תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
-
לפני כמה זמן הצורב שלי החליט שהוא מפסיק לקרוא דיסקים צרובים.בין אם זה דיסקים שצרבו עליהם כבר או אם אני רוצה לצרוב על דיסק ריק. הוא קורא רק מקוריים לפי מה שבדקתי וגם איתם לפעמים יש בעיות... יש לכם פתרון או שהלך הצורב? תודה
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
חברים הדלקתי את המחשב ופתאום אני שומע רעשים של ציפצופים..... ניכנסתי לתוכנה ליראות מה קורה ואני רואה שהמתח למעבד קופץ כול שניה... איך אני מייצב אותו?[
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם P3 דיסק קשיח ישן הוא לא נקלט, לא על SLAVE ולא על MASTER גם כשהוא בודד. אך כשאני מג'מפר אותו על CS הוא נקלט (בודד). למה זה? אולי משהו בלוח? נדמה לי שעל מחשב אחר הדיסק קשיח עובד כרגיל אך דיסקים קשיחים אחרים על אותו לוח אם בעייתי עובדים טוב בכל ג'ימפור.
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שאני בא להפעיל משחק חדש כגון : FIFA 2006 CALL OF DUTY 2 AA:O אני בא לשחק ושאני מפעיל עולה מסך שחור והודעה שאומרת : VGA mode not support H :75.8 KHZ v :60.4 Hz בבבבקשה אמרו לי שאתם אחד הפורומים הטובים בנושא!!! פלזי !! יש לי Gforce 6200 בבבבבבקשה אני חיייייב עזרה!
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום חש לי P4P800 וערוץ המיקרופון לא מגיב. זה אחרי שרשת לא עובדת על הכרטיס. האם יתכן שרכיבים ON BOARD כל כך רגישים, רק שנתיים וחצי יש לי את המחשב בתודה, יהודה
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים ששיחקתי NFS : MW בפעם הראשונה זה יצא מהמשחק הפעם השניה זה עשה ריסט עכשיו לפני שנכנסתי לשמחק בדקתי את הprocesses והכי גבוה היה 10 מגה :\ אני לא בטוח אם זה Malware אבל זה לא וירוס או משהו וזה קורה רק בNFS : MW <-----------------------המפרט שלי בצד ימין יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
כן , לא נעים להודות , אבל שרפתי את הלוח, האם החנות ממנה קיניתי החלקים תצא לקראתי ? ובכלל מה מכסה האחריות , אם בכלל ? אף פעם לא הזדקקתי לאחריות , אז אין לי מושג מה ניתן לעשות במקרים כאלו.
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מישו יודע מזה DMA???? ובכלל אני חושב שאיזה מנהל פורום צריך לעשדות מדריך ענק כזה כמו מילון מושגים שרשום שם הרבה מושגים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה גדולה כשה אני משחק ב מישחקים כמו Battlefield 2 ,Act of War Battlefield Vietnam ,helf life2 ,אחרי זמן קצר ה גרפיקה ניהיאת מכוערת והמסך נהיה שחור ו מיתחבה לי . לפמים הוא רושם לי vpu recover בלבלבבל ושהוא צריך לחבות את המחשב בבקשה אחים שלי תעזרו לי :'( יש לי: radeon 9800 pro 128mb amd 3000 64bit giaga ram motherbord abit יש לי מודם מותורולה sb 4200 יש לו חיבור גם ל usb ו גם לכרטיס רשת אבל יש לי רשת בבית והוא מכובר ל usb אתקנתי את כול הדריברים החדשים להכול וניסיתי ישנים ולא עזר המחשב חדש לפני 3 חודשים אני קבר מישתגע ומעבד תקווה לא יודע מה לעשות plz help :'(
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי צורב חדש ולאחר מכן הפעלתי את המחשב ואין לי יותר סידי רום וצורב במחשב.... וגם הם לא מופיעים במנהל התקנים.... איך אני מסדר את הבעיה ? נ.ב אין לי ג'מפרים בכוננים....
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נייד ARMADA ???1500 COMPAQ מערכת הפעלה WIN 2000 איך אני נכנס לביוס?
