תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הנה סרטון שצילמתי, שמראה את הבעיה שהיתה לי עם העלאה של המחשב. http://youtu.be/2-N-TtSNNXs עשיתי בסוף RESTORE והצלחתי להעלות את המחשב, אבל זה מחשב של עבודה ואני חייב אותו עובד כמו שצריך. הבעיות האלו עושות לי כאב ראש ואני רוצה להמנע מבעיות כאלו אם אני יכול מבעוד מועד, ולכן אני פונה אליכם לראות אם יש משהו שאני יכול או צריך לבדוק במחשב שאולי בעייתי, ובכך לפתור את הבעיות העתידיות. זה מחשב שאני בניתי, עם מעבד 3770K, לוח אם אסוס P8Z77-V PRO, זכרונות 16 ג'יגה של קורסאייר2133, כרטיס מסך ATI FIREPRO V5800. ספק 600 של קורסאייר. חלונות יושב על SSD של סמסונג 840 פרו, ויש עוד כמה דיסקים, גם רייד0 . אני מוטרד בגלל שתמיד היו לי מדי פעם בעיות כשחלונות היה עולה. כשהייתי מדליק …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה אני צריך עזרה דחוף ביומיים האחרונים המחשב התחיל לעשות לי את המסך הכחול הזה ואני כמעט הבטוח שזה קשור לכרטיס מסך כי הוא עושה את זה כל פעם שאני מנסה לעלות למשחק או שאני עושה ריסט. יש לי כרטיס מסך READON 1950 ועדכנתי את הדרייבר האחרון אתמול. לכמה שעות הוא הפסיק לעשות את המסך הכחול אבל אחכ הוא חזר לעשות את זה כל פעם. אין לי מושג מה עושים ואני דיי מיואש. אם יש למישהו פיתרון אני אשמח לשמוע תודה מראש ככה נראית ההודעה: http://www.myfiles.co.il/file/17945/P8133394-JPG.html נ.ב. זאת ההודעה שהוא רושם: 0X00000008E(0XC0000005, 0X806455A, 0X BAB402D8, 0X00000000(
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
http://srv1.jpg.co.il/10/5494233d9a639.jpg התקנתי ווינדוס לפני כמה ימים...הכל עובד בסדר,אבל עכשיו שאני מפעיל את המחשב הוא מציג לי את המסך הנל חיכה חצי דקה עשה ריסטרט ואז הריץ וניכנס לווינדוס. מה הבעיה? כמובן שהדיסק של ווינדוס לא מחובר, תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברה', לפני כשנה רכשתי מחשב חדש עם זכרון גדול (8 ג'יגה), לוח אם איכותי, מעבד i5 וכמובן 2 כרטיסי מסך של ATI מחוברים יחדיו ב CrossFire מדגם 9850 כמעט מהיום הראשון היו לי בעיות עם המחשב - לפעמים כשאני משתמש בתוכנות גרפיות כמו צפייה בסרטון פלאש, עריכת שלב משחק ב CryENGINE3 או משחקים שונים המסך מוחשך לי אבל המחשב ממשיך לעבוד. לא משנה מה אני עושה המסך נשאר כבוי והבעיה נפתרת רק בעת כיבוי המחשב מחדש. אני דואג תמיד לעדכן את הדרייברים של כרטיס המסך ואת הוינדוס. בדקתי שוב את החיבורים של כרטיסי המסך ואת ההגדרות של הקרוספייר ואני לא מצליח למצוא בעיות. יש למישהו נסיון עם הבעיה הזו או יודע איך פותרים אותה? אולי זו בעיה של קירור (כי הכרטיס מסך מתחמם כשהוא צריך להתמודד עם משחקים כבדי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה במסך החדש שקניתי לפני כמה חודשים,יש לו חיבור DVI HDMI ביחד,בתור כבל כזה עם כניסות שנראות כמו USB. אבא שלי שלח את המסך לתיקון,אבל היום חיברתי את המסך הישן שלי דרך כניסת VGA ולא היה מסגרת ולא מסך מוקטן ,אבל שוב שאני מחבר למסך הישן את החיבור הלבן של הDVI שוב יש בעיה במסך ושוב הוא מוקטן עם מסגרת שחורה. יש לכם המלצות מה לעשות? המסך החדש שלי הוא Samsung TA27950 והמסך שאני כרגע משתמש בו הוא LG 23" אין לי מושג מה השם שלו. אני אשמח אם תוכלו לעזור.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , כאשר אני מדליק את הלפטופ שלי של אסוס לפעמים קורה שהמסך הוא כחול שקוף ואז חוזר לצבע הרגיל שלו . כאילו איזה מספר שניות . יש לציין שהמחשב חדש יחסית חצי שנה וזה לא היה קורה לפני כן .או שאולי לא שמתי לב . יש לציין גם שזה לא קורה יותר כאשר הצבע חזר לנורמלי . המסך לא מרצד ולא מחליף צבעים . האם יכולה להיות בעיה בכרטיס המסך ? למרות שהכל בסדר .
