עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אוקיי אני חושב שזה שייך לכאן עם לא תעבירו לתצוגה גרפית אוקיי שמעו קנינו מחשב משומש. ייחסית חזק עכשיו לא קנינו אותו עם כרטיס מסך, והבאנו אחד אחר שהוא משומש. כבר עכשיו על המחשב הזה יש כרטיס און בורד שכמו שאתם יודעים כרטיסי און בורד הם *** אוקיי אז הרכבתי את הכרטיס מסך המשומש ומה שקורה זה שזה פותח את התמונה של ווינדוס עולה וזה והכל טוב וזה מגיע לשולחן עבודה וזה מראה מסך שחור לגמריי ואת החץ של העכבר שאני יכול להזיז. ניסיתי להיכנס במצב בטוח עדיין שחור ויש בצד את הכיתוב של ה-safe mod כרגיל והעכבר יכול לזוז ועדיין שחור אז ניסיתי לפהעיל את המסך עם הכרטיס און בורד וזה נכנס אבל הצבעים ממש ממש פגומים מה וגם ניסיתי לשים מסך אחר על האון בורד ולא עבד מה אני יכול לעשות עם זה?????????…

2. Started by yinnond,

שלום לאנשי ה- ZONE קבלתי במזל טוב מצלמת וידאו דיגיטלית dv של Panasonic. ניסיתי ללא הצלחה להתקין את הדריברים שלה ב-PC ללא הצלחה. תוכנת העריכה הותקנה אך ה- Video strem driver לא הותקן ונצפתה הערת מערכת : "לא ניתן להתקין תוכנה זו במערכת ההפעלה של המחשב..."?! ה- PC שלי הוא פנטיום3 ותוכנת ההפעלה xp professional . הייתכן שיש לי בעיית חומרה (חוסר בכרטיס כל שהוא?)? תודה מראש. ינון

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לוח אם של פי פרטנר עם מעבד פנטיום 3 1000 MHZ וציפס'ט של VIA APOLO PRO 133 בהתחלה הורדתי את מהאתר www.viaarena.com את העידכון Retro chipset VIA 4in1 drivers ולא כל כך הייתי מרוצה מהדרייבר הזה אז הורדתי VIA HyperionPro Driver Package והתקנתי את זה והיה רשום שההתקנה בוצעה בהצלחה ושמתי לב שרשום מתחת לדרייבר שזה ממולץ למחשבים החדשים והמתקדמים יותר ועכשיו בדקתי ויש לי אפשרות להסיר אותו מה יותר מומלץ למחשב שלי את האופציה הראשונה או האופציה השניה תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by Gimel,

חבר שלי קנה כרטיס 6800. רציתי לפתוח את הצינורות שלו וראיתי שיש לו דרייבר נורא ישן. התקנתי דרייבר חדש, שיחקנו 3 דקות ופוף! נשרף הספק והקפיץ את כל הבית... אני לא מאמין שיש קשר. מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. קניתי מחשב חדש שאמור להיות בו 512 DDR2 . עכשיו תוכנת האיידה אומרת שזה 512 SDRAM . אני צריך עוד דרכים לבדוק. אולי עוד תוכנות או אולי איך ניראה SDRAM ואיך ניראה DDR2. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  6. Started by zagreb,

שלום לכולם. קניתי מחשב חדש לפני שבועיים הזמנתי אותו עם הרכבה ובזמן ההזמנה אמרתי למוכר שלאחר שהמחשב יגיע אליי הביתה אצתרך לפתוח אותו ולהכניס כמה דברים (הרדיסק ומודם) כשהמחשב הגיע אליי הביתה (מורכב) לא עבדו בו 2 מתוך 3 המאוררים שבמארז (מאורר של ה-CPU עבד אבל המאורר של המארז ושל ההרדיסקים לא הסתובבו כלל). את המאורר של המארז העברתי לחריץ אחר והוא התחיל לעבוד כמו שצריך והמאורר של ההרדיסק לא מגיע לחיבור בלוח אז השארתי אותו כמו שהיה (לא מחובר לכלום) בדקתי את הטמפ' של ה-CPU, לוח אם... הכל היה בסדר אז הפעלתי איזה משחק והתחלתי לשחק.. לאחר איזה שעה שמעתי ראש כאילו משהו נפל על תחתית המארז, בדקתי מה זה וגיליתי איזהשהו רכיב שנראה כמו קבל (CAPACITOR) שוכב לי על תחתית המארז (לאחר בדיקה ה…

