תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
מה המצב חברים? בזמן האחרון יוצא לי לעבוד כ פרילנסר, ונראה שהגיעה הזמן להרכיב לי מחירון עבודה, התחלתי לתקן יותר מחשבים ניידים, קיבלתי איזה נייד של קומפאק CQ60, והוא מתחמם יותר מידי, כ 90 ומשהוא מעלות על מעבד במצב עבודה, אז אני צריך לתת הצעת מחיר, זה יכלול :ניקוי אבק, החלפת משחה טרמית, ופירמוט מלא + תוכנות. כמה הייתם לקוחים?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, היום בבוקר קמתי והופתעתי לגלות שהסמארטפון שלי (גלקסי S3) לא עולה. בלחיצה על כפתור ההדלקה הוא נתקע במסך הראשון, זה שרשום בו "Samsung galaxy s3 I9300". בדקתי כבר שזו לא בעיה בסוללה(הכנסתי סוללה מקורית אחרת שאני יודע שהיא תקינה). מחיפוש מהיר באינטרנט של תקלות נפוצות הבנתי שייתכן ומדובר בבעיה בזיכרון הפנימי. מישהו מכיר את הבעיה? האם יש פיתרון ביתי שיכול לעזור לי? עד כה לא מצאתי שום דבר שלא יכלול פתיחה של הטלפון ואת זה אני לא מעוניין לעשות לבד.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
כולם אומרים משהו אחר ורציתי לדעת מה הדרך הנכונה ביותר למרוח משחה. תודה
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
-
שלום עוד מעט אמורים להגיע אליי רכיבים (מעבד, לוח אם, זיכרונות וכרטיס מסך) ואני כמובן מתכוון להרכיב את הכל לבדי. זאת לא הפעם הראשונה שאני מרכיב מחשב אז לא יהיו באמת בעיות. אבל בעצם יש לי בעיה אחת, הרכבתי מערכות אבל אף פעם לא הייתי אחראי על התוכנה, לכן אני לא יודע לעשות בדיקות יציבות. לא מצאתי שום מדריך לכך...אשמח אם יתנו לי הסברים ותוכנות איך אני עושה בדיקת יציבות יעילה למערכת החדשה. תודה רבה, גיא.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מחשב יחסית ישן, הכרטיס מהסך הוא ATI 5770 יש לו 2 יציאות HDMI, ויש לי טלויזיה של טושיבה מסוג Regza, הטלויזיה תומכת ב1080i \1080p \ 720p וכד'.. חיברתי את הכבל HDMI מיציאה בכרטיס לטלויזיה, עשיתי פשוט הרחבה של הדסקטופ בדרייברים של הכרטיס ברגע שהטלויזיה נמצאת על מצב HDMI וברגע שאני מעביר איזה טאב לטלויזיה ומריץ את מה שאני רוצה לנגן (למשל סרטון ביוטוב) אפשר לראות שיש לאג\דיליי בין האדיו לוידאו, כמו סוג של בעיית סנכרון, שומעים את האודיו לפני שרואים את הבעת הפנים או הדיבור בוידאו. ביוטוב זה כמעט ולא מורגש אבל שאני מנגן סדרה או סרט בסטרים באתרים כמו putlocker/sockshare הבעיית הזאת מאוד נראת לעין. עידכנתי לדרייברים החדשים של ATI, ניסיתי לשנות את היציאות של הכבל HDM…
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
יש לי דונגל בלוטוס של סלקום השאלה היא כזאת 1. אם בקירבה של הדונגל למחשב בגלל שהוא " משדר " זה יכול לעשות בעיה לחומרה שם ? 2. אם זה עושה קרינה מטורפת ? כי הוא מהבהב חזק כמו כונן קשיח יש שם נורה ירוקה . תודה .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כשקיבלתי את המחשב המאווררים בביוס היו מוגדרים לFULL ON, כלומר מקסימום מהירות הורדתי את הרמות לLEVEL 3 לכל המאווררים, וסימנתי שיהיה אוטומטי מעל 50 מעלות למעבד הבעיה היא, שהמעבד עובר את ה50 מעלות המאווררים חוזרים למהירות מקסימלית וגורמים לרעש בלתי נסבל, אפילו בתוך המארז XL R2 שאמור להיות שקט כביכול אפשר לקבל עצה על איך להגדיר את המאווררים לעבוד? אני אוכל להגדיל את הטמפרטורה המינימלית לפני שהמאווררים עוברים למצב AUTO, השאלה היא בכמה. תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה נשמע, יש לי כרטיס טלוויזיה שמחובר לממיר HD של הוט (הקטן הזה). כשקניתי את המחשב התקינו לי תוכנה שנקראת PRESTO PVR שדרכה צפיתי. עכשיו עשיתי פורמט ואין לי דרך להתקין את התוכנה (יש הורדה שלה באתר של GIGABYTE - היצרן של כרטיס הטלוויזיה אבל אין לי CD KEY). ניסיתי להגדיר את הכרטיס שיעבוד דרך ה-WINDOWS MEDIA CENTER אבל החרא הזה לא נותן להשלים את התהליך כי אין לי שלט מיוחד. מישהו יכול לעזור? אני משתגע פה 0.0 הדגם של הכרטיס הוא: GT PTV TAF RH
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
יש דרך ? (מלבד לחבר למסך וכו' )
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
האם ישנה דרך כלשהי להשתמש בחיבור נוסף בפאנל האחורי בתור יציאה לאוזניות(אולי איכשהו בתוכנה לשנות את זה)?