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
שלום מסך dell 22 מחליף צבעים לא באופן קבוע מלובר עם כבל vga בעיה במסך ? תודה
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום ביתי כנראה לחצה במקלדת על כפתור מסוים ומסך המחשב התקטן איך נית להחזירו למצב הרגיל
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, נתון: לוח אם 1700 Asus Prime H610M-A-CSM DDR5 נתון מסך: Dell 27 inch מחבר מסך למחשב לא מזהה מחבר מסך גנרי עובד יופי כבל HDMI רעיונות יתקבלו בברכה, כן, גם להוסיף כרטיס מסך. בברכה, אוהד
-
-
- 7 תגובות
- 568 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום ותודה מראש לפני כחודש קניתי מחשב חדש ומסך חדש שאני מדליק את המחשב המסך נדלק אחרי 30 ל1:00 דקה המסך הוא Acer S271HL Dbid - 27 inch Monitor מה יכול להיות בעיה דוד
-
שלום יש לי מסך מחשב 19 WIDE הוא מחובר בחיבור VGA הוא כל הזמן מאבד פוקוס וחוזר ..... מה זה יכול להיות ?
-
- 6 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בדר"כ משאיר את המחשב דולק בלילה וונכנס שוב בבוקר. בדר"כ המסך SAMSUNG 21 מכבה את עצמו ובבוקר בהוזזת עכבר המסך מתעורר לחיים (המחשב לא ישן-רק המסך מתעורר) בימים האחרונים לאחר הלילה המסך מהבהב באור כחול ולא נדלק אני שומע ברמקולים תגובות להקשות שלי במקלדת ובעבר וכלום ... הכל שחור ניסית לרסט את המסך (מתח) ולא עזר, מסתבר שהמסך כן חוזר לחיים כל פעם לאחר כ 3 דקות מרגע הוזזת העכבר הראשונה....ועד להרדמות הבאה זה הזוי.... יש לכם רעיונות לפני שאני מפרמט
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! לא ידעתי ממש לאיזה פורום זה שייך אז אני שואל פה.. יש לי מסך Samsung SyncMaster 172T ומאחורה יש כניסה DVI-D,עכשיו רציתי לדעת אם אני יכול לקנות פשוט כבל HDMI TO DVI-D ולחבר אותו לפלייסטיישן ולשחק דרך המסך,זה אפשרי? איזה איכות תמונה תהיה? אני מניח שלא HD אבל האם קרוב לזה? ואיך אני יכול להעביר בין תצוגה של המחשב ותצוגה של הPS3? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח שעובד כ-5 שנים עם מסך בטכנולוגית LCD של LG. פתאום הופיע בעיה שהמסך נהיה חשוך לאחר הדלקת המחשב - כלומר רואים הכל וניתן לעבוד אבל כאילו הנמיכו את הבהירות למספר מאוד קטן. שינוי הפרמטרים בלחצני המסך לא משנה הרבה. חיברתי את המסך למחשב אחר (עם שני סוגים שונים של כבלים) ועדיין חשוך. לפעמים אחרי כמה דקות זה מסתדר מעצמו, אבל לא תמיד. בקיצור - נרה שהבעיה במסך. האם זו תופעה מוכרת במסכי LCD ? האם ניתן לתקן או פשוט לקנות חדש ? תודה
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום מסך בן חצי שנה 23 אינטש,יש לו מעין קו כזה בצבע אפור בחלק העליון של המסך כ 10 סמ מלמעלה הקו הוא לרוחב המסך . מה זה יכול להיות?כמובן כבר הלכתי לחנות ושלחו אותו לתיקון אצל חיון,השאלה אם ניתן לתקן כזה דבר?וטוב שהסכמתי בכלל שיתקנו?או הייתי צריך לדרוש מסך חדש? וא מישהו נתקל בתופעה.תודה
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך מחשב lg 795ft plus . לאחרונה שטחים שונים על המרקע נראים מטושטשים מה קרה ומה ניתן לעשות האם זה המסך או בעיה בכרטיס מסך? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייד בן 3 מדגם : samsung np370r5e-s01IL. לאחרונה, כאשר אני פותח את המסך (מלמעלה למטה) והמחשב נדלק, אני רואה את הצבעים מטושטש. כאשר אני משחק קצת עם כיוון המסך (למעלה ולמטה) זה מסתדר עד הפעם הבאה בה אני סוגר ופותח מחדש את המסך. מה יכולה להיות הבעיה ? יש לי סברה שמדובר בכבל (flat) קרוע. מה דעתכם ? נתקלתם בבעיה דומה אי פעם ? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מסך CTX CRT ישן .. אם אני אקח מסך חדש יותר הנתונים יעלו מהר יותר ? יש קשר בין ביצועים למסך ?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הקדמה: המחשב שלי היה מחובר למסך טלוויזיה והכל עבד פיקס דרך הכרטיס מסך. מאז שעברתי דירה, וקניתי אתמול מסך מחדש אני רואה שלא משנה אם אני מחבר את הטלויזיה מחדש דרך אותו חיבור או את המסך החדש הם לא מראים אותו. מסך המחשב המדובר הוא Asus TUF Gaming VG24VQ, למחשב הנייח שלי. כשאני מחבר את המסך דרך החיבור HDMI של הכרטיס מסך, הוא לא מזהה אותו. כשאני מחבר דרך הלוח אם, עובד פיקס. בדקתי את ה BIOS ובדיפולט רשום שזה טוען את ה PCIE את החיבור הזה ולא את הפנימי. לא יודע כבר מה לעשות. ב Device Manager כן רואים את כרטיס מסך. אשמח לעזרה, אני כבר עובד עצות. תודה! זה הלוח אם:
-
- 1 תגובה
- 341 צפיות
-
-
בדיוק קניתי מסך מחשב חדש xb3 predator של acer. ניסיתי לחבר בעזרת DP מהמסך למחשב , ברשותי המפרט הנ"ל: 980 ti gtx i7 6700 K ספק כוח corsair c750m כאשר ניסיתי להדליק את המחשב , המחשב עצמו נדלק , אך המסך נשאר ב-no signal. ניסיתי גם עם HDMI , לא עבד. ניתקתי את כל הכבלים וחיברתי מחדש - לא עבד. אני חושד שאולי הכרטיס מסך לא מחובר טוב.. הסיבה לכך כי 1. אין לי משהו אחר שאני יכול לחשוב עליו יותר טוב 2. כי בהדלקה, האור של הכרטיס מסך מהבהב מה שמעיד אולי על "נדלק נכבה" כאילו לא מחובר טוב. תחושה שלי שזה משהו מאוד בסיסי שאני מפספס. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 12.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם קניתי מסך מחשב חדש Dell UltraSharp U2414H 23.8 הוא מחובר למחשב, וגם הטלוויזיה מחוברת למחשב באמצעות כבל HDMI כאשר אני מכבה את מסך המחשב, אוטומטית מתכבה גם מסך הטלוויזיה יש אפשרות שתסדר את העניין?, או מה אני צריך לעשות שזה לא יקרה , ומסך הטלוויזיה ישאר דלוק בעת כיבוי מסך המחשב? במסך הישן שלי זה לא היה קורה פשוט הייתי מכבה את המסך של המחשב ונשאר עם מסך טלוויזיה דלוק תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר אני מדליק את המחשב, המסך מציגלי את כל הפקודות עד לטעינת הווינדוס (ווידוס XP), לאחר מכן המסך מפסיק לעבוד וכבה. גיליתי גם שכשאר הווינדוס עולה המאוורר על הכרטיס מסך מפסיק לעבוד (לפני זה הוא עובד -> Gforce 8600 gt). המחשב כמובן עובד. בינתיים, ניקיתי את המחשב מאבק, ניקיתי באופן יסודי את הכ. מסך + פרקתי את המאוורר וניקיתי גם אותו. אשמח לעזרתכם, תודה וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מערכת הפעלה חלונות 10.פתאום התחיל המסך להכבות ולהדלק חזרה כל כמה שניות
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם. במהלך החלפת שקע בבית, נדרשתי להוריד ולהעלות את השאלטר פעמיים-שלוש. המחשב היה כבוי במהלך הדברים, מסך המחשב מסוג Dell U2312HM היה ב-Standby - לא פעל. לאחר החלפת השקע והעלאת השאלטר - מסך המחשב אינו נדלק. גם אין חיווי של Stanby - נורית הלד של המסך כבויה לחלוטין. ניסיתי לנתק מהחשמל, ללחוץ על כפתור ה-Power למספר שניות ולחבר שוב לחשמל, ללא תועלת. השקע אליו מחובר המסך כן מספק חשמל בוודאות, שכן חיבור מכשיר חשמלי אחר (מטען לפלאפון) עובד כראוי. 1. מה יכול להיות הגורם לתקלה? 2. האם מדובר בתקלה הניתנת לתיקון בקלות יחסית? כיצד? 3. האם מסך המחשב הנהדר שלי טוגן סופית ואיאלץ להחליפו אחרי 7 שנות שירות נאמנות? 😢 תודה מרא…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב זאת שאלה מוזרה אבל בהתחשב נסיבות אני חייב לשאול כדי להרגיע את עצמי גיליתי היום שהביוס של הכרטיס מסך שלי מיושן, גירסה ישנה שידועה בבעיות יציבות, אז עדכנתי אותה. בערך 4 שעות אחרי העדכון, תוך כדי שאני משחק במחשב, מסך המחשב הפסיק לעבוד, נכבה ולא נדלק. מסך כבוי והנורה של הpower מהבהבת בקושי, מדי פעם נדלקת לשניה ונעלמת. קצת נלחצתי , ניתקתי את החיבורים למחשב וחיברתי את המסך ישירות לשקע חשמל אחר, ציפיתי לזה שהמסך ידלק ויעלה הודעה שהוא לא מחובר לכלום אבל המסך עדיין לא נדלק, נורת הכוח עדיין מהבהבת בקושי. אז אני נוטה להאמין שמדובר בצירוף מקרים משונה והרבה מזל נאחס, אבל בכל זאת שואל: מה הסיכוי שיש קשר בין העדכון ביוס …
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-