עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. ברשותי מחשב נייד GL553VD שנקנה בארץ בKSP עם אחריות ל3 שנים האחריות הסתיימה ומאז הבן שלי שבר כמה מקשים במקלדת. ניסיתי ליצור כמה פעמים קשר עם היבואן ללא הצלחה לרכוש מקלדת חדשה. למיטב ידיעתי היבואן חייב להחזיק חלפים למשך 7 שנים משיווק הדגם (לפחות למוצרים אחרים זה החוק).

2. היי, נתקלתי בבעייה ואשמח עם מישהו יודע לעזור לי בתחום זה. יש לי לוח אם - gigabyte - 8sg667 שאינו תומך ב- SATA. קניתי כרטיס RAID שנותן לי 2 PORT-ים של SATA, ו - HARD DISK SATA. אני רוצה להפוך אותו ל - MAIN שלי, בעליית המחשב ישנו זיהוי של כרטיס ה- RAID, אך מכיוון שה - BIOS אינו תומך ב- RAID כזה - (לא הצלחתי למצוא UPGRADE ל - BIOS) רק נותן אופציה של עלייה מ - SCSI, שלא עבדה שניסיתי, והלוח אם שלי אינו מובנה עם SATA הרי שהמחשב לא מזהה את ה - HARD DISK. נוסיף את העובדה המצויינת שאין לי FLOPPY, ניסיתי להתקין את ה- HARDDISK עם ה - RAID על מחשב אחר עם FLOPPY ואז להעביר אותו למחשב שלי אבל זה לא ממש עבד. יש למישהו פתרון לבעייה זאת? תודה רבה חן

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  3. יש לי לוח אם Z68 z68ma-d2h-b3 עם 4 חריצי הרחבה זיכרון 2 בצבע לבן ו 2 כחול שאני שם בצבע הכחול 2 זכרונות 1333 ובסלוט הלבן 1333 ואחד 1600 ה 1600 תוקע את המחשב ואין BOOT , את הזיכרון 1600 בדקתי ב MEMTEST עם התוכנה 39 סיבובים הוא תקין לגמרי מה מסתבר ? שאם אני שם את הזיכרונות הפוך ה 1600 ו ה 1333 בצבע הכחול ו 1333/1333 בצבע הלבן אז יש BOOT למה ? מישהו נתקל בזה ? אפילו שמתי את ה 1600 לבד בלי אף זיכרון בסלוט הלבן ואין BOOT מה יכולה להיות הבעיה ? זה קרה לי בעוד לוח אם Q65 ורק שינוי של המקומות עשה BOOT ה 1600 עולה רק שהוא בסלוט הראשון שקרוב למעבד למשל במקרה הזה הצבע הכחול .

4. היום החלפתי ספק וכרטיס מסך ספק: SEASONIC 350W וכרטיס מסך: ATI HD 4770 הכל עבד בסדר ועכשיו המחשב מתכבה לי כח כמה דקות מה לעשות? גם המחשב עובד מאוד לאט.. וניתקע.. ???[br]פורסם בתאריך: 1.04.2010 בשעה 20:00:12 יש לציין שהכל התחיל בזמן ששיחקתי... באמצע המשחק המחשב נכבה.. ואז אחרי 2 דקות ואחר כך עכשיו אחרי חצי שעה..

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  5. Started by tuka,

לא ממש ידעתי איפה לפתוח את זה, מקווה שכאן זה בסדר. קניתי מאורר 120MM של THERMALTAKE עם לד כחול, המאוורר עצמו עובד בסדר, אבל אין אור, לא משנה באיזו דרך חיברתי. הוא מגיע עם מולקס זכר (מחובר דרכו ישירות לספק כרגע), מולקס נקבה וחיבור 3 פינים ללוח אם. גם עם החיבור 3 פינים אין אור. עשיתי משהו לא בסדר, או שהLED סתם דפוק?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  6. Started by tzahi211,

פירמטו לי בחברת מחשבים לא בבית לא קורא דיסקים המחשב מה לעשות לתת להם אותו שיסדרו את זה?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  7. Started by zoharavn,

שלום לחברי הפורום קרה לי דבר מוזר במחשב... לפני יומיים היה לי וירוס במחשב וכל סיומות האופיס שונו ל-fmcsuch, מצ"ב תמונה ניסיתי לשנות בחזרה לסיומת המקור ועדיין הקבצים לא נפתחים, גם במחשב אחר. יש למישהו רעיון?? שבוע טוב, זהר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by shlomik101,

שלום לכולם מחשב P4 2.6 לוח ABIT IS7-V כבר תקופה של כמה חודשים המחשב לא עובד כמו שצריך ופתאום החלה הנורה האדומה(של הריסטרט) לעבוד כמעט באופן קבוע לכן פירמטתי אותו, מה שלא ממש פתר את הבעיה, אחרי זמן מסויים וכמה הפסקות חשמל בכל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל (עוד במסך דוס ) THE CPU IS UNWORKABLE OR CHANGED CHACK THE CPU SOFT אחרי לחיצה על F1 לוקח לו בערך 4 דקות לעלות,עשיתי חיפוש ווירוסים ורוגלות למיניהן וזה בסדר כמו כן איפסתי את ה BIOS ולא עזר בבקשה עזרה ותודה מראש

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  9. Started by Headache,

המחשב שלי נתקע. כשאני משחק משחקים מסוימים (למשל Counter-Strike) הוא אף פעם לא נתקע, אבל יש משחקים שכשאני משחק אותם הוא פשוט נתקע לי באמצע (C&C Commanders). אם אני עוזב את המחשב דלוק הוא גם נתקע, אבל אם אני לידו, גולש ומזיז את העכבר או לו משנה מה הוא לא נתקע... כשהמסך על "Save Mode" הוא גם כן לא נתקע. כשהמסך סגור והמחשב דלוק הוא לפעמים נתקע ולפעמים לא, בעיקרון כשהוא נתקע לי הוא תקוע על התמונה שיש כרגע על המסך, שאני סוגר אותו המסך פשוט שחור... יש לי: p3 866mhz geforce 4 ti 4400 128mb אם אתם צריכים עוד מידע על המחשב תשאלו.. תעזרו לי בבקשה זה פשוט מעצבן :-\

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  10. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מנסה לאבחן בעיה במחשב. המחשב נתקע כל כמה זמן ולפעמים נותן Blue screen שבו כתוב: beginnig dump of physical memory. רציתי לדעת אם תוכלו לכוון אותי קצת יותר אל הבעיה. האם היא בעיה בחומרה או במערכת עצמה. אשמח לתגובות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by dEaDPooL,

ואם כן , מה ניתן לעשות ? ??? תודה,

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  12. היה לי משחק על המחשב (לא מותקן) ששוקל 100MB הרבה זמן (חודש חודשיים) אז היום התקנתי אותו ושיחקתי להנאתי. נכנסתי, יצאתי מהמשחק (לא שיחקתי רצוף הרבה זמן) ובפעמים האחרונות שנכנסתי לשחק בו, אחרי כ-5-10 דקות של משחק כשאני לוחץ על מקש מסוים (לא אותו מקש) פתאום יוצא לי מהמשחק ומראה מסך כחול לשניה ואז המחשב עושה הפעלה מחדש. קרה לי פעמיים-שלוש ועכשיו לפני כמה דקות שיחקתי איזה 5 דקות ובלי שלחצתי על כלום נתקע -> מסך כחול לשניה -> הפעלה מחדש. אני לא יודע מה עושים כשיש מסכים כחולים, עשיתי Scan ב-Ad-Aware מצא לי כמה דברים ומחקתי אותם והנה היה לי מסך כחול לפני כמה דקות. מישהו יכול לייעץ לי מה לעשות, זה קורה רק כשאני נמצא במשחק הזה (לא נכנסתי למשחקים אחרים לבדוק). תודה.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  13. Started by ערן ק,

שלום התחברתי לא מזמן לסיבים של פרטנר , הסיבים נותנים מהירות של עד 1 ג'יגה.. המחשב שלי מחובר בקווי , איך ניתן לדעת שהכרטיס רשת שלי נתמך עד 1 ג'יגה ? כיצד בודקים ? מה ההבדל בין כרטיס רשת 10\ 100\1000 לכרטיס רשת 10\100 ?

14. נתתי למישהו לעשות פירמוט למחשב ואתמול המקלדת עבדה והעכבר לא אז חיברתי אותו דרך היואסבי וגם המקלדת וגם העכבר עבדו. היום הדלקתי תמחשב והעכבר עבד דרך היואסבי והמקלדת לא (אין לה חיבור יואסבי) אבל לפני שהמע' הפעלה עולה המקלדת כן מגיבה, אחרי שהמע' הפעלה עולה אז המקלדת דלוקה אבל אבל לא מגיבה (גם המקשי Num Lock Caps LOck SCroll Lock לא מגיבים) חייב עזרה, תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לא מצליח להתקין את כרטיס הרשת לאחר שמחקתי אותו פעמיים והעלתי המחשב מחדש האם להחליף כרטיס רשת?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. Started by OrBen91,

יש לי מחשב ישן של ASUS, מעבד i3 עם windows 7 (מצורף תמונה עם המפרט) לאחרונה פירמטתי אותו עם דיסק מקורי של windows 7 שהיה ברשותי, כנראה שהדיסק ישן מדי ושום דרייבר לא הותקן, חרשתי את כל האנטרנט בחיפוש אחר דרייברים עד שמצאתי את כולם, מלבד את הדרייבר של יציאות ה-USB. אשמח אם מישהו יכול לאתר עבורי את הדרייבר.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by xena,

?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  18. Started by dor2014,

היה לי בעיות עם המחשב בקיצור הוצאתי את הבטריה של הלוח אם אחרי מלחמות הצלחתי להגיע אל הביוס ולשנות שם שהמחשב ידלק אחרי כל מיני בעיות שהיו לי עם USB עכשיו שאני מדליק את המחשב נדלק לי קודם כל רק האור הכתום בדרך כלל נדלק הכחול .בהתחלה היו מופיע לי להיכנס במצב בטוח ללחוץ f1 עכשיו הוא ישר עולה הווינדוס עולה לכמה שניות והמחשב ישר מתכבה אחרי דקהמה אפשר לעשות?אני חושב שהביוס לא מותקן כי מופיע לי התמונה הזאת לפעמים http://www.siz.co.il/down/jj0xnii2yzdn.jpg.htmושאני נכנס לביוס המחשב מתכבה אחרי כמה שניות

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  19. לאחר הפסקת חשמל המסך כבה בכניסה לווינדוס ,רק במצב safe mode המסך עובד , ניסיתי לאפס הגדרות ביוס ניסיתי להתקין דרייברים חדשים לא עזר מה יכול לפתור את הבעיה? - - - תגובה אוחדה: - - - לא משנה הסתדרתי. היה לי כבל של HDMI נוסף מחובר לכרטיס גרפי לטלוויזיה ,הוצאתי את הכבל והמסך במחשב חזר לעבוד .

20. Started by em28,

המחשב ניכנס לתרדמת חורף. בעת כיבוי והעברה למצב שינה המחשב נתקע, בלית ברירה כובה באמצעות לחיצה ארוכה על מפסק ה-ON/OFF. כשמנסים להדליק אותו שוב הוא לא נדלק. פירוט: - המאווררים של הספק והמעבד מסתובבים. - נדלק לד של כרטיס רשת. - נורות של המקלדת נדלקות וכבות מיד. ??? - HD עושה קול של ניסיון להתניע ומפסיק מיד. - מסך לא נדלק. :s05: - ציוד הקפי לא נדלק. - אין צפצופים בכלל. - לא עולה BIOS. גם אופן הכיבוי של המחשב במצב זה הינו מוזר כי הוא מגיב לכל לחיצה על ה-ON/OFF ולא מחכה ללחיצה ארוכה כדי להתכבות. עיצה ? פנטיום 3 , 512MB WIN XP SP2

21. שלום, יש לי לפטופ בן שנה וחצי. אתמול מישהו הפיל לי אותו באמצע עבודה לריצפה אמנם שום דבר נשבר חיצונית אבל הוא נכבה לי. מאז אני לא מצליח להעלות אותו ה- WINDOWS עולה ומטרסט באמצע. ב- SAFE MODE הוא נתקע ב MUP.DLL (אוליי זה קשור?) בREPAIRE ניסיתי להפעיל CHKDSK אבל הוא נתקע ב70 אחוז, את כונן D הצלחתי לראות ולעשות DIR והכל. אני מאמין שההרדיסק ניזוק מהנפילה הזו, מה עוד אפשר לעשות יש איזושהי תוכנה שאני יכול להעלות איתה את המחשב ולבצע תיקון להרדיסק או משהו דומה? תודה לעונים... ???

22. היי אחרי שהיה לי בעיה עם המאוורר הישן קניתי מאוורר חדש הבעיה שהוא תמיד מסתובב בשיא המהירות 1700rpm יש תוכנות כלשהם שישלטו במאוורר אוטומאטית כי ברור שהלוח אם לא עושה את זה תודה

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  23. Started by CyberBot,

יש מעין ריצודים זה קורה רק שאני בשולחן עבודה/יוטיוב משחקים הכל תקין וזה ממש מעצבן לממש אחריות באחד מן הרכיבים?(כ.מסך/מסך) יש מה לעשות? אני אנסה לצלם את זה בווידאו זה קורה רנדומלית

24. שלום. 1. יש לי משחק שגורם למאוורר של המעבד לפעול במהירות גבוהה (בדר"כ קורה לי כשהמעבד נמצא על 100% עבודה). אם אני אמשיך לשחק בו יש סיכוי שזה יהרוס את המעבד ? 2. האם המשחק NBA LIVE 2006 מתאים לכרטיס המסך INTEL GMA 900 ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  25. Started by jackhammer,

שלום לכולם. לפני כשבוע קניתי שלט אלחוטי של לוג'יטק F710. השלט עצמו מאוד איכותי ובנוי היטב. הבעיה שלו זה שכל כמה דקות החיבור האלחוטי שלו נופל לכמה רגעים. באותו רגע שהחיבור נפל זה כאילו הכפתור האחרון שנלחץ נשאר תקוע והמשחק ממשיך לבצע את פעולה הכפתור לכל אורך התקיעה. אף כפתור לא מגיב, אפילו לא כדי לעצור את המשחק. הנורה של ה MODE מהבהבת פעם או פעמיים בצבע אדום או ירוק (קצת קשה לראות בזמן שמרוכזים במשחק ופתאום השחקן שלך מתחיל לעשות שטויות אז אתה מנסה להלחם איתו....) ניסיתי לפנות לתמיכה של לוג'יטק אבל הם עדיין לא ענו לי, כבר 3-4 ימים... (אין להם תמיכה טכנית בלייב צ'אט???) מצאתי בקהילה שלהם את הדיון הזה http://208.74.204.120/t5/Logitech-G-Controllers/Wireless-Gamepad-F710-losin…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.