תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
ההרד דיסק המסטר שלי הוא SATA אני רוצה להוסיף הרד דיסק נוסף שהוא IDE הגדרתי להרד דיסק הנוסף כסלאב ובהרצה של המחשב הוא רושם "שאין מסטאר של IDE" מה אפשר לעשות צריך לשנות משהו בביוס אבל אני לא ממש יודע מה בדיוק.... ואיפה להכנס מקווה שמישהו יוכל לעזור לי תודה,
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
Field Value Sensor Properties Sensor Type ITE IT8712F (ISA 290h) Temperatures Motherboard 31 °C (88 °F) CPU 70 °C (158 °F) Aux 48 °C (118 °F) WDC WD1600JS-22MHB0 42 °C (108 °F) Cooling Fans CPU 3184 RPM Power Supply 1654 RPM Voltage Values CPU Core 1.44 V +2.5 V 2.54 V +3.3 V 3.28 V +5 V 4.87 V +12 V 11.97 V +5 V Standby 3.84 V הטמפרטורות שלי גבוהות יחסית נכון? יש לי מעבד amd 64 939 לוח אם של גיגבייט וכרטיס מסך x800gto של ספיר יש לי מאורר של 120mm
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אז ככה שלום לכולם, יש לי בעייה קטנה ואני חושב שאתם תוכלו ליפתור לי אותה. קיבלתי כרטיס קול זמני של STLabs ועכשיו התקנתי את כל הDrivers והכל יש קול שומעים יופי טופי אבל, הleft אצלי זה right והright זהleft אולי יש איזה דרך להפוך את זה והרבה אמרו לי שיש תודה ומקווה שתעזרו לי ;D
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
טוב יש לי DDR שעובד על 400MHZ ובeazy tune5 התוכנה שבאה עם הלוח אם שלי כתוב שהוא עובד על 200 אז אני צריך לשנות את זה ל400 ? או שזה משהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום יש לי ביעה בזמן האחרון במשחקים לאחר 10 דקות שאני במשחק המסך מתחיל לרעוד והמחשב אומר לי שגיאה משהוVPU RECOVER(למי שיש כרטיסי ATI יודע..) ואני צריך לאתחל את המחשב שלי זה מעצבן ניסיתי הכל פירמטתי מחקתי את הדרייבר והתקנתי אותו מחדש התקנתי את המחשקים מחדש השאלה שלי היא: מה עושים!??!?! תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי winxp pro ואני צריך לבצע mirror ל20 גיגה כרגע מותקן אצלי raid 0 על 2 דיסקים של 120 גיגה איך אני יכול מבצע שחלק מהדיסק שבraid יבצע mirror לדיסק של ה20 גיגה ? אני מקווה שאני מספיק ברור... :
-
- 10 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי את המשחק החדש need for speed most wanted והמשחק נתקע לי כזה...המכונית פתאום זזה לאט זה קורה כשאני מעלה את הרזולוצייה למעל 640*480 יכול להיות שהכרטיס מסך שלי כבר עייף למשחקים החדשים או שיש לזה סיבה אחרת?? (המפרט של המחשב שלי למטה) תודה...