עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by huckaujy,

שלום יש לי מסך מחשב lg 795ft plus . לאחרונה שטחים שונים על המרקע נראים מטושטשים מה קרה ומה ניתן לעשות האם זה המסך או בעיה בכרטיס מסך? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  2. ברשותי כרטיס מסך geforce fx 5200 nvidia , מערכת הפעלה xp . חיברתי את הכרטיס בחיבור Svideo לטלוויזיה ורואים את מסך המחשב בטלוייזה אך כאשר אני רוצה לראות סרט דרך הנגן (WIN MADIA PLAYER) הצג בטלוייזה מחשיך. איך ניתן לסדר זאת?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  3. Started by Sickp,

פירמטתי עכשיו את הנייד שלי, התקנתי כמה דברים חיוניים.. ותראו את השימוש בראם! (קובץ מצורף) 1.4 ג'יגה על כלום!!! בנייח שלי עם יותר תוכנות פתוחות ברקע ו.. פיירפוקס אני בקושי עובר את הג'יגה.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  4. Started by alonyardeni,

קניתי לוח אם חדש ga-k8n51gmf-rh של GIGABYTE. הכנסתי לו שתי זיכרונות DDR 512 MB שעבדו מצוין בלוח אחר והוא לא עלה... כל זיכרון (מהשניים) שנכנס בנפרד עובד!!!! בכל אחד מ DIMM . ז"א שאין בעיה טכנית ב DIMM או בזיכרוונות כי הם עובדים לחוד. הזיכרונות מסוג KINGSTON DDR CL3 400MHZ לינק לאתר GIGABYTE של הלוח http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2286&ProductName=GA-K8N51GMF-RH בבקשה עזרה

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  5. Started by liel3,

יש לי זיכרון 512MB של KINGSTONE DDR2 ובבדיקה של MEMTEST86 נמצאו שגיאות? 1.האם יכול להיות שבזכרונות חדשים תהיה בעיה? קניתי 2 סטיקים ובשניהם יש שגיאות! 2. האם לתוכנה יש בעיה עם זכרונות מסוג DDR2?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  6. Started by Prpl_H4z3,

יש לי ספק כוח של HEK 420 w כרגע יש לי כרטיס מסך gf7950gt 512 אני רוצה להחליפ אותו ב gf8600gts 256 השאלה היא האם הספק שלי יחזיק מעמד יש לי שני מסילות של 1- 17 אמפר והשני 16 אמפר!!! כמו כן יש לי מעבד דיול קור 2.66 ו 10 מאוורים 3 מהם של זלמן גדולים ..כל השאר קטנים.. 2 ארד דיסקים אם תוכלו לעזור אני מאוד ישמח!!!! תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  7. Started by shaithebest,

שלום רב, יש לי הארדיסק חיצוני של SAMSUNG ואני מחפש בשבילה את תוכנת הBACKUP שמגבה את המחשב אוטומטית מישהו שמע מישהו ראה.?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  8. יש אפשרות שאני יצליח להתקין XP בלי שאני יקנה פלופי חדש?

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  9. Started by KoDkOd,

שלום קיבלתי מחשב חדש,חבירתי אותו בעזרת חיבור RGB ,בהתחלה רואים ואחרי כמה שניות המסך הופך לשחור ולא רואים כלום,שאני נמצא בביוס אז כן רואים אבל ברגע שאני יוצא ומתחיל את הבוט אז כאילו הסיגנל אובד,המחשב ריק ואני מנסה להתקין עליו מערכת הפעלה, איפה הבעיה ? תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  10. http://www.themador.org/view-page-pagenumber-44.htm במקום התמונות אני רואה מלבנים עם איקסים בצד ימין למעלה מישהו יודע למה אני לא מצליח לראות את התמונות ? תודה והמשך יום טוב

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by amitbl,

יש לי את לוח האם Gigabyte K8NS-939 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1858&ModelName=GA-K8NS-939 רציתי לקנות זכרון Kingston hyperX 512MB CL2 DDR400 המוכר בחנות אמר לי שחלק מלוחות האם לא תומכים בCL2 אלא רק עד CL2.5/3, ושכדאי שאני אבדוק קודם אם הלוח שלי תומך בו. חרשתי את האתר של ג'יגה-בייט ואת החוברת של הלוח אם שלי, לא מצאתי שום דבר כזה. נראה לי שהמוכר בחנות לא יודע על מה הוא מדבר (לפי דעתי אם זה DDR1 אז הוא יעבוד על כל לוח אם DDR1... לא? ) האם הלוח שלי יעבוד איתו? בנוסף, אם יש לי שני סטיקים CL2, אחד של קינגסטון ואחד של קורסייר, האם הם יעבדו בדואל צ'אנל למרות שהם מחברות שונות? :s05: בבקשה אני צריך תשובה מהר, אם מישהו…

