תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום. רכשתי לבן דודי כרטיס מסך חדש. מדובר ב ATI Radeon HD 4350 1GB GDDR2 PCI-Express 2.0 x16 HDMI+VGA+DVI Single Slot Video Graphics Card אתמול התקנתי את הכרטיס, אך שמתי לב שמלבד ראדיאטור גדול, אין לכרטיס מאוורר עצמאי. לכן, אני רוצה לשאול האם כרטיס זה דורש התקנה של מאוורר, או שהכרטיס מגיע מוכן לפעולה כמו שהוא? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב ניהיה ממש איטי, עשיתי איחוי ולא עזר הישתמשתי בכל מיניי תוכנות לניקוי Registry ו- spyware כלום לא עזר, בדקתי בwindows task manager ושמתי לב שזה מישתמש ביותר מידיי זיכרון שימו לב למיספרים הגבוהים 20000 זה לוקח, שזה אמור לקחת 1000.... למישהו יש רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יודע מה לעשות לפני חודש הדלקתי את המחשב ושמעתי את המארז עוד שניה מתפוצץ כיביתי מהר אחי שעתייםה דלקתי שוב וקיבלתי הודעה שהOC נכשל ושיש בעיה בCMOS עשיתי RESTORE SETTING לBIOS הוצאתי סוללה ליומים כנראה שנכנס לי וירוס לביוס שעושה OC המחשב עבד ככה שבוע מצוין הסקתי מכך שהוירוס נעלם והכל טוב ויפה אמאמה כבר שבוע כל בוקר המאוורר עושה עוד פעם רעשים שאלוהים ישמור פתחתי את המארז בדקתי חיבורים איפסתי ביוס מה לא עשיתי המאוור ממשיך לעשות רעש עכשיייווו (ממש לפני כמה דקות) גיליתי שרק המאוורר החיצוני עושה רעש תוכנות ניטור מראות שהטמפ' סבירה לגמרי.. (35-6מעבד ו40 לוח אם..) אני עובד עם מארז פתוח ואין לי מאוורר CHASIS (שעשה את הרעש) מה לעזאזל קורה פ…
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
האם אפשר להעביר HD שבו מורכבת מערכת ההפעלה ותוכנות למינהן למחשב אחר לגמרי לחבר ולהריץ את ה HD כרגיל { כמובן לאחר עידכון דריברים והסרת הישנים } ?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מטלוויזה של Fly video (כן כן אני יודע שהם חרות אבל זה היתה מתנה אז מה אני יעשה) ואני מתקין אותו ובהתחלה הוא עבד סבבה אחרי מספר פרמוטים בהתקנתו של הכרטיס הוא אומר לי שאליי להתקים קובץ בשם lvtuner.sys והוא אמור לי שזה לא נימצא בדיסק ועם מישהו מכיר את הבעיה בבקשה עזרו לי כי אני ממש רוצה שוב לרואת טלוויזיה במחשב ולא לריב עם אמא שלי כל פעם שהיא חוזרת מהעבודה ועד דבר אל הממרי של הכרטיס רשום life view אז ממש בבקשה עזורו לי
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אז ככה, כל פעם שאני מנסה לבטל את החיבור רשת Local area connection המחשב נתקע ואז עולה מסך כחול של בעיה בתוכנה שהתקנתי..אז אני מניח שיש בעיה עם הדרייברים (הותקנו מהדיסק שבא עם הלוח) רציתי לדעת איך אני יכול להסיר את הדרייברים מכיוון שאין לי שום שימוש בהם...
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מסך של סוני sony trinton שהיה ברשותי כבר 6 שנים , הפסיק פתאום להגיב. לא עזר שום דבר , חשמל הוא מקבל ונורת החיווי שלו נדלקת אבל אין תמונה. ניסיתי ב 2 מחשבים ובשניהם אותו הדבר. 1. האם לזרוק או לנסות לתקן ? 2. במידה ואני קונה חדש , האם ללכת על מסך שטוח או על מסך דק ?
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אז ככה היום התחלתי לשמוע על אותות מצוקה ממהארד דיסק רעשים לא כל כך חזקים אבל גם לא אופיניים! יש תוכנה שבודקת את מצבו הנוכחי ותוכל להגיד לי אם יש בו תקלות? תודה רן
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לוח די ישן שתומך בעד 2 ג"ב זיכרון (DDR 400 מקסימום), תומך ב-SATA יש לו סלטו PCI-Express במהירות x8. את המחשב הזה אני רוצה להפוך למחשב סלוני. כרגע אין לי כסך למחשב Media Center, אז אני רוצה לשדרג את הקיים עם רכיבים חדשים שישמשו אותי כאשר כן יהיה לי את הכסף לחדש. שאלתי היא האם אני יכול להשתמש על הלוח הזה ב: 1. DDR2 667 או שאני חייב רק זכרונות שהם מסוג DDR? (אני יודע שהמהירות לא משנה כי הוא יעבוד לפי המהירות האיטית, אבל לגבי סוג הזכרון אני לא בטוח). 2. כרטיס מסך עם PCI-Express במהירות x16. כרגע אני חושב על geForce 8500GT. או שאני חייב במהירות x8. 3. דיסק קשיח עם חיבור SATA2 (ולא SATA) כפי שיש לי. תודה לכל המבינים שיוכלו לעזור.
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לאחרונה רק זה קרה ב4 דיסקים האחרונים והחלפתי גם גרסאות ולא עוזר והדיסק יוצא טוב נצרב טוב אבל באמצע הבדיקה של הדיסק בנרו המחשב מפעיל את עצמו מחדש מה זה אומר כי זה די מעצבן
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כאילו אני צריך לחבר גם את כבל מהספק? זה יוצא דפוק כזה =\ ועכשיו עוד שאלה.. נגיד חיברתי כונן של חבר שלי.. ואני רוצה להעביר משהו שנמצא בכונן שלי לכונן שלו.. איך עושים את זה?
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
זה קרה..גם לי הארדיסק 500GB WD בן כשנה .. גוסס.. החדשות הטובות -הרב מגובה.. הפחות טובות - לא ברור מה לא.. ההארדיסק היה מחולק לשני פרטישנים (רציתי לשמור לחוד את התוכניות ואת ה דאטה ושבדיעבד הבנתי שזה לא משנה כלכך). כנראה שחלק מה DATA לא מגובה לגמריי.. התופעה התחילה בזה שה XP לא עלה.. וניסיתי לעשות RECOVERY ואף התקנה מחדש ל XP.. אבל לא הצלחתי עד שקיבלתי מסך כחול. לקחתי את זה לטכנאי המעבדה ממנה קניתי את המחשב, שאמר - "אין בעיה הדיסק באחריות" יופי.. אבל ה דאטה? בקיצור - כרגע הסטטוס הוא שחיברתי את הדיסק חיצונית דרך USB למחשב. פעם ביום אני מצליח לעלות ולראות את הספריות לדקה אבל לא מצליח להכנס לקבצים ולהעתיקם כי הוא שובק חיים לאחר כמה שניות. המליצו לי "להקפיא" את ההארדיסק מכוסה…
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מתקנים את הבעיה הזאת... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לא יודע למה אבל המחשב שלי עובד ממש לאט.. הוא טוען אתר איזה דקה ובמשחקים יש לי הרבה לאגים.. מה אני צריך לעשות..?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת יש לי מערכת הפעלה ווינדוס אקס פי SP2 ועכשיו הציעו לי לקחת לוח יותר חזק ויותר טוב משלי לי יש PCPRATNER ומה שהציעו לי זה ASUS השאלה שלי היא ככה אם אני מעביר את כל החומרה שלי ללוח אם חדש האם ווינדוס יעלה או שאני חייב לפרמט ולהתקין הכול מחדש? כעיקרון אני רוצה להעביר את המעבד זיכרונות כרטיס מסך קול רשת ללוח אחר ולהשאיר את הווינדוס האם זה אפשרי? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
בעיה רצינית במחשבים ואני חייב גיבויים דחופים החברה הזאת טובה?? http://qosit.co.il/backup/
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לאחר שהפעלתי mini windows 98 מתוך hiren boot cd על מנת להעתיקו לDOK שברשותי המחשב מפסיק לבצע boot ונותן שגיאת boot disc not found. כאשר אני מנסה לטעון את המחשב מדיסק התקנה של ווינדווס XP על מנת לבצע repair מופיעה השורה windows is checking... הרגילה לאחר מכן המסך משחיר ולא קורה כלום, דבר שלא קרה מעולם. הגישה היחידה למחשב היא דרך hiren boot cd ושם ניתן לראות את המידע כל כלי התיקון של הhiren boot cd לא פתרו לי את הבעיה. אשמח לעזרה באופן דחוף.תודה.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
טוב, אז השאלה בכותרת. המחשב פתאום לא עלה ונתן הודעת שגיאה לגבי היעדר התקן איתחול. ההארדיסק משמיע רעשים שכאילו הוא מנסה להתניע, להסתובב ומפסיק. מסתובב ומפסיק, מסתובב ומפסיק ככה כמה פעמים וזהו. הודעת השגיאה והוא כבר לא מזוהה בביוס. ניסיתי לחבר אותו גם למחשב אחר ולראות אם אפשר לגשת אליו אבל אותה תקלה וההארדיסק לא מזוהה במחשב, גם לא דרך ה-computer managment. הוא נשמע גמור ולא מתפקד. השאלה אם יש מה לתקן פה ואם כדאי בכלל, לאור המחירים הגבוהים של ההארדיסקים היום?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי SSD וקשיח של 2TB על מחשב חדש, בהתחלה המחשב זיהה את שניהם. לאחר שהתקנתי את הוינדוס 7 על הSSD המחשב כבר לא מזהה את ה2TB, מה עושים? :\
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
טוב זה התחיל לפני משהו כמו שלוש חודשים. סרקתי את הכונן(וירוסים SPYWARE וטרויאנים), לא מצאתי כלום( משתמש בZone alarm security suit) עשיתי איחוי, לא עזר. מחקתי את כל השטויות שמצאתי וזה לא עזר, פירמטתי פעמיים, כל פעם המחשב חזר לקרטע תוך שבוע ככה. אני לא מתכוון לקרטוע במשחקים, משחקים דווקא עובדים מעולה על הגדרות קרובות למקס, יישומי מערכת לא עובדים-לוקח לדפדפן שנה וחצי לעלות, אם אני אומר לו להוריד דרך פלאשגט, לוקח לו שנה להעלות את פלאשגט אם אני פותח תקייה קצת אחרי שביקשתי לפתוח תוכנה אחרת(כמובן שגם לאותה תוכנה לוקח שנתיםם לעלות) , המחשב נתקע. אני יודע שזה לא אמור להיות ככה עם המחשב הזה כי חומרה ישנה יותר עובדת יותר טוב כשאני מנסה את אותם דברים בדיוק. אני די נואש. תעזרו לי בבקש…
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ביוס: חייבים לעדכן ביוס מדיסקט או שאפשר גם מחלונות ? חיבור חשמל: חיברתי חיבור 24 + 4 מספק כח אנרמקס 425, האם צריך לחבר ללוח גם את חיבור החשמל של IDE או שזה מספיק? יש לי כרטיס X800XL BOOT: בתהליך ההתקנה של חלונות XP היו לי בעיות שהמחשב לא עלה ונשאר על מסך הפתיחה הצבעוני, רק אחרי כמה ריסטים הסכים להמשיך. בינתיים זה הסתדר אבל מה זה אומר ? (קשור לביוס? חשמל ?)
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מדיי פעם שמתחשק לו העבר שלי מתחיל לשוטט על המסך באופן סימטרי לחלוטין בצורה אנכית או אופקית מישהו יודע איך לטפל בבעיה הזאת? בלי להזמין מגרש שדים ובדוק זה לא בעיות של פריצה או דברים דומים
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כמצויין בכותרת - יש לי מחשב AMD Athlon 1333mhz עם 512 RAM DDR-266 וכרטיס מסך מהתקופה שלו MSI StarForce 915 GeForce2 GTS PRO 64MB . אם מישהו יודע מה הם הדרייברים המומלצים לכרטיס מהדור הנ"ל ? ביוצעים\גרפיקה דרך אגב - הכרטיס מריץ לי על המערכת הזו ET בגרפיקה מלאה ב 800x600 בלי FSAA חלק לגמרי - חוץ מהקטעים של ההרבה פיצוצים שזה קופץ ךשניה. תודה מראש, ויטלי.
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
חברה המצב על הפנים המחשב חרבנה דופק לי מסכים כחולים של הקובץ בכותרת,ככה רשומ בשגיאה גם אחרי פרמוט של המחשב זה חוזר על עצמו קיצר אני אובד עצות אנשים יש למישהו מושג מזה?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אוקי חברה... קניתי אתמול כרטיס חדש של ATI x1950xt 256mb של sapphire מפרט מלא של המחשב intel p4 3.0 GHz 1024 gb ram 400 MHz x1950xt 256 ram ספק ג'נרי אוקי אז לפני זה היה לי כרטיס מסך gf6600 של nvidia ולא היה בעיות עכשיו כשאני מתחיל לשחק במשחק כל שהוא במקרה זה זה hitman blood money אני משחק בערך 5 דקות והמשחק קורס נהיה לי מסך שחור ו אין לי מה לעשות אלא לעשות restart לאחר שהמערכת עולה יש לי ERROR : לפני זה לא היה לי את הבעיה עם הכרטיס הקודם ... ד"א זה לא רק במשחק הזה זה גם ב lost planet וגם במשחקים אחרים אני מעריך ... מה לעשות ??? יש שם עוד אפשרויות ללחוץ עליהם ויש שם עוד מידע אם תרצו אני יכול לפרסם עוד תמונות... נ.ב אני יודע שיש לי צוואר בקבוק אבל אני ל…
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-