תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
זה מחשב מאוד ישןן עם GeForce 6200 Asus 2.6 Celeron D 512 mb mhz אני מפעיל מישחקים אבל יש כמה מישחקים שהוא עושה להם ריסט למה .. הוא רושם Loading < בישביל ליטעון את המישחק ואז בום עושה ריסט זה קורה לי במישחקים חדשים יחסית וישנים למשל Project IGI 1 Prince Of Persia 3 .. אבל מה שמעצבן אותי שיש מישחקים שהוא לא עושה ריסט ליפני כמה זמן היתקנתי תמישחקים 25 To Life Reseind Evil 4 לא עושה ריסט .. מישהו יודע למה זה עושה לי ריסט בחלק מהמישחקים ? תודה רבה למי שמוכן לעזור לי ;D
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום...בהמשך לדיון קודם אני פותח את זה.. אני וחבר התקנו XP על המחשב שלו לאחר כמה וכמה בעיות שהוא עשה לנו (התקנו 98 ואז שידרגנו לXP) משום מה המחיצה הראשית (כונן C ) ניבחר ליהיות 2GB בלבד...ניסתי להגדיל את המחיצה C על ידי התוכנה אך ללא הצלחה למרות שיש צמוד אלייה מחיצה ריקה (מסומנת בצבע אפור בתוכנה) אשמח אם מישהו יוכל לתת לי הסבר מה לעשות כדי להגדיל את כונן C (מחיצה ראשית) צריך להמיר את הקבצים? להחליף משהו? בקיצור אשמח להסבר קצת מקיף אם מישהו יכול
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם של GIGABYTE לפנטיום 4. המחשב בעיקרון לא נדלק אלא אם אני מוציא את החיבור חשמל של המעבד אך משאיר את החיבור של הספק אז הלוח נדלק אבל המחשב כאמור לא עולה. הגעתי למסקנה שהקבל נוזל (ע"פ צפייה בתמונות בפורום כאן שכן זה ממש דומה לאיך שהקבל נראה וגם הקבל נמצא ממש ליד חיבור החשמל של המעבד. ברצוני לדעת איך אני מחליף קבל או משיג אחד על מנת להחליף. תודה!
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
נעלם לי ה Local Area Connection, והכרטיס לא מופיע במנהל התקנים יותר.(כמובן שאני לא יכול להתחבר לאינטרנט דרכו) שאני בוחר באפשרות show hidden devices אז מופיע לי ה packet scheduler miniport של הכרטיס, אבל לא הכרטיס עצמו. הכרטיס הוא realtek rtl 8168 על לוח ASUS (מובנה). דברים שניסיתי ולא עזרו: להתקין מחדש את הדרייבר. להסיר אותו בעזרת כלי של ASUS ולהתקין אותו שוב. windows update. windows restore ללפני הבעיה. מה לעשות ?? תודה.
-
- 7 תגובות
- 647 צפיות
-
-
המחשב שלי דלוק 24/7 ושמתי לב כי כל כמה ימים בערך כשאני בא בבוקר למחשב המסך שחור,נורת המסך מהבהבת המחשב דלוק אבל אין תצוגה גם לאחר הזזת העכבר ואו המקשים.אין ברירה אלא לבצע ריסטרט למחשב . בטלתי את כל מה שקשור לניהול צריכה חשמל (דיסקים, Hibernet וכו') המסך מוגדר להכבה לאחר 10 דק' ללא עבודה. המחשב כבר עבר פירמוט דרייבר 8.3 מותקן, יש O.C אבל לא נראה שזה קשור טמפ' מסך נעה בין 48-50 מעלות. יש רעיון?[br]פורסם בתאריך: 18.03.2008 בשעה 07:27:17 כנראה שהשאלה אינה מתאימה לפורום הזה.מנהלים ניתן להעביר אותה לתמיכה הטכנית?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
נגיד אני רוצה להפעיל איזה סרט, מוזיקה, מסמך טקסט וקובץ אחר אני לוחץ עליו ואז המחשב קופא לכ-10 שניות ואז מפעיל אותו. המחשב דיי חדש לפני שנה, מעבד e6600 לוח GB 965P וזיכרון 2 ג'יגה דואל ודיסק קשיח 320 ג'יגה WD. אחרי שעולה הקובץ אפשר להפעיל עוד קבצים אחרים שעולים במהירות טובה, זה נראה אין פעילות של הפעלת קבצים אחרי כמה זמן כאילו הדיסק קשיח או משהו נכנס למצב המתנה כזה וכשמפעילים זה מחפש ומפעיל את הקובץ. בבקשה תגידו לי מה אפשר לעשות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני יומיים הארד דיסק 80 של ווסטרן חדש מחנות. עכשיו אני בא להתקין אותו במחשב שלי הוא עובד ההכול בסדר ואז אני בא להתקין אותו במחשב של אחי שעליו הוא מיועד שום דבר כלום 0 יש לציין שהוא SATA. במחשב של אחי יש רק כונן דיסקים והארד דיסק החדש הכונן הוא IDE ועובד על מאסטר. לווסטרן יש 8 פינים ניסיתי את כולם עם ג'מפרים עדיין לא מזהה כלום ביוס כלום גם חופשי ניסיתי בלי ג'מפרים בלי כלום המחשב לא מזהה. המפרט של המחשב הוא: פנטיום 4 2.4 זיכרון 512 לוח MSI כונן דיסקים רגיל והארד דיסק החדש שלא עובד אצלו. מישהו יכול לעזור פתרון משהו כי IDE פועל אצלו בלי בעיה אבל SATA הוא לא מוכן לזהות.. תודה לכם!!
