עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, לפני כחצי שנה רכשתי לוח אם. לאחר שבועיים עבודה המחשב קרס, כששוב עבד למשך שבועיים הוא עשה פריז, לפעמים יש בעיות רצידות ובלוקים שחורים קטנים נמצאים על המסך כשמגלגלים דף אינטרנט למעלה ולמטה ועוד כל מיני בעיות קטנות שקורות לפני הקריסה\פריז. החברה שממנה רכשתי את הלוח העבירה לי קורס שלם בחוסר אחריות ומקצועיות (אמרו לי שהם לא רואים את הבעיה ולכן אין בעיה), כיום לאחר חצי שנה היא נסגרה\פשטה רגל. הלכתי למומחה כדי לראות אם הוא אולי יוכל לעזור לי וכבר בטלפון הוא אמר לי שהוא מכיר את הבעיה וכל מה שאני צריך לעשות זה לקחת את כל כבלים של הSATA שלי ולהעביר אותם לחיבורים אחרים על הלוח. כך עשיתי ואכן המחשב לא קרס עוד. בשלב הזה אתם אומרים לעצמכם "יופי נו אז הבעיה נפתרה לא?" לא. כש…

2. Started by RonCohen,

קיבלתי במסגרת אחריות לוח חדש מדגם z68x–ud7 במקום הלוח במפרט בצד שזה לדיץי שיפור חחח אבל בגלל שזה לא אותו לוח אז המערכת לא עולה ומציגה קוד 0x0e בווינדוס 8.1 אני חייב לפרמט או שיש לדרך לעלות את המערכת?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by nadav22h,

קיבלתי מסך כחול באמצע שימוש במחשב נייד קוד שגיאה:0x00000050 dxgmms1.sys יש איזושהי עיצה מה לעשות?<

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  4. הR7 260X דורש 450W מינימום ויש לי ספק כוח 400W חדש Antec האם זה יעבוד כרגיל או שאני אדרש לשדרוג הספק? יש מצב שהיא נשמעת קצת שאלה רטורית אבל אולי בכל זאת

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by shlomo1441,

שלום.. אני מקבל בפוסט ציפצוץ אחד ארוך ואח"כ המחשב ממשיך לעלות רגיל.(קבוע בכל הדלקה) לפעמים אני מדליק מגיע לפוסט המחשב ניכבה לגמרי ואז נידלק לבד ועולה רגיל. יכול להיות שהספק כח התחיל לזייף? מפרט: gigabyte P35-DS3L HEC WIN+550W 80+ V2.3 INTEL CORE2DUO 2.66GHZ 6MB E8200 OCZ 800 2X1024 REAPER DDR2 RADEON HD5870

6. Started by bull,

שלום, קניתי כרטיס מסך Gigabyte GV-797OC-3GD בחודש אפריל השנה. כשאני משחק אין שום בעיה ואני לא רואה ארטיפקים, אבל כשאני לא משחק אני מריץ Bitcoin miner וזה גורם לכרטיס מסך להתאמץ עד למקסימום. לפעמים אני שוכח את ה Miner פועל תוך כדי שאני מתחיל לשחק אבל גם אז אין ארטיפקטים. הכרטיס במאמץ על 66-69 מעלות. את הארטיפקטים אני רואה רק כשאני משתמש ב Firefox (הגרסה הכי מעודכנת), כלומר אני כורה Bitcoin ומשתמש ב Firefox בו זמנית. ב IE11 אין ארטיפקטים תוך כדי כרייה. האם זה אומר שכרטיס המסך דפוק? יש רעיונות? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  7. יש לי לפטופ של ASUS מדגם U36SG/ לפני יומיים וינדוס החליט לא לעבוד, ניסיתי להעלות במצב בטוח, להריץ תיקון למערכת ולשחזר ל last known good configuration , וכלום לא מצליח. כאשר אני מחבר את הדיסק למחשב אחר דרך SATA , הדיסק פשוט נתקע ותוקע את המחשב, רק ניתוק שלו מחזיר את המחשב לפעולה. בחיבור דרך מתאם USB הדיסק עובד, לאט אבל עובד. ניסיון לשחזור מערכת הפעלה לפי ההוראות הפעלה של ASUS לא עובד, בניסיון הטעינה הוא פשוט מרסט את עצמו בלי להציג הודעת שגיאה... (ההוראות הם ללחוץ F9 ולהיכנס דרך (WINDOWS SETUP (EMS ENABELD) גיביתי את מה שאני צריך מהמחשב, השאלה שלי היא איך אני מוודא מה בדיוק הבעיה(חומרתית או תוכנתית) ואיך אני משמיש את הכונן ?(אם אפשרי בכלל)

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  8. Started by ziv.ido,

שלום רב! בבדיקה שערכתי על המחשב, המעבד (intel i5-3317u) לא עובר את רף ה47% ניצול, ולכן המעבד שרוי לרוב בתדר נמוך של 0.8GHZ במקום 1.7GHZ במצב הרגיל או ב2.4GHZ במצב הטורבו. ביטלתי את אופציית הenergy saver בBIOS אך זה הועיל רק להדלקה של המחשב (לאחר דקה מזמן ההפעלה, המחשב חוזר למצב הבעייתי). כמו כן, אני לא בטוח שהSSD המותקן אצלי כ expresscache עובד כראוי, כיוון שע"פ מנהל המשימות הוא תמיד ב-0% שימוש. מצ"ב תמונת מצב. המחשב רץ על windows 8.1 pro תודה רבה! זיו

9. Started by mire,

שלום, לאחר ביצוע ניקוי למחשב באמצעות התוכנה system mechanic בשעות הלילה התעוררנו למחשב כבוי. בניסיון להדליק אותו נראה שהוא נדלק לשניה (לא מגיע לעלות ביוס) ומיד נכבה (הנורה על הלוח אם נכבת). *יש לציין כי מדובר במחשב שהורכב עצמאית ב-2008 ומעולם לא עשה בעיות דומות. האם הבעיה בספק או בלוח אם? ספק: cooler master RS-460-PCAR-A3 לוח אם: abit IP35

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. איך עושים את זה? תודה

11. Started by Guy950,

אני יודע שהכותרת מטופשת, אבל באמת לא היה לי רעיון אחר לכותרת. אם היא לא מתאימה תודיעו לי. בכל מקרה, יש לי במחשב (מפרט בצד) שני כוננים קשיחים: 1x Intel ssd 520 180GB 1x WD 1TB black לאחרונה אני מרגיש שהמחשב נתקע כשהוא עולה, לוקח לו יותר זמן לעלות וכשהוא מגיע למסך פתיחה של הווינדוס (הרקע השחור שבמרכזו יש את הסמל של ווינדוס ולמטה הגלגל טעינה) החלון נתקע ואז מופיע בחדות לשולחן העבודה ולוקח לו איזה דקה עד שהוא מתאפס על עצמו ואפשר להשתמש במחשב. הורדתי את התוכנה intel SSD toolbox וצירפתי תמונה למה שכתוב שם. אבל זה לא משכנע אותי, יש דרך אחרת לבדוק את בריאות הכוננים? אגב, כבר הגדרתי שבאתחול יעלו דברים חשובים כמו אנטי וירוס, דרייבר לכרטיס רשת אלחוטי וכו'. אין משהו כבד.

12. Started by Arielucker27,

תאור הבעיה:המחשב עובד רגיל הכל טוב וכשאני מנסה להכנס למשחק מסויים בסטים(CS) והמחשב מקבל מעיין מסך כחול וכתוב critical process died ממתי התחילה הבעיה:היום, אתמול הכל עבד רגיל האם התקנת תוכנה כלשהי לפני שהתחילה הבעיה:לא מערכת הפעלה ושפת ממשק (כולל ביטים: 32,64): WIN8.1 64 הערות נוספות:ביצעתי שחזור מערכת, הרצתי סריקות ניקיתי מזבל, טיפלתי בריג'סטרי לא יודע מה יכולה להיות הבעיה, תודה! ובדקתי Bluescreenview והקובץ שיוצר את הבעיה ככל הנראה - ntoskrnl.exe תודה ענקית!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by solikt,

אני רוצה לפרמט לא ממש מבין בזה אני רוצה וינדוס 7 אבל אפשר קישור להורדה שאני ישר לוחץ על זה וזה מתחיל לפרמט לי לא דרך דיסק או משהו ועם אפשר הסבר קצת תודה

