עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shahark55,

צהריים טובים ושבת שלום לכולם לאחרונה הוחלף לי לוח האם של המחשב ולצערי התייאשתי מללכת למעבדה ולנסות לתקן את כל הבעיות שצצו לאחר ההחלפה! יש לי בעיה עם כרטיס הקול... אני לא מצליח לשמוע כלום במחשב. התקנתי דרייברים .וכו.. ללא הצלחה הצלחתי לזהות את הבעיה ונרשם לי : Soundcard:Closed CaptionDecoder יש למישהו רעיון?? תודה מראש שחר

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  2. בזמן האחרון יש לי הרבה בעיות עם מחשבים ישנים הדלקתי את המחשב הישן שלי, והמסך פשוט נתקע על הרקע השחור עם הכתוביות בלבן. אני יכול להיכנס לביוס וכ'ו.. אבל משום מה הרקע השחור לא עובר מסך :\ תמונה: (למטה כתוב משהו לגבי הכונן דיסקטים)

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by arik_bulldog,

פעם המסך היה נכסה אחרי כמה זמן שלא הייתי עושה כלום, היום הוא כבר לא נכבה- ממה זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  4. הרצתי Analyze על המחיצות C,D בעזרת התוכנה PerfectDisk (כונן קשיח אחד שפיצלתי ל-2 מחיצות) איך התוצאות ? (לפי איך שזה נראה ואני ממש לא מומחה גדול, לא נראה כאילו הכונן בסדר) נ.ב הבדיקות נעשו עקב איטיות במשחק מסויים שאמור לרוץ חלק במחשב שלי. (Wheelman) כונן C כונן D

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  5. שלום לכולם.. היום בבוקר החלטתי להכניס את הדיסק און קי שלי למחשב . הזיכרון הוא חדש ולא עבר איתחול.. כשהתחלתי להעביר קבצים, המחשב אחרי מספר דקות העברה, החליט להודיע שיש בעיה כלשהי (לצערי לא קראתי מה הבעיה), והפסיק את העברה.. לאחר מכן המחשב (למעט המדיה פלייר שהמשיך לעבוד) החליט להיתקע. שוב , בטיפשותי, החלטתי לעשות ריסט (מיותר לציין שלא הצלחתי להעלות את מנהל המשימות או לבצע כל פעולה).. כשהמחשב עלה, הוא נתקע לפני בדיקת הזיכרון (שנעשה כל הפעלה).. מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  6. Started by No_Man,

אחרי ישיבה לא ממושכת מדי על המחשב, בערך חצי שעה, לפעמים יותר, לפעמים פחות, הוא פשוט נכבה (לא מבצע הפעלה מחדש - נכבה). בדקתי טמפ' - במנוחה - 48 בזמן הכיבוי - 63 הטמפ' לא נראות לי מוגזמות מדי, בעבר היית עובד עם טמפ' כאלו ללא בעיה. מייד לאחר שהמחשב נכבה, אני מדליק אותו, והוא נדלק (לרוב בבעיות טמפ', הוא נדלק רק אחרי התקררות, לכן אני חושד שזה לא טמפ'). בזמן שהוא נדלק, מופיע לי הודעה Boot Failure, ואני צריך ללחוץ F1 כדי שהוא ימשיך להדלק. אז מה הבעיה ? הטמפ' לא נראה לי סביר, אבל אני יבצע פעולת מנע בנושא ויחזר תשובה. מה עוד יכול להיות ? ספק ? זיכרון ? יש דרך לבדוק ספק בלי להחליף (אין לי כחלופי כרגע) - ספק ג'נרי. תודה. עריכה: עכשיו בדקתי, והוא נכבה גם בטמפ' נמוכות יותר.(55~+)

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  7. Started by KoDkOd,

שלום קיבלתי מחשב חדש,חבירתי אותו בעזרת חיבור RGB ,בהתחלה רואים ואחרי כמה שניות המסך הופך לשחור ולא רואים כלום,שאני נמצא בביוס אז כן רואים אבל ברגע שאני יוצא ומתחיל את הבוט אז כאילו הסיגנל אובד,המחשב ריק ואני מנסה להתקין עליו מערכת הפעלה, איפה הבעיה ? תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  8. שלום, רכשתי מחשב והתקנתי XP SP2 אם העדכונים עד לאחרונה עד פה הכול טוב ויפה אבל לאחר התקנת הדרייברים של הלוח האם הכול פעל חלק שעברתי להתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך נתקלתי במספר בעיות 1)הXP אמר שהוא לא מתקין את הדרייבר כי הוא לא קיבל תו תקן(משהו בסיגנון) ואם ממשיכים המסך נהיה שחור וצריך להבטל את זה במצב בטוח 2)הוא נותן להתקין ישנים אבל לא מגדיר את המערכת ומערכת נשארת על VGA 3)ניסתי להוריד דרייברים העדכנים והוא ממשיך אם אותה בעיה ניסיתי לחפש משהו בביאוס אבל לא ראיתי שום דבר מוזר עדין אין לי מושג מה לעשות בבקשה מימכם נסו לעזור לי להפעיל את הכרטיס יש לי לוח אם של GIABYTIE P45-DS3 תודה מראש אבירם

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by dj_poo,

אממ חברה יש לי בעיה עם המחשב של אחי הוא ניכבה אחרי כמה זמן עכשיו זה לא הווינדוס כי אני פירמטתי ובאמצע הפירמוט זה קרה גם עכשיו הטמפרטורות נכונות ובסדר גמור למחשב הבעיות התחילו אחרי הפסקת חשמל מה יכול ללכת לו שם שעושה את הכיבוי מחשב הזה אחרי כמה זמן הלוח או הספק?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  10. Started by zion561,

יש לי מחשב P4 כרטיס מסך 7600GT ספק HEC 400TRT ורציתי לשאול כמה זמן המחשב יכול לעבוד זמן ברציפות? כמה ימים? כי המקס פעמים זה לילה אחד בשבוע וככה אני מכבה בערב כול פעם ואני רוצה להשאיר אותו כמה פעמים בשבוע בגלל ה EMULE ואני מפחד שישרף לי הרכיבים תודה מראש

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  11. אני חושב שהנושא מתאים יותר לפה כי אני חושב שזאת בעיה.. עכשיו הבעיה היא כזאת.. כל השמירות של המשחקים במחשב נמחקו ומשחק אחד אני לא מצליח לפתוח.. רק שאני עושה הפעל כ..(ניסיתי גם להתקין מחדש ולא עזר...) וגם לו נמחקו השמירות.. מה לעזעזאל הבעיה פה??? דניאל.

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  12. התזוזה לא הכי מדוייקת, לעיתים קרובות יש לו "קיפצוצים" קטנים, כלומר, תוך כדי העבודה וההזה של העכבר, לפעמים הסמן פשוט קופץ קצת הצידה, ולא בדיוק במקום שניסיתי להעמיד אותו. לא מדובר בשינויים גדולים במיקום, אבל עדיין מעצבן... האם צבע / טקסטורה של מה שיש מתחת לעכבר משנה ? "שפר את דיוק מהצביע" בחלונות - מסומן, לא עוזר. רעיונות ?

13. Started by shay tidhar,

קניתי לפני שבוע מחשב זה המפרט: amd 64 bit 3000+ gigabyte GA-K8NS leadtek Gforce 6600gt agp WD 80 gb twinmos 512 הבעיה היא שהוא "קופא" . פעם פעמיים הוא קפא לי בwindows אבל בעיקר בנסיך הפרסי שהוא קופא שם אחרי כמה דקות של משחק תודה

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by generalA,

סידרתי (בפעם המי יודע כמה) מחשב למישהו. המחשב בזמן התקנת הוינדווס ולאחריו בטסטים שלי עבד 10 אך כמו כל תקלה כשזה הגיע לדודה שלי (לה אירגנתי אותו) הוא נתקע לה מלא יש לציין 2 עובדות: 1. הספק כח לא מוציא אוויר כמעט בכלל (ברמה שאפשר להידהם). 2. הוא עוד עבד בזמן שהיה אצלה (כשהראיתי לה שהוא עובד). יכול להיות שהבעיה נובעת מהחום שנוצר בספק אולי??? הדרייברים מותקנים פיקס וכל עניין התוכנה סודר בצורה מושלמת (המומחיות שלי). מה עושים ????

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  15. Started by HitmanX,

אין לי מושג למה.. דבר אחד אני יודע שזה לא בגלל התחממות ! ואין שום מסכים כחולים פשוט.. בום וריסטרט.. העלתי 2 קבצי MiniDump. תודה רבה לעוזרים.. אהה.. וגם וירוסים אין [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  16. Started by motiyair,

במיטב כספי הלכתי וקניתי 2 זכרונות 256 333MHZ של GAIL בלוג'יק. חיברתי אותם ללוח אם בנוסף לזכרונות הקיימים. (GA-7N400V-L של ג'יגה בייט)בלוח אם יש 4מקומות לזכרונות 2 בצבע כתום ושתיים סגול ששם הזכרונות הקיימים (2 סטיקים של 128 כ"א) מונחים על הכתום. בנוסף להם הוספתי את החדשים הכל הלך בסדר. הפעלתי את המחשב אך לפני שהWINDOWS בכלל עלה הופיע לי מסך שחור ובו נכתב: MEMORY TESTING 622592K OK + 32M SHARED שזה בסדר היות ויש לי כרטיס מסך משולב (מדוע לא צריך להיות 732K+32M SHARED? החישוב הוא 256*3 שזה768 K פחות 32 זיכרון של כרטיס מסך לא?) בכל אופן אחרי זה היתה בעייה נכתב לי "חסר קובץ SYSTEM 32\DRIVERS\NTFS.SYS טתה יכול לנסות לתקן את הקובץ ע"יWINDOWS SETUP ובעזרת ה SETUP CD ROM האורגינלי…

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  17. שלומות, לא מזמן הגיע אלי מחשבי החדש , ושרציתי לעדכן דרייברים (CATALYST 3.10), הוא נתקע בהתקנה של הלוח בקרה ופשוט דילג עליו (זה נתן הודעת שגיאה שיש בעיה עם שם קובץ משהו...), והדרייברים פועלים מצויין אבל אין לי לוח בקרה. ניסיתי למחוק ולהתקין אבל זה עושה אותה הודעה שגיאה שיש בעיה עם שם קובץ. מה לעשות ? :-\

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by eladbu,

ברשותי לוח אם asus cuv4-e p-3 800 תמיד אני משאיר את הדלת פתוחה לזרימת אוויר טובה יותר אתמול שמתי לב כי כל המאוררים במחשב הפסיקו לעבוד מאוורר גדול של קרור פנים מאוורר מעבד שווקו חיים המאוורר של הספק עובד וגם של כרטיס המסך! בעצם כל המאווררים על לוח האם מה הבעיה והאם יש אולי כפתור על לוח האם של החזרה לדיפולט?????? עזרה!

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  19. Started by Atlon-Xp,

לאחר שהתקנתי את SP2 אז בוינאמפ מראה לי את איכות השיר כול פעם משתנה בין 192 ל360 כול שניה שת ישניות זה מעצבן זה מוריד לאללה את איכות השיר אולי בגלל שהדרייברים התאימו לSP1 ולא לSP2?

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  20. שלום, הצורב שלי שבק חיים כנראה, ואני נאצלך להחליפו. אני מנסה לשלוף אותו החוצה ולא מצליח. יש לי מארז COMPUCASE 6A19 ואני מניח שאמורה להיות דרך נוחה לשלוף אותו, איך אני עושה את זה? תודה, יונתן

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  21. האלן הבעיה שלי היא כזאת: מהמארז שלי נשמעים כל הזמן קולות של ריסט זה צליל שיש אותו שאתה מדליק את המחשב והוא מתחיל לעלות.. או כאשר עושים ריסט למחשב.. זה מן "צוק" ו אחר כך ווווום.. לא יודע בדיוק איך לתאר את זה (: מישהו אולי יודע במה הבעיה?? תודה!

22. Started by huckaujy,

שלום יש לי מסך מחשב lg 795ft plus . לאחרונה שטחים שונים על המרקע נראים מטושטשים מה קרה ומה ניתן לעשות האם זה המסך או בעיה בכרטיס מסך? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by Snufkin,

קניתי מחשב חדש וחיברתי (אני מאמין שנכון) את כל החיבורים!!! אבל עכשיו כל פעם שהוא עולה הוא רושם: Press <Ctrl+S> or F4 to enter raid utility. מה זה RAID????

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  24. Started by o.m.l,

המקלדת לא עובדת לי ורק המנורה של הניום לוק דולקת כיבית תמחשב והוצאתי את הכבל וגם לא עזר בדקתי בהגדרות בלוח מקשים אם יש התקן מחובר ואין זה קשור אתמול לקחתי את המקלדת לחבר שגם קרה לו אותו דבר קשור

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  25. Started by Dr@gon,

יש לי בעיה רצינית קניתי מאוורר חדש ורציתי לחבר אותו אבל כשהוצאתי את ההיטסינק ראיתי שהמעבד דבוק אליו איך אני יכול להוריד אותו בלי לפגוע במעבד עצמו?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.