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  12. Started by qwe_asdf,

היי אני חדש בפורום קניתי מחשב לפני מספר ימים מאייבורי אך הוא כול הזמן עושה לי בלו סקרינים ואז ריסטים ,פירמטתי את המחשב מספר פעמים התקנתי שני סוגי דרייברים ושיניתי את האנטיוירוס מפעם לפעם וזה לא עזר - ככל הנראה זוהי בעיית חומרה. בעייה זו קוראת לי בעיקר כשאני משחק במשחקים כבדים כמו CRYSIS אך גם וראת כאשר אני סתם גולש או שרק הטורנט פתוח ואני בכלל לא על המחשב. מה היא הבעיה? יש אפשרות לתקן אותה? מה אתם ממליצים לעשות? תודה רבה מראש :-)

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  13. Started by neogod,

כאשר אני מתקין את המקודדים XviD-1.1.2-01112006 וxivx for window בזמן שאני צופה בסרטים הצבעים מעוותים (שחור/לבן ,חצי מסך צבעוני, צבעים לא אמיתיים) איך אני יכול להסיר את המקודדים מבלי שישאירו לי שום קבצים על מהחשב ,שמעתי שיש איזה תוכנה מיוחדת לזה אם אינ לא טועה!!! ואיזה מקודדים ממולצים שלא יעשו בעיות ? אני צריך divx xvid ac3 !!!

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  14. קניתי עכבר מעולה מסוג לוגיטק דגם : LX3 העכבר עובד מעולה ורגיש אבל יש לו בעייה חמורה אחת: * הוא לא עובד בגילגול כלפי מעלה של הגלגל(במקום לגלול מעלה הוא מעביר דפים אחורה) בדקתי במחשב אחר והוא עבד מצויין ולא הייתה הבעייה כלומר הבעייה אצלי במחשב, אבל מה היא? ניסיתי להוריד ולהתקין את הדריוור של ה PS2 וגם זה לא עזר בכלום. ניסיתי להסיר את התוכנה שמגיע עם העכבר - גם לא עזר. מה עושים?מישהוא יודע? תודה מראש ביי tangush

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  15. לוח intel 946/945 GZIS (לא זוכר בדיוק) בהדלקת המחשב מוצג הלוגו של אינטל ולאחריו 5-7 קוביות מוצגות בתפזורת על המסך כאשר חלקן מהבהבות. במידה ואני מוציא זיכרונות יש ציפצוף, ניתן להיכנס לתפריט הביוס ע"י לחיצה על F2 אבל מעבר לזה כלום! הוצאתי את הבטריה... לא עזר, הפעלתי במצב restore (ע"י ג'מפר) לא עזר, האם אפשר להגיד שהלוח שבק.

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  16. Started by gurululu,

שלום אנשים, יש לי לפטופ עם כניסת PCMCIA2 ואני מעוניין לרכוש מודם סלולרי שמתחבר בכניסת PCMCIA. האם יתאים לי? תודה מראש (:

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  17. שלום כולם, קניתי מחשב חדש לא מזמן המצוייד בלוח אם Asus p5pl2 עם הלוח אם קיבלתי את התוכנה ASUS PC PROBE II שאיתה אני משתמש לבדוק את הטמפ' במחשב. מאתמול נתקלתי בבעיה מוזרה שכשאר אני משחק אני מקבל מהתוכנה התראה על טמפ' נוכחית של 60 (או קצת יותר) מעלות צלסיוס באיזור המעבד. מיד כשאני ממזער את חלון המשחק הטמפ' צונחת ל35 מעלות פחות או יותר (צניחה של 25 - 30 מעלות ב2 שניות) אני כמעט בטוח שההתראה על חימום יתר היא אינה נכונה , האם אני צודק? אם כן מה גורם לקריאה הלא נכונה הזו? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  18. מחשב נייח שהתחיל להידלק לסירוגין, כאשר נדלק עובד רגיל וכאשר לא נדלק אין סימני חיים כלל, כאילו מנסים להדליק מחשב שלא מחובר לחשמל. בשלושה יימים האחרונים הוא לא נדלק כלל. ניסיתי לסגור מעגל חשמלי עם סיכה לבדוק את ספק הכח והמאוורר כן מתחיל לעבוד, חשבתי אולי ספק הכוח לקראת סוף חייו והוא מצליח להדליק את המאוורר שלו, אבל לא את כל המחשב. מה עוד יכולה להיות הסיבה ואיך ניתן לבדוק?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  19. עשיתי בדיקת memtest86 ל2 זכרונות של GEIL 1333 7-7-7-24 מסתבר שצצות כל מני שגיאות, אך כאשר אני עושה בדיקה זו לכל זיכרון בניפרד (בכל הסלוטים הקיימים) הבדיקה עוברת בהצלחה, גם כמה שעות ברציפות. ממה הדבר יכול לנבוע? בעיית סינכרון בין הזיכרונות? בעיה בלוח אם? בעיה במעבד? הוספתי תמונות של הבדיקות שערכתי בmemtest [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  20. אני חייב אותה לא יודע מאיפה להשיג .