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קרה איזה משהו מאד מוזר- עזבתי את המחשב לכמה זמן והיה שומר מסך, ואחרי זה חזרתי אליו, הקשתי את הסיסמא ונכנסתי, ופתאום אני רואה שסמלים של כל מיני קבצים השתנו לסמל כזה של הקובץ הלא מוכר הזה שלא ניתן לפתיחה. ואי אפשר להחליף סמל- אני נכנס לשינוי סמל וכל לבן... וגם הסמל של "המחשב שלי" הפך לסמל של קובץ כזה.... וגם אי אפשר לגרור תיקיות בשולחן העבודה... וגם כל מיני קווים נעלמים- למשל כשאני פותח את התחל אמורים להיות קווים מפרידים כאלה בין תוכנית תוכנית.... וגם סמלים של כל המשחקים השתנו למשהו אחר .. :-\ מה לעזאזל?!? למה זה קרה ואיך אני מחזיר את זה???? :'( :'( :'( סרקתי כרגע עם AD-AWARE והוא לא מצא כלום.. עזרה.... :s05: וואלה עכשיו נזכרתי, זה קרה בדיוק אחרי שהורדתי את SANDRA- הורדת…
-
- 13 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכם. המפרט בחתימה. יש לי כ. מסך PX6600GT TDH Extreme של Leadtek. עשיתי לו OC בעבר, אך רק לזמן מאוד מאוד קצר ובמינון נמוך מאוד. הבעיה היא שהכרטיס מתחמם לרמות מטורפות, כאשר המעבד על ככ40 מעלות בעומס, הכרטיס מתחמם עד כדי כמעט כוויה בנגיעה. מוזר לי שכשהכרטיס בסטוק הוא מתחמם עד לכדי ארטיפקטים ברמות שונות. באופן כללי, המארז מאוורר היטב - הכבלים מסודרים היטב, הזרימה טובה - מאוורר בדלת מכניס, ת'נדרבלייד+XP120 על המעבד, 2 מאווררי ריידמקס מאחור, מוציאים אוויר, מאוורר על הספק(בצד הפנימי התחתון) שמוציא אוויר (Exhaust), ועוד 2 מאווררים שהרכבתי על פנל מתכת וקיבעתי על סלוט PCI מתחת לכרטיס מסך כדי לוודא שיקבל את כל האוויר שדרוש לו. אגב, החום המטורף הוא רק בזמן עומס. באיידל הוא כ36-3…
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
לפני חודש בערך כיביתי את המחשב ולאחר כמה שעות ניסיתי להדליק אותו שוב, מה שקרה זה שהמחשב דלק אבל המסך נשאר שחור. ביררתי מאיפה הבעיה מגיעה, והגעתי למסקנה שהלוח אם נדפק. הבעיה בו היא שהוא כל כמה שניות עושה רסטרט ולכן המסך אפילו לא מספיק להדלק. עכשיו כדי להפעיל את המחשב אני צריך לעשות cmos (איפוס ביוס) עם הג'אמפר. רק כך המחשב עולה. אם אני לא עושה איפוס ביוס האותיות שמופיעות לי ב- 7 סגמנט מתחלפות כל הזמן בין c1 ל- 05 , ושזה מה שרשום לגביהן בחוברת של הלוח אם: c1 - detect memory auto detection of DRAM size, type and ECC. auto detection of L2 cache (socket 7 or below) 05 - 1.blank out screen 2. clear CMOS eroor flag יש למישהו מושג מה הבעיה בלוח אם? ואיך א…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באתי לפני כמה ימים לשים שירים מהMP3 ולהוריד תמונות מהמצלמה, חיברתי אותם לUSB והמחשב לא קלט אותם. שמתי לב גם שאם אני מנתק משהו מ USB אחר הוא לא נקלט בחזרה, אלא אם המכשיר מחובר למחשב לפני שאני מדליק את המחשב. מישהו יודע/שמע על הבעיה הזאת, ממה היא נגרמת ואיך פותרים אותה? תודה לעוזרים.!
-
- 12 תגובות
- 876 צפיות
-
-
השאלה בנושא ! יש אפשרות שאתם יכולים לעזור כדי לגלות את התקלה? תודה לכול העוזרים !
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין לי מושג מה זה... כל הזמן יש קריסה כחולה כזו ורשום בה שגיאה שנוגעת ל NTFS.SYS.... מישהו יכול לעזור עם זה? אני פשוט לא מצליח להבין מה הבעייה.... זה קורס פשוט סתם ככה... קובץ MINIDUMP מצורף פה... אנא התייחסו ועזרו.. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני שובר את הראש כבר כמה שעות לוח אם Ecs P4VMM2 כונן קשיח Western Digital WD400EB 40GB 5400RPM ATA 100 2MB ניתקתי את כל הכוננים, בשביל לבטל התנגשות אם קיימת. החלפתי כבל IDE ועדיין, יוק, PIO MODE מוזר, כשהמחשב עולה, לפני הטעינה של ה-XP, הביוס מזהה את הכונן הקשיח כ-ULTRA DMA5 עם הכבל IDE המקורי, ועם כבל IDE אחר כ-ULTRA DMA2. בנוסף, הכונן קשיח עובד ללא ג'מפור של MASTER / SALVE. כשניסיתי לשים ג'מפר ולהגדיר אותו כ-MASTER הביוס לא זיהה אותו. הורדתי את הדרייברים העדכניים של הלוח אם. ברור לי שלא מדובר בלוח אם האכותי שבשוק...אבל זה מה יש ועם זה צריך להסתדר...דווקא את ה-CDROM הוא מזהה כ-UDMA ואין שום בעיה איתו. הכונן הקשיח עובד ממש לאט, וזה תוקע ממש את ה-XP, מה עוד נשאר לנסות ? המ…
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי משחקים לPS1וPS2 אבל משום מה הוא לא קורא אותם לאחר הצריבה מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
היי אתמול היתה אצלנו הפסקת חשמל בזמן שהמחשב היה דולק... אחרי הפסקת החשמל המחשב לא עולה: הוא נדלק, מערכת ההפעלה (windows 2000) מתחילה לעלות אבל נתקע באמצע העליה. ניסיתי לשחזר הגדרות bios - לא עזר. הרצתי scandisk (אתחלתי מדיסקט) והוא תיקן כמה קבצים אבל זה לא פתר את הבעיה. כשאני עולה ב - safe mode command prompt אני רואה שהוא נתקע בטעינה של הקובץ agp440.sys יש למישהו רעיון מה עוד כדאי לי לנסות? ועוד שאלה - יש לי ghost של המחשב ולא אכפת לי לפרמט ולהתקין שוב, אבל האם זה בטוח יעזור או שאחרי זה אני עשוי להשאר עם אותה בעיה? תודה!
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי איזה בעיה מוזרה לא ממש בעיה יותר קטע מעצבן יש לי לוח מסוג DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX שרכשתי לא מזמן. רק עכשיו שמתי לב או שזה היה ולא ראיתי או שזה קרה פתאום ברגע שאני מגביר את המאסטר ווליום עד הסוף הקול נעלם. ברגע אני מחזיר לחצי הקול חוזר בקיצור מה שנהיה זה שחצי בסקאלה הפך לווליום גבוה. נתקלתם בזה? סודר זה היה על מצב של NIGHT MODE
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום הכונן דיסקטים שלי לא עובד , ואני בכלל לא רואה אותו במחשב שלי ניסיתי לעשות חפש חומרה והוא לא מצא לי ואני בדיכי תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
הלן, ככה. משהו ממש מוזר ואני לא מוצא מה הבעייה, המחש חדש לחלוטין amd athlon 3000+ venice gigabite k8nsc939 nforce3 והכרטיס מסך מיושן - nvidia geforce4 128 . הבעיה היא שמדי פעם יש איזושהיא ירידת מתח, המסך נהיה שחור ל4-5 שניות וחוזר להיות רגיל . זה ממש מציק ואין לי מושג מה זה. מישהו יודע ? תודה .
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
כשני מדליק את המחשב הוא מגיע לשולחן עבודה ואחרי כמה שניות מופיע לי מסך כחול ורשום בו הרבה דברים ואחרי שניה המחשב מפעיל את עצמו מחדש כך שלא הספקתי לקרוא מה שרשום שם,ממה שהספקתי לראות היה רשום שם משהו עם MEMORY. יכול להיות בגלל ששיניתי את הזכרון מ2T ל1T? כי בהתחלה ששיניתי(לפני שבועיים) לא קרא כלום ורק עכשיו זה קורא.זה יכול להיות בגלל זה? כעת אני מדבר מהמחשב הישן כי אני לא יכול לעשות כלום במחשב החדש. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה יש לי לוח אם: asus p4s800d dualchannel ומאוורר שכרגע לא מחובר: כתוב עליו GWE DC BRUSHLESS model: sp1280m dc12v 0.18a GOOD WINDY ואני לא מוצא חיבור על הלוח אם שמתאים לחיבור של המאוורר. קיים בכלל חיבור למאוורר הזה בלוח האם שיש לי? יש לו חיבור שונה משאר המאווררים שיש לי במחשב
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
הלוח אם שלי במצב מנוחה מגיעה לאזור 45-50 מעלות. בזמן שאני מריץ משחקים(GTA:SA,FABLE וכדומה) הטמפרטורה של לוח האם מגיע ל55-60 מעלות וטמפ' המעבד מגיע ל50-58 מעלות והדבר גורם למשחקים לקפוא ואז מסך נהיה שחור, בד"כ המשחק אחרי 10-20 שניות חוזר ככה קורה בערך פעמיים ובפעם השלישי המשחק לא חוזר ואני צריך לללחוץ CTRL+ALT+DEL ולכבות את המשחק ידנית. אחרי שאני מכבה את המשחק בדרך זאת ואני נכנס לDXDIAG לתצוגה אני רואה שכל התאוצות(DIRECTDRAW,DIRECT3D,AGP TEXTURE) לא זמינות ואני צריך להפעיל את המחשב מחדש. המחשב שלי: Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Internet Explorer 6.0.2900.2180 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0) Motherboard CPU Type Inte…
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
היי לכולם, אני כותב אליכם מאיטליה אחרי שכאן כבר הרמתי ידיים כי לאף אחד אין פיתרון לבעיה.... לפני שבועיים הרכבתי מחשב עם: - לוח אם INTEL 945GTN - מעבד P4 3600 , - קרור THERMALTAKE - דיסק קשיח 80 ג'יגה SATA - כרטיס מסך RADEON 550EX (שאחרי שבוע עבודה שבק חיים והוחלף בחדש ללא מאוורר). - מודם ISDN של HAMLET USB 128TA ... כן כן כאן אין עדיין ADSL..... הבעיה היא שהמחשב מידי פעם עושה REBOOT לבד בלי שום התרעה, כשהוא נדלק יש את החלונית של התקלות של WINDOWS שואמרת שהיתה תקלה חמורה והיא נובעת כנראה מDRIVER לא מתאים. עם הודעה שכזו חרשתי את כל עידכוני האתרים של היצרנים של החומרה שיש לי ועידכנתי הההההכל .... אבל הבעיה ממשיכה בדיוק כמו קודם. מה שמוזר הוא שאין לזה עיקביו…
-
- 11 תגובות
- 998 צפיות
-
-
האלן אחים.. כל פעם שאני מכניס דיסקט לפלופי..אני מקבל הודעה שאני צריך לפרמט אותו.. שאני מפרמט אז בסוף הפירמוט זה כותב לי שחלונות לא יכל לפרמט.. מה זה צריך להיות לפי דעתכם? ואיך פותרים? הכונן דיסקטים הוא של SONY ונראה לי מנק' מבט אישית שיתכן שהכבלים שבתוך המחשב לא מחוזקים מספיק.. הכונן עצמו נראה גם קצת יותר בפנים.. הגיוני?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחרונה מחשב חדש. אחרי שהתקנתי את כל הדרייברים הבעיה היחידה שיש היא שה output של הסאונד מהמחשב ממש ממש חלש. הבעיה לא ברמקולים, כשחיברתי אותם לדברים אחרים הם עבדו מצוין, אבל מהמחשב הסאונד יוצא ממש חלש. ניסיתי לשחק עם ההגדרות סאונד, הכל על המקסימום. ניסיתי להוריד דרייברים אחרים ולא מצאתי משהו שעזר. הכרטיס קול הוא מהלוח אם dfi infinity nf4 utlra. למישהו יש רעיון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-