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הי כולם. לאחרונה התגלתה לי בעיה במחשב שלפעמים הוא פשוט מאתחל את עצמו ונתקע באמצע ורק לאחר הודעה בביוס שאני מקבל שהיה שינוי במהירות המעבד בבוט הקודם שקרס ואז הווינדוס עולה והוא רושם לי שהמערכת שוחזרה. אני חייב לציין שהטמפרטורה של המחשב תקינה והמחשב נקי מאבק אני מקפיד לנקות והטמפרטורה כאמור היא כ-33 מעלות בממוצע במנוחה. אני מקפיד לסרוק וירוסים ווSPYWARE ואני עובד עם פיירוול. אני רוצה לציין גם שאני מגלה כל כמה זמן SPYWARE במחשב ומוחק ואחרי שהמחשב קורס הSPYWARES חוזרים. מישהו יכול לכוון אותי? אולי זו בעיית חומרה למרות שלא נראה לי. אולי צריך פירמוט או ריפאיר? בתודה ניב
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אח שלי התקין צורב DVD חדש במחשב שלנו אך לא חיבר את הצורב לספק כח לפי טענתו. הצורב עובד אך קראתי שצריך לחבר את הצורב אל ספק הכח. האם יש השפעה על איכות הצריבה?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום! עשיתי לי קצת oc למעבד ( פנטיום 3 866 בסלוט 1) וראיתי כמה אפשרויות בביוס. בהתחלה עשיתי 150/on והכל עבד טוב במהירות 1 ghz. אחרי זה ירדתי קצת סתם לראות מה יהיה ובחרתי באפשרות של 100/off ( לא ידעתי מה הon וה off עושים). קיצר עשיתיok ופתאום לא הצלחתי להכנס בכלל לכלום היה לי מסך שחור וכלום לא זז....לא היו הציפצופים הרגילים שזה סורק את כל המערכת אלה סתם המעבד חשב ולא עשה כלום הכל שחור! התעצבנתי נורא ועשיתי כמה ריסטארטים אבל עדיין זה היה ככה. אז כיביתי את המחשב ואחרי חצי שעה שניסיתי ללחות על הכפתור הדלקה פתאום לא קרה כלום! לחצתי ואין זה כאילו הכפתור נדפק ....פשוט לא קורה כלום! חשבתי אולי הספק שלי נשרף אבל שהלכתי לחבר וחיברתי את הספק שלו למחשב שלי גם לא היתה תגובה...…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתקין כרטיס מסך נוסף ע"מ להשתמש בשני מסכים בו זמנית. שני הכרטיסים תקינים ועובדים כשהם עולים זה ללא זה. אך כאשר שניהם יחד כרטיס ה-PCI לא פועל. חיפשתי בביוס הגדרה בנושא אך לא מצאתי משהו שעזר. יש למישהו מושג איך אני פותר את זה? *הבעיה קורה גם עם כרטיסי PCI תקינים אחרים. *מצורפת תמונה של המצב במנהל ההתקנים. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 616 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם לוח אינטל 915 ומעבד p4 3.2 ghz במארז יש מאוורר מאחורה ועוד אחד שקיבלתי עם המעבד. בצד המארז יש פלסטיק כעין שרוול להכנסת אוויר. אחרי 10 דק' המחשב נכבה וכשאני מדליק שוב המחשב מצפצף. מה הבעיה ומה עושים ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
יש לי סידירום פשוט של LG. אני פותח את הכונן מכניס דיסק הכונן חושב קצת, הנורה נדלקת ולא נכבית, אז המחשב נתקע. מה שמוזר...אני מוציא את הדיסק הכל עובד (ניסיתי הרבה דיסקים והם גם עובדים בצורב) והתקיעה של המחשב משתחררת. מישהו יודע מה הבעיה פה? איך אני מסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום הבעיה הראשונה : כל החוטים מאחורה אם אני נוגע בחוט של מחובר לספק אפילו קצת כל המחשב נכבה ! עכשיו קניתי ספק חדש די טוב 460W של ATX והוא עובד מצויין אבל אין לי מושג למה זה קורה השאלה השניה : שיחקתי בNFS: MW ושיחקתי בערך שעה משהו כזה ואז אני מרגיש קירטועים וזה קרה לי גם פעמים קודמות בפעמים הקודמות זה נגרם בגלל שהיה כל מיני תוכנות ברקע והאינטרנט כל הזמן התנתק ועכשיו סגרתי הכל ושיחקתי במשך שעה בסדר גמור אבל אז הרגשתי שוב קירטועים ולא היה כלום מופעל ברקע שיגרום לקירטועים ואז הוא יצא לשולחן עבודה ויצא מהמשחק הנה תמונה של הprocesses http://i28.photobucket.com/albums/c243/J0HNi3/WTF.png ופעמיים קודמות זה יכלתי לשחק בלי שום בעיה כמה שעות תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