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  14. שלום רב. קודם כל אני אביא קישור לאתר מאקו בו יש התייחסות לנושא ואחר כך אפרט מה מיוחד במקרה שלי. http://www.mako.co.il/nexter-internet/Article-653787903d44741006.htm אז בימים האחרונים כשאני מנסה לחפש בגוגל מופיעה לי התמונה עם המחבל, או שמופיעה הודעה של פיירפוקס Unable to connect Firefox can't establish a connection to the server at....... אותה הודעה מופיעה גם בניסיונות להתחבר לפייסבוק. אבל ישנן גם פעמים שהכל כרגיל למשך כמה שעות! מה שנראה לי מוזר זה שאותו דבר קורה לי גם דרך הטאבלט שמחובר לוויי פיי הביתי. עד להופעת הבעיה היתי מוגן (במחשב ולא בטאבלט) על ידי פיירוול של זון אלארם, ואנטי וירוס חינמי של AVIRA. מאז שזה קרה החלפתי את האנטי וירוס בNORTON internet security וגם התקנ…

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  15. Started by בראודו,

החומרה: מחשב asus zenbook i7-3517u התוכנה: win 8 הבעיה: כאשר אני מאתחל את המחשב מחדש הסאונד עוןבד בסדר גמור, אבל כאשר אני סוגר את המכסה ופותח מחדש אין סאונד. לא רק שאין סאונד גם תוכנת לניגון קבצי סאונד לא עובדות. יוטיוב לא עובדת. מה עשיתי: הרצתי troubleshooting ולא נמצאו בעיות . סרקתי את המחשב לוירוסים ולא נמצאו. אני חושד שאולי avg cleanup התוכנת טיונינג אולי מחכה או שינתה משהו שעכשיו דפק את המחשב מה אני צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  16. Started by WarNet,

היי,כשאני מחבר את המדפסת(Canon MX455) או את הטלפון(Nexus 5) אז אין שום תגובה במחשב שציוד חובר. בטלפון יש טעינה כך שהמתח עובד אבל שום דבר חוץ מזה אין מה יכול להיות הבעיה? לוח אם:990XA-UD3

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  17. לפני שבועיים +-, המחשב שלי והמסכים (שניים, של LG) החליטו שהם ברוגז. לסירוגין כשאני מדליק את המחשב הם מסרבים להגיב, המחשב עולה בצורה תקינה לחלוטין ומגיב לקלט מהמקלדת והעכבר, אבל המסכים נשארים במצב סטנד-ביי, ולא מראים שום תמונה. כל פעם אני מנסה לחבר מסך אחד, או להפוך את החיבורים שלהם, מכבה ומדליק את שניהם לסירוגין, אבל שום דבר לא עובד. הדבר היחיד שנראה כאפקטיבי הוא פשוט לעשות מיליארד ריסטרטים עד שפתאום המחשב עולה והמסכים מגיבים. אבל כשזה קורה, מדי פעם המחשב מאט ואז מחשיך לכמה רגעים, חוזר, ואני מקבל הודעה של "הדרייברים של כרטיס המסך שלך כשלו והיו צריכים להידלק מחדש". אני כבר אבוד עצות, המחשב בדיוק אחרי פירמוט (עשיתי אותו לפני פחות מחודש), עשיתי סריקות וירוסים בכמה תוכנות שונ…

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  18. Started by jackhammer,

שלום לכולם. לפני כשבוע קניתי שלט אלחוטי של לוג'יטק F710. השלט עצמו מאוד איכותי ובנוי היטב. הבעיה שלו זה שכל כמה דקות החיבור האלחוטי שלו נופל לכמה רגעים. באותו רגע שהחיבור נפל זה כאילו הכפתור האחרון שנלחץ נשאר תקוע והמשחק ממשיך לבצע את פעולה הכפתור לכל אורך התקיעה. אף כפתור לא מגיב, אפילו לא כדי לעצור את המשחק. הנורה של ה MODE מהבהבת פעם או פעמיים בצבע אדום או ירוק (קצת קשה לראות בזמן שמרוכזים במשחק ופתאום השחקן שלך מתחיל לעשות שטויות אז אתה מנסה להלחם איתו....) ניסיתי לפנות לתמיכה של לוג'יטק אבל הם עדיין לא ענו לי, כבר 3-4 ימים... (אין להם תמיכה טכנית בלייב צ'אט???) מצאתי בקהילה שלהם את הדיון הזה http://208.74.204.120/t5/Logitech-G-Controllers/Wireless-Gamepad-F710-losin…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. שלום לכם, ששיניתי את ההגדרות של הדיסק און קי שלי כדי להתקין ממנו מערכת הפעלה. לאחר שהתקנתי מחקתי ממנו את כל הקבצים וניסיתי שוב דרך cmd להחזיר אותו להגדרות הקודמות שלו אבל איפה שהוא עשיתי טעות ועכשיו אין לי גישה אליו מאף מחשב. המחשבים מזהים אותו אך אני לא מצליח לראות אותו מחשב שלי. מצורפת תמונה. http://www.siz.co.il/my.php?i=t5ywzgunn24z.png תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by henifrah,

שלום אחת לכמה ימים ולאחרונה בתדירות שגדלה המסך מפסיק לפעול ומופיע הכיוב No signal כאשר אני מכבה ומפעיל את המחשב זה לא עוזר ורק לאחר כמה שעות/ימים החשב מגיב להפעלה מחדש באופן חיובי וממשיך לעבוד בנוסף הוא משמיע ציפצופים לא רגילים (ראיתי שיש קישור לאתר של פיענוח ציפצופים אבל הוא לא פתח לי אותו) בנוסף אני מרגיש זרם קל מהמארז כאשר אני נוגע בו אולי זה קשור הוסיף ואומר שגם המקלדת לא מגיבה כמו המסך כאשר יש נפילה כזאת אשמח לדעת מה לדעתכם הבעיה. ואם יש עוד עוד פרטים שתרצו לדעת אשמח לענות תודה חן.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  21. שלום לכולם. אני צריך עזרה בנוגע לשחזור נתונים לאחר refresh ושחזור מועדפים של firefox ופרופיל firefox. המחשב הוא נייח עם windows 8.1 pro 64bit בעברית. הrefresh נעשה היום. תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  22. Started by Designer,

שלום, יש לי 16GB של זיכרון RAM, ומשום מה הם כמעט תמיד מלאים יותר מידי. למשל כרגע תפוס לי 11.3 גיגהבייט (71%), ומה שפתוח אצלי זה: - 8 כרטיסיות אינטרנט, מתוכן אחת ביוטיוב - סקייפ - uTorrent (ברקע) - TeamViewer (ברקע) - תוכנת הדרייבר של העכבר (ברקע) - OneDrive (ברקע) אני משתמש ב Windows 8.1 64 bit. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Noamliber,

שלום, יש לי מחשב שרץ עליו Windows NT (2000), אני צריך לעשות IMAGE שלם לכל מערכת ההפעלה עם כל הקבצים וכל ההגדרות ולהעתיק אותם להארדיסק אחר שיהיה מחובר בו זמנית למחשב. בסיום שאוכל לנתק את הארדיסק שאליו עשיתי IMAGE ופשוט לחבר במחשב אחר עם אותה חומרה בדיוק. המלצות לתוכנה שתומכת ב-Windows 2000 ושאפשר למצוא באינטרנט? ניסיתי כבר עם Acronis. בבקשה לא לשאול למה ככה ולמה ככה - אי אפשר לשדרג את מערכת הפעלה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by pssheba,

win7. ברצוני להקליט לקובץ שמע שירים מהמחשב, מהרדיו למשל. איך עושים זאת ב win7? תודה

25. Started by jackhammer,

שלום לכולם. יש לי תקיה בONE DRIVE עם מלא קבצים. כמעט כל הקבצים נמצאים במצב אונליין ככה שהם לא תופסים לי מקום במחשב. רק אלה שאני צריך, מוגדרים כזמינים באופליין. במאפיינים של הקבצים שמוגדרים רק באונליין מופיע גודל קובץ: 30 מגה (סתם דוגמה) ומתחת נפח בדיסק: 20 קילובייט. אני רוצה לסדר את הקבצים אבל לא לפי הגודל של הקובץ אלא לפי הנפח שהם תופסים בדיסק. יש אפשרות לעשות את זה? לא ראיתי אופציה כזאת גם באפשרות של השדות הנוספים בתפריט הSORT. לא מצאתי שום דבר בגוגל שמדבר על זה. אני על ווינדוס 8.1 תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים