עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by oded6188,

הרצתי Scan Disk וזה מצא לי כמה קבוצות של Bad Sectors. הסריקה סימנה את אותם מקומות כדי לא להשתמש בהם שוב... עכשיו השאלה היא אם זה מונע את ההתפשטות של הבאד סקטורס? או שברגע שמופיע הבאד סקטור הראשון אז צריך לזרוק את ההארד-דיסק לפח?

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  2. Started by freesoul23,

בחלק מהמשחקים לפתע המסך נהיה שחור והאופציות היחידות זה ALT+TAB או CTRL+ALT+DEL ואז כשאני נמצא בשולחן העבודה ואני לוחץ למטה לחזור למשחק אז המשחק חוזר, וככה קורה פעמיים בחלקים שונים של המשחק ובפעם השלישית עוד פעם מסך שחור אבל שום דבר לא עוזר ואני נאלץ לעשות אתחול למחשב. בהתחלה חשבתי שזה בעיה במשחק מסויים אבל זה קרה לי בכמה משחקים(FABLE,CALL OF DUTY 2,GTA-SA). באחת הפעמים כשזה קרה והייתי בשולחן העבודה בדקתי את טמפרטורת המעבד והלוח והטמפרטורה הייתה באזור 50-60 מעלות. האם מישהו מכיר את הבעיה? האם זה באמת בעיית התחממות? האם מישהו יודע את הפתרון לבעיה? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  3. שלום לכולם. רכשתי לוח Asus A8N-E וגיליתי שככל הנראה הסוללה של ה-CMOS לא עובדת ולכן כל הגדות ה-bios מתאפסות בכל פעם שאני מנתק את המחשב מהחשמל. כמה שאלות: 1. מה יכול לגרום לזה? האם יש מצב שתקעו לי לוח משומש? 2. האם כדאי להתעקש שיחליפו את כל הלוח או רק את הסוללה של ה-CMOS?

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Started by ns,

אז יש לי amd athlon xp 3000 barton ויש לי בעיה שהוא מופיע לי בתור רק 1300 mhz, והביצועים - שלא נדע מצרות... מישהו יכול לעזור לי בקשר לזה ? זה די דחוף. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  5. Started by assaf12,

אני מנסה לסדר מחשב לחבר המחשב התחיל לזבל את המסך באמצע התקנת XP עשיתי בוט באמצע ההתקנה ומאז התחילו צפצופים של הלוח בפוסט ואין תמונה 1 ארוך ו2 קצרים, לפי מדריך כללי ללוחות אינטל שמצאתי זה אומר שאין כרטיס מסך מחובר, אבל הכרטיס מחובר טוב אם אני מנתק את הCD והHD אז המחשב עושה פוסט והכל בסדר מה נדפק שם?

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  6. אז ככה, אחרי יום שלם של ניסיונות הבעיה לא נפתרה, לכן אני פותח נושא חדש פה בתקווה שמישהו נתקל בבעיה דומה. לפני שבועיים נשרף לי לוח p3v133 במחשב השני (זה קרה בעת קפיצת חשמל). השגתי לוח shuttle ab61, מבוסס 440bx. המעבד הוא PIII 667mhz. סטיק אחד של 128mb 133mhz sdram. כרטיס מסך voodoo 3 3000. התקנתי את windows xp, הכל עובד חוץ מכרטיסי PCI, שהם כרטיס קול וכרטיס רשת שלי. ה-windows זיהה אותם נכון, התקין דרייברים וכותב שהם עובדים, אבל הם לא. אני לא שומע שום צליל, והאינטרנט לא עובד (לא מצליח גם לעשות ping למודם הכבלים שלי). ניסיתי את כל הסלוטים של PCI. מקווה שנתתי פה את כל הפרטים הנחוצים. יש כמובן סיכוי שהלוח אם פשוט פגום, אבל אולי יש משהו שפספסתי..... תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  7. Started by dreamboot,

קניתי 2 זיכרונות מסוג ADATA VISETA ולוח שלי הוא ASUS P4S800Mhz עם מעבד 2.4 של אינטל סוקט 478. כל סטיק זכרון בנפח 512 ביחד 1GB והם עבדו טוב למשך זמן של שבועיים ואז הווינדוס הפסיק לעלות פשוט הוא מתחיל את הקו הכחול ואז עושה ריסטארט ועולם לא היתה בעיית זיכרונות עם 2 הסטיקים הקודמיםתעכשיו התשובות שהיו עד עכשיו הם תוריד את מתח הזיכרונות תסנה שילוב בין הסלוטיםוהתשובה הכי מפגרת היתה הלוח שלך לא יכול עם כזו כמות זכרון שזה לא נראה כל כך נכון אז מה לדעתכם הבעיה? דבר נוסף שחשוב להזכיר הוא שכל סטיק עובד נפלא לבד עם עצמו בלי בעיות. תודה פורום!

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  8. Started by biodome,

חבר שלי ביקש שאבדוק מה קרה למחשב שלו שנכבה פתאום באמצע השימוש. הבאתי איתי ספק כח חלופי ליתר ביטחון. המחשב הוא ישן (פנטיום 2 או 3), מבוסס Slot-1. מחברים את המחשב לחשמל והוא מתחיל לפמפם (ההגדרה הכי טובה שאני מוצא). המאווררים מעלים ומורידים מהירות, כל הנורות במקלדת מהבהבים במהירות, ומהרמקולים יוצאים ציפצופים סדירים שנשמעים כמו קוצב לב (כמה אירוני). המסך אינו נדלק. שימו לב שציינתי - רק מחברים לחשמל וזה קורה, בלי ללחוץ בכלל על כפתור ה-Power, ובלי לקצר את הפינים על הלוח. למעשה נתקתי לגמרי את הכבלים שמחברים בין המארז ללוח כדי להיות בטוח שזו לא בגלל איזה כפתור תקוע או משהו בסגנון. כלומר גם בלי לקצר בכלל את הלוח, רק מחברים את הספק כח לחשמל והוא מתחיל בפימפום. ניסיתי להחליף לספק כ…

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  9. יש לי מארז HEC Compucase CI-6A21 400W והלוח שמצויין בכותרת. ובתוך המארז יש 2 מאווררים גדולים אחד מקדימה ואחד מאחור. המחשב נקנה לפני כחצי שנה והמאוורר האחורי התחיל להרעיש לתדהמתי כאשר פתחתי את המארז התברר לי שהמאוורר הקידמי בכלל לא מחובר לחשמל ניסיתי למצוא מקום לחבר אותו על לוח האם ולא מצאתי. המאוורר האחורי (שזהה לקידמי) מתחבר ליציאה עם 3 פינים (סימנתי בתמונה המצורפת). לאיפה אני יכול לחבר את המאוורר הקידמי? אחרי ששני המאווררים יעבדו, האם כדאי לשים את שניהם על כניסת אוויר למארז ולהסתפק במאוורר של הספק להוצאת האוויר, או לשים אחד לכל כיוון? בתודה מראש, ערן [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  10. Started by TheTNT.COM2,

אהלן, שמעו חברה יש לי ת'המשחק rome:total war Barbarian invasion ,כשהתחלתי לשחק הכול היה סבבה עד שפתאום המסך קפא, המחשב נתקע ובום יצא ל- desktop,ככה זה המשיך, אני משחק כמה זמן ואז המשחק קורס בצורה רנדומלית, יש לי מחשב שצריך לסחוב את המשחק בלי בעייה, אז אני חושב שהכרטיס מסך דפוק (gef 6600), מה שעשיתי אחרי שזה יצא לי ל- desktop נכנסתי ל- run וכתבתי dxdiag, פתח לי ת'החלון של ה- directx (9.0c), הלכתי לתצוגה ולחצתי על "בדיקת direct3D", והופ זה שם לי הודעת שגיאה שזה לא יכל להטעין את שלב 8 או משו עם תלת מימד, הקיצר רציתי לשאול אם זה אומר שהכרטיס מסך נדפק או שאני צריך להתקין את ה- direct מחדש, או אולי אפילו לנסות גירסא ישנה יותר? אל תגידו לי לבדוק טמפ' כי הן בסדר גמור.. (ממוצע- 3…

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by oded6188,

Bad Sectors יכולים לגרום למחשב "ליפול" סתם ככה תוך כדי עבודה?

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  12. לפני כמה זמן הצורב שלי החליט שהוא מפסיק לקרוא דיסקים צרובים.בין אם זה דיסקים שצרבו עליהם כבר או אם אני רוצה לצרוב על דיסק ריק. הוא קורא רק מקוריים לפי מה שבדקתי וגם איתם לפעמים יש בעיות... יש לכם פתרון או שהלך הצורב? תודה

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  13. Started by PsyMor,

חברים הדלקתי את המחשב ופתאום אני שומע רעשים של ציפצופים..... ניכנסתי לתוכנה ליראות מה קורה ואני רואה שהמתח למעבד קופץ כול שניה... איך אני מייצב אותו?[

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי לוח אם P3 דיסק קשיח ישן הוא לא נקלט, לא על SLAVE ולא על MASTER גם כשהוא בודד. אך כשאני מג'מפר אותו על CS הוא נקלט (בודד). למה זה? אולי משהו בלוח? נדמה לי שעל מחשב אחר הדיסק קשיח עובד כרגיל אך דיסקים קשיחים אחרים על אותו לוח אם בעייתי עובדים טוב בכל ג'ימפור.

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  15. שאני בא להפעיל משחק חדש כגון : FIFA 2006 CALL OF DUTY 2 AA:O אני בא לשחק ושאני מפעיל עולה מסך שחור והודעה שאומרת : VGA mode not support H :75.8 KHZ v :60.4 Hz בבבבקשה אמרו לי שאתם אחד הפורומים הטובים בנושא!!! פלזי !! יש לי Gforce 6200 בבבבבבקשה אני חיייייב עזרה!

16. שלום חש לי P4P800 וערוץ המיקרופון לא מגיב. זה אחרי שרשת לא עובדת על הכרטיס. האם יתכן שרכיבים ON BOARD כל כך רגישים, רק שנתיים וחצי יש לי את המחשב בתודה, יהודה

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  17. Started by J0HNiE,

ביומיים האחרונים ששיחקתי NFS : MW בפעם הראשונה זה יצא מהמשחק הפעם השניה זה עשה ריסט עכשיו לפני שנכנסתי לשמחק בדקתי את הprocesses והכי גבוה היה 10 מגה :\ אני לא בטוח אם זה Malware אבל זה לא וירוס או משהו וזה קורה רק בNFS : MW <-----------------------המפרט שלי בצד ימין יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  18. כן , לא נעים להודות , אבל שרפתי את הלוח, האם החנות ממנה קיניתי החלקים תצא לקראתי ? ובכלל מה מכסה האחריות , אם בכלל ? אף פעם לא הזדקקתי לאחריות , אז אין לי מושג מה ניתן לעשות במקרים כאלו.

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  19. Started by lm,

מישו יודע מזה DMA???? ובכלל אני חושב שאיזה מנהל פורום צריך לעשדות מדריך ענק כזה כמו מילון מושגים שרשום שם הרבה מושגים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי בעיה גדולה כשה אני משחק ב מישחקים כמו Battlefield 2 ,Act of War Battlefield Vietnam ,helf life2 ,אחרי זמן קצר ה גרפיקה ניהיאת מכוערת והמסך נהיה שחור ו מיתחבה לי . לפמים הוא רושם לי vpu recover בלבלבבל ושהוא צריך לחבות את המחשב בבקשה אחים שלי תעזרו לי :'( יש לי: radeon 9800 pro 128mb amd 3000 64bit giaga ram motherbord abit יש לי מודם מותורולה sb 4200 יש לו חיבור גם ל usb ו גם לכרטיס רשת אבל יש לי רשת בבית והוא מכובר ל usb אתקנתי את כול הדריברים החדשים להכול וניסיתי ישנים ולא עזר המחשב חדש לפני 3 חודשים אני קבר מישתגע ומעבד תקווה לא יודע מה לעשות plz help :'(

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by KF,

התקנתי צורב חדש ולאחר מכן הפעלתי את המחשב ואין לי יותר סידי רום וצורב במחשב.... וגם הם לא מופיעים במנהל התקנים.... איך אני מסדר את הבעיה ? נ.ב אין לי ג'מפרים בכוננים....

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by israel_0,

יש לי נייד ARMADA ???1500 COMPAQ מערכת הפעלה WIN 2000 איך אני נכנס לביוס?

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  23. הי כולם. לאחרונה התגלתה לי בעיה במחשב שלפעמים הוא פשוט מאתחל את עצמו ונתקע באמצע ורק לאחר הודעה בביוס שאני מקבל שהיה שינוי במהירות המעבד בבוט הקודם שקרס ואז הווינדוס עולה והוא רושם לי שהמערכת שוחזרה. אני חייב לציין שהטמפרטורה של המחשב תקינה והמחשב נקי מאבק אני מקפיד לנקות והטמפרטורה כאמור היא כ-33 מעלות בממוצע במנוחה. אני מקפיד לסרוק וירוסים ווSPYWARE ואני עובד עם פיירוול. אני רוצה לציין גם שאני מגלה כל כמה זמן SPYWARE במחשב ומוחק ואחרי שהמחשב קורס הSPYWARES חוזרים. מישהו יכול לכוון אותי? אולי זו בעיית חומרה למרות שלא נראה לי. אולי צריך פירמוט או ריפאיר? בתודה ניב

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  24. Started by תמיד מחייך,

אח שלי התקין צורב DVD חדש במחשב שלנו אך לא חיבר את הצורב לספק כח לפי טענתו. הצורב עובד אך קראתי שצריך לחבר את הצורב אל ספק הכח. האם יש השפעה על איכות הצריבה?

25. שלום! עשיתי לי קצת oc למעבד ( פנטיום 3 866 בסלוט 1) וראיתי כמה אפשרויות בביוס. בהתחלה עשיתי 150/on והכל עבד טוב במהירות 1 ghz. אחרי זה ירדתי קצת סתם לראות מה יהיה ובחרתי באפשרות של 100/off ( לא ידעתי מה הon וה off עושים). קיצר עשיתיok ופתאום לא הצלחתי להכנס בכלל לכלום היה לי מסך שחור וכלום לא זז....לא היו הציפצופים הרגילים שזה סורק את כל המערכת אלה סתם המעבד חשב ולא עשה כלום הכל שחור! התעצבנתי נורא ועשיתי כמה ריסטארטים אבל עדיין זה היה ככה. אז כיביתי את המחשב ואחרי חצי שעה שניסיתי ללחות על הכפתור הדלקה פתאום לא קרה כלום! לחצתי ואין זה כאילו הכפתור נדפק ....פשוט לא קורה כלום! חשבתי אולי הספק שלי נשרף אבל שהלכתי לחבר וחיברתי את הספק שלו למחשב שלי גם לא היתה תגובה...…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.