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
http://db.tt/T7LQiel5 מצורפת תמונה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום, היום באמצע שאני רואה סרט נתקע לי המחשב לגמרי ונאלצתי לכבות אותו בכוח. אבל כשניסיתי להדליק אותו שוב, הוא נתקע לי במסך הטעינה של הווינדוס עם הסמל של ווינדוס. אחרי שכיביתי שוב והדלקתי זה נתן לי אפשרות לעשות startup repair, וכשעשיתי את הריסטרט המחשב עלה בסדר גמור, אבל הוא התחיל לי התקנת דרייב של Network Controler, ואז הוא נתקע שוב, והמצב שיתארתי למעלה חזר שוב(לא נדלק- תיקון הסטארטאפ- נדלק- נתקע- ועשיתי את זה מספר פעמים), אחרי זה הדלקתי בסייפ מוד וזה עבד בסדר גמור(בסייפ מוד עם אינטרנט לא עבד). אני מניח שזה קשור להתקנת הדרייבר של Network Controler, כי קראתי באינטרנט שכאשר המחשב לא עולה והסייפ מוד כן, אז הבעיה היא כנראה באחד הדרייברים. אני אשמח לעצות בנוגע למה לעשות, האם כ…
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
שלום היום הופיע לי מסך שחור במקום תמונת המסך הרגילה שיש לי לאחר בדיקה הוא אומר שזה לא מקורי ניסיתי להוריד Windows Loader אבל גם שם הוא כותב שזה זמני למרות שבתמונת מסך הם מראים שזה פתוח למישהו יש מושג למה אצלי זה לא עובד?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח ;D בזמן האחרון אני נתקל בתקלה שהמחשב מכבה את עצמו וקראתי בכל מיני מקומות שזה אולי וירוסים וכאלה אז עשיתי סריקה וכלום אחרכך התברר מחימום יתר אבל לפני פסח ניקיתי אותו ממש לא מזמן בכל מקרה אני עוקב אחרי הטמפרטורות במחשב יכול להיות בגלל חימום יתר ואבל המחשב הממוצע שלו לא כולל המחשב עומד על 35-40מעלות אז לא הגיוני וזה במאמץ במעבד זה 46-48 מעלות ובמקסימום זה 57 ככה יכול להיות שבגלל זה? למרות שקשה לי להאמין אשמח לעזרה בנידון תודה רבה וחג שמח שוב)
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
קניתי טאבלט טרנספורמר של אייסוס ומשום מה אני לא יודע למה אני לא מצליח ליפתוח שום קובץ , גם מנועי צפיה בסרטים כותב מחפש פלאגין... לא מבין למה... ???
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
-
המחשב שלי הפסיק להציג את התוכן של כל דיסקאונקי. הוא מזהה את הדיסק און קי אבל בתוכן שלו אין כלום.בכל חיבור USB שיש לו.מלפנים ומאחור. אותם דיסקאונקים במחשבים אחרים מזוהים על כל תוכנם. לעיתים אחרי שאני עובד עם דיסקאונקי במחשב אחר ומחבר את אותו דיסקאונקי למחשב הסורר הוא מזהה הכל מצויין.ברגע שאני מנתק את הדיסקאונקי או מאתחל את המחשב עם הדיסקאונקי בתוכו הבעייה חוזרת. מערכת ההפעלה XP . אשמח לעזרה :'( .
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
משהו יודע מה התחליף לalt Enter בווינדוס 8 כי אני צריך להגדיל משחק וזה לא עובד ובווינדוס 7 זה עובד
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
אין לי כותרת מתאימה ניסיתי להעביר בערך חח קיצר יש לי במחשב 3 כוננים ו2 הארדיסקים איך אני יכול לדעת איזה כונן שייך לאיזה הארדיסק? שאלה נוספת יש תוכנה לאיתור שגיאות בכוננים?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין למזג את פרטישנים E עם D תודה : )
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
המחשב היה רץ לי חלק! עם כונן קשיח רגיל קניתי SSD ברכישה שהיתה פה ממזמן הראשונה C400 ואז החלטתי לא מזמן להתקין אותו היה הרבה בעיות בגלל הלוח אם שלי פטאלטיP67 הוא לא נתן לי להפעיל את הSSD בגלל שהיה מחובר IDEשזה היה הצורב קניתי צורב חדש בגלל זה שמתחבר בכבל SATA. פה לא ניגמר הסיפור אחרי שסידרתי את זה בביוס בלמידה מרבית על הBOOT וכל שאר הדברים הצלחתי להתקין והכל עבד פיקס ואז התחילו הבעיות הגדולות כרטיס 1 שווק חיים החליט שהוא לא מסתובב והיה עושה רעש נוראה של תקיעות טיק טיק טיק כזה ואז שמתי לב שהוא עושה את זה זה העיר אותי בלילה ראיתי אותו תקועה ועושה רעש של בכיי שווקתי חיים עזור לי שמתי בתוכנה של AMD של הכרטיס מסך יש אפשרות להעביר את המאוורר ל100% רק ככה הוא פעל גם התוכנה של הדר…
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
לא משנה לאיזה יוזר אני מתחברת, (קורה לי בכל מקום ולא רק בבית). למה זה לדעתכם קשור? (אני לא רוצה לשלוח למעבדה את המחשב אם זה משהו פשוט שאני יכולה לעשות בבית) תודה רבה! מחשב של דל. (3210 inspirion)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לפני מספר ימים החלפתי את כרטיס המסך של מחשבי ולאחר חיבורו הכל נראה קטן יותר: האייקונים והכל רציתי לדעת איך מגדילים את זה כמו למצב שהיה לפני החלפתו.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הבעיה הזאת עם הכרטיס מסך הזה RADEON HD 2900XT כרטיס מסך אחר עובד מצויין זה בעיה 100% עם כרטיס מסך בדקתי כבלים אין כבלים נפוחים יש למישהו פתרון לזה חוץ מלקנות חדש?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-