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  7. Started by omemo,

שלום. כשאני מפעיל את המחשב של אחי (מחשב חדש), אני מקבל הודעה: NTLDR is missing Press alt+ctrl+del to restart לפני כן ניסיתי להתקין עליו את WinXP x64, אבל הדיסק כנראה נשרט והוא לא מצא איזה קובץ. עכשיו כשאני עושה restart זה נותן לי את ההודעה ההיא, עוד לפני שאני יכול לבחור דרך איזה כונן לעשות boot. (ל-BIOS אני כן יכול להיכנס, אבל גם אם אני בוחר שם את ה-CD ככונן boot, אני מקבל את ההודעה עוד לפני שהמחשב ניגש אליו) יש פיתרון? :-\ תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by tripstrike,

שלום אנשים טובים קראתי את כל הןדעות שהיו על קריסה ולא מצאתי פיתרון אני משחק לדוגמא בסינגל מוד של BF2 20 דקות 20 דקות ואז המסך קופא הסאונד ממשיך לרוץ ברקע אבל גם הוא מקרטע וליפעמים קורה שהמסך פשוט ניכבה ולא ניצן להדליק אותו חזרה כאשר ברקע עדיין יש סאונד עכשיו כשאני משחק ברשת אז יש את אותה הבעיה רק שהיא מתחילה תוך שתיים שלוש דקות מהרגע שאני ניכנס למישחק ואז אני חייב לעשות ריסט ידני ניסיתי להוריד הגדרות גרפיות ועדיין זה קורה המחשב הוא חדש יש לו 4 חודשים תודה לעוזרים .זה המיפרט לוח אם--A8N-SLI-DELUXE ASUS מעבד -AMD64 3200 זיכרונות -2*512 KIGSTON כ. מסך -6600GT ASUS קשיח WD 120 SATA

• 12 תגובות
    • 947 צפיות
  9. Started by a-gold,

כשאני נכנס למחשב שלי ולוחץ קליק ימני על הכונן דיסקטים הוא מתחיל לקרוא את הדיסקט אבל הבעיה שהוא עושה רעש ממש ממש חזק ומפחיד..... למה זה ככה ? ואיך מבטלים את זה???

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  10. Started by Dj BeN Co-N,

שלום אנשים .. אז ככה יש מישהו שאולי יודע מה זאת הבעיה ? אז ככה .. אני לא יכול לצפות ב . Device Manager כאילו זה נפתח הכל טוב רק אני לא רואה את הדברים שם כאילו הכל מחוק ואני יודע שזה לא נמחק זאת בעיה בגלל זה אני רוצה תעזרה שלכם וגם שאני נכנס למחשב שלי הוא פשוט נתקע איזה כמה דקות ואז עולה הכל גם שאני עושה מאפיינים על הכונן של הצורב ואני לוחץ חומרה לא רואים שם כלום והכל עובד פיקס אז בבקשה מי שיודע מה זאת הבעיה אני אשמח זה ממש דחוף לי אנשים :-\ :-\

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  11. יש איזשהי תוכנה?

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by wooper,

כל פעם שאני משחק במשחקים כמו far cry battlefield וכדומה יש מופיעים נקודות על המסך ברשותי geforce 6600gt הדריברים שלי מעודכנים לא עשיתי oc בנוסף לכך בזמן שאני משחק יש רק 70 מעלות כך שזה לא מהתחממות מה יכול להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  13. Started by bioss,

יש לי כרטיס מסך 9800 ATI של POWER COLOR פתאום אחרי מספר חודשיים שהכל עבד מעולה. לאחר שעשיתי בלילה כיבוי רגיל בוונדוס. הדלקתי בבוקר את המחשב והוא לא נדלק .הוא התחיל לזוז (הפאן זזו לשנייה ועצרו) האורו נשארו דולקים אבל לא היה למחשב חשמל. אז ניתקתי את כל החיבורי חשמל שלו והוא נדלק. חיברתי חזרה ואותו דבר . חיברתי רק את הכרטיס מסך ונדלק. אחרי כמה שנייות כיביתי וחברתי את הדיסק קשיח והסידירום והמחשב עבד. אני ככה כבר חודש עוד מעט ולא יודע מה לעשות זה לא ספק כי החלפתי לבדוק לספק של 480 וואט של חברה ידועה וזה בטוח הכרטיס מסך כי עם אני מחליף לכרטיס אחר פשוט זה לא קורה מה דעתכם הבעיה? אמרו לי שזה כנראה בגלל שהצ'יפ שלי זה של אינוודיה וזה כרטיס מסך של ATI מישהו נתקל במקרה דו…

