עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by giliboy,

שאני פותח את המחשב במסך השני pci device listing הוא נתקע שם כמה דקות ואז עולה מה הבעיה?(במעבד?)

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  2. שלום לכולם יש לי בעיה מאוד מזורה , רזולוצית הכיתוב במחשב מאוד ירודה , לדוגמא אם אני פותח קובץ התקנה (כל תוכנה ) אז רואים בצורה מאוד נמוכה את הכיתוב , לא חד בכלל או אם אני נכנס לאיזה משחק , אז הכתוביות יכולות להיות גם ברזולוציה ירודה. אם אני פותח תוכנות נגיד אייטונס או כל תוכנה אחרת גם הכיתוב שלה ברזולוציה ירודה ולא חד ..כאילו אני על 800*600 כמובן שכל המחשב עובד ברזולוציה הכי גבוה וכל העדכונים של הכרטיס מסך מותקנים. אני משתמש במחשב נייד חדש Y700 של לנובו . תודה רבה לעוזרים יום טוב

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  3. Started by rafi1212,

קיבלתי מחשב חדש ואני מרוצה ! אך יש בעיה קטנה : כאשר אני לא נוגע במחשב בזמן ממושך , הוא נכנס למצב של חסכון בחשמל . וכשאני מגיע רשום לי במסך (DELL "23) ללחוץ על העכבר או המקלדת (והוא במצב חסכון בחשמל) אני לוחץ בשניהם ושום דבר לא קורה . הפתרון היחיד זה לכבות את המחשב דרך כפתור ההדלקה , ואז להדליקו בשנית . יכול להיות שזה גם מצב שינה , או שניהם אני לא בטוח . כרגע בטלתי את החסכון בחשמל ואת מצב שינה , אבל זה לא פתרון . יש הצעות ?

4. Started by maxxtro,

אז ככה היום קמתי בבוקר והמחשב עבד הכול טוב ויפה פתאום המסך ניהיה שחור התאורה במאוורר נדלקת ונכבת והמאוורר עושה רעש של מתחזק ומתחלש אז החלפתי ספק כוח כי חשבתי שמשם נובעת הבעיה אבל לא מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  5. Started by webking,

צהריים טובים, יש לי בעייה במחשב, שמתרחשת רק מאז שיש לי ADSL, לפני זה הכל היה בסדר: יש לי P-IV, win xp home edition. הADSL של WOW, מודם USB. כשאני מנסה לכבות את המחשב (דרך start->turn off), המחשב נכבה, אך מייד מפעיל עצמו מחדש, כלומר במקום כיבוי, עושה ריסטרט בעצמו. גם כשאני מנסה לכתוב את המחשב דרך הכפתור במארז, קורה אותו הדבר. ניסיתי לנתק את המחשב מהחשמל ולחברו שוב, ואז המאוורר מתחיל לעבוד, הנורה מתחת לכפתור ההדלקה/כיבוי דולקת, וגם המודם מתחיל לעבוד (כפתור הPOWER דולק) אבל המחשב לא עולה. ואז כדי להפעיל את המחשב, אני צריך ללחוץ שוב על הכפתור ההפעלה ורק אז המחשב עולה. אני מדגיש שוב, שהבעייה נוצרה רק מאז שיש לי את הADSL. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה, ואיך לתקן אותה? תוד…

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  6. זה מזמן לא היה לי, מאז ששדירגתי את הביוס הדבר נעלם, אתמול החלטתי להריץ פעם ראשונה בעצמי את התוכנה 3DMark 03 PRO כדי לבדוק את הביצועים של הכרטיס מסך וכו, בזמן הרצת התוכנה בשלב ה- cpu test 2 פתאום המחשב ביצע ריסט, הטמפ של המעבד עמדה על כ- 50 מעלות, מעבד מסוג p4 2400, כרטיס מסך : Leadtek Geforce4 ti 4800 se 128 ddr, זיכרון : kingston 512mb 400 ddr, corsair 512mb 333ddr לוח אמ מסוג epox 4gea+. אין לי מושג מה הבעיה אני בטוח שזה אחד מן הרכיבים, בדקתי את הארדיסק בזמנו והתקנתי ווינדוס על ארדיסק אחר, הבעיה מזמן לא התרחשה והופתעתי לגלות שזה חוזר על עצמו בזמן הרצת התוכנה. תודה לעוזרים ונקווה שיהיו כאלו * הערה : את שאר הטמפרטורות של הרכיבים אני לא יודע איך בודקים. -----------…

7. Started by ad!17,

ערב טוב חבריה , המחשב שלי התחיל להתקע כמו מטורף כל פעם בפרק זמן שונה(יכול לעבוד שתי דקות ולהתקע ויכול לעבוד גם כמעט יום שלם) , הורדתי את התוכנה החינמית Speedfan בכדי לבדוק את טמפרטורת המחשב וראיתי שהטמפרטורה של המעבד 59 מעלות בידיוק , האם הטמרפטורה הזאת נחשבת נורמלית? חשוב לציין שעשיתי overclock בעבר אבל הטמפרטורה הייתה עוד נורמלית לפי דברי חבר שלי. מה עליי לעשות ? בדקתי אלף פעם עם אלפי אנטי וירוס את המחשב ולא נמצא כלום. יש איזושהי דרך לקרר את המחשב בלי מאורר(יש לי במארז ארבעה וכולם תקינים)?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  8. שלום , מחשב DUAL CORE של פנטיום 4 עם כרטיס מסך על הלוח אם . המאוורר של הלוח אם מרעיש כמו טרקטור ,נגעתי בו והמחשב עשה אתחול ומאז הוא לא עולה אלא מגיע רק לשלב של מסך של הלוח אם (MSI) והמקלדת לא מגיבה בכלל (מקש DELETE בשביל להגיע לביוס) הוצאתי והחזרתי את הכרטיס מסך ,עדיין אותו דבר (הכרטיס מאוד חם) ??

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  9. Started by ag43,

כל פעם שאני מפעיל תוכנה שקשורה לMEDIA PLAYER או לכרטיס מסך (מעבר לתצוגה הרגילה של הWINDOWS) פתאום מתחילים מסכים מקושקשים לכמה שניות ואחריו המחשב מתחיל מחדש. אין מסך כחול (גם כשהורדתי את הV מ"הפעלה מחדש אוטומטית") ובדקתי טמפרטורות, זכרונות וכו'. יש עוד מה לבדוק מעבר לבעיית חומרה בכרטיס מסך?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  10. שלום! יש לי מק מיני עוצמתי אבל אני תוהה האם יש למק מיני i7, Late 2012 עם TB מגרסה 1, תחנת כרטיסי מסך תואמת כמו זו: https://hwzone.co.il/קטן-וקטן-אפילו-יותר-תחנות-כרטיסי-המסך-ה/ אשמח לדעת!!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Blotus,

שלום, רציתי לדעת מה הם ההבדלים בין פורמט מהיר לבין פורמט מלא? וכמובן בין שניהם ל-"לאו לבל פורמט". אשמח לדעת בהרחבה אודות ההבדלים. תודה.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  12. יש למחשב פנטיום 3 ישן 1 ג'יגהרץ והארד יסק 30 ג'יגה ישן ולוח אם של אסוס ישן שימו לב לטמפרטורות הבאות במצב של משחק בדמו של CALL OF DUTY 2 האם הם נורמליות למערכת כמו שלי? [attachment deleted by admin]

13. Started by R-E-L,

יש לי לוח ASUS A7V133-C וכשיוצאות לו גירסאות חדשות של ביוס ואני מנסה לעדכן אותו עם הביוס של גרסת C ה"מעדכן" של ווינדוס אומר לי שהגירסה לא תואמת לגירסא שעל הלוח... הדבר המוזר הוא שהוא כן נותן לי לעדכן לביוסים חדשים של הגירסא הרגילה, לא "C"... זה לא ממש בעיה אבל זה מוזר... יש למישהו מושג למה זה קורה?? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. אחרי החלפת ספק במחשב השתנו כמה דברים בביוס: כשאני מדליק את המחשב המסך של הפוסט נהיה עם גודל טקסט יותר גדול מקודם. דבר שני ויותר מוזר הוא שהופיע לי בתפריט של הבוט בביוס אפשרויות שלא היו קיימות קודם: Hard Drive BBS Priorities, ו-CD/DVD Rom Drive BBS Priorities. איך זה פתאום הופיע אחרי החלפת ספק? בנוסף, אם אני מדליק את המחשב ולוחץ F11 בשביל לבחור מאיפה לעשות בוט - הוא נותן לי את כל הכוננים של המחשב לבחירה למרות שרק מאחד בלבד יש אפשרות לעשות בוט. לוח האם הוא ASRock H87M והביוס מעודכן ציטוט

15. Started by amits1995,

יש לנו בסלון LCD 42 אינץ של טושיבה, הבעיה היא שהיא יחסית ישנה, אין לנו שם נגן בלוריי ואין לנו HTPC ככה שאם אני רוצה לנגן שם סרט ולראות עם המשפחה זה נורא בעייתי אני חייב להוריד איזה DVDRIP ולצרוב על דיסק ולשים בDVD. אז אתמול אח שלי הביא מכשיר קטן כזה שמחליף את הDVD, יש לו יציאה של בננות (לבן אדום וצהוב) או HDMI, ומכניסים אליו כרטיס SD או דיסק און קי, חיברתי אליו את הסרט LIMITLESS ב720P ומסתבר שהוא לא קורא קבצי MKV (קבצי HD), ניסיתי לשנות במחשב את שם הקובץ לAVI או MP4 אבל הוא עדיין לא קרא אותם, מה אפשר לעשות עם קובץ MKV כדי שהוא יקרא אותו?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  16. Started by Eranbh,

בוקר טוב יש לי בבית 2 מוקות של הוט. רכשתי 2 נוספות של Actiontec אני מחבר את המוקה החדשה עם מפצל למוקה של הוט. כאשר מחובר אין אינטרנט בשני המוקות. מישהו יודע איך אפשר לחבר 2 מוקות ליד המודם ושלא יווצר הפרעה?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  17. Started by rberkner,

שלום לכולם מותקן אצלי במחשב צורב ו- DVD. שאני רוצה להעתיק דיסק שלם (בתוכנת "נרו" 5) כאשר דיסק המקור ב- DVD והדיסק הריק בצורב, התוכנה מודיעה לי שהצורב וה- DVD מחוברים על אותו ה BUS וזה עלול לגרום בעיות (הניסיון הוכיח שהתוכנה צודקת). כאשר שאלתי את מעבדת השרות במקום ממנו רכשתי את המחשב, האם ניתן לחבר את הצורב על אותו ה- BUS כמו הדיסק הקשיח נאמר לי שזה יאיט את הדיסק הקשיח למהירות הצורב ולא עושים דבר כזה. שאלתי היא, א. האם נכון הדבר? ב. כיצד פותרים את הבעיה? תודה על העזרה רוני

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  18. שלום לכם! יש לי מחשב עם מערכת הפעלה xp. יש לי בעייה דיי מוזרה, שהיא מסכים כחולים. יש לי ארד דיסק של 40gb מחקתי את כל הנתונים שהיה בוא כולל מחיצות , ויצרתי שתי מחיצות אחת c ואחת d. ואחרי זה התקנתי את xp מחדש , ואת כל הדריבריים מחדש. כעבור כמה זמן המסך הכחול חזר שוב , אני לא יודע מה לעשות כבר . תעזרו לי. בתודה בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  19. לפני שבועיים +-, המחשב שלי והמסכים (שניים, של LG) החליטו שהם ברוגז. לסירוגין כשאני מדליק את המחשב הם מסרבים להגיב, המחשב עולה בצורה תקינה לחלוטין ומגיב לקלט מהמקלדת והעכבר, אבל המסכים נשארים במצב סטנד-ביי, ולא מראים שום תמונה. כל פעם אני מנסה לחבר מסך אחד, או להפוך את החיבורים שלהם, מכבה ומדליק את שניהם לסירוגין, אבל שום דבר לא עובד. הדבר היחיד שנראה כאפקטיבי הוא פשוט לעשות מיליארד ריסטרטים עד שפתאום המחשב עולה והמסכים מגיבים. אבל כשזה קורה, מדי פעם המחשב מאט ואז מחשיך לכמה רגעים, חוזר, ואני מקבל הודעה של "הדרייברים של כרטיס המסך שלך כשלו והיו צריכים להידלק מחדש". אני כבר אבוד עצות, המחשב בדיוק אחרי פירמוט (עשיתי אותו לפני פחות מחודש), עשיתי סריקות וירוסים בכמה תוכנות שונ…

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  20. Started by SemteX,

ראשית כל, הצורב שלי הוא צורב DVD מסוג NEC ND3500AG. תומך DVD+-RW וכו'. אז הבעיה הראשונה היא, שכאשר אני מכניס דיסק כלשהו לתוך הכונן, ועושה RESTART או פותח את המחשב בזמן שנמצא דיסק בתוך הכונן, יש מן תקיעה ארוכה מאוד כשמתחיל הFADE IN של הלוגו של WINDOWS XP. כעבור חצי דקה-דקה זה ממשיך בטעינה, וכשאני נכנס ל MY COMPUTER אחרי שהמחשב נפתח, בלתי אפשרי להשתמש בכונן והוא מסומן גם באייקון שונה וגם כCD DRIVE או משהו בסיסי כזה (כרגע אני לא זוכר). כשאין דיסק בפנים בזמן שהמחשב נפתח, הבעיה לא קיימת בכלל. הבעיה השניה קצת יותר מציקה לי מפני שזה דבר שאי אפשר כ"כ לסדר. חבר שלי הביא לי דיסק DVD שהוא צרב על המחשב שלו, ואת הדיסק אני מכניס לכונן ויש טעינה ארוכה יחסית, ובסופו של דבר לא יוצא מזה כל…

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  21. Started by Ligi,

היי, אני מנסה לעזור לשכן שלי עם מחשב סלוני שטכנאי מחשבים הרכיב לו. הלוח אם שלו הוא GA-73PVM-S2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2691#ov עכשיו התקנתי לו כרטיס מסך 610GT ושהמחשב עולה עד שהוא מגיע לווינדוס הוא מראה את זה דרך הכרטיס מסך שעל הלוח אם ורק שהוא בתוך הווינדוס הוא עובר לחיצוני. רציתי לחפש אפשרות לשינוי בBIOS אבל גיליתי שהוא נעול ולכן אבקש את עזרתכם להבין האם איפוס משחרר אותו או מה אני יכול לעשות? בנוסף איך אני משנה את זה לכרטיס החיצוני? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. רעש הבזזר הופיע לאחרונה בהדלקה או ביציאה מ stndy ונמשך מס' שניות ברצף. בצעתי נוהל RTFM אבל לא מוזכר שם דבר ה mobo הוא 965P-S3 rev3.3 בן שנה וקצת מישהו יודע מה פשר הבזזזר הזה? האם יתכן שמקור הבזזר הוא בכלל מהמארז (ANTEC SONATA ) ? תודה

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  23. Started by roee01,

שלום לכולם! יש לי מקלדת אלחוטית ש/ל לוג'יטק עובדת חלק. לאחרונה קניתי עכבר אלחוי של TEAC. כל פעם שאני מחבר אותו הוא עובד לכמה דקות ונתקע. חיברתי את העכבר למחשב של אחי הקטן עובד חלק. בשתי המחשבים WIN 7 32 BIT . אחרי שראיתי שהעכבר עובד במחשב השני לקחתי את הסט של מיקרוסופט (שמחובר למחשב של אחי הקטן) למחשב שלי. ושם העכבר עובד חלק והמקלדת עובדת גם אבל לא כנדרש. כל המקשים לא עושים את התפקיד שלהם. מגיד שלוחצים על מספר 4 זה עושת את האות נ.. חחח יש למישהו פתרון לאחת מהבעיות?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. המחשב שלי התחיל להיות איטי לעיתים. הפעלתי את המחשב מחדש וכשהוא התחיל לעלות הופיעה השגיאה הבאה: "A Disk read error occurred" . הפעלתי שוב מחדש ושוב אותה הודעה, לאחר מכן כיביתי את המחשב והוא עלה כרגיל. מה גרם הזאת?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  25. שנה טובה חברים יש לי נייד טושיבה ישן מאוד דגם SATELLITE A15-S129 שמערכת הפעלה לא עולה אני צריך לפרמט ובשום אופן הוא לא נכנס לביוס כדי להפעיל את הביוס יש בתחילה 4 אייקונים עם עליית לוגו המחשב צורה של כמה דיסקים צורה של דיסק אחד צורה של משהו מרובע שנראה כמו דיסק קשיח וצורה של משהו שנראה כמו רשת מחשבים כל מה שאני מנסה לא מכניס אותי לביוס פתחתי את המחשב והוצאתי את הסוללת ביוס כדי לאפס אבל זה לא עזר לי בכלום אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.