תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
חזרתי לפני כשעה מהבסיס וניסיתי להדליק את המחשב ופתאום אני שומע שתי קליקים )בערך כמו הסאונד כשעושים ריסטארט לפחות ככה אצלי.( הנורית האדומה נדלקת בעת הצליל ואז דוממת. הבעיה קרתה לי בעבר וזה עבר לאחר כמה שעות אבל זה כבר נהיה למטרד. כמו כן כשזה קורה זה לא מראה לי שום מידע על המסך )כאילו המחשב מנותק מהמסך) בנוסף הצליל של הקליקים קורה מספר פעמים לרוב כ4 פעמים. מה זה יכול להיות והאם אפשר לתקן באופן זמני? יש לי המון מידע על ההארד דיסק ואני חושש שזאת הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]יש לי בעיה שאני לא מצליח לחבר את הרסיבר שלי למחשב לפני העדכון של המחשב ל windows 8.1 לא הייתה בעיה עכשיו אני לא מצליח לשמוע מוסיקה דרך הרמקולים ואפילו המחשב לשי לא מזהה את ה HDMI של הרסיבר מה בבקשה אפשר לעשות בנידון הסוג של הרסיבר הוא: YAMAHA RX-V367 תודה לעוזרים..[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
בווינדוס 7 יש תוכנה פנימית להקלטת קול ? איך מגיעים אליה ?
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
חושש שיש לי יותר מדי תהליכים ברקע, יש גם תהליכים כפולים שאינני יודע אם זה בסדר. המפרט בחתימה והנה התמונות: ולמה בחלק מהתליכים רשום לי "32 סיביות", בזמן שהמערכת הפעלה היא 64 BIT? אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מה נשמע מה שלומכם,לפני שאתם רואים את הסירטון אני רוצה להגיד,שהיה לי מאוד קשה להעלות את זה העלתי מחבר השקעתי מלא רק בשביל שתבינו אז אני מקווה לתשובה ועכשיו הסירטון<"><: rgb(250, 250, 250);"> מכאן הכנתי את הדיסק: יצירת דיסק לתיקון מערכת להסביר לכם אולי איך זה קרה ? רציתי לעשות להעביר gb לכונן שני ועשיתי עם איזו תוכנה השם שלה הוא:partition wizard home edition ,ושבצד שמאל שבתוכנה לחצתי על extended וקבעתי אז הייתי צריך לעשות ריסט לשמור על השינוים אחרי זה זה קרה פעם ראשונה שהורדתי את הדיסק ממיקרוסופט אז זה עבד אחר כך זה זה לא עבד לי התיקון וניסיתי לעשות אם הדיסק אבל זה לא עבד פעם שנייה וכן הורדתי את הדיסק עוד פעם וזה לא עבד מקווה שתעזורו לי לפתור בע…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, בזמן האחרון המחשב שלי מרבה לקרוס - מופעים מסכים כחולים(כל פעם מספר שגיאה אחר 0x0000003b , 0x00000050 , 0x0000007e) ואפילו לפעמים ניתקע במהלך ביצוע ה-BOOT (לפעמים מסך שחור ולפעמים עם כיתוב של תחילת ה-BOOT). החלטתי לבצע מספר בדיקות חומרה. ביצעתי בדקת סקטורים בדיסק הקשיח והכול נמצא תקין. ביצעתי בדיקת זיכרון והכול נימצא תקין! עכשיו מגיע החלק המוזר. לאחר קריסה (באותו יום) נוספת החלטתי לבדוק שוב את הזיכרון והפעם הוא מצא לי למעלה מ65 אלף שגיאות בתוך שעה וחצי והוא המשיך לעלות פשוט לא היה עוד מקום. כאשר בבדיקה הקודמת במשך 6 שעות לא מצא אפילו אחת! השאלה שלי עכשיו האם אפשר לפי נתונים אלו להגיד במאה אחוז שהזיכרון שלי תקול (אם כן יש אפשרות לדעת איזה כי יש לי 4 כרטיסים כאשר כל…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, בהמשך לדיון אחר שפתחתי, רציתי לשאול איזה תוכנה המומלצת ביותר לעשות disk image לויסטה הום בייסיק. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב אי מק 2 הרדדיסקים חיצונים מחוברים האחד מבנה קובץ {NT WINDOWS ׁׁ (ntfs לא מצליח להוסיף תקיות חדשות ואילו הרדיסק שני מבנה קובץ {ms-dos {fat32 בזה אין לשום בעיה מה עלי לעשות
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
בזמן התקנת מערכת הפעלה על דיסק SSD חדש נתקלתי בהודעה: WINDOWS SETUP COULD NOT CONFIGURE TO RUN ON THIS COMPUTERS HARDWRAE מצאתי פתרון לזה באינטרנט שבעצם דילג על התקלה והמשיך להתקין. זה הפתרון: http://www.tomshardware.com/answers/id-1651700/windows-setup-configure-run-computer-hardware.html המחשב פועל כרגע כרגיל אבל החשש שלי הוא שעדיין משהו תקול במערכת הפעלה ואולי יתגלה בהמשך. האם מישהו נתקל בדבר? האם יש לי סיבה לעשות משהו ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי קניית מחשב חדש, העברתי את המחשב הישן מהסלון אל חדר השינה, במטרה לחבר אותו לטלוויזיה. הטלוויזיה היא Toshiba LCD 36 inch (אני לא בבית כרגע, אז אין לי את הדגם המדוייק). בכל מקרה, לטלוויזה יש שני חיבורי HDMI ובנוסף חיבור VGA רגיל. אין חיבור DVI לצערי. מבחינת אודיו, יש אין סוף כניסות ויציאות RCA (אולי גם S/PDIF אבל אני לא סגור על זה. במחשב, לעומת זאת, יש כניסות/יציאות אודיו של 3.5 מ"מ בלבד (לאוזניות/מיקרופון/רמקולים קטנים) מלוח האם. בכרטיס המסך (HD 6770) יש חיבורים לDVI ו-HDMI. הטלוויזה כרגע מחוברת עם כבל HDMI ל-DVI אל המחשב (HDMI שני תפוס ע"י הכרומקאסט) - יש תמונה והכל סבבה. מבחית סאונד, ניסיתי לחבר את הטלוויזה למחשב באמצאות כבל 3.5 מ"מ ל-RCA, אבל לא משנה איזו כניסה/יציא…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כשמנסה להתקין על מחשב נייד עם מערכת הפעלה וינדוס 7 מופיע לי השגיאות הבאות . מה לעשות http://www.up2me.co.il/images/55231704.jpg
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחשב נייד מסוג LENOVO YOGA 2 PRO... WINDOWS 8.1 64-BIT בטעות מחכתי את הDRIVER של הWIRELESS ועכשיו אין לי אפשרות להתחברת לאינטרנט... זה קרה כשנכנסתי בMANAGE במחשב שלי ומשם נכנסתי לDEVICE MANAGER ואז לNETWORK ADAPTERS ועשיתי UNINSTALL לDRIVER של הWIRELESS ואז כשלחצתי על כפתור הזכוכית מגדלת שאמורה להחזיר את הDRIVER המחשב נתקע ועכשיו אני תקוע בלי אינטרנט... סליחה על החפירה... אני לא מוצא DRIVER למחשב שלי בכדי לעשות לו שוב INSTALL... השם של הדרייבר היה משהו כמו intel r wireless n 7260 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה לחבר בין המחשב למסך עם כבל HDMI-HDMI וזה תמיד מראה "אין אות" ניסיתי את זה בשתי טלוויזיות , אז חשבתי זה אולי בעיה בחיבור עצמו וקניתי כבל HDMI-DVI וזה אותו דבר..... המסך עובד לי רק אם אני מחבר כבל שהוא לא מאחד היציאות של הכרטיס מסך, אין לי מושג מה הבעיה זה פיתאום הפסיק לעבוד.. הכרטיס מסך הוא טוב וגם די חדש מסוג SPARKLE GTX 670 יכול להיות שהוא לא מוגדר או משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב. קניתי מחשב חדש והתחלתי להתקין את הווינדוס על כונן ה ssd . בביוס הוא קורא את הדיסק קשיח השני של wd . אבל בווינדוס שאני נכנס למחשב שלי מופיע רק כונן ההssd .שעליו מותכן הווינדוס. תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הבחנתי לאחרונה שהמאוורר של המעבד מפסיק לעבוד לאחר ההפעלה. הוא עובד כמה דקות ואז פתאום מפסיק להסתובב. אין שגיאה והמערכת ההפעלה עולה ועובדת כתקין. מה יכולה להיות הסיבה לכך? האם ייתכן שנגרם נזק למעבד או ללוח אם? ואם כן כיצד אפשר לבדוק זאת?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לפעמים מקפיא אין סיבות.. תוכנה HDTune Pro מופיע שיש התקלה פס צהוב בתמונה אם דיסק קשיח גוסס? עליי לקנות דיסק קשיח חדש?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם ברשותי לוח אם מסוג p5kpl-cm asus חיברתי לבורד את חיבור ההדלקה power and restart בדיוק כמו שמופיע פה http://www.manualslib.com/manual/438370/Asus-P5kpl-Cm-Motherboard-Micro-Atx.html?page=46#manual זה לא עובד לי זה מראה תאורה על המארז לשניה כאילו קיצר ונפל הלוח נבדק לפני כולל זיכרונות והכל יש משהו נוסף שאני צריך לעשות שלא עישתי כמו שצירך? אגב אם חיברתי את כפתור הדלקה לריסט ולהפך יש מצב שעשיתי נזק לבורד? לא נירא לי הגיוני אבל בכל זאת אשמח לשמוע דעות תודה רבה לעוזרים!Q
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לחברה שלי יש מחשב נייד Dell Vostro 3300. יש לו שתי בעיות מוזרות: 1) הסאונד ברמקולים לא עובד. (הכוונה לרמקולים המובנים) חשוב לציין שהסאונד דרך יציאת האוזניות עובד. 2) צריכת הסוללה פסיכית. ממש קצב מטורף. כאילו יורד אחוז כל דקה בערך. הסוללה חדשה. חשוב לציין שהמחשב עבר פרמוט. בעיית הרמקולים הייתה גם לפניי הפרמוט. לא בטוח לגבי הסוללה. יש לכם רעיונות? בתודה מראש. בברכה, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב מהרכיבים החדשים הבאים: Intel Core i5 4690K Gigabyte GA-Z97-D3H G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz Crucial MX100 Inch 256GB Western Digital Red 3TB x2 Scythe Ninja 3 Rev.B Seasonic 650W 80+ Gold X-650 ולקחתי מהמחשב הישן Sapphire HD7850 ומארז Antec P180 הבעיה היא כזו: מידי פעם המחשב לא עולה (לא עובר את ה- POST) כשמנסים להדליק אותו. במקום זה, הוא נכנס ללופ של בוטים, בהם מוצג הלוגו של ג'יגהבייט, לאחריו מסך שחור ואז ריסט (ושוב מההתחלה, ללא הפסקה). הדרך להדליק אותו כשהוא במצב כזה, היא לכבות אותו, לחכות חצי דקה ולהדליק שוב. ברוב המקרים הוא עולה כרגיל אחר כך, ואם לא, אז אחרי ניסיון נוסף או שניים הוא עולה. דרך נוספת להדליק אותו היא לעשות Clear CMOS באמצעות הפינים בלו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם כרטיס הרשת האלחוטי המובנה שלי במחשב הנייד, הוא מתחבר לרשת נשאר מחובר להרבה זמן ואז אחרי זמן מה הוא מתנתק וצריך לאפס אותו, ככה זה כל הזמן קורה פעם אחר פעם וכנראה אני מעריך שיש בעיה עם הכרטיס, ווינדוס אומר שיש איזשהי בעיה עם כרטיס רשת או ETHERNET, אני מצרף קובץ של מה שהווינדוס אומר על הבעיה, רצוי לציין כי אין לי יכולת להחליף את הכרטיס מכיוון שזה עלות גבוהה ללכת לטכנאי אז אולי הפתרון יהיה לקנות כרטיס רשת חיצוני חדש שיקלוט WIFI? תודה לכולם,יאיר [ATTACH]8164[/ATTACH]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי,קניתי מחשב חדש לפני כמה זמן ואתמול מסך חדש,226v4lab או ה lsb לא יודע,קיצר הכל מגעיל וקטן ומשטושטש ויש ריצוד ומריחות במשחקים אמר לי משהו מהתמיכה שאין פלא כי אני לא שם על רזולוציה של 1920x1280 משהו ואמרתי לו שאין לי אז הוא אמר שאני צריך להתקין תדרייבר שבא עם המסך אבל אין לי צורב במחשב בקיצור הוא אמר לי להוריד מהאינטרנט איזה דרייבר,הורדתי איזה ראר שיש בו כמה קבצים אבל אין לי מושג איפה לשים אותם,קיצר הראש שלי כבר מתפוצץ ואין לי כוח ונמאס לי מההתעסקות בזה..,מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי. פתחתי לא מזמן את הדיון הזה 15/2/15 http://hwzone.co.il/community/threads/559557-%D7%94%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9C%D7%90-%D7%A0%D7%93%D7%9C%D7%A7-%D7%95%D7%9E%D7%94%D7%91%D7%94%D7%91-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%A9%D7%94%D7%99%D7%94-%D7%A0%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A5-%D7%9E%D7%94%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A#.VOXjbOasW30 אולי בגלל הכרטיס מסך נגרם נזק לעוד רכיב? המחשב לאחר הוצאת הכרטיס מסך וחובר לכרטיס מסך של הלוח אם.. עבד הכל טוב עד אתמול (עבר יומיים לאחר הבעיה עם הכרטיס מסך ) . המסך פתאום נתקע עם קווים לבנים לאורך (לא משהו שנראה שקשור לכרטיס הפנימי אלא כי המחשב נתקע והתחיל להתכבות ולהדלק ) . שהוא נדלק כל המאוורים עובדים. ניסתי שוב ושוב אך לא עוזר. ה…
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי בהצלחה Windows 8.1 דרך דיסק און קי boot הבעיה שלי היא כזו, היה לי כונן אחד טרה שנעלם לו, ובמקומו מופיע הדיסק און קי, תחת השם e: אם אני נכנס ל mange אני רואה את הדיסק של האחד טרה, אך לא ניתן לעשות איתו כלום, כמו כן אם אני מוציא את הדיסק און קי מהמחשב, בביצוע ריסטארט המחשב לא עולה. מערכת ההפעלה הותקנה על כונן ssd אשמח לעזרה תודה רבה שי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-