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  14. Started by imac,

אז ככה המחשב בן שנה כמעט... מאז ומתמיד גם בשביל Celeron 2000 הוא עובד איטי עם 256 זיכרון DDR וכבר לפני כמה חודשים פעם ב... הוא היה נתקע אבל בזמן האחרון זה ממש בלתי נסבל המחשב לאחר 15-20 דקות של עבודה נתקע.. וזה לא אותה הבעיה כמו אצל הבחור שכתב הודעה מתחתיי כי הסאונד לא ממשיך ואף אחד לא משחק במשחקים במחשב הזה.. הוא יותר לגליה באינטרנט ומוזיקה... יכול להיות שזה התחממות? אם כן למה פתאום זה התחיל מה יכול להיות שהשתנה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  15. Started by ilaysk,

קניתי 2 512 ויש לי דבל צנל אך לחבר אותם לא משנה כמה אני לוחץ זה לא ניכנס (הזיכרונות מתאימים וזה בכיוון הנכון) הצילו!!!!!

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  16. Started by oded6188,

הרצתי Scan Disk וזה מצא לי כמה קבוצות של Bad Sectors. הסריקה סימנה את אותם מקומות כדי לא להשתמש בהם שוב... עכשיו השאלה היא אם זה מונע את ההתפשטות של הבאד סקטורס? או שברגע שמופיע הבאד סקטור הראשון אז צריך לזרוק את ההארד-דיסק לפח?

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  17. Started by freesoul23,

בחלק מהמשחקים לפתע המסך נהיה שחור והאופציות היחידות זה ALT+TAB או CTRL+ALT+DEL ואז כשאני נמצא בשולחן העבודה ואני לוחץ למטה לחזור למשחק אז המשחק חוזר, וככה קורה פעמיים בחלקים שונים של המשחק ובפעם השלישית עוד פעם מסך שחור אבל שום דבר לא עוזר ואני נאלץ לעשות אתחול למחשב. בהתחלה חשבתי שזה בעיה במשחק מסויים אבל זה קרה לי בכמה משחקים(FABLE,CALL OF DUTY 2,GTA-SA). באחת הפעמים כשזה קרה והייתי בשולחן העבודה בדקתי את טמפרטורת המעבד והלוח והטמפרטורה הייתה באזור 50-60 מעלות. האם מישהו מכיר את הבעיה? האם זה באמת בעיית התחממות? האם מישהו יודע את הפתרון לבעיה? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  18. שלום לכולם. רכשתי לוח Asus A8N-E וגיליתי שככל הנראה הסוללה של ה-CMOS לא עובדת ולכן כל הגדות ה-bios מתאפסות בכל פעם שאני מנתק את המחשב מהחשמל. כמה שאלות: 1. מה יכול לגרום לזה? האם יש מצב שתקעו לי לוח משומש? 2. האם כדאי להתעקש שיחליפו את כל הלוח או רק את הסוללה של ה-CMOS?

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  19. Started by ns,

אז יש לי amd athlon xp 3000 barton ויש לי בעיה שהוא מופיע לי בתור רק 1300 mhz, והביצועים - שלא נדע מצרות... מישהו יכול לעזור לי בקשר לזה ? זה די דחוף. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  20. Started by assaf12,

אני מנסה לסדר מחשב לחבר המחשב התחיל לזבל את המסך באמצע התקנת XP עשיתי בוט באמצע ההתקנה ומאז התחילו צפצופים של הלוח בפוסט ואין תמונה 1 ארוך ו2 קצרים, לפי מדריך כללי ללוחות אינטל שמצאתי זה אומר שאין כרטיס מסך מחובר, אבל הכרטיס מחובר טוב אם אני מנתק את הCD והHD אז המחשב עושה פוסט והכל בסדר מה נדפק שם?

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  21. אז ככה, אחרי יום שלם של ניסיונות הבעיה לא נפתרה, לכן אני פותח נושא חדש פה בתקווה שמישהו נתקל בבעיה דומה. לפני שבועיים נשרף לי לוח p3v133 במחשב השני (זה קרה בעת קפיצת חשמל). השגתי לוח shuttle ab61, מבוסס 440bx. המעבד הוא PIII 667mhz. סטיק אחד של 128mb 133mhz sdram. כרטיס מסך voodoo 3 3000. התקנתי את windows xp, הכל עובד חוץ מכרטיסי PCI, שהם כרטיס קול וכרטיס רשת שלי. ה-windows זיהה אותם נכון, התקין דרייברים וכותב שהם עובדים, אבל הם לא. אני לא שומע שום צליל, והאינטרנט לא עובד (לא מצליח גם לעשות ping למודם הכבלים שלי). ניסיתי את כל הסלוטים של PCI. מקווה שנתתי פה את כל הפרטים הנחוצים. יש כמובן סיכוי שהלוח אם פשוט פגום, אבל אולי יש משהו שפספסתי..... תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  22. Started by dreamboot,

