עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Gregorian,

ניסיתי לחבר לבד רק שלא הצלחתי....איך אני יכול לחבר שני דיסקים קשיחים.....??? תודה לעוזרים...

2. נכון המסך הראשון שעולה, של הפנטיום ויש את הסמל של אינטל מצד ימין למעלה ואפשר ללחוץ בשביל להכנס לBIOS? אז שם, לשם המחשב מגיע ולא ממשיך יותר לשום מקום. פירמטתי את המחשב, התקנתי את המערכת הפעלה מחדש, עשיתי המוני ריסטרטים וכיבויים למחשב ולא קרה כלום.. ופתאום לאחר הריסטרט האחרון, הגעתי למצב הזה.

• 9 תגובות
    • 650 צפיות
  3. קניתי מחשב חדש (ללא הארדיסק) לאחר שהקודם קרס. השארתי את ההארדיסק הישן (IDE)כי יש לי עליו דברים נחוצים. ניסיתי להתקין את הווינדוס מחדש אך המחשב נכבה. גם כאשר הוא מנסה לעלות את הווינדוס המחשב נכבה מייד. האם זה יכול להיות הטמפרטורה של המעבד ? AMD X2 5200 בביוס הוא רושם שהטמפ' היא כ-80 מעלות. תודה.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  4. Started by lior_1509,

בס"ד שלום לכולם. אז ככה.. המחשב שלי נתקע לי כבר הרבה זמן.. ובימים האחרונים שמתי לב שהוא נתקע כשאני נכנס לאתר הזה: http://www.hidabroot.org . המחשב לא נתקע רק מתי שאני נכנס לאתר הזה.. לפעמים גם מדברים אחרים שאני לא יודע בדיוק מה.. פשוט לאחרונה נכנסתי וזה נתקע מיד ואחר כך ניסיתי להיכנס שוב וזה שוב נתקע אז הבנתי שזה אחד הדברים שתוקעים.. באתר הזה אין וירוסים - מילה שלי.. (דרך אגב אתר מעני'ין חחח אולי תמצאו שם משהו..) בקיצור.. אני לא יודע מה הבעי'ה.. זה נתקע וכבר שאלתי פה פעם בפורום לפני איזה חודש בערך.. המפרט שלי הוא כזה: פנטיום 3 1000 מגהרץ כונן קשיח 20 ג'יגה + עוד כונן של 300 ג'יגה. זיכרון 512 רגיל (לא DDR2 וכאלה.. לצערי) כרטיס מסך ג'יפורס 4 החומרה עובדת מצוין..…

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by dranzer,

שלום. היום קניתי למחשב שלי זיכרון מדגם ocz gold edition GX XTC 1024 CL4 ויש לי במחשב כבר זיכרון של קינגסטון אבל CL5 ו1024 קיצר השאלה שלי היא האם אני יכול להשים אותם באותו צבע חריץ? אם לא אז מה לעשות? תודה לכל העונה.

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  6. Started by sgsg,

המפרט של המחשב: Intel E6550 Gigabyte P965 DS3 לא יודע איזה REV. CORSAIR ValueSelect 2GB 800MHZ (1GBx2) Saphire 2600XT וזהו אני חושב. הכל התחיל לפני כמה שבועות, המחשב לא תמיד היה נדלק, המאווררים פעלו אבל חוץ מזה כלום לא קרה - כיבוי והפעלה מחדש היו פותרים את הבעייה. הרצתי MEMTEST וגיליתי שהזכרונות פגומים. הלכתי לחנות החליפו זיכרונות (הפעם MEMTEST לא החזירה שגיאות) והבעייה לא נפתרה. בזמן האחרון המחשב מתחיל להתרסק אחרי כל כמה זמן של עבודה, לפעמים שעות ולפעמים דקות. הורדתי ORTHOS הרצתי את בדיקת BLEND ומצורפת התמונה של מה שאני מקבל, לפעמים אחרי כמה דקות ולפעמים אחרי כמה שעות. [ מה עושה הבדיקה? מה אומרת התוצאה?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  7. Started by talisman,

הרצתי furmark והוא מראה שה GPU Temperatue עומד על 102 מעלות.... לי זה לא נשמע נורמאלי, מה דעתם? אם זה לא נורמאלי אז מה הפתרון?