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום חברים קיבלתי מחשב חדש השבוע ואני עובד עליו יומיים נטו,המפרט: q6600 Gigabyte GA-965P-DS3 leadtek 8800gts 640mb Kingston ddr2-800 2gb corsair 520 hx עכשיו השאלה שלי היא כזאת אני בינתיים בודק אותו עם כל מיני מבחני ביצועים והתוצאות שקיבלתי הם super pi 21.3 3dmark06 9764 משהו ששמתי לב אליו זה שלדעתי המעבד עובד די במאמץ בלי שום סיבה לדוגמא אם אני גורר את הגלגלת בדפדפן לאורך הדף במהירות המעבד משתמש ב20 אחוז פלוס!! אני חייב תשובות מהר אם איך הניקוד במבחני הביצעוים ויותר חשוב אם במעבד כזה חזק דיפדוף באינטרנט לוקח 20 אחוז ולפעמים מתקרב ל30?? שרק nod32 פועל ברקע מה שנראה לי ממש מוזר הקטע הזה. עוד משהו בcpu-z המהירות המוצגת היא 1600mhz ולא 2400 .מה הבעיה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב P4 יחסית ישן..עם לוח אם ASUS P4PE. כאשר אני מחבר את הכל ללוח אם אז נראה כי הכל בסדר חוץ מבעיה אחת - בעיה עם הספק. הבעיה היא כאשר אני מחבר את הספק וברצוני להדליק את המחשב, המחשב פשוט לא מגיב ולא נדלק. בדקתי 10 פעמים שחיברתי את הכפתורים של ההדלקה ללוח אם ושכל הכבלים מחוברים כמו שצריך (גם של הספק ללוח אם). לאחר שראיתי שיש בעיה,פתחתי את המארז ולאחר מספר בדיקות הבנתי שהבעיה היא בחיבור ATX מהספק ללוח אם (חיבור ה-20 פינים). בדקתי את אותו ספק עם מחשב אחר והוא עבד, ניסיתי עם ספק אחר לאותו לוח אם והיתה אותה בעיה. כיצד אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אנא עיזרו לי. הדרייבר מתאים בוודאות לכרטיס 8800GTS 640 , ולפני שזה קורה שמחשב טוען את הויסטה ושהוא צריך להעלות את שולחן העבודה נהיה מסך שחור. בכל פורום ששאלתי או שלא התייחסו או שאמרו שאין זה הפורום המתאים, ואני תקוע כך די הרבה זמן וזה מתסכל אנא עיזרו לי. :s05:
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מי יכול לעזור קניתי את הגויסטיק של לוגיטק מישהו יודע איך אפשר להפעיל אותו בPC רגיל הגויסטיק מיועד לPS2 מגיע עם חיבור USB
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מסך:Flatron l1953tr, וכל פעם כאשר אני משחק רק במשחק The Godfather 2 המסך נסגר וכתוב:Power Saving Mode. חשוב להגיד שהמחשב נשאר פתוח, רק המסך נסגר. אז נכנסתי להגדרות של המסך ועשיתי שם על כל הדברים הקשורים לסגירת המסך Never (כמו שפעם אמרו לי בפורום). זה עזר לי בחלק מהמשחקים, אך ב-The Godfather 2 זה לא עזר. אשמח לדעת אם יש איזה דרך לתקן את זה? (אני לא בטוח שזה הפורם המתאים אם לא אז אני מצטער).
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש (המפרט מופיע בצד), וקריאת הטמפרטורות ב-real temp וגם ב-speedfan מוזרות: הטמפרטורות של שתי הליבות תקועות כל הזמן על 71-72 מעלות בספידפאן ו-10 מעלות פחות בריל טמפ, לא משנה מה עושים עם המעבד (גם במנוחה וגם תוך כדי משחק בוורמס לא היה שום שינוי בטמפרטורה, אולי שינוי של מעלה אחת). הרצתי את הבדיקה test sensors ב-realtemp וקיבלתי תזוזה מאוד קטנה שלהם, שזה מעיד ככל הנראה על זה שהחיישנים תקועים ולא מדווחים טמפרטורה כמו שצריך (ההודעה המדוייקת בתמונה המצורפת). מה זה אומר שהם תקועים ואיך אפשר לתקן את זה? האם זאת אכן הבעיה ואין לי מה לדאוג שהמעבד הולך להישרף עם כזאת טמפרטורה? זה נראה ממש מוזר שהטמפרטורה תהיה כל כך גבוהה בזמן מנוחה, יש במחשב הזה …
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
לא יודע למה אבל המחשב שלי עובד ממש לאט.. הוא טוען אתר איזה דקה ובמשחקים יש לי הרבה לאגים.. מה אני צריך לעשות..?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
חיברתי נגן mp3 לצורך טעינת הבטריה, כעבור דקה הוא מפסיק לטעון חיברתי דיסק און קי, כעבור דקה אין גישה אליו לוח אם MSI P965 האם יכול להיות שמה שגורם לבעיה זה ה Service Pack 3 ?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, ברשותי VOSTRO 1500 עם 8600M GT, שנקנה לפני פחות משנה. בחודש האחרון החלה בעייה מוזרה במחשב, כשאני מחבר מסך חיצוני דרך VGA לאחר 5-10 דקות ולפעמים אפילו פחות, המסך החיצוני כותב NO SIGNAL ואין דרך להחזיר את התמונה אלא אם אני מפעיל שוב את התוכנה וכך זה חוזר... בדקתי עם מספר כבלים, ועם מספר מסכים, בפלזמה LG 42 המסך מתחיל להראות תצוגה טובה אך לאחר מס' דקות מסך שחור עם NO SIGNAL, ב2007WFP מההתחלה התצוגה לא טובה עם מעין קו אופקי שחור בפינה השמאלית וצבעים לא מדוייקים. בMOTOGP 08 אני מקבל הודעה לאחר שהמסך מתחיל להבהב, שמנהל ההתקן הגרפי נתקל בבעיה ואתחל עצמו, אני משחק על הגדרות הכי נמוכות וברזולוציה 1280X800 \ 1440X900. ב CS:S אין לי את ההבהוב הנ"ל. אני לא מעוני…
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
יש לי geforce 8400 בהתחלה הכל עבד טוב ויפה התקנתי את הדרייבר שיחקתי קצת PES ואז ניסיתי לחבר לטלויזיה לא יצא טוב ואז ניסיתי לשנות איזה הגדרה בתוכנה של nivdia (בקטדוריה של TV)משום מה אז הכרטיס התחיל להשתגע המסך התחיל להתקע וכל הדברים נמרחים וכל פעם שאני לוחץ על התוכנה של nivdia המצב מחמיר חשוב לציין שכשאני מסיר את הדרייבר זה עובד טוב (אבל כמובן חייב את הדרייבר בשביל שזה יעבוד כמו שצריך משחקים ועוד) ניסיתי להתקין דרייבר מחדש לא עזר ואז ניסיתי דרייברים של גרסא קודמת שום דבר לא עוזר כל פעם שאני מתקין את הדרייבר התצוגה נדפקת שוב אם למישהו יש פתרון אני אשמח תודה ד"א זה היה הדרייבר הראשון שעבד חלק 178.24_geforce_winxp_32bit_eng lish_whql השני 177.24_geforce_winxp_32bit_english_…
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
האם אפשר להעביר HD שבו מורכבת מערכת ההפעלה ותוכנות למינהן למחשב אחר לגמרי לחבר ולהריץ את ה HD כרגיל { כמובן לאחר עידכון דריברים והסרת הישנים } ?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום! אז ככה,אחרי שימוש ממושך במחשב שאני עושה alt+tab ממשחק למשל המחשב פתאום מתחיל להתאמץ לפתוח חלונות קיימים לוקח מלא זמן ואז שאני חוזר למשחק פתאום יש תקיעות וירידות fps ולא משנה מה אני עושה המשחק לא מסתדר,השאר לפעמים כן עד שאני עושה ריסטרט פרטים שאולי חשובים windows 10 8g ram 4570 core i5 770gtx 8g (ניסיתי למחוק את הדרייבר ולהתקין מחדש גרסא אחרת וזה לא עבד) מסך hp pavilion 23cw בנוסף ואולי זה קשור כשאני בפייסבוק,אחרי כמה זמן המסך הופך שחור לפחות מחצי שניה וחוזר חזרה כשאני עובר מעל סרטון שפועל אוטומטית. שמתי לב שאם אני עובר על הסרטון שוב זה שוב פעם עושה את זה עד שאני מזיז את הדף שוב ממש מוזר ואין לי מושג מה הבעיה ניסי…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היום קניתי באופיס דיפו את המדפסת Epson Stylus C43SX. התקנתי את הדרייבר כמו שצריך, לפי ההוראות (סך הכל היה להכניס דיסק להתקין וזהו). בהתחלה הדפסתי עמוד ניסיון, פתאום יצא לי עמוד שכולו כתוב באותיות באנגלית וסימנים נוספים. חשבתי לעצמי אולי זה עמוד הניסיון. ניסיתי להדפיס עמוד ניסיון של בדיקת דיו - שמדפיס צבעים. אותו דבר יצא. אז נכנסתי לוורד והדפסתי תמונה - אותו דבר. הנה חלק קטן מהשורה שיצאה: @@@[A@EJT'qrxtntJ@EJL''''' וממשיך עוד הרבה. אז מה לעשות? ניסיתי לחפש את הבעיה אני לא מוצא כלום! התקנתי מחדש את הדרייבר אותו דבר בדיוק! יש לי ווינדוס XP בעברית.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום כולם. יש לחבר שלי בעיה, יש לו P4 3.0 Ghz Prescott 1Mb Cache. היום בבוקר הוא הפעיל את המחשב הווינדוס פעם והכל, הוא הלך לכמה דקות וכשהוא חזר המחשב נכבה ועלה עם האפשרויות של Windows XP של (Safe mode, Last Good configuration וכו....) בקיצור, בכל אפשרות שהוא בחר המחשב הריץ כמה דברים ועשה ריסטרט אחרי שניה. ניסיתי היום להסביר לו בטלפון איך להתקין את XP והסברתי לו בביוס איך לשנות את ה- Boot Drive ואפילו בביוס המחשב עשה ריסטרט כמה פעמים. לאחר מכן באמצע ההתקנה של Windows המחשב עשה ריסטרט כמה פעמים באמצע. אני חושד בבעיה של חימום יתר אך כשהוא בדק את הטמפרטורה בביוס הטמפרטורה הצביעה על 44 מעלות. (זה בכלל הגיוני לפרסקוט?) הוא אמר שהמאווררים בכלליות הרבה יותר שטקים ממה שהם היו פעם…
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן - פנטיום 3 , AGPx2 550MHz , לפי מה שהבנתי זה אמור להספיק בשביל לראות סרטים מהמחשב על מסך הטלוויזיה (נכון?) הבעיה היא, איזה כרטיס מסך עם tv-out ייתמך בלי בעיות במחשב שלי ?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לפעמים כשאני משחק באן אנדרס מופיעה לי הודעה כחולה עם שגיאה "bad_pool_called" ואז החא מכריחה אותי לעשות ריסט למישהו יש פתרון לבעיה? ודרך אגב זה לא רק בסאן אנדרס. המפרט שלי: לוח אם של msi כרטיס מסך geforce fx5500 חדש עם 256 mb זכרון. מעבד פנטיום 4 800 mhz 512mb זכרון. והמחשב עבר פירמוט לא מזמן אבל הבעיה הייתה גם לפני הפירמוט.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
גיליתי שיש לי 600 ומשהו אלף PEAK ואני לא משחק במשחקים יש למישהו מושג אולי מה יכול לגרום לזה? אני סה"כ צופה בסרט או גולש באינטרנט והPEAK נורא גבוה יש לי 512 ראם
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי ספק JTC p4 400W ATX12V (ג'נרי) לפני שעה בערך צבעתי את הספק בספריי לכחול (עשיתי את זה בצורה בטיחתית... ניתקתי מתח, פירקתי את הספק, הוצאתי את הגג של הספק (החלק שעליו לא מחוברים חלקים של הספק...) צבעתי אותו, אחרי זה רציתי לצבוע חלק קטן מהשאר הספק, שמתי שקיות מסביב לכל החלקים, צבעתי בזהירות, יכול להיות שקצת צבע נכנס אבל לא הרבה ממש טיפה 2....) קיצר הרכבתי בחזרה את הספק חיברתי אותו למתח,הדלקתי את המחשב וצפיתי בספק היפה שלי (עשיתי לו חלון) פתאום אני רואה אור אדום בצד הספק שלא קשור ללדים ששמתי בתוכו זה היה נראה כאילו משהו מתחמם ונשרף ואז המחשב התכבה... פירקת את הספק, בדקתי הכל מבפנים, הכל היה נראה לי טוב חיברתי אותו בחזרה, עכשיו הכל עובד טוב, הטמפרטורה במעבד היא 33 מעלות, …
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-