או קיי ככה : מדובר במחשב דיי ישן של חבר שלי . הוא לקח את ההארד דיסק בעל הנפח העצום שלו של ה 20GB להעתיק כמה קבצים מאסיביים מחבר ( MP3) הוא כנראה ניתק אותו תוך כדי פעולה של המחשב קיצר הלך ההארד דיסק... הוא לא נדלק אפילו... קיצר היום הלכתי איתו לקנות הארד דיסק חדש 80GB WD 8 MB הקטע הוא שצריך לעשות FLASH לביוס בשביל לתמוך במעל 65 GB והקטע היותר בעייתי שכנראה זאת לא הבעיה היחידה של המחשב... מדובר במערכת הבאה : PIII 550 Mhz Slot 1 MicroStar MS 6156 GEFORCE 2MX440 64MB 256mb sdram +brand new hd 80 gb הדברים שניסיתי עד עכשיו : 1. להוציא הכל !!!! להשאיר רק מסך וזכרונות... ( לא עובד ) 2. לשים זכרונות וכ.מסך חילופיים ... לא עובד... 3. לנסות לעשות CLR ל BIOS ( לא היה לי מושג איזה …
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בשבוע שעבר ואני הרכבתי אותו בעצמי הכל טוב ויפה חיברתי הכל כמו שצריך אבל כונן הדיסקטים לא פועל.. יותר נכון פועל-נורית החיווי הירוקה שלו דולקת תמיד אבל המחשב לא מזהה אותו בבוט אפ מישו יודע מה יכולה להיות הסיבה? תודה
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
לאחר התקנה של הלוח ?K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E? וזיכרון DDR 400 הלוח מראה את מהירות הזיכרון בBIOS כ333 בלבד. החלפתי זיכרון אחר (גם 400) והלוח מראה אותו הדבר. הלוח אמור לתמוך 400 אז למה הוא מראה 333?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
כשאני מתקין משחק כלשהו וגולש באינטרנט אז מופיע לי הודעה למטה ורשום לי שיש כמות מועטה מידי של זיכרון וירטואלי. ויש לי 1G זיכרון לא נראה לי שזה צריך להוות בעיה. וגם שאני מפעיל את התוכנה 3DMARK05 יש לי אותה בעיה.בהתחלה הכל עובד טוב מאוד ורואים את המשחקים האלה באיכות מעולה ואחר כך זה יוצא חזרה לווינדוס רשום לי את הבעיה הזאת עם הזיכרון הוירטואלי ואז זה חוזר לתוכנה הזאת(3D MARK) ורואים הכל באיכות מגעילה וזה רץ על 1-2 FPS. אני חייב עזרה זה כל כמה זמן מופיע לי. אם לא קשור לכאן אז להעביר בבקשה תודה רבה מצורף תמונה-למטה בצד שמאל [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי נייד ARMADA 1500 של COMPAQ מערכת הפעלה WIN 2000 איך אני נכנס לביוס?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
קיצר , כולה באתי לעשות שיראו מהמחשב לטלוויזיה , הזזתי תמחשב שמתי חיברתי תכבל הזה שמיועד ל svideo התעסקתי עם זה קצת ופק המסך ניהיה המסך שחור (כרטיס מסך xfx6800nu) באתי לכבות את המחשב דרך הכפתור , לא נכבה והנורה האדומה והירוקה תמיד דולקות ואז לא הייתה ברירה כיביתי דרך המפסק של הספק כוח (hec 525w) , ואז כל הזמן שאני מביא את המפסק ל"on" במחשב נדלק אוטומטי הכל פועל אך מסך שחור והמחשב לא עולה!! ןאי אפשר לסגור מהפתכורר ניסיתייי לעשות כמעט הכלל התעסקתי עם חיבורים הוצאתי הכנסתי בע... תודה למביגיבים ולעוזרים ! =]
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-