תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
נתוני המחשב שלי: לוח אם: ECS P4VXASD2 (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, AUDIO) הלוח אם שלי תומך או באסדיראם או דידיאר והכוונה היא שלא שניהם ביחד, ובנוסף עד מהירות של 266 / 333 מגה הרץ זיכרון: 256 MB (SDRAM) => 2 סלוטים תפוסים כאשר בכל אחד מהם 128 מגה של סדיראם, 1 במהירות של 133 ו2 במהירות של 100 מגה הרץ NVIDIA Geforce 2 MX/MX 400 (64 M 40 Gb Hard Disk ישן (אחד הלך לי עם השנים ועדיין מחובר במחשב) Windows XP Pro, SP2 - אחרי פירמוט! היום קניתי סטיק של 512 DDR 333 MHZ... הוצאתי את הסטיקים של הSDRAM, הכנסתי את החדש והוא נכנס סבבה... אני בא להפעיל את המחשב וכלום לא עולה וגם הוא משמיע צפצופים חזקים במרווחים קבועים... מה לעשות??? עכשיו החזרתי את שני הSDRAM של והמח…
-
- 48 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
מה יכולות להיות הסיבות , אני חושב שזה המעבד אבל האם יש עוד דברים שיכולים להשפיע על תיפקוד המחשב ולגרום לביצוע איתחולים האיתחולים קורים מפעם לפעם - אז חשבתי שזה בגלל שהמעבד מתחמם ואז הוא עושה איתחול כאמצעי ביטיחות
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
הם קורים בעיקר כשאני מריץ משחקים כבדים, האם האופציה היחידה היא להחליף את הכרטיס מסך? צריך לציין שהוא די חדש(שנה וחצי),אבל האחריות רק לשנה. אגב הכרטיס מסך הוא מסוג רדאון 9800 פרו.
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
ישתמשתי בתוכנה sfn ו עסיתי disable ל cd ו ATA ו כשה עסיתי על ה ATA ניתקה לי המחשב אסיתי ריסטרת ונעלם לי הקול עזרה בבקשה :'( עים אני יעשה פורמת יעזור ?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן המחשב שלי נתקע כאשר אני צופה בסרטי HIGH DEFINITION. אני מחפש את הבעיה ויכול להיות שהיא בכרטיס המסך שמתחמם. הורדתי את RIVATUNER כדי לבדוק.. עד לכמה צריכה טמפרטורת ה CORE להגיע? יש לי 6600 עם AMD3000 64 וג'יגה זכרון
-
- 10 תגובות
- 693 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=155846.0 פתחתי תרד מפורום ווינדוס ולא הצליחו לעזור לי ולפי מה שאני חוזב אולי זה בעית חומרה את למישהו יש איזה מידע שיכול לעזור לי אז תודה
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
זה פעם שניה שאני נתקל בעיות עם מסכים כחולים,, הפעם מדובר במחשב השני בבית. במחשב הקודם התקלה נפתרה ע"י החלפת לוח + כ.מסך, אני מקווה שהפעם זה לא זה... :-\ בינתיים בעזרת הסטיקי עברתי על הבעיות הנפוצות, זה לא קבלים, ביצעתי פורמט ועידכנתי לדרייברים המעודכנים ביותר וכמו כן ביצעתי בדיקת זכרון עם התוכנה שמסופקת באתר של Microsoft צירפתי את קבצי ה-Minidump שהופיעו לאחר הפירמוט, אני מקווה שמישהו יוכל לעזור... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אוקי אז ככה - קניתי CREATIVE LIVE 24BIT התקנתי הכול סבבה. הסרתי דרייברים של הכרטיס קול המובנה שלי (AC97) והכול עבד טוב. בזמן האחרונה אני חזרתי לשחק BATTLEFIELD2 ומה אני מגלה - שהוא עושה לי ים בעיות. חשבתי בהתחלה שמדובר בבעיה בכרטיס מסך - המשחק נתקע לי או שהיו לי מסכים שחורים (לא רואים תמונה) ועיטיות (צניחת FPS). היום חזרתי לכרטיס קול הישן שלי המובנה - הסרתי לגמרי את ה CREATIVE הוצאתי אותו מהמחשב ורוב הבעיות נעלמו. אבל אני רוצה להשתמש בכרטיס - מישהו יודע איך אני יכול לפתור בעיה זו? ניסיתי לשחק אם הדרייברים (הסרה והוספה) אפילו ביטלתי את ה AC97 מה DEVICE MANAGARE וזה עדיין עשה לי בעיות רק הסרת הכרטיס של CREATIVE פתר לי את הבעיה. הצילו
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אז ככה יש לי GEFORCE 7800GT EXTREAM של LEADTEK ושאני משחק MOST WANTED יש כל מיני קוויום כאלה על המסך משהו מאוד מוזר זה בטוח לא צריך להיות כך ... + משום מה המשחק לא רץ לי חלק יש לי כל 10 שניות תקיעות אם כרטיס כל כך טוב ממה יכולה להיות הבעיה ? אולי משהו לא בסדר אם הכרטיס ? תודה ענקית לאחד שעוזר לי אם זה !!!!
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כשאני נכנס לכל משחק המשחק עולה - אם יש סאונד שומעים ואני יכול ללחוץ על כך הדברים במשחק (על עיוור) אבל אני לא רואה כלום במסך או את המסך הראשי בלי שום תפריט ובלי העכבר ושום דבר בנוסף... אני יכול להכנס למשחק (שוב, על עיוור)... לפעמים המשחק כן עולה נורמלי ואפשר לשחק... אבל אם משהו קופץ וזה יוצא לחלונות המסך של השולחן עבודה נתקע... (והמשחק כמובן ממשיך לרוץ... שאני רואה את השולחן העבודה) יש למישו מושג מה זה? :-\
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
בזמן האחרון קורא לי שהוינדוס נתקע לפני שהוא עולה הרבה פעמים (זה קרה לי פעם הפסיק ושוב פעם חזר) אז יוצא לי לעשות הרבה רסטרטים האם זה יכול לגרום נזק?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
בזמן האחרון התחילה תופעה מאד מוזרה במחשב אני יושב עליו ופתאום בלי שום סיבה הוא פשוט נכבה ישר כאילו החשמל קופץ. בדקתי תקעים והם בסדר גמור. המחשב לא מבצע כיבוי פשוט נכבה. כשאני מדליק אותו שוב הוא כותב לי Over clocking Feild please run setup ... to enter setuP press F1 בחיים שלי לא התעסקתי עם אווברקלוקינג אין לי מושג מה קורה כאן. האם הבעיה ב CPU? או שזה במערכת XP? תודה רבה רבה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
יש לי בעייה המחשב שלי זז ממש לאט ועושה לי בעיות במשחקים זה פנטיום 4 2.6 עם 512 ddr וכרטיס מסך רדיאון 9800 פרו הבעייה היא שיש לי הארד דיסק ממש ישן של 60 גיגה המחשב עבר פירמות וטיפול תוכנה יסודי ועדיין עושה בעיות ההמלצה שקיבלתי מחבר זה להחליף את ההארד דיסק לאחד חדש יותר גדול ושהיה s ata השאלה עם זה מה שיפתור את הבעייה או שהגיעה הזמן להחליף מחשב ?
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הי לפני כמה ימים שווק לי עכבר של Microsoft ששימש אותי כמה שנים טובות (4-5) אז היום החלפתי עכבר אבל יש לי את הבעיה שהזכרתי בכותרת. העכבר שנשבר לי היה יחסית גדול והעכבר שקניתי היום גם של Microsoft אבל קצת קטן יותר. אז כמו שאמרתי כל כמה זמן שאני מזיז את העב הסמן קופץ לי לצדדים. תודה! (אני חושב שזה מתאים לפה כי עכבר זה סוג מסוים של חומרה)
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני "מתחיל" בנושא מיחשוב. רציתי לבצע קצט סדר במארז שלי. ולאחד החיוט שהלך בכל הכוונים. איחדתי קבוצות חיוט בעזרת אזיקוינים קטנים, ולפתע ראיתי שיש לי מולקס קטן (מאוד דק ובצבע שחור) אשר אינו מחובר . למולקס זה מחוברים 3 חוטים (אדום, שחור ולבן). עקבתי אחרי החיוט וגיליתי שהקצה השני שלו מתחבר ל CD בעזרת מולקס דומה . המקום על ה CD בו המולקס מתחבר רשום: ANALOG AUDIO R G G L (לוח האם שלי הוא של GIGABYTE ) מבקש סיוע לאן לחברו?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
החליפו לי מעבד לפני שבוע וחצי בערך כי המעבד הקודם עשה בעיות, פעמיים מאז נכבה לי המחשב סתם בלי סיבה, אחת מהן הייתה היום החלטתי לבדוק מה הטמפרטורה של המעבד וראיתי פתאום שהיא על 98 מעלות. יש לי מעבד של Amd , Athlon64 3000 הייתי רוצה לשמוע את דעתכם למה זה יכול לקרות? ועל המעבד יש מאוורר. התקשרתי לחברה ואמרו לי להביא לתיקון.. אבל אני לא יוכל להביא לתיקון עד יום ראשון.. אז בינתיים אני אשמח לשמוע את הסיבה לזה.. רציתי לדעת בנוסף אם ניתן לעבוד רגיל כשהמעבד במצב הזה? או שזה סיכון שלא כדאי לקחת? (כלומר עד התיקון כמובן)
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני כמה שעות מדפסת hp 5743. עברתי לפי כל ההוראות ועשיתי כל מה שנדרש. בחלק של חיבור המדפסת ל usb למחשב, המחשב לא זיהה את המדפסת (בדקתי שה usb תקין והמדפסת עובדת והוציאה כבר את הדפס הבדיקה הראשוני שלפני ההתקנה). דיברתי עם המקום שממנו קניתי והם אמרו שלא צריכה להיות ביעה ונתנו לי את המספר של hp לתמיכה, הבחור שדיברתי איתו אמר לי לבדוק ב "device manager" > "universal serial bus contreollers" , ואמר לי לאגיד לו מה רשום שמה אחרי שנכנסתי לזה, מבין כל מה שרשום היה רשום לי גם כן ..... PCI to USB Host Cntroller. הוא אמר לי שיש לי עוד כרטיס של usb חוץ מזה שעל הלוח אם, ושהוא מותקן על "סטאנדארט". והוא אמר לי שצריך לעשות לו עוד התקן (או התקן אחר או משהו כזה). הוא אמר לי ש…
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני פתחתי אשכול כזה אבל לא ענו לי התחילו לענות ולא סימו!!! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=155177.0 זה קישור לאשכול הישן!!!
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס קול (5.1) שמותקן על לוח האם (msi 915pl neo vl s775). החיבור של שלי אודיו (line out) נשבר וכעת איני יכול לשמוע אודיו..לפי מה ששמעתי מכמה אנשים באפשרותי להפוך את חיבור ה line in שלי לחיבור line out ובעצם לשמוע דרכו בדיוק כפי שמעתי בחיבור הקודם..מה עלי לעשות? תודה רבה,
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט ולא מצליח הרי כדי לפרמט אתה עושה ריסטרס כשדיסק בפנים ואז לוחץ על מקש כלשהו כדי להגיע לביוס זה לא מגיב, הוא פשוט עולה רגיל ניסיתי את כול הכפתורים לא עולה בבקשה אני חייב עזרה
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם. בהמשך ל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=153710.0 כעת, המחשב גם עושה Restart מדי פעם ללא שום התראה. ממה זה יכול לנבוע, וכיצב אפשר לטפל בזה? האם יש קשר בין הבעיות? תודה מראש על ההקשבה וההתיחסות, קובי.
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
עם מישו יכול אז תודה זה יוצא לי בזמן שאני משחק ככה סתם ומדי פעם זה עושה ריסטים. [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול קניתי והתקנתי את המשחק FEAR, ושיחקתי בו רגיל לחלוטין. אבל היום בזמן המשחק, המחשב פתאום נתקע, המסך איבד את הסיגנל (התכבה) והמחשב אתחל את עצמו. ומאז, בכל משחק מחשב שאני מפעיל, אני רואה כל מיני ארטיפקטים על המסך. בדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך, והם עומדות על: ליבה-66 צלסיוס, וזכרונות-55 צלסיוס (הכרטיס הוא albatron GF 6600gt( בעבודה שוטפת על המחשב אין את התופעה הזאת, אלא רק במשחקים. ניסיתי להתקין שוב את הדריוורים החדשים של nVidia וזה לא עזר. אפילו הורדתי את האפשרויות גרפיקה של המשחקים למינימום וזה לא עזר. יש למישהו פתרון?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הי, כוונתי היא שהמחשב ממש קפוא ל 3 עד 5 דקות ואז הוא מתחיל לרוץ .... זה קורה ממש בהדלקת המחשב או בריסטרט האם זו בעיית חומרה או תוכנה. יש לי תחושה שזו בעיית חומרה ,אולי משך טעינת קבלים לא תקינים??? מה זה יכול להיות? תודה, רונן.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
מחשב של 500MHZ 196MB לוח של amd k6 היה לי בהתחלה 64MB עבד לאט הוספתי 128 ועדיין המחשב פועל נורא לאט החלפתי HD לא עבד מה עושים? מה הבעיה?
-
- 46 תגובות
- 3k צפיות
-