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  8. Started by roivago,

לעיתים קרובות, כשאני מדליק את המחשב, המחשב עושה מין צפצוף כזה יכול להיות שזה הצורב וכלום לא מופיע על המסך, המחשב עושה רעש של עובד אבל שום דבר לא עובד, אחרי זה אני צריך לכבות ולהדליק ובדרך כלל זה עובד לפעמים צריך פעמיים. אני חושב שזה קשור לצורב כי הכונן של הצורב כבר לא מופיע לי ברשימה של הכוננים ב"computer". משהו יכול לעזור לי? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  9. חיברתי נגן mp3 לצורך טעינת הבטריה, כעבור דקה הוא מפסיק לטעון חיברתי דיסק און קי, כעבור דקה אין גישה אליו לוח אם MSI P965 האם יכול להיות שמה שגורם לבעיה זה ה Service Pack 3 ?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  10. Started by GlolG,

נשרף לי שקע usb במחשב (על לוח האם), מעוניין לקנות כרטיס usb 2.0 לאפיק pci שאלתי היא - האם ניתן לחבר את הכרטיס מבסחינת התאמת חומרה וכמו כן מערכת ההפעלה הינה 98SE (אם זה בכלל משנה משהו). בתודה מראש עומר

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  11. עוד לא נתקלתי בדבר כזה - גם סימולציה לא מזהה שגיאות.. אם צופים בסרט מהדיסק אז ניתן לדלג על הקטע הפגום ולהמשיך הלאה.. אני צורב עם נרו 5 / תוכנה פנימית של WINDOWS XP ואם שניהם מתקבלת השגיאה.. (בנרו אני בוחר ב Disk at once) הנה חלון השגיאה שמתקבל בזמן ההעתקה - מופיע באופן קבוע בערך ב 2/3 בהעתקה... :s05: אם אני מעתיק את הסרט בכונן הצורב אז במקום ה CRC נכתב Invalid MS DOS function הכי מוזר שהבעייה לא קיימת בצריבת דיסקים DATA. הגיע הזמן להחליף צורב? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  12. יש לי כרטיס מסך של riva tnt על הכרטיס יש צלעות קירור ואין מאורר.. הוא מתחמם מאוד מאוד מאודדדדדדדדד שאני נוגע בצלעות קירור אני לא מסוגל להחזיק את היד יותר משלוש שניות ,כאילו אני נוגע במים רותחים.. למה זה ככה??????????

13. אוקיי אז הבעיה שלי היא שהמחשב שלי הוא לעצמו REBOOT סתם ככה שאני משחק משחקים במחשב.. אני לא ממש מבין את הבעיה כי אין לי וירוסים או SPYWARES והמחשב שלי לא חם בכלל בבקשה שמישהו יגיד לי מה גורם לכך תודה

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  14. Started by ranash,

כשהמחשב במאמץ (משחקים לדוגמה) לאחר קצת זמן הוא מתחיל לקרטע ולהאט ולבסוף מכבה את עצמו. לאר ניסיון הדלקה הוא מתכבה פעם-פעמיים וכאשר נדלק סופית לוקח לו זמן להתחיל לעבוד. ההודעה שמתקבלת היא Overclocking failed! F1 for setup F2 for defaults ואפפעם לא נוסה אוברקלוק על המחשב. מיד לאחר קריסה כזו נמדדה (בהדלקה-בביוס) טמפרטורת מעבד של 72 צלזיוס (וככל שהזמן עבר היא התחילה לרדת). בזמן עבודה שוטפת הטמפרטורה עומדת על סביבת ה 40+. המחשב שלי: intel P4 2.8 (לא פרסקוט) לוח אם Asus P4p800se כ.מסך gf fx 5200 תודה.

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  15. קיצר אני מנסה להתקין את התוכנה MPEGTOOL סבבה הורדתי מהאינטנרט פתחת עכשיו אני לוחץ על ההתקנה וזה כותב לי את זה : מה לעשות כדי לסדר את זה ולהתקין את התונכה זה דחוף תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  16. Started by m0sh,

טוב אז ככה יש לי מחשב חדש שאני צריך להרכיב...הדבר היחיד שאני לא יודע להרכיב זה לוח אם...ובעצם גם ספק אבל זה נראה לי ממש לא בעיה סתם רציתי לדעת אם יש משהו שאני צריך לפני שאני מרכיב כי ממש אין לי מושג...והאם באמת צריך אני צריך לקשור את עצמי לאיזה חוט חשמל שאני לא יעביר חשמל סטטי... תודה

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  17. Started by shimon956,

הנה תראו את הבעיה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by shyimo,

שלום, אני חדש בפורום ויש לי בעיה קניתי לוח של aopen דגם ax4c max וקניתי גם שתי זיכרונות של giel כל זיכרון עם 512 mb ו-400 mhz הלוח מזהה את ה-dual אבל הוא חושב שהמהירות שלהם זה -266mhz והם בעצם 400 הלוח תומך בזיכרונות במהירות כאלו בדקתי את זה... אבל אמרו לי שהוא לא מזהה אותם ביגלל המעבד המעבד הוא פנטיום 4 2000 עם באס של 400 האם יש קשר? תודה רבה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  19. Started by skakooli,

מישהו יודע איך לעשות או איפה לקנות כבל שטוח שבצידו הראשון יש קונקטור של 40 פינים (שמתחבר לדיסק הקשיח של המחשב) ובצידו השני יש קונקטור של 26 פינים?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  20. Started by ניסו,

סמן העכבר זז על גבי המסך ללא שליטה...מבקש פיתרון לכיוונון או שליטה המחשב הנייד מסוג דל...בעל שני עכברים 1.בצורת כפתור ו 2. פאד עכבר

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  21. Started by PayneBack3251,

שלום. יש לי רשת ביתית קווית של 3 מחשבים ויש לי בעיה בהעתקות לדוגמא אני מנסה להתיק ממחשב למחשב סרט אז או שזה בכלל לא מתחיל או שהוא מתעיק ובאיזה 100 מגה שהוא העביר הוא נותן שגיאה זה היה קורה לי פעם במחשב אחר אבל זה הסתדר... בכל המחשבים יש מערכת הפעלה Xp תודה מראש על התשובות.

• 10 תגובות
    • 649 צפיות
  22. Started by amir.o,

שלום לכולם, יש לי את הפאנל הזה מספר חודשים וכל כמה זמן "הולך" לי חיישן טמפרטורה אחר. בפאנל הוא מתריע לי "off" ומתחיל לצפצף,ניסיתי להחליף בין החיישנים אבל זה לא עוזר, מישהו נתקל בתופעה הזו ? יש איזה דרך "ביתית" לתקן אותם או שצריך להחליף אותם ?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  23. Started by levimadman,

אני פשוט לא בטוח באיזה פורום אני אמור לשים את הבעיה. אז אני שולח לינק לפורום גרפיקה שבו רשמתי את הבעיה שלי. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=109854.0 אם זה נוגד את חוקי הפורום, מנהלים מיחקו את ההודעה. תודה למגיבים, איציק.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by pavlo,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם כונן קשיח אחד 120GB S-ATA133 ואני רוצה להוסיף כונן של חבר כדי לצרוב כמה דברים. הבעיה היא שהמחשב לא מזהה לי את הכונן, ניסיתי כל מיני דברים אך ללא הצלחה. יש לציין שהכונן שאני מנסה לחבר אינו S-ATA. מה אני יכול לעשות? תודה רבה לעוזרים מראש.

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  25. אני חושב שזה אחד המאווררים מה אפשר לעשות ?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.