד מהם קיבלתי 8 FPS ובכלל ראו ממש ממש גרוע ולא כמו שצריך לראות. וגם לקחתי כמה SCREENSHOT מהGPU-Z שאולי זה יעזור לכם להגיד לי אם הCF פועל או מה הבעיה. לפני…

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  20. מה יכולה להיות הסיבה? כשהתקנתי XP או 2000 כל אחד מההתקנות קפאה בשלב זה או אחר ואילו 98 עברה חלק אבל כשהוא עולה הוא מעדכן קבצי מערכת וקופא במקום בעוד שבמצב בטוח הוא עובד מצויין... חשבתי לעדכן ביוס ללוח האם אבל אני לא מצליח להתקין סיסופט סנדרה במצב בטוח בשביל לדעת איזה לוח זה... (אין עליו שום פרטים מזהים...) מישהו יכול לעזור לי לפענח את זה?

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  21. Started by 111111,

יש לי צורב דיוידי, הבעיה שהוא לא קורא דיסקים של דיוידי. דיסקים רגילים הוא קורא, וברגע שמכניסים דיסק דיוידי היא מתעלם מקיומו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  22. Started by shay tidhar,

קניתי לפני שבוע מחשב זה המפרט: amd 64 bit 3000+ gigabyte GA-K8NS leadtek Gforce 6600gt agp WD 80 gb twinmos 512 הבעיה היא שהוא "קופא" . פעם פעמיים הוא קפא לי בwindows אבל בעיקר בנסיך הפרסי שהוא קופא שם אחרי כמה דקות של משחק תודה

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  23. קיבלתי לפני כמה ימים כרטיס מסך (6600GT) עכשיו הטכנאי שהתקין לי את הכרטיס "שכח" להוסיף מולקס חיבור שמופיע בכרטיס שלי. לכן לפי הצעות שלכם בפורום לפני כשבוע החלטתי לפתוח את המארז ולהתקין את המולקס בעצמי מספק הכוח לכרטיס מסך , אני לא ממש מבין בזה ולכן אני לא יודע אם עשיתי את זה כמו שצריך . למולקס שלי יש רק חיבור אחד חופשי , הוא עובר דרך הכונן CD-ROM וכונן A ועכשיו הכרטיס מסך (זה עלול לגרום בעיה שאני מחר את הכרטיס מסך יחד עם עוד כמה דברים ? ) התקנתי תוכנה והיא מראה בעיה ב וולט בספק הכוח תמונה: מה אתם אומרים יש לי איזשהי בעיה בספק כוח? , כי למשל גם המשחקים נתקעים ( למרות שהם לא צריכים) פעם בכמה שניות לאיזה שנייה , והמחשב מרסט את עצמו לפעמים? עדיף לקחת את זה למשהו שמבין…

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  24. Started by ac1240,

שלום, יש לי מחשב נייד מחברת ACER אתמול הבחנתי שהחיבור חשמל שלו אינו עובד עוד. המחשב עצמו עובד (בעזרת הסוללה - אבל לא ניתן להטעין אותה יותר). ברגע שאני מחבר את החיבור חשמל אל ה-Laptop הנורית שעל השנאי נכבת. נסתי לחבר את המחשב לחשמל ללא הסוללה או להשתמש בשנאי של Laptop אחר שתומך בחיבור זה, אבל זה עדיין לא עובד. *חשוב לציין* שברגע שמחברים ל-Laptop את השנאי (בחיבור עגול קטן בצד) רק אז הנורית שעל השנאי נכבת. לא נראה לי שיש בעיה עם הסוללה של המחשב או אם השנאי כי נסתי לחבר אותו ישירות לחשמל וגם בלי. שוב... המחשב עובד אבל אני לא יכול להטעין אותו, לא נשאר לי עוד הרבה זמן סוללה. משהו יודע במה מדובר? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  25. Started by evy,

שלום יש לי לוח של ABIT IS-7 וחשבתי על לעדכן ביוס..עכשיו יש לי כמה שאלות: במה יועיל לי לעדכן ביוס? מה עלולות להיות הבעיות שיווצרו מכך? ואם אפשר אז תנו לי קישור לעידכון ביוס ואיך עושים את זה

• 3 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.