קניתי 2 זיכרונות מסוג ADATA VISETA ולוח שלי הוא ASUS P4S800Mhz עם מעבד 2.4 של אינטל סוקט 478. כל סטיק זכרון בנפח 512 ביחד 1GB והם עבדו טוב למשך זמן של שבועיים ואז הווינדוס הפסיק לעלות פשוט הוא מתחיל את הקו הכחול ואז עושה ריסטארט ועולם לא היתה בעיית זיכרונות עם 2 הסטיקים הקודמיםתעכשיו התשובות שהיו עד עכשיו הם תוריד את מתח הזיכרונות תסנה שילוב בין הסלוטיםוהתשובה הכי מפגרת היתה הלוח שלך לא יכול עם כזו כמות זכרון שזה לא נראה כל כך נכון אז מה לדעתכם הבעיה? דבר נוסף שחשוב להזכיר הוא שכל סטיק עובד נפלא לבד עם עצמו בלי בעיות. תודה פורום!

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  23. Started by biodome,

חבר שלי ביקש שאבדוק מה קרה למחשב שלו שנכבה פתאום באמצע השימוש. הבאתי איתי ספק כח חלופי ליתר ביטחון. המחשב הוא ישן (פנטיום 2 או 3), מבוסס Slot-1. מחברים את המחשב לחשמל והוא מתחיל לפמפם (ההגדרה הכי טובה שאני מוצא). המאווררים מעלים ומורידים מהירות, כל הנורות במקלדת מהבהבים במהירות, ומהרמקולים יוצאים ציפצופים סדירים שנשמעים כמו קוצב לב (כמה אירוני). המסך אינו נדלק. שימו לב שציינתי - רק מחברים לחשמל וזה קורה, בלי ללחוץ בכלל על כפתור ה-Power, ובלי לקצר את הפינים על הלוח. למעשה נתקתי לגמרי את הכבלים שמחברים בין המארז ללוח כדי להיות בטוח שזו לא בגלל איזה כפתור תקוע או משהו בסגנון. כלומר גם בלי לקצר בכלל את הלוח, רק מחברים את הספק כח לחשמל והוא מתחיל בפימפום. ניסיתי להחליף לספק כ…

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  24. יש לי מארז HEC Compucase CI-6A21 400W והלוח שמצויין בכותרת. ובתוך המארז יש 2 מאווררים גדולים אחד מקדימה ואחד מאחור. המחשב נקנה לפני כחצי שנה והמאוורר האחורי התחיל להרעיש לתדהמתי כאשר פתחתי את המארז התברר לי שהמאוורר הקידמי בכלל לא מחובר לחשמל ניסיתי למצוא מקום לחבר אותו על לוח האם ולא מצאתי. המאוורר האחורי (שזהה לקידמי) מתחבר ליציאה עם 3 פינים (סימנתי בתמונה המצורפת). לאיפה אני יכול לחבר את המאוורר הקידמי? אחרי ששני המאווררים יעבדו, האם כדאי לשים את שניהם על כניסת אוויר למארז ולהסתפק במאוורר של הספק להוצאת האוויר, או לשים אחד לכל כיוון? בתודה מראש, ערן [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  25. Started by TheTNT.COM2,

אהלן, שמעו חברה יש לי ת'המשחק rome:total war Barbarian invasion ,כשהתחלתי לשחק הכול היה סבבה עד שפתאום המסך קפא, המחשב נתקע ובום יצא ל- desktop,ככה זה המשיך, אני משחק כמה זמן ואז המשחק קורס בצורה רנדומלית, יש לי מחשב שצריך לסחוב את המשחק בלי בעייה, אז אני חושב שהכרטיס מסך דפוק (gef 6600), מה שעשיתי אחרי שזה יצא לי ל- desktop נכנסתי ל- run וכתבתי dxdiag, פתח לי ת'החלון של ה- directx (9.0c), הלכתי לתצוגה ולחצתי על "בדיקת direct3D", והופ זה שם לי הודעת שגיאה שזה לא יכל להטעין את שלב 8 או משו עם תלת מימד, הקיצר רציתי לשאול אם זה אומר שהכרטיס מסך נדפק או שאני צריך להתקין את ה- direct מחדש, או אולי אפילו לנסות גירסא ישנה יותר? אל תגידו לי לבדוק טמפ' כי הן בסדר גמור.. (ממוצע- 3…

• 0 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים