עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. עזרה דחוף!!!!!!!!! אני צריך שתיתנו לי את כל השמות של התוכנות שאתם מכירים שעוזרות לתקן את הכונן קשיח :s05: בתודה מראש!!! כל הכבוד למי שיעזור

2. Started by orior123,

תצוגת המסך במחשב השולחנח שלי לא תקינה - תמונה לא חדה ומטושטשת במידת מה - נראה כמו תצוגה של צללית הנצמדת לתצוגה המקורית - לדוגמא - כמו אותיות כפולות . כרטיס המסך הוא SAPHIRE X3450 DDR2 512 PCI מעבר לכך הכל תקין. האם התקלה בכרטיס המסך ? התקלה הופיעה לפני כחודש ונעלמה ועתה הופיעה שוב. נא עזרתכם

3. Started by יאיר ברגל,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם כרטיס הרשת האלחוטי המובנה שלי במחשב הנייד, הוא מתחבר לרשת נשאר מחובר להרבה זמן ואז אחרי זמן מה הוא מתנתק וצריך לאפס אותו, ככה זה כל הזמן קורה פעם אחר פעם וכנראה אני מעריך שיש בעיה עם הכרטיס, ווינדוס אומר שיש איזשהי בעיה עם כרטיס רשת או ETHERNET, אני מצרף קובץ של מה שהווינדוס אומר על הבעיה, רצוי לציין כי אין לי יכולת להחליף את הכרטיס מכיוון שזה עלות גבוהה ללכת לטכנאי אז אולי הפתרון יהיה לקנות כרטיס רשת חיצוני חדש שיקלוט WIFI? תודה לכולם,יאיר [ATTACH]8164[/ATTACH]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by yaviny,

לידיעת כולם נועה מחשבים לא מכירים באחריות שלהם אם קנית ממישהו חומרה יד שניה והיא התקלקלה אצלך בתקופת האחריות. אם אתה לא מוצא את המוכר (מה שקרה לי) אכלתה אותה. אצלם רק הקונה המקורי יכול לממש את האחריות. באתר הבית שלהם זה לא כתוב אבל לטענתם זה ברור מאליו (אף יבואן רכב לא היה מרשה לעצמו להגיד כזה דבר אבל לטענתם ציוד מחשב זה לא מכונית שמוכרים יד שניה). הזהרו!!!!!!!!!!!!!! מי שהיו לו בעיות דומות איתם מוזמן להגיב, אולי חברי הפורום יזהרו גם בקנית חומרה חדשה מהם.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by teltel,

יש לי מחשב פנטיום 4 ווינדוס אקס פי באנגלית עשיתי פירמוט למחשב ועכשיו אין לי סאונד במחשב. הורדתי את הדריבר של הכרטיס קול קוראים לו SoundMax ופעם הורדתי את הדריבר והוא עבד לי . משום מה עכשיו הוא לא מגיב ולאחר שהוא מסים להתקין הוא רושם לי... DRIVER NOT FOUND! REBOOT YOUR SYSTEM AND RUN THIS SETOP AGAIN אני הולך ל SYSTEM אל אין לי מושג מה אני עושה שם.. בבקשה תעזרו לי להוריד ולתקן את המצב כדיי שיהי לי קול במחשב כי זה קשה בלי סאונד. המון המון המון תודה

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  6. שלום! רציתי בקשה לשאול - יש לי מחשב עם בעיה מוזרה למדיי. הוא כושל ברגעים מאוד רנדומליים - בזמני עמס בינוני, ירוד ועומס גדול, בלי חוקיות מסוימת, בלי פעולה ספציפית, פשוט נכבה לו, לפעמים מרסטרט, לפעמים פשוט נכבה ללא ריסטרט (אך נשאר דלוק חשמלית), ואלו לא ביעות WIN המוכרות עם המסך הכחול - בתקלות כאלה הוא עוצר ומודיע על התקלה עם המסך הכחול והודעת STOP וכו'... עכשיו בעית כונן קשיח - לא נראה לי, שוב - זה לא קורה במקומות ספציפיים של הHDD. זכרון מטמון - עשיתי MEMTEST יצא סבבה, ללא תקלות. נשאר לי רק לוח אם - נכון? או שמא יש עוד אפשרויות? ואם לא אז מה הן האפשרויות הספציפיות בלוח אם? אשמח מאוד אם כל אחד פה יוכל לעזור לי, זה מייאש... בתודה מראש!! חן.

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  7. Started by Enn0L,

לא ברור לי בדיוק מה הבעיה, אבל במחשב החדש שקניתי אחרי שכבר התקנתי קודם WINDOWS, כרגע אני לא מסוגל לעלות אותו וגם לא מסוגל להתקין מחדש באמצעות BOOT מהדיסק. כשאני מנסה להתקין מחדש הוא רושם לי שגיאה 0xE0000100. שום דבר שניסיתי לא גורם למערכת הפעלה לעלות, בחלק מהפעמים הוא לא מזהה שמה שמותקן זה בכלל WINDOWS. יש כלי שמאפשר לי לעשות דרכו BOOT ולשחזר את הדיסק הקשיח למצב ברירת מחדל? פורמט ולבטל את כל המחיצות? תודה.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  8. Started by elad-k1,

שלום יש לי כרטיס טלוויזיה מסוג http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=2158726&type=2&product=1&= ואני צריך דרייבר לכרטיס שיתאים לוינדוס אקס פי בבקשה הדיסק שקבלתי זה היה מזמן וזה לא מתאים לאקס פיי(פרו)מי שיוכל להביא לי אני יודה לו מואד תודה

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  9. שלום, יש לי לוח אם LGA775 socket של GIGABYTE דגם GA-EP43C-DS3 לצ'יפ-סט P43, ולאחרונה התקנתי ווינדוס 7 בגרסת 64-Bit. כיוון שכרטיס הרשת הישן שלי היה מיושן, ולא מצאתי דרייברים עדכניים לווינדוס 7, רכשתי כרטיס רשת חדש של Edimax, מדגם EW-7711In. לאחר שהתקנתי אותו באחד מחריצי ה-PCI שלי, והתקנתי את הדרייברים המצורפים, עדיין לא קיבלתי חיבור לרשת, ולמעשה, נראה היה שהמחשב כלל לא מזהה שחוברה לו חומרה חדשה. תוצאה זהה התקבלה גם כשחיברתי את הכרטיס לחריץ PCI אחר.כמו כן יצוין, כי נורית החיווי של הכרטיס פעלה, כך שנראה שלא מדובר בחיבור PCI לא תקין, או בכרטיס רשת תקול. לאחר מכן שמתי לב, שעל הכרטיס רשת מצויין שהוא כרטיס של 32-Bit. שאלתי היא, האם העובדה שמדובר בכרטיס רשת של 32-Bit משנה? האם כ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by pain_killer12,

חבר שלי קנה אתמול מחשב דואל קור חדש, אך המחשב כל פעם שהוא מגיע למסך השחור של הווינדוס XP שהכחול רץ הוא מפעיל את עצמו מחדש וגם מתחיל לצפצף, מה הבעיה ואיך פותרים אותה?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  11. יש לי מסך מחשב של סמסונג מגם T220P(נקנה לפני כ 4-5 שנים אם לא טועה) אשר מחובר למחשב יחסית חדש עם כרטיס גרפי GTX570 הבעיה התחילה לפני מספר ימים ויש כמה תופעות מוזרות שלפעמיים בזמן עבודה שגרתית המסך מתכבה ורץ על המסך מין לוגו שכתוב שזה לא מחובר, תופעה אחרת שלפעמיים קוראת זה שהמסך מתכבה ותוך שניה נדלק לסירוגין (בזמן הקצר שהמסך כבוי מופיע לוגו בצד שמאל למעלה anlog\digital ) דבר שחוזר על עצמו מספר פעמיים ביום בהתחלה חשבתי אולי הבעיה בכבל DVI או בחיבורים אבל לאחר שהחלפתי כבל וחיזקתי חיבורים התופעות חזרו. לפני שאני מחליט שהבעיה במסך מחשב והולך לקנות אולי מסך חדש רציתי לדעת אם יש סיכוי שהבעיה בכלל לא במסך אלה בכרטיס הגרפי ומה אפשר לעשות בנדון?

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  12. Started by aldema,

אני לא מצליח לגרום לו לעבוד.... יש לי סיריאל נמבר מהאינטרנט ופשוט בחלון הוא יש לו שתי אפשרויות: ok וcancel ומשום מה אפשר ללחוץ רק על הכנסל... מה לעשות ?????????

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  13. מחשב עם windows 98 לוח אם של אינטל ב my computer הוא מזהה את המעבד בתור פנטיום 2 עם אתחול המחשב שמוצג מפרט המחשב הוא כותב שהמעבד הוא פנטיום 3 וגם, יש דיליי ממש ארוך עד שהמחשב מתחיל לטעון את הקבצים עד להעלאת הווינדדווס, וכן אפילו אם אני לוחץ F2 כדי להכנס לביוס, גם כן יש דיליי ארוך

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  14. Started by Zinger777,

שלום, זה המפרט שלי: ל"א - אסוס M4N68T-M מעבד - AMD פנום 2 - 945 (4 ליבות 3GHZ) כ"מ - ATI 5770HD של חברת HIS 4 GB RAM של G-SKILL HD 1TB 7200 RPM של סיגייט 32 MB צורב DVD של סוני (X24) ספק550W של צ'יפטק מארז GAMMA של NZXT מסך סמסונג - P2350 לפני כחודש ניתקתי את המחשב מהחשמל ושמתי אותו בקרטון אצל חבר כי אני נמצא במעבר בין דירות ורציתי שהמחשב שלי יהיה ארוז במקום בטוח. שלשום באתי אליו כי הייתי צריך כמה קבצים מהמחשב. חיברתי את המחשב לחשמל, HDMI מהכרטיס מסך למסך שלו, דונגל אלחוטי של עכבר ומקלדת שלו של מיקרוסופט (פעם ראשונה שאני מחבר את הדונגל אצלי) והמחשב לא הראה תצוגה על המסך. ניסינו להעביר בין "ערוצי המסך" כי זה מסך למחשב שכולל TV. לא הצלחנו לראות כלום והמסך הראה שהוא לא מזהה …

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  15. Started by Niv golan,

קיבלתי מחשב amd 800mhz הוא נתקע כל הזמן אפילו ללא שום פעולה , פרמטתי אותו והבעיה חוזרת.... המחשב יכול להיתקע בזמן העלתו בתוך היונדוס בזמו השמעת שירים הפעלת משחקים וגם עם אני לא נוגע במחשב(בקיצר בכל מצב). נתקע במובן לא זז העכבר , והמחשב לא מגיב בכלל מה הבעיה..?

16. הטמפרטורה של קונן ה2 טרה במחשב שלי היא 107 - 117 מעלות, זה בסדר?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by thth,

תשמעו יש לי צורב DVD שמחובר למאסטר ועכשיו הבאתי עוד כונן CD רגיל וחיברתי אותו לסלייב עכשיו מה שקורה זה שברגע שאני מחבר את הכונן(CD) הוא משתלט על המאסטר (המחשב(ביאוס וגם ווינדוס) קולט רק את הכונןCD ולא את הכונןDVD)וברגע שאני מנתק את הCD המחשב קולט שוב את הDVD מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך לתקן את זה למה יש לי רק כונן אחד ואני ממש רוצה שתיים... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  18. המערכת היא Logitech x-530 הסנטר, הסאב והאחוריים עובדים יופי אבל הקידמיים לא מוציאים קול בכלל, לא בסרטים לט במוזיקה לא קולת של וינדוס, כלום. תודה

19. Started by atm972,

שלום לכם ! שמי טל ואני חדש כאן... אשמח לקבל קישור למדריך שיכול לעזור לי בהתקנת הארד דיסק חדש למחשב נייח. בתודה מראש, טל

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  20. מי יכול להסביר לי איך מוסיפים עוד האריסק למחשב מסתומרת????? יענו יש לי עכשיו הארדיסק אחד איך אני מוסיף עוד אחד תסבירו לי בבקשה מ א-ת הכל פשוט הכל גם אחרי שאני מדליק את המחשב מה אני עושה בשביל להפעיל את האריסק הזה?????? תודה מראש ???

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  21. שלום לכולם! אני חדש כאן ואני לא בדיוק יודע איך לנסח את הבעיה שלי אני כבר מעל לשבוע שאני בבעיה חמורה עם המחשב...... ??? הוא לא מזהה שום דבר אבל הוא כן משתמש מה זאת אומרת!? ז"א שיש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם p4s800 אבל הוא לא מזהה את הכרטיס קול וגם סמל הרשמקול לא מופיעה ליד השעון בשורת התחל עכשיו אני מנסה להתקן הוא אומר לי שהוא לא מזהה את זה בכלל וגם את שני הכוננים שלי בכלל יש לי שני צורבים על המחשב 1 לא תקין והשני משמש כסידרום כי אני לא יודע לצרוב הקיצר יש לי בעיה מאוד מתסכלת והיא דומה לבעיה הזו כאן--->http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174590.0 והינה כל מה שאתם רוצים או צריכים בכדי לתת לי פיתרון טוב ומדוייק שלום לכולם, פירמטו לי את המחשב לפני …

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  22. היי אתמול הרמקולים שלי עבדו והיום הדלקתי את המחשב והרמקולים לא עובדים הדלקתי את הכפתור וזה מראה אור ירוק כמו תמיד איך אין סאונד הוצאתי וחיברתי את הכבל הירוק והוינדוס מראה שהרמקולים לא מחוברים מדובר על רמקולים 2.1 של לוג'יטק תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by haim652,

תקשיבו. המחשב שלי די חדש... אניעשיתי OC קטן אבל כבר הורדתי את הOC יש לי כרטיס מסך HD3870 ומעבד E4500 עם קירור של ULTIMA 90 והמחשב במשחקים נופל. נתקע כמה פעמים בפעם השלישית שהוא ניתקע הוא כבר עושה ריסט (כל פעם שהוא נתקע זה לבערך 10 שניות) וזה קורה אפילו במשחקים ישנים קצת, כמו Prince Of Persia The Two Thrones. ניקיתי אבק ניסיתי לעשות הכל. הבעיה התחילה בימים האחרונים. נראה לי התחיל בערך מאתמול או לפני יומיים. אני משחק במשחק משהו כמו 10 דק' ונקתע ונופל... ואז שאני מנסה שוב, אחרי רחרי ריסט אחרי 3 דק' של משחק נופל. אם אני באינטרנט אין שום בעיה. רק שאני משחק. באמת הכרטיס מסך מתחמם ומגיע אפילו ל 70 מעלות אבל שאני מפעיל את המאוור ל 100% בREVIA TUNER אני מגיע במעמץ ל 50 מעלות ועדיי…

24. Started by azaz,

איך לדעת שיש צורב במחשב נייד?? כשאני פותח את "המחשב שלי" שבו את רואים את כל הכוננים מופיע 2...אחד כונן C והשני מתחתיו רשום כונן (DVD RW (D

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. כשאני מעלה את המחשב כשהוא מגיע לטעינה באקס פי הוא נתקע בפסים הכחולים,פירמטתי ולא עזר ניסיתי בביוס שיחזור ברירת מחדל גם לא עזר אם משהוא יודע ויכול לעזור אודה לו מאוד. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.