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  21. Started by HwareNewb,

שלום ,לא מזמן קניתי מחשב חדש, המפרט: P4 3.2 GHZ 640 2mb chache MSI 925XE Neo Platinum 1024 DDR2 ATi Radeon X850XT W.D 120GB 7200RPM משום מה, כשאני משחק במשחק כמו בטלפילד 2 יש לי הרבה דרופים והמחשק אפילו מקרטע לפעמים, דבר שלא אמור לקרות. כמו-כן, שמתי לב שכרטיס המסך שלי מגיע לטמפרטורה של 80 מעלות במאמץ וחשבתי שאולי זה הגורם.בנוסף,יש לי ספק כוח ג'נרי אז תהיתי אם דבר זה יכול לגרום גם כן לבעיה. נ.ב- יש לי catalyst 5.6 והתוצאה שלי ב3dmark05 היא טובה- 5855 אשמח אם תענו לי בהקדם ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by DanielHatuka,

נגיד אני רוצה להפעיל איזה סרט, מוזיקה, מסמך טקסט וקובץ אחר אני לוחץ עליו ואז המחשב קופא לכ-10 שניות ואז מפעיל אותו. המחשב דיי חדש לפני שנה, מעבד e6600 לוח GB 965P וזיכרון 2 ג'יגה דואל ודיסק קשיח 320 ג'יגה WD. אחרי שעולה הקובץ אפשר להפעיל עוד קבצים אחרים שעולים במהירות טובה, זה נראה אין פעילות של הפעלת קבצים אחרי כמה זמן כאילו הדיסק קשיח או משהו נכנס למצב המתנה כזה וכשמפעילים זה מחפש ומפעיל את הקובץ. בבקשה תגידו לי מה אפשר לעשות. תודה.

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  23. זה נראה לי המקום הכי מתאים בפורום אז בבקשה אז ככה ב-2 התמונות למטה תראו אלו כבלים יש לי בבקשה בבקשה אנשים תסבירו מה לחבר ולאן...!!! תודה לעוזרים... http://www.pictor.co.il/lils22/142203/5535857.jpg http://www.pictor.co.il/lils22/142203/5535867.jpg מה לחבר ולאן!!!

• 9 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by gabig12,

הי מה המצב? לשכן שלי יש בעיה עם המדפסת שלו: הוא קנה לפני שנה מדפסת (לא יודע איזה דגם) ופתאום החליט השנה לקנות חדשה נראה לי SHARP הוא קנה את החדשה זרק את הישנה לזבל התקין עם דריבר את החדשה כשהוא מנסה להדפיס אז הדף יוצא ריק בלי שום צבע חשבתי שאין דיו אבל זאת מדפסת חדשה יכול להיות שיש איזשהו ניגוד בין המדפסת הישנה לחדשה כי לא נראה לי שהוא מחק את הישנה. תסבירו לי מה יכולה להיות הבעיה. בתודה GABIG12

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  25. התחילה לי השבוע תופעה די מדאיגה. זה התחיל מצפצופים ב-Boot שלפי החוברת מתריעים על בעיה בכרטיס מסך שנפתרו אחרי שהוצאתי והכנסתי אותו שוב והמשיך בזה שיש לי כל הזמן קפיאות קטנות של המחשב לשניה שתיים. מה יכול לגרום לקפיאות האלה? זו יכולה להיות בעיה בכרטיס מסך? הרצתי איזה משחק כמה דקות והוא נראה סבבה.

• 3 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים