תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חברי הפורום יש לי בעיה מאוד מעצבנת ומטרידה ... אני החלפתי את הלוח אם שלי בלוח אם חדש של חברת ABIT IC7 ועכשיו שאני מעלה את המחשב הוא נותן לי הודעה {לפני שהוא עולה ליונדווס ... מתי שהוא בודק זכרון וכו... } על בעיה במעבד .! הוא נותן את ההודעה הבאה ... CPU IS UNWORKABLE OR HAS BEEN CHANGED PLEASE RECHECK CPU SOFT MENU האם נתקלתם פעם בבעיה הזו ? האם זה רציני ? איך אני מתקן את זה ? עכשיו אחרי שהוא נותן לי את ההודעה הזו הוא אומר לי שאם אני ילחץ F1 זה ימשיך כרגיל ... אז לחצתי F1 וזה מעלה אותי לווינדווס ... מה נראה לכם הבעיה דחוף בבקשה ! רק אנשים שמבינים ....
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
האלן הבעיה שלי היא כזאת: מהמארז שלי נשמעים כל הזמן קולות של ריסט זה צליל שיש אותו שאתה מדליק את המחשב והוא מתחיל לעלות.. או כאשר עושים ריסט למחשב.. זה מן "צוק" ו אחר כך ווווום.. לא יודע בדיוק איך לתאר את זה (: מישהו אולי יודע במה הבעיה?? תודה!
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
קבצי הminidump [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם... הרגע פניתי בפורום Windows בקשר לבעיות שיש לי במחשב.. כל 20-30 דקות המחשב מפעיל את עצמו מחדש הכוונה עושה ריסט בלי שום דבר שאני עושה.... עכשיו ביטלתי בהגדרות בווינדוס שזה יעשה ריסט כל פעם מחדש ופשוט רציתי לראות את השגיאה שאני מקבל במסך הכחול.. וזאת השגיאה בעצם: Stop: 0x0000008e (לא העתקתי עכשיו את כל השורה הזאת).. ומתחת יש עוד דבר הנה תסתכלו: Nv4_disp.dll - Address Bfoafda2 base at bfo12000, datestamp 3da4eefc9 מה אתם חושבים שהבעיה? דרך אגב בעיית חום אני לא חושב שיש.. בדקתי טמפ' טמפ' מעבד עומדת על 50-55 שזה נחשב לסביר יש לי AthlonXP 2000+.. מה הבעיה חבר'ה? ואל תגידו טמפ' גבוהה כי בעבר היה לי גם 58-60 ולא היה עושה ריסט
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
התזוזה לא הכי מדוייקת, לעיתים קרובות יש לו "קיפצוצים" קטנים, כלומר, תוך כדי העבודה וההזה של העכבר, לפעמים הסמן פשוט קופץ קצת הצידה, ולא בדיוק במקום שניסיתי להעמיד אותו. לא מדובר בשינויים גדולים במיקום, אבל עדיין מעצבן... האם צבע / טקסטורה של מה שיש מתחת לעכבר משנה ? "שפר את דיוק מהצביע" בחלונות - מסומן, לא עוזר. רעיונות ?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
פתאום נעלם לי ההארד דיסק,לא ההארד דיסק של המערכת הפעלה אלא אחר של 160 ג'יגה,ניסיתי הכל ובסוף עשיתי לו הכל מחדש עם הווינדוס ועכשיו רואים אותו ושאני בא לפרמט (כפתור ימני ופורמט) הוא כאילו מפרמט אבל בעצם לא זז. יכול להיות שהוא הלך?
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לאחי מחשב ישן לעבודה(P3 733),התקנתי לו98 WIN והכל אך המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך שלו(ורואים זוועה). יש לי עכשיו מס' בעיות: א. אין לו שום דרייברים או דיסקים של החומרה שבמחשב ב. אין לי מושג איזה כרטיס מסך יש לו...זה 3DFX מה שרשום עליו וחוצמזה כלום.. ג.אין לו אינטרנט השאלה שלי היא איך אני מגדיר לו את הכרטיס מסך נורמלי היות והוא עובד עכשיו על 8 צבעים או משהו כזה, בקיצור איכות חרא...תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אז ככה: לפני יומיים הייתה הפסקת חשמל ומאז המחשב של אבא שלי לא עולה יותר... כלומר אני מדליק את המחשב והמסך נשאר כבוי בהתחלה חשבתי שזה בעיה עם הכרטיס מסך אז הוצאתי אותו והחזרתי , והבעיה לא נפתרה אז ניסיתי לחבר מסך אחר ומחשב (מסך ממחשב שכן עובד...) ועליו הוא לא עבד אז האפשרויות שלי כרגע עומדות על א. כרטיס מסך דפוק ב. כרטיס מסך נשרף ג. (אפשרות לא נעימה) לוח אם נשרף. מה אתם חושבים?? באיזה עוד דרכים אני יכול לבצע דיאגנסטות?
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע מחשב זה המפרט: amd 64 bit 3000+ gigabyte GA-K8NS leadtek Gforce 6600gt agp WD 80 gb twinmos 512 הבעיה היא שהוא "קופא" . פעם פעמיים הוא קפא לי בwindows אבל בעיקר בנסיך הפרסי שהוא קופא שם אחרי כמה דקות של משחק תודה
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
זה הפעם הרשאונה שלי עם פרימוט במחשב הזה הוא חדש לפני הפירמוט המחשב עבד טוב יש לי פנטיום 4 3000 גיגה 1 זיכרון פנימי ראדון 9800 פרו ועוד קיצר הוא לא זז התקנתי ביאוס חדש הכול דריברים אבל הוא יש לו תקיעות ואין וויורסים או SPYBOTS דברתי עם מישהו והוא אמר לי שאם יש לי ארדיסק סאטה הייתי צריך להתקין משהו גם לו היה את זה איטי וזה והוא התקין ויש לו גם סאטה Seagate 80 gb 7200 rpm 8mb buffer serial-ata זה הארדסיק שלי גם אני צריך להתקין משהו? אפשר קישור? בבקשה עזרה:}
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מסך של סוני sony trinton שהיה ברשותי כבר 6 שנים , הפסיק פתאום להגיב. לא עזר שום דבר , חשמל הוא מקבל ונורת החיווי שלו נדלקת אבל אין תמונה. ניסיתי ב 2 מחשבים ובשניהם אותו הדבר. 1. האם לזרוק או לנסות לתקן ? 2. במידה ואני קונה חדש , האם ללכת על מסך שטוח או על מסך דק ?
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אין לי מושג למה.. דבר אחד אני יודע שזה לא בגלל התחממות ! ואין שום מסכים כחולים פשוט.. בום וריסטרט.. העלתי 2 קבצי MiniDump. תודה רבה לעוזרים.. אהה.. וגם וירוסים אין [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי בעיה די מעצבנת אצלי עם החיבור של ההארד דיסק יש לי צורב והוא מחובר יחד עם ההארד דיסק ל- primary IDE אם אני לא טועה... ראיתי שהצורב מחובר ללוח אם ומהצורב להארד דיסק בכל מקרה בגלל שהוצאתי את החיבור של הצורב אז 2 פינים שלו יתעקמו לי ומאז שזה קרה ה- windows xp נתקע לי בזמן שהוא עלה אז נכנסתי ל- bios ובטלתי את הצורב ועכשיו הווינדוס עלה לי וגם אפילו מזהה לי את הצורב - אבל המחשב עובד הרבה יותר לאט אז מה שאני רוצה לעשות זה לנתק את הצורב מהמחשב כדי שההארד דיסק יהיה מחובר ישר ל- primary IDE הבעיה היא זה כשאני מנתק את הצורב אז המחשב נתקע לי בהתחלה כשאני מדליק אותו אני לא יודע אולי יש לזה קשר לג'אמפר שלו או משהו.... help me ???
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
לא ברור מה קרה אבל כשאני מפעיל את המחשב הוא לא עולה : המנורות של המארז נדלקות אבל אין את הצפצוף של הביוס. ניסיתי להחליף ספק , ניתקתי את כל הכרטיסים , החלפתי זיכרון . מה עוד לבדוק ?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
המקלדת לא עובדת לי ורק המנורה של הניום לוק דולקת כיבית תמחשב והוצאתי את הכבל וגם לא עזר בדקתי בהגדרות בלוח מקשים אם יש התקן מחובר ואין זה קשור אתמול לקחתי את המקלדת לחבר שגם קרה לו אותו דבר קשור
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום ,לא מזמן קניתי מחשב חדש, המפרט: P4 3.2 GHZ 640 2mb chache MSI 925XE Neo Platinum 1024 DDR2 ATi Radeon X850XT W.D 120GB 7200RPM משום מה, כשאני משחק במשחק כמו בטלפילד 2 יש לי הרבה דרופים והמחשק אפילו מקרטע לפעמים, דבר שלא אמור לקרות. כמו-כן, שמתי לב שכרטיס המסך שלי מגיע לטמפרטורה של 80 מעלות במאמץ וחשבתי שאולי זה הגורם.בנוסף,יש לי ספק כוח ג'נרי אז תהיתי אם דבר זה יכול לגרום גם כן לבעיה. נ.ב- יש לי catalyst 5.6 והתוצאה שלי ב3dmark05 היא טובה- 5855 אשמח אם תענו לי בהקדם ותודה מראש
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
רציתי ללמוד קצת על גיבויים אז התקנתי את acronis-ו-norton ghost ואחרי שניסיתי להסיר אותם בדרך הרגילה כל המחשב כמעט התפגר. הצלחתי לתקן את כל הבעיות חוץ מהבעיה שהמחשב לא מזהה את הכונני די וי די (צורבים) וגם עם התוכנה partition magic שיחקתי קצת .אני לפני פירמוט אם הבעיה לא תיפטר . תודה
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב ב 8 פעמים מתוך 10 המסך עובר מstandby להדלקה ואז חוזר מייד לstandby (מודיע שעובר לpower saving mode) בשאר הפעמים המעטות שהוא כן נדלק הוא עובד מצויין, עברתי על החיבורים כמובן ,התופעה ממשיכה. מסך LG1950 כרטיס מסך GECUBE 4850 יש רעיונות? המחשב עצמו עובד בלי בעיה .
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש בבעלותי מסך LCD ותיק גנרי של CHIMEI מדגם CMV T38D. המסך עובד נהדר כאשר הוא דולק אך לאחרונה בעת הדלקתו, בין אם באמצעות הכפתור או יציאה ממצב סטנד ביי, המסך מציג תמונה ונכבה מיידית בליווי קול זמזום קל של חשמל מהפאנל האחורי. אחרי מספר כיבויים והדלקות (שהולך וגדל עם הזמן עד כדי עשרות לחיצות הפעלה וכיבוי שלו נכון לרגע זה), המסך נדלק סופית ופועל כרגיל. אמנם אני לא מהנדס חשמל, אבל יש לי חשד שאחד הקבלים/רכיבים בודדים בו נדפק... הבעיה היא בוודאות במסך עצמו. השאלה הנשאלת היא האם שווה לתת את המסך לתיקון, או שמא דבר כזה יעלה קרוב למחירו של מסך חדש בגודל דומה? כאמור המסך עובד נהדר כאשר אני מצליח להדליקו, וחבל לי להשליכו לפח. תודה רבה על כל עזרה ועיצה
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
לפני יומיים הדקלתי את המחשב והכרטיס מסך שלי פשוט הפסיק לפעול. המאוורר שלו הסתובב האורות שלו היו דלוקים אבל לא היה תמונת מסך. מבחינת ציפצופים היה ציפצוף קצר ולפי החוברת של הלוח אם הבנתי שזה אומר שהכל בסדר. המסך זיהה את הכרטיס מסך ככה שלא היה No signal על המסך אך לא הייתה שום תמונת מסך. החלפתי את הכרטיס בכרטיס אחר בשביל בדיקה והמחשב על לי רגיל ככה שזה בטוח הכרטיס. ניסיתי את הכרטיס על מחשב אחר וגם לא עבד. הכרטיס מסך עכשיו במעבדה ורוב הסיכויים שאני מממש את האחריות במקרה והם מוצאים בו דפקט. העיניין הוא מה יכול לגרום לו בין לילה להפסיק לפעול כמו שצריך? אני חושד בספק אז הזמנתי PSU tester מאיבי בשביל לבדוק אם הספק תקין ולא יהרוס לי עוד חלקים בעתיד. על כל מקרה אני מעלה תמ…
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הם הפסיקו לעבוד,זה איזהשהו חלק נפרד מהלוח אם או שזאת בעיה בלוח אם? כלומר אפשר לקנות איזשהו חלק ולהתקין אותו מקדימה או איך זה עובד?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה ! איפה אפשר להשיג גוף קירור לצ'יפסט הנ"ל ?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם, במהלך העתקת קובץ מהמחשב לדיסק פנימי של סטרימר, ההעתקה נתקעה (לא יודע עדין למה) ופשוט לחצתי cancel בחלון שהופיע. לאחר מכן, לא יכולתי לגשת יותר לדיסק של הסטרימר. כל פעם הוא מציג לי כאילו שהדיסק לא מפורמט ונראה לי שנפגעה לי מערכת הקבצים על הדיסק. מספר תוכנות שהפעלתי לא גילו כלום והתייחסו לדיסק כאל לא מפורמט. תוכנה אחרת בשם active partition recovery: www.partition-recovery.com הצליחה לפחות להראות לי את הספריות הישנות שהיו על הדיסק בנוסף לשתי un allocated partiotins חדשים בגודל של כ-1MB שלא היו שם קודם לכן. כרגע אני מריץ את התוכנה של WD ואת התוכנה של active partition recovery בשאיפה שזה יסדר את הבעיה. (לוקח הרבה שעות). במידה ולא יסתדר, למישהו יש רעיון מה אני יכול ל…
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
משך יומיים אני קם בבוקר ורואה מסך כחול: http://img534.imageshack.us/img534/3897/imag0072l.jpg חומר חדשה שלאחרונה חברתי: כרטיס קול - C-Media CMI8738/C3DX PCI Audio Device אחרי שהכרטיס קול המובנה של הלוח אם התקלקל לוח אם GIGABYTE P31-DS3L תודה רבה למי שעוזר :s05:
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
קניתי SSD במיוחד בשביל זה והסתבכתי עם ה INTEL RAPID STORAGE ואני חייב עזרה דחוף .... פליז תעזרו לי שמישהו יכתוב כאן !!
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-