עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by legopart,

המצב כזה: ללא סיבה מוצדקת בזמן העבודה מול המחשב התצוגה במסך הופכת להיות שחורה, ניתוק הכבלים וחיבורם בשנית לא עוזר ולחיצה על מקשי המקלדת או העכבר גם לא עוזרים. רק ריסט עוזר ומחזיר את התצוגה בצורה מיידית. בגדול לא נראה לי שזה קשור למצב שינה כי אני מצליח לצאת ממצב שינה. חומרת המחשב היא כרטיס מסך GTX470 ולוח אם של AMD 955 שכולל כרטיס מסך מובנה ו2 זוגות זכרונות (לא מאותו דגם) של DDR3 והכונן הוא SSD אציין עוד מידע אם צריך. מה הכיוון שאני צריך לחפש?, מדובר על מצב עבודה רגיל ולא מאמץ, לרוב אחרי תעינת המחשב ועליית הווינדוס כ2-5דקות של כניסה לאינטרנט {במרבית היום זה לא קורה} *אין לי גם איך לדמות את המצב שזה קורה כדי לבדוק האם זה עשוי לקרות בשנית…

2. Started by Long Phan,

שלום אנשים יקרים ותודה לעונים יש ברשותי מחשב I7 דור שני וכבר זמן מה אני סובל מתקלה הזויה שהמחשב אחרי כיבוי קשה לו להידלק בחזרה אני לוחץ על כפתור ההדלקה והוא לא מגיב לפעמים אחרי 10 שניות הוא נדלק מעצמו ולפעמים אחרי דקה או 2 ...וכשהוא נדלק הכל תקין מה יכול להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  3. היי לכולם עשיתי אתמול את העדכון של הווינדוס 10 החדש שיצא עכשיו לאחר העדכון אני רואה שכל השולחן העבודה שלי ריק לחלוטין שום זכר למה שהיה מקודם אבל אם אני נכנס לכונן C ואז USERS אני רואה את המשתמש שלי (הישן) עם הדברים שהיו לפני אבל כל אפליקציה או משחק נגיד שאני מפעיל עכשיו הוא רוצה שאני אעשה כאילו פעם ראשונה ולא בראש שלי להתחיל מהתחלה. מה אני עושה עכשיו זה דיי דחוף!! שחזור לא עובד גם

4. Started by Yossi Cochen,

שלום, יש לי שרת פשוט של חברת HP והסוללה שלו גמורה (השעה והתאריך מתאפסים לאחר הפסקת חשמל) האם ניתן לקחת סוללה ממחשב נייח אחר ולהחליף ? האם יכול לגרום נזק ?

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  5. Started by Yossi Cochen,

ערב טוב, יש לי מחשב נייח שאני לא מצליח להגיע לביוס. תסתכלו בתמונה המצורפת - זה מה שאני מקבל.. מדובר בלוח אינטל דגם D945GCNL. ניסיתי איפוס לוח אם והחלפת ספק כח. במידה ומוציאים את הזיכרון אז יש צפצופיםפ. מה עוד אפשר לעשות (אם בכלל ) ?

6. אורח ליאת
    Started by אורח ליאת,

הי. קניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים חדשים. העכבר מגיב והמקלדת מגיבה חלקית. רק פותחת מחשבון מהכפתור הייעודי. האם היא לא תקינה או שפספסתי משהו? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  7. Started by Adi Gabay,

יום אחד אני פשוט פותח את המשחק, זה מראה לי שהשמירה שלי נמחקה, אז אני לוחץ: "New Game" והמשחק פשוט קורס, בכל פעם שאני נכנס. חרשתי שעות על האינטרנט ושום דבר לא עבד. מישהו יודע מה לעשות?

8. Started by Yotamidan25,

איך אני יכול לפתור בעיה זאת ? ניסיתי כל מדריך אפשרי באנטרנט ולא עזר לי

9. Started by Roni Y,

שלום, מחשב נייח i3 2120 3.3 ghz זכרון 4 gb חלונות 7 64 שאלתי האם אני יכול להוסיף כונן נוסף ssd ולהעתיק את כל מערכת ההפעלה מכונן c לכונן החדש ssd ואם כן הדרכה קצרה איך לעשות זאת. תודה

10. Started by פרקדוש,

שלום, הדיסק WD My Cloud שלי הפסיק לתפקד אחרי כמה שנות עבודה נאמנה. התקשורת מולו לא עובדה, ה-LED בפאנל הקדמי אדום קבוע ותהליך ה-reset לא פועל. אני מנחש שהדיסק עצמו תקין וצריך להחליף רק את הקונטרולר שלו, אבל לא הצלחתי למצוא מעבדה שעושה עבודות כאלה. אם מישהו יודע אודה על פוינטר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  11. Started by Shay Sas,

אחרי פירמוט מחשב ועדכון דרייברים התחלתי לקבל את ההודעה הזאת הפעלה של המחשב. עקבתי אחרי ההוראות באתר הזה- https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_other-update/atkexcmdexe-has-stopped-working/a0299c08-d717-4101-b87b-838c2849ac1f?auth=1 ולמרות שעידכנתי שם את מה שצריך ההודעה עדיין מופיעה. יש פיתרון אחר שניתן ליישם?

12. עכשיו הנייד לא נדלק בכלל. לא מנורות ולא נורת טעינה. פשוט מת למישהו יש רעיון?

13. Started by benze,

אהלן יש לי מחשב ללא כרטיס מסך , הרצתי עליו פיפא 18 בהצלחה מרובה . כעת , ישנה תקלה ! שאני מריץ את המשחק על חצי מסך ולא על מסך שלם , הוא הודיע שהכרטיס הגרפי קרס . רציתי לשאול , האם זה אומר שהחלק הזה 'מת' או שפשוט פסק מלעבוד באותו הרגע מפאת העומס ? האם כרטיס מסך Asus GT 1030 2GB OC GDDR5 DVI HDMI PCI-E יעשה את העבודה ? עוד שאלה כרטיס הSSD שלי , מדי פעם מריץ מעלה ומטה את מספר האחסון הפנוי בו , בין 140 ל 145 , האם זה תקין ? לאחרונה התקנתי המון שטויות על המחשב ( הוא חדש עם מפרט איכותי ) ויותר מדי לאגים ותקלות קטנות החלו להופיע בו והתחלתי לחשוש . תודה .

14. אורח עעדן
    Started by אורח עעדן,

שלום, יש תוכנה מומלצת וחינמית ליצירת אימאג לדיסק הקשיח בחלונות 10? תוכנה כמו גוסט של נורטון. תודה

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  15. Started by Hochdorf,

קניתי כבל כזה באיביי ולא מצליח לחבר את הנייד לטלוויזיה. בעצת מדריכים, בשלב ראשון אני רוצה לבדוק את תקינותו. האם בודקים זאת בחנות חשמל או שאני צריך להכנס לבית של אחד מחברי הפורום שמשתמש בכבל כזה ולנסות לחבר למערכת שלו את שלי?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. יש לי כרגע את הסיסמא הראשונית מהפרמוט האחרון איך אני משנה את זה?

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  17. Started by שמעון צביק,

קיבלתי מס למחשב, כשאני לא מפעיל את המחשב הרבה זמן ואני רוצה להפעיל אותו , למסך לוקח כ5 דקות להתחיל לעבוד. האם יש אפשרות לקצר את הזמו ולגרום למסך להגיב מיד עם התחלת העבודה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. אורח איתי
    Started by אורח איתי,

שלום, רציתי לשאול האם יש בעיה להתקין office חוקי לwindows 7 לא חוקי. האם יהיו בעיות עם הoffice במקרה זה או תהיה בעיית התקנה? תודה

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  19. Started by luvan,

שלום, רציתי לשאול האם יש בעיה בהתקנת אופיס 2013 חוקי על ווינדוס 7 לא חוקי. האם יהיו בעיות בהתקנה או בשימוש במקרה זה? תודה איתי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by danny52,

ברשותי איפאד .היום כאשר ניסיתי להכנס קבלתי הודעה שהוא נעול ועלי להכניס סיסמא .אין ברשותי את הסיסמא וגם תיבת המייל כבר לא פעילה . הצילו מה עושים ?????

21. Started by Yoav Abend,

שלום, אשמח לעזרתכם יש לי מחשב חדש של asus, בזמן עבודה המחשב קורס, מציג מסך כחול ועושה ריסטרט השגיאה המוצגת: POWER DRIVER STATE FAILURE. עידכנתי את כל הדרייברים, ראיתי מדריכים וטוטוריאלים ה-troubleshooter מוצא את השגיאה הבאה ולא מצליח לתקן אותה potential windows update database error detected עשיתי את התהליכים האלה Run SFC Scan Run DISM Tool ללא הצלחה. אשמח אם תעזרו לי אני מנסה להימנע מלפרמט את המחשב. תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. היי, קניתי לאחרונה מחשב חדש עם מעבד אינטל על לוח אם של GYGABYTE עם הצ'יפ סט החדש מסוג Z370, הארד דיסק קשיח HDD ודיסק SSD כאשר הBOOT DRIVE של המערכת הוא הSSD. רציתי לדעת האם העברת המחשב למצב שינה בלילה והפעלתו בצהריים מחדש (מה שמדליק את הדיסק מחדש ממצב כבוי / ללא תנועה) יכול לגרום לבלייה מהירה יותר של הדיסק? בנוסף האם ישנם מנהגים נוספים שכדי שאאמץ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by cateye,

היי, רכשתי דיסק און קי חדש וגדול יחסית (128GB) ובגלל שאני ואנשים אחרים משתמשים בו הייתי מעדיף אם הייתה איזו דרך להגן על תיקייה או משהו שבה אני אשים את כל הדברים שלי ולאף אחד לא תהיה גישה. מישהו מכיר אולי משהו כזה? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  24. שלום עברתי היום לטלוויזיה של פרטנר ואז הבנתי שהיא עובדת בעיקר על אינטרנט ושאין לי מספיק גם לטלוויזיה וגם למשחקים יש למישהו מושג איך לעשות שהמחשב יקבל עדיפות על הטלוויזיה? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. שלום לאחרונה התחילו להופיע לי על המסך ריבועים מוזרים כאלה: זה הכרטיס מסך שיש לי: https://ksp.co.il/?uin=37618 זה יכול להיות הכרטיס מסך? תודה!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.